Screen tulisijojen

Näytön takka: koriste- ja suojelutehtävien

Muinaisista ajoista, mies käyttää erilaisia ​​lisävarusteita tulisijojen. Joukossa erityinen rooli on kilpi. Tämä laite, joka sopii täydellisesti tahansa sisustukseen. voit valita näytön tuleen tänään kaikille sen toiminnallisuutta ja kauneutta.

Fire screen - koriste tai tarve?

Tämä näennäisen yksinkertainen lisälaite pystyy antamaan ainutlaatuinen näkymä huoneen toiselta yksilöllisyyttä ja erityistä glamouria. Samaan aikaan, ruudun takka ei ole vain koriste, vaan myös luotettava suoja kotona mahdollisilta ongelmia. Hän pääsyn estämiseksi hiillos ja kipinöiltä ja syttyviä esineitä lattialle, mikä säästää niitä vaurioilta. Jos on pieniä lapsia talossa, eläimet, näyttö on tässä tapauksessa välttämätöntä. Lisäksi, johtuen ilmankierron luotu tätä ylimääräistä elementti, tuli palaa tasaisemmin, ja huone on lämmitetty paljon nopeammin. Tämä antaa mahdollisuuden tuntea mukavuutta, mukavuutta ja turvallisuutta.

Tänään teillä on nämä tarvikkeet tulisijojen erilaisia ​​malleja. Suojakilven takka voidaan tehdä kaikenkokoisille ja eri materiaaleista - lasi, kupari, rauta, teräs, messinki. Mutta mistä tahansa se on tehty, ei jätä ketään välinpitämättömäksi sen esteettinen ulkonäkö ja kauneutta. Jopa kaikkein suurellinen omistaja voi poimia palo näytön kaikilta osin täytä päähänpistoja. Se voi olla taidetta valu ja viimeistely jalokivet. On jopa näytöt kankaasta. Niistä on tullut suosittu alusta lähtien 19th century, kun niitä alettiin koristella huoneeseen kylmänä vuodenaikana, ja kesällä avulla näytön kattoi takan tulipesässä, jolloin sisätilojen tiettyä charmia.

Useimmiten on nyt suojelua on takka, messingin ja pronssin. Oikealla käsittelyllä ne luovat erityinen huone ilmapiiri hienostuneisuus. Erityisen hyvin tähän rooliin, antiikki messinki, jossa on erilaisia ​​väri design - hopeasta mustaan. Vuonna moderni sisustus näyttää harmoninen ohut mesh messinkiä tai terästä.

Moderni teknologia mahdollistaa saada erityisen kuumuutta kestävistä materiaaleista. Tästä johtuen hyvin suosittu oli näyttöä varten lasiluukulllinen keraaminen.

Edut lasi näyttö

Se on moderni ja tyylikäs kotelo voit nauttia täysin pelistä elävä tuli. Läpinäkyvät lehtiä tällaisen näytön lisätään takka erikoinen nähtävyys. Valmistettu korkealaatuista keraaminen, he osaavat varmasti suojelemaan ympäröivää esineitä kipinöitä ja hiillos.

Näytön takka lasin paitsi huolehtia turvallisuudesta, mutta myös koristella sisustuksen, tehden siitä erityisen houkuttelevan. Oven kotelon suoritetaan eri tyylejä - ne voidaan koristeltu hiekka-tekniikan käsittely tai on tyyni mattapinta. Selkeät floatlasin voidaan täydentää erilaisia ​​kuvioita, joka luo uskomattoman optinen vaikutus. Näyttö on valmistettu keraaminen - täydellinen yhdistelmä tyyliä, mukavuutta ja turvallisuutta.

Ainoa haittapuoli on, että tällainen este vähentää tunkeutumista lämmön huoneeseen.

Miten saada näytön käsiään

Tällaisten laitteiden valmistamiseksi vaadi erityistä osaamista ja käsityötaitoa, joten näytön takka voidaan tehdä itsenäisesti ilman ammattilaisen apua. Voit tehdä tämän, leikattu koko lieskapesään metallitangon. Silloin on kiinteä joukko merkkijonoja, jotka voi ostaa rautakaupasta. Pituus nämä ketjut on vastattava koko arinan rakojen. Sivuilla uunin asennetaan erityisiä koukkuja, jotka kohdistetaan merkkijono samaan aikaan, kun takka ei ole käytössä. Tämä on helpoin vaihtoehto tehdä näytön palo käsillään. Tällainen aita täysin suojaa lämpöä, jolloin voit ihailla tuleen ja sekoita puun uuniin viivyttelemättä.

Se voidaan tehdä riippumatta näytön ja harmaan kartongin arkille. Tämä näyttö toimii koristeellisempiin toiminto, joka kattaa takka, kun se on lakannut.

On olemassa erilaisia ​​tapoja järjestää kaunis näyttö, joka on arkki kovalevyn. Yksinkertaisin niistä - on kattaa se maalilla yhden värin, sitten soveltaa graffiti. Hieman vaikeampi käyttää erilaisia ​​liimaus motiiveja.

Aluksi, ulkopinta näyttö on täysin värjättiin tiettyä väriä, niin hallitsija ja kynänjälkeen raja pisteet siten soveltaa, että saadaan tasainen muodon.

Tällä tiellä asettaa teippi 12 mm leveä ja maalin yli koko pinnan maalilla eri väri kokonaan.

Kun maali on kuivunut, liimattu näytön värimaailmaa niin, että joskus hän ylittää hillitsemiseksi.

Viimeisen silauksen - peitä pinta lakka.

Valita oikea näytön takka, voit tehdä tilaa kodikas, tyylikäs ja turvallinen. Samaan aikaan, kuin vuosisatoja, nyt tämä elementti on vielä kohokohta tahansa sisustukseen.

Screen pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen takka

Takka - merkittävä osa sisätilan, valonlähteen ja lämpöä, sekä ei-toivottuja seurauksia, jos ei voi suojata. Palamisprosessin synnyttää lämpöä, joka voi lämmittää esineitä ja seisoo vieressä pilata niitä, ja kipinät uunista polttopuun voi vahingoittaa lattiaa tai huonekaluja ja jopa aiheuttaa tulipalon. Suojata omaisuutta auttaa näytön takka.

sisäänrakennettu - ne on asennettu asennettaessa takka, niitä ei voida poistaa, niin koko ajanjaksolle pysyvät muuttumattomina.

Rakennettu kokoontaitettava näyttö - suojaava elementti asennetaan vain käytettäessä takka, lepotilassa on vain koristeellinen takorauta-säleikkö, joka ei pysty tarjoamaan tarvittavaa suojaa.

Komposiitti irrotettu näytön - kestävät levyt tukien päälle, joilla ei ole yhteyksiä keskenään. Ne sijoitetaan ympäri tulisija ja kattamaan mahdollisen kipinän.

Komposiitti yhdistetty näyttö - se muistuttaa "näyttö", levyt on liitetty toisiinsa saranoiden, mikä mahdollistaa taittaa sen ja poistaa.

Myös eri rakennemateriaaleja rakenteen. Mielenkiintoinen seikka, vanhassa palontorjunta olivat yksinkertaisesti aaltopeltiä, mutta nekin olivat saatavilla vain varakkaita ihmisiä. Suosiossa tavalliset kaupunkilaiset nauttinut raaka puita. Nyt markkinoilla on tarjolla erilaisia ​​näyttöjä takka jokaiseen makuun ja "lompakko" niille, jotka haluavat yksilöllisyyttä koteihinsa, se antoi mahdollisuuden tehdä suojakilven takan kotona.

Näytön takka omasta

Tässä vaiheessa voit valita seuraavista materiaaleista pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen:

  • Lasiseinäkkeen - ihanteellinen kaikki mallit takka tai tila, voimme tarkkailla polttaminen tai smoldering puuta, kestävä ja mukava.
  • Metalli hienolajitin - erinomainen materiaali näytön takka kuljettaa lämpötilan muutokset, kestää lämpöä, joten se voidaan sijoittaa hyvin lähelle tulipalon. Tee näyttö takan kätensä on myös yksinkertaisesti tarvitse palamaton kangas, se on edullinen, ei oikukas hoidossa. Kangas täytyy vetää kehykseen tehty metallista, kauneuden voi tilata väärennetty.

Räätälöintiä näyttö voidaan ampua omasta. Tämän seurauksena saat erinomaisen suojan kipinöitä, räätälöity ratkaisu tulisija, joka soveltuu kaiken kokoisille ja paljon positiivisia tunteita luovaa prosessia.

Valmistusprosessin aikana tarvitsevat - tiilet pohja kipinäsuoja - suojaa ja sisustus, rakentamiseen - kuumuutta kestävästä materiaalista, metalli kulmat.

  1. Paikka edessä uunin pitäisi olla poistettu kaikki tarpeeton. Jos uuniin ei ole asennettu ennen suoja, on tarpeen suojata valmistajan huolehtia lattian eristystä. Niin se on tarpeen poistaa palavia materiaaleja ja luoda tiili edessä tulisija, kuten liittimet käyttämällä lämpöä kestävää sementtiä tai liimalla.
  2. Työskennellä sihdin takan täytyy aloittaa piirustus (piiri), on parempi, että se on mitoitettu niin, että on helpompaa. Joten, muuraus ja kuiva paikoissa, joissa pilarit asennetaan, on tarpeen antaa reunakivet noin 35-50 cm. korkeus, niiden tulee olla enintään noin keskellä uunissa. Kaapit on asennettu nurkkiin, ne suorittavat toiminnon kiinnittämiseksi koriste-elementtejä.
  3. Kun osat ovat kuivuneet, voit alkaa koota suoja-asua. Jotta ei vahingoita koriste-elementtejä, kuten silmän tai lasin tukirakenteen tulisi käyttää muovi insertit, ne ovat lämpöä kestäviä ja kestävä. Myös kauneuden, voit käyttää lisäominaisuuksia antiikki tyyli, ne on asennettu neteräskulmaprofiileilla.
  4. Altista pultti korkki voidaan koristeltu metalli- applikoinnit tai kromattu, myös myynnissä siellä on galvanoitu pultit - ne sopivat moderniin tyyliin. Vaikutus ei ole vähäinen voidaan saavuttaa yksinkertaisesti jättämällä pultti alkutilassa.
  5. Suojaavia kankaita voidaan käyttää kuumuutta kestävästä lasista, jos ei voi tilata se voidaan tehdä lokasuoja, sisäpuolelta, joka asetetaan sen jälkeen asennus suojaa yksikön.

Valmistaa tällainen rakenne täytyy materiaalit: teräs kulmat ja putket - kehyksen, kuumuutta kestävä materiaali - ja pohja, kiinnittimet ja saranat.

  1. Luo piirustus välttämättä tarkoita kaikenkokoisia ja vetää kiinnityselementit elementtejä. Et voi liittää terää, asentaa ja säilytä ne erillään.

Miten valita kaunis ja toimiva näyttö tulisijojen

Kodikas rätinä, punainen kohokohtia kiillotettu huonekalut, rentouttava lämpö elävän palo - hauskempaa kuin rentoutua takan, on vaikea kuvitella. Kun tarkennus on kauniisti sisustettu, se on ilo ja jopa niiden ulkonäköä. Usein se tulee keskeinen tulisija tyyli muodostava osa sisätilojen koko olohuone. Miten tehdä houkuttelevampi ja saavuttaa paremman turvallisuuden toiminnassa? Tätä varten voit asettaa näytön palo - hienostunut monikäyttöinen elementti, joka voi estää tulipalon ja tulla alkuperäinen sisustus.

Miksi tarvitsemme suojasihdin takka

Avotulella on aina vaarallista. Se voi aiheuttaa tulipalon, henkilövahinkoja huolimattomuudesta. Jos kotona on pieniä lapsia tai eläimiä ei voi tehdä ilman suojelua tulisija. Vauva vaatii jatkuvaa huomiota, ja usein jopa valppaasti vanhemmista ei auta estämään palovammoja, koska häiriötekijä riittää toinen - ja lapsi voi maksaa kivusta hänen luontaista uteliaisuutta. Vaistomaisesti vetoa lämmön ja eläinten lähteistä. Yleensä ne rentoutua takkatulen, karsastaa, uni. Tuloksetta kääntyi unissaan, lemmikki voi pahoin palanut. Suojaverkko takka Vastaavanlaisten onnettomuuksien välttämiseksi.

Ylellisyyttä taottu grilli takka - ei vain koriste-elementti. Sen ominaisuuksia eivät rajoitu estetiikkaa ja turvallisuutta. Koska tällainen ristikko voi nopeuttaa huoneen lämmittämiseksi. Kuumennetaan liekin, se luopuu lämpöä huoneilmaan.

Harjakattoisia metallisäleikkö tai näyttö takka lasista herättää huomiota ja sisustamisessa. Valinta turvaominaisuuksia on valtava, voit valita näytön, joka sopii mihin tahansa tyyliin sisustus. Saat klassinen muotoilu valittu taitava taonta, läpinäkyvä ja näennäisen painoton lasi näyttää hyvältä korkean Teke, viiran on tarkoituksenmukaista moderniin tyyliin.

Mitkä ovat kilvet muodoltaan ja kooltaan

Nykypäivän valmistajat tarjoavat erilaisia ​​malleja eri materiaaleista. Valinta muotoisia ja kokoisia valtava. Tuotantoon suojalevyt käytetään rauta, ruostumaton teräs, messinki, pronssi, lasi. Näytöt voidaan värjätä (yleensä silikonimaali) tai on luonnollinen väri materiaalin. Ne näyttävät ontto laatikko reiät vapaan ilmankierron, ritilöitä tai ohut herkkä mesh ilmentymä erikoiskehyksiä. Malleja vaihdella venttiilien lukumäärä. Voi olla kaksi, kolme tai enemmän. On mallien muodossa näyttöjä.

Näytöt koristella koriste juoni maalauksia stylise alle reliefit käytetään erottuva aksentti sisäosia. Näytöt takka lasin voi olla läpinäkyvä, värillinen tai koristeltu piirustuksia inserttejä. On alkuperäisten mallien eri materiaaleista valmistettuja. Erittäin siisti ulkoasu tuotteita messingistä ja pronssista. Rakenteesta riippuen ne voivat tulla unbanal koriste lisäksi sisätilojen tyyliin klassinen tai rokokoo.

Screen-värjätään keskittyä pelkästään mantelpiece, mutta myös lisää hienoja vaikutuksia svetotsvetovye. Tällaiset tuotteet on valmistettu kuumuutta kestävästä keraaminen, joten voit nauttia täysin näköala elävä tuli. Valo kulkee läpi värillistä lasia, luo ainutlaatuisen optisia efektejä, kauniisti heijastuu peilistä, metalli- ja kiillotettuja pintoja. Uskotaan, että vain haitta lasi näyttö - että se ei edistä nopean lämpenemisen tiloista. Mutta sen ulkonäkö on enemmän kuin kompensoi tätä.

Suojus on tarpeen. Yksi pieni kipinä lentävät pois takka ja kerran syttyvää materiaalia, voi tuoda suurta surua. Satoja ihmisiä, palo voi aiheuttaa vakavaa vahinkoa, joten aliarvioida tarve suojautua palo pääse kuolee vuosittain tulipaloissa. Huolehtiminen turvallisuudesta kun sisustaa olohuone, tarjota nopeamman lämmityksen huoneen. Luoda ei-triviaali näytön tuleen omin käsin tai hankinnan erikoisliike - ja talo takka on vieläkin mukavampi ja kauniimpi.

Video: suojus takka

Pyydä ne kommentit

Kuvaile kysymyksesi mahdollisimman yksityiskohtaisesti, ja meidän asiantuntija vastaa siihen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin