Seinä vaatekaapilla

Olohuone, jossa vaatekaappi: 4 etua

Lisätä toiminnallisuutta olohuoneessa voi johtua käytännöllinen ja kompakti seinään komeroon Olohuoneen se on kuin käyntikortti kunkin huoneiston. Jos asunto on pieni, asukkaiden on yhdistettävä sisätilojen estetiikkaa olohuoneessa ja sen toimivuutta. Loppujen lopuksi tarvitset jonnekin vaatteita, joille ei ole tarpeeksi tilaa käytävällä. Nykyään seinät on rakennettu, mihin vaatekappaleet on rakennettu. Tästä johtuen huoneen tarvittava muotoilu muodostuu ja elintilaa toimivat. Tämä ei ole helppo tehtävä monille - optimoida olohuoneen alue, se on ratkaistu.

Seinä olohuoneeseen, jossa on kaappi - hyvä valinta

Jos haluat valita seinän, jossa on sisäänrakennettu vaatekaappi sisätilojen olohuoneessa, on otettava vakavasti. Jos teet virheen, voit heittää rahaa ja huomattavasti tuulivoimalat tänään ole halpaa. Ajat ovat muuttuneet, kun kristallin läsnäolo ja kalliit kirjat olivat olohuoneen sisustuksen tärkein etu. Toiminnallisuus ja minimalismi ovat modernin aikakauden merkkejä.

Huoneen tilan muodostamiseksi sinun on päätettävä kaapin seinän ja modulaarisen valinnan välillä.

Ensimmäinen huonekalu huonekaluvalaisimeen on sisäänrakennettu tapaus, joka on yhdistetty yhtenäiseen koostumukseen muiden osien kanssa. Muutos ei jo toimi. Modulaarisen merkin seinällä on kaappi, jolla on oma rooli. Moduulit voidaan siirtää harkintansa mukaan, jolloin ne muodostavat erilaisia ​​sisätiloja. Tämä mahdollistaa sisätilojen monipuolistumisen.

Ennen kuin ostat seinän, sinun on ensin miettiä huoneen sisätilat

Tulevan huoneen sisustuksen ajatteleminen on toivottavaa etukäteen. Hankinnasta riippuu olohuoneen perustyylistä. Siksi seinän rakenne on tärkeä rooli. Style hi-techin oletetaan huonekalujen vakavuuden ja toimivuuden. Seinälevyn, metallin ja niin edelleen. Klassikot ja tyyli Provence tarkoittaa puun läsnäoloa.

Seinämän ainutlaatuisuus on se, että sillä on kyky sijoittaa paljon asioita samanaikaisesti:

 1. Vaatteet ovat vaatekaapissa.
 2. Hyllyt, joissa on lasit, ovat käyttökelpoisia astioissa, kirjoissa ja muissa esineissä.
 3. Ylemmät hyllyt tarvitaan kotitaloustavaroiden säilyttämiseen.
 4. Osastot teknologialle - TV ja soitin.

Seinä olohuoneeseen ilman kaappia on kompakti vaihtoehto

Olohuoneen huonekalut on suunniteltu niin tilava ja samalla kompakti. Oikeiden sarjojen hankkiminen parhaista valmistajista ostaja ei voi epäillä huonekalujen laatua ja kestävyyttä. Olohuoneen huonekalujen etuja ovat esteettisyys, toimivuus, tilavuus, eri osien ja moduulien saatavuus. Kaikki tämä tekee mahdolliseksi käyttää seiniä kaappeilla tai ilman niitä säilyttää vaatteita ja muita asioita aiottuun tarkoitukseen. Huoneen mitat ja sen yleinen tyyli vaikuttavat seinän mittojen valintaan sisäänrakennetulla kaapelilla tai ilman sitä.

Kaunis seinä, jossa ei ole kaappia, täydentää orgaanisesti olohuoneesi suunnittelua

Tavallinen modulaaristen osien sarja on seuraava:

 1. Osa iso vaatekaappi;
 2. Peilin läsnäolo;
 3. TV-paikka;
 4. Niche-palkki;
 5. Räkit ja saranoidut elementit;
 6. Muut hyllyt.

Jos olohuone on riittävän suuri, huonekalujen on myös sovi. Kulma seinät ja muut suoritusmuodot huonekalun rakenne, jolla on ei-lineaarinen, on erityisen edullista katsoa tilava huone.

Seinien edut vaatteiden vaatteiden kanssa

Seinällä, jossa on vaatekaappi olohuoneessa, on useita tarpeellisia ja toimivat moduulit - kaapit ja hyllyt, kaapit, joissa voi sijoittaa tarvittavia taloustavaroita ja vaatteita. Seinään rakennettujen kaappien mitat ovat kooltaan metriä, ne eivät lataa tilaa.

Seinämän käytännöllisyys on kaapin läsnäolo, jolla on oltava joukko standardinäytteitä:

 1. Kätevä rintakehä (kapea tai leveä);
 2. Useita laatikoita;
 3. Section with doors (kaksi tai useampi);
 4. Lasilla koristellut moduulit.

Kaapin modulaariset seinät ovat suosituimpia, koska niissä on runsaasti lukuja ja hyllyjä

Laatu on tärkein kriteeri, kun valitaan oikea seinämalli kaappiin. On myös otettava huomioon materiaali, josta kalusteet on valmistettu, liittimien laatu ja pinnoite. On olemassa valmistajia, joiden seinät ovat laatat, ne eivät ole alhaisempia käytännöllisyydestä ja kestävyydestä puupohjaisiin analogeihin.

Useimmilla seinillä on monia jaksoja, jotka varmistavat vaatteiden, laitteiden, ruokien ja monien muiden tarpeellisten tavaroiden ja tarvikkeiden tyydyttämisen.

TV-telineillä on vahva pohja ja seinät. Muut osat, telineet, hyllyt ja laatikot lisäävät myös toimintoja ja mukavuutta. Jos olohuoneen koko on pienempi kuin haluaisin, olisi jo oltava vaatekaappi. Modulaarinen seinä, jossa on nurkakaappi, on erinomainen ratkaisu monille tiloille pienille alueille. Pohja itsessään on kiinnitetty tukiin pyörillä tai paikallaan. Pyörien malli on helpompi liikkua, mutta ei liian vakaa. Seinään kiinnitettyjen saranoitujen sektoreiden yksinkertaisuus ja luotettavuus on kätevä, mutta ei kovin hyödyllinen huonekalujen usein siirrettäessä.

Tapoja koristella olohuoneen seinää

Jos valinta jäi seinälle, jossa on vaatekaappi huipputekniikan tyyliin, niin sinun pitäisi ostaa huonekaluja lasilla ja metallilla, samoin kuin alkuperäisen suunnittelun hyllyt ja moduulit ja samalla toimiva. Joskus seinäosien värin kontrasti kaappiin antaa oikean huomisen modernin olohuoneen sisätilaan. Suunnittelijoiden fantasia ei tunne rajoja. Seinälle rakennettu kaappi peilattu ovet on paras vaihtoehto pienelle olohuoneelle.

Korkean teknologian tyyliin sopiva seinä ei vain koristele huonetta, vaan tekee myös olohuoneen sisustuksesta houkuttelevampaa

Pehmeiden huonekalujen, korkealaatuisten lattiapintojen ja ei kirkkaiden valaistusten lisääminen luovat huoneen valmiin sisustuksen.

Valaisimet, jotka on varustettu moderneilla huonekaluilla, sopivat hyvin olohuoneen kokonaiskuvaan. Huone valon pelin läpi on tehty entistä näkyvämpiä ja rikkaampia. Muut huoneen tarvikkeet ja esineet täydentävät toisiaan tyylillä. Nykyään huonekaluteollisuus tarjoaa laajan valikoiman materiaaleja, sävyjä, tekstuureja ja moduuleja sen varmistamiseksi, että jokaisella ostajalla on mahdollisuus valita tarkalleen mitä hän tarvitsee. Seinät, joissa on vaatekaappi klassisesta tyylistä, yleensä puusta. Kaapit, joissa on valaistus ja valupäät, antavat estetiikan. Usein kustannustehokkaiden seinämallien luomiseksi julkisivut on tehty puumainen massiivista, ja kuoren osat on valmistettu muista materiaaleista. Erityinen vaikutus on seinät olohuoneessa, jossa on sälekaapit.

Suunnittelu seinästä olohuoneeseen vaatekaapilla (video)

Seinät ovat hyvin animoituja ja värittävät sisustuksen, ovat näkyvän ulkonäön. Ne voidaan asentaa seinien ja kulman suuntaisesti ja muuttaa osia paikoissa, aina luoda ainutlaatuisia sisäisiä ratkaisuja. Avaruus tästä vain voittaa. Kun mielessä sijaitseva huonekalusarja piilottaa joitain olohuoneen ulkoasun haitoista. Siksi seinää pidetään minkä tahansa asunnon välttämättömänä attribuutina. Nykyaikaiset versiot tällaisista huonekaluista eroavat erilaisista ratkaisuista suunnittelun ja toimintojen kannalta.

Olohuone, jossa on vaatekaappi

Seinästä olohuoneeseen on hyödyllisten moduulien varastointi sellaisten erilaisten kokoonpanojen kaappien, jalustien ja hyllyjen muodossa, jotka suorittavat tiettyjä toimintoja. Kaappien mitat vaihtelevat 40-100 cm: n välillä. Sinun ei pidä vain pahentaa tilaa, mutta jopa hämmästyttävän taitavan järjestelyn avulla piilotat huoneen ulkoasun puutteet.

Seinien toimivuus ja näkyvyys olohuoneeseen

Seinä on joukko erilaisia ​​moduuleja, jotka täyttävät täysin vaatteiden, matkamuistojen ja astioiden varastointiin tarvittavat kodinkoneet. TV-telineissä on laaja pöytälevy ja matalat seinät. Laatikot ja suljetut lokerot ovat myös hyödyllisiä. Erilaisia ​​laatikoita, telineitä, hyllyjä on vaikea kuvitella ilman vaatekaappia. Joten olohuoneen seinä koostuu usein seuraavista yksiköistä: seisoo televisio, saranoitu ja vaatekaappi, astia astioille ja minibaari, avoimet hyllyt ja suljetut laatikot. Mitä pienempi on vapaa tila, sitä pienempi koko kaapin koko.

Hyödyllistä tilaa täydentää laatikot ja laatikot. Yleensä kuulokkeiden alaosa on "raskas", ylempi on kevyt (avoimet hyllyt, lasilevyt).

Alojen rakenne voi olla U-muotoinen tai vakiojärjestely. Olohuoneen nurkkakaapin modulaarinen seinävaihtoehto on vaihtoehto, kuinka huoneiden enimmäismäärät voidaan asentaa huoneeseen, jossa on vähimmäispinta-ala.

Pohja voidaan kiinnittää tukeen pyörien muodossa tai olla paikallaan. Ensimmäinen vaihtoehto on vähemmän vakaa, mutta tämän mallin siirtäminen on helpompaa. Saranoituja sektoreita kiinnitetään suluissa olevaan seinään - yksinkertainen ja luotettava, mutta se ei ole kovinkaan kannattavaa, jos usein järjestää huonekaluja.

Klassiseen tyyliin on ominaista massiivipuusta tehdyt seinät. Estetiikka lisää valupainikkeita ja valaistuskaappeja. Nykyaikaisia ​​tyylisuuntauksia on suositeltava huonekaluista, lastulevyistä, MDF-paneeleista, metalli- ja lasiesineistä. Rahan säästämiseksi julkisivu voidaan tehdä luonnollisesta puusta, loput MDF-kappaleesta. Tuotteet ovat toimivampia, koska sisustuksen mukaan on tilaa mielikuvitukselle. Tehokkaasti katsoa seiniä olohuoneessa sädekehillä.

Käytännön neuvoja olohuoneen seinämän koristelemisesta

Korkean teknologian huoneeseen tarvitaan huonekaluja, joissa on runsaasti metallia ja lasia, telineitä ja epätavallinen yhdistelmä moduuleja toimivuuden kannalta. Minimalismissa ei ole mitään pretensioitua tukea, kuviot: suorat viivat, kaapit eivät ole suuria. Mielenkiintoinen vastaanotto sisätilaan - olohuoneen olohuoneen olohuoneen olohuone-osasto on väriltään kontrastia. Miksi ei liitä tummaa wengeä kevyellä puulla? Suunnittelijat haluavat sekoittaa suorien ääriviivojen väritulosteita, mattakerroksia mielenkiintoisilla kalusteilla - kaikki tämä on tyypillistä jugendtyylisessä olohuoneen seinäkaapissa.

Nykyään suunnittelu yritä taakka, kevyt pohja, kirkkaat värit visuaalisesti lisätä tilaa. Seinän olohuone peilattu vaatekaappi - mitä sinun täytyy malogabaritki.

Suunnittelun eheys tämäntyyppisen kalusteita yhdistää huonekaluja. Muita kuva lattia ja valoisuus. Modernit huonekalut tarkoituksenmukaista varustaa valaistus elementtejä. seinävalaistukseen olohuoneessa - lähes pakko saada. Joten seinään nurkkaan kaappi olohuoneeseen, valkoinen tai tumma, näyttää enemmän mallikas pelattuaan valolla.

Yritä saada huoneen kaikki huonekalut ja tarvikkeet kaikui toisiaan. Älä sotkua tilaa huonekaluja. Erilaisia ​​yhdistelmiä materiaaleja, värejä, kuvioita ja moduulit itse tarjoavat mahdollisuuden valita kalusteiden mahdollisimman lähellä heidän tarpeisiinsa.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Seinän olohuone vaatekaappi valmistajan

Huonekalut pitäisi olla ennen kaikkea toimiva. Jos päätät ostaa tuotteen, suurikokoinen, on toivottavaa laittaa se enintään monenlaisia ​​asioita, joten seinään vaatekaappi - paras vaihtoehto.

Miten se eroaa sen kaltaisten jonka sisäosa on suunniteltu vaatekaappi kohteita, jotka voidaan lisätä? Tämä erottaminen on riittävän korkeaan mitään ongelmaa ripustaa vaatteita aikuisille siinä. Vakiokorkeus erottaminen, on tavallisesti alueella 1,4-1,8 metriä, jälkimmäisen suoritusmuodon sisään on järjestetty hyllyyn. Ovet voi olla kaksi, vaikka on olemassa ratkaisuja, ja yksi, niin syvyys kaapin pitäisi olla suurempi.

Seinämän vaatteita, joissa on muita osia, mukaan lukien parvi, voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen. Ainoa kysymys on vaatimat ulkomitat uuteen huonekaluja ei sotkua tilaa eikä häiritse kulkua. Laaja valikoima värejä ja koriste-elementtejä voit löytää jotain, joka sopii kotisi sisustukseen. Sivustollamme on galleria näytteiden muodossa korkean resoluution kuvia ja yksityiskohtaiset piirustukset.

Lisäksi kompakti, on esimerkiksi olohuoneen vaatekaappi. Täällä sisustus kehittäjät kiinnittää enemmän huomiota, sillä tässä huoneessa, ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan ​​pois.

Kassalle helposti, erityisellä lomakkeella sivustolla. Toimitus lyhyellä varoitusajalla milloin tahansa kätevä sinulle.