Seinämaalaus makuuhuoneessa kuva

Seinämaalaus makuuhuoneessa sängyn yläpuolelle

Monet ihmiset haluavat sisustus oli mukavin ja edistää rentoutumista. Tämä voidaan saavuttaa asettamalla taustakuvia makuuhuoneessa sängyn yläpuolelle. Kuvia tämän osion sisustus osaat arvostaa alla.

Valitse valokuva paneelit makuuhuoneessa on melko vaikeaa. Pääasiallinen ongelma - erilaisia ​​teemoja ja värejä. Olisi valmisteltava etukäteen, koska valitsemalla sopiva vaihtoehto voi olla aikaa vievää. Kuitenkin tämä seikka ei pitäisi pelotella teitä, koska ihmiset kokevat makuuhuoneessa kuin lepopaikan, jossa jokainen elementti on luoda lämmin ja rauhoittava ympäristö sen omistajalle.

Erilaisia ​​materiaaleja: ei-kudotut tapetit tehdään paperille ja vinyyli-pohjainen. Makuuhuoneessa sopii mikä tahansa näiden lajien, kuten tässä huoneessa, ja alhainen läpäisevyys vaurioiden riskiä on minimaalinen kankaille. Sen vuoksi ei ole tarpeen tapetoida suojaavalla pinnalla.

Photo-paneeli on tehty vain luonnon materiaaleista, täysin turvalliseksi terveydelle. Joissakin malleissa on erityinen elokuva, joka suojaa vaurioita.

Valtava valikoima piirustusten avulla luovasti koristelu huoneeseen ja luomaan halutun tunnelman siinä. Myös taustakuvat pystyy visuaalisesti vähentää tilaa ja työntää.

Yhdistelmä sisustustyyli

Ennen ostamista kuvan paneelin pitäisi selvittää, mitä tyyli makuuhuoneessa on. Jokaista sisustus sopii tietyn joukon kuvia. Esimerkiksi kuva trooppinen saari maisemat yhdistettynä vuode ja muun sisustuksen tyyliin maan näyttää naurettavalta.

Ei ole olemassa tiukat säännöt yhdessä, mutta on tärkeää muistaa muutamia perusasioita oikea valinta, jonka noudattaminen säästää tuhlaa rahaa:

 • valinta valokuvatapettia selvästi selventää, mitä muotoilu vallitsee makuuhuoneessa;
 • on muistettava, että taustakuvat ovat täynnä osa sisustus, joten älä liioittele muun huonekalut ja kodin sisustamiseen;
 • se ei ole suositeltavaa täyttää makuuhuoneeseen kuvia hirviöitä, demoneita ja muita edustajia muista maailman, koska se sisältää negatiivista energiaa ja häiritsevät rentoutumista;
 • optimaalinen valinta - 3 D taustakuvat hiljainen sävyjä rentouttavat näkymät.

Lisäksi on olemassa muutamia sääntöjä harmoninen yhdistelmä väreillä muureja ja sisustus kohteita:

 • aurinko näyttää hyvältä vihreänä kuvien tai väreihin; varjopuolelle tarvitsee valoa Mural;
 • Poimia kuvan kontrastin ympäröivän sisätilan;
 • seistä, taustakuvia täytyy olla voimakkaampi kuin koko värimaailman makuuhuoneessa;
 • Mural huono rinnakkain tavallisen taustakuva suuret kukat kuvattu;
 • mustavalkoinen taustakuvia monipuolinen ja yhdistää täydellisesti tahansa ympäristössä;
 • kun on vaikeuksia valinnassa, voit aina kääntyä neutraaliin kuvat - sea, vuoristomaisemia ja eläimiä.

Väliseinämäosat kuvia aiheisiin juoni on melko mielivaltainen, mutta kaikki vallitsevalle ihmisille se on paljon helpompi vaihtoehto.

luonnon. Sisältää maisemia, erilaisia ​​metsä- ja jokimaisemat, vuoria, järviä, kasveja ja eläimiä, lintuja ja hyönteisiä. Valokuva rekisteröidyt ovat hyvin monipuolisia ja sopii kaikki tyylit suunnittelussa huonetta. Tarvitsee vain oikein valita oikea värintoisto. Johtuen luonnollisista syistä huoneen visuaalisesti koko kasvaa ja täytetty ilmalla helposti.

1

kukkia. Loogista sisällyttää edelliseen luokkaan luonnon motiiveja, mutta kukat ovat hyvin suosittuja valmistajien ja ostajien valokuvan taustakuvia. värit makro tuo sisätilojen kauneuden, mutta samankaltaisia ​​kuvia sopii vain tiettyihin tyylejä.

meriteemalla. Yhteinen kuva meri osia missään muodossa ihmisen taustalle valtameriä sekä aluksia, jotka vaihtelevat pienistä kalastusaluksia asti suurikokoisten lentokoneet. Tulee tarinoita ystäville kauniita jahteja ja ylellisyyttä. Nämä tapetit sopivat hyvin huonetta koristeltu teemalla mereen.

Seinämaalaukset, freskot, kopioita kuuluisista maalauksista - optimaalinen ratkaisu tuntijoiden klassinen tyyli. Sellaisia ​​aiheita edellyttää sopivalla suunnittelulla samanaikainen olosuhteissa. Pienessä makuuhuoneessa on niin ylellinen muotoilu näyttää neorganichno kuin "museo" hankkia paremman kuvan tilavia huoneita.

Glamour, pop art. On mielenkiintoista ihmisiä, jotka jatkuvasti seuraa elämää kuuluisuuksia. Valitsemalla tämä kuva takaa "läsnäolo" suosikki "tähti" omassa makuuhuoneessa valokuvassa seinään muutaman vuoden.

abstrakteja maalauksia. Kuvat aiheesta voi olla mielenkiintoista ja hyvin epätavallinen, mutta mikä vielä tärkeämpää, niiden spesifisyys täysin sopii maistuu tilojen omistajilta. Koska kaikki harvinaista asioilla on tapana houkutella silmään, on vaarana väsymys. Siksi hyvin valittu kuva abstrakti teema pystyy antamaan harmoniaa ja mielenrauhaa, erityisen tärkeää tässä huoneessa kuin makuuhuoneessa.

Moderni kaupunki. Making valokuva tapetteja hengessä metropoli on parhaiten modernia tyyliä, kuten parvi tai Hi-Tech. Luoda oikean tunnelman huoneessa pitäisi olla antiikkihuonekaluja. Web moderni kaupunki on tarpeen valita sopiva valaistus, erityisesti webissä on kuva yön metropoli tuhansia kirkkaita valoja.

Taustakuva koko valitaan tilavuuden mukaan huoneen ja määrä sisätilan kohdetta. Pienessä huoneessa täyttyä kalusteet, tapetit voidaan pienentää niin, että ne näyttävät pieni kuva. Ei tarvitse tapetoida koko seinän, jos tässä vaiheessa haluat asentaa iso vaatekaappi. On erittäin tärkeää, ettei tehdä kaunein huonekalut, valokuva taustakuvia. Esimerkiksi, kuva eläimen olisi oltava kokonaisvaltainen tai tunnetta sisustus elementti pienenee nollaan.

On parasta sijoittaa taustakuvia suoraan sängyn yläpuolelle. Ylimääräisenä koristeet voit laittaa pohjaan kuvan kauniita kukkia, jotka eivät peitä koko lajia. on suositeltavaa liimata taustakuva suuri tilava makuuhuone pieni määrä huonekaluja. Saada menestynein, jos lähelle seinää ei sijoitettu sisustus.

Nämä vinkit voivat auttaa sinua päättämään, mitä Mural sijoittaa makuuhuoneessa sängyn yläpuolelle. Kuvat tekevät neuvosto avoimemmaksi.

Valittaessa on muistettava ominaispiirteistä lämpimiä ja kylmiä sävyjä. Täyttää huoneen mukava ja intiimi tunnelma, pysähtyä punainen, keltainen tai oranssi, ja niiden värit. Kuitenkin liiallinen "lämpö" on hyväksyttävä se, että visuaalinen tilaa oman makuuhuoneen kavennetaan huomattavasti.

Viileitä värejä, päinvastoin, "nousu" tilan määrää. Söpö ilme turkoosi tai violetti väri, sekä erilaisia ​​vaihtoehtoja vihreitä. Liima taustakuvia suositellaan maksimoida vapaan seinään, ei täyttyä huonekaluja, niin että kuva oli aina näkyvissä, ja näin sisustettu huone.

On suositeltavaa olla terän suoraan sängyn yläpuolelle. Jos huone on pieni koko, Mural voidaan sijoittaa tilaa oven. Pieniin tiloihin ei ole suositeltavaa sijoittaa 3 d taustakuvia. Lisäksi ne ovat paikallaan näyttää makro kuvantaminen. Pieni makuuhuone tilaa kuten valokuvatapettia alttiimpia visuaalisesti. Moniväristen tapetti syvä värikylläisiä olisi harkittu valaistus. Tällöin niiden värikäs tarina paljastuu täysimääräisesti. Mural esitetty silmällä myös vaatia lisää valaistusta kattoon tai seiniin. Asiantuntijat neuvovat mieluummin maalauksia kirkkaita värejä. Tällaiset kuvat ovat luonnonmukaisesti yhdistetään kattoon tai seinään valot.

huoneen sisustus Photo seinämaalaukset - on kallista, varsinkin kangas tarra ympärillä ulkoseiniin. Läsnä ollessa Finance suositeltavaa valita taustakuvan eurooppalaisia ​​tuotemerkkejä, ovat korkealaatuisia.

Jos tilat ovat usein ajaa lapsia tai lemmikkieläimiä, voit käyttää luotettava menetelmä ja pokleit pohja tavalliset paksut tapetit, mieluiten tummat värit. Tämän seurauksena saat suuri kontrasti kevyempi kuvan ylemmällä alueella.

Volyymi ja harmoninen väriyhdistelmä

Jos huone on suunniteltu moderniin tyyliin (moderni tai Hi-Tech), aseta hänen makuuhuoneessa sängyn yläpuolelle taustakuvia 3d. Kuvat osoittavat, että nämä maalaukset eroavat erikoiskauneuteen ja vetovoimaa, mutta ne muodostavat "läsnäolon vaikutus" suurissa korkeisiin tiloihin.

seuraava taustakuva kuvia voit poimia pienempää makuuhuonetta:

 • katkonainen - koostua yhdestä koko rullan;
 • LED - jos ne toimivat muutoksia kuva koostumus kytkentä tehdään etänä käyttämällä erityistä valvontaa;
 • loisteputki - taustavalo säteilee hajavalo.

Saavuttamiseksi harmoninen yhdistelmä värejä huoneen sisälle on tarpeen tarkkailla tasapainon periaate tyydyttynyt värit kuva tapetit ja hillitty sävyt viereisiin seiniin. Esimerkiksi kuvan kanssa kirkkaan vihreitä on täysin rinnakkain valoa huonekaluja. Kirjataan klassinen yhdistelmä meren sävyt sisustus sattunut valossa hiekkainen väri. Kuville pastellivärit, päinvastoin, se tarvitsee kirkas aksentti makuuhuoneessa ympäristössä saada huomattavan kontrastin.

Taustakuvia - Tämä on loistava sisustuselementti viimeistelyyn makuuhuoneessa, joka tarjoaa erilaisia ​​ratkaisuja suunnittelu huone. Huolimatta monimuotoisuus kuvat eivät yritä seurata muotivirtaukset, ja valitaan perustuen henkilökohtaisten mieltymysten. Muoti on ailahtelevaa, ja se voi käydä niin, että kuvat vihreää teetä ruusu tai tulppaanit yleistyneet. Silti kuva aamuisin ja iltaisin hänen makuuhuoneessa täytyy katsoa sinua.

Valokuvien taustakuvat sängyn yläpuolelle makuuhuoneeseen, valokuvan vaihtoehdoista

Valokuvan seinät eroavat tavallisesta viimeistelykankaasta, koska niiden pintaan on valoltaan kirkas kuvio tai kuva. Kuvan päätoiminto on huoneen ulkoasun visuaalinen laajentaminen sekä ainutlaatuisen tyylin luominen huoneessa, olohuoneessa, lastentarhassa keittiössä. Me usein kohtaamme ongelman, kun valitsimme taustakuvia makuuhuoneen yläpuolella sängyn yläpuolella, esillä olevien sisätilojen valokuvat auttavat sinua välttämään virheitä.

Huoneen sisustuksessa on muistettava, että taustakuvilla on useita etuja perinteiseen taustakuvaan verrattuna ja muutamia puutteita.

Tällaisen makuuhuoneen viimeistelyn vahvuudet ovat:

 • epätavallinen kirkas ja mieleenpainuva muotoilu;
 • vastus ulkoisista vaikutuksista;
 • suuri valikoima piirroksia, malleja, kuvioita jokaiseen makuun;
 • helppous puhtauden ylläpitämisessä, valokuvataustat ovat usein pestäviä;
 • liimaus pienikokoisten lisävarusteiden liimaamiseen, liimataan tavalliseen tapettiin tai ne ovat itseliimautuvia;
 • materiaalin suhteellisen ekologinen puhtaus.

Sellaisena ei ole ilmeisiä puutteita tällaisen sisustuksen kanssa. Sinun on kuitenkin mitattava tarkasti seinien pinta-ala ja korreloi ne kuvan kanssa, muutoin jälkimmäinen voi olla vääristynyt - kapea tai venytys.

Pinta-alat, erityisesti paperille, pitäisi olla täysin tasalaatuisia. Muussa tapauksessa ei voida välttää kuplien ja ryppyjä kuvion elementeillä. Tietty monimutkaisuus on suurien formaattien taustakuvien pinoaminen. Tällaisissa tapauksissa kuva on jaettava erillisiin paneelin osiin, joiden asennus vaatii suurta tarkkuutta.

Kaksi luokitusta tapetista - pohja-aineesta ja piirustyypistä. Myynnissä on taustakuvia vinyylistä, ei-kudotusta kankaasta, kangasta tai tavallisesta paperista. Ei ole tärkeää valita taustapaperin materiaalia sängyn yläpuolella olevassa makuuhuoneessa, jossa voit tehdä ilman ylimääräistä suojaavaa pinnoitetta, koska alustan substraatin vaurioituminen on vähäistä. Poikkeuksena voi olla pienten lasten tai lemmikkieläinten läsnäolo, sitten seinän alaosassa kannattaa tarkastella tapettitiheyden tummempia versioita, sillä avaruudessa ei ole korkeampia rajoja.

Tulostusmallityypin osalta on kolme maaliluokkaa:

 • polymeerivärit, jotka on kiinnitetty UV-säteilyllä;
 • eko-liuotin painomuste;
 • lateksi muste.

Tulostus ultraviolettisäteilyn avulla luo kirkkaita ja mehukkaita piirustuksia tapetille, jotka ovat hyvin kestäviä auringon ajoituksesta ja palamisesta. Käytetään erikoismusteita, jotka on kiinnitetty UV-säteellä ja kulkevat samaan aikaan kiinteään polymeeriin. Sävyjen kirkkaus johtuu tämän tyyppisen materiaalin ei-absorboituvuudesta substraatissa.

Painatus, joka perustuu eko-liuotinmusteen käyttöön kustannuksella, on tavallisesti halvempi kuin polymeeriväriainemalogeilla, koska musteen koostumus sisältää vain pigmentti-ainetta sekoitettuna liuottimeen. Tällaisen tiivisteen löytäminen on helppoa painomusteiden haju, joka ei jätä tilaa pitkään, johon seinäpinnat on liimattu. Tässä tapauksessa tällainen taustakuva on hyvin siedetty pesemällä.

Taustakuvion tekeminen lateksimustalla on merkittävä etu, tällainen taustakuva sopii lastenhuoneisiin, koska ne ovat eniten vastustuskykyisiä vaurioille ja pesuille. Lisäksi nämä musteet ovat hajuttomia. Pigmentti sisältää väriainetta, joka on sekoitettu orgaanisen polymeerin - lateksin kanssa. Tämä sallii kuvion pysähtymisen heti käytön jälkeen.

Huoneen sisustuksen erityispiirteet valokuvasäiliöiden avulla ovat, että kuva sopii parhaiten pääpaperin, huoneen sisäpinnan ja sen tyylin väriin, vain silloin, kun ne näyttävät harmonisesti kuvassa.

Tärkeää on tapetin koko suhteessa makuuhuoneen mittoihin ja siinä olevaan kalusteeseen. Jos huone on pieni tai sisältää tiheän kalusteympäristön, panoraamakuvat ovat hyvä ratkaisu: ne auttavat visuaalisesti laajentamaan tilaa, mikä tekee siitä tilavampaa.

Tärkeää ja taustakuvan teemaa, esimerkiksi tarpeettoman dynaamiset piirustukset, huonosti sopivat makuuhuoneen sisätilaan: ne ovat paremmin hallin ääreen. On suositeltavaa valita kuvan niin, että painettu kohde valokuvaus- päätöslauselma ei saa olla laajempia sen todellinen vastine, jos asia tapetin kuvaa useita kertoja suurempi kuin tämä koko voi olla kipua ja vääristää käsitystä kuvia. Älä myöskään valitse tarpeettomasti vastakkaisia ​​sävyjä.

Suuri seinäpaperi, yleensä, sijaitsee seinän alueella, miehittää sen koko tilan. Pienemmät kokoiset analogit antavat sinun kiinnittää huomiota tiettyyn huoneen osaan, luomaan ylimääräisen ikkunan illuusion. Useimmiten tämä malli visuaalisesti laajentaa huoneen tilaa: pystysuuntaiset esineet ja viivat tekevät katon korkeammaksi. Erityisen hyvä tämä kuva metsistä ja vesiputouksista, ja pystysuorat linjat ovat puita ja vesivirtoja. Päinvastoin, vaakasuorat viivat voivat kaventaa huoneen.

Jos järjestät panoraamakuvan luonnollisen kuvan valokuvan taustakuvaan sängyn yläpuolella olevan sisäänkäynnin vastapäätä, voit saavuttaa huoneen äärettömyyden vaikutuksen.

Suunnittelussa makuuhuone on tärkeää olla laconic ja kohtalainen valittaessa valokuvataustakuvia. Värimallin osalta on parempi erityisesti makuuhuoneessa kiinnittyä neutraaleihin sävyihin, joten kuva ei ärsytä ja lopulta väsyy. Persikka, sininen, beige ja lila-ääni ovat hyviä.

Klassiset kuvat taustakuvassa on panoraamanäkymät kaupungeista, luonnolliset ilmiöt keittiölle - ruokahaluisia ruokia, lapsille - sarjakuvahahmoja.

Valitessaan värimaailman teemaa makuuhuoneessa, pidä etusijalla luonnollisista syistä. Valoisessa huoneessa pastellisävyissä on parempi valita luonnollisia valokuvataustakuvia herkillä kukilla, kukkivat oksat, auringonlasku, niityt tai meri. Myös romanttiset abstraktiot kuvastavat. Niille, jotka rakastavat trooppinen motiiveja, niin kuva sovitetaan palmuja, saaret ja eksoottisia eläimiä, mutta on toivottavaa tarjota lisää väriä aksentti sisämaassa kuten vuodevaatteet kirkkaassa äänen tai matkamuistoja simpukankuoria.

Modernien faneille voi tulla kuvia kaupungeista, rakennuksista, panoraamakuvien modernista koosta. Makuuhuoneiden huomaamattomissa väreissä kirkkaasta taustakuvasta, jossa kukat, kaste tai hyönteiset ovat erittäin suuressa mittakaavassa, muuttuvat hyväksi lajikkeeksi.

Avaruus ja abstrakti kuvat koristeet tai tähdet ovat suosittuja. Tässä tapauksessa painotus asetetaan makuuhuoneen sisustuksen yhteensopivuuteen kuvan kanssa, sitä kirkkaampi kuva, sitä yksinkertaisempi sisustus on.

Kukkien kuvilla Merinäköalalla Kukkivan kirsikkunan kanssa Panoraamanäkymät yökerhoon Suurten kukkien kanssa Kukka taustakuva päätylaudalla Vuoristomaisemilla Talvimaisema Merinäköalalla Metsämaisemaa

Kun yhdistät tavallisen tapetin taustakuvaksi makuuhuoneeseen, sinun on noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä, jotka auttavat tekemään sisustuksen kokonaisuutena ja sopusointuisina. Käytännöllisesti katsoen kaikki värimaailmat, jotka sopivat taustakuvioihin, joilla on megacityit - usein tulostettaessa käytetään yökuvauksia. Tärkeintä on, että tavallisella tapetilla ei ole värikkäitä tai kirkkaita värejä, jotta kuva ei heikennä.

On huomionarvoista, että ruohon tai kasvillisuuden muunnokset näyttävät paremmilta kirkkaissa tilavissa huoneissa. Yhdistä edullisesti vihreät beige, valkoinen, helmeä sävyjä. Kevyesti valaistuissa huoneissa valon tunne voi antaa kukkien kirkkaan makrokuvan, kerman tai kelta-oranssin taustakuvan, jolloin huone antaa auringon tunteen.

Tärkeää kontrastin yhdistelmän valinnassa, kirkkaan taustakuvion fuusio vastakkaisella värillisellä tapetilla. Tyypillisesti värit ovat punainen ja khaki, sininen ja oranssi, keltainen ja violetti. Makuuhuoneessa tämä vaihtoehto ei ole sopiva, koska se on ärsyttävää ja hyvin spesifistä. Päinvastoin, samanlaisten sävyjen yhdistäminen tapahtuu kevyemmän ja tummemman periaatteen avulla, mikä luo rauhan ja ymmärryksen tunteen. Tätä helpotetaan yhdistelmä oliivi kuun kanssa, valkoinen kerma, ruskea ja beige.

Suurin orgaaninen muotoilu on yksivärinen. Se sopii erinomaisesti makuuhuoneeseen sen absoluuttisen neutraalisuuden vuoksi, koska se käyttää samoja sävyjä sekä taustakuvasta että taustakuvasta, vain kuvassa on eroja.

Seinäpaperit, etenkin makuuhuoneessa, eivät vaadi monimutkaista huoltoa. Polymeeriversiot ovat erittäin kestäviä. Niiden suojapinnoite peittää kuvan pölyn, kosteuden, auringonvalon ja mekaanisten vaurioiden vaikutuksesta. Tällaiset tapetit on puhdistettava säännöllisesti kostealla liinalla, poistamalla pölyt, jotka ovat asettuneet. Voit myös käyttää pesuaineita - tärkeintä on, että ne eivät sisällä klooria ja aggressiivisia hioma-aineita. Enemmän tällaista tapettia varten ei tarvita ylimääräistä hoitoa.

Samanaikaisesti paperin seinäpaperit eivät pesty, vain pyyhkiminen kuivalla kankaalla tai puhdistus pölynimurilla. Huolimatta siitä, että niiden ominaisuudet ovat vähemmän vastustuskykyisiä ulkoisista vaikutteista, makuuhuoneessa nämä taustakuvat ovat sopivia, koska niiden käytön tärkeimmät rajoitukset ovat ilmakehän lisääntynyt kosteus ja saastumisvaara, jota ei pääsääntöisesti tapahdu makuuhuoneessa.

Seinän sängyn päälle ripustetut tapetit helposti tekevät sisustuksesta mielenkiintoisempia, epätavallisia ja monimutkaisia. Siksi tällainen sisustus on yhä suosittu.

Valokuvien valinta, makuuhuoneen taustakuvat

Valitse tapetti, josta pidät enemmän kuin suosituimpia ideoita.

Valikoima taustakuva makuuhuoneeseen, valokuvan suunnittelu taustakuva

Kun se tulee suunniteltua tai pakko korjata makuuhuoneeseen, yhtäkkiä, näyttää siltä, ​​että perinteisiä materiaaleja, jotka ovat pölyttymään hyllyille vuosittain, eivät herätä ja tehdä tilaa suunniteltu lepoa ja täyttää energiaa, harmaa ja masentava. Yksi tapa muuttaa huoneen on taustakuva makuuhuoneessa, valokuvakuvio, jossa on taustakuva, joka kiehtoo meitä kauneudellaan ja armoillaan. Lisäksi huoneen suunnittelu valokuvataustakuvilla on budjetin vaihtoehto.

Edut ja haitat valokuvatapettia

Etuja käyttämällä Photowall koostuvat paitsi niiden esteettisyys. Tällainen materiaali seinät on esitetty laaja hintaluokan ja eri ympäristöystävällisyys ja kestävyys.

Muita etuja taustakuva kuvat ovat:

 • alkuperäinen ja houkutteleva ulkonäkö - voidaan valita värikäs abstrakti kuva, ja rauhallinen kuva mustavalkoinen kaupunkikuvan tai neutraaleja etninen kuvio;
 • universaalisuus - design ratkaisu voidaan käyttää koristeluun eri tyylejä. Avantgarden, klassisen modernismin, etnisen motiiveja tai pop art. Suunnittelu missä tahansa näistä suuntiin yhtä hyvin korostaa Valokuva Taustakuvat;
 • kestävyys ja korkea laatu - ajan taustakuvia luotettava valmistaja eivät haalistu ja eivät haalistu, koska kuva levitetään avulla uusinta teknologiaa, jonka avulla voimme taata tuotteiden laatu;
 • helppo asennus ja huolto - selviytymään kiinni Valokuva Taustakuvat helposti, jopa ei-ammattilaisten lisäksi materiaalin onnistuneesti piilottaa pienet epätäydellisyydet ja viat. Tulevaisuudessa et tarvitse perusteellista ja huolellisuus poistaa tarpeeksi lika pehmeällä sienellä ja saippuavedellä tai jopa normaalin virka pyyhekumi;
 • Seinämaalaus mahdollisuus tilata - jos monenlaisia ​​ei pysty vastaamaan vaatimuksiin sisustusarkkitehti kuvan tai kokoa, voit tilata mukautetun designtapettien;
 • vaarattomia ihmisille ja ympäristölle.

Tärkeimmistä haitoista syntyä vain siitä vääränlainen hävittäminen valokuvan tapetteja sisä- tai sopimatonta sali.

Loput - vain joitakin ongelmia on monimutkaisuus liimaamalla suuria kuvia sekä tarvetta lisäkoulutukseen seinät, mitään näkyvää pinnan epätasaisuutta. Lisäksi on aluksi huonolaatuisia tuotteita.

Ennen kuin menet rautakaupasta tai saattaa verkkokaupasta, sinun pitäisi tietää, millaista Valokuva Taustakuvat siellä.

Rekisteröintiä makuuhuoneessa, seuraavanlaisia ​​Valokuva Taustakuvat:

 • paperi - Eri halpa, mutta hyvin lyhytaikainen, he pelkäävät kosteutta ja haalistuvat nopeasti;
 • vinyyli - on riittävä tiheys, joten on hyvä, jos ei ole mahdollista ammatillisen tason seinät, vinyyli tapetti kestävä ja kosteutta kestävä;
 • kuitukankaiden - paksu taustakuva kohokuvio, vähän kuin 3D, ovat yleisimpiä yleisimpiin kuva: kukkia, ruusuja, orkideat, pionit, kaupunki, yleensä mustavalkoisia tai yö ääriviivat kaupungin, maisemat, eri vuodenaikoina;
 • Laminoitu - nämä taustakuvia tehdään sileä pinta, joka soveltuu kukka teema, ne näyttävät hyvältä ruusuja tai orkideat sekä maisemia. Niiden etuna on kyky pestä;
 • taustakuva kankaalle - hyvin kestävä taustakuvia laadukkaita, ovat kalliita;
 • mistä oli seurauksena fresko tai 3D - katso elossa, ja vaikutus fresko soveltuu Huoneen sisustus klassiseen tyyliin. 3D-tekniikkaa käytetään lähes kaikissa sisältäviä koostumuksia orkideat ja ruusut, kaupunki, vuodenaikojen ja eri maisemissa.

paperi vinyyli fleece laminoitu Mural kankaalle 3D

Kokoon kuvan taustakuvat ovat:

 • Tausta - jossa on yleiskuva maiseman käytetään lisäämään tai vähentämään visuaalinen tila. Lisätä makuuhuonetta vertikaalinen - tulisi valita taustakuvia puunrungot linjaa valokuvatapettia vuodenaikaa, vaakasuoraan - maisemia, jossa on meri, hiekka, taivas,
 • panoraama - joka sisältää kaupungin yöllä tai pitkä parveke kauniilla metsään tai merimaisema;
 • aihe - jossa on suuri kuva tietyn esineen, kuten ruusut tai orkideat, autoja tai eläimiä;
 • realistinen - taustakuvan kuva muodostetaan käyttämällä kolmiulotteisen 3D-teknologiaa.

tausta Panaramnye erikoisuudet realistinen

Sisätilojen huoneet ovat erilaisia ​​taustakuvia, paitsi valmistuksessa materiaalin, koon ja kuvan, mutta myös koostumus. Valikoima edustaa seuraavia taustakuva:

 • kuitukankaiden - jacquard, sametti, papyrus, burlap, barokin;
 • Vinyyli - halla, pellava, klassinen, kangas, hiekka, maalaus, Venetsia, tai itseliimautuvat seinämaalaus SmartStick.

Taustakuva, joka perustuu ei-kudottu kangas voi jäljitellä, juuttikangas kuidut määritelty rakenne, jacquard tai kiiltävän pinnan rakenne papyrus, venetsialainen stukko, barokki, tai on herkkä pinta pikkusuonia, vakosametti.

Vinyylitapetit ovat kestäviä paperilla, kuten taustakuva riittää paksua, tarjoaa laajan valikoiman kuvioita: halla tekee kuvasta määrä ja pehmeys, pellava onnistuneesti imitoi kangas on suuri rakenne, ja kangas on täydellinen abstrakteja ja eksoottisia kuvia.

Classic - monipuolinen kuvioita mattapinta, hiekka poikkeaa hieman vähemmän viljaa, maalaus simuloi laajaa siveltimen vetoja. Se on aivan eri klassikkoa laskut Venetsiaan tai fresko. Ensimmäisessä muistuttaa karkea rappaus, toinen on varsin realistinen freskoja.

C rakenne lakeus kipsi karkea hiekka pellava tekstuuria pakkasta maalaus mosaiikki tekstiili Smart Stick

Muodostaen makuuhuone suunnittelu, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä paitsi itse kuvan, mutta myös väripaletti, jossa se on tehty. Värikylläisiä vaikuttaa kielteisesti kunnon lepoa ja ei ole asetettu syvän unen, joten on suositeltavaa valita pehmeä pastellivärit.

Yksi suosituimmista kukkakuvion, kirkkaan punainen ruusu mustalla pohjalla, tai orkideoita, ei sovellu hyvin makuuhuoneeseen. Vastakkaisia ​​värejä sisätilojen puolensa rentoutua pitkän työpäivän ja virittää syvän unen. Se on paljon parempi paikka seinille herkkä kedon kukkia, kypsiä kenttiä tai veden pinnalla - väreille ei voisi olla parempi rauhoittaa, edistää varhaista palauttaminen elinvoimaa.

Visuaalisesti laajentaa tilaa makuuhuone sovi sinisen tai turkoosin sävyjä, viileä sävyjä, tummaan huoneet on parempi valita pehmeä oranssi ja keltainen väritys, ja tapauksissa, joissa makuuhuoneessa sijaitsee aurinkoisella puolella, voit turvallisesti käyttää mehukas vihreät. Auringonsäteet vain korostaa vaaleanvihreä tai syvän vihreä.

Suosituin malleja valokuvatapettia on kukkia, ruusuja, pionit, koiranputkea, valkoinen orkideat, kaupungin, sen yömaisemaa tai mustavalkoinen panorama, näkymät merelle ja metsään, yhteinen vuodenajat, eläimet, autot tai abstraktio. Suosittu takzhe3d taustakuvan ja koristeeksi klassisesti käytetty kopioita suuria taiteilijoita.

Ruusut, orkideat ja koiranputkea tai muita kukkia antavat tilaa tuore. Kukka-aiheita ovat sovellettavissa lähes mihin tahansa huoneeseen tilavassa makuuhuoneessa, ne näyttävät erityisen mukava ja lämmin, täydentävät hyvin suunnittelussa. Voit valita suuria ruusuja, tulppaaneja tai orkideoita vaalealla pohjalla, niin he ovat painopiste, pieniä kukkia orgaanisesti sovi sisälle pientä huonetta. Ne sopivat hyvin ja 3D-kuva.

Juoni kaupunki sopii paremmin olohuonetta, mutta täydentävät hyvin suunnittelu makuuhuoneen moderniin tyyliin. Mustavalkoinen panoraama kaupungin tai yön sopii koristeluun tilaa tummiin. Korostaa suunnittelu huone on parempi valita ei liian vilkas kaupunki, tai vain pieni osa siitä, hiljaisessa osassa. 3D-muodossa, kaupunki näyttää liian massiivinen, ikään kuin roikkua, mikä on hyväksyttävää, huone on suunniteltu virkistys, joten 3D-vaikutus tässä tapauksessa on parempi kieltäytyä.

Kaunis tapetti seinällä voi olla valokuva maisemia. Meri, loputon kenttien, metsä pusikko tai Kirkas - kaikki nämä kuvat ovat hyödyllisiä suunnittelussa makuuhuoneessa. Erillinen kapealla käytössä värikkäitä maalauksia vuodenaikojen. Parempi antaa etusija pehmeä, neutraali maisema. Kaunis ja sopii makuuhuoneeseen tapetti kuva sumuinen kukka kentät ja tumma metsät. Voit valita 3D-kuva.

Uusia kohteita valokuvan taustakuvaksi jatkuvasti näkyvissä, joka vuosi enemmän ja enemmän taustakuvia suosio on kasvussa, mutta se ei aina tarvitse käyttää vain viimeisin ratkaisuja. Uudet kohteet eivät ole aina parempia kuin perinteiset kuvaa.

Säännöt valinta Valokuva Taustakuvat makuuhuoneessa

Valinta optimaalinen suunnittelu taustakuvaksi makuuhuoneessa pitäisi alkaa suunnittelusta niiden myöhempi sijoittaminen. Seinästä, jossa tulee sijaitsemaan kuva ei ole vain sen koosta, vaan myös luonnossa: esimerkiksi jos osa seinää hämärtävät esimerkiksi kaappiin tai pääty, taustakuvia valita olla tässä mielessä. Tällöin pienet pöydät tai yöpöytä harvoin voivat haitata, vaan ne ainoastaan ​​täydentävät suunnittelun makuuhuonetta kuvan taustakuvia.

On tärkeää, että sen lisäksi valokuvatapetti makuuhuoneessa ei ollut muita elementtejä kirkkaita tai räikeä värejä. Useita värejä, materiaaleja, joita käytetään Käsittelyn mallilta päätökset eivät edistä paitsi luoda tyylikäs sisustus, mutta myös hyvät yöunet.

On suositeltavaa valita lähinnä lämmin ja pehmeä sävyjä seinän kuvia seinälle ja neutraaleja kuvia, mutta se on makuasia. Jos aluksi hiljainen sisustus tehdä muutamia pieniä mutta elävän yksityiskohdan, esimerkiksi valita vuodevaatteet, verhot, yöpöytälamppu ja koriste tyynyt samaa mallia, suunnittelu makuuhuone on ilmeikäs ja samalla ei häiritse rauhaa että näet kuvassa.

Parempi valita taustakuvia ulkomaiset valmistajat, ne ovat hieman kalliimpia kuin kotimaan kollegansa, mutta kestää paljon kauemmin ja ovat käytännössä taattu ei todista huonompaa.

Asianmukaista hoitoa Valokuva Taustakuvat ei aiheuta paljon ongelmia, mikä tekee rakenteesta entistä helpompaa. Perushoidon on vain pyyhkimällä pinnan laajuus saastumista. Tätä voidaan käyttää pehmeää sienellä ja vettä tai kostealla liinalla. Vähäinen saastuminen voi helposti poistaa tavalliseen paperitavaran pyyhekumi.

Ei voida käyttää hoidosta Valokuva Taustakuvat vahvoja pesuaineita. Ostetut välineet täytetyt kemikaalit voivat syöpyä maalilla jättäen valkoiset täplät tai pysyvin plakkia. Tietenkin koko suunnittelu vaurioitua pysyvästi.

Jälkiä liimaa jää jäljelle, kun puree seinät, sinun täytyy nopeasti huuhdella kostealla sienellä tai huolimaton paikkoja aina pysymään. Vastaavasti myös ruusuja tai orkideat miellyttävä kunhan ei olisi mahdollista välttää kosketusta taustakuva suoralle auringonvalolle tai lähelle huonekaluja suoraan häntä vastaan.

Kaiken taustakuvia - tämä on hyvä ratkaisu, joka omistaa, jolla on suhteellisen pieni taloudellinen ja työvoimakustannukset, merkittävästi muuttaa sisätilojen ja täyttää huoneen uusia värejä.

Fanit räätälöityjä ratkaisuja voi kokeilla 3D liimaa tapetti seinään. Kuva luo tunteen läsnäolosta ja rajattomasti tilaa, mutta todellisuudessa on vain tavanomainen valokuvan taustakuvia.

Mielenkiintoinen vaihtoehto - käyttää taustakuvia liittämällä ovi. Voit valita kuvan portti johtaa kukoistavat puutarha tai parveke kaupunki, meri tai vuoria. Klassisen sisustus sakon asettuu Mural kuvaa kirjahyllyyn, takka tai jäljennöksiä suuria taiteilijoita.

Se näyttää hyvältä yhdistelmällä Valokuva Taustakuvat vuoria ja karkea puulattiat, meren rannikolla ja taivaan, jotka menevät pois seinään tai kattoon valoa iso kuva.

1