Screwdrivers Bison arvostelua

Ruuvimeisseli Bison ZSSH-300-2 - Review

Ruuvimeisseli ja akums ilman ongelmia.

Ostin tämän asettaa - maahan. Kiristää tavaraa puuhun ja metalliin. No mitä voin sanoa, on hintansa arvoinen. Se, että se saa virtansa 220, sekä enemmän minulle kuin miinus, koska en aio käyttää sitä kovin usein, ja siksi akku minulle ei ole vaihtoehto. Ja missä minä käytän sitä siinä kävelyetäisyydellä on aina pistorasiaan. Johdon oli todella pitkä ja se ei häiritse työtä. Kerroin heille viime kuussa on hyvin paljon siitä, mitä on ruuvattu. No, ensin noin puu, hiljaa peltiruuvilla ruuvataan jopa 100 mm pitkä, 120 tarvitsevat hieman ripustaa ja podnadvit häntä. Jos ruuvi kaira päättyy, tässä pituus ei yleensä ole väliä, kaikki pyörii suurimmalla, ja mikä tärkeintä nopeasti. Koskien metalli, tässä on vaikea 2-3 mm paksu vie erikoistunut ruuvit turvallisesti, mutta paksumpi, ohuempi on parempi porata porata ruuvi, metalli- ja rasva tavanomaisia ​​kaivos. Olen niin kierretty metalli ruuvit 7 mm hiljaa. Ne toimivat erittäin kätevä. Kevyt ja miellyttävän otteen. Kierto Switch yleensä kätevä. Yksi saa vaikutelman, että valmistaja oli ajatellut ihmisiä, jotka käyttävät sitä ja työtä. Ja ajattelin kaiken pienintä yksityiskohtaa myöten. Kiinnitä bittiä ja porata ne on ilo.

2 Nopeuksien lukumäärä

Powered by 220V

Kasetti halkaisija 0,8-10 mm

Max. joutokäynti 1400 kierr / min

Maksimi vääntömomentti 35 Nm

Virrankulutus 300 W

Virtajohto pituus 5 m

Verkon yli, se toimi minulle, ja jännitteen ollessa 190 V Kaapelia ei ole dubeet pehmeä alhaisissa lämpötiloissa. Joten kehotan kaikkia, jotka aikoo käyttää, ei ole yhteistä eikä halua vaivata Akuma.

varvar-kon suosittelee ruuvimeisseli Bison ZSSH-300-2

Arvostelut Zubr ZDA-14.4-Lee-KN

Hinnalla Bosh ja Hitachi olivat liian kalliita. ja yllättäen se osoittautui kalliimmaksi ja Interskol ja Interskol oli Nica paristot (vanhentunut), ja Bison on litium. Pikemminkin aktiivisesti käyttää sitä toista vuotta (käsikirjassa kirjallisen vakuutuksen 5 vuotta), maksu pitää hämmästyttävä, valituksia laadusta ja ulkonäkö ei todellakaan ole. Voisin suositella.

Ostin tänä vuonna 4.8t. p: (

Ja yksittäisiä väitteitä - kuusi kuukautta myöhemmin yksi akku heitti räpylät. Vain pysähtyi ottamaan vastaan ​​todennäköisesti podoh ohjain. No, kaikki edelleen yksi akku kuusi kuukautta, harkitse elämän pipirochny työkalu.

No, kuten Bison on jo viiden vuoden takuu. Mutta se ei koske paristoja, tällaisia ​​tapauksia. Jotta palvelun lähetti minulle, että et Metabo.

Nyt olen vakuuttunut huonoja arvosteluja - ei johdu vahingossa avioliittoon, seurauksena huonosta laadusta ruuvimeisselin.

Huonolaatuinen muovi ilmenee kahdessa viikossa. Läpinäkyvä levy, joka sulkee akun merkkivalo halkeamia esiintyi. Asiasta joidenkin naarmuuntumista. Rakentaa laatua näkyy viikossa - asia on nyt vinkumista oli löysyyttä osien välistä.

Kaksi kuukautta myöhemmin oli vaihtaa akku - Lopetin vastaanottoa. Myymälä kieltäytyi hyväksymästä, mutta garantiyschiki lähetti korvaavan veloituksetta.

Täydellinen pora ja mitään hyvää bittiä. Matkalaukku kuukaudessa oli kuin joillekin likainen väärinkäsitys. Olisi parempi valita vähemmän helposti likaantuneet kuin valkoinen väri.

Poraus vain suostumukset hallituksen ja lastulevyä. Beam 120 - jo liikaa, on tarpeen ensin porata reikä 25mm 12mm. Alumiiniprofiili dekorpaneli porat, teräs nurkassa vaivoin enintään 8 mm poralla. Ja tilanne on samanlainen kiristysruuvien. Kiristä ruuvi puutavaran 8h100 - melkein saavutus ei täysin käsittele häntä.

2) Helppo, verrattuna itnerskolom on vain tavallinen ruuvimeisseli paino =))

3) vetää 150 mm ruuvi listvyak. huono ruuveilla

4) Makita on numero kaksi, vain mukavampi hinta

5) Backlight työpaikalla aivan täydellinen. valo osuu suoraan työalueella työskentelin pimeässä hieman proizveoditelnostyu nedotyagivaet normaaliin valaistukseen.

2) Liian kuten lapset, älä anna Old Man työtä (

3) Vihreä merkkivalo syttyy latauksen tuskin

1) tekemään korjaukset dvuhkomntanoy Stalin

2) kootut 100500 eri huonekaluja

3) Onko aidan noin 100m

4) rakentaa puutalo

5) Nyt tehdä korjaukset puutalossa

Vaikka kaikki akut pidä hyvänä. Kuinka moni on tullut luokseni evankelistoille Makita - kaikki akut eivät pidä, ja kaikki antavat tämän laitteen toimimaan, kaikki aiheuttaa arvio "5+"

Lyhyesti sanottuna, kaverit - meidän on otettava.

- Bittiä pehmeästä metallista (kiina).

Kun vuoden epäkunnossa laturin (laturi). Testaaja ei osoittanut sitä latausjännitteen.

Korjaaminen hylätty, kirjoitus, joka on epäkunnossa kaksi akkua, väitetysti johtuvat virheellisestä käytöstä (!).

Kun se oli kasata ylös käsitellä muistipiirejä ja ohjaimet AB, - sovitettu syöttämään verkon 220 yleisen virtalähteen tietokoneen (16 V / 60 W).

AB heitetään ohjaimet, ja ne korvataan täyte muistipiirin, jolla on yksinkertainen sammutusta kondensaattori.

VÄÄNNIN jopa hieman lisääntynyt (lukuun ottamatta hävikkiä säätimeen AB).

Johtopäätös: jos et ole radioamatööri, et sotkea kyseenalainen yritysten kirjoita "Bison" piilottaa sijainnin virkansa.

Hyvä suorituskyky, suuri teho.

Erittäin helppo, erittäin mukava kädessä, pinnalla seisoo vakaasti.

Sisäänrakennettu palavat kirkkaasti ja missä tahansa.

Tärkeimmät plus: akku Li-Ion, mikä tarkoittaa pikalataus (asiakirjoja täydellä latauksella nollasta 100% kestää tunnin), ja vähäinen itsepurkautuminen. Kun ostaa aluksi se oli puoli tyhjä, maksu loppuun noin 15 minuutissa.

Bittiä ja poranterät - normaali, mutta magneettinen teränpidike kiinni käyrä.

Mukana ovat vihjeitä ja harjoitukset kromivanadiumterästä

ja hinta on varmasti hyvin demokraattinen + 3 vuoden takuu .. erinomainen laite kaikille neuvoja kotona .. pora käänteitä bang .. erittäin tyytyväinen ..

Ruuvaamalla "Zubr": kuluttajien arviot

CJSC "Bison LVI" - valmistaja sähkötyökaluja kotikäyttöön. Se sijaitsee Mytischi (Venäjä). Vuodesta 2005 hän on suunnitellut ja valmistanut työkaluja, suurin etu on nimeltään mahdollisuuden työskennellä pakkasella.

Yhtiö "Zubr9raquo; Se tuottaa sähköä ja kaluja, puusepän, ​​LVI, maalaus tarvikkeet, erilaisia ​​kiinnikkeitä ja tarvikkeet. Ainoastaan ​​omista ruuvimeisselit on kymmeniä lajeja:

  • verkottuminen
  • Akkuporakoneet, stressaantunut ja painottomat;
  • ladattava ruuvimeisseli;
  • verkko ja varastointi-avaimet.

Poraa "Zubr9raquo; käytetään ruuvaamalla ja kiertämällä erilaiset kiinnikkeet sekä reikien poraamiseksi eri materiaaleista käyttäen sähköä verkkoon.

Toimimaan ruuvimeisseli tilassa, käytetään bittien joukko, käyttäen kaira porat. Ne työnnetään Pikakiinnittimen pikaistukka. Pyörimistaajuus työskentelytason osa on säädettävissä. Läsnä käänteisen on helppo vaihtaa kierto kiertämiseksi kiinni ja auki kiertämisen toiminta, ja helppo muuttaa harjan kerääjä. Rajoittava kytkin suojaa lähtö ja käsiteltävän materiaalin. Kytkin on ON-asennossa on estetty. 5 m pitkä kaapeli, jonka avulla työskentelee suuren etäisyyden päässä pistorasiasta.

Kaikki edut verkon, näitä välineitä ratkaista sahkopulaa tilalle työstä. Läsnäolo kaksi akkua voit työskennellä pysähtymättä latautua. Planeettavaihderatkaisu pienuus toimii kahdella nopeudella ja tarjoaa suuren vääntömomentin.

Nämä ruuvimeisseliä on moderni muotoilu ja luistamaton kahva. Lataa akkua pikalaturin pulssi.

CJSC "Zubr9raquo; Se tuottaa useita ruuvitaltat litium-ioni-akkuja. Ne mahdollistavat 35% tuottavuuden nousua. Sähköisen järjestelmän suojaa ylikuormitusta ja syväpurkauksen. Litium-ioni-akku ei menettää tehoaan käytön aikana. Muisti-ilmiötä ei ole.

Monet käyttäjät väittävät, että akku ruuvimeisseli "Zubr9raquo; - Tämä on loistava työkalu momenttiin sellaisella voimalla, että se on vielä vaikea pitää kädessä. He sanovat, että laite on riittävän luotettava. Ja vaikka pudotuksen useita metrejä eivät lakkaa toimimasta ruuvimeisseli "Zubr9raquo;.

Arvostelut jotkut käyttäjät sanovat, että työkalu palvelee sen omistaja monta vuotta, jos käytät sitä harvoin ja kohtuullisesti. He väittävät, että aika ajoin lukea palvelukeskus ja korjataan siellä ruuvimeisseli: puhdas, voitele, muuttaa kytkimet ja jopa vaihdelaatikon. Ja kaikki ilmaiseksi. Mutta tällainen menestys voidaan katsoa yksittäinen tapaus.

Jotkut käyttäjät ovat raportoineet, että ZDA-10.8 malli toimii useita vuosia, vain nikkeli paristot tulisi vaihtaa kuuden kuukauden kuluttua. Mutta kaikki eivät ole tyytyväisiä, miten ruuvimeisseli "Zubr9raquo;.

Jäsenet eivät voi esittää vaatimuksia kokoonpanoon, mutta valittavat laadusta käytettyjen materiaalien Laitteiden valmistamiseen. Monet ovat sitä mieltä, että ruuvaamalla "Zubr9raquo; tauko viikossa. Epäonnistuu vähennysventtiilillä, ensimmäinen nopeus lentävät. Takuukorjaukset do parhaimmillaan yhtä aikaa, mutta muutaman päivän kuluttua laite jälleen epäonnistuu.

Valitetaan, että urat kuoriin rikki, ja liikkuva vaihde mitään omistaa. Jotkut kiinni neottsentrirovannye työkaluja, purkautuvat kahdeksan. On selvää, että työskentelystä tällaisen laitteen on vaikeaa.

Jäsenet sanovat, että ruuvimeisseliä "Zubr9raquo; jossa litium-akkua ensimmäistä kertaa veloitetaan useita tunteja, ja voima, joka on riittävä ruuvaamalla kaikki kymmenen ruuvia. Muita lataus kestää puoli tuntia, ja voit spin puolet.

Valitetaan, että pariston ruuvimeisseli "Zubr9raquo; epäonnistuu kuukaudessa, patruuna lakkaa toimii tarkoitetulla tavalla. Osat lähes koskaan myydä, ja häiriön selvittäminen epäonnistuu. Siksi omistajat katkenneiden instrumenttien tarjoutua ostamaan niitä osia.

Ihmiset epäilevät, että ruuvaamalla "Zubr9raquo; valmistettu Kiinassa. He ajattelevat niin, koska siellä on heikkolaatuista seostyökaluterästä, ei karkaistu, käytä pehmeää rautaa tai seos. Mutta valmistajat väittävät, että tämä ei ole totta, ja työkalut valmistetaan Venäjän alueella, kaupungin Mytishchi.

Mainitut asiakirjat takuuaika on 1, 3 tai 5 vuotta. Mutta itse asiassa käy ilmi, että palvelukeskusten kieltäytyvät korjata ruuvimeisselit "Zubr9raquo,, keksiä eri syistä. Vaikka jotkut käyttäjät eivät pysty käyttämään korjaus palvelua useita kertoja. Ehkä se riippuu suorittaa yksittäiset palvelukeskuksiin.

Mielipiteitä merkin suosituista malleista "Zubr9raquo;

Käyttäjille, kuten parhaiten ruuvimeisseli ZDA-12-K-Lee. Se on pieni, kevyt (1 kg), mutta tehokas. Lataaminen 3 tuntia ja se on avoinna koko päivän. Sitä voidaan käyttää poran ja ruuvimeisselin. nopeus on 0-1050 ja 0-300 kierr / min. Vääntömomentti voidaan asettaa asentoon 17, maksimi on 36 N / m. Tämä on kuusi kertaa enemmän kuin voidaan kehrätä käsin. Patruuna (saksa) helposti kiristä ja löysää takia akselilukko. Läsnäolo työkalujen ja harjoitukset laajentaa mahdollisuuksia työskennellä ruuvimeisselillä. Se on kätevä pitää kädessä. Se on hyvin tasapainoinen. Siksi käsi ei väsy, joka antaa mahdollisuuden työskennellä pitkään. Lataaminen työkalu säilyttää pitkään.

Kuten käyttäjien ruuvimeisseli "Zubr9raquo; HLM 18 LEE K. Se toimii lähes mitä tahansa materiaalia, kuten tiili ja metalli, mutta se ei ole lämmitetty. korostamalla ominaisuus auttaa kiristää pimeässä tai huonosti valaistu alue. Sijoitti akut on erittäin kätevä. Se auttaa magneettipää, joka pitää ruuveilla tai pulteilla.

Ihmiset eivät ole tyytyväisiä laatuun bittiä. Tietenkin voit ostaa niitä. Mutta olisi vain saada laatua.