Scrapbooking aloittelijoille askel askeleelta valokuvista

scrapbooking ideoita aloittelijoille

Scrapbooking on taidetta - valmistukseen ja suunnitteluun valokuva-albumit, kehykset ja maalauksia, esitteitä, onnittelukortteja, lahjapakkauksiin. Scrapbooking aloittelijoille antaa kaikille mahdollisuuden oppia, miten luoda alkuperäisen asioita omin käsin. scrapbooking art on useita eri suuntiin ja tekniikoita - tuskallisia (ikääntyminen sivua albumit), shtamping (luominen alkuperäinen vaikutukset käyttämällä leimojen ja applikaattorit), kohokuvioinnin (luominen kupera kuvioita) ja muita tyylejä käytetään albumikuvituksen, maalauksia.

Scrapbooking - mitä se on ja mistä aloittaa?

Scrapbooking aloittelijoille on eräänlainen manuaalista työtä, joka perustuu suunnitteluun ja valmistukseen valokuva-albumit, alkuperäinen tallentamiseen perhekuvia, henkilökohtaisia ​​tarinoita muodossa valokuvia, piirustuksia, lehtileikkeitä ja muistiinpanoja. Erittäin kaunis on alkuperäinen häiden ja joulun albumeja, henkilökohtainen päiväkirja, kutsukortti, laatikkoon lahja, kuva, kirjan kansi, kirjekuori rahaa. Sopivia ja scrapbooking aloittelijoille pitäisi valita yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja, joilla oppinut, että on mahdollista siirtyä monimutkaisia ​​kuvioita.

Sen ytimessä, scrapbooking toimii eräänlaisena tapa tallentaa tarinoita, visuaalisin ja tuntoon menetelmiä korvata kertomuksen. Albumin sisustettu erityisellä tavalla ja koostuvat yksittäisten lehtien, joista kukin ilmaisee täydellisen ajatuksen (kollaasi). Kyseinen kappale albumit tulisi kattaa yhden aiheen - syntymä, häät. Aloittelijoille on valmiita Masters järjestelmät (luonnoksia).

Alueella Venäjän ovat hyvin suosittuja Dembelskaya albumeita, joissa ei ainoastaan ​​kuvia, vaan myös piirustuksia, kollaaseja, mielenkiintoisia sarjakuvia, kommentit, kollegat puuttua. Valmistus alkuperäisestä albumia mukana sotilaat, jotka ovat noviisi mestareita, ja kaikki mitä tarvitset voidaan kerätä palvelun aikana.

Kaikki kuvat ovat saatavilla talossa tehdä scrapbooking tyyliin vain ei ole mitään järkeä, siis tiettyä teemaa tulisi valita, minkä jälkeen se valitaan kuvia. Aloittelijat scrapbooking Masters pitkään voi luoda mestariteos rengas, mutta muutaman elementtejä on halu jatkaa tätä taidetta.

Scrapbooking aloittelijoille vaatii kärsivällisyyttä, valmistelu materiaaleja. Välittömästi Haluan ostaa paljon asioita, mutta älä osta liian kalliita työkaluja. Aloittelijoille scrapbooking taiteilijat ovat poimia aloituspakkauksen työkaluja, jotka eivät ole kovin kalliita, ja ostaa niitä voi olla kuka tahansa aloittelija. Ei välttämättä ostaa työkalut kokenutta käsityöläiset scrapbooking.

Jos päätettiin ryhtyä tällaiseen taidetta, scrapbooking aloittelijoille rukodelnikam tarvitsevat näitä materiaaleja:

 • sakset (useita lajeja);
 • kaksipuolinen teippi;
 • liima;
 • paperi ja kynä;
 • ompelukone;
 • muotoinen rei'itys;
 • napit, nauhat, kiteitä;
 • pahvista tai matto leikkaus;
 • kumi kuolee;
 • hallitsija ja sakset.

Alussa Masters scrapbooking olisi tällaisia ​​välineitä:

 • On tarpeen ottaa useita sakset (pienet ja suuret).
 • Kaksisuuntainen surround teippiä, erityiseen teippiin valokuvan.
 • Liimaukseen paperi sopii yksinkertainen PVA.
 • Tarvitsevat erityistä muotoinen lyöntejä, mutta ostaa yli 2 kappaletta scrapbooking aloittelijoille Masters ei ole välttämätöntä.

 • Kauniita koristelu ja alkuperäinen muistilehtiö, valokuvakehykset voidaan käyttää nauhoja eri paksuutta, kiteitä, nappeja tai muu materiaali, joka on käsillä.
 • Leikkaaminen osat sopivat yksinkertaista pahvia tai paksua vanhoja lehtiä.
 • Scrapbooking aloittelijoille ei vaadi liikaa välineitä, se ei ole tarpeen ostaa ompelukone, se ei ole aina tarpeen. Sen sijaan, ota yksinkertainen paksu neula tai ohut naskali.
 • Se kestää vain muutaman kumi kuolee, pakki, jonka haluat LEIMASINVALMISTAJA. Puhdistaa matriisit voidaan käyttää pyyhkeet, mutta vain ne, jotka eivät sisällä alkoholia, aloittelija isäntä scrapbooking voi pese ne vedellä ja saippualla.
 • Taitavat käsityöläiset käyttävät scrapbooking silmukat asentajaa ja aloittelijat voivat vähittäiskauppa ostaa ompelusetti asentaa ne.
 • Line saksilla korvaa erityistä leikkuri (yksinkertainen metalli hallitsija, paperitavarat veitsi).

Luonnoksia scrapbooking aloittelijoille auttaa huomattavasti helpottaa askel askeleelta luomassa Alkuperäisen kuvan albumeja, kortteja, muistikirjat. Aloittelijoille luonnoksia tulla mestareita tämän taikasauva, koska ne voivat antaa uusia ideoita ja inspiraatiota luonnissa alkuperäisen albumin kuvakehyksen, muistikirja. Jos et tee omia leikekirjasivu, kannattaa kiinnittää huomiota mallien (tyhjä) scrapbooking.

Mielenkiintoisia ajatuksia aloittelijoille - valokuva

Mestarikurssi on scrapbooking albumin lapsellesi

Vaihe vaiheelta mestarikurssi scrapbooking aloittelijoille auttaa helposti tehdä kauniita alkuperäisen albumin lapsille. Luovia ja innovatiivista ajattelua, voit helposti luoda taideteos, mutta ilman mielikuvitus on tie ulos - tutustua mestarikursseja ja valitse sopivampi vaihtoehto aloitteleville Masters.

Tässä tapauksessa me tarvitsemme näitä materiaaleja:

 • 3-5 arkkia tahansa kuvio;
 • 4 pahvi (valkoinen) arkin koko 12,5h12,5 cm;
 • 2 kartonki- koko 13x13 cm (erityinen paperi scrapbooking).

Askel askeleelta ohjeet aloittelijoille scrapbooking albumin mestareita.

 1. Ensin alkuperäisen albumin kansi. 2 paperi leikattiin neliön mitat 15x15 cm. 6 neliön muotoista arkkia (12,5h12,5 cm) tullaan käyttämään sisäkerrokset albumin.
 2. liimattu paperi, katkaista kaikki ulkonevat kulmat neliön pahvi. Vasemmalle ja oikealle kulmat leikataan tarkasti, ja ylempi ja alempi kulma.

 1. Huolellisesti liittää.
 2. Lisäksi otettu ohut nauha (noin 50 cm), on liimattu sisäpuolelle neliö. Tape end "A" (kuten kuviin), pitäisi olla hieman pidempi.
 3. K 2 neliö liimattu nauha pituus (nauha pituus 5 cm, pohjan ja yläosaa neliö).

 1. Esimerkkiä seuraten alla esitettyjen valokuvien, yhdistää kaikki osat tulevalta levyltä.
 2. Top, aivan nauhan, liimattu valkoinen paperiarkkeja, ja vie rakentamisen paperi (eri värejä - musta, punainen, sininen, vaaleanpunainen) on tarpeen kansi.

 1. Kaikki sivut albumin paperin neliöt liimattu yli voidaan käyttää muita koristeita mieleisekseen.

Kuinka tehdä scrapbooking runko kädet?

Tehdä alkuperäisen valokuvakehys kädet, noviisi Masters skräppäys Tarvittavat materiaalit:

Vaiheittaisen suunnitelman ei tee virheitä ja tehdä työnsä kunnolla, ja sapluuna - tehdä kaunis kirjoitus, joka on yksinkertaisesti välttämätöntä alkuvaiheessa. Luoda alkuperäisen ja epätavallinen valokuvakehys, on välttämätöntä käyttää erilaisia ​​stensiilit avulla voit tehdä erilaisia ​​lukuja, olisi tärkeää, että ihmiset, jotka eivät voi tehdä kauniisti. Video tutorials aloittelijoille Scrapbooking tullut välttämätön väline luotaessa tämä mestariteos.

 1. Aluksi pahvilevyn jaettuna järjestelmän näkyy kuva.
 2. Avulla kirjoitusvirheen veitsellä varovasti leikata puolivälissä. Kääntöpuolella skrapbumagi liimattu pahvi runko.
 3. Puitteissa paperin huolellisesti leikattu poikittain eikä kynällä tehty mutka.

 1. Leikattu kulmat, reuna on sisennetty pahvi noin 5 cm. Määritä ylemmän ja alemman osan seuraavan kehyksen. Jopa tekee ole kovin suuri leikkauksia pitäisi olla hieman kuvia. Pitkin kehä runko, lukuunottamatta alkuun, liimattu teipillä.
 2. Takana liimataan pahvi, jotka eivät kuulu kuvaa. Puolelta taipuvat rungon kulmista, on tarpeen leikata pois kaikki tarpeettomat.
 3. tapahtuu jalkatuki on kiinnitetty runkoon jäljellä pahvi.

 1. Koristeelliseen valokuvakehykset voidaan käyttää lähes mitä tahansa koruja - kukka, kirjeitä, helmet, kristallit, mitään improvisoitua materiaalia. Digitaalikamera tekee kauniin kuvan koko näyttelyhalli alkuperäisen valokuvakehyksiä.

Laitteet skräppäykseen luonnostelualustana

Tehdä omin käsin kaunis muistikirja, noviisi rukodelniku Tarvittavat materiaalit:

 • Super liimaa;
 • Ohut huovat;
 • sakset;
 • kaksipuolinen teippi (liima kalvo);
 • muistikirjan ja maali;
 • koriste-esineitä koristeluun.

 1. Pöydälle hajoaa ohut huopa, jonka jälkeen keskus tyyny noudattaen vasemmalla noin 10 cm kehää pitkin helma materiaali, kaikki tarpeeton leikataan (muoto voidaan leikata muistio).
 2. Sisäpuolella kansi on liimattu kaksipuolinen teippi, kannettavan kääntää yhdessä huovan, käsin varovasti tasoittaa kaikki linja (suojus on tasaisesti peitetty materiaalia). Se on tarpeen leikata kulmat.
 3. Kaikki reunat kannen huopa liimataan, ja joka mutka asianmukaisesti painetaan liima voi tarttua. Tietokone on suljettu, yläosa on painettu alas tahansa kovalla esineellä.
 4. Lopulta työkalun kansi sisustus muistikirja - käyttäen ennalta valmistettua tyhjä tai kuvio, väri mustetta (väri voi olla hyvin erilaisia ​​- musta, punainen, kulta, vihreä, keltainen, sininen). Tärkeintä on, että maali on täysin kuiva.

Video opetusohjelmat scrapbooking kortteja

Asiat, jotka on tehty omin käsin, mutta tämä on scrapbooking aloittelijoille, ovat tämän suuntauksen ja joka päivä ovat yhä suositumpia. Mahdollisuus ostaa valmiina yksinoikeudella asioita tai kärsivällisyyttä luoda taideteos. Yhdellä kortilla jouluksi tai syntymäpäivä, et voi edes nähdä, miten scrapbooking on suosikki harrastus, ja hyvin pian, ei vain kotona, mutta ystävät ovat mielenkiintoisia matkamuistoja. Lasten teema kiinnostaa opiskelijoita, koska se sopii aloittelijoille nuorille Masters käsityön.

Scrapbooking aloittelijoille askel askeleelta: mielenkiintoisia ajatuksia koristelu

Viime vuosina maailma on voittanut Handstitched Scrapbooking - art design valokuva-albumeita, kortteja, muistikirjat ja erilaisia ​​esineitä koristeluun. Itse asiassa se on omaperäinen tapa säilyttää muistot muodossa kuvia, piirustuksia, lehtileikkeitä, erilaisia ​​vaalia muistoja vempaimia. Hallita tätä epätavallisen tyyppinen käsitöitä on helppoa. Seuraavat mestarikurssi harkita scrapbooking aloittelijoille vaiheeseen esimerkin avulla valmistukseen kortteja, laatikot yllätys eikä vain.

Perusmateriaalien ja työkaluja scrapbooking

 • erityistä paperi ja pahvi skräppäykseen;
 • kaksipuolinen teippi;
 • PVA liima;
 • useita erilaisia ​​sakset (tavallinen ja kihara);
 • lyöntejä (tavanomainen ja kihara);
 • kumi kuolee ja maali;
 • rivi;
 • matto leikkaus.

Myös erilaisia ​​aihioita sisustus: valokuva-albumi, valokuvakehys, laatikot, jne Koristeena, voit käyttää värillisiä ja papereita, pitsi, nauhat, napit, kuivatuista kukista, helmiä ja helmiä, erilaisia ​​kolmiulotteinen tarroja.

Postikortit - ehkä kaikkein yksinkertainen käsityön taiteen scrapbooking aloittelijoille. Yritetään tehdä yksinkertainen kortin.

 1. Hienoa valkoista pahvi leikataan suorakaiteen tyhjä ja taitto se puoli. Tämä on perusta tulevalle kortteja.
 2. Alamme laatia kortin etupuolelle. Värillisen paperin vaaleita sävyjä leikataan suorakulmion pienempi kuin etuosa artikkelin ja liittää se tavalla, joka kääntyi runko pitkin ääriviivoja valkoinen pahvi.
 3. Kopioitu päälle pieni suorakulmio paperin toinen kuvio (tässä tapauksessa kuvan setelit).
 4. Getting koristelu postikortteja. Keskellä pitkän sivun liitetään valkoinen silkki nauha, mutta sitä vastaan ​​kohtisuorassa - nauha segmentti lace. Risteyksessä liiman nauhat keula häntä "prishivaem9raquo; käyttäen pala juutti köyden suuret painikkeet.
 5. Lopussa on liitetty pala paperia, jonka painettu tai leimattu tervehdys kirjoitus. Pyynnöstä ylimääräinen kortti koristella helmiä.

Laatikko yllätys on suuri läsnä rakkaansa. Jotta olisi melko helppoa, mutta tulos voi vaan iloita. Yritä tehdä tämä epätavallinen pikku juttu lasten kanssa. Alla on askel askeleelta ohjattua luokassa.

Tiheä väri kaksipuolinen pahvilaatikko ja leikkaa se yhdeksän rascherchivaem identtisiä neliöitä. Corner neliöt katkaista. Taittoviivoja tilalla terävällä esineellä helpompi taivuttaa pahvi. Huominen hahmottuu laatikon.

Getting sisällä koristelu tuotteita. Leikkaa värillinen paperi pienemmäksi neliöksi, ja liittää laatikon kummallakin puolella.

Liimaa päälle värillistä paperia etiketit toiveiden veistetty kihara Rei'ityssarjat lukuja, rypäleterttuja paperi kukkia, paperi vinjettejä ja helmet. Sitten ryhtyy valmistamaan perhosia. Käyttämällä malleja leikata perhoset luvut paksua värilliselle paperille, kolhi siipensä kaarevia reikiä, taita kahtia ja laittaa liimaa ruutuun. Lisäksi teemme kättelyssä kynän paljetteja.

Erikseen kerätä kansi laatikot. Leikkaa pahvi halutun kappaleen koko reunuksilla, me liimaa se ja laatia sisäpuolella koriste-elementtejä mieleisekseen.

Sulje kansi. Nyt voit antaa! Kantta poistettaessa seinän laatikon erkanevat kuin perhosen siivet auki.

Ideoita valokuva-albumit ja muistikirjat

Samoin on mahdollista sisustaa suosikki kirjanmerkki.

Erittäin alkuperäisen ilmeen muistikirjoja tyylillä Shabby-chic, koristeltu kangas pienissä kukka kuvio. Kangas on yhdistetty koriste-elementtejä pahvista, metalli ja puu. Viimeistely voidaan käyttää suurten värit kudossuspensiota emali, silkki siteet levyisiä liuskoja.

Samoin se voidaan leikata ja kirja. Se voi tehdä oman pois kartonkiarkeille kaataen rei'ittää ja asettamalla silmukat niihin.

Ottaa hallitsee yksinkertainen tuote, voit edetä suunnittelu valokuva-albumeita. koristelu ideoita voivat olla hyvin erilaisia, niitä rajoittaa vain mielikuvitus ompelija. Suosituin tuote tekniikka scrapbooking - albumin lapsille. Rekisteröintiä tätä tuotetta käytetään laajasti eri kuolee, kirkkaan värinen paperi piirustukset lasten asioista, lisäämällä kankaan ja värillisiä tuntui, suuret painikkeet.

Hyvin usein tällä tavalla laatia hääkuvia. Nämä albumit on tehty pehmein pastellisävyin, koristeltu pitsi, pitsi paperi, nauha, koriste-leikkaus, sydämiä ja kukkia.

Ei ole mitään rajoituksia koristelu tuotteista siellä, voit laatia albumeja, kortteja, muistikirjat ehdottomasti mitään tyyliä käyttämällä erilaisia ​​koristeita. Pääsääntö - älä liioittele kanssa koristelu, koska tuote näyttää naurettavalta.

Tarjoamme jatkaa työskentelyä tekniikka scrapbooking katsomassa seuraava video tutorials tekemään eri kohtien sisustus.

Scrapbooking aloittelijoille askel askeleelta kuvia, esimerkkejä mielenkiintoisia teoksia

Luultavasti kaikki tytöt lapsuudessani liimattu kannettavan kuva, liittää ne jakeet ja suorittaa sitä tiettyä aihetta. Itse asiassa tämä on scrapbooking, koska se on kirjaimellisesti käännettynä "kirja leikkeitä."

Kollaasi, joka on luotu erillisellä paperilla - se on osa tarinaa kertoi paperin läpi eikä vain materiaaleja. Kauniisti koristeltu levyt luoda tarina, joka on valmis ja sisustettu kotitekoisia albumin. On monia tekniikoita scrapbooking materiaalien ja menetelmien lähetyksen halutun idean. Tässä on kaikki omat, luova, kädet.

Tekniikka on yleensä muodostettu scrapbooking häät albumit;

Koota lasten kuvia, joten pieni elämän historian;

Valokuva-matka;

Lisäksi scrapbooking päiväkirjaa voidaan muodostaa vähitellen päivä päivältä lisätä sivulleen mielenkiintoisia kuvia, leikkeitä ja runoja;

Ja tämä kortti ei häpeä antaa rakas mies,

Näet kuinka monta mielenkiintoisia ajatuksia?

Mitä tarvitaan aloittelijoille Masters luoda näitä kauniita asioita?

Luulisi, että jotta edes yksinkertaisimpia työtä scrapbooking tekniikoita aloittelijoille askel askeleelta, valokuvia, sinun täytyy ostaa paljon asioita? Tietenkin tarvitset erikoisvarusteita, mutta yrittää luoda ensimmäisiä töitä pienellä useita välineitä - yhtäkkiä et pidä? Tässä ovat välttämättömään:

 • Sakset - suuret ja pienet, kihara ja suora;
 • Kaksipuolisella teipillä, ehkä myös paitsi tasainen, mutta myös laaja;
 • Clay - valita minkä tahansa PVA, paperi;
 • Tajunnut punchers - ostaa vähintään 2-3 kappaletta;

 • Ompelukone - jos talo ei koneen, se aluksi voi korvata manuaalista ompelu;
 • Erikoinen koristelu - näppäimet, helmiä, nauhoja, nappeja, jne.;
 • Tai erityinen matto markup, tai yksinkertainen pahvi (sopiva ja tarpeeton tukkien);
 • Kaunis postimerkkejä - aluksi, voit tehdä pienen määrän. Älä unohda Leimasinsienet.
 • Perustyökalu - linja laadulliset ja suorat sakset.

Miten luoda mestariteos scrapbooking?

Itse asiassa, jos haluat jotain monimutkaista luoda kaunis asia tässä luovasti, ei. Olemassa virtuaalinen työpajoja, koulutusta haluavat scrapbooking aloittelijoille askel askeleelta kuvia ja videoita, ja koko studio, viimeistelty Gust craftswomen salaisuuksia.

Tarkastelee näitä kauniita teoksia, inspiraatio tulee ikään kuin itsestään, ja jos loma tapahtuu pian tai tärkeä tapahtuma - ja tekee erinomaisen mahdollisuuden venyttää kädet ja luoda jotain kaunista ja epätavallista sen lähimpien.

Jos olet löytänyt virheen artikkelissa, valitse tekstiä ja valitse Ctrl + Enter.

Viimeisimmät uutiset verkkolehti

Tilaajat uutiskirje 14216 ihmistä

Mielenkiintoisin käsitöitä uuteen 2018 omin käsin

Pian uuden vuoden vapaapäivät, kynnyksellä 2018, ja sen lähestymistavan jokaisessa perheessä ongelmia alkaa, mitä kokata, mitä lahjoja ostaa, miten sisustaa talon. Käsitellä tällaisia ​​miellyttävä tuollaista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin