Scho mozhna zrobiti of kvіlіngu

Quilling aloittelijoille - kaaviot ja kuvaukset kuvia. Miten käsitöitä tekniikka Quilling paperin video

Prosessia kutsutaan bumagokruchenie, helppoa, tässä tärkeintä - aloittaa. Kiitos tämän tyyppisen käsitöitä ovat tyylikkäitä pienoiskoossa käsitöitä, joita voidaan käyttää koriste-elementtejä. Kaunis koostumus ja kuvioita paperia tai kierre - yksi parhaista lahjoja käsillään.

Luomassa mestariteos on yhdistää kierteelle, kierteet, Hanks tiukka ohut paperi nauhat. quilling tekniikka auttaa luomaan viehättävä kuva, leluja, erilaisia ​​käsitöitä kuvia eläimistä, puita, kukkia, aurinko, jne Jotkut tekevät näistä mestariteoksia säiettä. quilling järjestelmä aloittajille kuvia kertoa meille, miten oikein yhdistää elementtejä.

Paperituotteet voi ostaa tai tuottaa itse. Työkappaleita erityisen tärkeää on materiaali tiheys, joka pitäisi olla vähintään 100 grammaa neliösenttimetriä kohti. Tällainen indikaattori tarjoaa hyvän kippurassa nauhat ja pitää kunnossa. Bumagokruchenie on kelata nauha hammastikulla, naskali tai kampa, ja pää liimataan. Kun olet luonut kela voi tehdä mitä tahansa lukuja, ja sitten maalaus.

Teknologian luomiseen maalauksia kierteet on monimutkaisempi, vaatii kovaa työtä. Kokemuksen ja taitoa, kuka tahansa voi luoda kaunis harjakattoisia. On kuitenkin syytä huomata, että quilling lankana lankaa masteroitu jopa lapsi: ammatti on hyvin jännittävä ja käsitöitä pahvi ovat elävämpiä kuin viljasta tai muovailuvaha. Tällaiset käsityöt edistää kehitystä hienomotoriikan käsiä, kehittää huomiota, mielikuvitusta ja sitkeyttä.

Luoda käsitöitä mistä tahansa aiheesta sinun täytyy tietää muutamia perusasioita. Jos opit twist avainaihiossa, sitten käydä niin kovaa työtä olet onnellinen ja tyytyväinen. Niin, tela (tai spiraalin) - perusyksikkö on perusta, ja yleensä lähettävät elementit, quilling:

Jos olet juuri alkaneet kehittää tällaista käsitöitä, voit tulostaa itse kaavioita ja stensiilit, koska heidän kanssaan on paljon helpompaa. Tehdä quilling, voidaan käyttää mitä tahansa perusteella - kangas, paperi, puu tai muovi. Käsitöitä quilling aloittelijoille - on luoda peruselementit - aihioita, jonka näet kuvassa, ja sekoita ne yhteen kaunis kuva.

Quilling aloittelijoille ei pakota ostaa kalliita materiaaleja käsillä, tai erityisiä laitteita, joita on vaikea löytää. Selvitä, mitä se tekee Quilling lisäksi fantasia ja mielikuvitus:

 • värillinen paperi;
 • liima;
 • sakset;
 • rivi;
 • oljet cocktaileja;
 • hammastikun;
 • matto leikkaus ja prototyyppien;
 • työkalun kiristämiseksi paperi;
 • malli quilling;
 • pinsetit;
 • värikynät;
 • geeli kyniä;
 • akryyli maalit.

Mitä voidaan tehdä quilling

Askarteluideat perustuu tähän teknologiaan on valtava määrä. Teen quilling voi verkkosukat kuvia koristamaan kodin tai lahja, kaunis kirjeitä, kolmiulotteinen luvut eläimiä, puita kiinalaiseen tyyliin, ja niin edelleen. Jotta alkuperäisiä artikkeleita, voit käyttää pari perusalkuaineiden tai käyttämällä muutaman, luoda suuria tauluja, seinämaalauksia, postikortteja. Kiehtovaa ulkoasua Quilling kukkia, riikinkukot, joutsenet Hummingbirds.

On monia vuoropohjainen työpajoja aloittelijoille quilling, joka auttaa jopa lapsi luoda alkuperäisen hakemuksen. Opetusvideota tai vaiheittain kuvaus käytettävistä järjestelmistä selittää ja näyttää noviisi Masters, miten Quilling käsitöitä tehdä muodossa erilaisten eläinten tai kukkia. Oppitunteja aloittelijoille Quilling helppoa ja hauskaa, ne auttavat vie aikaa ja palata maailmaan luovuutta.

Quilling - Flowers aloittelijoille

Pieni herkkä sisustus, tehty omin käsin - yksinomainen lahja rakkaansa. Quilling - Flowers aloittelijoille hämmästyttävä näyttävät postikortteja, joten ota värilliselle paperille, liimaa, sakset, hammastikku ja alkaa luoda tyylikäs kuviot:

 1. Paperin erivärisiä ruuveilla rullaa, sitten saataville spiraalin, ja niistä pudota.
 2. Tee kukka Midway - ilmainen spiraalin muotoisia.
 3. Laita hieman liimaa kortilla tai pahvi, kiinnitä puolivälissä.
 4. Noin liimalla kiinnittää useita lohkoa.
 5. Ota varsi: liimaa puolella viherkaista. Lehtiä voi luoda useita elementtejä: tippaa, silmä.
 6. Mahdollistavat liiman kuivua kokonaan.

Lumihiutaleet quilling tekniikoita aloittelijoille

Tämä hakata on merkitystä joululoman aikana, tai yksinkertaisesti varten koulutusta. Kuinka tehdä lumihiutale paperista? Lumihiutaleet quilling aloittelijoille saadaan, jos valmistaa ydinmateriaali vaaleansininen pahvi (8h11 cm), liimaa, hammaslankaa tai oranssi kiinni, paperi. Vielä hallitsija, lyijykynä, nauha, lanka ja universaali terävällä veitsellä. Ensin täytyy leikata muotoon, joka on hyvin lumihiutale:

 • 4 nauhat 8 cm suuri kyyneleet .;
 • 4 liuskoja 6 cm pieniä repeämiä .;
 • 8,5 puolikkaat nauhat 3,5 cm ympyröitä .;
 • 4,5 puolikkaat teippi 4 cm. To timantteja.

Tietäen perusteet quilling aloittelijoille, voit helposti koota käsitöitä aihioista:

 1. Tee kukka vuorotellen suuri ja pieniä repeämiä, niiden korjaamiseen liimalla.
 2. Päissä suuret tarttumisen kyyneleet kaksi kierrosta, ja niihin timantti.
 3. Liittää kiviä keskiosaan artikkelin, liimaa nauha on lumihiutale voidaan keskeyttää.

Taitavat käsityöläiset koulutuksen oppinut miten luoda todellista mestariteoksia paperilla tai säiettä. Jotta kuva quilling tarvitsee vain hieman kärsivällisyyttä ja mielikuvitusta: elementit liitetään yhteen paksu lehdet ja tuottanut erilaisia ​​töitä. On mahdollista tehdä luonnos tulevaisuuden luomisen tai liittää aihioita värillisen paperin valmis piirustus. Kuva on parempi muotoiluun lasin alle.

Kukko on quilling aloittelijoille

Tämä eläin on symboli 2018, joten sen on oltava läsnä jokaisessa kotiin, sillä ei ole väliä missä muodossa. Kukko on quilling aloittelijoille - ihanteellinen kaunis joulukuusi leluja kuva tai tilavuus. Kasvattavat tarvetta laatia standardi asettaa quilling aloittelijoille ja valmiiden luonnos kukko. Seuraavaksi sinun täytyy toimia askel askeleelta, kuten ohjeiden mukaisesti:

 1. Twist 5 punainen aihiot tippojen muodossa - se huippukerroin.
 2. Lintuperspektiivistä - se vuorotellen musta, valkoinen ja oranssi nauhat, jotka on kierretty tiukasti rullalle.
 3. Valkoinen tai vaaleankeltainen paperi aihiot muodossa pisaroiden mennä yli pään ja nokka.
 4. 5 osia tullaan käyttämään hänen kaulaansa, ja toinen pari - on korvakorut alla nokka.
 5. Twisted nauhat täyttää runko, jalat ja siivet, vuorottelevat värit hallitsemattomasti.
 6. Hännässä on parempi käyttää enintään elementtejä, jokainen niistä liimataan yhteen.
 7. Annetaan seistä yön yli kuivua kokonaan.

Quilling - Butterfly aloittelijoille

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja luoda kauniita käsitöitä, mutta kiinnittää huomiota mestarikurssi. Quilling - perhonen alkaa saada jopa lapsi, koska prosessi on kuvattu vaihe vaiheelta. Sinulla täytyy olla valmiina:

 • Paperi- veitsi;
 • pinsetit;
 • liima;
 • hammastikun;
 • rivi;
 • mat neulojen;
 • värillinen nauha (8 keltainen, 8 pinkki Crimson ja 2-29 cm x 3 mm)

Quilling aloittelijoille luoda perhonen on tällaiset toimet:

 1. Leikattu väri paperin kolmio, jonka korkeus on 9 cm ja pohja 3 cm.
 2. Kääri pala kiinni, alkaen pohja.
 3. Koristella kehon toisen värisen raidan, samanvärisiä tehdä perhonen antenneja.
 4. Valmista siivet: 8 kierre kierteelle, kääntää ne pudota. Liimaa 3 helix yhdessä ja erikseen kunkin työkappaleen 2 obkleyte vadelma nauhat.
 5. Keltainen bändejä taaksepäin löysä kierukoiksi eri halkaisija: 15 mm ja 10 mm. Kiinnitä puolivälissä. Liima osia suurempi halkaisija siivillä kierteiden 3 ja pienempi - pieni siivet. Obkleyte uudelleen Crimson raita.
 6. Liimaa perhonen massaa paperiin, niin siivet.

Aattona uudenvuoden monet lapset vanhempien koristella joulukuusi leluja tehty omin käsin. Täällä tulla auttamaan quilling - puu ei ole niin vaikeaa aloittelijoille, koska se voi tuntua, katsomalla kuvan lopputuotteen edustettuina. Laitteisto, jonka teki artefakti kutsutaan gofrokvilling koska vain aaltopaperia käyttää. Valmistele kohteita haluat ja alkaa koota kaikki yksityiskohdat:

 1. Ottaa vihreät palkit 64 ja 13 ovat valkoisia (leveys 7 mm). Twist kukin tiiviisti, leikataan pieniksi hapsut.
 2. Kierre Rolls 8 punainen raita leveys on 5 mm, leikataan hapsut.
 3. Tuuletin kaikki esimuottia.
 4. Twist levy 4 joulukuusen itse, yksi 2 bändejä, kaksi 3-oni - 4 kaistaa. Punaisia ​​raitoja tehdä toista levyä.
 5. Levy on kolme vyöhykettä promazhte liimaa toisella puolella ja on siirretty - tämä on perusta. Lopuista levyt puristaa korkea käpyjä, sivele liimaa sisäpuolella ja kuiva.
 6. Liimaa pohja suuri kartio.
 7. Kierre 4 bändejä puoli ruskea ja keltainen 2 levy.
 8. Liitä keltainen levy, jossa on suuri kartio, promazhte se liimalla ja laita keskelle kartio. Vastaavasti, puikko.
 9. Liimaa puunrunko - ruskea levyjä.
 10. Niistä kaksi liuskaa kierre ajaa ja purista saada kulhoon. Sisällä kaada kuuma liimaa ja työnnä tynnyri. Täytä kulho rypistynyt paloja valkoista kangasta.
 11. Liitä runko ja puu, sen ympärysmitta obkleyte vihreät hapsut ja helmiä.

Quilling aloittelijoille: piiri yksityiskohtainen kuvaus

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

Quilling (at Ang quilling.) - on luoda erittäin kauniita esineitä valmistettu paperi nauhojen kautta sen purkamisesta. Aloittelijoille helposti voittaa tämän taiteen kuvaus teosten lasketaan niitä.

Quilling aloittelijoille - että sinun täytyy valmistautua

Nopea on valmistettu käsityöt alalla Kvilling Starter piiri. Tunnusluvut, jotka ovat tottuneet luomaan todellista teoksia kuvataiteen. Ensin täytyy valmistella kaikkea neobhodmoe tämän tyyppistä työtä.

Jos sinulla on mahdollisuus ostaa asettaa quilling, ostaa sen. Peruspaketti sisältää:

Se on kaupallisesti saatavilla sarjoja quilling ja kattavampi. On useita pyöreitä reikiä, jotta se curl elementteihin halutun kokoisia; pin karkea kiinnitysosia. Myyty ja valmis kappaletta, joissa on järjestelmä työkappaleen tehdä kukkia, perhonen, maalaus ja niin edelleen.

 • Kynsisakset kanssa suorat päät;

Kun käytetään manikyyri leikkaava paperi nauhat on sijoitettu terien välistä. Edelleen, käännä nauha ympäri työkalun ja kierteen haluttuun kokoon.

Yksityiskohtainen kuvaus valmistelun eri elementtejä veneen auttaa sinua aikaa luoda näitä mestariteoksia.

 • tiukka ja löysä kierre;

Lähes kaikki työ alkaa valmistuksessa "tiukka kierre". Ottaa kaistale paperia quilling. Jos tällainen materiaali ei ole läsnä, sitten laittaa eteen vaaka paperiarkin A4, sakset liike ylöspäin leikata raidat levyinen 3-5 mm. Kiinnitä kärki terien väliin manikyyri leikkaava tai hammastikkuja rakoihin erikoistyökalulla quilling.

Se osoittaa, kuinka elementit tehdään taide kuva Kvilling. Katsomalla sitä, ymmärrätte, miten luoda "nuoli". Voit tehdä tämän, paina sormilla 3 puolelta spiraalin kolmiota, ja nyt kaksi sen nurkassa työntää toisiaan, kolmas jätä miten hän oli.

"Crescent" tehty "silmät", sen kahden vastakkaiseen kulmaan taivutetaan kirjain "C". "Kolmio" tulee, kun "vapaa kierre" kiristyy kolmessa paikassa, ja valmistuksessa "neliö" on tekemistä 4 puolin.

 • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
 • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

Miten tehdään tekniikka quilling kukkia

Ripottele päälle postikortin tai pahvi liimaa, kiinnitä tähän "vapaa kierre". Juuri kiinnitä liimalla ympärillä muutama terälehtiä. Samoin kiinnitetty varsi. Hänelle ottaa kaistale vihreän kirjan. Keskimääräinen lehtiä, kuten näette, on valmistettu "drop" muoto, ja ylä- ja alaosassa - elementtien ja "silmä." Kun liima on kuivunut, työ on valmis.

Kuten näette, seredinka värit - "vapaa kierre". Terälehdet ovat saman alkuaineen, mutta eri sävyä. Koristella postikortin elementti "sydän" ja "silmä" muoto. Kauniita luomuksia arvostavat yksi, jolle olet antanut tällainen lahja.

Miten tehdään tekniikka quilling lumihiutaleet

Vuoteen uudenvuoden, voit tehdä lumihiutale. Sillä tarvitset:

Leikkaa 3 nauhat paperia puoli, tarvitset 5 leikkauksia. Työkalu avaamista quilling insertin kärjen ensimmäisen, kiristä hihna. Poista se ja aseta reikään sapluuna. Olettaa se on 10 mm. Täällä halkaisija joudut ensimmäisen kappaleen. 4 seuraavaa alkiota on sama koko.

Aivan kuin valokuvan ympärille viisi elementtiä "vapaa kela" 10 sijaitsevat "silmä" kohteita. Tee niitä ja sulautuvat toisiinsa ja keskiosissa lumihiutaleet.

Seuraavat 5 kohdetta "vapaata kierre" valmistettu kiinteästä nauhat, jotta ne saavat 2 kertaa enemmän kuin samanlaisia, liimattu keskellä lumihiutaleet. Saavuttamaan tasaisuus myös auttaa sapluuna. Käyttö 2 cm: n läpimittainen reikä. Kiinnittäminen kärki heliksin, jotta se voi purkaa ja kiinnittää kukin aihio edellinen rivi osia.

Kuten näette, se täydentää tuotanto talvella ja määrite uudenvuoden "tiukka kierre". 5 tarve tällaisia ​​elementtejä on valmistettu käyttäen kaavain. Liimaa ne paikoilleen. Jos ripustaa lumihiutale, miss vahva lanka keskellä "tiukka kierre" ja tuo läpi keskeltä muiden. Solmiota nauhalla ja ripustaa joulukuuseen tai tuote seinälle.

Luet, miten tehdä tekniikka Quilling kukkia, lumihiutaleet, tutustui pääkohdat, joita käytetään luomiseen teoksia taidetta. Eteenpäin löydät monia uusia ja mielenkiintoisia, opit tekemään quilling tekniikka järvi, maalauksia, eläimiä. Lisäksi opit tekemään karkkia että vahvuus on lähes ole huonompi lasia, mutta toisin kuin ne, ei pirstoutua.

Kukat bumagokrucheniya tekniikka

05 joulukuu 2011.

Quilling postikortteja Värimallit

Se on yhä suosittu nykyään teollisuudessa Hand Made. Se sisältää kaikenlaisia ​​valmistus esineitä, jotka ympäröivät meitä, sekä lahjoja ja matkamuistoja omin käsin. Tällaisia ​​eriä, muun muassa arvostetaan paljon enemmän kuin kaupasta ostettu, koska he investoinut tuotantokustannuksia raaka-aineen, mutta myös osa ihmisen sielun. Yksi näistä toiminnoista on nimeltään quilling. Kaaviot ja askel askeleelta oppitunteja valmistus käsitöitä tätä tekniikkaa voidaan helposti saatavilla Internetissä resursseja käsitöitä, kuten sivuillamme BEBI.LV. On myös mahdollista kuulla, että tämä valmistusmenetelmä valmistettujen esineiden paperi nimeltään bumagokrucheniem koska valmistus suoritetaan tällä tavalla käyttämällä curling paperin nauhat, jotka saadaan ja käytetään taiteen mestariteoksia.

Vastatakseen Quilling, myös ja kertaluonteisia eriä tehtävään. Voit tehdä tämän, sinun on ostettava naskali sakset, pinsetit, liima, hallitsija, kompassi, sapluuna paperin ja kynän. Paperi on käytettävä tiivis rakenne ja väri, on toivottavaa, että oli maalattu molemmin puolin.

Liuskat, jotka ovat keskeinen materiaali Kvilling voivat olla eri värejä ja kuvioita, esimerkiksi jopa kultaa, matta tai kiiltävä. On tärkeää, että niiden väri oli sama molemmilla puolilla. Näiden kaistat tehdään kierre, josta puolestaan ​​tekee väreistä. Tämä on melko yksinkertainen toimenpide, joka ei vaadi paljon vaivaa. Prosessi itsessään koostuu rullauksen naskalin eri paperiliuskat suuri määrä. Sitten käyttämällä pridavlivaniya ja puristamalla nämä kierteelle annetaan haluttu muoto kukka, lehti tai muuta työtä esineen. kanssa piirin quilling ja luoda tarvittavat kaavoja koko mestariteos. Jotta saat ulos koko liuskoja tehdä joitakin quilling kukkia tai muita esineitä, se on vain välttämätöntä pitää kiinni tärkein kaistale pieniä. Ja sitten kehittää valmiin työn.

for quilling myynnissä on jopa koko sarjat, jotka sisältävät työkaluja ja järjestelmiä. Puolestaan ​​Näissä piireissä voi olla eri tyylejä, sekä kuviointitekniikoilla. On hyvin yksinkertainen, helppokäyttöinen piiri aloittelijoille, joita myydään muodossa yleisten muotojen ja profiilit. Quilling kukkia sitä käytetään myös koristeita sisätilojen talon. Ja todellinen mestariteos quilling näyttää kiehtova ja omaperäinen sisustus tahansa huoneeseen. epätavallisen tulee lahjoitus omin käsin muodossa kortteja quilling elementtejä.

Emme quilling kukkia. Järjestelmät ja opetus kuvataan työvaiheet

Quilling tai bumagokruchenie. Materiaalit aloittelijoille

Master Class taittuvat kokoonpanosta kierretty nauhat. Videoesittely:

Yksinkertainen mestarikurssi aloittelijoille quilling

Vain hauskaa jos musiikki. : Lol :;): lol :;)

Pidän todella. . . . . . . . . . . . . . : Cheer :: cheer :: cheer :: cheer :: cheer :: cheer :: cheer :: cheer :: cheer: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :): cheer :: cheer: B) B) B) B) B)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin