Scheffler kukka kotihoitoon

Kasvava Scheffler kotona: salaisuudet hoito, kukka leikkaus säännöt

Scheffler - yksi parhaista toimisto kasvit saapui alueemme Uuden-Seelannin. Tämä edustava kasvillisuus voi toimia muodossa hieno puu, ja muodossa mukava pensas. "Vihreä ystävä" pystyy neutraloimaan nikotiinin ja tupakka terva, hän rikastaa ilman otsonin ja lisää kosteutta huoneen hintaan - niin uskomattoman rakastettu viljelijöille. Huolehtiessaan Schefflerin kotona ei ole mitään vaikeaa: kukka nepriveredliv ja nopeasti sopeutuu ympäristöön.

Kaikki tyypit näyttävät erittäin vaikuttava - lehdet ovat kuin lasten pienen käden sormin levittää. Sam lehtiä kukka koostuu neljästä osasta. Monille se muistuttaa sateenvarjo, tästä syystä, kasvi kutsutaan usein puiden sateenvarjo. Scheffler väri vaihtelee vaaleasta vihreästä tumman, lähes musta. Jotkut lajikkeet pestrolistye ja jäntevät.

Keskuudessa suosittu kasvillisuuden edustaja:

 • Shefler puu (lehdet on monimutkainen muoto, lisäämällä 1,2 m korkea, voi olla pestrolistoy);

 • vosmilistnaya (8-12 eroaa pitkänomainen ja terävä lehdet, "täynnä" kirkas raitoja);
 • zvezdnolistnaya (on soikeat lehdet, jotka tulee lopulta pitkulaisia, eroaa nopea kasvu saavuttaa korkeus 3 metriä);

 • palmate (kukinto arkki koostuu 8 esitteitä elliptinen arkin päällystetty lausutaan raitoja).

Vähemmän suosittuja Gerd Scheffler, on eräänlainen puumainen kasveja. Scheffler Nora ominaista erityinen loistoa runsauden ansiosta pitkänomaisen tumman vihreät lehdet.

Keskuudessa suosittu kasvilajikkeiden kuvataan Schefflerin Bianca ja Custer.

1

Lähettämät kuvat elävästi osoittaa ominaisuudet lajien ja lajikkeiden Scheffler.

Sisältö Schefflerin, ensinnäkin, niiden on varmistettava riittävä määrä ympäristön valon. Osittain varjossa ja suorassa auringon säteet suvaitsevainen eksoottinen jumalatar, mutta liioitteleva se ei ole vielä sen arvoista. Paras paikka kasvien kasvattamiseen - läntisen tai itäisen ikkunalaudalle, lajike vihreä lehdet on parhaassa asemassa ikkunalaudalle pohjoispuolella.

Talvella Shefleru on viljeltävä hyvin valaistussa tilassa, korosta tarvittaessa. Kesällä maljakko ajoittain tuoda kadulle, varmista, että suoraa auringonvaloa ei pala kulttuuria lehtiä.

Optimaalinen pitoisuus lämpötila - 20 astetta. Jos kukka on kuuma, hän voi hyvästellä lehtineen. Lämpötilan muutokset ja luonnoksia sekä vaikutus: kylmän kauden kukka on mukava talossa ja 14-17 astetta. Missään tapauksessa ei voida sijoittaa lähelle lämmityselementtejä viljelmän.

Perussääntö kastelu - säännöllisyys. Scheffler voi sietää kuivaa maata. Vesitetty "lemmikki" suositellaan heti parin päivän välein, kun ylempi maakerros kuivuu. Sinun ei pitäisi liioitella vedellä - ylimääräinen vesi johtaa happamointimenetelmässä. Aikana cooler kuukautta maahan kosteuttavat usein. Vesi tätä tarkoitusta varten on edullista käyttää pehmeää (tämä tarkoittaa sitä, että on välttämätöntä puolustaa) ja lämmin.

Kukka suosii ilmankosteuden suhteen. Tästä syystä asiantuntijat neuvovat laittaa kukka potin hieman poddonchik märkä kevytsoraa. Erityisen merkityksellistä tällaisen toimenpiteen kesähelteellä. Spray edustaja tarve kerran kahdessa päivässä.

Sopivan potin ja substraatin

huolehtia Schefflerin oikeastaan ​​vain kotona. Kuitenkin mukava valaistus, suotuisat lämpötiloissa, ja säännöllistä kastelua kasvi ei anna mukavaa elämää ilman asianmukaista maaperää. Tärkeimmät vaatimukset maahan edustaja - sen ravintoarvo ja helppous.

Valmistamiseksi maaperän valmistetun ruukut on välttämätöntä sekoittaa ruoho maaperään, joki hiekka ja humus seos suhteessa 2: 1: 1. Jos aiot ostaa valmiina kentällä varastoon, suosia maaperän viikunoita.

Koko potin riippuu viljelmän iästä. Esimerkiksi paras taimet istutetaan pieniin ruukkuihin tai tavallinen muovimukit. Kun juuristo kasvaa riittävästi, se siirretään 9 cm halkaisijan omaava säiliö, rasteniemozhno syksyllä tehtaan potin 12 cm halkaisijaltaan. Kunkin seuraavan muutos koskee kapasiteetin lisäämiseksi halkaisija 3-5 cm.

Nuoret yksilöt tulisi istuttaa 12 ensimmäisen elinkuukauden aikana - on tärkeä edellytys suotuisan kukka kasvua tulevaisuudessa. Näin ollen on tarpeen käyttää uutta maahan asettamalla kulttuurin maakerros. Välttää onteloita pottiin, voit puristaa vähän maahan. Kun elinsiirtoa on valmis, alusta on tarpeen runsaasti kastellaan vedellä.

Aikuinen kasvi voidaan istuttaa välein 2-5 vuotta. Jos Bush on riittävän suuri, prosessi ei tarvitse vaihtaa maaperän com.

Miten hoitaa kukinnan aikana?

Olosuhteissa asunnon Schefflerin kukkii hyvin harvoin. Jos olet vielä onni nauttia kulttuurista silmut, itseäsi todellinen kukkakauppias. Muutokset hoidossa kukinnan yksilöitä eivät vaadi.

Ominaisuudet kappaleen Scheffler

Miten lisääntymistä eksoottinen asukasta? On olemassa kolme tapaa:

 1. Pistokkaita. Näitä tarkoituksia varten valitun prosessin, joissa on osittain jäykkä varsi ja leikkaa sen. Seuraava askel on käsitellä varret erityistä piristeitä aktivoida juurten kasvua. Sen jälkeen, kun tämä prosessi on sijoitettu turve-hiekka seos. Väijyä on hyvin rauhoittunut, huoneen pitäisi säilyttää optimaalisen lämpötilan - 20-22 astetta. Juurtumisen jälkeen sulkemisen lämpötila voidaan alentaa 17-18 astetta. Kun minisheflera tarpeeksi vanha ja sen juuristo miehittää koko kuppi (potin), voit siirtyä elinsiirron kukka.
 2. Eteneekö siemen on asianlaita Scheffler pitäisi tapahtua jälkipuoliskolla talven. Siemenet on upotettu turpeen syvyyteen kaksi kertaa siemenen koosta. Seuraavassa vaiheessa sinun täytyy kaataa maahan, peitä foliolla, joka tarjoaa lämmin: 22-24 astetta. Määräajoin viljelykasveja on ruiskutettava lämpimällä vedellä, tuuleta. Kun maanpinnasta on lehtiä, ituja liikkuvat erillisiin säiliöihin ja jätetään huoneen 19-20 astetta.
 3. Leviäminen ilmateitse kerrospukeutuminen. Näitä tarkoituksia varten, tarvitset hieman viilto uloin kerros varren, määrätä tuloksena arpi kostea sammal, joita ei kuivu tulevaisuudessa. Sitten obvorachivaem varsi polyeteeniä. Jälkeen 60 päivä tulee olemaan juuret. Luistaa on leikattava ja siirretty erilliseen säiliöön.

Toimivaltainen hoito vihreän kauneuden väistämättä liittyy säännöllinen ruokinta ja lannoitusta maaperään. Lannoitteita suoritetaan vain lannoitteiden nestemäisessä muodossa, joka on suunniteltu erityisesti sisätiloissa kasveja. Taajuus tapahtuman riippuu vuodenajasta. Ensimmäinen syksynä alkukeväästä Shefleru pitäisi lannoittaa kerran 60 päivän välein on loppuvuoden - kerran 20 päivää.

Pitoisuus valmiissa lannoitteiden eivät välttämättä kasvien tarpeisiin. Joten jos ostat tuotteen ensimmäistä kertaa syötti hänen "vihreä lemmikki" perestrahuytes - laimenna se 5 kertaa ja hedelmöittää kulttuurin 2 kertaa useammin.

Kuiva ruokinta kodin kunnossapitoon - ei ole tavoiteltava vaihtoehto meidän "lemmikki".

Leikkaaminen pitkä Schefflerin tai pieni pensas olisi suoritettava keväällä ennen laitoksen siirtyy toiminnan ajaksi.

Korkeita puita ei suositella lyhentää yli puolet niiden kasvua. On parempi rajata pieni osa piipun ja toista hiustenleikkuun vuoden kuluttua.

Muodostettaessa kruunu kodin Schefflerin edetä asteittain - radikaaleja toimenpiteitä tässä tapauksessa voi vahingoittaa kasvi.

Tässä prosessissa kasvaa eksoottisia edustajan jopa kaikkein kokenut viljelijät voidaan havaita useita ongelmia, syistä ja liuokset, jotka on esitetty alla olevassa taulukossa.

Niistä valitettava vihollisia "vihreä ystävä" kirvoja, mittakaava hyönteiset, hämähäkki punkit. Jos lehdet tulevat tahmea, ikään sotkee ​​sokerisiirapin, voi sanoa varmuudella, että onnettomuus hyökkäsi mittakaavassa hyönteisten siirtomaa. Olosuhteissa liian kuivaa ilmaa todennäköisesti tappio lähtee hämähäkki punkki.

Vihje! Kun kyseessä on lieviä vammoja, "vedä ulos" kukka pitäisi soveltaa ja yksi huumeiden, hyönteismyrkyt. Esimerkiksi C-Intavir tai kipinä. Jälkeen loinen kertoo hyvin nopeasti, ja hänen myrskyinen elämä toimintaa ennemmin tai myöhemmin johtaa tuhoutumiseen kukka. Potilaiden hoitoa lehdet ja varsi Schefflerin tulisi olla 2-3 kertaa välein 7 päivä.

Taudit voivat vaikuttaa huono asia, lähinnä sopimattomasta hoidosta. Esimerkiksi kulttuuri voi menettää lehdet. Syitä on monia :. Lämpötilan muutokset, epäsäännöllinen kastelu, luonnokset, jne jakaus lehdet, Schefflerin näyttää nykyisten epämukavuutta. Varoitus! Tämä on kehotus toimia.

Miten kasvaa kukka Scheffler kotona

Scheffler kukka kotihoitoon

Ei jokainen kukka voi kasvaa noviisi tuottaja. Näyttää siltä, ​​että olosuhteet viljelyyn kukkia, täydellinen. Paljon valoa, lämpöä hyvin, mitä muuta tarvitaan kasveille. Se on niin, että eivät kasva kukkia huoneessa, joka vain ei kukkakauppias heille. Ostaa muodikas kastike, ilmankostutin, pohja lämmitys. Eivät kasva. Vain ole löytänyt kukka, näin löydät, niin sen jälkeen kaikki kukat te kasvaa. Yritä aloittaa kasveja Scheffler kukka kotihoitoon sitä sinulle olkapäähän, se on vaatimaton.

Scheffler kuuluu Araliaceae suku luonnossa, ne nousevat, pitkä yksilöitä jopa 20 metriä, hieman alle puolet. Kasvi on yhdiste lehdet, kuten sateenvarjot, joka koostuu 4-12 lohkoa. Puu kasvaa, ja kasvua runko paljastetaan. Niin että lopulta kruunu sijaitsee päällä, on runko ei jätä.

Joskus on erilaisia ​​kasvi kukkii. Ne voivat olla muodossa röyhy, sateenvarjo, pää, väri voi olla vihreä, punainen tai vaalea. Hedelmiä ja kukkia kasvi käytetään ruokkia lintuja, ja ne sitten levitä siemenet.

Itse asiassa Schaeffler on monipuolinen, sillä voi olla puun ulkonäkö, rönsyilevä pensas, sitä käytetään usein luomaan puu-bonsai. On viiniköynnöksen muotoisia yksilöitä.

Suvulla on useita satoja lajeja, joista joukossa on keramiikkamalleja, joita kukankasvattajat rakastavat lehtien alkuperäiselle muodolle eikä oudosti luonteeltaan. Keramiikanäytteitä edustavat pääasiassa eri korkeuksien ja lehtien muodot.

Sulata tropic! Scheffleria löytyy kaikista maapallon tropiikista, mutta useimmat lajit elävät Kaakkois-Aasian trooppisissa metsissä, he tulevat sieltä.

Kasvin nimi sai Jacob Christian Scheffler, saksalainen kasvitieteilijä, joka asui kahdeksannentoista vuosisadalla.

Laitoksella on monia lajeja, kotimaisille, vain muutama tuli. Näillä kasveilla on omaisuus absorboida negatiivista energiaa itselleen ja tuoda mukanaan taloa.

Kotimuoton suosituin lajike on silkkipuuta, sitä pidetään kaikkein epäedullisimpana koristekasveina. Se on erittäin suosittu asukkaiden ja toimistojen suunnittelijoiden keskuudessa.

Levitä sitä pistokkailla, ilmakerroksilla, koska kasvi harvoin kukkii, sieltä on lähes mahdotonta saada siemeniä. Hyvää vauhtia lämpimänä vuodenaikana, keväällä ja kesällä sopii parhaiten. Tällä hetkellä laitos on aktiivisin.

Nuori ampuu, leikkaa ja laita veteen välttämättä kirkkaalla paikalla. Pari viikkoa pitäisi näyttää juurilta. Kun juurilajit näyttävät, 3 viikon kuluttua istutuksesta, taimet on siirrettävä pottiin substraatin kanssa.

Jotta kasvaa kaunis puu, on tarpeen noudattaa joitakin yleissopimuksia:

 1. Taimet kasvavat valoisassa huoneessa, mutta suoraan suurten säteiden saatavuudesta johtuen ne usein vääristävät nuorta puuta vaikeilla paloilla tai pikemminkin sen lehdillä.
 2. Maaperän on oltava jatkuvasti kosteaa, mutta ei märkä, tämä kasvi rakastaa kultaista keskiarvoa. Määritä, kuinka paljon kosteutta maaperä voi olla, vie vähän maata Shefflerin kädessä ja purista sitä nyrkissä. Kun avaat kämmen, pal olisi vähitellen liukeneva, mutta ei murene;
 3. Optimaalinen puiden kasvulle, lämpötila vaihtelee välillä +15 ja +20 ° C, tämä taso on pidettävä ympäri vuoden.
 4. Kasvien ruokinta on tarpeen koristekasvien kasvien suunnitelmien mukaan, lannoitteita sovelletaan niihin. Syötä puu keväästä syksyyn, talvella, tätä menettelyä ei pitäisi tehdä.
 5. Aikuisen kasvinsiirto suoritetaan joka kolmas vuosi, joka kasvaa joka kerta kukkaruukussa 2 cm.

Tällä hetkellä kehitetään Scheffera-luokitusta, jota käytetään asuntotuotantona maisemarakennuksena.

Syntynyt Etelä-Aasiassa, Scheffler Gold Capella ajaa edelleen ylimielisiä - kukkakauppiaiden epätavallisia lehtiä. Täysin sopii mihinkään kukka-kokonaisuuteen.

Riittävällä hajallaan olevasta valosta lehtien väri on värikäs. Jos standardiensa mukaan ei ole tarpeeksi valoa, se tahraa lehtensä yksitoikkoisella vihreällä värillä. Joten valaistuksen puutteella ei ole tarpeetonta saada keinotekoista valaistusta.

Sheffer Gerda, ei ole lainkaan valintoja, eikä hänellä ole vaikeaa hoitaa häntä kotona. Myös hajaantuneen valon tuuletin, peitetyssä maassa, voi kasvaa 50 cm: sta 2,5 metriin, sen kasvu riippuu suoraan säilöönottoehdoista. Lehti on monipuolinen, väri on keltavihreä tai valkoinen-vihreä.

Hienostuneisuus on aina hinta! Aina kauniisti pukeutunut, Scheffler Amate houkuttelee kukkaviljelijöiden huomion vahamaisiin lehtiin. Voi houkuttelematta vetovoimaa kasvaa pienessä varjossa, huoneessa, jossa ikkunat sijaitsevat pohjoispuolella. Kukkien tuholaisten vastustuskykyinen. Kaikkien parametrien osalta sopii huonekaluille, jotka eivät sovi auringonvalolle.

Yksi Scheffler Green Starin uusista lajikkeista eroaa muista yksilöistä ja sen meheviä lehtiä tummanvihreän värin kanssa. Puu ei anna sivuseinää ja kimmoilee kosteaa ilmastoa.

Tämän lajikkeen siemeniä voi ostaa kukkakaupasta. Siemenmateriaali, joka istutettiin helmikuun lopulla, jolloin kasvi alkaa kasvaa aktiivisesti, peittää potin kalvolla tai lasilevyllä. Heti kun ruusu ilmestyy, pinnoite on poistettava ja sijoitettava valaistuun paikkaan. Katso, että suora auringonvalo ei osu itämään. He polttavat taipuisat taimet.

Schefflera Charlotte, uusi lajike, mutta jo voitti paikan auringossa. Se on suuri kysyntä maisemasuunnittelijoiden keskuudessa. Sen kirkkaat, tummanvihreät reunaviivat näyttävät epätavallisilta. Suunnittelijat käyttävät niitä usein sävellyksissä toimistotiloja ja asuintiloja sisustettaessa.

Scheffler's treelike Dzhania, voi myös kantaa Jeannine, Jeannie, ei ole vaativaa hoitoa. Helposti sietää varjoa ja penumbraa, mutta se ei muuta sen epätavallisen lehtien väriä. Sävy on kevyt kaoottisessa järjestyksessä, tummat bändit ja paikat sijaitsevat. Suunnittelijat käyttävät usein näitä arkkiominaisuuksia.

Kasvin kloonaaminen on melko vaikeaa, moninkertaistaa silmukka:

Pistokkaat - pistokkaita varten kasvit ottavat terveet versot. Pistokkaat, ennen istutusta kasvihuoneessa, para-liimattu heteroauxiinissa seitsemän tunnin ajan. Sitten ne istutetaan säiliöön ja peitetään muovisilla tölkeillä tai pusseilla. Joka kolmas päivä on suositeltavaa, että taimet tuuletetaan 15 minuutin ajan.

Tarve moninkertaistaa! Aerial kerrokset - runko, keväällä, tehdään muutama viilto, niiden pitäisi olla hieman syvempi kuin naarmu. Niiden pitäisi olla peitetty kostealla sammalilla. Pre-sphagnum, liota liuos tahansa kasvun stimulaattori. Mansikan peittävien pistokkaiden paikalle asetetaan polyeteeniholkki kiinnittämällä kummankin puolen päitä joustavalla nauhalla.

Kun kalkkuna kuivuu, se kostutetaan tavallisella ruiskulla. Selkärangan ulkonäkö ei ehkä kestä yhtä kuukautta. Muutaman kuukauden kuluttua juurihahmojen ilmestymisestä katkaisua leikataan juurien alapuolelle ja istutetaan pottiin.

Jäljelle jäävä runko poistetaan poistamisen jälkeen juurelle. Seuraavaksi nuoret versot ilmestyvät kantoon. Jos haluat nopeasti odottaa uusia versoja, kanto voidaan peittää märällä särmäyksellä. Hoito on sama kuin täydellä tehtaalla.

Schefflerin kruunu alkaa muodostua ajan "nuoruusiässä" kasveja, tällä kertaa sylinterin ei ole vielä tullut "puumaisten" ja on helppo leikata ja mutkia tahansa suuntaan. Hieman pripozdal-leikkaus, ja tulee olemaan Bush etsiä eräänlainen "Stopkoy-rastropkoy". Joten, kiirettä!

Ruukkukasvessa istutetaan 3 sisäänrakennettua pistokkaita, kun ne kasvavat 30 cm: n korkeuteen, katkaise 2 sisäistä pistettä. Tämä puoli alkaa kasvattaa sivusuuntaisia ​​versoja. Heti kun ne menevät kasvuun, luo tarvittavat olosuhteet kasville. Nämä ovat suosituksia kasvien muodostumisesta kauniissa pensasessa.

Kauneus pelastaa maailman! Aikuisikään on mahdollista muodostaa shamrock silmukasta. Tämä tehdään siten, että sivuhaarat on poistettava, kasvun huippukohdat hyppäämään. Joten kasvien kruunu on upeampaa.

Ja sitten koko laitoksen elinaikana, keväällä, sinun on karsittava kasvavat nuoret oksat. Loppujen lopuksi kruunu on järjestettävä.

On mahdollista kasvattaa silmukat kudotulla rungolla. Tätä varten nuoret kasvit istutetaan pottiin kahden, kolmen tai neljän barrelin määrällä. Se riippuu siitä, mikä punoitus suunnittelet kudosta. Aikuiset versot, lehdistä vapaat, ja kutoa punokset niiltä.

Kun puuhun kohdistuu tällainen stressi, sinun on luotava heille hyvä kasvuympäristö. Varsien kosketuspisteissä ne on lisäksi kiinnitettävä, mikä helpottaa runkojen nopeaa kasvua. Seuraavaksi, kun runko on lignified, kiinnitys olisi poistettava.

Aikuinen kasvi on siirrettävä tilavammalle maljakolle joka kolmas vuosi. Jos kasvi asuu teidän kanssanne pitkään, maadoitusta ei suositella. Yksinkertaisesti siirrä se toiseen astiaan, kirjaimellisesti 1 cm enemmän ja kaada tuoreeseen substraattiin.

Nuoret kasvit istutetaan vuosittain, ne kehittävät voimakkaasti. Kasviensiirto keväällä. Kasvuvaiheen aikana juurisysteemi kehittyy hyvin. Lepäässä, terve vahva puu lähtee.

Tarvitset lepoa! Scheffler on horrostilassa marraskuusta helmikuuhun. Tällä hetkellä kastelu- ja päällystekasvit vähenevät. Kastelu, tuottaa laskelmasta yhden litran maaperän kuluttua 100 ml. vettä.

Juotetaan, kun maan päällinen kuori kuivuu. On selvää, että sinun pitäisi vettä kerran viikossa, ei useammin. Lannoitetta tuotetaan kerran kuukaudessa, liuoksen pitoisuus on puolet niin paljon kuin kesän ruokinnassa.

Pudotuslehdillä on useita syitä:

 1. Riittämätön valaistus voi aiheuttaa lehtien menetyksen, kasvi on siirrettävä valoiseen huoneeseen.
 2. Liian paljon kastelua voi aiheuttaa lehtien menetyksen ja aiheuttaa juuriston syöpymisen uhkan. Tämä johtaa kasvin menetykseen. Sopeuta kiireellisesti kukan juottamisnopeus.
 3. Spider-punkki, toinen syy lehtien menetykseen, ja sen kanssa on taisteltava nykyaikaisten lääkkeiden avulla. Tämä "Fitoverm", "Neoron" ja "Actellik" ennaltaehkäisevän pitäisi lisätä huomattavasti huoneen kosteutta.

Leikkausviljelijöitä käytetään hidastamaan voimakasta kasvua leikkaamalla kasvin päätä. Tällaisesta menettelystä puu tulee rehevämmäksi ja kauniimpi kuin puu. Leikkaaminen tapahtuu keväällä, poistamalla 5 munuaista, se on mahdollista ja enemmän.

Puu-tyyppinen päällystys reagoi kevyesti toimintaan, karsinnan jälkeen, sivuvaikutukset alkavat kasvaa, on syytä säätää kruunua hieman, etkä tunnista taimiä. Ennen kuin näytät karvaista kauneutta, jossa on voimakkaita lehtiä.

Shefflerissä on paljon hyökkääjiä. Taistele elämästä! Suojaus - ennen kuin käytät hyönteismyrkkyjä tätä vitsausta vastaan, sinun on pestävä kasvi saippuavedellä. Näin voit pestä kirveet panssarointi-läpäisevällä läppällä ja käsitellä kasvia "Carbophos" tai "Aktar" kanssa. Vain silloin on toivoa päästä eroon rääpäistä.

Kirveet - se on hieman helpompi taistella. Ennen kuin kasvi käsitellään valmisteilla, pese se saippuavedellä. Sitten spray "Inta-vir", "Decis", "Karate", melko tehokkaita kemikaaleja tuholaisia ​​vastaan.

Spider-punkki - miehittää lähes kaikki sisäkasvit, ja sitä on vaikea taistella. Se imee elämää mehuista puusta. Jos et taistele, kukka kuolee. Jos olet huomannut rastiikaa aikaisin, voit pyyhkiä lehdet saippuavedellä.

Näet, että suurin osa lehdistä on valkoisia pisteitä, vain kemia auttaa. Ripottele puu jollakin ehdotetusta hyönteismyrkystä "Nearon", "Aclelic", "Inta-vir". Lisää kosteuden prosenttiosuus huoneessa, punkki ei siedä kosteaa ilmaa.

Mealybugs - tässä tapauksessa auttaa korvaaminen maaperän. Pidä silmällä kunnosta maaperän kukkaruukku. Kilpikirvat saada tartunnan, kasvi voi spontaanisti. Miten käsitellä niitä? Mealybugs, haluavat asettua maaperään runsaasti typpeä.

Älä overfeed kasvin lannoitetta, tee se pakosta. Tuhoaa hyönteiset mekaanisesti, joka murskaus. Tämä epämiellyttävä menettely on paperi ja kangas lautasliinat. Hyönteisten tuhoaminen on valmis, hoitaa Bush hyönteismyrkyt.

Koska et halua satuttaa! Tautia ei ole säästynyt Schefflerin puolella, mutta enimmäkseen hän kärsii huomiota hänen niinkään sairastua joihinkin sairauksiin.

Jotkut sairaudet ovat luet kappaleessa "Miksi lehdet putoavat." Edelleen tuholaisten aiheuttaa merkittävää haittaa tehtaan rikkomisesta lämpötilan ja kastelun järjestelmät, sekä riittämättömät valaistus taimi.

Punainen ja ruskea läikkiä kasvi johtuu liiallisesta maaperän kosteus alhaisessa (13-15 ° C) huoneen lämpötilaan ja hapen puutteesta maaperään. Siirrä pensas lämpimässä huoneessa.

Sopivana muutoksen aika, muuta nykyistä maaperään, löysempi. Tämä on tehtävä parempaa läpäisyä läpi kosteutta ja ilmaa.

Kalpea lehdet, sumea lausutaan kuvio lähtee, se on ongelma postrolistnyh lajia. Tämä vaikutus saadaan niukat kattavuus ja Scheffler tykkää paljon valoa.

Juurikäävän johtuu runsaasti säännöllistä kastelua, maaperä ei ehdi toteuttaa kaikki saapuvat kosteus on pysähtyminen, seurauksena, elvytys tai kasvi kuolee.

Muodostuu reunassa lehdet kuiva ruskea reunus, todennäköisesti huone on liian kuivaa ilmaa, laittaa pieni säiliö leveä suu täynnä vettä, syrjäinen paikoissa. On parempi ostaa ilmankostutin. On myös välttämätöntä kiinnittää huomiota, onko kasvi tulee luonnosta vyöhykkeelle. onko vesi se saa.

Nurja puoli lehdillä muodostunut pimples mikä olisi? Tämä vesipöhö, tuloksena runsaasti kastelua. Kyllä, joku oli ylimääräistä huolta. Kasvi on siirretty, kastellaan normalisoituu.

Menettelyn edellytykset! Vaikka sanotaan, että Scheffler ei vaadi välittää, mutta noudattamaan normeja kastelu, lämpötila ja valo-olosuhteissa, vielä.

Valaistus on hyvin suuri rooli elämässä tämän trooppisen puun. Hänen pitäisi antaa riittävästi valoa, ei väliä mitä sää ulkona kesä tai talvi. Kasveille voit käyttää mitä tahansa ikkunalaudalle paitsi etelässä. Siellä kesällä julmuuksista suorassa auringonpaisteessa, Scheffler voi sietää niitä.

Vuonna postrolistnyh kopioita useiden muiden vaatimusten valoon. Voit sijoittaa ne eteläisen ikkunalaudalle, mutta keskikesällä, vielä tehdä varjossa ikkunat läpikuultava kangas. Huone on paljon valoa, mutta se on hajallaan.

Tekee tai ei tee kesällä kasvit raitista ilmaa, se on sinun. Ei ole yksimielisyyttä asiasta ei ole maatalouden teknikot. Joku neuvoi tekemään kukka ja kiinnittyvät pitsimäinen varjossa puita.

Jotkut ihmiset ajattelevat, että huonekasvit eivät saata avoimella parveke tai terassi. Mutta molemmissa tapauksissa varoitus suojaamaan kasvin suoralta auringonvalolta.

Huonelämpötila, toinen komponenteista kaunis ulkonäkö kasvi. Tästä arvostettuja talon kasvi? Emerald lehtien, ja tässä tapauksessa, yhä alkuperäisessä muodossa kukkia, ehkä ne näyttävät ja eksoottisia, mutta eivät kaikki hyväksyttäviä. Mikä olisi Scheffler oli sopiva mielestä on noudatettava lämpötilan säätö.

Vaikka hän A, mutta ei kestä lämpöä ja kylmää se sattuu. Optimaalinen lämpötila sitä +16 to + 22s kesällä, talvella, sietää välillä +14 to + 18s, alempi johtaa taudin kukka.

Anna meille vettä! Kastelu ja kosteus huoneessa, tästä laitoksesta ovat erottamattomia. Kostuttaa maaperä kasvi. Vaatii syvä pannulla, kesä pensas kastellaan runsaasti, liiallinen kosteus valuu siihen. Iltana häviävät lämpöä kertynyt se kaadettiin veteen, mikä suojaa juuret lahoamista.

Kastelu tuottaa puolusti vettä huoneenlämpötilassa. Kesällä kastellaan 2 kertaa viikossa, jopa 300 ml. vettä litrassa maaperän, talvella kastellaan kerran viikossa, kun 100 ml. samaa litra.

Muista, kukin laitos on oma osuus nestettä. Kuntoa substraatin, ylimääräinen kosteus on haitallista sekä kuivaus maaperän. Seuraa kultainen keskellä, Scheffler kiitos kaunis kruunu.

Varo kosteuden ja maaperän kukkaruukku. Suihkuta puu useammin, varsinkin kesällä. Talvella patterit voimakkaasti kuivattu ilmassa, on toivottavaa, huonekasveja ostaa ilmankostutin, ja se on helpompi ihmisten hengittää.

soveltuu hyvin kasvavien hydroponically Scheffler. Ruoanlaitto kapasiteetti istutukseen sisätiloissa lemmikkieläinten kuivatuskerros pitäisi laittaa potin. Maaperä koostuu:

 • 40% humusta;
 • 30% lehtiä muottiin;
 • 20% kompostin sekoitettu pieni kevytsoran;
 • 10% karkeaa hiekkaa.

Sopii vain niitä! Kukka tykkää hieman hapan maaperä, joten lisää alustaan ​​turvetta, jos haluat olla peruste ostaa valmiina maaperän kämmenet. Kasveille tarvitsevat ilmaa ja nestettä läpäisevä irtomaata, niin sinun ei tarvitse huolehtia uuden lemmikin, ajan kirjoitat kokemus, ja niin et pelkää hoidon kosteutta rakastava kasveja.

Kasvaakseen Schefflerin vaativat intensiivistä lannoituksen kasveja. Ruokkia sitä keväällä ja kesällä kerran kuukaudessa. Lehtien ruokinta, menetelmä ruiskuttamalla kukka suoritetaan saman välimatkan päähän toisistaan. Yleensä käytetään tähän zirkoni, EPIN tai muulla sopivalla biostimulant. Jälkeen kastelulannoitteeksi tehdä universaali vehreässä kasveja.

Jonkin sisätilojen Schefflerin nauttii hallitsevasta asemasta koostumuksessa. Sen epätavallinen muoto ja lehdet eivät ole vain esteettisesti miellyttävä, mutta myös kyllästää hapella, lisää sen kosteuspitoisuus, ionisoi.

Hänellä on myös ominaisuus absorboida negatiivista energiaa. Tämä on erityisen tärkeää toimistoissa. Jos koskaan on mitään tapahtumia, yritysten kokouksiin.

Suuri osa elämän kuluu töissä, joten kelataan kukka Schefflerin joka on sopivampi kotihoitoon. Kaappi, tämä on sinun työsi kotona, kannattaa lisätä hieman mukavuutta.

Video: Hyödyllisiä vinkkejä kukkien hoidosta Scheffler

Miten istuttaa ja kasvaa freesia kedolla

Miten kasvaa kukka freesia kotiin

Mitä muuta tarkistaa?

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

© 2018 Tietoja värejä, kaikkea ja kaikkia · Kopiointi materiaalien ilman lupaa on kielletty

Scheffler sillä kukka kotihoitoon, valokuvia lajien

Scheffler (Scheffler, tai latinan Schefflera.) - erittäin kaunis kasvi. Koska niiden koristeellinen ulkonäkö ja nekapriznosti hoitoalalla siitä on tullut hyvin suosittu lemmikki kukka.

Scheffler näyttää pieneltä pensas tai puu, jonka lehdet muistuttavat käden sormilla levitä. Levy on jaettu 4-12 osiin. Monet lehtiä muistuttaa sateenvarjoa, niin usein kutsutaan puiden Shefleru sateenvarjo.

Kotona Scheffler juuri koskaan kukkia, Kuitenkin sen kukka-kuin lonkerot, se ei ole niin näyttävä kuin lehdet. Lisäksi haittana puute kukinnan ja uninviting kukka Schefflerin Schefflerin kompensoidaan täysin kykyjä ozonize ja kostuttaa ilmaa ja kumota vaikutukset nikotiinin ja tervan tupakansavua ja samalla - helppohoitoinen.

Nimi kasvin nimettiin Saksan kasvitieteilijä Schefflerin eläneen XVIII vuosisadalla ja oli ystävä kuuluisan Linnaeus. Se kuuluu perheeseen Araliaceae ja tämä perhe on monipuolinen sekä nimen ja ulkonäkö. Luonnossa on noin 200 erilaista Scheffler, ne kasvavat trooppisilla osassa maailmaa, esitellään muodossa pensaat, puut ja jopa viiniköynnöksiä. Kuviaan on silmiinpistävää koko, väritys lehdet ja mielenkiintoinen.

Omatekoista noin kymmenkunta lajia.

Suosituin tyypit kukkien:

He kaikki näyttävät varsin houkutteleva ja samalla huolella, joten usein kotona ja toimistoissa. Jos haluat sisustaa huonetta tehtaan ja samalla kestävät tyyli tätä roolia täysin selviytymään Scheffler. Kuvia miten sisustaa asunnon tai toimistoon tämä kasvi, auttaa paitsi valitsemaan oikean ilmeen, mutta myös "kirjoittaa" kukkien suunnittelussa huone on paras.

Luchelistaya tai zvozdnolistnaya, Schefflerin eri lehtien lukumäärä aikuisten lehdet - ne ovat 16, ne ensin munanmuotoinen, sitten tulee pitkänomainen, tylppä lopussa, saavuttaa pituus 15 cm ja leveys 5 cm. näkymä kasvaa hyvin nopeasti ja voi päästä korkeus 3 metriä, vaikka!

Schefflerin on palmate lähtee 8 levyyn, niillä on elliptinen muoto, totesi lopussa. Lehdet koristavat värikkäät suonet. Tämä Scheffler on kompaktimpi kuin luchelistaya.

Puussa Schefflerin yhdiste lehdet koostuu 7-16 lehdet pitkä varsi. Lehdet saavuttaa 9-15 cm pitkä ja 5-8 cm leveä, coriaceous paksu, kiiltävä, suippokärkisiä. Tämä laji voi olla pestrolistym. Se kasvaa 1,2 m.

Vosmilistnaya ole kovin yleisiä, mutta myös varsin koristeellinen. Hän 8-12 pitkänomainen teräväkärkiset lähtee yläosassa lehdet jopa 30 cm ja leveys jopa 10 valoa laskimot.

Usein noviisi viljelijöille voidaan sekoittaa on erilaisia ​​kasveja ja vaikeus valinnassa, mutta valokuvat Schefflerin auttaa valitsemaan mielenkiintoisimmat näkemyksiä.

Lisäksi on Schefflerin monet kasvatettujen lajikkeita, joita usein kotona ja samaan yhtä vaatimaton välittävän.

 • Hayata on vaaleanvihreä lehdet ovat soikeat, pitkänomainen, kapeneva päissä.
 • Geisha tyttö erottaa tumman vihreät lehdet, pyöristetty lopussa.
 • Janine houkutteleva pyöristetty näyttävä tumman vihreät lehdet, ja kaksihaarainen päät kerma päällystetty täplät ja raidat.
 • Variegata on tumman vihreät lehdet keltainen sijoittelussa.

Scheffler - melko unchallenging hoitaa kasvi. Se on vaatimaton ja jollei yksinkertaisia ​​sääntöjä arvostavat rehevä värikkäät lehdet. Kotelo kukka - todellinen löytää! Jos haluat olla talossa kaunis kasvi ja ei kuluta paljon aikaa hoitaa niitä, niin paras vaihtoehto - Scheffler, hoito kotona, kuvia ja videoita, jotka löytyvät verkosta, eikä taakka käytännössä kuka tahansa.

Erityistä huomiota on kiinnitettävä hoitaa valaistuksen. Scheffler Hän haluaa hajavalon, mutta se tuntuu hyvältä, ja penumbra. Se voi myös tehdä jonkin aikaa suoralle auringonvalolle, mutta ne ovat edelleen paremmat pritenyat se välttää palovammoja lehtiä. On parasta Shefleru kasvamaan läntinen ja itäinen ikkunat, jossa vihreät lehdet - pohjoisessa. Talvella pitäisi laittaa tehtaan hyvin valaistu paikka ja dosvechivat kotiin, varsinkin jos huoneessa on lämpimämpää kuin 17 ᵒS. Kesällä voit tehdä Shefleru koti raitista ilmaa, suojaa se suoralta auringon.

Edullinen lämpötila sisällöstä Schefflerin kotona - 20 ᵒS. Jos lämpötila ylittää 20 ᵒS, Scheffler voi menettää lehdet. Siksi, jos yöllä viilenee, kukka se ei satu. Se poistaa myös lehtiä, jos on luonnoksia tai lämpötilan muutoksia.

Talvella optimilämpötila 14-17 ᵒS. Missään tapauksessa älä laita tehtaan lämmittimet ja huoneen lämmittimet!

Kastelu tulisi säännöllisesti Shefleru kotiin, hän ei voi sietää liian kuivaa maata. Yleensä kastelu kukka noin joka toinen päivä, kun maa pinta on kuiva. Mutta se ei ole välttämätöntä, ja kaada Bay satuttaa häntä ainakin yhtä Se johtaa happamoitumiseen savi tomppeli. Talvella kastelu harvemmin kuin keväällä ja kesällä. Vettä tulisi olla pehmeä (se on ensin puolustaa) ja aina lämmintä pysyä ole maaperän lämpötila alle ympäristön lämpötilan.

Hoito Scheffler ehdottaa kostea ilma, joten Scheffler on miellyttävän vaikutelman pannulla märkä kevytsoran. Ripottele kukka on tarpeellinen kerran kahdessa päivässä. Kosteus on erityisen tärkeää talvella, kun huone voi olla liian korkea lämpötila.

Shefleru tulee syöttää kerran viikossa kevät-syksy, kerran kuukaudessa talvella. On parasta vuorotella monimutkaisia ​​kivennäislannoitteet hoidosta huonekasvien dekorativnolistnyh.

Shefleru istutettu useita kasveja yhdessä astiassa, niin se tulee upeat näkymät Bush.

Kahden vuoden välein, se on istutettu potin koko on paljon suurempi kuin edellinen. Shefler mieluummin hieman hapan maaperä, joka koostuu kahdesta osasta nurmessa ja yksi osa arkin, humus maaperän ja hiekan, ja kuivatus.

Yksinkertaisuudesta huolimatta Schefflerin, kuten muutkin huonekasveja, se on altis tietyille taudeille.

Ensinnäkin se saattaa kärsiä kylmästä. Scheffler luonnossa - lämpöä rakastava ikivihreä perennoja myytävänä, heillä milloin tahansa vuodesta, mikä tarkoittaa, että kun ostat pakkasella voi podmorznut kukka.

Kuten jo todettiin, korkeassa lämpötilassa ja jotkut muut tekijät, mukaan lukien ylivuodon, ylimääräinen kosteus ja liian alhainen lämpötila talvella, luonnoksia ja äkillinen lämpötilan laskiessa Schefflerin saattaa menettää lehdet. Samalla poistaa syitä lehtiä pysähtyy.

Myös silloin, kun liiallinen maaperän kosteus voi alkaa mätänemään juuret. Save laitos voidaan ottaa potista, poistamalla kaikki sairaat juuret ja istuttaa uuteen potin. Jos juottamista ja kosteus ovat riittämättömiä, lehti reunat muuttuvat ruskeiksi.

Lehdet pestään pois, jos kukka ei ole tarpeeksi valoa; jos valo, päinvastoin, liikaa lehdet näyttävät valopilkkuja.

Useimmiten Scheffler vahinkoja:

Vaikka huolehtii hänen sairaan kukka karanteenissa, jottei tartuttaa muita. Hoitoon on välttämätöntä lisätä kosteutta ja prosessi Shefleru saippualiuoksella tai hyönteismyrkkyä.

Voivat lisääntyä Shefleru pistokkaita, kerrospukeutuminen tai siemeniä.

Lisääntymiselle tai semilignified ottanut apikaalisella runkopistokkaiden. Se soveltuu parhaiten juurtuminen seos yhtä suuret osat turvetta, hiekkaa, lehtiä ja humusta maan. Pistokkaat stimulaattori käsitellään muodostamiseksi juuret ja antaa alemman kuumentamalla 20-22 ° C: ssa Kun pistokkaat juurtua, lämpötilaa on alennettava, ja pistokkaat istutetaan enemmän tilava ruukuissa.

Lisääntymiselle ilma kerrospukeutuminen vain suuria yksilöitä käytetään kotona. Tätä varten kevättalvella takakonttiin pieni viilto, ja sitten kääritään sammalta, rahkasammalta ja elokuva. Moss on säilytettävä kosteassa tilassa.

Muutamaa kuukautta myöhemmin juuret näkyvät sivustolla viillon. Muutaman kuukauden, runko pitäisi leikata alla juuret ja istutettu pysyvä paikka.

Scheffler myrkyllinen. Välttää epämiellyttäviä ihoreaktioita, sinun tulisi pestä kädet töiden jälkeen hänen kanssaan.

Esiliotettu siemenet kylvetään tammikuu-helmikuu kosteassa puhtaita yhtä suuret turvetta ja hiekkaa. Siemenet itivät lämpötilassa 20-24 ° C Kun ensimmäinen lehdet, taimet istutetaan ruukkuihin. Kolmen ensimmäisen kuukauden aikana ne tarvitsevat lämpötila 18-20 ° C: ssa Kun juuret kietoa savi huone, jälleen kasvit istutetaan ruukkuihin, joiden halkaisija on 7-9 cm, ja vähentää lämpötila 13-15 ° C: Syksyllä kasveja voidaan istuttaa enemmän suurissa konteissa ja sitten hoitaa kuin perinteisen kasvi.

1