Scrapbooking ideoita inspiraatio albumi

scrapbooking ideoita aloittelijoille

Scrapbooking on taidetta - valmistukseen ja suunnitteluun valokuva-albumit, kehykset ja maalauksia, esitteitä, onnittelukortteja, lahjapakkauksiin. Scrapbooking aloittelijoille antaa kaikille mahdollisuuden oppia, miten luoda alkuperäisen asioita omin käsin. scrapbooking art on useita eri suuntiin ja tekniikoita - tuskallisia (ikääntyminen sivua albumit), shtamping (luominen alkuperäinen vaikutukset käyttämällä leimojen ja applikaattorit), kohokuvioinnin (luominen kupera kuvioita) ja muita tyylejä käytetään albumikuvituksen, maalauksia.

Scrapbooking - mitä se on ja mistä aloittaa?

Scrapbooking aloittelijoille on eräänlainen manuaalista työtä, joka perustuu suunnitteluun ja valmistukseen valokuva-albumit, alkuperäinen tallentamiseen perhekuvia, henkilökohtaisia ​​tarinoita muodossa valokuvia, piirustuksia, lehtileikkeitä ja muistiinpanoja. Erittäin kaunis on alkuperäinen häiden ja joulun albumeja, henkilökohtainen päiväkirja, kutsukortti, laatikkoon lahja, kuva, kirjan kansi, kirjekuori rahaa. Sopivia ja scrapbooking aloittelijoille pitäisi valita yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja, joilla oppinut, että on mahdollista siirtyä monimutkaisia ​​kuvioita.

Sen ytimessä, scrapbooking toimii eräänlaisena tapa tallentaa tarinoita, visuaalisin ja tuntoon menetelmiä korvata kertomuksen. Albumin sisustettu erityisellä tavalla ja koostuvat yksittäisten lehtien, joista kukin ilmaisee täydellisen ajatuksen (kollaasi). Kyseinen kappale albumit tulisi kattaa yhden aiheen - syntymä, häät. Aloittelijoille on valmiita Masters järjestelmät (luonnoksia).

Alueella Venäjän ovat hyvin suosittuja Dembelskaya albumeita, joissa ei ainoastaan ​​kuvia, vaan myös piirustuksia, kollaaseja, mielenkiintoisia sarjakuvia, kommentit, kollegat puuttua. Valmistus alkuperäisestä albumia mukana sotilaat, jotka ovat noviisi mestareita, ja kaikki mitä tarvitset voidaan kerätä palvelun aikana.

Kaikki kuvat ovat saatavilla talossa tehdä scrapbooking tyyliin vain ei ole mitään järkeä, siis tiettyä teemaa tulisi valita, minkä jälkeen se valitaan kuvia. Aloittelijat scrapbooking Masters pitkään voi luoda mestariteos rengas, mutta muutaman elementtejä on halu jatkaa tätä taidetta.

Scrapbooking aloittelijoille vaatii kärsivällisyyttä, valmistelu materiaaleja. Välittömästi Haluan ostaa paljon asioita, mutta älä osta liian kalliita työkaluja. Aloittelijoille scrapbooking taiteilijat ovat poimia aloituspakkauksen työkaluja, jotka eivät ole kovin kalliita, ja ostaa niitä voi olla kuka tahansa aloittelija. Ei välttämättä ostaa työkalut kokenutta käsityöläiset scrapbooking.

Jos päätettiin ryhtyä tällaiseen taidetta, scrapbooking aloittelijoille rukodelnikam tarvitsevat näitä materiaaleja:

 • sakset (useita lajeja);
 • kaksipuolinen teippi;
 • liima;
 • paperi ja kynä;
 • ompelukone;
 • muotoinen rei'itys;
 • napit, nauhat, kiteitä;
 • pahvista tai matto leikkaus;
 • kumi kuolee;
 • hallitsija ja sakset.

Alussa Masters scrapbooking olisi tällaisia ​​välineitä:

 • On tarpeen ottaa useita sakset (pienet ja suuret).
 • Kaksisuuntainen surround teippiä, erityiseen teippiin valokuvan.
 • Liimaukseen paperi sopii yksinkertainen PVA.
 • Tarvitsevat erityistä muotoinen lyöntejä, mutta ostaa yli 2 kappaletta scrapbooking aloittelijoille Masters ei ole välttämätöntä.

 • Kauniita koristelu ja alkuperäinen muistilehtiö, valokuvakehykset voidaan käyttää nauhoja eri paksuutta, kiteitä, nappeja tai muu materiaali, joka on käsillä.
 • Leikkaaminen osat sopivat yksinkertaista pahvia tai paksua vanhoja lehtiä.
 • Scrapbooking aloittelijoille ei vaadi liikaa välineitä, se ei ole tarpeen ostaa ompelukone, se ei ole aina tarpeen. Sen sijaan, ota yksinkertainen paksu neula tai ohut naskali.
 • Se kestää vain muutaman kumi kuolee, pakki, jonka haluat LEIMASINVALMISTAJA. Puhdistaa matriisit voidaan käyttää pyyhkeet, mutta vain ne, jotka eivät sisällä alkoholia, aloittelija isäntä scrapbooking voi pese ne vedellä ja saippualla.
 • Taitavat käsityöläiset käyttävät scrapbooking silmukat asentajaa ja aloittelijat voivat vähittäiskauppa ostaa ompelusetti asentaa ne.
 • Line saksilla korvaa erityistä leikkuri (yksinkertainen metalli hallitsija, paperitavarat veitsi).

Luonnoksia scrapbooking aloittelijoille auttaa huomattavasti helpottaa askel askeleelta luomassa Alkuperäisen kuvan albumeja, kortteja, muistikirjat. Aloittelijoille luonnoksia tulla mestareita tämän taikasauva, koska ne voivat antaa uusia ideoita ja inspiraatiota luonnissa alkuperäisen albumin kuvakehyksen, muistikirja. Jos et tee omia leikekirjasivu, kannattaa kiinnittää huomiota mallien (tyhjä) scrapbooking.

Mielenkiintoisia ajatuksia aloittelijoille - valokuva

Mestarikurssi on scrapbooking albumin lapsellesi

Vaihe vaiheelta mestarikurssi scrapbooking aloittelijoille auttaa helposti tehdä kauniita alkuperäisen albumin lapsille. Luovia ja innovatiivista ajattelua, voit helposti luoda taideteos, mutta ilman mielikuvitus on tie ulos - tutustua mestarikursseja ja valitse sopivampi vaihtoehto aloitteleville Masters.

Tässä tapauksessa me tarvitsemme näitä materiaaleja:

 • 3-5 arkkia tahansa kuvio;
 • 4 pahvi (valkoinen) arkin koko 12,5h12,5 cm;
 • 2 kartonki- koko 13x13 cm (erityinen paperi scrapbooking).

Askel askeleelta ohjeet aloittelijoille scrapbooking albumin mestareita.

 1. Ensin alkuperäisen albumin kansi. 2 paperi leikattiin neliön mitat 15x15 cm. 6 neliön muotoista arkkia (12,5h12,5 cm) tullaan käyttämään sisäkerrokset albumin.
 2. liimattu paperi, katkaista kaikki ulkonevat kulmat neliön pahvi. Vasemmalle ja oikealle kulmat leikataan tarkasti, ja ylempi ja alempi kulma.

 1. Huolellisesti liittää.
 2. Lisäksi otettu ohut nauha (noin 50 cm), on liimattu sisäpuolelle neliö. Tape end "A" (kuten kuviin), pitäisi olla hieman pidempi.
 3. K 2 neliö liimattu nauha pituus (nauha pituus 5 cm, pohjan ja yläosaa neliö).

 1. Esimerkkiä seuraten alla esitettyjen valokuvien, yhdistää kaikki osat tulevalta levyltä.
 2. Top, aivan nauhan, liimattu valkoinen paperiarkkeja, ja vie rakentamisen paperi (eri värejä - musta, punainen, sininen, vaaleanpunainen) on tarpeen kansi.

 1. Kaikki sivut albumin paperin neliöt liimattu yli voidaan käyttää muita koristeita mieleisekseen.

Kuinka tehdä scrapbooking runko kädet?

Tehdä alkuperäisen valokuvakehys kädet, noviisi Masters skräppäys Tarvittavat materiaalit:

Vaiheittaisen suunnitelman ei tee virheitä ja tehdä työnsä kunnolla, ja sapluuna - tehdä kaunis kirjoitus, joka on yksinkertaisesti välttämätöntä alkuvaiheessa. Luoda alkuperäisen ja epätavallinen valokuvakehys, on välttämätöntä käyttää erilaisia ​​stensiilit avulla voit tehdä erilaisia ​​lukuja, olisi tärkeää, että ihmiset, jotka eivät voi tehdä kauniisti. Video tutorials aloittelijoille Scrapbooking tullut välttämätön väline luotaessa tämä mestariteos.

 1. Aluksi pahvilevyn jaettuna järjestelmän näkyy kuva.
 2. Avulla kirjoitusvirheen veitsellä varovasti leikata puolivälissä. Kääntöpuolella skrapbumagi liimattu pahvi runko.
 3. Puitteissa paperin huolellisesti leikattu poikittain eikä kynällä tehty mutka.

 1. Leikattu kulmat, reuna on sisennetty pahvi noin 5 cm. Määritä ylemmän ja alemman osan seuraavan kehyksen. Jopa tekee ole kovin suuri leikkauksia pitäisi olla hieman kuvia. Pitkin kehä runko, lukuunottamatta alkuun, liimattu teipillä.
 2. Takana liimataan pahvi, jotka eivät kuulu kuvaa. Puolelta taipuvat rungon kulmista, on tarpeen leikata pois kaikki tarpeettomat.
 3. tapahtuu jalkatuki on kiinnitetty runkoon jäljellä pahvi.

 1. Koristeelliseen valokuvakehykset voidaan käyttää lähes mitä tahansa koruja - kukka, kirjeitä, helmet, kristallit, mitään improvisoitua materiaalia. Digitaalikamera tekee kauniin kuvan koko näyttelyhalli alkuperäisen valokuvakehyksiä.

Laitteet skräppäykseen luonnostelualustana

Tehdä omin käsin kaunis muistikirja, noviisi rukodelniku Tarvittavat materiaalit:

 • Super liimaa;
 • Ohut huovat;
 • sakset;
 • kaksipuolinen teippi (liima kalvo);
 • muistikirjan ja maali;
 • koriste-esineitä koristeluun.

 1. Pöydälle hajoaa ohut huopa, jonka jälkeen keskus tyyny noudattaen vasemmalla noin 10 cm kehää pitkin helma materiaali, kaikki tarpeeton leikataan (muoto voidaan leikata muistio).
 2. Sisäpuolella kansi on liimattu kaksipuolinen teippi, kannettavan kääntää yhdessä huovan, käsin varovasti tasoittaa kaikki linja (suojus on tasaisesti peitetty materiaalia). Se on tarpeen leikata kulmat.
 3. Kaikki reunat kannen huopa liimataan, ja joka mutka asianmukaisesti painetaan liima voi tarttua. Tietokone on suljettu, yläosa on painettu alas tahansa kovalla esineellä.
 4. Lopulta työkalun kansi sisustus muistikirja - käyttäen ennalta valmistettua tyhjä tai kuvio, väri mustetta (väri voi olla hyvin erilaisia ​​- musta, punainen, kulta, vihreä, keltainen, sininen). Tärkeintä on, että maali on täysin kuiva.

Video opetusohjelmat scrapbooking kortteja

Asiat, jotka on tehty omin käsin, mutta tämä on scrapbooking aloittelijoille, ovat tämän suuntauksen ja joka päivä ovat yhä suositumpia. Mahdollisuus ostaa valmiina yksinoikeudella asioita tai kärsivällisyyttä luoda taideteos. Yhdellä kortilla jouluksi tai syntymäpäivä, et voi edes nähdä, miten scrapbooking on suosikki harrastus, ja hyvin pian, ei vain kotona, mutta ystävät ovat mielenkiintoisia matkamuistoja. Lasten teema kiinnostaa opiskelijoita, koska se sopii aloittelijoille nuorille Masters käsityön.

Going scrapbooking. Ideoita inspiraation aloittelijoille

Yksi alueista on käsintehtyjä scrapbooking. Ideoita innostaa orastava mestareita piirtää mestariteoksia jo kokeneet luojia. Mutta useimmat heistä yhä se kertoo fantasia.

Jos yrität antaa määritelmä tällaista manuaalista työtä, niin nimi voidaan kääntää "kirja leikkeitä." Ja alkuperäinen tuotteet teknologian ovat juuri ollut enemmän kuin kollaasi kuvia, valokuvia ja piirroksia. Sana "skrapbuk9raquo; käännetty "albumin tallentaa leikkeitä."

Myöhemmin tällaista luovuutta hieman muuttunut. Se jää vain pääajatus: luominen kohteiden (yleensä paperista tai pahvista), jolla voit tallentaa historiaa perheen, rakkaus, ystävyys tai henkilökohtaiseen elämään.

Useimmiten tämä wizard-tyylinen laatia luovia muoti valokuva-albumeita, esitteitä, kortteja, kehyksiä, kuvia, seinä sanomalehtiä, laatikot säilytykseen pieniä asioita. Voit tehdä jopa käsilaukussa tai käsilaukussa on scrapbooking tekniikkaa. Ideoita innostaa luova ihminen löytää kaikkialla!

Voit koristella tuote tuotu turistimatkat tunnuksista, kivet, kuivatut kasvit. Niin se on muistutus vietetyt pois paikasta, jossa henkilö on syntynyt ja asunut suurimman osan elämästään. Ja jos sivun asettelu kuvassa sisältävät liput elokuvan tai teatteriesitys, käynti joka on erityisen merkittävä, on painettu scrapbooking tapahtuma muistetaan pitkään.

Luo oma kädet mestariteos tässä tyyli voi olla eri tavoin. On joitakin alueita tekniikka toteutus:

Sen olisi välittömästi neuvoteltava aika scrapbooking on harvoin suoritetaan yhdessä tiettyyn teknologiaan. Useimmiten, valmistukseen käsitöitä päällikön turvautuivat muilla keinoin.

On kuitenkin puhua erikseen jokaisesta teknologian pilotointiin veshchichki scrapbooking tyyliin. Ideoita inspiraatio jokaisen taiteilijan voi lukea asiantuntija-apua ja esitetään artikkelissa kuvia.

On selvää, että hakemus sisältää kiinni pahvia tai paperia valokuvia, kuvia, lehti-leikkeitä. Tämä on yleisin käytetty menetelmä noviisi mestari, joka oli juuri oppinut scrapbooking. Ideoita inspiraation aloittelijoille kysyy Dembelskaya albumeita, seinä sanomalehtiä ja seisoo Neuvostoliiton aikana tehdään käsin.

Tämä tekniikka soveltuu suoritetut työt amerikkalainen tai eurooppalainen tyyli, tuote resuinen chic - ilma, romanttinen, tyylikäs, hieno ylellisyyttä. Ja Heritage, ns tyyliin "nasledie9raquo, ja vuosikerta, tai muuten - distressinge perustuu keinovanhennettu yksityiskohdista, se on erittäin sopiva.

Hyvin usein he tekevät valokuvasovellusten. Usein tätä tekniikkaa käytetään muissa tuotteissa, joissa perus tyyli on scrapbooking. Ideoita inspiraation aloittelijoille: applikaatiot koristeltu postikortit, tervehdys seinä sanomalehtiä, julisteita, paneelit, laatikot ja kukkarot, tabletit kaapit, kehyksiä valokuville.

Sitä voidaan käyttää osana sovelluksen kirjekuoren. Sitten tuote hankkii lisätoimintoja: se laittaa rahaa lahjaksi, kirjain tai teatterilippuja, turisti, ja vastaavia.

Mutta joskus, ohjatun käyttää applique paperi, liittämällä osat eivät ole täysin pohjassa, mutta vain osittain, käyttämällä tyynyjä, jotka kiinnittävät keskellä sovelluksen ja itse lähetykseen. Sitten se nousee pinnan yläpuolella luoden äänenvoimakkuutta.

Koska tyynyt käytetään pahvinpalat tai pahvista renkaat liimattuna reunaan.

Kaunis kirjoituksia, että tekniikka tilavuuden applique. Master leikkaukset tekstaus kirjaimet eivät lopulta jää alaosaan. Sitten, kirjaimet on taitettu ylöspäin ja alaspäin alle reiän asettaa paperin erottuvalla värillä.

Tyypillisesti tämä tekniikka on harvoin hallitseva työssä, ja toimii toissijaisena, yhdistettynä muiden kanssa.

Shtamping - on luoda alkuperäisen luovia tehosteita käyttämällä postimerkkejä, mustetta ja applikaattorit. Työskennellä tällä tekniikka vaatii erikoislaitteita. Sitä kutsutaan leima tai sinetti.

Tämä laite on saatavilla kaupoissa useammin tai tehdä tilaa erityisissä työpajoissa. Mutta voit tehdä kotona ihana postimerkkejä, voidakseen tehdä luovia pieni asia scrapbooking tyyliin.

Aloittelijoille postimerkkejä ideoita voi olla varsin yksinkertainen: kolmiot ja ympyröitä, zigzags ja toreilla, josta se on helppo luoda monivärinen kuvio. Haluttu kuvio leikataan peruna puoli siten, että painatuksen osa työntyy yläpuolella muun pinnan. Valitettavasti tämä leima on lyhytikäinen - perunat kuiva, menettää sen joustavuus ja muoto.

Hyvin lähellä tätä tekniikkaa shtampingu. Se perustuu siihen, että isäntä siirtää piirustuksia tuotteen painettua aineistoa - sanoma- ja aikakauslehtiä. Voit tehdä tämän, valitse kuva tai valokuva ja määrätä värikäs osapuoli, jossa se on tarkoitus saada kuvan, ja kääntöpuoli kostutetaan liuottimella tavanomaisella tulppa.

Haluttaessa kuviota ei havaittu bumagonositele, eikä edes internetissä? Siirrä sen helposti käyttäen sublimaatio tekniikalla.

Haluttu kuvio, ensimmäinen niistä ohjelma kanssa kuvien peili - selattava vasemmalta oikealle. Sitten tulostaa sen erikoispaperia - Sublimaatiolaitteet termotransfertnoy, pakastin tai valokuvan kiiltävä. Seuraava siirto algoritmi toistuu käytännössä on jo kuvattu: kuvio päällekkäin ja kostutettu liuottimella.

Kuten jo mainittiin, tätä tekniikkaa käytetään yhdessä muiden kanssa, kuten applique. Voit luoda ihana pikku asioita scrapbooking tyyliin. Ideoita albumin ovat esimerkiksi, kirja satujen. Levyille siirretty kuva kyseessä olevat työt. Sitten satu maisema post kuvia vauva.

Voit jopa kertoa luovia ihmisiä, jotka rakastavat scrapbooking ideoita inspiraatio: albumin sivut, mihin kuvat kiinnitetty taustalla Marsin tai kuun maisemia, ainakaan vielä kenellekään! Sublimoin- on mahdollisuus luoda erilaisia ​​taustakuvia sivuilla: Eksoottiset maisemat, suuria tapahtumia, historiallisia maalauksia ja muita väliaikaisia.

Voit myös luoda postikortti, esite, kirja, vauva.

Toisella tavalla, tähän suuntaan on nimeltään distressingom. Masters usein turvautuivat tätä menetelmää työskentelevät käsitöitä scrapbooking tyyliin.

Vuosikerta tai ahdistava - se keinotekoinen ikääntyminen sivuja, lehtileikkeitä ja valokuvia. Yleensä tätä tekniikkaa käytetään antamaan tietty sävy yksittäisten osien, jotka muodostavat asian scrapbooking tyyliin.

Sen lisäksi, että antiikki valokuvia luoda retrostranitsy tähän suuntaan käyttämällä leikkeitä vanhoja sanomalehtiä tai aikakauslehtiä. Jos jokin osa puuttuu, löytää ne Internetissä ja tulostaa ja rutistaa paperia itse, antaa sille keltainen "vremennoy9raquo; värisävy, halkeaman reunan.

Zhurnaling, jota käytetään vuosikerta, voidaan hyvin suorittaa käsin. Vain teksti, että päällikkö kirjoittaa, on pidettävä ajassa: käyttää vanhoja kirjeitä, kukkainen lauseita, antiikin sanoja. Kannattaa myös huolehtia kalligrafiaa. Voit kirjoittaa niin kirjoittaneet kirjeitä, ja matkia vanhan kirjoituskoneen.

Hyvännäköiset täällä avaimet ja lukot ripaus ruostetta, metallin mekanismit vanha kello, helmet ja värillinen höyheniä.

Usein sijasta liimaa päällikön ompelu neula ja lanka. Kuitenkin paperituotteet "pidä" kosketukseen ompelu neula. Mutta jos tätä tekniikkaa käytetään osittain kiinnitystä varten joitakin yksityiskohtia - napit, nauhat, kelloja, harjat ja muut vastaavat, se näyttää tällaisen hakata ylellinen ja epätavallinen.

Joskus Masters käyttää kirjonta tuotteita scrapbooking tyyliin. Ideoita inspiraation - kartongista kortteja, jotka näyttävät kirjailtu sydämet, hyönteisiä, hedelmiä.

Jos joku muistaa, isoäidit ja isoäitini äiti tuotettiin melko laatikot ja laatikot kortteja, vaippa niiden reuna saumurisauman, ja sitten yhdysseinä lanka, prihvatyvaya tiedot tästä erittäin obmotku. Hyvin valittu kortteja aiheesta, on mahdollista luoda todellinen mestariteos tyyliin scrapbooking. Ideoita inspiraatio, kuten sanottua, voimme tehdä menneisyydestä. Ja tätä tekniikkaa luoda ei vain laatikko, mutta myös ylellisyyttä kulhoon, seistä pöytävalaisin, seinä 'karmashek9raquo; lisätietoja.

Kuitenkin tämä hakata on vaikea katsoa johtuvan skräppäys koska se ei sisällä tärkein seikka - läsnäolo leikkeitä ja valokuvia. Siksi on välttämätöntä ennen kuin alat ommella osaa, liittää ne jotain. Vasta sitten sitä voidaan kutsua kaunis sana "skrapbuking9raquo;. Ideoita inspiraation: kuva lapsi sijaitsee yhden seinän laatikot, jotka on veistetty postikortin, jossa on kuva kukkivan kukan; kasvot hymyilevä tyttö liimattu sijasta kasvot Snow Maiden; ikkunasta raketti näyttää kasvot pikkupoika. Tällaiset käsityöt ovat erilaisia, eikä niitä voi kutsua scrapbooking.

Suunnittelu ideoita kohokuviointitekniikalla

Mielenkiintoisin trendi scrapbooking on luoda tilavuuden kupera kuvioita. Niiden käyttö valmistamiseksi applique jyviä, siemeniä, kuoret, kokkareet ja muita luonnon materiaaleja. Ohjattu turvautuivat työskentelemään villan ja tekokuitutäyte.

Koriste veneet pitsinpaloja, painikkeet, paljetteja, helmiä ja pieni, matala helmiä, jouset erittäin sopiva tämän tekniikan.

Nykyään monenlaisia ​​taiteilijoiden edustettuina tyyliin scrapbooking ideoita inspiraatio: albumit kuvia ja päiväkirjoja, kortteja, kutsuja juhliin, muisto kirjasia matkasta ja jopa kukkarot, seinäpaneelit ja laatikot. Jokainen pyrkivä amatööri helposti valita vaihtoehto mieleisekseen. Mutta kun käsitöitä, tietenkin, hän tekee jotain omaa, joten se ainutlaatuinen ja erityinen.

Tämä on vapaa tyyli, joka yhdistää kaikki alueet scrapbooking, kuten ikääntyminen, postimerkkejä, käsinkirjoitettu fancy fontin tekstiä tai maalattu header kohokuvioita.

Nykyään luova ihminen ei halua sokeasti noudattaa sääntöjä. Siksi sekoitus tyylien teoksissa - suosituin tapa ilmaisun.

Mestarikurssi valmistus kannet albumi

Jossa ei vain mestareita, jotka luovat scrapbooking tyyliin ideoita inspiraatiota! Kansi valmistus mestarikurssi lasten albumi on todiste.

 1. Joten meidän pitäisi ottaa pahvi arkki. Myöhemmin se on albumin kannen.
 2. On mahdollista liittää paperin päälle, kuten paloja tapetti tai kangas. Asia tulee todella ikimuistoisen, tapetti on parempi ottaa sama kuin ne olivat kipsissä seinille lastenhuoneessa ja makuuhuone tai vastaavia. Kangas sopiva pelonochnaya.
 3. Paikka, jossa kaksi väriä piilossa pala pitsiä tai proshvu. Ne voidaan liimata tai ommeltu pitkin reunaa kirjoituskoneen.
 4. Lähi proshvy liimattu tai ommeltu kapea satiininauhaa.
 5. Noin voit liittää kukkien tehty paperista, liinalla tai kviltagami tavalla.
 6. Keskellä arkki valkoista soikea liimattu kartonki. Voidaan leikata reunaa pitkin reiän verkkosukat. Ja on mahdollista ommella tai kiinnitetty muulla tavalla kerätty kauluri satiini tai nauha pitsi.
 7. Soikea keskellä kannen suositellaan Stick vauvavalokuva. Mutta voit vain järjestää värikäs albumin nimi.

On erittäin tärkeää investoida tuote on osa sielua, niin se on varmasti miellyttää muita ihmisiä - se on jo pitkään ollut todistettu tosiasia.

Scrapbooking: Ideoita inspiraatiota. Miten scrapbooking kädet? Materiaalit scrapbooking

Pian uusi vuosi ja jokainen on ajatellut lahjoja rakkaitaan. Me kaikki tiedämme, että paras lahja - tehty omin käsin. Yksi parhaista näyttöjä hänen työnsä on albumin scrapbooking tekniikkaa. Ideoita inspiraatiota löydät tämän artikkelin.

Scrapbooking - se on eräänlainen luovuuden, joka koostuu luomiseen kaunis, alkuperäiset albumit kuvia.

16-luvulla, jokainen tyttö oli muistikirjan kirjoittaa tärkeät päivämäärät, lainauksia, reseptejä. Lopussa 17. vuosisadan alkoi luoda kirjoja tyhjiä sivuja omistajalle hän voisi liittää kuvia. Kun keksintö väri tulostaa ne mielenkiinnolla kerättiin leikkeitä albumeissaan. Näin syntyi scrapbooking. Masters inspiraatiota ideoita löytyy arkisista asioista ja loi suuret albumeita. Nykyään on monia eri tyylejä scrapbooking, ja tällainen luovuutta riippuvaisiksi ompelija ympäri maailmaa.

Ja nyt katsotaan mitä aihioita scrapbooking sinun täytyy ostaa ennen käsitöitä.

Tahansa tulokkaita, ei edes kysymällä, mitä tarvitaan scrapbooking, tietoinen tarpeesta erikoispaperia. Koristepaperi myydään irrallisina lehtinä tai erityisiä aihealueiden ryhmää. Tämä paperi on melko tiheä ja ei muuta väriä ajan myötä.

Tämä paperi löytyy eri kokoja, tyylejä, tyypit ja aiheita. Jokainen lajike paperi minun tarkoitukseen. Se voi olla yksisuuntainen ja kaksisuuntainen, joilla on sama tulostaa molemmille puolille tai eri. Kuvio voi olla yhtenäinen tai ei. Valinta kyseisiä arvopapereita erikoisliikkeitä on erittäin suuri.

Lisäksi tyylikäs taustan kuvia, tarvitaan myös erilaisia ​​koristeita albumin. Tämä puku eri nauhat, napit, pitsi, kangas, suspensio, postimerkkejä, helmiä ja enemmän. Lisäksi kaupat myyvät erityinen käsityö koriste-elementtejä scrapbooking.

Tietenkin aloittelijat voivat helposti tehdä ilman postimerkkejä, ja innokas ompelija voi ja miettiä ostamisesta sarjat postimerkkejä ja useita maaleja eri värejä.

Tärkeimmät keinot scrapbooking, että asia, mitä tahansa luovan työn ovat tietenkin lyijykynällä hallitsija, sakset ja veitsen paperitavarat. Sakset Tarvitset säännöllistä käsi- ja henkilöitä, jotka eivät mielessä likainen liimakerrospaketit teipillä. Voit myös käyttää erityistä muotoinen sakset.

Työskentelemään toimisto veitsi ei pilata pöytä, tarvitset erityistä tukea. Jos et halua käyttää paljon, ensimmäistä kertaa laittaa asiat tiukka ja tarpeettomia. Mutta jos haluat ammattilainen tekemään tällaista luovuutta, se on parempi ostaa matto scrapbooking. Se on erityinen ulkoasu, joka on erittäin hyödyllinen työssään.

Liimaukseen osia tarvitset kaksipuolisella teipillä ja liimaa. Voit myös käyttää liima-ase. Ne ovat erittäin helppo asentaa helmiä, nappeja, nauhoja ja kaikki tavalliset liima ei voi olla.

Kumma, mutta scrapbooking, voit käyttää ompelukonetta. Koristeompelu albumiasi ei koskaan tarpeeton.

Kun läsnä on väriä tulostimen, ja raskasta paperia, esimerkiksi piirustus liian paljon helpommalla. Loppujen lopuksi, etteivät kaikki haluamasi kuvat löytyvät sarjat.

Lisäksi on olemassa erityisiä muotoiltuja lyöntejä scrapbooking tekniikoita. Ideoita inspiraation he heittäytyvät. On olemassa monia muunnelmia booli, vaikka ne eivät ole kovin halpaa.

Nyt kun tiedät mitä tarvitset scrapbooking, mitä työkaluja tarvitaan, eikä ensimmäistä kertaa, voit tehdä ilman. Voit vapaasti alkaa luoda. Mutta sitä ennen sinun täytyy käsitellä miten tehdä scrapbooking kädet. Etsi tilat Internetin ja mitään mielenkiintoista työtä, kopioi se. Aloittelijoille, se on aivan normaalia. Ja jos haluat keuliminen luovuutta sosiaalisissa verkostoissa, muista sisällyttää tekijän nimi idean.

Epäsovinnainen materiaalit luovaa työtä

1. vuosikerta paperi. Ei, sinun ei tarvitse etsiä hyllyiltä etsimään isoäitinsä kellastunut muistikirjoja. Kaunis kuluvat paperi, voit käyttää säännöllisesti teetä tai kahvia.

2. Alkoholi mustetta. Kaada hieman vanhan merkkiaineiden alkoholin ja saada uusi alkuperäinen työkalu.

3. Paperin helmiä. Tee helmiä vanhoista paperinpalaset ja käyttää missä ja miten haluat.

4. Mehiläisvaha - albumi kestävyyttä. Tietenkin scrapbooking paperi ei muutu sen väri, mutta voit käyttää tavallista, vahattu. Joten ei yksityiskohtaisesti tuotteen laatu ei heikkene.

5. Tarpeettomia kirja - hyvä tausta. Toinen alkuperäinen tausta kuvia, ja yhdessä ja alkuperäinen sisustus teidän albumin tulee tavallisen kirjan sivuja.

6. Myöhässä luottoa. Henkilö, laatikossa pidetty useita luottokortteja, jotka ovat vanhentuneet. Leikkaa ne pieniksi paloiksi ja kerätä kauniita mosaiikki.

7. kirjekuori. Viimeisellä sivulla albumin keppi kirjekuoren, koristele se ja taita takaisin valokuvia.

8. kirjonta. Koristele albumi voidaan kirjailtu paperia. Ääriviivat kuvio, valita värin lanka ja kirjo.

9. Tarrat. Jokaista albumin voit käyttää erityisiä tarroja scrapbooking. Ja jos ei ole lainkaan, ottaa normaalisti lapset, ne löytyvät kaikkialla.

10. vaha sinetti. Vaikutelman vasemmalle vaha, on erinomainen ja erittäin omaperäinen koristelu albumin.

Nämä ovat mielenkiintoisia asioita voit tehdä scrapbooking tekniikoita. Innostavia ideoita kun ne on perustettu juuri vierailla kevyt pää.

Nyt tiedät kaikki vivahteet ja salaisuudet scrapbooking, joten voit turvallisesti edetä luomiseen albumeja. Ja jos et vieläkään ole löytänyt vastausta kysymykseen, miten skräppäykseen käsillään, tässä on muutamia ideoita. Ehkä jotkut heistä nautit.

Joulun Scrapbooking: Ideoita luovuuteen

Joten heti loma, tarjoamme katsomaan joitakin joulua työpajoja.

Kyllä, tekniikka scrapbooking voidaan tehdä paitsi albumeita, vaan myös kortteja, köynnöksiä, kirjankansia ja enemmän.

Materiaalit scrapbooking:

- Musta kaksipuolinen pahvi tai paperi;

- mustalla tussilla tai akryyli maali;

- pieni puinen koukkuja;

Kynällä ja hallitsija paperille hahmotella ruudun koon 10 x 15 cm. Kaikkiaan tarvitset 12 näistä lippuja. Poista suojaava kalvo, jossa on kirjaimia, paljastaen liimakerros. Liimaa yksi kirjain laatikkoon, kerätä kirjoitus Hyvää Uutta Vuotta. Paint pyykkipojat musta. Leikataan nauha yksi pitkä pala tai kolme samanlaista lyhyt. Tapit pitävät lippua yhtä kaukana toisistaan, jolloin tilat roikkuu ja sanojen väliin. Tässä on valmis Garland tekniikka "talvi scrapbooking."

Materiaalit scrapbooking:

- tummansininen paperi skräppäykseen;

- itseliimautuva paperi kiiltävä pinkki, valkoinen ja kulta;

Tummansininen paperi taitettu puoli. Mittaamme kokoa puolet. Rajataan vaaleanpunainen kiiltävä paperi näihin kokoihin poistamalla 5 mm kummallakin puolella. Sama tehdään albumin sivut, poistamalla jo 15 mm. Liimaa ne alustaan. Nyt alkaen brilliant leikattu paperin kirjainten ja numeroiden tarpeen, liimaa ne alustaan. Kortti on valmis.

Se ei ole kaikki vaihtoehdot loma koristeet tällä tekniikalla. Jos tarvitset silti joulua scrapbooking ideoita se löytyy aina vastaavissa yhteisöissä.

Nyt tiedät kaikki salaisuudet scrapbooking tekniikoita. Kerää materiaaleja, valita tyylin tulevan tuotteen ja luoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin