Seinämaalaus keittiössä

Maalaus seinät keittiössä - näkemyksiä, trendejä, tyylejä

Nykyaikaiset suunnittelijat ovat valtava valikoima, joka mahdollistaa ideoiden toteuttamisessa ja fantasioita todeksi. Yksi mielenkiintoisimmista tekniikoita sisustus on maalaus seinät keittiössä, olohuoneessa tai makuuhuoneessa, tunnettu antiikin ajoista lähtien. Tällaisen kauneuden voi korvata mitään kalliita tai yksinoikeudella taustakuva laatta, verhoja tai epätavallisia tekstuuri trendikäs koristelu materiaaleja. Maalaus seinillä on aina ainutlaatuinen, sillä mallikertakuvio jokainen yksityiskohta on yksinkertaisesti mahdotonta. Lahjakas taiteilija voi poimia yksittäisen kuvan, jotka soveltuvat parhaiten sisälle, ja mitat keittiön, joten se todellinen taideteos. Se on varmasti tullut ylpeys päällikön ja korostaa hänen asemansa.

Koriste maalaus on:

 • yksivärinen tai monivärinen;
 • valovoima;
 • volumetrinen tai tasainen;
 • koriste;
 • mistä oli seurauksena "trompe l'oeil";
 • alfreynaya - alle stukki;
 • jäljittelemällä maalauksia suuret mestarit.

Luvut toimivat akryyli, fluoresoiva maalit tai öljyä, joka aiheuttaa niiden harjat, airbrush, sienet, jne. Maalaus seiniin tai kattoon suoraan paikkaan tai kuvan panna elämään kankaalle ateljeessaan myöhemmin asennus valmiin seinillä.

Yksivärinen maalaus seinän keittiössä tehdään yksivärisen värimaailman vastaa koko sisustusratkaisuihin. Monivärinen sama kuva käsittää eri väriyhdistelmiä. Hehkuva piirustukset luodaan käyttämällä fluoresoivat yhdisteet. ne ovat päivisin edustaa todennäköisesti yhtä kuvaa, ja yöllä valot - täysin erilainen. Niinpä ne osoittavat, esimerkiksi muutos kaupunkimaiseman valossa lyhdyt.

Kuva seinällä voi näyttää minkä tahansa mielikuvitus, jotka rajoittuvat, paitsi että vastaanottava materiaali mahdollisuuksia. Kustannukset määrän maalaus, erityisesti, on korkeampi kuin hinta tasainen kuva käyttämällä useita värejä rakenteessa hankittava varjo ja penumbra.

Volyymi ja näkökulma suorituksessa käytetty vääriä maalauksia, jonka kautta keittiön voi esiintyä toisessa ikkunassa kaunis kanaalien Venetsian tai Eiffel-tornille tai terassin kukkivia kasveja ja polku johtaa puutarhaan. Seinään, tässä tapauksessa visuaalisesti liukenee tasaisesti lattiaan hyödyntämällä pystysuoralla pinnalla, tärkein seinäkoriste pehmeä yhdistettynä maalaus ja keittiö tila visuaalisesti laajenee johtuen kuva ulottuu kauas horisonttiin. Maalaus-pulma voivat lisääntyä surround takka ja maalaismainen takka, hyllyt seinille varustettu keittiö, viinirypäleet pöydällä, mukava kapealla ja enemmän.

Kopiot asetelmia suuret mestarit keittiössä näyttää harmoninen, mutta alfreynaya maalaus ei sovi jokaiseen huoneeseen. Fretwork (jopa väärennös, mutta maalattu) pystyy taakka tilaa, joten asiantuntijat suosittelevat alfreynye kuvia käytetään ainoastaan ​​tilava keittiö.

Kuvien keittiön seinät ja katto on vastattava tyylillisiin sisäosan suuntaan. On erittäin tärkeää, että ne vastaavat toisiaan, aiheuttamatta ristiriitaa.

Klassinen maalaus on ominaista maltillisuutta ja harmoniaa. Se sisältää elementtejä stukki ja veistoksia, maisemia ja asetelmia. Classic sopii täydellisesti keittiöt suurikokoinen, mutta että huoneessa ei ole tullut museoon, tulisi noudattaa itsehillintää, unohtamatta hyvää makua.

Barokki liittyy ylellisestä ympäristöstä, ja jälleen tilaa. Maalaus on erilainen kukkainen malleja, määrä ja mittakaava. Täällä tervetuloa valon ja varjon, kirkkaat värit ja ylellisyyttä.

Kuvissa jugend tavata tontut ja merenneitoja, epäsäännöllisesti kaarevia varret outoja kasveja ja kukka malleja. Värimaailma on käyttää luonnollisia sävyjä. Modernistinen maalaus on ominaista rationalismin, vaikuttamatta eleganssia.

Keittiö voi näkyä ja "sarjakuva" povaryata, ja arabian hahmot ja eklektinen malleja ja koristekuvioita. Laadun seinämaalauksia vaatii paljon kokemusta. Sen avulla voit luoda epätavallisia sisustus, suorita kaavoitus ja luoda ainutlaatuinen sisustus keittiöstä.

Korkeat katot keittiössä luoda avoin tila ja tilavuus. Ne pidetään etuna sijaan haitta. Mutta emäntä tietää, että väärä suunnittelu huone ei kykene tarjoamaan viihtyisä ilmapiiri ja mukavuutta ruoanlaitto maukkaan aterian. Keittiössä on kuin julkinen vastaanotto, ja sen pitäisi tulla suosikki paikka koko perheelle.

Piirre perinteisiä venäläisiä Gzhel on yhdistelmä kolme väriä, jotka ovat läsnä ainutlaatuisia maalauksia teema perinneaiheiden huonekalujen, kodinkoneiden, tapetit, tekstiilit, lasi, laatta. Valkoinen, tummansininen ja vaaleansininen määrittää suunnan ja omistus keittiö on gzhel tyyliin.

Nykyaikaiset materiaalit keittiö mahdollistaa suorittaa erilaisia ​​kokeiluja suunnitteluun. Yhdistelmä erilaisia ​​pinnoitteita avulla saat upeita tuloksia.

Me emme halua tuntea lapsuuden unelma - piirtää seinille: seinä luovaa keittiössä sisustus

Muotisuunnittelijat, sekä taiteilijat antiikin ruumiillistumia luovien ideoidensa paitsi kankaille maalauksia, mutta myös seinillä. Kallein ja yksinomainen taustakuva laatta voi kilpailla käsintehtyjä. Lahjakas taiteilija, luoden piirustuksia seinille, valitse juoni tai teema, joka sopii suunnittelussa keittiö, lastentarha tai käytävällä. Hän kuitenkin otetaan huomioon mittasuhteet ja huoneen valaistus sekä kuunnella asiakkaan toivomusten.

Perus tyypit ja menetelmät seinämän levittämiseen kuvio ↑

Ensimmäinen taiteellisten teosten mies, luolamaalauksia olivat maagisia loitsuja ja tiedonsiirron menetelmä. Tänään maalaus kattoon tai seinään täyttää koristeellinen funktio tai maskin koloja.

Tyypit koristemaalauksen:

 • yksivärinen tai monivärinen;
 • tasainen tai kolmiulotteinen kuva (kuva elementtejä stukko);
 • koriste;
 • valovoima kuvio;
 • kuvan kanssa vaikutus "trompe l'oeil";
 • jäljitelmä kuuluisiin maalauksia.

Suorita piirustuksia seinillä omin käsin voi olla vesipohjaisia ​​ja öljypohjaisia ​​maalit. Keittiö istuvuus alkydi ja akryyli, he eivät pelkää kosteutta. Jos haluat saada hehkuva vaikutus, se tarvitsee fluoresoivaa väriainetta. Instrumentit ovat perinteisesti sieni, harja, airbrush, postimerkkejä. Isäntä voi maalata seinälle suoraan paikassa tai asentaa valmiin kankaan, jossa on kuva seinään.

Erityisen vaikuttava etsiä kolmiulotteisia kuvia. Piirustukset seinälle, joka häipyy kattoon, työntää rajoja tilaa, luoda vaikutus todellinen läsnäolo.

Pieniin tiloihin usein kaavoitus. Tässä tapauksessa huone on erotettu seinät ja katto rakenteita. Kuvio suoritetaan oikeassa paikassa, visuaalisesti erillistä työasemaa alue muusta vyöhyke tai keittoalueelle päässä ruokailu.

Piirustuksia seinillä omin käsin ↑

Valitseminen musiikkielämässä tai koriste ↑

 • Mustavalkoinen piirustus. Tämä vaihtoehto on tiukempi ja karu kuin monivärinen kuva. Tämä vaihtoehto on mainio koriste lähes mihin tahansa huoneeseen, varsinkin harmonisesti näyttää huoneessa, joka on sisustettu minimalistiseen tyyliin.

Tärkeää! Mitä enemmän mustia kuva seinällä, huone tuntuvat pienempi.

Musta ja valkoinen piirustukset muodostavat usein filosofinen suunta. Tässä huoneessa tulee salaperäinen, liioiteltu. Yhdessä musta-valkoinen kuva seinällä, sekoittamalla huonekalut värikkäitä verhoilu.

Toinen yksityiskohta: varjot ja keskisävyjä niin tarkasti kuin se voi lähettää mustavalkoinen piirustus. Voidaan käyttää kontrastia tekniikkaa, esimerkiksi, jonka taustalla on harmaa sateinen Lontoo kulkee kirkkaan punainen linja.

Neuvoston. Älä mene yli laidan kanssa suunnittelun musta ja valkoinen väri, riski saada synkkä, masentava tunnelma.

 • Kukkia, puita, metsä, niitty - kylpyhuone päättynyt luonnonmaisemaa tyyli näyttää positiivisesti vaikuttaa psyykeen, vihreät silmät ja rentouttaa hermostoa. Piirustukset kukkia, tulppaanit, hyasintit ja voikukkien ovat vahva positiivinen asenne, antaa keväällä mielialaa ja tunnetta juhlaan.

 • Abstraktio. Se on taidesuuntaukselle syntyi New Yorkissa keskellä XX vuosisadan. Abstrakti taiteilija kieltäytyi noudattamasta mitään loogista lakeja luodessaan maalauksia. Spontaani ajatuksia, fantasioita, tunteet - kaikki tämä näkyy muodossa hyvin kaoottista muodoissa. Nämä maalaukset - on jatkuva tajunnan virtaa, ne eivät kanna suuri tunne, mutta se voi selviytyä täydellisesti koristefunktion. Tämä vaihtoehto on sopiva koristelu huoneen tyyliin hi-tech.

Jos sinulla ei ole taidekasvatus, mutta on suuri halu koristella seinään geometristen kuvioiden, kuva Sakura tai amurintiikerin, käyttö stensiilit. Sapluuna kätevä vetää elementtejä kuva, mutta useimmiten sitä käytetään luomaan koriste. Kauneuden taju välttämättä kertoa missä paras paikka laittaa kuvan: peili, on pistorasian tai lähelle yöpöydällä.

Kaavain voi ostaa rautakaupasta, ja voidaan tehdä kartongista, muovikalvo, muovi. Töihin tarvitse kirjoittaa myös veitsi, merkki, teippiä, kuultopaperi, akryylimaali.

 • Valitse kuvio tai kuva. Avulla hiilipaperi, siirtää kuvan aluksella.

On mahdollista leikata ääriviivojen ympäri sulkee kalvo

Tärkeää! Voit käyttää maali spray, suihkuta etäisyydellä 30 cm: n etäisyydelle seinästä, mikä varmistaa, että se hukkui ulkopuolella malliin. Käytä rulla suurille stensiilit.

 • Poista sapluuna ja Piirrä rajat pienellä siveltimellä.

Neuvoston. Rakennusaineet tallentaa voit ostaa kestävä ja mukava mallin polymeeristä.

Luoda kolmiulotteisuuden tarvitsee lastalla ja akryyli kipsi, se on plastisuus ja vettä hylkiviä ominaisuuksia. Tarvittaessa kitti laimennettiin liuottimella. Sovelletaan materiaali tarvitsee useita kerroksia, optimaalinen paksuus valmiin kuvan - 3 mm. Kaavainta poistetaan välittömästi, mutta muutaman minuutin kuluttua, muuten voit vahingoittaa kuvio. Sen jälkeen, kun väriaine kuvio seinälle käsillään.

Koriste kitti levitetään läpi kaavaimen

Tärkeää. Toiminnassa, kaavaimen voidaan siirtää, jotta vältetään tämän käyttämällä spray liimaa. Maalata ei tihkua alle sapluuna, sinun täytyy ottaa vähimmäismäärä sitä.

Jos pinta on karkea puolestaan ​​poistaa pienen iho karheus voi olla

Kuva-paneelit voivat sisältää korkokuvia. Käytä akryylipohjamaali, se luo karkea pinta saa hyvän otteen materiaalin rakentamiseen.

Luominen piirustukset klisee

Maalaus koriste kipsi ↑

Koriste kipsi voidaan tehdä kotona korkealaatuisia kalkki. Se sammutettiin on suuri määrä vettä, sitten dekantoidaan. Koska sopivaa täyteainetta joki hiekka, tiili grit, pellavakuituja. Kaikki nämä osat eivät anna aineen kuivua liian nopeasti, niin että taiteilija on helpompi työskennellä materiaaliin. Lopullinen seos tulisi olla mahdollisimman pieneen määrään vettä. Check it out näin: jos lastalla pois sekoitus kuiva, kipsi-laatu, joustava, kun sen soveltaminen ei murene ja rikkoa.

 • Pinnan valmistelemiseksi. Poista vanha pinnoite, pölyä ja likaa.
 • Kostuta seinä vedellä. Kipsi levitetään 2-3 kerrosta ajoittain kuivattaessa. Sen jälkeen kun kukin kerros on tarpeen puhdistaa seinään lastalla päässä väärinkäytöksiä.
 • Ennen kuin tekee maalausta märälle kipsi, sinun täytyy tehdä luonnos paperilla mittakaavassa 1: 1. Jos kuvio on suuri, se voidaan jakaa osiin. Linja erottaminen tehdään yleensä muotoa pitkin yksityiskohtia.
 • Sakeuden tulisi olla sellainen, että maali voi tunkeutua syvälle kerrosta kipsi. Maalattu keskiosassa, tummennetut kohti reunoja.
 • Painamista menetelmä tai punkteerauskuvion siirretään pinnalle. Siirrä motiivi voi olla ja avulla kuultopaperi. Ympyrä piirikuvio käyttäen kellanruskea. Kiinnitä jäljittää seinän ympyrä muotokuvio jälki.

Tärkeää. Sepia - väriainetta joita taiteilijat lieventämisestä pinnalle. Saatavilla muodossa värikyniä ja kyniä.

Muovi koriste kipsi voidaan tehdä kuvioitu

 • Otten piirustus ultramariini maalilla. Kuivaharjapuhdistus Selvittää pääkohdat.

Neuvoston. Ensimmäinen levitetään seinään valon värejä, sitten keskipitkällä ja tumma.

Maalaus märällä kipsi - vanha muoto art

 • Kun seinämaalaus kuivuu, se on kiillotettu ja pestä vahaa tai lakalla lujuutta.

Tärkeää. Luoda piiri tarvitsee merkkiaine, käyttämällä öljy maalien maalata pieniä osia. Aikana seinämaalauksia pitäisi olla raaka, joten kirjoittaminen seinämaalaus pitäisi olla nopea.

Piirrä pääkomponentit koostumusta voidaan airbrush

Paras piirustuksia seinillä asunnossa - valokuva ideoita ↑

Et tiedä miten suorittaa kaavoitus tiloihin? Haluatko visuaalisesti nostaa katto ja työnnä seinää, jolloin huoneeseen epätavallinen ja trendikäs? Luo piirustuksia seinillä asunnossa käsillään, kuvia menestynein ratkaisut näet alla.

Kuviot helposti suorittaa postimerkkejä. Akryyli maali laimennettiin vedellä pannulla, kasta leima ja soveltaa sen seinään. Pienet yksityiskohdat piirretään harjalla. Voit myös käyttää keinoja käsillä, esimerkiksi muovinen kampa hiusten kätevä tehdä korsi.

Keväinen lämpöä ja iloa

Oksat hyllyt - se on kaunis ja toimiva

Suosittu kuvat seinälle keittiöön - maalaismainen maisemia, asetelmia, kukka-asetelmat, keittiövälineet. Pienet ja keskisuuret kuva sopii paremmin seinällä pieni huone. Kuva suuri elementtejä voi kaventaa tilaan. Koristelu seinä, olla tiivis. Kaikki on hyvä maltillisesti, älä täytä koko huone maalattu.

Jotta 3D-kuva seinällä, tarvitset jäsennelty maali ja kipsi. Jos on vika seinällä, hyvin sisustettuja ympäristössä auttaa korjaamaan tilanteen.

Keittiö on koristeltu taiteellinen maalaus, tehdään ylpeyden emäntä

Video: Expert vinkkejä valitsemalla värit maalaus seinät ↑

Antiikin Kreikan palatseja ja villoja Roman patriisien sisustettu arvokkailla freskot ja korkokuvia monimutkainen. Mitä enemmän se oli maalattu, rikkaampi ja Grander talo katsottiin seinille ja kattoon. Nyt kuva seinällä keittiön tai olohuoneen maalattu seinälle kertoo ole kyse tilan talon omistajan ja hänen luonteestaan, tavat ja harrastukset.

Kuinka realistinen näyttää "hylly keittiövälineet," tai "portti, joka johtaa hylättyjä puutarhaan", se riippuu värivalikoima ja taiteilijan kyky luoda varjossa, osittain varjossa ja häikäisyä. Piirroksen luominen seinällä viittaa läsnäolon kokemusta ja asiantuntemusta. Lahjakas taiteilija voi tuoda elämään villeimmätkin ideat.

Keraaminen laatta voi olla tylsää. No, ellei se näkyy harmaana, ja laitat sen perinteisellä tavalla, rikkoa synkkä tila seinillä.

Custom vaihtoehtoja laatoitus keittiöön: laatoitettu luovuus niille, jotka tykkää pitää hauskaa

Sisustukseen on ollut viime muoti luonnonmateriaaleista. Loppujen lopuksi ajanmukaisten asuntojen pitäisi olla paitsi kaunis ja viihtyisä, mutta myös ympäristöystävällinen. .

Bambua sisätilojen keittiön: esimerkkejä ekologisen suunnittelun elämää sopusoinnussa luonnon kanssa

Jos omistaa pieni, kodikas puutalo, keittiö suunnittelu sen täytyy olla erityinen. Tietenkin, olet vapaa täysin sulkea pois.

Piirustuksia seinille keittiön: tyylikäs sisustus

Koristamaan keittiön tulisi käsitellä erityistä huomiota keittiö asunnossa - tämä ei ole vain paikka ruoanlaittoon. Useimmissa tapauksissa se on myös ruokailutila. Samassa pöydässä koko perheelle, jossa jakaa kokemuksia, ongelmia, kommunikoida, ja tietenkin syöminen.

Siksi keittiö sisustus tärkeä ja välttämätön, koska se on täällä, tässä osa talon tai asunnon, pöydässä tervehti vieraita, syntyy uusia makuja ja perinteisiä ruokia usein ottamaan uuden nimen.

Jos päätät koristella keittiön omin käsin, voit tehdä sen kautta:

 • Maalauksia, valokuvia, seinämaalauksia;
 • Scene tapetti (Photowall) tai laatat;
 • Vinyl Tarrat;
 • Kollaaseja (runko yhdistettynä ruokailuvälineet, pullot outo, tynnyrit);
 • Koriste-levyt;
 • Art maalaus, jne

Tyypillisesti yleisimpien sisustus - maalaus ja seinämaalaus

On sanottava, että sisustus seinät keittiössä käsillään tarjoaa paljon tilaa luovuudelle ja taiteellisesti lahjakkaita julkistamista. Ja vaikka et olisi tuntuva lahjakkuus taiteilija, ja jollei perussäännöt ja läsnäolo tietyn osuuden kärsivällisyyttä ja tarkkuutta, voi olla hyvin omaperäinen seinä maali alla sapluuna akryylimaalilla tai ostaa hieno vinyyli tarra muodossa hauska pentu tai kupin höyryävän kahvia.

Tämä kuvio tai tarra seinään on taatusti piristää kaikille pääsy keittiöön.

Voit koristella keittiön avulla oman laukaus kuvia tai kollaaseja niiden perusteella

Lisäksi osina seinän koristelu keittiössä, voit käyttää tavallisia materiaaleja käsillä - vanha Pöytälasiastiat (lusikka, haarukka), oma onnistunut valokuvia, kopioita maalauksista tunnettujen taiteilijoiden, kirjonta, kuvia kuivattuja kasveja ja kukkia, jne

Koristelu seinät omin käsin (video)

Valitseminen sijainnit koriste-elementtejä

Tietenkin koristella keittiö prosessi ei tullut kuin pieni myymälä täynnä värikkäitä pikku asioita, älä ylikuormittaa tätä sisustukseen. Paras vaihtoehto - on valita jokin alue koristeluun, kuten ruokailu. Äärimmäisessä tapauksessa, on mahdollista koristella kaksi vyöhykettä - työ- ja ruokailu, kuitenkin, tässä tapauksessa upotus on alistettu yhteiseen motiivin (ts juoni ja coloristic ratkaisu on oltava sama).

Valitessaan koruja vaihtoehtoja, ensisijaisesti otettava huomioon materiaalin pinta, jolle on tarkoitus laittaa sisustus ja sen toimivuutta.

Koristelu työalue on syytä muistaa, että koristeltu pinnan on oltava helposti puhdistettavia ja pestä pois

Yleensä seinät keittiössä pitäisi valita vaihtoehdoista koruja, joka helposti pestä ja puhdistaa ja se ei menetä sen ulkonäköä. Niin, että työalueen, asiaan tarina keraaminen laatta. Saat ruokailutila pestävä tapetti tai muovia (puu) paneelit - Piirustukset vedenpitävä maalit, jne Toinen vaihtoehto koristeluun - koristaa jääkaapissa maalattu tai vinyyli tarroja. Samanlainen tai tarina voidaan toistaa lämmityslaitteen - kattiloiden tai sarake.

Valinnan suhteen aihe seinämaalauksesta keittiössä, sitten tietenkin, on edullista sävyjä luonnollisia värejä ja teemoja sekä keittiö - hedelmät, vihannekset, astiat yleensä kaikki liittyy ruoan ja lisää ruokahalua. On kuitenkin yksi sanaton sääntö - luku on vastattava koko keittiön suunnittelu.

Piirustuksia seinille keittiössä: vaihtoehdot

Jos valitset sisustus muodossa piirustuksia seinille keittiössä, ne voivat olla muodossa taide maalaus tai maalaus sapluuna. Tietenkin ryhtyä maalaamalla seiniä olisi tietyin piirustus taitoja. Jos niitä ei ole - voimme turvallisesti kokeilla maalaus sapluuna. Sekä maalauksen optiot - tai ilman sapluuna - sopiva akryylimaaleja (sisältäen ilmapallo), epoksimaaleja, mukaan lukien ilmapallo, ja alkydimaaleilla.

Avulla kaavaimen voidaan helposti soveltaa seinien tahansa luku

Valinta on myös aiheuttanut musteen pinnan, jolle se on suunniteltu syy väripigmenttiä.

Esimerkiksi, jos pohja - paperia, muovia tai puuta, maali voidaan käyttää tahnamaisen akryyli-, vinyyli- tai lateksi maali, ja jos perustana seisoo keraaminen tai lasi, se vaatii epoksi emali. Maalaamiseen metallipinnat sopiva alkydimaalien.

Piirustukset akryylimaaleilla käyttäen kaavain

Jos rooli sisustus keittiössä valitun mallin mukaan käyttäen sapluuna seinään, sitten perustana, pääsääntöisesti sujuvaa pestävä tapetti, sekä puisia tai muovisia paneelit.

Ensimmäinen askel on ostaa tai tehdä sapluuna. Tätä varten, seuraavat materiaalit ovat sopivia - raskaat (Whatman puku), pahvi, vaahto aluksella. On olemassa muita vaihtoehtoja - kangas, kalvo, kalvo, tavallinen paperi.

Perusteella valitun on piirtää kuvio valittu ruoanlaittoon teema:

 1. Ääriviivat kuppi höyryävän teetä tai kahvia;
 2. Hedelmiä, kukkia ja perhosia;
 3. Hauskoja eläimiä - pennut, pentuja, jne

Lisäksi, koska seinämaalauksesta on aina merkitystä motiiveja laajennettavissa "flow" tai "pyörre", esimerkiksi, parvi perhosten, kukkien jne Tyypillisesti nämä luvut yksivärisen - musta vaalealla pohjalla, eli itse piirustus edustaa yksivärinen siluetti. Värivaihtoehdot ovat mahdollisia.

Muki höyryävän kahvia - hyvä idea kuvan levittää sapluuna

Valmistuksessa suuri kaavaimia (A0, A1), joka sopii pahvista tai Whatman eri muodoissa. Niiden pitäisi piirtää kuvan, ja sitten leikkaa se pitkin ääriviivoja. Valmistukseen pienen kaavaimen (noin A4), voit käyttää tavallista paperia (ei pahvi).

Niin se on tarpeen leikata ääriviivat kuvio, sitten työ polku tiiviste nauha (saatavissa molemmilta puolilta), ja sitten uudelleen perus- terä kaikki ääriviivat. Scotch tarve sapluuna oli uudelleenkäytettäviä, ja sen pinta oli tasainen. Jälkeen kaavain voidaan kiinnittää seinään liimanauhaa tai spray liima (spray liima).

Optimaalinen muunnos seinäpinnat soveltamiseksi akryyli maalit - puusta, muovista tai paperista, ts muovi, puu paneelien tai tapetti. Estää mustetta virtaa alle kaavain on tarpeen käyttää liimanauhaa tai suihkuttamaan liimaa kontakti (spray liima), esimerkiksi spray liima «Spirit 5" ja vastaavat, joka mahdollistaa korjata kaavaimen toistuvasti. Käyttö sprayliima pitäisi ohjeiden mukaisesti käytettäväksi. Poistaa liima tarvitsevat sopivaa liuotinta ( «Spirit 6" -tyyppinen).

Väritys kaavaimia sopivia akryyli- liimaa ja vesi-dispersio akryylimaalia.

Kuitenkin akryyli pasteija helpompi käyttää. Työskennellä pastamainen akryylimaalia tulee joukko harjat tai sienet voivat olla rulla, lastalla, muovilevyt. Maali puristetaan ensin levylle tai lastalla, harja-alue kastetaan sitten maalin. Ylimäärä väriaineen olla märkä puhtaan osan laatasta tai lastalla. Kun työskennellään pieniä yksityiskohtia maalata sapluuna ohut harjat, ja suuri - suuri.

Jos maalaus suuri alue - on tarpeen käyttää telalla. Ylimääräinen muste on poistettava telan painamalla sitä vasten kaltevaa pintaa maalata ikkunat. Tärkein menetelmä väritys - reunoista sapluuna keskelle. Tahroja olisi kohdistettava tasaisesti ja hiljaisesti. pitäisi poistaa kaavain, sen jälkeen kun maali on kuivunut. Jos maali on edelleen tunnoton alle sapluuna, odota, kunnes se on kuiva, ja vasta sitten yleismaailmallinen liuotin korjauskuviotaulukon.

Miten laittaa kuvan seinälle käyttäen mallia (video)

Luvut keittiössä muuntyyppisten maalien

Lisäksi akryyli- liimaa tai vesidispersiona, on mahdollista käyttää kalliimpia aerosolitölkkien maalia. Jos pohjapinnan - keramiikkaa, lasia tai metallia, ennen kuin aerosoli voi maali tulee puhdistaa ja rasva alkoholilla emäksen.

Jos tukiasema - puuta, muovia tai pestävä tapetti, sinun tarvitsee vain puhdistaa pinnan likaantumiselta. Työskenneltäessä aerosoli maalit, käyttää lasit maalilla, kumi käsineet ja hengityssuojainta. Lisäksi sammuta kaikki lämmittimet keittiössä ja avaa ikkunat. Levitä maali on oltava etäisyydellä 25 cm kohtisuoraan pintaa.

Kuvio voidaan levittää ja kautta aerosolimaalipurkki

Jos tarpeen, toinen kerros - se on välttämätöntä odottaa, kunnes ensimmäinen on kuivunut. Ja tietenkin, luoda kuvan sinun täytyy maalata hyvän makaamaan alustalle, eli Se oli tarkoitettu sovellus pintaan tietyn tyyppinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin