Sealer puuikkunat

Tiivisteet puuikkunoiden - tehokkaita ratkaisuja

Läsnäolo Puuikkunoiden malleja auttaa säilyttämään optimaalisen sisäilmaston ja organisointi harmoninen houkutteleva sisustus. Mutta ongelmia on kaksinkertaiset ikkunat rungot on valmistettu luonnonmateriaaleista, verrattuna muovi on melko nopea menetys lämmöneristys seurauksena altistumisesta ympäristötekijät.

Nykyisin pitävät lämpöä huoneeseen erityisellä tiivisteet puuikkunoita. Tarkastellaan ominaisuuksia tällaisten eristämistä.

Miksi minun täytyy eristää puuikkunat?

Monissa huoneistoissa käytetään edelleen Neuvostoliiton tehty ikkunoita. Kuitenkin suurin osa nykypäivän mallit puukehysikkunat ei voi kutsua täydellinen. Tällaisissa rakenteissa on muodostettu raot, jotka syntyvät vaikutuksesta kosteuden ja lämpötilan muutoksia.

Valmistuksessa puuikkunoilla käytetään usein koko baaria. Materiaali reagoi muutoksiin kosteuden ja turpoaa. Tämän seurauksena - erittäin tiiviyden suunnittelu kärsii.

Kallein puinen ikkuna on tehty käyttämällä innovatiivisia tekniikoita on valmistettu laminoidusta pohja käsitellään sitten tyhjössä kuivaamisen jälkeen. Näin ollen jälkimmäinen vapaa edellä mainitut epäkohdat.

Recess sealer puuikkunat

Sen avulla voit eristää ikkunat, säilyttäen huomioon rakenteen geometriassa. Tiiviste on vahvistettu jauhamalla aukot. Tiivistys laatu edistää käyttöä silikonikumista tai täyteaineita.

Slot tiivistys puuikkunoiden asennetaan seuraavien toimintojen sarja:

 1. Puhdistetut kynnet, poistaa vanhat tiiviste, lehti poistettu sen saranat.
 2. Käyttämällä kehä puitteen leikkuri reititetään uran syvyys on noin 5 mm ja 2-3 mm leveä.
 3. Tiivisteet puuikkunoita on säädetty valmisteltuun aukkoihin häntää syvä.
 4. Eriste tiivistetään erityinen rullakokoonpanoa.
 5. Ikkunanpuite takaisin paikalleen ja säätää, jotta saavutetaan helposti avattavalla-sulkeminen.

Tiivistysaine puuikkunat kumia

Se on elastinen nauha. Asennuksesta edellyttää erityistä tiiviste, jota voi ostaa täydellisenä sinetti.

Puhdistus ikkunanpuitteet vanha tiiviste tähteiden maalilastuja ja saastumisen eriste rakenne on liimattu koko kehän ympärille, kuten ikkunat. Liimanauhan täytyy olla erittäin tarkasti, jolloin vältetään ongelmat avaamalla ja sulkemalla venttiilit.Lopuksi kumi tiivisteet puuikkunoiden puhaltaa tiiviste. Tätä varten se on toivottavaa valita läpinäkyvästä materiaalista rakenteita saavuttaa tarkempi näköisiä.

1

Äskettäin suosittu erityinen germetizatsionnye polyeteeni-, joka täydellisesti ilmaista itseään, kun eristävä puurakenteet. Läpinäkyvä säännöllisesti päällysteen kehyksen tai koko ikkunan. Kiinteä aine avulla rakentamisen nitoja.

Asennuksen Tämän syrjäytyminen on paljon yksinkertaisempi kuin aiemmat ratkaisut. Koti - katettava yhtenäisesti pinnan sulkemista, on riittävä määrä ainetta.

Tietyntyyppiset kalvon tiivisteitä voidaan nähdä lähes kaikki Kodinkunnostusliikkeet. Päätavoitteena kuluttajan - valinta kaikkein pakkasenkestäviä eriste. Vain tässä tapauksessa suojelun lasia ole halkeamia aikana nopeita lämpötilan muutoksia.

Jos halutaan, edellä olevissa menetelmissä tiivisteet puuikkunoiden voidaan onnistuneesti yhdistää. Kaikki riippuu nykyiset työehtoihin sekä henkilökohtaisten mieltymysten omistajan kotelon.

10 tapaa eristys puuikkunoilla

Huolimatta suosio energiaa säästävä rakentaminen metalli-profiili on paljon puuikkunoilla kannattajia. Valitaanko puurakenteiden tekee useita syitä: hyvä sisäilmasto, ympäristöystävällinen materiaali, laadukkaita sisustustuotteita.

Positiivinen ominaisuus - kyky luonnollisen materiaalin "hengittää", on toinen puoli - lisääntynyt lämpöhäviöitä sisällä. Omistajat puuta ikkunat tarvitsevat aikaa huolehtia turvallinen eriste kylmä aikaan vuodesta.

Asiantuntijat ovat havainneet, että ikkunan läpi kehä Asunto tulee 30% enemmän lämpöä kuin sama seinän alueella. Joka muuten voi olla lämmin. Lue eristettä sisälle asuntoon.

Paikkoja ikkunat huono tiiviys voidaan havaita avulla palava kynttilä. Tuulisissa päivinä kantoi pitkin ikkunan karmiin, joka on värähtelyn liekki, on paikka lämmön vuotoa. Tällaisia ​​alueita täytyy eristää sisä- ja ulkopuolella huoneen.

Tekemään työtä, voit kutsua asiantuntijoita, mutta ei ole vaikea tehdä sen itse avulla käytettävissä ja erikoismateriaaleja.

(Menetelmä 1) lämpöeristys puinen ikkunat pehmopaperin ja nauhat

Helpoin, melko alkeellinen, mutta erittäin kustannustehokas tapa - lämmittäen puuikkunoita paperilla ja paperin tai kankaan nauhat.

 • paperi, sanomalehti, tapetti repiä erilleen, kierre nauhan;
 • liottaa vedessä takomalla ja kuilu ikkunan kehyksen ja puitteen veitsellä tai hallitsija;
 • liitosten siististi liittää nauhat paperia tai pieni kudoksen leveyteen (4-5 cm), me takki niitä liuoksella, jossa on saippuaa tai tehdä erityinen liima (liitä) valmistettu jauhoja tai tärkkelystä.
 • Tahna jauhoina ja vesi ottaa tasasuhtaisesti (1: 1), sekoitetaan hyvin, kunnes katoaminen kokkareita ja kuumennetaan kiehuvaksi, sekoittaen jatkuvasti.
 • Tärkkelys-pohjainen liitä: 2 ruokalusikallista tärkkelys liuotetaan veteen ja trickle yhteyden lasi kiehuvaa vettä, pieni pitoaika tulessa.

Läpinäkyvä ikkuna tämä eristys ei ole helppoa, joskus yhdessä paperin poistettu maali, ja sen kappaleet ja tulostaa mustetta pinnalle jää ikkunan kehyksen.

Yksinkertaisella ja unohdettu lämmittimien myös kitti, ja jopa lasten muovailuvaha.

(Menetelmä 2) eristettyjä laatikko puuvilla prokleivaya nivelet nauha tai itseliimautuva paperi

Sama "mummo" -menetelmä, mutta useamman modifioidun. Sijasta paperi tulee villaa, sen sijaan, että paperin ja kankaan nauha - nauha ja itseliimautuva paperi, mutta suorituksen itse prosessi on identtinen. Keväällä, kun on tarpeen poistaa eristys, maali pysyy teipillä, mutta etuna on itseliimautuva paperi - voidaan poistaa ilman ongelmia.

(3 Way) itseliimautuva vaahto kuminauha - kätevä ja luotettava eristys puuikkunoilla

Osta lämmitin voi olla missä tahansa kaupassa, helppo työstää, vaikka koko prosessi kestää kauan.

Menettely sijoittamalla taipuisa, joustava materiaali - vaahto nauha tiivistämiseksi ja eristys:

 • Mittaamme kehä väliset liitokset ikkunan puitteen ja ikkunan kehykset;
 • Pidämme raon, ja vaahtoteippi ostaa hieman paksumpi kuin on tarpeen, kun mitataan;
 • kiinnityspisteet puhdistettu pölystä ja liasta ja rasvanpoisto pinta alkoholilla tai asetonilla;
 • poista suojaava pohja ja liitä eriste suunniteltua sivustoa etukäteen.

Parempi tiiviys on välttämätöntä mennä päälle itseliimautuva paperi, joka on parempi keväällä puhdas, ja vaahto voi pitää ja käyttää useita vuodenaikoina.

(4 tila) putkimaisen tiivisteen puuikkunoiden

Putkimainen tiiviste, pitkään aikaan ei menetä laatua, kestäviä, ei rajoita mahdollisuus avata ja sulkea ikkunan.

Kumitiivisteiden on helppo käyttää, erityisesti jos väli on vaihteleva leveys sen koko pituudelta. Ostaessaan merkinnän kumi oli pehmeä, joustava.

 • Polyvinyylikloridi (PVC) tiivisteet soveltuvat sileä aukkoja, pidetään luotettavimpana, usein päällekkäin kaksi kerrosta;
 • Polyuretaani tiivisteet suorakaiteen muotoinen sopivat aukot yhtä leveitä, voidaan sijoittaa eristys tahna kahteen kerrokseen.
 • Sealers mukana itseliimautuva pohja - se on kätevä ja helppo asentaa, joten mitään ongelmia sen käyttö on tarpeen kiinnittää huomiota viimeinen voimassaolopäivä.
 • Valmistettu tiivisteet ja ilman teipillä kiinnitetty alustaan ​​silikonilla.

Video ohjeet eristyksen puuikkunoilla

(Menetelmä 5) lämpöeristys puuikkunoilla vaahto

Moderni lämmitin, joka tiivistävästi sulkee aukon, halkeama, sekä ulompi ja sisempi puolella ikkunan - vaahto.

Poistaa aukkoja ja halkeamia:

 • rungon ja kaltevuus (kiinnittämään erityistä huomiota ulkopuolella);
 • alle ikkunalaudalle - paikka, jossa suurin osa on vuoto lämmintä ilmaa;
 • ja ikkunan välistä palkin yläpuolella;
 • välillä luiska ja kynnyksen.

Aseta putken pää murtaa ja alkaa puhaltaa vaahto, painamalla korkkia alas. Syöttänyt kaikki halkeamat, odota, kun se kovettuu, ja poista ylimääräinen veitsellä. Ulkoa ikkunat vaahto tarpeen kipsi tai maali, niin kuin polyuretaani (vaahto koostumus) altistetaan tuhoavista vaikutuksista ultraviolettisäteilyltä.

 • toimivat kokoonpano vaahto voi olla ympäröivässä lämpötilassa alle + 5 ° - (+ 30 °);
 • kuohuu pystynyt laajentamaan kuitenkaan kiinnitä kehikon, muuten vinossa;
 • aukko täyttää vaahdolla 1/3 leveydestä, kuten se kasvoi määrällisesti ryhtymään tarvittaviin tilaa;
 • täyttö menee alhaalta ylös pitkin saumaa, ettei menetys tiivisteen.

Halvempi, mutta hankala menetelmä eristys on valmistettu kipsi ja liitu (2: 1) lisäämällä vettä. Tällainen seos on upotettu helposti leikataan ja pinta on priglyadny näkymä. Muuten, oli aika, jolloin eristys ikkunoiden käytettyjen kipsisidokset, joita on käytetty lääketieteessä luunkorjausvälineitä murtumiin. Ne on kostutettu vedellä ja levitetään nivelet ja halkeamia ja rakoja.

(Menetelmä 6) lämpöeristys puuikkunoilla käyttäen parafiini

Yksi vanhimmista ja todistettu tapoja - on käyttää vahaa saumauskalvona. Kuten eriste ominaisuudet säilyvät useita vuodenaikoina.

Kuumenna vaha metallin astia vesihauteeseen (60-70) ja rekrytoida lääketieteellisen ruisku ilman neulaa. Halkeamat täytetään nopeasti ja tarkasti. Jos leveys on vaikuttava onkaloita, laita ne nauha tai pyykkinarulla ylhäältä ja täytä kuumalla parafiinia.

(Menetelmä 7) lämpöeristys puuikkunoilla käyttäen kalvoa teplosberegajushchih

Innovaatiot eristyslasin - erityinen kalvo, joka päästää luonnonvaloa, mutta ei tuota infrapunasäteilyä. Tämä elokuva on kaksi näkökohtaa, jotka on otettava huomioon, kun noudatetaan lasia. Liimattu puolella lasi metallinen kiilto ja läpinäkyvä sisälle huoneeseen. Suorittaessaan kädet ovat puhtaat, ja se on parempi käyttää puuvillan käsineet kalvon pintaan ei ollut rasvainen tahroja.

Levy leikataan marginaali ja päällystä päällekkäisiä helposti asentaa ikkunan kehys, kaksipuolinen teippi. Tällainen kalvo, jos hyvin sidottu, ei riko suunnittelu ikkunan, ja se näyttää esteettisesti miellyttävä ja siisti. Jotta se tasoittaa ja rypytön lay pinnalle lasin tehdä terminen kutistuminen kuumailmasuihkua käyttäen hiustenkuivaaja.

Video: Asentaminen säästää kalvo ikkunan

(8 tila) lämmöneristys ja modernisointi Puuikkunoiden

Tehokas tapa lämmittää ikkunan - sen osittaisen jälleenrakentamiseen ja modernisointiin. Tällainen menetelmä säilyttävät lämmön huoneeseen ja rajoittaa kulkua kylmää ilmaa ikkunan läpi kehä. Tässä selosteessa on vapaasti auki ja ulkomuoto ikkunoita ei häiriinny. Tavoitteena tämä menetelmä ei ole vain lämmintä, mutta myös vähentää tunkeutumista melua ja ääniä huoneessa ikkunan kautta.

Huolellisesta työstä vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Ikkuna poistaa silmukoita ja pani pöydälle tai lattialle. Noin kehä lasituslistojen on poistettava tarvittaessa vaihda se. Lasi otti Kehyksen urat siivotaan runkoon sen sijoitus, sitten täyttää saumat tiiviste. Aseta se paikoilleen, ja menestyksekkäästi silikonilla syöttö ympärillä kehä. Laitoimme lasituslistojen ja kynsien nastoja.

Jos olet jo tehnyt kovan työn - purkamista runko, tee se pieni korjaus: poista vanha lakka ja maalata ja soveltaa uusia maalipinta, vaihda laite, laita uusi lukitusjärjestelmien.

On muistettava, että asennustyö voidaan suorittaa vaahto vain positiivinen lämpötiloissa yli + 5 °.

(Menetelmä 9) poistaminen aukot ikkunanpuitteet

Johtua useista eri tekijöistä (lämpötilan pudotus vaikutus, kosteus) ja ikkunanpuitteet halkeamia. Ylläpitää eheyden ja estää laajentamista edelleen halkeamia suljetaan useilla tavoilla:

 • kaada sulanut parafiini;
 • lähikuvassa erityinen kitti puu;
 • paikataan tiivistemassalla, voit valita värin kehyksen väri.

Tarvittaessa maalata ikkunan, jolloin rako tulee huomaamaton, ja runko on houkutteleva ulkonäkö.

(10 tila) lämmittäminen koko kehä ikkunan kehyksen

Koko prosessi lämmöneristyksen puuikkunoilla on valita materiaali työhön ja miten se on kirjattu, koska ominaisuudet puinen laatikko. Eristää pääasiassa rako, joka sijaitsee liitoskohdassa kehyksen ja puitteen.

Jos seuraa Ruotsin tekniikkaa, tarvitaan erityinen työkalu - leikkuri tehdä ura kehä ikkunan ja täyttää silikonilla putkimainen muoto, joka estää kaikki pienimmätkin halkeamat ja viat. Monimutkainen prosessi, jos vanha ikkuna, se ei kestä nosto- ja roikkuu, ei ole halpaa, se vie työtä ammattilaiset.

Yksinkertaisempi tapa - on sijoitus ja liimaus tiiviste ympärillä kehä peräpeiliin ikkuna. Suljettaessa kehyksen, se taipuu tiivisteen eikä liukuvan, se päittäin tiiviisti sulkemalla kaikki halkeamat. Eristyksen voidaan asettaa riveihin useita kerroksia. Sen käyttö on yhdistettävä asennus ikkunoiden tiivistekerroksen. Se palvelee sinetöidä pakattu tällä tavalla jo vuosia, ja se ei tarvitse siivota keväällä ja syksyllä vuoren.

Eri vaihtoehtojen ikkunan eristys voi valita mikä on sopivin talon tai asunnon. Talviolosuhteisiin ikkunat antavat positiivisen tuloksen. Lisäätte ilman lämpötila sisälle huoneeseen ja säästää rahaa.

Joka talvi, sama ongelma - miten sinetöidä ikkunat? Yleensä käytän tahna, vaahtoa ja kankaan. Hauskaa koko päivän 🙁 jo melko väsynyt taistelevat luonnoksia, mielestäni korvata uusilla, vain ostaa puuikkunat eivät ole halpoja = (

 • ehdottaa, että puoli tout, jäljellä melko jaettu mielipide joihin kuuluvat levyt. jotain, että luultavasti huonosta puhu

  Noin kymmenen vuotta sitten ei enää kuumaa vettä toimitetaan litteänä ja juuri ilmestynyt ensimmäinen kattiloiden korkean hinnan ja nimiä. Tule ostetaan kalliita vedenlämmitin.

  Joka talvi, sama ongelma - miten sinetöidä ikkunat? Yleensä käytän tahna, vaahtoa ja kankaan. Hauskaa koko päivän 🙁 jo melko väsynyt.

  Kun rakennat oman loma-asunnon, talo runko, niin luonnollisesti heräsi kysymys siitä lattialle eristys pohjakerroksessa ja ongelma ratkesi hyvin yksinkertaisesti. Tein karkea lattia.

  Olemme yksityinen kotikäyttöön bakteereja Venäjän Bogatyr. Olen lukenut, että se on jopa käytetään teollisuuden jätevedenpuhdistamoille. Hyvän valmistautumisen.

  Todella rakastaa työskennellä tämän materiaalin, en vain kansi seinät hänen vanhan asunnon sekä nestemäiset ja kodikas niistä ja hengittää hyvin.

 • Mitkä ovat erilaisia ​​tiivisteitä puuikkunoiden

  Jos Puuikkunoiden käytössä jo useita vuosikymmeniä, ja läpi hänen viilto tuulen puhaltaa talvella tulee kylmä, ja kadulta tuli myrskyisät moottorin - niin sinun täytyy löytää ulospääsyä tilanteesta. Tällä hetkellä tällainen ongelma voidaan ratkaista hyvin yksinkertaisesti - asettamalla tiiviste ääriviivat ikkunan rakentamista.

  Sinettejä varten puuikkunoiden

  Ennen ostamista tiiviste ja harjoittavat sen kiinnitys, on ensin tutkittava välillä liner tuotanto- ja hänellä on äskettäin varsin rikas ja monipuolinen. Kuluttajat haluavat tietää, että lämmittimet vaihtelevat materiaalista, profiilin ja asennustapa.

  Riippuen asennustavasta tiivisteet jaetaan:

  • eristys liima asennuspinta;
  • lämmittimet, jotka on liitetty käyttämällä liima-ainetta;
  • lämmittimet on asennettu raon kautta.

  Tiheys painamalla puitteen kehykseen on suurelta osin riippuvainen koko ja poikkileikkausmuoto tiivistävän tuotteen. Ohut ei ole profiilia toimenpide ei ole tarvittavaa painamalla rakenne-elementtien välillä ja liian paksu - estää sulkeminen ikkunan. Kokoonpanon tiivisteen puuikkunoiden vaikuttaa myös tehokkuutta suunnittelu, kuitenkin kulloinkin valitsee yhden seuraavista profiileja, joiden samankaltaisuus Latinalaisen kirjaimet:

  • D - osio suuria aukkoja (koko ei ole suurempi kuin 11 mm);
  • P - osio toissijainen aukkoja (koko on välillä 3-7 mm);
  • E, V - pieniä aukkoja (koko ei ole suurempi kuin 3 mm);
  • C, I - osassa pieniä aukkoja (koko ei ole suurempi kuin 1 mm).

  Suuri merkitys laadun tiivisteen on valmistettu materiaalista, jonka ominaisuudet riippuvat tiheydestä ikkunan kehykseen ja tuotteen käyttöiän.

  • Vaahto tiivisteitä käytetään pääasiassa estämään lämpöhäviöitä rakennuksissa. Koska tämä materiaali on hyvin kosteutta imevä ja on tunnettu siitä, että hauraus, termi tehokas toiminta-kirjain ei ylitä 12 kuukausi. Nämä lämmittimet on valmistettu paksuudeltaan 10 mm ja useita cm, liimapinnan kanssa, tai ilman sitä.
  • Polyeteeni pyörät on sama tarkoitus, lisäksi, kosteutta, hyvin kunnostettu muodossa suhteellisen pitkä annos, itseliimautuva voidaan tuottaa.
  • PVC tiivisteet, mikä on perusta muovisten, ei mitään erikoista erottuu - lämpimässä aikaan suuresti pehmeni, ja kylminä päivinä haurastua.
  • Kumi lämmittimet ovat nykyään eniten kysyntää ja suosittu. Ne kestävät kuumuutta ja kestävä, joustava ja taipuisa, on valmistettu eri värejä ja osia.

  Korkealaatuisia tiivisteet ovat kumi, joka on perusta silikoni tai eteeni-propeeni-kumi, termoplastisesta elastomeerista tai kloropreeniä. Erityisesti on osoitettava lämmittimen suhteellisen uusi materiaali - kestomuovielastomeeristä.

  Periaatteet valinta tiivistys

  Aseistettu edellä mainitut tiedot lajista hylkeitä voi turvallisesti mennä myyntipisteessä ja tekee ostoksen, älä unohda ennalta mitata mitat lähtö ja määritellä sopivin osa profiilin.

  • Ottaen kuvastosta tuotteet kädessä, ensimmäinen asia sinun täytyy kiinnittää huomiota tietojen pakkauksessa. Ei ole väliä kuinka paljon oli toimivaltainen Sales, paremmin varmistaa, esimerkiksi - materiaali, josta tiiviste konkretisoituu ruumiillistuma itseliimautuva tuote, onko se ei ole päättynyt sinä päivänä, jona rajoittavat hyödyllisyydestä.
  • Sitten yli eristeen tarvitsevat hieman pilkata - kokeile sitä koskettaa, purista, stretch - mikä tärkeintä, täyttääkö tuote aiheesta kimmoisuutta ja pehmeyttä, ja jos tiiviste pitää näitä ominaisuuksia, kun manipuloinnin takaisin alkuperäiseen muotoonsa - siten tuotteen laatu - voidaan ottaa. Jos - maailmallinen tilanne - myyjä eriävän ja valittaa, ei salli suorittaa kokeita - tämä voi olla vihje huonosta laadusta tavarat.
  • Jos valinta on tehty, ja hän putosi tiiviste ilman tartuntapinta, sinun täytyy pitää huolta itsestäsi, joiden avulla jolla tuote on kiinnitetty paikkaan varattu hänelle. Tässä tapauksessa sinun täytyy ostaa laadukkaita liima, esimerkiksi silikonilla.

  Määrittää valinta sinetti, on toivottavaa keskittyä teollisuusyritysten ja on kaupan todistus. Lisäksi, jos tuote on valmistettu Euroopassa, on tarpeen tarkistaa, täyttääkö se SS EN ISO 9001 -standardin.

  Suorittamalla tiivistys työt

  Seal ostetut - olet valmis asentamaan sen ikkunan rakentamiseen. Jos tuote on itseliimautuva pinta, asennus suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

  • työskentelevät pinta puhdistuu liasta ja pölystä, rasvattomat ja kuivataan;
  • määritettyjen sijaintien rungon tai puitteen varten kiinni tiivisteen;
  • lämmitin tarvittaessa erotetaan ja leikataan sitten halutun mittaisiksi osiksi;
  • tuote, sen jälkeen kun sitä venyttämättä suojakerros poistetaan, lempeä puristamalla kiinnitetty sijainti on kehä;
  • 2 tunnin kuluttua, ikkuna voidaan käyttää.

  Tiiviste ilman liimapinta on asennettu samaan periaatteeseen, jossa ainoa ero on se, että on tarpeen käsitellä menetelmän kiinnitys. Lukitus eristys voi valita silikonilla, tai kumiliima käyttäen nitoja.

  Toinen menetelmä on nimeltään tiiviste kiinnitysurat, ja suoritetaan se Ruotsin tekniikkaa.

  • Karmiin ikkunan kehys poistettu, ja niiden ääriviivat kulmassa 45 ° sivupaneeliin nauhan leikkuri leikkaa kanavan kokoista.
  • Sijainti saranoiden tehty ohitus, jolloin kumpikin pää on jäljellä enintään 15 mm.
  • Se seuraa rako poistaa hakkeen ja purun.
  • Putkimainen lämmitin on asennettu kanavaan alennus, minkä jälkeen se puristetaan telan, ja liikkeitä "edestakaisin" välttämiseksi jännityksen tuotteita.
  • Läpät on palautettu, tarkista tehokkuus ikkunan.

  Eriste asennetaan - nyt ei ole kanssa Puuikkunoiden puhallus, talvi on lämmin, ja melu samanaikaisen ajoneuvojen lähellä et kuule.

  1