Savupiippu laite kylvyssä puu-uuni

Laitteen ja asennuksen savupiipun kylvyssä puuhella video opetusohjelmat

Poistamiseksi palamistuotteista varmistaa pitkäaikainen säilyminen kylvyssä lämmön ja paloturvallisuus vaatii oikein järjestetty savupiippu. Siksi ennen asennusta on välttämätöntä tietää keskeiset parametrit savupiipun ja tutkia kaikki vivahteet asennuksen.

Tyypit puuhella savupiippujen

Kylpy uunin hormit vaihdella useiden kriteerien mukaan. Menetelmällä asennuksen, ne jaetaan sisäiseen ja ulkoiseen.

eduista tällaisen järjestelmän on sen suurin pystysuora kaava, joka edistää hyvän pidon. Sisäinen savupiippu säädetään lämmitys höyrysauna, ja vähentää merkittävästi aikaa lämpimänä. Asennettaessa tällainen rakenne vähentää huomattavasti kulutusta polttopuut.

Haittoihin sisäisen järjestelmän uunin sisältää:

 1. Työvoimavaltainen asennuksen. Asentamiseksi rakenne täytyy tunkeutua katto ja katon, joka vähentää yhteyden laatua tiivisteen putken.
 2. Palovaara. Asennettaessa putkea kylpy eristää ulottuvat päällekkäin erityinen lämpöä kestävistä materiaaleista.
 3. Monimutkaisuus hoitoa ja korjausta.
 4. Suuri riski savu kylpyhuone. Millä on kielteinen vaikutus rakenteeseen ja ulkonäkö halkeamia sitä savua alkaa virrata huoneeseen.

Mutta huolimatta haitoista luettelossa, sisälle asennetaan savupiipun haihtuu lämpöä kylpy on paljon tärkeämpää.

Tällaiset mallit ovat amerikkalainen ajatus. ne ovat hyvin suosittuja johtuu siitä, että on kadulla hormisysteemin vähentää huomattavasti tulipalon. Koottaessa ulompi putki järjestelmä on liitetty puuhella ja ulottuu ulospäin seinän läpi. Ulkopinnoille kylpyjen se on kiinnitetty erityisillä suluissa.

Läpikotaisin tällaiset rakenteet ovat:

 1. Savupiipun ei lämmitä höyrysauna, joka lisää merkittävästi puun kulutusta-polttoainetta.
 2. Ulkopuolella sijaitsevat putken on lämmitettävä perusteellisesti, muuten nopeasti jäähdyttää pakokaasu ei ole aikaa mennä ulos. Tällöin hormistossa on puhdistettava usein.

Siellä yhdistetty savupiippujen, jotka on asennettu puuhella metalliputken. Suunnittelu näkyy sisäänrakennettu pinta muurauksen ja nousee halutulle korkeudelle.

eniten suosittu materiaalit Savupiippu puuhella tiilet ovat kylvyssä ja metalli.

Tämä on yleisin ja samalla työlästä suoritusmuoto savupiippu kiukaan kylvyssä. Rakentaminen saatu vahva, kestävä ja sillä on korkea lämmöneristysominaisuudet. Kylpy tiilihormiin todennäköisimmin suojattu tulipaloja. Ainoa haittapuoli tiili järjestelmä on sen karhea sisäpinta, jolloin on olemassa tarve sen usein puhdistusta.

Metallirakenne helpompaa asentaa puuhella ja tuo se ulos huoneesta. Haittapuoli metalliputkien on tarve luoda laadukkaita eristys ja kondenssiveden muodostumista sisäseiniin.

Kun laite metallin savupiippu olisi otettava huomioon seuraavat materiaalivalinta vivahteita:

 1. Poikkileikkauksen putket valitaan tehon mukaisesti puu-uuni. Kylpyjä valitaan yleensä tuotetta, jonka sisä- halkaisija on 15-20 cm. Putki, jossa on pieni halkaisija ei voi luoda työntövoiman poistamiseksi savun ja suuri poikkileikkaus ei viivästyttää lämpöä uunissa.
 2. Suunnitella kestää pitkään, metalliputki on oltava vähintään 1 mm paksu.
 3. Korkeus koko järjestelmän metalliputken riippuu paikasta katolle. Sijaitsee keskellä rampin savupiipun on nostettava noin puoli metriä harjan yläpuolelle. Joka tapauksessa kokonaiskorkeus Rakenne ei saa olla pienempi kuin viisi metriä. Tämä parametri riippuu laadusta veto.
 4. Vedenpitäväksi on valmistettu käyttämällä erityistä kumitiiviste, joka sopii yli putki, tiiviste ja liiman.
 5. Asennettaessa kylpy savupiippu mallit vaativat kaksi metallilevyä. Ne on leikattu reiän halkaisija on yhtä suuri kuin putken halkaisija. Levyt kiinnitetään lattiaan ullakon ja katto kylvyn.
 6. Kun laite savupiipun tarpeen käyttää kuumuutta kestävästä materiaalista. Se asennetaan putken ympärille päällekkäin ullakolle ja suojaa syttyviä materiaaleja tulelta.
 7. Kun vahvistamisesta vesisäiliö rakenne, säiliö on hitsattu hormi ja toimii "samovar" järjestelmä.

Helpoin vaihtoehto hormiasennelmassa

Ruostumaton teräs putki voidaan valmistaa ja asettaa kaikkein yksinkertainen ja halpa hormirakenteeseen kylpyyn. Myös putket täytyy valmistaa seuraavat tekijät:

 • tee 16 cm pistoke - 1;
 • Ruostumaton polvi 16h10 cm - 3;
 • polvi galvanointi 16h120 cm - 2;
 • polvi galvanointi 20h120 cm - 1;
 • sieni on 20 cm - 1.

Levy on porattu reikä, jonka halkaisija on 16 cm, putki kiinnitetään ruuveilla. Poistuvan katon läpi putken kääritty 16 cm basalttivillaan ja asbesti johto. Se työnnetään 20 cm päälle putki, jonka on oltava hyvin turvallinen ja prosessi bitumi mastiksi. Hormiin ei kuulu sade, ylempi kuilu putkien haavan asbesti johto.

Tämä on yksinkertaisin yksikkö kylvyssä savupiippu. Kulkee helposti käsillään.

Laite ja asennus savukaasujen sandwich puu-uuni

Tehdään uusia teknologioita savupiippu Se on monikerroksinen rakenne. Sen runko koostuu kahdesta putkesta, eri halkaisija, joka on työnnetty toisiinsa. Niiden väliin on sijoitettu lämpöä eristävä tiiviste basaltti kuidun tai kivivilla. Nämä materiaalit ovat vastustuskykyisiä avoin liekki, korkeita lämpötiloja ja kemikaaleja kestäviä. Ne ovat hyvin säilyttää lämpöä ja sammutettiin ääniaaltoja.

K on sandwich savupiippu ovat kyynärpäät, tees, elementtejä kulkua katon, lauhteenkerääjä, seinä puristin kannatin, suun, tarkastusvaliokunnan tee ovi. Valitessaan näitä materiaaleja on otettava huomioon erityisesti savupiipun laitteita kylvyssä.

säätää turvallisuus rakenteen kanavan pinnan läpi vain noudattaen kaikkia sääntöjä ja ominaisuuksia sen asennuksen.

Vaiheet asennuksen sandwich putkien:

 1. Poistu savupiipun kattoon ja katto on tarpeen tehdä reikiä sama läpimitta putken tangon kymmenen senttiä.
 2. Eristys metalli tuote on valmistettu avulla lasi- tai mineraalivillaa. huolella valittu materiaali sulkee sisäänkäynnin savupiipun kattoon.
 3. Jos välissä ullakkokerros ja katto etäämpänä kuin puolitoista metriä, on ullakkokerroksessa, sinun on asennettava purkausyksiköstä. Se koostuu kiinnityselimet ja metalliosat, jotka on kiinnitetty ylöspäin, ristikon järjestelmä. Poistoyhde vastaanottaa kuorman putken jättäen kattoon ja estää sivusuunnassa tärinää.
 4. Ulostulossa uunin on asennettu puun polttaminen alkaa sandwich. On tarpeen varmistaa, että sisemmän putken ulostulossa uunin mukana putken ja ei sijaitse sen päälle.
 5. Työnnetään toisiaan putkiosia, paikkoja ja siirtymät kaartaa edelleen kiinnitetty kiinnittimet.
 6. Stabiliteetin rakenteen ja sulkemalla poistoaukon enimmäismäärän sijasta läpi putken asennettu kattopintaan leikkaus. Se on hitsattu peräaukon kuin putken halkaisijaltaan hieman suurempi kuin halkaisija sandwich-putken. Leikkaus katon alle on suljettu mineraalivillaa, ja malli on laadittu tiukasti kattoon nauloilla tai ruuveilla.
 7. Kun katto ja vaippa on tehty reiät poistumista savupiipun, joka on tiivistetty holkit katto. Tarkkuudella liitokset on päällystetty erityinen tiiviste.
 8. Saanto putki olisi puoli metriä yläpuolelle katteen. Ylimpänä savupiipun sandwich asetettu sientä.

Sulkemisen jälkeen putki kokoonpano irtoaa suojakalvo, ja suljettiin kaikki aukot ja saumat. Se käyttää erityistä lämmönkestävä tiiviste.

Optimaalinen variantti Savupiipun suunnittelussa ruostumattomasta putki. Asennettaessa ulkojärjestelmää tärkein edellytys ei pitäisi olla horisontaalista siirtymiä. Muuten savupiippu ja lauhde kertyy suuria määriä nokea. Seurauksena, normaali veto on.

Perusvaatimukset kokoamiseen ulomman savupiipun kylpy:

 1. On vältettävä kosketusta kaasuputkia ja sähköjohdot rakennustyömailta.
 2. Jonka seinät on kiinnitetty putkia kotona avulla erityistä suluissa, joiden välistä etäisyyttä ei saisi ylittää yhtä - puoli metriä. Muut rakenne-elementit on asennettu erikseen.
 3. Kukin liitos putkien väliin puristetaan puristin ja käsitellään erityinen tiiviste. Tämä antaa paremman tiivistysjärjestelmä.
 4. Helppo puhdistaa rakenteen tarpeen säätää irrotettavan ikkunaan osan tai tarkistaminen.

Asennus ulkona savupiippu Se alkaa alle rakennetta. Kukin myöhemmin osa putken työnnetään edellinen.

Vaiheet Asennus metalli savupiippu ulompi kylpy:

 1. Alaosan putki on yhdistetty suuttimen uunin kylvyssä ja käsiteltiin tiiviste. Laittaa päälle puristimen. Yhdistetty piipun on tarpeen tukea tee putki tai polvi. Kaikki riippuu suunnittelusta.
 2. Korkeudella kaksi jalkaa uunista tehdään seinämään aukko, jonka kautta kanavan kautta suuttimen suorittaa savukaasujen kulkua.
 3. Lopussa vaakasuoran putken ulos ulkopuolelle asetettu tee varustettu kiinnittimet pystysuoran osan savupiippu. Alempi pääte estetty pistoke, joka, tarvittaessa, puhdas savupiippu poistetaan.
 4. Putken seinät on kiinnitetty erityisillä suluissa. Jos ensisijainen putki vaikeaa, se on asetettu tuen jalka.
 5. Koko rakenne savupiipun nousee ylös ja kiinnitetty seinään. On suositeltavaa asentaa jo koottuna. Tämä helpottaa toimivat korkealla.

Turvaaminen rakenteen seinään, sinun täytyy huolehtia tiivistesulku. Pystysuora putki on tarpeen eristää ja kondensaation välttämiseksi, jotta eristys.

kuten savupiippu suunnittelu on, johon riippuu turvallisuudesta rakenteen ja ihmisten terveyttä, virheistä ja laiminlyönneistä asentamassa sen ei pitäisi olla. Ennen asennusta savupiipun on aina oltava yksityiskohtainen tutkimus sen rakenteesta ja video opetusta.

kysymyksiin vastasi

lähetä Yhteistyö:

#&400; 2018. Kaikki oikeudet pidätetään

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Joka savupiippu on parempi kylpyyn? Miten saada savupiippu kylpy katon läpi? Asentaminen savupiippu kylpyyn

Aiemmin kylpy uuniin ei ole säädetty savupiippuun. Sitten esi modernin ihmisen kylpee musta. Nykyään ei enää tarvitse hengittää hiilimonoksidia, eikä nokea - kaikki tämä johtuu siitä, että moderni kylpylä luodaan uuden lainsäädännön muotoilun. Useimmat ihmiset rakentavat oman parin. Kannattaa myös rakentaa liesi ja rakentaa savupiipun kylpyamme. Meidän on kuitenkin muistettava, että tämä on hyvin vakava asia, joka vaatii vakavaa lähestymistapaa. Voit vahingossa teki yhden pienen virheen, ja höyrysauna eivät toimi tarkoitetulla tavalla. Siksi on erittäin tärkeää työskennellä ilman kiirettä ja huolellisesti.

Tyypit savuta kokoelma malleja

Savupiipun pari voi olla ulkoinen tai sisäinen. nimittäin sisäinen asetukset löytyvät useammin maassamme. Joukossa niiden edut - ei loukkaa arkkitehtuuria sekä lämpöä säästöt huoneeseen. Kaikki lämpö jää sisälle höyrysauna. Sisäiset järjestelmät ovat hyviä, koska ne ovat parempia pitoa. On myös helpompi hoitaa niitä. Toinen sisustus ei tarvitse eristää.

Ulkoiset järjestelmät - tämä on enemmän amerikkalainen perinteinen savupiippuja. He ovat aiemmin käyttäneet amerikkalaiset niiden karjatila. Ne eroavat varsin mielenkiintoinen ulkonäkö. Jos päätämme rakentaa ulkoisen ratkaisu, ei ole tarvetta tehdä reikä katossa ja katto, joka on ehdottomasti plussaa. Seinän savun ei saa olla pienempi kuin 12 cm paksuja, ja ulomman seinämän paksuuden tulisi olla 38 cm.

Suosittu piiri laite kylpy savupiippu

Miten suunnittelu savua? Mikä tahansa elementti on rakenne, jolla on putket, laipat, kiinnikkeet. Perus vaatimukset rakennuksen - mahdollisuus, ilman mitään muutoksia ominaisuuksia ja päästöjen palamistuotteiden toimivat korkeissa lämpötiloissa.

Savupiippuun kylpyyn ei menettänyt suuria määriä lämpöä, se on järjestetty lähimpänä sisäseinään. Tässä tapauksessa saamme tehokkain veto. Ja jos on olemassa syitä kokoonpano ei ole mahdollista ja luo paksumpi seinämä. paksuus parametrit riippuvat lämpötilasta. Esimerkiksi, jos lämpötila on alle 20 °, niin se on tarpeellista tehdä paksu, 38 cm seinä. Jos alueella on vahva Venäjän pakkaset, niin paksuuden tulisi olla noin 58-65 cm.

Kun höyrysaunassa tai saunassa ei ole yksi aalto, niin jokainen niistä on oltava sen savupiippu. Muuten menettää vetovoimaa. Järjestelmät savupiippu, asiantuntijat suosittelevat seuraavia. Tapauksissa, joissa useita järjestelmiä rakentaa uuneissa ei voi olla korkeus noin 75 cm on tarpeen varustaa järjestelmää poikkileikkauksissa. On myös tärkeää huomata, että sisäpinta savupiipun tulevaisuuden oli mahdollisimman sujuvaa. Jos olet jossakin karheus, se kerääntyy seinillä mustalla. Tämä saattaa lisätä riskiä tulipalon.

Ytimessä tämä elementti on ruostumatonta terästä olevaan putkeen. Lisäksi on tarpeen valmistella toisen polven 20x120 cm halkaisijaltaan galvanoitu teräs, kaksi mutkia 16x120 cm, kolme ruostumaton teräs 16x10 cm. Lisäksi tarvitaan tee halkaisija on 16 cm ja korkki siihen. Vielä joitakin sientä, oikean kokoinen. Halkaisija kylpy savupiippu erityisesti tässä tapauksessa on 16 cm.

Valmistetut putket olisi yhdistetty toisiinsa ruuveilla. Kattolevy on tarpeen tehdä reikä, jonka halkaisija on 16 cm. Edelleen, katon pinta poistetaan ja pehmeä katto eristys 15 cm Caved.

Putkiosaan olla ulkona, kääritty basalttivillaan. Kerroksen tulisi olla noin 16 cm. Myös lisäksi olisi kääriä villa asbestia johto. Sitten yhdistää putken 20 cm halkaisijaltaan, joka on kiinteä ja huolellisesti voideltuun bitumipitoisen mastiksi. Kuilu, joka osoittautui kahden putkien asetetut johto asbestia. Tämä on tarpeen suojata sateelta.

Se on niin voit itsenäisesti suunnitella ja asentaa ruostumattomasta teräksestä savupiipun kylpyamme. Tämä on erittäin edullinen ratkaisu.

Toiminnot Asennus savupiippujen erityyppisille uunit

Nykyaikaiset laitteet kylpyammeet varustettu järjestelmiin dymootvedeniya tiili. Käytetään myös putken tavallisesta tai ruostumattomasta teräksestä. Jokaisella materiaalilla on omat etunsa ja haittansa, mutta silti on olemassa tiettyjä vivahteita asentaa.

Asennus savupiippujen kylpy metallin uuniin

Jälkeen suorittanut työtä kokoamiseen uunin voi välittömästi edetä järjestely savupiippu. Ensimmäinen asia, sinun täytyy liittää putkeen tukee useita laajennus. No, jos se on asbestia putkien tai "Sendvich9raquo;. Viimeksi mainittu voi kestää huomattavasti korkeampia lämpötiloja toisin kuin muiden analogien. Mutta meidän ei pitäisi sallia, ja vaikutus tällaiseen putkeen avotulella. Siksi ensimmäinen asennettu teräsputken, ja sitten, kun ensimmäinen aste, on sandwich-rakenne tai asbestista valmistetut.

Nyt sinun tarvitsee vain järjestää suojeluun yläosan sateessa. Tämä voi tulla tynkä. Pohja putki on asennettu toinen, joka sitten helpottavat tyhjennys lauhteen ja puhdistusta.

Tämä savupiippu kylpyamme on helppo rakentaa omin käsin. Kun määrä kivityölohkosta uuni alkaa rakentaminen savukaasun järjestelmän.

Niin, on 21 rivi tiilestä kaksi kanavaa tarvitse tuottaa. Sitten ne yhdistetään. Seuraava - oikealla pitäisi leikata pois yläpuolella ydin. Välys ydin ja laskeminen on 2-3 cm. Kaikki onteloita täytetään mineraalivillaeristys. 22 lähellä muuraus aukkoa on suljettava, ja sitten voit alkaa luoda ja poistaa kanavia keskelle. Tätä päällekkäisyyttä tulevaisuudessa ei murru, se on suotavaa antaa ydin uunin on yksi rivi muuraus.

Seuraava - savupiippu alkaa kapea. On asennettu venttiilit. He tekivät toistensa päälle. Nyt mennä tiilestä fuzz.

Niille, jotka onnistuivat rakentamaan tiili uuni, tuottaa savupiippu kellarissa. Tärkeintä on, että ei ollut halkeamia. Lisäksi ei pidä ylittää nopeuden putkiosan. Muissa kaasut jäähdytetään nopeasti.

Miten saada savupiippu kylpy katon läpi

Usein moderni kylpylä on rakennettu mänty. Tämä puu on joskus ylikuumentunut. Prosessi savun tulisi luoda erityisen huolellisesti. Seinän on oltava suojattu millä tahansa ei-palavia materiaaleja. Voit ispolosovannaya teräslevyt toista sopivaa mineraalivillaa tai tiilestä.

Toinen tehokas tapa suoja - erityinen katto-pass yksikkö. Voit tehdä tämän, leikkaa reikä kattoon, jossa tästä samasta laatikosta asennetaan. Tämän toimenpiteen jälkeen, solmu vedetään putken läpi. Hän puolestaan ​​pitää eristää kummaltakin puolelta.

Seuraavassa vaiheessa putki nostetaan katon yläpuolelle. Sen korkeus tulisi olla vähintään 1,5 m. Kun se kulkee katteen, on tarpeen soveltaa kansi-päätteet. Tällä operaatiolla voidaan hermeettisesti liittää hormiin.

Saadakseen hyvän pidon ja pitkää ikää, on tarpeen kerran puolessa vuodessa puhdistaa putket kertynyt noki ja roskat. Ja sitten huoneen pitkään miellyttää sen omistaja.

Luomaan mukavan mikroilmaston savupiippu on erittäin tärkeä rooli. On myös tärkeää valita putkimateriaalille hänelle. Putki - ei ole vain savupiippu järjestelmä, mutta turvallisuuden tulipalon sattuessa sekä terveyttä. Otetaan selvää, mikä on paras savupiippujen kylpyjä.

Putki höyrysauna voidaan valmistaa eri materiaaleista. On kuitenkin parasta käyttää tähän ruostumatonta terästä. Tämä materiaali on monia tärkeitä ominaisuuksia, kuten korkeiden lämpötilojen kestävyys, keveys, helppokäyttöisyys, hyvä veto, kestävyys syövyttäviä aineita. Paras savupiippu kylpyyn - valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Putket on valmistettu asbestia ei ole liian toivottavaa. Ne ovat huonosti noudattaa paloturvallisuus standardien. Kun se altistetaan korkeille lämpötiloille tuotteen Tämän materiaalin on hävitetty ja siellä on tulipalo, joka on erittäin vaarallista höyrysauna, jossa seinät on tehty puusta. Se on melko arveluttavaa säästöjä.

Keramiikka - luotettavuuden ja kestävyyden. Kuten savupiippujen kykenevät kestämään korkeita lämpötiloja jopa 600 astetta. Mutta tässä on tietoja, on amme ja huonosti. Syytän paljon painoa. he eivät todellakaan ole sopivia puurakenteet.

Se on moderni muunnelma. Sen savupiippujen talteen puun kylpy. Tämä tuote koostuu kahden putken. Niiden väliin palamaton eristys. Koska se käyttää nykyaikaisia ​​materiaaleja, kuten basaltti- tai keraamista villaa, vermikuliitti. Pienempi putki toimii savupiippu. Suuri - tämä on ulkokuoren. Hänen tehtävänsä - pitää eristeen kuivana. Kotelo voi olla valmistettu galvanoidusta tai ruostumattomasta teräksestä.

Tässä ovat erilaisia ​​savupiippujen saunan kiukaat, ja tehdä tällainen rakenne voi jokainen omin käsin.

Miten saada savupiippu kylpy - porrastusmenetelmän käsillään

Melko pitkään menettäneet uunin hormit, koska mitä esi-isämme oli otettava kylvyssä menettelyyn "musta". Nykyään nämä ongelmat eivät ole, niin ollessa höyrysauna tuo enemmän positiivisia tunteita. Nyt asentaa savupiippu kylpy voi jokainen, joka on onnistunut rakentamaan itselleen kylvyssä, se on helppoa, jos kaikki säännöt - alempi, itse asiassa, kuvataan miten savupiippu kylvyssä omin käsin - askel askeleelta opas mukana.

Savupiipun asennus kylvyssä vaatii erityinen vastuu, koska vaikka oletettaisiin yksi virhe oikea toiminnallisuus kylpyammeet tullaan kyseenalaiseksi. On tärkeää luoda olosuhteet, joissa hiilimonoksidilla ei missään tapauksessa voi tunkeutua höyrysauna. Voit tehdä tämän ennen työn aloittamista olisi esitettävä suunnitelma kaikkien vaiheiden rakentamisen.

Kiinteä savupiippu kylpyyn käsillään voi olla ulkoinen ja sisäinen. Venäjällä, löydät useimmat toisen vaihtoehdon - se sopii täydellisesti arkkitehtuurityyli parin, ja selviytyy säästöt lämpöä uunissa. Ulkoa savupiiput sijoitetaan yleensä Amerikan maatiloilla.

Sisempi savupiippu laji on hyvä, koska se on parempi pito ja helppo huoltaa. Myös eristää savupiippu ei tarvita.

Ulkoinen sama savupiippu on huomattava, että ei ole tarvetta rikkoa eheyden katon lisäksi, tietysti, että tämä malli on turvallisempi itselleen kylpyamme ja sisältä vierailijoille. Sisempi savupiippu tiiliä kylvyssä tulisi olla seinämän paksuus on vähintään 12 cm, kun taas tarvitaan ulkopuolista savukaasujen paksuus on yli 38 cm.

Muunnelmia ja suunnittelu hormit

Se on harkitsemisen arvoinen savupiipun yksikön kylpy puuhella. Tyypillisesti se tulee putken laipat ja yhdistävät osat tällaisessa rakenteessa. Tärkeintä on, että valmiin savupiippu pystyy kestämään korkeita lämpötiloja ilman vapauttaa tähän aikaan haitallisia yhdisteitä.

Että sijaitsee seinässä piipun kylpy pidetään niin paljon lämpöä kuin mahdollista, mutta tulee sijoittaa kanssa siirtymistä huoneeseen - niin työntövoima saadaan mahdollisimman tehokas. Jos jostain syystä on mahdotonta saavuttaa nämä tavoitteet, saadaan riittävän paksu seinä, jonka leveys on määritetty perustuen ympäristön lämpötilassa.

Esimerkiksi, kun ulkoilman lämpötila ei ole alempi kuin -20 ° C, sitten tarpeeksi seinämän paksuus 38 cm, kuitenkin, jos halla joskus alittaa edellä luku, paksuus kasvaa jopa 58-65 cm Katso myös :. "Mitä savupiippujen for kylpylän uunit - tyypit ja asennusmenetelmiin. "

Jos ei ole yksi sulatuslaadun ja savukaasujen pitäisi olla useita ylläpitämään veto. Muuten, klo korkeus 75 cm on todettu suunnittelu poikkileikkauksissa. Joka tapauksessa sisällä savupiipun pitäisi olla mahdollisimman tasainen hänelle kertynyt vähintään noki.

Yksinkertaisin muotoilu savupiipun

Asettaminen savupiippu ruostumatonta terästä kylpy - yksinkertaisin savupiippu.

tarve suunnittelu:

 • polvi galvanoidusta 20 x 120 cm - 1 yksikkö;
 • polvi galvanoidusta 16 x 120 cm - 2 yksikköä;
 • Ruostumaton polvi x 16 10 cm - 3 kappaletta;
 • tee 16 cm pistoke - 1 yksikkö;
 • Sieni 20 cm - 1 kpl.

Ymmärtää, miten tehdä putkeen kylvyssä, sinun täytyy tehdä seuraavat työt. Liimaus putket tehty ruuveilla, reikä levy on tehty 16 cm. Sen sijasta hormiasennelmassa 15 cm katosta väliaikaisesti puretaan pehmeä katemateriaalia lämpöeristys.

Osa putken, joka tulee esittämään kadulla, kääritty basalttivillaan ja asbesti johto täyttää leveyden tehdä reikä. Lisäksi öljytty kuluneet bitumisen mastiksin putki liitetään päällekkäin 20 cm. Risteyksessä putken, poistaa sisäänpääsyn sademäärä, haavan asbesti johto.

Asentamisesta mistään savupiippu uunien

Brick on tällä hetkellä kaikki käyttävät useammin valmistuksessa Piipun kylpyjä. Vaikka tiili ja ruostumaton teräs, ovat niiden positiiviset ja negatiiviset ominaisuuksia, asennus useita.

Kokoaminen savupiipun terästä uunin

Aloita asennus hormin myötävirtaan uunin asennuksen. Prosessi alkaa yhteyden useiden pylväät välykset Asennukseen tarvitaan laajempaa asbestia tai voileipä putket - niillä parannettu vastareaktioita. Vaikka se on edelleen toivottavaa avata tulen heitä siellä. Tässä yhteydessä ensimmäinen osuus kokoonpano tehdään kylpy teräsputken, ja sen jälkeen - sandwich-putken.

Ainakin yläpäässä savupiipun asentaa suojaava kartio sateelta. Alaosaan putken suljettu, tyypillisesti tulppa, jonka läpi voidaan juoksuttaa kondensaatin ongelmitta tulevaisuudessa, ja puhdista sisäpinnan savupiippu.

Vahvistamisesta savupiippu liedellä tehty tiilistä

Järjestelmässä asennuksen savupiipun kylpy tiiliuunissa on myös helppo, ja kaikki työ voidaan tehdä käsin.

Savupiipun rakentaminen alkaa asennuksen jälkeen viimeinen tiili liesi sarja - usein tämä vastaa useita 12-19, kun se saavuttaa ylimmän tason sivulle ovet.

Jossain 21: nnen rivin kaksi kanavaa, joiden koko on yhtä suuri kuin yksi tiili. Lisäksi ne sulautuvat yhteen kanavaan. Tässä vaiheessa mahdollisuus tehdä tarjouksia kolme neljäsosaa, jotta se kattaisi yläpuolella olevaan tilaan ydin. Saada välys muuraus ja tärkein ydin 2-3 cm.

Onteloita täytetään mineraalivillalla. 22 sarjassa täysin ohittaa ydin, ja voit siirtyä muutos keskiosassa kanavan. Että aika kattoon ei muodostunut halkeamia ydin voidaan sijoittaa ylimääräinen rivi tiiliä.

Kaventaminen savupiippu suoritetaan 23: nnen rivin. Muuraus tehdään pyaterik. Tässä vaiheessa, venttiilit aiheuttavat - ensimmäisen ja toisen - peräkkäin. Edelleen, tyyppi muuraus muuttui vähitellen nukkaa.

Läpi kaiken työn asentamiseksi putken kylvyn kädet, varo, että ei halkeamia, koska tulevaisuudessa tällaisissa paikoissa, voi tiivistyä. Lisäksi, ei ole suurempi halkaisija putken kuin mitä tarvitaan, koska kaasua ei voi nousta oikea nopeus, ja se jäähdytetään nopeammin.

Asentaminen savupiippu valmis kylpyyn

On luonnollista, että on olemassa valmiita savupiiput. Ne on helpompi asentaa, ja aikaa kuluu vähemmän. Tässä tapauksessa on myös tärkeää tehdä kaiken oikein ja tehokkaasti kuin mahdollista, erityisesti pitäisi olla varovainen, jos teet kaiken työn ilman apua.

Riippumatta savupiippu, asentamalla se järjestetään niin, että se ulottuu rakentamisen tasan puoli metriä. Risteyksessä katon ja putki täytyy tehdä "saukko", jolloin sisällä saa sade.

On huomattava, että ulkonäkö noki seinillä tietyn ajan kuluttua osoittaa huono asennus savupiipun. Tässä tapauksessa sinun mahdollisimman pian tunnistaa uudet puutteet ja poistaa ne.

Puhdistus savupiippu saastuminen

Muun muassa, sinun täytyy antaa luettelon toimenpiteistä ajoissa puhdistus savupiipun. Se on parasta, jos se on mekaaninen menetelmä. Puhdistaa harjat tarvitsevat erityistä lastia, ja jopa moukaria sorkkaraudalla. Tämä prosessi on hyvin sotkuinen, joten on suotavaa kylvystä tehdä kaikki on mahdollista, ja muita asioita jotain salattavaa, kuten polyeteenikalvosta.

Helpoin tapa käsitellä harjalla - se työnnetään savupiippu, ja hitaasti työnsi ylös ja alas, kunnes liike ei helpottuu.

Jos huomaat, että trumpetti alkoi ilmestyä pieniä keskittymistä nokea, ne voidaan poistaa protopki haapa polttopuut uunissa. Palamisprosessin tapahtuu valtava työntövoima, jolloin tuhkaa putken ulkopuolella. Lisäksi poltossa haapa tulee kuumuutta, jolloin heti polttaa muoviputken (lue: "Miten suojata uunin seinät Kuumennusallas - Technologies ja materiaalit"). Ei pidetä tehottomampi ja perunankuoret, tärkeää valmistaa niitä riittävästi.

Kuitenkin kasvava suosio saada uusimmat puhdistusmenetelmät käyttävät kemikaaleja. Ne myös tehokkaasti ottaa pois kaikki noki ja poista kasvaimet. On huomattava, että puhdistus savupiipun on parasta tehdä sateen jälkeen.

Joten olemme oppineet miten savupiipun katon läpi kylvyssä, samalla vähiten vaivaa ja aikaa. Oikein tai vaihda putket, puu antaa aina enintään energiaa, pitäen lämpötila oikeassa tasossa, ja ilahdutti sinä ja läheisillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin