Seinäkello suuri alkuperäisen

Suuri ja alkuperäinen seinän kellon olohuoneessa: 7 Vaihtelut sisätilaan

Seinäkello - loistava lisävaruste, joka täydentää sisätilojen ja korostaa sen eheyden Tänään, sisustus olohuoneen, monet suunnittelijat neuvotaan käyttämään neutraalia viimeistely pintoja käyttää yksinkertaista ja käytännölliset kalusteet. Siksi esineitä koristeluun olisi kiinnitettävä erityistä huomiota. Seinäkello omaperäisempi olohuoneeseen tulee todellinen siunaus niille, jotka tarvitsevat aina seurata aikaa. Tässä tapauksessa ne ovat paitsi toimiva, mutta myös koriste kuormitus. On olemassa monia erilaisia ​​kelloja. Kuitenkin paras vaihtoehto on olohuoneen seinäkello.

Moderni tyyli on ominaista nopea vauhti elämän. Ihmisillä on taipumus pysyä kaikkialla. Voit tehdä tämän, he täytyy huolellisesti seurata aikaa.

Olohuone - paikka rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Kellot - välttämätön osa salin, joka auttaa muistamaan, että sen lisäksi levätä todellisuuteen edellyttää toimia.

Seinäkello olohuoneessa ei ole helppo poimia. Älä osta katsella vain katsella aikaa. Ne voivat olla todellinen kohokohta sisustus, jos he valita oikea tyyli ja design.

Tyylikäs kello geometrinen muoto on kirkas aksentti huone, joka on sisustettu moderniin tyyliin

Yleensä olohuoneessa ripustaa suuri kello. On kuitenkin tarpeen ottaa huomioon koko sisustustyyli trendejä. On tärkeää päättää mistä aineesta valmistettu vuorokauden. Hänen pitäisi olla sopusoinnussa huonekalut ja sisustus.

Kello Tyyli: kuinka valita sopiva

Tyyli suuntaukset tuntia on hyvin monipuolinen. Itse asiassa, joka tyyliin on sopivia kellon. Kuitenkin, niiden muotoilu voidaan varsin vaihdella: alkaen geometristen muotojen, viimeistely kuva kasveja ja eläimiä.

Olohuone moderniin tyyliin sopivaksi katsomaan uusin malli. Se on parasta, jos ne ovat saatavilla sähköisesti, on monia hyödyllisiä toimintoja.

Mielenkiintoinen ratkaisu - käyttää useita tunteja. Tällainen siirto tekisi alkuperäisen mallin painopiste seinälle. Suunnittelijat kehotetaan valitsemaan kellon, joka sopii yleinen tyyli sisustus. Ne voivat olla lasia, puuta, muovia, pahvia, jne

Seinäkello lasimaalaukset insertit varovasti korostavat kunnioitusta huoneen, tehty klassiseen tyyliin

Kellot voidaan koristeltu eri koriste-elementtejä. Tämä voi olla kide, kullattu, pronssi, puu, lasi, posliini. Klassinen tyyli puku kellon puusta korkealaatuisia. For Thiel hi-tech-kellot on valmistettu metallista.

Suuri kello: miten järjestää

Monta koristeluun ehdottavat suurempia huoneita tuntikausia. Ne antavat tunnelmaa loistoa ja ylellisyyttä. Nämä kellot voivat olla vuosikerta. Tämä antaa olohuoneessa salaperäinen tunnelma.

Iso kello on parempi käyttää koristamaan huoneeseen, jossa on suuri alue. Pieni olohuone, ne visuaalisesti tehdä vielä vähemmän.

Iso kellot ovat täydellinen koristella maalaistalon. Kodeissa, joissa on takka, iso kello roikkuu sen yläpuolella. Tällainen kurssi muotoilu tekee huoneen kodikas ja mukava kuin mahdollista.

Ihana sydämen käkikello orgaanisesti sovi sisätilojen maalaistalon tai huvila

sisustaa pieni huone suuri kellon, jolla on vahva halu voi olla. On kuitenkin muistettava, että paikka niille löytää sellainen, jossa he näyttävät orgaanisesti. Kelloa ei saa kätkeä tilan, niiden pitäisi päinvastoin, lisää sitä.

Kaunis kello olohuoneen seinää

Seinäkello olohuoneessa on tietyn tyylin pitäisi valita huolellisesti. Esimerkiksi kello klassisella tyylillä tuskin sopivat minimalistiseen tyyliin. On huomattava, että ulkoasua tuntia tulisi valita vasta viimeistelyn huoneen.

Tuntia voidaan tehdä itsenäisesti. Nykyään muodin käsintehtyjä, joten kellon, käsintehtyjä, on aina orgaaninen ulkoasua ja tyylikäs.

valmistukseen mestarikursseille tuntia löytyvät internetistä. Tässä tapauksessa mekanismi kellon valitaan luotettava. Kellot eivät useinkaan hajoa - se tuo haittaa vuokralaiset asunnon tai talon.

Seinäkello tehty omin käsin, ei ainoastaan ​​tuo monimuotoisuuden sisustus, mutta myös korostaa tyylitajua

Valitseminen kellon riippuu monista tekijöistä. On ihmisiä, jotka ovat ärsyttäviä kello tikittää. Varsinkin hiljainen kello on suunniteltu niille. Ne toimivat hiljaisesti eikä aiheuttaa epämukavuutta.

Tänään muodikasta 3D kellon. Heillä ei ole perusta, ja valitsin on rakennettu eri paikoissa numeroa. Heillä on varsin erikoisen vaikutelman. Lisäksi nämä kellot pystyvät visuaalisesti laajentaa tilaa.

Olohuoneessa on valittava siten katsoa, ​​että ei ole liikaa herättää huomiota. Niiden pitäisi olla houkutteleva ulkonäkö, mutta ei syy.

Variety tuntia johtaa siihen, että niiden hankinta tulee yhä vaikeampi tehdä. Voit tehdä tämän, monet suunnittelijat kehotetaan valitsemaan kellon Internetin kautta. Näin ollen on tarpeen huolellisesti tuotteen kuvauksen, sen pääpiirteet: materiaali, koko, valmistaja.

Perinteisessä sisustus ripaus Provence on parasta etsiä vuosikerta kellot kasviaiheita koristelu

Vaihtoehdot tuntia olohuoneessa:

Nykyään eri muotoisia ja kokoisia kellot voit valita malli, joka parhaiten mahtuu mukaan yleinen tyyli olohuoneessa. Monet haluavat temaattinen tuntia, tehty tietyn tyylin. Tämä kello voidaan erilaisia ​​geometrisia muotoja, kuvia eläimistä, puu, aurinko, jne

Jotta eri tyyliä sisätiloja kunnostettiin kellot eri tyylejä. Kaikki tietävät, mutta kaikki eivät tarttuu tähän sääntöön. Mutta turhaan.

Kello - tärkeä osa olohuoneen, jos ne eivät sovi tyyliin koko sisustus olohuoneen katoaa välittömästi.

Se voi tapahtua, ja päinvastoin. Jos huone on täynnä huonekaluja ja erilaisia ​​esineitä koristeluun, kello voi eksyä niiden taustalla. Tehdä niin, päätös ripustaa kellon seinälle, olisi rajoitettu pieni määrä huonekaluja.

Magnificent kaappikello valmistettu jalopuuta on harmonisesti katsoa sisätilojen olohuoneen, tehty barokin

  • Rokokoo, barokki, Empire. Näistä tyylit sopivat klassinen katsella. Ne voidaan koristeltu pronssi, posliini, kulta, hopea.
  • Englanti tyyliin. Suit kallis kello puusta korkealaatuisia.
  • Minimalistiseen tyyliin. Asenna yksinkertainen kellon elegantti ja tiivistetyssä muodossa.

Vuosikerta kellot sopivat koristamaan olohuoneen retro tai vintage tyyliin. Nämä kellot löytyvät myyntiin ja komissiolle. Voit myös kuluvat kellon itse.

Tunnettu valmistajien seinäkellot

Huolimatta siitä, että markkinat ovat täynnä erilaisia ​​malleja tunnin löytää hyvä ja luotettava kello on melko vaikea tehtävä. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tietää tuottajille, jotka ovat tunnettuja laadusta tuotetun tuotteen.

Internetissä löytyy paljon hyviä ehdotuksia, mutta sen täytyy ensin löytää tietoa oikeasta valinnasta tuntia.

Luvuissa "seinäkello olohuoneeseen" löytyy useita tunteja eri tyyliä. "Myymistä" -osiossa, voit ostaa halpaa ja hyvää katsella. Valinta vaikuttaa laatuun tunnin, materiaalista, josta ne on tehty, tyyppi mekanismi, hinta ja ulkonäkö. On tärkeää, että kaikki ominaisuudet yhdistettynä toisiinsa. Älä osta halpa katsella toiveet pitkän käyttöiän.

Tyylikäs seinäkello omin käsin (video)

Kellon kuoren voi olla tehty puusta, peilit, keinotekoista kiveä, metallia, Polyresin, lasi. Tunnetuin kellosepät: Japani, Kiina, Etelä-Korea, Alankomaat, Intia. Ostaa kellot voidaan erikoismyymälöille tai verkossa. Poimia kellon olohuoneessa, voit nopeasti ja helposti, jos tiedät mitä tyyliä ne olisi pantava täytäntöön. Valinnan tuntia pitäisi sitoutua korjauksen jälkeen. Huomaa yleiskuva olohuoneen seinät, katot ja lattiat, laatu ja muotoilu huonekaluja, ikkuna koristelu. Kello sopii sisälle, jos tulee olla sopusoinnussa muiden sisustustarvikkeiden. Valinta tuntia pitäisi olla vastuussa. Kello tulee vain olla hyvälaatuista. Muussa tapauksessa ne on halpa ilmeen ja vähän elinaikanaan.

Alkuperäinen seinäkello - kaunis lisävarusteen syvää

Kun teknologian aikakaudella, mekaaniset kellot vähitellen menettää merkitystään, koska ajastuslaitteeseen ympäröi meitä kirjaimellisesti kaikkialla matkapuhelimia, tietokoneita, kulutuselektroniikka, jne Mutta kun kello seinällä, joka aikoinaan oli merkki luksusta ja ylpeys niiden omistajat, on paitsi käytännöllinen, mutta myös koristeellinen funktio, suunnittelijat silti käyttää niitä työssään.

Kanssa kellot voidaan elvyttää sisä- ja antaa sille tyyli- ilmaisun ja lisää uutta aksentti, turvautumatta raskasta ja hankalaa manipulointi. Siksi tänään "Dream House" tarjoaa katsomaan alkuperäisen seinäkello että orgaanisesti sopivat myös kaikkein vaativimpiin suunnitteluun.

Alkuperäinen seinäkellot

Epätavalliset seinäkello olohuoneessa sisustus

Tahansa Sisustusesineiden on täytettävä yleiset tyyli vaatimukset. Kuitenkin seinäkello voi hyvin ottaa roolin pääsuunnittelupal aksentti. Ulkonäkö modernin kellot vaikuttaa usein syvyys ideoita. Nyt yhdessä perinteisen kellot myyntiin löytyvät tuotteet abstrakti, futuristinen, vuosikerta, ja monia muita. Valitsemalla epätavallinen seinäkello, et voi vain koristella huoneeseen, mutta myös täyttää oman suunnittelun näkemys.

Seinäkello olohuone suuri alkuperäisen

Kaunis ja Alkuperäisen kuvan seinäkello

Mielenkiintoisia seinäkello

Tarkastellaan mielenkiintoisimmat malleja kelloja, jotka sopivat täydellisesti suunnittelussa modernin olohuoneisiin.

Sisustuskalusteet, jonka rakenne on tehty alle "vanhaan", sopii erinomaisesti klassinen muotoilu. Jos olohuoneessa on ominaista sellainen tyyli, kiinnittää huomiota heilurikello, jossa soittaa muodossa karttoja, koristeltu veistetty koristeet jne Hyvin, jos kello runko on valmistettu puusta, kuten maailman ensimmäinen mekanismeja käsitellään tällä tavalla. Lisäksi klassisen koristeet ovat suuria kelloja, täydennettynä posliini, pronssi ja puolijalokivet.

Alkuperäinen seinäkellot Photo

Seinäkello olohuoneeseen suuri Alkuperäisen kuvan

Seinäkello olohuoneeseen suuri alkuperäinen valkoinen

Epätavallinen kellon seinällä

Massiivinen metallia kellon seinällä

Tavanomaisessa suoritusmuodossa, kotelon seinä kellon suoritetaan pyöreä, soikea, suorakulmainen tai neliömäinen muoto. Kuitenkin, moderni Masters ovat päättäneet poiketa perustettu kanuunoilla, käyttäen luomiseksi kellojen joukko ei-standardi kokoonpanoissa. Keksiä uusia tapoja toteutumista, suunnittelijat usein kieltäytyvät soittaa tavallista meille, korvaamalla se yhdessä asianmukaisten. Esimerkiksi, puhaltimet alkuperäisen asioita varmasti kuin kellon dial muodossa polkupyörän pyörä, kellokoneisto, audiosoitin, kasetti "kiekon" taiteellinen paletti, jne. Nämä kellot eivät vain tekee muistiinpanoja omaperäisyys suunnittelussa olohuoneessa, mutta myös korostaa luonnetta ja etuja omistaja.

Alkuperäinen seinän polkupyörän pyörän kello

Epätavallinen seinä kello kääntöpöytää

Epätavallinen seinäkello kuva

Hauska kello seinällä

Kellokoneisto seinälle

Jos suunnittelu olohuoneen vaatii jotain ylittävä alkuperäiseen ja ei-standardi muistion seinäkello, jossa soittaa itse puuttuu kokonaan. Esimerkiksi, luova Masters tarjoavat meille määrittää aika ei ole tavallista merkinnät, ja sijoitetaan satunnaisesti kuutiot, kolminkertainen nuolet varmistaa suoraan mekanismi, ja jopa sijainti varjo heittää pyörivän elementin. Suunnattu niin mielenkiintoinen seinäkello - ei ole helppo tehtävä, mutta nämä tarvikkeet tekee sisustus todella tyylikäs ja epätavallinen.

Epätavallinen seinäkello

Hauskaa valitsee Kellojen

Epätavallinen valitsee kellot

Aika - arvokkain resurssi elämäämme. Filosofit haluavat pohtia katoavaisuuden aikaa ja transience, mutta suunnittelijat päättivät luoda uudelleen heijastusten muodossa kellojen epätavallisia muotoja. Jos haluat täyttää sisätilojen olohuoneen filosofinen mielessä kiinnittää huomiota kellon, tehdä muodossa juoksevan miehen, joka näytti korostaa, että aika ei pysähdy koskaan sen kulkuun. Myös erillinen ryhmä jäähtyä kellot ovat artikkeleita valitsee jonka mielekkäällä merkkejä käytetään numeroiden sijasta.

Alkuperäinen seinäkellot ajossa mies

Funny seinäkello sanoilla

Hauska kuva seinäkello

Kuvasta riippuen, seinäkellot, maalauksia harmonisesti sovi mihinkään tyyliin. Klassisen sisustus sopii Kello tehty muodossa jäljennöksiä kuuluisia taiteilijoita. Jos olohuoneessa tehdään vapaampaa tyyliä, koristele se, voit käyttää alkuperäistä kellon-maalauksia, joita sovelletaan asteikkotauluun maisemia, valokuvia, abstrakteja kuvioita jne

Watch kuvat ovat usein kokoelma paneelit, jotta tällaiset tuotteet ovat tärkeimmät koristeluun sisätilat.

kuva seinäkello aito

Katso kuva seinällä

Seinäkello-kuva valokuva

Mielenkiintoisia seinäkello makuuhuone

Sisätilat Makuuhuoneiden taipumus kallistua jotain helppoa, hiljainen ja huomaamaton. Esimerkiksi täytä tunnelma makuuhuoneet myönnytyspolitiikan voivat käyttää tunnin-canvases kuvaa romanttinen maalauksia, maisemia tai kaupunkimaisemat.

Avara ja valoisa huoneet niiltä puuttuvat ilmeikäs yksityiskohta, joka voisi antaa suunnittelun omaperäisyys. Tässä tapauksessa hyvä ratkaisu olisi käytön suuri kellon, koristeltu veistetty yksityiskohtia ja kirkkaat koristeet.

Ajatus valokuvakehys seinäkello

Kaunis kello perhosia

Tyylikäs seinäkello sisätiloissa

Kello tyyliin tilkkutäkki seinällä

Jos huone on sisustettu minimalistiseen tyyliin Art Nouveau, sisustus käsite on korostaa käyttämällä nykyaikaisia ​​teräs kello abstrakteja muotoja.

Mielenkiintoinen seinäkello perhosia

Luova suunnittelu seinäkellot kuva

Alkuperäinen seinäkello olohuone

Alkuperäinen seinäkellot sisätilojen keittiön

Sisustusesineiden keittiöön pitäisi paitsi korostaa tyyli huone, mutta myös täyttää se kotoisaa tunnelmaa. Suunnittelijat tarjoavat meille koristamaan keittiö apua seinäkello, tehty muodossa ruokailuvälineiden tai suussa sulavia ruokia.

Esimerkiksi keittiössä tai ruokasalissa näyttää hyvältä kello, kädet ovat haarukat ja lusikat. Myös sisätilojen keittiö on parhaiten kellon tehty muodossa kupin kahvia, paistinpannut munakokkelia, hedelmä astiat jne

Hauska seinäkello keittiöön

Alkuperäinen seinä keittiökello omin käsin

Salatut keittiöön kuva

?? Seinäkello alkuperäinen keittiö

Kellon seinään kuppi kahvia

Luova keittiökello seinällä

Kellon valkoinen seinä

Alkuperäinen seinäkellot auttaa muuttamaan sisätilojen tahansa huoneeseen. Mutta muistakaa: jos katselet muotoilu on liian monimutkainen ja monitahoinen ja ilmeikäs, yritä asettaa ne vapaaseen seinämään. Muuten ylitarjonta sisustus voitelee kaikki käytetyt aksentteja.

Kuten aina, hauskinta - keittiöön! varsinkin munat.

Seinäkello olohuone

tietoa uusista

lisäyksiä jaksossa

ja et menetä tärkeintä!

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Young Town. Corpus muovia, metallia. Halkaisija-49cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus metalli rauta. Halkaisija-36cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Young Town. Corpus puu, MDF. Halkaisija-35cm. Syvyys-4,5 cm

Yhtiö Alltime - on suurin ja vanhin Venäjän verkkokaupan AllTime.ru ja ketjun vähittäiskaupoissa Moskovassa, Pietarissa, Rostov-on-Don, Krasnodar, Novosibirsk, Nizhny Novgorod, Kazan, Samara ja Jekaterinburgissa.

Häiriötilanteessa tuotteita ostaa meiltä, ​​takuuaikana, Alltime vie postituskulut Moskovaan ja toimitus palvelukeskuksen (jos kaupunki ei ole virallinen palvelukeskus).

Mielestä tarkistaa laadun ja täydellisyyden tavaroiden voit maksaa hänelle lisäksi saatujen tilausten PickPoint. Voit peruuttaa tilauksen ennen kuin se on saatu tai ajankohtana toimituksen. Lisäksi voit palauttaa tavarat maksamalla saada täyden hyvityksen rahaa.

Paluu 14 päivän kuluessa! Vaikka olet "vain pidä järjestyksessä!"

Jos kaupunki ei ole meidän myymälään, palauta ostettu verkkokaupasta tavaroita suoritetaan postitse. Ota yhteyttä puhelimitse 8 (800) 200-39-75 (maksuton Venäjällä), [email protected] postitse tai muulla tavalla haluat. Rahat palautetaan heti saatuaan ja todentaminen meille lähtö vähennettynä kustannuksista toimituksen.

Verkkokaupassa AllTime.ru edusti ainoastaan ​​alkuperäisiä tuotteita virallisista toimittajilta.

Meillä on erilaisia ​​palkintoja ja virallisesti varmennettu yrityksiä ja tuotemerkkejä.

Kuriirin välityksellä tai VOD tilauksia yli 10 000 ruplaa. - ilmaiseksi.

Toimitus suuruusluokkaa jopa 10 000 ruplaa. kuriiri - 1100 hieroa.; in EOP - 400 ruplaa.

Tyyppi-kvartsi mekanismi 12888. Corpus muovi. Halkaisija-28,2sm. Syvyys-4 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus metallia. Halkaisija-53cm. Syvyys-6,5 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puuta, lastulevyä, lasia. Halkaisija-30cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. MDF-puu kotelon. Leveys-30cm. Korkeudeltaan 60cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus setripuulle. Leveys-40cm. Korkeudeltaan 40cm. Syvyys-5cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus muovia. Halkaisija-34cm. Syvyys-4,7sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu, MDF. Halkaisija-65cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight käki. Leveys-40cm. Korkeudeltaan 75cm. Syvyys-16cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Young Town. Corpus puu, MDF. Halkaisija-35cm. Syvyys-4,5 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Rhythm. Corpus taottu metalli, lasi. Halkaisija-42cm. Syvyys-6,4sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu (MDF). Halkaisija-33,5sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus lasia. Halkaisija-36,2sm. Syvyys-3,7 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Leveys-40cm. Korkeudeltaan 40cm. Syvyys-5cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Young Town. Corpus puu, metalli. Halkaisija-33cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus muovia, metallia. Fight herätyskello torkkutoiminnolla. Halkaisija-28cm. Syvyys-5,5 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus terästä antiikkikulta. Leveys-21cm. Korkeudeltaan 60cm. Syvyys-6 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Young Town. Corpus muovia. Halkaisija-40cm. Syvyys-4 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu, MDF. Halkaisija-46cm

Mitä lähempänä uudenvuoden, ilmapiiri muuttuu entistä juhlava ja enemmän tyylikäs ulkoasu hankkia kodeissa. Koholla.

koneet ja mekaaniset tyyppi mutkittelevine 14 päivää. Corpus puu pähkinä. Fight tunnin ja puolen tunnin taistelun. Leveys-26cm. Korkeudeltaan 54cm. Syvyys-14cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Kotelo muovia, Polyresin tuotteita. Halkaisija-53cm. Syvyys-5cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Hermle UTS. Corpus mänty. Halkaisija-31,5sm. Syvyys-4,5 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus terästä antiikkikulta. Halkaisija-54cm. Syvyys-4 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Kotelo muovista, tammen. Halkaisija-50cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Young Town. Corpus metallia. Halkaisija-68cm. Syvyys-5cm

koneet ja mekaaninen ketjulla ripustin painoja, kahdeksan tehtaan. Corpus metallia. Fight tunnin taistelun. Leveys-15cm. Korkeudeltaan 62cm. Syvyys-10cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puuta, lastulevyä, lasia. Leveys-29cm. Korkeudeltaan 39cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus metallia. Halkaisija-32cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus setripuulle. Leveys-40cm. Korkeudeltaan 40cm. Syvyys-6 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Halkaisija-50cm. Syvyys-2cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Halkaisija-47,5sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus metalli rauta. Halkaisija-81cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Leveys-12cm. Korkeudeltaan 51cm. Syvyys-6 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Young Town. Corpus puu, MDF. Halkaisija-60cm. Syvyys-5cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Young Town. Corpus muovia, metallia. Halkaisija-49cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus setripuulle. Leveys-60cm. Korkeudeltaan 60cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu (MDF). Halkaisija-80cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Young Town. Corpus muovia. Leveys-39cm. Korkeudeltaan 36cm. Syvyys-10cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight-taistelua 15 minuutin välein. Korkeudeltaan 28cm

Tyyppi-kvartsi mekanismi energiaa säästävä järjestelmä. Corpus metallia. Halkaisija-38cm. Korkeudeltaan 53cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu (MDF). Halkaisija-33,5sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus lasia. Halkaisija-33,5sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus metallia. Leveys-36cm. Korkeudeltaan 45cm. Syvyys-6 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Boi melodia Westminster, taistelevat tunnin välein. Leveys-30cm. Korkeudeltaan 67cm. Syvyys-11,5sm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight-taistelua 15 minuutin välein. Korkeudeltaan 17cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Hampton kirsikkapuu asumiseen. Boi 2 melodiat (Westminster, Ave Maria), taistella. Leveys-35cm. Korkeudeltaan 64cm. Syvyys-13cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus muovia. Halkaisija-28,2sm. Syvyys-4,1sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Young Town. Corpus puu, MDF. Halkaisija-80cm. Syvyys-5cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus muovia, metallia. Fight herätyskello torkkutoiminnolla. Halkaisija-28cm. Syvyys-5,5 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu Black Coffee, metallia. Leveys-29cm. Korkeudeltaan 36cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus sedripuita, erilaisia ​​materiaaleja. Leveys-54cm. Korkeudeltaan 54cm. Syvyys-4,5 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Halkaisija-24cm. Syvyys-4,6sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puuta, lastulevyä, lasia. Leveys-29cm. Korkeudeltaan 39cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Halkaisija-33cm. Syvyys-4 cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Hermle. Corpus värillistä lasia. Halkaisija-35,5sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus leppä, MDF, viilu vaahtera. Boi 18 sävelet tunnin välein taistelussa. Leveys-19cm. Korkeudeltaan 55cm. Syvyys-8,5sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Boi melodia Westminster, taistelevat tunnin välein. Leveys-33cm. Korkeudeltaan 70cm. Syvyys-11cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus metalli takorauta kanssa nikkelipinnoitus. Halkaisija-124cm. Syvyys-6 cm

Suosittu seinäkello olohuone

saamiseksi ja asennus

Tarjoamme jakelupalvelu mitään kellot sovi kätevä varastossa sinulle

Kaikkien tavaroiden kuulu takuun piiriin huoltoliikkeet

Hoidamme kustannuksista pitkän matkan toimituksen siinä tapauksessa avioliiton häiriön tai avioliiton

14 päivän kuluessa palautusta esisopimuksen kaupassa, jos tuotetta ei käytetä