Sberbank maksaminen apuohjelmia

Miten maksaa apuohjelmia kautta online Säästöt: läpikäynti

Joten tänään, katsomme miten maksaa asumisen ja kunnallisten palvelujen kautta online-Sberbank. Tämä kysymys on huolestuttavaa, ehkä monet haltijat muovikorteilla jotka ovat täysin omista tietokonetta. Maksettuaan vuokran ja muut laskut postitoimistossa - on viime vuosisadalla. Ja se ei ole kovin kätevää nykymaailmassa tätä lähestymistapaa. Usein että palkkakuitista, on tarpeen viettää koko päivän. Olen iloinen tästä? Joten sinun täytyy ajatella, miten maksaa asumisen ja kunnallisten palvelujen kautta online-Sberbank. Yritetään ymmärtää tätä hankalaksi.

Ensimmäinen asia, meidän täytyy - on rekisteröityä palveluun Säästöpankin Online, ja sitten mennä sinne lupaa. Äskettäin tuotanto muovikortit automaattisesti tarjota Käsittelyn. Suoraan pankin konsultti nopeasti sitoa puhelinnumeron palvelun, ja sitten antaa sinulle tietoja lupaa. Ja vielä, voit jatkaa miettiä miten maksaa asumisen ja kunnallisten palvelujen kautta online velan Säästöpankki, sekä kaikki muut tulot.

Jos henkilökohtainen kaappi käytössä siellä, vain tarpeeksi saada lupaa. Anna virallisilla verkkosivuilla Sberbankin Onlinen oman tunnistekoodin (helpompi kirjautuminen) ja kirjoita salasana alareunassa. Matkapuhelimeen saa viestin erityisellä salainen koodi. Kirjoita se oikeaan ruutuun. Tämä vahvistaa, että todellinen käyttäjä on päättänyt käyttää palveluja. Ready? Sitten siirrymme.

No, ei ole mitään vaikeaa jatkoon. Varsinkin jos tietää tarkalleen, kuinka toteuttaa laskujen maksuun. Aluksi se yrittää mennä helpoin tapa on suora valinta vastaanottajan.

Poimi tarvittavat kuitit. Esimerkiksi sähkölaskun. Nyt mennä oman tilin sivustolla Säästöpankin. Seuraavaksi täytyy klikata kohta "Maksut ja siirrot". Kuinka maksaa sähkölaskua verkon kautta Säästöpankki? Voit tehdä tämän, kiinnittää huomiota asianmukaisen osio sivustolla valitun haaran. Täällä näet "Utilities ja kotipuhelin." Sen alla on olemassa erilaisia ​​palveluja osassa. Tällöin on valittava "Sähkö".

Huomautus: voit nopeasti ja helposti valita minkä tahansa palveluita saatat joutua käyttämään Sivustolla. Tärkeintä - on sekä saatavilla olevat sopivat kuitit. Kun kaikki tämä velka lasketaan suoraan täyttämällä yksityiskohdat. Päätimme valita maksaa laskuja? Sitten siirrymme haastavampaa prosessin osat.

Se tulee valita vastaanottajan. Ottaa hyvä tarkastella kaupunkisi kirjattiin asetuksista. Jos se on virheellinen, napsauta linjalla, ja sitten korjata. Mutta kuten käytäntö osoittaa, kaupunki asuinpaikka valitaan automaattisesti.

Jälkeen schelkchka aiheesta "Sähkö" (tässä tapauksessa), sinulla on pieni luettelo mahdollisista vastaanottajat. Jossa sinun täytyy kääntyä karkotettu kuitit. Katsokaa, mitä yritys te palvella, ja sitten sitä. Siten kaikkein vaikein osa valmistuu.

Miksi se pidetään vaikeana? Kaikki monimutkaisuuden vuoksi haun vastaanottajan joissakin tapauksissa. Sitten vastata kysymykseen, miten maksaa asuin- ja kunnallistalouden kautta Sberbank (online) askel askeleelta, hyvin vaikeaa. Loppujen lopuksi löytää vastaanottaja luettelosta ei ole aina mahdollista, kuten on jo huomannut. Mitä teet, jos et pystynyt löytämään nopeasti halutun vastaanottajat joukossanne? Miten maksaa asumisen ja kunnallisten palvelujen kautta Sberbank kuittirivi tässä tapauksessa?

Sopivia automaattisen haun. Se on annettu luettelossa. Tämä linja on kirjoitettu vihjeen täytäntöönpanoa varten pyynnön. Voit soittaa sen nimi palvelee yrityksen, sekä vastaanottajan arvonlisäverotunniste tai tarkkailun huomioon. Kaikki annetut tiedot kuitti.

Ole varovainen - se on edunsaajana eikä sinusta. Etsiä tinaa tai tilin, täytyy ilmoittaa tiedot organisaation. Muutoin haku ei tuottanut yhtään tulosta. Kun tuli halutun datan, paina Enter-painiketta tai vastaavan toteuttamiseen prosessi. Tulos ei ole pitkä. Jos kaikki kirjoitettu on totta, vain yksi järjestö alle ilmestyy hakurivin vastaten asetettuja vaatimuksia. Juuri sitä, mitä me tarvitsemme. Valitse se painamalla hiiren painiketta. Seuraavaksi siirry seuraavaan vaiheeseen.

Puhumme yksityiskohdista täyte. Miten maksaa apuohjelmia kautta online säästöt? Kun kaikki tiedot liikkeeseen noviisi käyttäjä kuitit kovasti. Ja ymmärtää heitä on erittäin vaikeaa.

Onneksi paikalla Säästöpankki on erottuva apua verkossa. Siinä löydät kaikki tarvittavat näytedatan tarkalleen, missä ne sijaitsevat kuittiin, ja kuinka kutsutaan. Lisäksi useimmissa tapauksissa, kirjoita sille varattuun kenttään etuosan asiakkaan. Esimerkiksi kun maksaa sähköstä. Kaikki laskelmat suoritetaan automaattisesti.

Lisäksi voit myös valita "Lisää mielivaltaisen määrän." Sitten laskelmia maksamalla asuin- ja kunnallistalouden eivät ole, annat haluamasi numerot omasta. Erittäin nykyinen tarjous, jonka avulla maksaa sitä eteenpäin. Täytä kaikki tiedot? Sitten klikkaa "Jatka".

Olet vain kaksi yksinkertaista vaihetta. Jos kaikki tiedot on täytetty oikein, järjestelmä voit Sberbankin datalehdessä. Siellä sinun täytyy nähdä, jos kaikki on oikein - vastaanottaja, kotiosoite vastaanottajan yhtiö, sekä maksettavan määrän. Tämä on tarpeen erityisesti, kun sitä annetaan tahansa määrällä välineitä.

Kun olet tyytyväinen yksityiskohtia, klikkaa "Tarkista tekstiviestillä". Matkapuhelin saat erityisen turvakoodin. Hän merkitään sille varattuun kenttään sivulla (tulee näkyviin klikkaamalla). Paina vain "Vahvista" jälkeen toiminta. Laskut maksettu!

Nyt sivu näkyy edessäsi, joka maksetaan kuitti. Tulostaa tarkastus tulee klikata "Tulosta kuitti". Valitse kirjoitin valikosta ja paina "Tulosta". Ongelma ratkaistu.

Useita kertoja ei aina etsiä niiden vastaanottaja, klikkaa "Tallenna pohja" pohjalle maksusivulla. Tällöin kaikki yksityiskohdat tallentuvat. Myöhemmillä maksu yksinkertaisesti valitse vastaava kuitin malleja, tarkista laskelmien oikeellisuuden, ja sitten vahvista toiminto. Mitään monimutkaista. Nyt tiedämme, miten maksaa asumisen ja kunnallisten palvelujen kautta online-Sberbank.

Kuinka maksaa sähkölaskua kautta Sberbank Online

Kun maailma nykyteknologian käytettävissä ihmiselle paljon hyödyllisiä taitoja ja valmiuksia. Yksi tällainen etu on maksamisen julkisten palvelujen Internetin kautta. Online-sivuston Sberbankin avulla käyttäjät voivat nopeasti ja kätevästi maksaa kaikki apuohjelmia nousematta kotiin.

Käteismaksut käyttäen kätevä ja nopea ohjelma, joka on Sberbank, ei tee sinusta seistä pitkät jonot pankissa tai odottaa käytettävissä pankkiautomaatin. Nyt voit hallita tilejä verkossa Sberbank.

Se voi tuntua, että tämä menetelmä maksaa apuohjelmia ei ole turvallinen, mutta Sberbank takaa täydellisen suojan ja luottamuksellisuuden asiakkailleen. Te, tietenkin, voi jatkaa edelleen käyttää vanhoja menetelmiä, maksaa apuohjelmia, uudestaan ​​ja uudestaan ​​tulla laitokselle ja suorittaa maksu terminaalin läpi, mutta jos käytät tarjoamia palveluita Sberbank, te joskus yksinkertaistaa kuukausittain menettelyä tileihin maksut sen toteuttamisesta koti, verkossa.

Kuinka maksaa sähkölaskua kautta Sberbank

Ensisijaisesti liittyviä erilaisia ​​toimintoja pankkimaksuihin, sovellus tai verkkosivuilla haluat muodostaa yhteyden palveluun nimellä "Sberbank Online", tähän tarpeeseen:

 • pankkikortilla päässä Säästöpankki;
 • "Mobile Banking" vaihtoehto. Hänen jokainen pankki asiakas voi kytkeä päätelaitteeseen, tai missä tahansa haara pankki kuullen operaattori. Palvelu helpottaa huomattavasti kaikkiin tehtäviin liittyvät maksut ja siirrot.

Onko mahdollista siten maksaa muita maksuja, jotka on otettu yleisellä alueella? Todellisuudessa ei vain tehdä jatkuvasti maksuja, mutta myös maksaa sakkoja. Kun yhdistää kaikki vaihtoehdot haluat, voit käyttää askel askeleelta suuntiin ja maksaa sähkölaskua:

 1. Mene järjestelmän Sberbankin Online.
 2. Anna erityinen koodi ja henkilökohtaiset pysyvää salasanan, jonka saat, kun mobiili pankkitoiminta yhteyden.
 3. Harjoittaa merkintä vahvistuksen. On kaksi tapaa vahvistaa: kertaluonteinen salasanan tarkistusta tai tekstiviestillä.
 4. Avata henkilökohtainen tili Sberbankin.
 5. Mene välilehti "Maksut ja siirrot".
 6. Valita palvelujen "Utilities".
 7. On "Vuokrat" valikko ja valitse palveluntarjoaja. Jos et löydä palvelua tarjotaan luettelossa hakea.
 8. Kun olisi täydelliset tiedot maksun. Valitsemalla kortin ja kirjoita tiedot määritetty vastaanottamisesta apuohjelma maksut.
 9. Todentaa määrää veloitettu ja velan määrästä. Tässä on syytä olla erityisen varovainen, velan määrän pitäisi täsmälleen lompakon eläkkeelle.
 10. Maksutosite. Tarkistamisen jälkeen vahvistamaan keskeytys matkapuhelimeesi lähetetään tekstiviesti, jossa on vahvistuskoodi.

Onhan nämä vaiheet on pidettävä maksun erilliseen asiakirjaan ja tulostaa shekin. On aina parasta olla käsillä vahvistaminen malli, se on tärkein todiste maksamisesta laskujesi. Jos sinulla ei ole kotona tulostinta, voit tulostaa kuitteja läpi erityisiin keskuksiin muussa paikassa, on tarpeen vain pitää sähköisen version vahvistus, ja sitten tulostaa sen.

Sberbank Online -palvelun avulla voit myös luoda mahdollisuus pitää maksun, jos joka kuukausi kulutat käännökset samat tiedot. Toisin sanoen, voit tehdä mitään - ohjelmassa on omasta ja kirjoittaa pois tarvittava määrä säännöllisesti. Se on kannattavin tapa säästää aikaa.

Maksaminen laskujesi käyttämällä verkkopankkia on yksinkertainen ja edullinen vaihtoehto, jotta säästää kansalaisten aikaa, joka nyt ei voi mennä pankkiin ja olla asettumatta jonoja kassalla. Se pystyy käyttämään palvelua jokaiselle asiakkaalle Säästöpankki poikkeuksetta. Erityisesti tällainen maksu soveltuu kiireinen työ asiakkaiden tai eläkeläisiä.

Miten maksaa asumisen ja kunnallisten palvelujen kautta Sberbank Online

Valtaosa väestöstä kuukausittain maksaa paljon laskuja - verot, internet, puhelin, apuohjelmia ja muuta. Tietenkin se vie aikaa. Sberbank on huolehtinut asiakkailleen, luo kätevä online-palvelu, jonka avulla voit suorittaa lähes kaikki pankkitoimet Internetin kautta. Miksi se kätevä?

Ensinnäkin - tämä on merkittävä säästö aikaa!

Kuvitella, että se ei ole tarpeen etsiä pankin konttorissa, leikattu omalla toiminta hänen vapaa-aikaan, seistä jonossa - voi vain mennä sivustoon ja maksaa kuitin muutaman minuutin (jopa yöllä).

Toinen plus - maksa komissio (olettaen, että rahastoyhtiö yhteistyötä Sberbankin, jos ei, niin komissio on 1% määrästä).

 1. Joten, jotta maksaminen sähkölaskua on tarpeen käynnistää järjestelmä Sberbank Online (miten se tehdään - lue tästä). Jos olet rekisteröitynyt, tiedät tunnuksesi ja salasanasi, ja voit helposti saada kojelaudan päällä.
 2. Päälle tärkeimmät löydät välilehti nimeltä "Maksut ja siirrot". In maksu tavaroista ja palveluista helppo löytää viittauksen momentissa "asunto- ja kotipuhelin," ja on "Vuokrat".

 • Seuraava johtaa sinut valikon tarjoajien omalla alueella. Sinun täytyy huolellisesti harkita maksukuitti hyödyllisyys ja selvittää nimi palveluntarjoajalta. Se löytyy luettelosta, tai hakuikkunan, ajo nimi, Y-tunnus tai käyttötileistä.

 • Kun olet löytänyt oikean tarjoaja, klikata nimi ja ikkuna näyttää, jossa sinun täytyy tehdä seuraavat - valitse maksullinen palvelu kortti, joka tehdään maksun (muuten, luottokortilla maksaminen apuohjelma ei suoriteta), ottaa käyttöön yhden numeron tai henkilökohtaisen tilin ilmoitettu kuitti maksun, määritä palkanmaksukausi. Paina "Jatka" -painiketta.

 • Kun oikea tulo, kaikki yksityiskohdat toimittajan ja palvelun tietosi pitäisi näkyä avautuvasta ikkunasta automaattisesti. Useimmissa tapauksissa tämä osoittaa maksun määrä, vanha lukemia laskurit, jotka pitää tarkastaa paperia vasten kuitit.

 • Täällä on mahdollista ajaa uuden mittarin lukema, ne sisällytetään seuraavaan maksun apuohjelmia. Jälleen klikkaa "Jatka".

 • Seuraava ikkuna ehdottaa tarkistaa kaikki yksityiskohdat organisaation ja maksu. Tämä on helppo tehdä yksinkertaisesti tarkistamalla tiedot kuitin. Jos kaikki on oikein, vahvista, jos ei, voit palata edelliseen vaiheeseen ja tehdä ero. sitomiselle maksua ei peritä, vaan voidaan poistaa pankkisi, jos jostain syystä rahastoyhtiön kanssa Sberbankin ei ole suljettu (tässä tapauksessa, Sberbank ohjaa varoja pankista, ja sitten vain siirtää maksun voi peruuttaa provisio ).

 • Transaktion varmistamiseksi tulet tekstiviesti koodin, joka on annettava (se ei toimi yli viisi minuuttia).
 • Onhan nämä vaiheet, pankin leima näkyy maksusivulla, joka vahvistaa, että maksu suoritetaan.

 • Luku alareunassa näet enemmän yhteyksiä - "check print", "Tallenna mallina" ja "toista maksu." Kun ensimmäinen kaikki on selvä - voit heti tulostaa platozhku ja kiinnittää sen vastaanottamisesta (muuten, tarkista voidaan tulostaa milloin tahansa, vähintään kuusi kuukautta). Kaksi muuta erittäin hyödyllistä tulevia maksuja lisää niitä.
 • Voit tallentaa tämän toiminnon mallina ja maksamisen jälkeen apuohjelma tarvitset vain vaihtaa maksun määrä ja lukemia laskurit, se yksinkertaistaa ja nopeuttaa toimintaa.
 • Mallin luominen tahansa maksu, mukaan lukien apuohjelmia, sinun täytyy löytää maksun luettelossa suoritettua omaan valikkoon.

  Lähes täydellinen toiminta on pieni ikoni, klikkaamalla jonka saat luoda malli ikkunan.

  Mallin luominen vahvistaa myös tekstiviestin, joten älä pelkää, että yhteisöllinen maksamaan kahdesti. Mallit, joiden nimet voivat asentaa itse, joka on myös kätevä.

  Toistoa maksu auttaa myös yksinkertaistamaan tämän maksun täytyy löytää luettelossa kaupoista Sberbank Online ja paina tätä nappia. Tarvitset myös syöttää määrä ja merkkejä laskurit, automaattisen maksamisen esiintyvän ei, joten älä pelkää käyttää näitä vaihtoehtoja.

  Kuitit sähkön, kaasun, veden maksetaan täsmälleen sama, tee se on johtanut algoritmi ja onnistutte. Jos luettelo ei ole palveluntarjoajalta, voit luovuttaa ajaa kaikki yksityiskohdat oikeaan ruutuun.

  Periaatteessa palkkakuitit laitokset voivat olla myös ilman paperiversio. Jos tallennat maksulle, sitten kuukausittain päivityksen jälkeen tiedot, tiedot näkyvät automaattisesti.

  Monet ovat haluttomia maksamaan internetin kautta, koska huoli turvallisuudesta: pelkäävät, että niillä korteilla menettänyt rahaa, että halkeilua salasanaa tai supistuu huijauksia temppuja. Sberbank Verkkopalvelu päivitetään jatkuvasti, mikä lisää turvallisuutta, käyttää erilaisia ​​salasana ja vahvistus siitä, että epäilyttäviä lähteistä.

  Joku ei käytä Internet maksu, koska ei uskalla tehdä mitään virhettä. Tämä voidaan välttää, jos käytät listattu sivustomme ohjeet, joissa kuvataan kaikki askel askeleelta. Kuinka maksaa sähkölaskua kautta Sberbank Online? Helppoa! Nyt olet vakuuttunut tästä.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin