Seinämaalaus seinälle kuvan keittiöön

Taustakuvia keittiö - kuumat biisit

Seinämaalaus tullut trendi koristelussa modernit sisätilat. Valmistusmenetelmät ovat muuttuneet suojakerroksena, ja kuviointi. Suunnittelijat tarjoavat yhä enemmän uusia ideoita niiden käyttö erilaisissa sisätilat.

He sisustaa makuuhuonetta, olohuone. Ravintolat ja kahvilat käyttävät yhä enemmän tätä materiaalia upea ja hienostunut muotoilu halleissa. Se ei ole poikkeus ja keittiö.

Taustakuvia keittiöön antaa ainutlaatuinen sisustus ja kun poimia valitut kuvan voi laajentaa tilaa visuaalisesti, joten se vielä mukavampaa.

Mural - loistava idea, jonka avulla voit muuttaa tilannetta totaalisesti alhaisin kustannuksin. On tärkeää, että itsetarkoitus oli lähellä kaikkien perheenjäsenten lisäksi sen täytyy mahtua sisustus, täydentää sitä. Mural keittiössä suunnittelijat suositeltavaa käyttää tällä kiekolla seinän työalueelta.

Joten, mitä sääntöjä sinun täytyy noudattaa valittaessa mallia?

 • Maa ja klassinen - siinä käytetään koristelu luonnon kuviot, eli meriin, kaupunki- ja maaseutumaiseman, kukkia, asetelmia.
 • Hi-tech - rohkein ja mielenkiintoinen tyyli, mutta koska taustakuvia olisi valittava fantastisia kuvia kaupunkien vedenotto, makro elementtejä ja tilaa.

On huomattava, että taustakuvan keittiö, jäljittelevä seinän verhous on valmistettu luonnon materiaalista voi muistuttaa tiili tai muuraus, puusta, korkista ja jopa betoni. Näin voit järjestää keittiön esiliina yhdistämällä taustakuva laatat.

1

Pintatyypit Photowall keittiössä

Nykyään on olemassa seuraavat pintatyypeille: Kuva

 • Rakenne. Ominaista helpotus pintaa, muistuttaa klassista tapetti. Tämäntyyppisessä tekstuurin voi muistuttaa ihon, papyrus, pakkasta, hiekkaa. Erilaisia ​​ratkaisuja antaa vapauden laittaa ideansa. Tällaiset päällysteet eivät anna paljon häikäisyä ja soveltuu erinomaisesti tontilla vanhoja freskoja, maalauksia seinällä ja öljymaalauksia.
 • Sileä. Päällyste, jossa on sileä, kiiltävä pinta voidaan puhdistaa kostealla liinalla. Paksu pohja edellyttää, että seinämä oli hyvin valmisteltu, koska pienetkin asiat ovat välittömästi havaittavissa.
 • Itseliimautuva kalvo. Sen perusta on tarrakalvo, jolle on ominaista tällaisten arvokkuus - voidaan uudelleen keppi jos yhtäkkiä huomannut, että ensimmäistä kertaa hän "kaatui" epätasainen.

Miten valita taustakuvaksi pieni keittiö tilaa?

Keittiö tila on paikka kulinaarisia teema! Se on oikeudenmukainen selvitys, vaan sen on oltava tietyllä tarkkuudella, koska kirkkaan kuvan on kyky vaikuttaa ruokahalua. Sopia, herkullinen croissantteja ja makeita leipiä PIROZHENKO voisi laukaista "tarpeettomia" halu syödä esimerkiksi yöllä.

Täydellinen pieni keittiö on päätös perustaa väärän ikkuna on upea näkymä kaupunkiin unien, mäkiä ja lumiset vuoret tai peili koste. Anna näkymää "pieni ikkuna" auttaa unohdat ongelmia, tehdä talon kodikas nurkkaan, jossa voit täysin rentoutua.

Laajentaa keittiö tila on tarpeen ostaa taustakuvia ja kuva: metsäpolku, kuja, kaista vanhassa osassa kaupunkia, terassi puutarhanhoito alueella. Parantaakseen vaikutuksen, sinun kannattaa harkita katto valaistus taustakuva.

Valitsemalla taustakuvia, on harkittava tason luonnonvaloa. Jos se on heikko, tapetteja on valon sävy. Erinomaisesti tähän maisemista, täynnä auringonvaloa.

Haluatko luoda alkuperäisen keittiön sisustus? Niin et voi ohittaa luovaa Photowall 3D. Asianmukaista koristelu seinät voidaan korostaa vahvuuksia ja piilottaa puutteita tiloissa. Tänään valita valokuvatapettia 3D koska alue on valtava.

Silkki ja bambu päällysteet keittiöiden eivät ole kovin hyviä, vuosi myöhemmin he joutuvat muuttamaan. Huolimatta korkea hinta, ne eivät pysty kestämään pidempään. Kestävin on tukikankaan. Tällaista kehystä ei kuulu muodonmuutoksia ja naarmuuntumista.

 1. Standardi - kuva, joka kattaa osan seinään tai koko pinnalle. Yksi verkko keskikokoinen on usein käytetään koriste-elementti.
 2. Panoraama taustakuva - kattaa koko seinän, tunnettu siitä, että realistisen kuvan.
 3. Fluoresenssikuvista - ominaista pehmeä loistaa pimeässä huoneessa.
 4. LED - kaunein ja kalliita maalauksia, jotka valaisevat öisin ja katseltaessa muuttavat muotoaan eri kulmista.

Kuten näette, nykypäivän taustakuvia auttavat luomaan ainutlaatuinen sisustus keittiössä, mutta ei pakottaa omistajia tekemään muutoksia ja upea rahaa.

Taustakuvia keittiöön: valikoiman moderneja ideoita

Asialistalla tänään: taustakuvia keittiöön, esimerkkejä uusista tuotteista vuonna 2016 valokuvia, sekä useita nykyaikaisia ​​ideoita niiden sijoittamisesta sisustus.

Sanotaan heti, että poimia harmonisen ratkaisun tällä alueella - ei ole helppoa. Hyvin usein, tulos on valitettava ja siksi olemme samalla tasolla onnistunut variantteja, ja näyttää epäonnistunut, joten voit harkita kaikkia osapuolia.

Opit myös millaisia ​​valokuvatapettia tarjoaa nykypäivän markkinoilla ja noin-hintoja heille.

Ja tietenkin, siellä on suosituksia, miten voittaa naturalistinen kuvan ja miten sovittaa ne kokonaiskonsepti huoneen.

Miten valita taustakuvia, että ne näyttävät luonnollisilta?

Miksi keittiö on vaikea toteuttaa tätä ajatusta niin, että lopputulos tyytyväinen? Ja koska useimmissa tapauksissa puhumme korjaus pienessä huoneistossa.

Ja anna sen edes 5-6 neliöt kuten Hruštšovin, ja 8-10, se on pieni alue imee näkökulmasta. Mutta nämä ovat motiiveja suosituimmista markkinoille ja valokuvatapettia ihmisiä, se ei ole siitä, miten ne näyttävät sisustus, ottaa ne.

Tämän seurauksena arvostavat koko laajuus iso kuva ja saa nämä tapetteja näyttää joltakin sekalainen ja karkea. Älä unohda, että monet niistä täytyy katsoa etäältä, joka keittiössä ei yksinkertaisesti ole!

Mutta ei vain valita malli on tärkeää.

Vielä selvittää, miten järjestää niin, että se näytti ole niin ulkopuolinen tekijä. Että se tuli ulos, se on kuitenkin ensiksi saavuttaa noudattamista tyyli huonekalut ja kodinkoneet, ja toiseksi, sijaintipaikan valintaan on tärkeää.

Kuvitellaan vaihtoehto: Mural näkymät muinaisten katujen Ranskan ja ensi tuolit kromi jalat, ja katossa kattokruunu tyyliin hi-tech. Näyttää siltä, ​​että tämä on liioiteltu verrattuna, mutta se myös tapahtuu!

Tai olet klassisesta huonekaluja, ja piirustus seinälle - meressä palmuja ... Strange, eikö?

Mutta se ei ole kaikilla. Jos otat kuvan pitkällä aikavälillä, ei ole tarpeen vain liimattu seinään. Hän ehdottomasti kehystys tai kolmiulotteisia motiiveja muualla huoneessa, kuvan kaksoiskappale.

Esimerkiksi, jos sinulla on kuva seinällä näkymät Kreikan amfiteatteri, tarve ja katto friisit samanlainen tyyli, ja koriste kivestä tahansa seinäosaan ja asianmukaiset huonekalut.

Voit puhua paljon, mutta se kannattaa? Parempi näytämme sen elävä esimerkkejä valokuvien ja ne on annettava kulkee kommentteja. Koska teoria teoria, mutta silti visuaalisesti helpompi hahmottaa.

Ainoa asia, sinun täytyy ymmärtää teoriassa: Jos luulet sen olevan tällä grafiikalla, ensimmäinen asia mitä ostaa - se on taustakuvia.

Jo heitä valitsemaan muiden rakennusmateriaalien ja kalusteet. No jos et päinvastainen, yrittäen löytää jotain, joka sopii olemassa olevaan sisustus, 90% teillä mitään hyvää tulee.

Esimerkkejä sopivista malleja keittiöön vintage tyyliin

Tässä kuvassa näkyy, kuinka hyvin valittu kuva huonekalujen alta. Ikkunan ulkopuolelle, etäisyys, näet pöytä ja tuolit ovat samanvärisiä, niin tämä setti näyttää jatkoa koostumuksesta.

Tässä suoritusmuodossa, myös rooliin hyvä sijainti. Seinää, johon liitetään taustakuvat - hieman menee syvälle ja tämä teema näyttää jatkoa huoneen. Ja tietenkin tärkeää, että sävy laatat keittiö väriseksi kiven seinämaalaus.

Ja tämä keittiö on niin orgaanisesti sopii kuvaan kadun elämää, jotka ovat yksinkertaisesti uskomaton! Kirjoituspöytä ja tekstiilit vastasi kuvion värin, tarvikkeet ja tuolit vastaamaan aikakauden.

Se johtuu siitä, että kaikki on harmoninen ja on tunne läsnäoloa. Voit kuvitella, että istut joissakin kahvilassa ja katsomaan ikkunasta, ja sinä pitkä mekko ja hattu kaunis, muodikas tuolloin.

Ja sitten taustakuvia kehystää kiviseinä, valita värin, joka on kuvattu. Ja niin ne näyttävät elävämmän ja pudota helpotusta syvyyttä.

Esimerkkejä sopivista malleja keittiöön moderniin tyyliin

Kun kyseessä on kaikenlaisia ​​suuntiin modernin, piirustus paljon helpompi valita. Täällä on mahdollista käyttää paitsi laji tapetti, mutta mitään geometrisia koostumuksia, kukkia ja niin edelleen.

Katsokaa, mitä on asianmukaista, jos haluat antaa Valokuva Taustakuvat moderni keittiö alueilla.

Tässä esitetään valtava mansikat, ja ne ovat identtisiä väriltään huonekalut, ja korostaa niitä sopusoinnussa tekniikka ruostumattomasta teräksestä. Tämän seurauksena - tyylikkyyttä eikä mitään muuta.

Ja sitten kukkia ympyröity sarake mustana joka sulautuu täydellisesti tuolit. Taustaa vasten valkoinen, neutraali seinä koostumus "soi" erittäin kirkas.

Nämä taustakuvat - stereoskooppisen, eli 3D-vaikutus. Ne näyttävät hyvin orgaanista, koska sinistä väriä ne kokonaan samaan väriä keittiön seinät ja tuolit toistetaan väritys ovien ja kehysten kuvassa. Jos toinen puoli poimia sävy, se olisi ollut täydellinen illuusio upottamalla.

Hyviä esimerkkejä Valokuvatapetti pöydässä

Taustakuvia keittiöön usein liimaa pöydässä. Edellä olet jo nähnyt pari hyviä esimerkkejä tällaisesta (esim tuoleineen lähellä avoimet ovet johtavat pengerrys). Tässä muutamia hyviä biisejä.

Jos sijoitat luku pöydässä, ja vielä enemmän, jos se on laaja, älä unohda mittasuhteet. Niiden pitäisi olla kovin erilainen kuin todellisia esineitä sisustus, muuten näkymä ei ollut kovin hyvä.

Tässä on mielenkiintoinen esimerkki. Tässä tapetti jäljittelee todellista puupalkkia, joka yhdistyy väriin ja tekstuuriin huonekalujen kanssa.

Tämä kuva on huomattava, että valokuva-arkistojen avulla oli mahdollista täysin vääristää tilaa ja luoda läsnäolon vaikutus.

Epäonnistuneet esimerkit valokuvataustakuvista pöydän lähellä

Ja nyt harkitsemme epäedullisia muunnoksia valokuvataustakuvista lähellä ruokapöytää ja ilman lisäystä ymmärtää, mitä tarkoitamme.

Kuten näette, tässä hehkuva amerikkalainen kaupunki ei tarvitse mitään. Se näyttää erityisen outoa puolisovitsevilta huonekaluilta ja ikkunasta, jonka kautta päivänvalo lyö.

Täällä kukat ovat realistisia ja niin valtavia, että heidän taustansa huonekalut liukenevat ja ei lainkaan ole lainkaan. Se näyttää hyvältä ja outoa.

Täällä ajatus ei ole huono, mittasuhteet pysyvät ennallaan, mutta väri on liian lävistynyt, ei ole sellaista luonnetta. Tästä piirretty ikkuna näyttää täysin huonolta.

Ja tämä kuva - vain huono maku ja outo ajattelu suunnittelija. Annamme anteeksi niille, jotka keksivät tämän, mutta sellaisella esimerkillisellä esimerkillä se on yksinkertaisesti synti, joka kulkee ja pysyy hiljaa.

Ei vain, että perspektiivikuva on liian lähellä ruokasalin silmiä, joten myös teema rikkoo todellisia näkymiä ikkunasta!

Seinälle on pieni kadu, jossa on jotain Välimeren kaupunkia ja mukulakivisiä polkuja, ja kadulla on venäläinen koivu ja hirmuinen rikkaruoho!

Tämä esimerkki ei voi kutsua aivan niin räikeä, mutta silti ... -zhe Näkyy norsuja, arabianhevonen ratsastajat samaa kansallisuutta, moskeija ja pari rakastunut seisoo etäisyys ... Se - verhon turbaani sitä.

Ja tämän loistokokeen taustalla on setti tyyliin, jota et löydä arabimaissa, vaikka siinä on vihje tyypillisestä veistoksesta. Seinien viimeistely on klassista, ei itämaista. Yleensä poikkeama leikkaa huomattavasti silmää. Ja yleensä - varsin mukava, tietysti.

Onnistuneita esimerkkejä tapetista vapaaseen seinään

Onko keittiössä seinäpaperit, jotka laajentavat tilaa? Tietenkin, jos tämä on hyvin valittu näkökulma 3D-tehosteella. Jos mittasuhteet täyttyvät, saat läsnäolon vaikutuksen paikalleen edellyttäen, että huoneen muut ominaisuudet ovat sopusoinnussa mallin kanssa.

Mutta jo puhumme tästä, siksi katsotaan parempia seinäpapereita keittiön sisätiloissa.

Seinä on kuoppainen ulkonäöltään, mutta todellisuudessa se on 3D-taustakuva! Mielestämme vaihtoehto on melko mielenkiintoinen ja huomaamaton.

Tätä esimerkkiä voidaan kutsua puoliksi onnistuneeksi. Valitsemassa paikassa hyvin ja jos luku oli hieman pienempi ja otettu täyskuvatilassa joka jäljittelee akvaario reuna, upotettu seinään ... Yleensä, jos haluat, mutta saat ajatus.

Epäonnistuneet esimerkit taustakuvasta vapaaseen seinään

Tämä esimerkki on ylittänyt kaikki kenties kaikki rohkeat suunnittelupäätökset. Katsokaa, mitä väkivalta, mikä villi todellisuus! Mutta jostain syystä katselemalla tätä keittiötä, mieleen tulee sananlasku: "Tee hullu Jumalalle rukoilemalla, hän murtaa lattiansa otsaansa".

Joten, fanaattisuus realismi - ei ole välttämätöntä.

Millaisia ​​taustakuvia on ja mitä parempi ostaa

Kaikkien viimeistelyaineiden tapaan taustakuva on kalliimpaa ja halvempaa. Ne, jotka ovat erittäin halpoja - paperipohjaisesti.

Ja hyvän hinnan lisäksi ei ole mitään ylpeitä. Ne ovat ohuita, mikä tarkoittaa, että liimauksen aikana on helppo tehdä sali tai reikä. Sitten ne ovat kiiltäviä ja realistisia eivät katso kaikkia.

Ja jokainen hiekka hiekka niiden kautta näkyy läpi! Seinän on oltava täysin tasainen ja varma. Myös viimeistelyn päällikön tulisi olla ammattilainen, muuten siitä ei tule mitään hyvää. Ja tuomitse itsellesi, tulevatko ne halpoja, jos olet mukana työntekijäryhmässä?

On parempi ottaa jotain erilaista, nykyaikaisempaa. Tällaiset taustakuvat ovat kalliimpia, mutta ne on helppo asentaa (jos voit soittaa niin) ja kestävät toiminnassa.

Tällaisia ​​taustakuvia on esimerkiksi:

 1. 1 Vinyyli - tämä on pesupaperina, joka näyttää hyvältä keittiössä. On myös mattapintaisia ​​ja kiiltäviä kuvioita, näyttävät erittäin hyviltä ja lähes vahingoittumattomilta naarmuilta.
 2. 2 ei-kudotut - on painettu kangas pohjaan, jonka vuoksi ne ovat erittäin kätevä liimaa. Jokainen selviytyy tästä tehtävästä, ei edes ammatista. Ja kaiken lisäksi, niillä on äänieristysominaisuuksia eikä niitä ole helppo naarmuuntua. Hionta ei myöskään vaikuta niihin. Hinta heille on melko edullinen, ja jos katsotte, että sinun ei tarvitse palkata päällikköä, ja melko edullinen.
 3. 3 Satin - joka on tehty silkkipainomenetelmällä, on helmeä, kallis vuorovesi. Usein jäljitellä kalliita kankaita ja tuntuu hyvin samanlaisilta. Ne ovat arvokkaampia kuin muut vaihtoehdot, ja niitä käytetään usein vain, jos kalusteet ja koko keittiön tyyli ovat puhtaita klassikoita, mikä tarkoittaa, että seinät viimeistellään todellisella liinalla eikä paperilla.

Lisäksi on itsekiinnittyviä alalajikkeita, ja niitä on kiinnitettävä seinään liimalla liimattuina. Ensimmäinen, luonnollisesti, on kalliimpaa. Ja niin kallista, että jopa 5 pakkausta liimaa, ostettu erikseen, on halvempi kuin tämä ero.

Ilmeisesti ne ottavat rahaa säästääksesi tarvetta laimentaa jauhetta liimalla vedellä ja levittää se seinään rullalla. Jos sinulle tämä ammatti on liian sietämätön ja raskas, ota itsekiinnittyvä.

Mutta älä unohda, että sinun on vielä hankittava liima erikseen. Jos kulma putoaa taakse ja on liimattava uudelleen liimalla.

Voit ostaa taustakuvia myymälästä tai Internetistä. Nyt on olemassa monia yrityksiä, jotka tarjoavat laajan valikoiman ja joilla on suuri valokuvasto. Voit käyttää sitä tai voit tilata yksittäisen mallin, esimerkiksi valokuvasi.

Meidän artikkelimme "Valokuva taustakuvia keittiö, kuva 2016 ja modernit ideoita" päättyi. Toivomme, että materiaali on kiinnostava ja hyödyllinen sinulle!

Kuvien tapetit keittiöön: tyyppejä, väriratkaisuja, todellisia valokuvamalleja

Keittiön sisätilojen uudistaminen ja pelattavuus uusilla väreillä ei ole tarpeen aloittaa kalliita korjauksia. Helppo ja nopea tapa tehdä keittiöstä tyylikäs ja päivitetty - käytä taustakuvia oikealla valinnalla.

Tämän materiaalin nykyaikaiset versiot ovat paljon kestävämpiä lämpötilojen ja kosteuden suhteen, kun ne toimivat keittiössä tusinan verran vuotta sitten. Rakenne, muotoilu ja väri vaihtelevat, joten voit valita huoneen alkuperäisen sisustuksen sopusoinnussa sisustuksen valitun tyylin kanssa. Millaista taustakuvaa on ihanteellinen keittiölle ja mitä materiaalia ne pitäisi olla, lukea.

Tyyppien taustakuva keittiössä: sopivia ja sopimattomia vaihtoehtoja

Luokitella seinäpaperit riippuen valmistusmateriaalista, tavasta piirtää kuvaa ja laskua. Keittiössä ne lajikkeet, jotka eivät ole alttiita saastumisen ilmetä varten, ovat tärkeitä, helposti puhdistettavia, eivät kehitä sieniä ja bakteereja, ja niiden käyttöikä on myös otettu huomioon. Harkitse, mitkä vaihtoehdot täyttävät kaikki nämä kriteerit.

Paperipohjaisesti Nykyaikaisissa kalusteissa olevat seinäpaperit käyttävät laajaa suosiota, koska ne ovat kustannustehokkaita verrattuna muihin. Onko paperi- tai kuitukerroksen pohja, joka on peitetty vinyyli-PVC-kerroksella.

Näin voit lisätä tuotteen kosteutta, joten se voi kestää tiettyä märkäpuhdistusta huoneessa. Vinyylipäällyste ei haalistu ajoittain ja suorassa auringonvalossa, mikä on hyödyllistä kirkkaan kuvan tapauksessa.

Miinukset - pelko lämpötilan erojen peittämisestä, joten ei ole suositeltavaa liimata niitä keittotason lähelle, takka.

Ei-kudotut tapetit joka on tuotettu puristettujen kuitujen verkon perusteella. Tämän ansiosta kulutuskestävyys, lujuus, naarmuuntuvuus lisääntyvät. Flizeline-taustakuva ei pelkää muodonmuutosta, ne liimataan helposti ja poistavat ne helposti. Ne kestävät ultraviolettivalon, piilevät pienet viat seinillä.

Luonnollisesti Alkuperäiset ja mielenkiintoiset tarrat. Valmistettu lasikuitupohjaisesta kankaasta, johon sovelletaan mitä tahansa kuviointia.

Luonnollinen taustakuva ei pelkää korkeaa kosteutta, lämpötilan muutoksia eikä sienen ja homeen ulkonäköä. Materiaalilla on merkittävä plus - antistaattinen vaikutus, joka estää pölyhiukkasten kertymisen pinnalle.

Lasikuitulujitustuotteet, jotka eivät ole alttiita muodonmuutokselle. Ajan myötä materiaali ei kuihtuu, se ei puristu, se ei repeä, ja tietenkin se säilyttää kirkkautensa ja uutuutensa. Luonnon taustakuvat ovat laadun ja käytännöllisyyden yhdistelmä, mutta niiden kustannukset ovat melko korkeat.

Antivandal-seinäpaperit on suunniteltu erityisesti julkisille laitoksille - kahviloita, ravintoloita, baareja. Yläpäällyste on PVC-päällystetty tai laminoitu. Voit turvallisesti käyttää niitä keittiössä, kun he eivät pelkää pestä, puhdista hankaavilla työkaluilla. Ei ole taipuvainen mekaanisten vaurioiden esiintymiseen, ovat kestäviä.

Ei täysin onnistunut muunnoksia taustakuvan keittiön, nämä ovat tavallisia paperin seinälle paperi. Ne olivat suosittuja monta vuotta sitten, mutta keittiössä tämä viimeistely nopeasti likaantuu rasvalla ja lian kanssa, rikkoo vettä ja ei ole mitään keinoa pestä.

Kanvalle taustakuvia ei myöskään voida hyväksyä keittiössä. Ne ovat erittäin kalliita ja edellyttävät vähärasvaista hoitoa vain kuivapesuilla. Velour tapetti ei myöskään ole liian käytännöllinen. Luonnollisten tai keinotekoisten säikeiden mallit luovat kauniin vaikutelman, mutta keittiössä on jotain käytännöllisempää.

Tyypin tekstuurin tapetteja voidaan jakaa lajeihin kuten sileä, jäljittelemällä koriste kipsi, himmeä kanssa tekstuuri hiekkaa, jossa jäljitelmä pellava, mosaiikki, pakkasta, kangas ym. Valinta vaihtoehtojen riippuu keittiö ja henkilökohtaisten mieltymysten omistaja, mutta pitää muistaa niin että pinta on optimaalisesti käytännöllinen ja helppo puhdistaa.

Menestyvä väri ratkaisu ja piirustukset keittiön tapetilla

Keittiön suunnittelussa valitun värimallin on täytettävä erityistehtäviä esimerkiksi kotitalouden ruokahalua lisäämiseksi. Tässä tapauksessa sisällytä kuvia kirkkaista, mehukkaista appelsiineista, punaisista ja oransseista hedelmistä, jotka stimuloivat ruokahalun ulkonäköä.

Tämä on hyödyllistä, jos talossa on ihmisiä, jotka eivät syö paljon, etenkin lapsia. Niille, jotka haluavat laihtua, sinun on annettava etusijalle vaaleanpunaiset ja siniset sävyt. Se voi olla merimaisema, jäätiköt, vesipinta tai vaaleanpunaiset kukat, mielenkiintoinen kiehtova abstraktio tai geometria.

Värikuva tapetti on toivottavaa ylläpitää käyttäen samoja värejä keittiössä, huonekalut koriste-esineitä, tekstiilejä tai ruokia. Tämä ei anna kontrasti varjossa ja jättää harmoninen muun tiloissa.

Valitse oikea väri voi keskittyen valitun tyylin ruokaa. Klassisen sisätilat ovat parhaiten hiljainen pastelli, beige, kevytnostu. Näyttää kaunis maljakko niittykukat paneelin seinälle, pergola, kietoutunut muratti, meren laituri laiva, niitty maisemat.

Imagolle on nykyajan merkitystä kirkas kukka suunnittelu mustalla ja valkoisella taustalla tai taustakuvia ja kuva pilvenpiirtäjiä, metropoli. Provence keittiössä on sopiva kuvan maaseudun tai pastoraali kohtauksia tai laventeli kentän.

Mitkä ovat motiivit ja teemat valokuvatapettia olisi asianmukaista keittiöön

Piirtyy Mural keittiössä voi näyttää minkä tahansa mielikuvitusta ja ideoita, mikä tärkeintä, että on aiheellista tässä erityisessä paikassa. Tutustu suosituin ratkaisuja, ja mihin tarkoitukseen ne palvelevat.

Kuvioita 3-D piirustuksia, keittiötarvikkeet, hedelmiä, vihanneksia, kukkia voi käyttää menestyksellisesti kaavoitus tilojen jakamisen ja korostaa ruokailutila. Painopiste huomiota tietyllä alueella tai yksi huoneen seinistä pystyy hyvä valikoima tylsä, yksitoikkoinen sisustus.

Mural-välke matkivat sisätiloissa niitä asioita, joita ei todellisuudessa ole. Se voi olla kuva hylly kirjoja, kaunis kaari näkymät kujalle tai jotkut laajentamista keittiön sviitissä telakan klassiseen tyyliin.

False ikkunat ja väärät ovet visuaalisesti lisätä keittiö tilaa ja poistaa rajat huoneen. Ikkunat voidaan tehdä kehykseen, jota seuraa kaunis puutarha maisema, järvi, meri. Mielenkiintoinen ajatus - tehdä jäljitelmä ovet avautuvat parvekkeelle, jossa voit nähdä kaunis kaupunki.

Seinämaalauksessa näköpiirissä, jotka kuvaavat maisemat ulottuu kaukaisuuteen visuaalisesti lisätä huoneeseen. On erittäin tärkeää, että harkittu valaistus voimistaa poismenonsa piirustus. Samaan tarkoitukseen voidaan ripustaa peilin edessä valokuvatapetti.

Jossa voit pistää taustakuvia: koristella sisätilojen keittiön

Kuva voi vallita seinälle ja voi toimia kirkas, puuttuva korostus. Seinään Valokuva Taustakuvat koko alue on yleensä tehtävä, jotta voidaan eristää tiettyjä alueita. Voit tehdä tämän, et voi valita vain värikkäitä kuvia, mutta myös kuvia jäljitelmä materiaaleja: kiveä, puuta, tiiltä, ​​jne

Kuten Mural sisustus voidaan liimata tulee kaunis seinämaalaus keskellä seinää. Koko koristeellinen kuvio riippuu painotetaan alueen kaavoitus, tai vain vaikutus space koriste.

Halpaa ja alkuperäinen tapa päivittää vanhan keittiön - koristele se kuva taustakuvia. Tätä sovitusta varten kuin tarrakalvo, ja yleisin paperi vaihtoehtoja. Päälle materiaalia voidaan peittää lakka, joten hän säilyttää kauemmin uutuus ja tuoreus. Hyvä vaihtoehto olisi pestävä, korkea käytännöllisyys.

Näiden taustakuvat eivät poikkea etureunassa, voit määrittää kulmat huolellisesti läheltä reunaa siten. Kahvat ovat parhaiten korvata elävämpi ja mielenkiintoinen, joten niitä ei sulautunut kuvan.

Mikä taustakuvia sopii pieni keittiö: suunnittelija vinkkejä

Kompakti viimeistely keittotasoja on eniten alttiina eri epäpuhtauksia muodossa rasvan, noki, vesi, kehittyvien keitossa. Siksi materiaali tuleville valokuvatapettia pieni keittiö on täytettävä tiukat vaatimukset kasvoivat. Niiden on oltava kosteutta kestävä, helposti puhdistettava useita kertoja ei tarvitse pelätä höyryn ja äärilämpötilat, sekä niin kauan kuin mahdollista palvella omistajalle.

Mikä parasta nämä tehtävät voidaan hoitaa tiheä taustakuvia vinyyli- tai kuitukankaiden tausta. Ylemmän kerroksen käsiteltävän materiaalin suojaava pinnoite, joka estää vahinkojen puhdistuksen aikana.

Tärkeää! Jos päätät liittää valokuvan tapetteja esiliina yläpuolella työalue, se ei ole kovin hyvä vaihtoehto. Tällä alalla lisääntynyt saasteiden, joten on parempi kieltäytyä tällaisia ​​vaihtoehtoja, joko sulkea piirustus suojalasi tai muuhun kiinteään pintaan.

Väri sisustus valitaan kevyitä, jonka tiedetään edistää visuaalisen laajentaa sisätilojen lisää valoa ja ilmavuutta. Nämä voivat olla värejä, kuten kahvi, persikka, vaaleankeltainen, valkoinen, beige, vaaleanpunainen. Vuodesta viileitä värejä, edistää laajentamiseen tilaa ja ovat merkittäviä laventeli, teräs, vaaleansininen, minttu.

Tärkeää! Tummat värit Valokuvatapetti suuri ja kirkas maalaukset seinillä pienessä keittiössä ei sovellu, koska purista tila, huone seurauksena näyttää jopa vähemmän.

Motiiveja pieni huone voi olla erilainen, on toivottavaa saada aikaan kuvan edistetään razdvizheniya seinät ja poistaa selvästi rajoja. Hyvä käsitellä että maisemaa tai kaupunkien teema, jotta venyttely kaukaisuuteen, pitäytyi yhdelle seinälle koko alueelle. Näin voit keskittyä halutun alueen, kuten ruokailu.

1