Scarecrow Carnival

Nukke Maslenitsa - antiikin perinteiden ja nykyajan

Päähenkilö ja välttämätön ominaisuus rituaali toimia lomalla Maslenitsa on öljy kauppias, laskiainen nukke nukke Maslenitsa, tai kuten sitä kutsutaan nykyajan Laskiainen patsas. Lähes kaikki kulmat Venäjä tiesi Laskiainen on mahdotonta ilman sitä. Ihmiset kylissä olivat uskoneet, että Laskiainen patsas, mutta se ei, jolla on uskomaton maagisia lahja. Näin ollen, joiden avulla seremonioita pyrkivät osoittamaan hänen liioiteltu kuvioissa sekä ulkoisia että sisäisiä. Mukaan perinne monien sukupolvien Maslenitsa oli laaja, railakas, obzhoristaya juoppo. Kadulla juhlat kaikki läsnä huusivat yhteen ääneen: "Rasvan nainen Maslenitsa lettuja ja joivat viiniä voisitte elää itseään!". Vaatteet revitty, naurettavaa, vanha kelkat, huonokuntoisia ja epätavallinen "exit" painotti vanhentumisesta tämän merkin. Slaavilaisten mytologiassa tämä ominaisuus luonne henkilöityy kuolemaa ja talvella. Ja loikki naurua, suurella äänellä ja summittaisen hauskaa, läsnä kaikilla riittejä, pidetään suojaavia ominaisuuksia.

Festivaalilla, hän rekonstruoida valtava humanoidi (oljen tai puun) luku. Voisin olla sekä naisten että miesten muodossa. Usein sen roolia todellinen henkilö.

Oli suosittu paitsi Carnival, mutta Maslennikov. He voivat käyttää sekä yhdessä että erikseen. Alussa viikon Cheesefare uskottu tehdä niistä nuori naimisissa naisen kanssa lapsen, ohjauksessa vanhusten talonpoika. Lähtökohtana ruumiin pannukakkua palveli nippu olkia, joka oli kiinnitetty köysillä pää ja kädet. Suuret rinnat tehty nippua olkea. Kun keho oli valmis, se oli sisustettu juhlava kirjailtu paita, jonka yli kantoi kaunis mekko applikaatiot, hapsut ja kirjailtu esiliina. Hänen päänsä oli sidottu, päät takaisin, varmasti punainen nenäliina.

Miten vanha nukke Carnival?

Nuket kuvattu muinoin paitsi näytti muoto ihmiskehon, mutta myös varmasti on erityispiirteitä luontainen tiettyyn kerrokseen. Pannukakku kuvattu suuret rinnat, ja Maslennikov oli ilmeinen mies ominaisuudet. Tärkein rituaali toimia luotaessa näitä merkkejä oli heidän pukeutuminen - "pukeutumista." Laskiainen täytetyt puvut täytynyt olla vanha, ränsistynyt, revitty, ja joskus ne jopa käyttivät turkkien turkista Osoittautui. Kun kaikki tämä, koska oljet nippu (runko) Carnival, ja kaikki vaatekappaleita välttämättä otettu eri maatilat. Voisit jopa ostaa kukkaro, lukuun täytettyjä seremoniallinen symboli kaikkien jäsenten kylän. Useimmissa tapauksissa merkki on myös annettu henkilökohtainen nimi Garanka, Avdotya, Dunya jne

Joillakin Siperian alueilla ei ole ainoastaan ​​naisia ​​valmistettiin Laskiainen patsas, mutta myös nuoria poikia.

Ja väestö Keski maakunnissa Moskovan Kalugan Vladimir tehtiin yhdessä päähenkilö yhteinen rituaali "perhe" miniatyyri nuket, vertasi yhteinen kylä Laskiainen. Kuvia ei enää koti on houkutteleva ulkonäkö. Kulmakarvat, silmät, nenä, maalasin ne kivihiilellä, huulet - punajuuret. Yritimme pukeutua mahtipontinen fantasiakorut, kaikki korostaa sukupuolten. Sekä kodin ja julkisten täytetyt valita sopivat tarvikkeet, luonnehtii leivontaan pannukakkuja. Joten talon voisi Pannukakku pannut, kauhat, kulhot, pysäköity penkillä matkien erän pannukakut. Tämä kuva ei ole mitään vakavaa merkitystä. Ja asukkaat Kalugan läänissä tuotetaan jopa 7 eri muodot vastaavat jokaisena päivänä Pannukakku viikolla, että ikkunan penkillä, on ylpeä paikan. Tytöt, vei heidät mukanaan, menee kokoontumisia, juhliminen, kävely niitä läpi kylän, ratsastus reki, laulaen tuskainen rakkauslauluja. Pohjimmiltaan hahmo jossa oli tyttö avioliittoiässä. Usein olen puvuissa nukke jälkeen juhla tuli yksinkertainen lelu, ja hän oli kuin nukke-motanka, eräänlainen taikakalu.

Talonpojat Permin maakunnassa tärkein symboli juhla ei ollut olki nukke ja puinen patsas. He ovat pukeutuneet tai puusta työntäjä, tai rullata lumi lumiukko, istuu hänen kelkka rullattu alas mäkiä ja kaduilla kylässä.

Mutta fifties yhdeksästoista luvulla. tapana monissa osissa Venäjää ovat muuttuneet.

Nyt, riitti roolia julkisen poimittuja Laskiainen tahansa eksentrinen maanviljelijä. Hänen koko kylä, nauraa ja pitää hauskaa, pukeutunut kirjava duds. Hänellä oli aina oltava naisellinen, nuhjuinen, hauska ja revitty. Monet naurettavaa tarvikkeet ja ajoneuvojen täydennettiin luonnetta Carnival.

Maanviljelijä, fantastinen ja absurdeja yllään matkustanut ympäri kylää. Hevonen valjastettiin kelkka vanhoja ja murenemassa. Heidän peittyi haalistunut mattoja, revitty matot hirtettiin niini, niini. Hän belted ulos, oikutella, zhemannichal ja kerääntyivät meluisa joukko kyläläisiä. Pannukakku mukana laitamilla kylässä, pellolla tai metsässä, jossa hän oli pukeutunut tavallisille vaatteille. Seremonian jälkeen, "Seeing pannukakku viikolla" kaikki palasivat koteihinsa.

Vologdan kyliä ja modernilla roolista valittu nuori kaveri joka ratsasti lasten kelkka vetämässä pieni varsa pillillä valjaat.

Mutta kylien Penzan maakunnassa käänteinen aes valjastettu vasikoiden ja varsojen helposti istuvien nuori poika, antoi hänelle käsiin pomelolta ja pokeri ja alla villi nauru kyläläiset ottivat hänet kylän läpi. Vladimir kylissä roolista Carnival poimitaan mies, hän istuu valtava reki pyörän kiinnitetty korkea napa. Ajoin sen viinipullon ja valtava Kalach.

Mielenkiintoisia perinteet Venäjän kansan Carnival oli yksi yhteinen piirre: ne kaikki alkoi ja päättyi karnevaali kulkue. Suosittu rituaali polttamista effigies Carnival symboloivat "jäähyväiset, hautajaiset" vanhentunut talvi.

Miksi polttaa nukke laskiainen?

Riitti polttaminen effigies Carnival ilmaisee ajatus maallisen ja vuosittaiset päivitykset. Muinaisina aikoina tulen heitti vanhan hyödyttömiä asioita, laittaa tuleen kaikki syntisiä, surullinen ja huono. Kaikilla polttava, riippuvaisia ​​Parish alkukeväästä. Onhan oikeus suorittaa tylsä ​​talvi (nopea palaminen Scarecrow), sitten auttaa keväällä. Ashes lannoittaa kentät tulevaisuuden runsaasti satoa.

Miten tehdä täytettyjä Laskiainen?

1. Nykyinen Laskiainen patsas on hyvin erilainen kuin se, joka on tehnyt meidän muinaiset esi-isät. Yhä, se luo, joka perustuu variksenpelätin. Se on valmistettu kahdesta kuiva, eri pituudella tankojen. Pitkä - on perusta kehon, joka on lyhyt - käsin. Bruski laittaa risti ja koputtaa.

2. muodostamiseksi elin ottaa heinää, paperi, olki - kaikkein polttaminen materiaaleista. He olivat sidottu köysillä, langan, luoden täytetty hahmo. Jos ei ole läsnä varsien tai kuivaa ruohoa, korvata ne luuta 2-3.

3. pään asettaa kirkas pellavapussissa, joka on täytetty olkia, heinää, ja alaosassa ovat silloitettuja. Sen sijaan, pussi voi ottaa valkoinen paperi käärimällä se olki. Kirkas huivi, sidottu selkä, pää peitettynä.

4. Valitse mekko Maslenitsa variksenpelätin vanhoja tai hellemekko tai mekko, ompelu hänen hame. Sitten ruoho, olki effigies murenee ei.

Jos on halu luoda hohdokas make laskiainen - muotia!

Laita se järkyttävä lyhyt takki hihat - taskulamppu päätään - ottaa niskaan - valtava huivi. Bottom - hame erottuvalla värillä. Konkarit ottaa käsineet ja tamp niitä heinää. Vahvistamaan päistään köysillä kiinni.

5. razrisuy kasvot. Eyes - aina suljettu - ohut kosmeettisia kynä. Saat tulipunainen posket ja leuat istuvuus poskipuna ja kirkas huulipuna. Tämä hahmo on selvästi kontrastin valkoinen lumi.

6. Kahden punos kierre valkoisella liinalla tai sävyjä keltainen kankaalla. Kärjessä punoksen tie nauhat. Kiinnitä punos alla nenäliinan. Nyt nukke jätetään laittaa lumeen tai korjaa lumi.

Burning effigies Carnival: joka symbolisoi mitä pidetään

Mardi Gras on yksi vanhimmista lomien, koska se oli Venäjällä jopa pakanallisia kertaa. On siitä ajasta on säilynyt joitakin rituaaleja, kuten leivontaan pannukakkuja, polttava effigies Carnival ja hyppää yli tuleen.

Huolimatta siitä, että osa rituaalia on pakanallinen sävyjä, perinne modernin juhla tiukasti sidoksissa uskonnollisiin tykeillä. Miksi ja milloin Carnival valjaat, ja mikä merkitys rituaali?

Burning effigies Carnival - erittäin tärkeä rituaali, merkitys, jotka liittyvät suoraan hedelmällisyyteen. Vuosisatoja sitten uskoivat, että uhrauksen voimme päästä eroon kaikki ongelmat ja kärsimyksiä. Siksi hyvin patsas on valmistettu kuvaksi ja kaltaiseksi ihmisen. Lisäksi Carnival ihailtu pukea erilaisia ​​naisten leningit, se yhdistetään lähtevän talvella.

Millä erityisistä syistä poltetaan effigies muinoin?

 1. Ihmiset uskoivat, että tuhoaminen Laskiainen täytettyjä Elämä jatkuu kaikki murheet ja kärsimyksiä.
 2. Myös samanlainen rituaali oli symboli talven johtoja.
 3. Klo polttava nukke oli toinen tärkeä tarkoitus: parantaa maan hedelmällisyyttä, koska sen kautta rituaalisen kuoleman Laskiainen täytetyt hedelmällistä maata henkiin.

Burning effigies karnevaali oli todella tärkeä rituaali ja semanttinen, mutta vain muinoin. Nyt hän on kohdeltava kunnioittavasti, mutta ei enempää. Ihmiset eivät enää usko, että on välttämätöntä rituaali uhrauksia lisäämiseksi tulevaisuuden tuottoja, jolloin palaminen karnevaali viihde hauskaa suoraan merkitsee alussa paaston.

Ensimmäistä kertaa tätä perinnettä se mainitaan Ensimmäiset kirjalliset liittyvät vanhavenäläiseen tilaan. Sitten juhlaa kesti 7, ja peräti 14 päivää, ja joskus tänä aikana tapahtunut useita rituaali torching olkinukke. Antiikin slaavit oli tärkeää paitsi tuoda kuvan karnevaali palo, mutta myös suorittaa rituaali hautaaminen tuhkaa. Uskottiin, että tuhkat pitäisi ehdottomasti haudattu maahan, koska se lisää saantoa peltojen ja merkitsi lopullista kevään tuloa. Joka on kuin hautaaminen tuhkan lähes koskaan tapahdu.

Ominaisuudet luomisen Laskiainen täytetyt

Yksi suosituimmista kysymyksistä, aattona loma - miksi valjaiden täytetyt Carnival. Erityisesti uskonnollista ja pakanallisia vivahteita kuin polttaminen on kuvattu edellä, on enää saada selville, mitä on vivahteita luoda siellä hyvin täytetyt. Tämä juhla on aina symboli luotu seuraavia sääntöjä:

 • täytetyt suoritettu tai olkea, tai vanha lumput, koska nämä materiaalit ovat hyvin valaistu;
 • tämä ominaisuus kiinnitettiin perinteisiä piirteitä naisen ruumiin;
 • Carnival on myös lähes aina itsensä ylös naisten vaatteisiin;
 • täytetyt perinteisesti asetetaan numeron tai muita suuria, pitkä keppi hänen palava oli kätevä tarkkailla kaikkia kaupungin asukkaisiin.

Lähes aina symboli juhla luotiin jo maanantaina ensimmäisenä päivänä karnevaali juhlia. Sitten se vain alkoi tehdä oljesta muuten obrjazhaja naisten vaatteisiin. Nämä luvut tehtiin lähes jokaisessa talossa, mutta alue on perinteisesti poltettu vain kaunein ja suuri. Saada rahat joko maanantai-iltana tai tiistaiaamuna. Seuraava ihmiset veloitetaan patsas kelkka ja meni hänen matkustaa ympäri maata.

Rituaali poisto karnevaalit jatkuu koko lomaviikon sunnuntaihin. Burning effigies oli paitsi keskiosiin, mutta myös pihoilla paljon taloja.

Joissakin kansat päätettiin olla polttaa nukke rituaali ja tukahduttaa sen reikään. Kuitenkin tämä vaihtoehto on melko nopea virtaavaa rituaali lopullisesti ohi, koska sen nezrelischnoy.

Luotaessa tämä luku on lähes aina käytetty tarpeettomia asioita, joita ihmiset haluaisivat päästä eroon. Burning heille täytetyt, jokainen perhe ei ole vain toivovat suurta sadonkorjuuta, vaan myös puhdistaa oman tilan, poistaa kaikki tarpeettomat ja häiritseviä perheen hyvinvointiin.

Yksityiskohtainen skenaario palaminen Rite

Historia täytetyt Carnival juontaa juurensa pakana kertaa, kun tämä seremonia oli selvä uskonnollista sävyä. Sitten polttaa valtava luku varhain aamulla sunnuntaina tehtiin.

 1. Giant täytetyt perustettu kelkka, ja hänen vieressään istui kaunis tyttö, pukeutunut paljon samaa kuin symboli karnevaali.
 2. Vaunun oljilla hahmo ja naisen muutti keskusaukiolle kylän, jonka jälkeen rivissä esillä olevassa prosessissa. Ihmiset matkustavat sarake ratsain tai mennä Scarecrow samanaikaisesti laulaa joululauluja ja tanssia.
 3. Kun täytetyt jäivät polttava sivustolla, asenna se, ja ihmiset vietiin hauskaa ympärillä. Älä unohda, että loma oli uskonnollista sävyä, ja siksi, kyläläiset riitti oli täysin tarpeellista toistaa, perineet esi-isiensä. Laulu ja tanssi tässä symboloi uskonnollinen upottamalla transsissa.
 4. Parin tunnin menossa syttymisen hahmo. Soihdun olkinukke saatetaan tavallisesti pää ratkaisun, sillä tämä operaatio oli kunniallinen ja tärkeä. Kaikki muut ihmiset jatkoivat laulaa ja tanssia varrella heittää tuleen jälkeen jäävää karnevaali ruokaa. Uskottiin, että lettuja ja kakkuja jälkeen vasemmalle karnevaali, hävitettävä, koska ihmisten edessä odottaa pitkä viesti. Tällaiset elintarvikkeet ovat yleensä poltetaan, mutta joskus jakoi köyhille ja tarvitseville.
 5. Juhlat tapahtuu kunhan tärkein symboli voiton eivät sammua kokonaan. Sen jälkeen kyläläiset voi vain kerätä tuhkaa ja polttaa sen. Jätä tuhkaa jälkeen uskonnollinen menettely oli huono enne, koska ajateltiin, että jos sato on huono, ja äkillinen kylmä voi tuhota kasveja. En haudata tuhkaa alalla, jossa viljellään suuri massa sadon. Yhdessä tuhka voisi haudata jäännöksiä ruokaa ja pieniä lukuja valmistettu oljesta.

Joissakin maakunnissa, oli perinteisesti palavan pienen olki lukuja. Nämä luvut tehtiin useita kopioita, ne tarkoittivat jotain, jota henkilö haluaa hyvästellä. Esimerkiksi polttamalla pieni pehmoleluja, henkilö voi toivoa päästä eroon sairaus tai onnettomuutta rakastunut.

Mielenkiintoinen rituaaleja liittyy Laskiainen variksenpelätin

Koska festivaali oli hämmästyttävän suosittu, hänen käsikirjoitus joskus mutatoitunut merkittävästi. Esimerkiksi joissakin maakunnissa ei palanut nukke, ja tuli symboli voiton ihmisiä, pukeutunut tapaan olki lukuja. Yleensä juhla symboli tekee kaunis tyttö, mutta voi pukeutua ja vanhan naisen tai paikallinen arvostettu mies.

Myös se mutatoitunut ja palaminen täytetyn riitti. Palo heitti kaiken, pienistä hahmoja ja päättyen puinen lokit. Mikä voisi mennä takka, yhdessä hahmo olkia?

 • Joissakin maakunnissa harjoittaa uskonnollista polttaminen pyörä puuta, joka oli auringon symboli.
 • Myös ihmiset voivat heittää tuleen paperin toiveiden ja pyyntöjä.
 • Usein uskonnollinen poltettu ja alistettiin vanhoja asioita, kuten sandaalit ja paita, ja niiden avulla ihmiset ovat yrittäneet päästä eroon vastoinkäymisiä.

Kostroma maakunnassa oli perinne polttava "olkinuken." Kukin Villager otti pieni nippu olki ja heitti kasa, jalkojen alle lukujen olkia. Kun riittävä määrä helposti kirjoitetaan syttyvien aineiden mies jaloissa, se paloi, mikä symboloi johdot kylmää ja pakkasta. Myös Kostroman maakunnassa, monet miehet menivät matkustaa kärryt läpi kaupungin erityisissä olkihatuista. Illansuussa, nämä lippikset poltettiin kuin symboli keväällä ja hyvästit talven.

Välittömästi polton jälkeen esim effigies ihmiset menivät kotiin tai kirkossa. Kun viimeinen pilkahduksiakin tulen päättyi ja loma, joten oli aika paaston. Uskottiin, että rituaali polttaminen puhdistaa sielun jokaisen henkilön, ja nyt ihmiset voivat elää odottaen jotain valoisa ja mieleenpainuva.

Miksi polttaa karnevaalit nyt - kysymys eri järjestyksessä, kuin moderni rituaali, ei ole mitään uskonnollista sävyä. Koko viikon ihmiset kuluttavat runsaasti pannukakkuja ja polttaminen olki ihmisestä tulee hauskempaa kuin tietty rituaali erityinen merkitys.

 • Lienee täytetyt ole tehty ensimmäisenä päivänä juhlat joka kotiin, ja tehdään tilauksesta sunnuntaina.
 • Ritual palaminen tapahtuu vain pääalueeseen mutta paikoissa, joissa tapahtumia järjestettiin.
 • Tuhka jää jäljelle kun olkiukolla ei lentävät peltojen yli ja kaivettiin maahan.
 • Poisti myös perinteisesti polttamalla vanhoja vaatteita tai juhlava ruoka jäämiä.

perinne juhlistaa karnevaali jatkuvasti muuttunut ja muuttuu johtuu siitä, että kirkon johtajat kannattivat poistamista juhla. Ja Katariina II, Pietari I ja vaati peruuttamisesta loman, mutta tavallisille ihmisille Carnival on pitkään ollut ole symboli pakanallisia tapoja, ja tärkeä osa tulevaisuuden uskonnollisissa.

Nyt polttaminen täytetyn karnevaali - se ei ole niin tärkeä rituaali, mutta jatkoi pitää kaikkialla sunnuntaina, loma viikolla. Tavallisille ihmisille, tämä rituaali on tullut symboli loppuun juhlia ja lähestymistapa paaston, ja ilman sitä on vaikea kuvitella Pancake.

Kuinka tehdä variksenpelätin Maslenitsa. Maslenitsa variksenpelätin

Broad on sielu Venäjän kansan. Laulujuhlat, mustalaiset karhuja, balalaikka ja vodka - niinhän Venäjä liittyy ulkomaalaisia, vaikka tiedämme, että tämä ei ole totta - ainakin toistaiseksi, ja jokapäiväisessä elämässä. Kaikkina aikoina Venäjän ihmiset rakastavat juhlia lomansa pääsiäisestä Laskiainen. Oli aikoja, rituaalit, muokata, muuttaa mukaan aikojen, piilossa, mutta pysyi sydämissämme. Ja lomien, joka tuli antiikista, ovat edelleen suurin suosikki. Jopa trendikäs hipsterit voi vastustaa isoäidin pannukakkuja, ja ihmiset taivutettu terveyteen, mielellään itseään kakkuja. Kaikki tämä - syy yritysten tapahtumia: he rakastetaan koulussa ja toimistossa. Tällä hetkellä Internet on täynnä artikkeleita ja skriptejä Maslenitsa. Voit päivittäin tavata kahvitauolla, asiaankuuluvien aiheiden päivä, ja voit viettää koko viikon viimeisen päivän Carnival. Ja jos päätät osallistua toimintaan festivaali, on tarpeen tutkia sen historiaan, perus tavat ja perinteet, sekä selvittää miten tehdä variksenpelätin Maslenitsa.

Se alkoi hyvin hiljaa. Maanantaihin valmisteluun jää ja lumi viihdettä, osallistuminen oli ehdottoman välttämätöntä, jos et halua viettää vanhuuden surun ja rampa. Sisar laki meni vanhempiensa ja vanhemman keskustellaan illalla, joku soittaa ja mitä hoitaa. Ensimmäinen yritys antoi köyhille. Käytössä Zaigrysh ja alkoi hauskaa - syöminen vatsa, pilaa, hauskaa, vitsi ja tottua morsiamia ... Ja seuraavana päivänä hänen äitinsä-in-law meni - lasin ja pannukakkuja liikaa. Näiden sukulaiset olivat tärkeimmät sankareita kaikki näkökannat. Tämä päivä ei ole turhaan kutsuttu gourmet - Keskiviikon jälkeen koston harrastanut mässäily. Torstaina hillitön ilo alkoi fistfights, hauskanpitoa. Maslenitsa variksenpelätin jo nähnyt valon ja ratsastaa kaduilla. Viidentenä viikonpäivänä Tiffany ja hänen ystävänsä ladataan vierailuiden aviomiehiään tyttäret - äitinä-in-law rakastaa-ja kunnioitusta. Ja lauantaina jatkoi matkoja vierailla ja juhlat. Tytär-Clicker vieraille, lähinnä sukulaisia ​​aviomies. Kaikki tämä oli mukana esittäminen lahjoja ja herkullisen lounaan. Käytössä Liukasta laskiaista talonpojat kävi kirkossa. Tänä päivänä päätettiin anteeksi kaikille niille, jotka vääryyttä ihmisille vahingossa liittyä virkaan hyvällä omallatunnolla. Vähitellen laantui hauskaa, puoli-syönyt lettuja poltettiin ja herkkuja kiillon hierotaan ruokia. Ja tietenkin, se paloi nukke Carnival kuin kuoleman symboli ja uudestisyntyminen.

Huolimatta siitä, että viikolla ei ole yleinen vapaapäivä, hauskaa on vielä suoritettava. Tietenkin, koska tuolloin kaikki muuttui: kyllä ​​pannukakkuja täytetyt Laskiainen, eikä silloinkaan aina - tämä on mitä liitämme rasva viikolla. Jokaisella perheellä on oma resepti, jonka hän miellyttää ainakin pari kertaa viikossa runsas kodin ja vieraille. Scarecrow talvi laskiaisaikaan ei ole niin yleisiä. Suurkaupungissa polttava rituaali heikosti toteutettavissa. Mutta jos haluat elvyttää perinnettä, niin tämä artikkeli opit tekemään variksenpelätin laskiaistiistaina, ja ehkä hänen ulkonäkönsä.

Joten, rakastan juhlia tätä tapahtumaa kouluissa. Viettävät kaikenlaisia ​​pop-tähtiä. Ja sitten vanhemmat ovat telineeseen heidän aivonsa yli kysymys: "Kuinka tehdä variksenpelätin?" Kyllä, eikä vain tehdä sitä, ja muuttuu juhla. Pääsääntöisesti kaikki viikonpäivät pelataan yhdessä illassa, samassa vaiheessa. Miten tehdä täytettyjä pannukakku päähenkilö esityksiä? Aseta se lavan keskellä: ajoittain viitata siihen väliset siirtymät kanavien skenaario, kiertelevät tansseja, ja niin edelleen. Making täytetyt Laskiainen - ei liian aikaa vievää asia. Ja sitten me katsomaan tätä prosessia.

Hack "chuchelo9raquo,, tehty omin käsin

Ensin täytyy liittyä koko paikka, jossa voit polttaa nukke, ja suuren koon vuoksi nukkeja, koska jos se toteutuu juhla avoimella kentällä, sitä suurempi luku, sitä parempi. Sitten löytää perusta: se voi olla keppiä tai puutolpan, tarpeeksi suuri ja vahva. Sitten tapauksessa pieniä. Täyte täytetyt parempi käyttää olkia. Sitten ottaa vanhan isoäidin hellemekko tai tarpeettomia tunika ja villapaita, joka on jo pieni lapsellesi. Kädet täytyy ommella kankaaseen - valitse luonnon ja valon. Joten, takki oljilla jotta Carnival todella sikeästi, rehevä, kaiken olevan hänen kanssaan. Vain tehdä lapaset tai pellavaa tupsut. Ompele ne hihat. Laita päälle sundress tai tunika, joka oli juuri täytetyt maxi. Head ommella itse - kuten taulu pyöreä alusta. Tamp se sama olkia. Voi pukeutua peruukki tai jopa pari kiharat, joten he alta hänen huivi, joka korjaisi siirtymistä kehosta kehoon. Aseta napa pääosa täytetyt eläimet, sitten päätään. Going piilottaa nenäliina. Kasvojen täytetyt Hover kauneus: punaiset huulet, posket, silmät, lyijykynällä puuhiiltä. Muista jättää avoin tila, noudata turvallisuusohjeita! Luo hieman sisennys kiinni, valo ... Vietä tanssia! Muista kokata jotain turvallisella puolella (kirjaimellisesti): hiekka tai vesi.

Puku ja variantti kuivien oksien - ne voidaan sijoittaa kuin nukke motanki vallalla keskuudessa. Se voi tehdä enemmän, ja paperi - valoisa asu. Perusasiat sopii ja luuta: pura sitä, että on, vedä kaikki jouset. Levein osa luuta - vaippa. Ota pala oksia ja laita ne, katkaista päät, jotka ovat lakaistaan. Seuraavaksi aseta sauvat yläpuolella keskellä tiheä osittain. Tie luuta juuressa laaja, turvallinen ja "kädet". Nyt laittaa tungetaan jotain kirkasta. Voit tehdä mekko paperista, niin jätä enintään "puu" tilaa ja ei ole piirretty Scarecrow kasvoja. Tai tehdä itse päätä, kuten on kuvattu edellisessä menetelmässä. Hyvin pienessä mittakaavassa valmistaa lettu kyniä. Ota kynä pohjana rajat, ja sitten - kuten aikaisemmissa menetelmissä. Voit täyttää täytetyt vanulla. Voit tehdä kartion paperia, niin että se saavutti ylitys kaksi kyniä. Tämä kartio - helma. Sitten ommella laikkuja kirkas asu.

Miten tehdä nukke laskiainen toimistossa?

Luonnollisesti näin laaja Razgulyai päässä toimistohenkilökunta ei toimi, mutta voit myös hauskaa. Valitse yksi päivä, kun tuo yhteen kaikki pannukakut, kakut, hyytelö ja niin edelleen. Tutustu perinteiden tai näytellä kohtaukset kollegoiden: Varaukset tämä vanha ja naurettavaa vaatteita. Mardi Gras oli menestys, on tarpeen ja täytetyt - mutta miten tehdä se, ja mitä enemmän polttaa? Voit tehdä tämän, sopii eri vaihtoehtoja. Tee nukke kertakäyttöisiä paperi, joka toimistossa riitä. Mene ulos - ja vain siellä, paikka tupakoinnin, polttaa patsas. Varoitus! Yksi olisi aina otettava huomioon turvallisuutta. Paperin tarroja Pitch Babu origami. Muista, kuin lapsi teki "lumipalloja" tehty paperista varten matinea? Saman kiinteä paperin sokeat naista - se olet sinä ja variksenpelätin. Jos palovamma ei halua mitään, mutta meidän on kunnioitusta perinteitä sekä tuhota variksenpelätin, tehdä nainen ulos kanan tai jotain syötävää. Esimerkiksi kanaa herkullinen kuori, voit pukeutua vihanneksia, istuttaa perunaa ja kaulan solmio kankaalla nenäliina. Tärkeintä - kaunis muotoilu, ja sitten pois talvesta tulee suuri menestys. Tee variksenpelätin pallot ja työntää ne samat vanhat sundress ja huivi - ja "lopayte9raquo; niitä.

Suorittaa "zharkoy9raquo; Carnival, voit käyttää ajatusta täytettyjä eläimiä paperimassamainen. Mutta me emme polta se. Viettää Piñata - peli, joka on mitä meidän sokkona keppiä niin paljon kuin mahdollista lyödä variksenpelätin, jotka ovat piilossa makeisia ja muita pieniä yllätyksiä. Erityisesti tällaisia ​​onnellisia lapsia, mutta myös aikuiset nauttivat pelaa niin hauskaa.

Kanssa Maslenitsa variksenpelätin voidaan suorittaa paitsi talvella. Jäähyväiset talven, sanomme hyvästit että olemme eniten hankaloitetaan. Esimerkiksi, voit lähettää variksenpelätin tuulessa meidän puutteita. Voit tehdä tämän, kirjoittamaan ylös mitä et pidä tai estää täyttää hänen unelmansa. Tehdä variksenpelätin ja pussi, pistää se paperiin toiveista. Polttaa nukke, ja se tulee ja helpottaa Tärkeintä - uskoa niiden vahvuus ja auttaa Öljyinen viikolla.

Mardi Gras - sekoitus pakanallisia. Tänään hän on ollut niin taakka, koska emme pyydä maata ja esi hedelmällisyyttä. Kuitenkin jokainen rakastaa juhlia pannukakkuja, mikä on hienoa. Loppujen lopuksi perinne ei ole unohdettu, ja sitten me tuomme heidät tulevaisuuteen, ja lapsemme vielä tyytyväisempi. Kyllä, ja mikä ei ole syytä olla hauskaa aivan kuten muun talvi masennus?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin