sauvat tahmea

Sulaliimaan gun: ominaisuudet, sovellus arvioita

Sulateliima pistooli on aine, joka muuttuu viskoosiksi rakenne, kun lämmitetään tiettyyn lämpötilaan. Kiinteän tilan, kun se vastaanottaa koko jäähdytys.

Laaja käyttöalue, nopea aika vakiinnuttaa ja universaalisuus suosio tämän työkalun. Muoto sen vapautuminen voi olla mikä tahansa - tyynyt, lohkot, pelletit ja tangot, jotka ovat saaneet yleisin ja on erilaisia ​​halkaisijoita ja kokoja. Tärkein etu on kyky käyttää sitoutunut elementit muutaman minuutin kuluttua. Ennen kuin valitset sulateliima pistooliin, jonka ominaisuudet riippuvat muodossa, sinun täytyy ostaa työkalu, jolla sitä käytetään. Tietenkin kanssa tämä työkalu on mahdollista ilman erityistä asetta. Esimerkiksi kuumentamalla kynttilän tai juottamalla. Mutta tämä ainakin epämukavaksi.

Liimapuikot sopivat tahansa sisällön, mukaan lukien tekstiilien, paperin, kartongin, metallia, puuta, muovia ja muita. Poikkeuksena on PVC, kipsi ja betoni. Kun kaikki muut materiaalit, työkalu antaa vahva side. Hot kuumaliimalla ase jaettuna halkaisijaa. Yleisimpiä ovat 11 ja 7 mm. On monia muita ulottuvuuksia. Valinta yhden tai toisen riippuu nykyisten ase. Tarrat voivat myös olla eri pituisia: on alueella 4-20 cm.

Sulateliima pistooli, jonka ominaisuudet voivat olla erilaisia ​​tiettyjä aineita. Hän edustaa erilaisia ​​sävyjä. Kaikenlaisia ​​eri materiaalin ominaisuudet ja komponentti koostumusta. Laajimmin ostettu valkoinen läpinäkyvä tarra monipuolisuutensa ansiosta. Se löytyy tahansa tallentaa kyseisen tavaran. Se sopii käytettäväksi minkä tahansa emäksen. Siksi tämä vaihtoehto on paras kotikäyttöön, ja luoda käsitöitä. Läpinäkyvä keltainen koostumusta käytetään pahvia, paperia ja puuta.

Luokkaan kuuluvat myös variantit ovat universaaleja ja kaikki sävyt paitsi mustia. Laajat väri version avulla voit valita sulateliimaa pistooliin, joka vastaa paneelin komponentteja. Esimerkiksi työskenneltäessä punainen maljakko, saada näkymätön nivelet, sinun täytyy käyttää punaista kasetti. Läpinäkymätön valkoinen tarrat ovat sopivia sitomiseksi valkoinen pohja ja elementtejä tyyliin metallia tai lasia. Ostaessaan tulisi kiinnittää huomiota ominaisuuksia. Mutta yleensä, sävy toimii vain koristeellinen funktio, ja liima massa on universaali. Hotmelt 11 mm gun "Bison" harmaa ja musta väri voi toimia eristävästä materiaalista ja tiiviste. Se on optimaalisesti soveltuu tiivistämiseen yhdistävät nivelet ja eristys.

Sulamispiste on yhtä tärkeä ominaisuus. Joissakin tangot se on 150 astetta. Toinen riittävä matalammassa lämpötilassa. On syytä huomata, että sijainteja ominaista vähän lämpöä, tulisi valita vähemmän sulateliimaa. Kun valitset on otettava huomioon ominaisuudet Thermo ja käytettävien materiaalien. Sulateliima levitetään aseen voi olla erilaisia ​​työkaluja:

 • Liima telalla tai pää.
 • Erikoiskäytöt tai asetin.
 • Kun jalka pedaali käytetään ammattikäyttöön laitteita.
 • Kotitalouksien liimapistooli.

Suurin esiintyvyys hankitun etyleenivinyyliasetaatti koostumuksia. Niiden avulla voit työskennellä eri emäksistä, mukaan lukien kankaat, keramiikka, tietynlainen metalli-, muovi-, puu- ja paperiteollisuudessa. Myös poliofinolovy kuumaliimalla ase soveltamisesta, joka on tarpeen henkilöillä, jotka joutuvat vaikutuksen alaisena laajan lämpötiloissa. Kemiallinen kaava tarjoaa puhdistuksen kylpy, suuttimen ja koko työkalun järjestelmän koostumuksen, jota käytettiin aikaisemmin. Varat tältä pohjalta ovat kestävämpiä, mikä osti sähköisen jakelun, pakkaus- ja autoteollisuudessa. Niitä voidaan käyttää valoa metallikalvon, nahka, kovaa puuta ja muita materiaaleja, tunnettu siitä, että läsnä on synteettisiä hartseja ja hiukkasten.

Liima luokkaan kuuluvien paineherkkien keinoja ylläpitää tahmeutta. Soveltamisala laaja. Se sisältää trudnoskleivaemye tasossa. Sitä käytetään rakentamiseen, autoteollisuudessa, sekä toimimaan suuria pintoja. Sulateliima pistooli (musta tai mikä tahansa muu väri) ja keskipaine-herkkyys liima ylläpitää tason 5 minuutin ajan. Tämä on paras vaihtoehto liitoselementtien huonosti lämpöä ja suuria pintoja.

On olemassa monia erilaisia ​​ominaisuuksia. Mutta ensinnäkin, sinun on lähdettävä väitetyn materiaalin. Tämä voi olla polypropeenia, johon on lisätty alumiinia, kehruumenetelmällä, muovi, laminoitu pinta paperi ja pahvi ultravioletti lakka. Sinun on myös otettava huomioon vaikutus, materiaalin. Esimerkiksi, otetaan huomioon liikenteen, elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin ja veden lämpötila.

Luotettavan kiinnityksen erityinen rooli on sellaisia ​​ominaisuuksia kuten väriä, kovettumisaika, viskositeetti rakenne. massa syöttönopeutta voidaan vaihdella. Levitysmenetelmät on jaettu automaattinen ja manuaalinen. Lisäksi, kutakin emästen eri muotoja sopiva koostumus: tabletit, tyynyt, lohkot, nastat. Nopeus koulutusta massasta ja sujuvuus riippuu suoraan sauvan sulamisen standardeja. Pääsääntöisesti, työkalu on suunniteltu toimimaan tietyn tyyppisen koostumuksen. Jotkut ammatilliset versiot ovat lämpötilan funktiona muutoksen.

Sulateliima pistooli kuva, joka on esitetty edellä, voi olla eri viskositeetteja riippuen jakauman avulla. Formulaatiot, joissa on tiivis rakenne levy levitetään tai liikkuvan menetelmä, suutin tai suuttimen sopiva alhaisen viskositeetin materiaalia. Se edellyttää noudattavat asiaankuuluvia käyttömäärä laitteiden ja ympäristössä ajan. Myös silloin, kun se on tarpeen korvata pohja liimaus on varmistettava, että se ei ole tarpeen vaihtaa itse liiman. Tankojen eri valmistajat voivat olla eri komponentti koostumusta. Siksi niitä ei saa sekoittaa. Muuten, se voi muuttaa rakennetta ja ominaisuuksia.

Sulateliima pistooli, jonka sulamislämpötila riippuu koostumuksesta, se viittaa aineiden kategoria, jonka keskimääräinen aiheuttaman vaaran. Sille on tunnusomaista alhainen myrkyllisyys. Kuitenkin, höyry tulevat hengitysteihin voidaan edistää lyhyen aikavälin keskushermoston depressio. Lyhytaikainen käyttö ei edellytä laitteita suojaa työkaluja. On suotavaa varmistaa huoneen ilmanvaihto. Myös syytä huomata vaurioita, jotka voivat johtua menetelmän toimintaa. Erityisesti se palaa syntyy kosketuksessa sulan koostumus iholle.

Hotmelt Akfix mukaan ostajat, on tiivis rakenne, joka helpottaa käyttöä. Hän on vakaasti sitä mieltä pintaan, mutta lopulta tulee keltainen. Tangoilla Rexant arvosanat pääosin myönteisiä. Niiden tärkein etu on alhainen kulutus. ne myös merkittävästi nopeuttaa työtä. Liima ase "Bison" käyttäjinä raportti, erottuu kätevä pakkaus, edullisia ja yhteyden laatu.

Sauvat liimapistooli. Valitse oikea!

Liimapistoolilla, kanssa polymeeri tangot kysynnän monilla aloilla. Pistoolin on monipuolinen työkalu, joka voi luotettavasti taata kiinnittämistä eri kohteita ja osat. Sauvat sementti ase on kuluva osa. Yleensä suurin osa polymeeristä mukainen palkit 11 mm ja 7 mm.

Ominaisuuksia ja piirteitä käyttäen tangot

Puuttuessa erityisiä vaatimuksia työn aikana, liimattavat pinnat suoritetaan pistoolit vakiokoko. Näin ollen, myynti materiaalin halkaisijan 7 ja 11 millimetriä ovat yleisempiä, jonka hinta ei ole riittävän korkea. Nämä tangot on seuraavat ominaisuudet:

 • Visuaalinen materiaali on melkein läpinäkyvä.
 • Lisäksi halkaisija tangot sementti ase pituus vaihtelee. Tämä parametri voi olla jopa 300 mm.
 • Materiaali on riittävä taivutuslujuus ja ei rikkoudu.
 • Kun sitä säilytetään huoneenlämpötilassa olisi noudatettava.
 • Noudattamista varastointi- ja käyttöolosuhteissa mahdollistaa rajattoman ajan aineiston käytöstä.

Palkit ovat yleismaailmallinen rakenne, joka voidaan soveltaa monilla aloilla. Tyypillisesti käytännössä mitä tahansa materiaalia voidaan liimata tangot 11 mm ja 7 mm. Joissakin tapauksissa, mustat palkit käytetään, jonka avulla on mahdollista saavuttaa näkymättömyys liima pinnoille vastaavan värin.

Lukuun ottamatta liiman pinta vaativat hyvä tarttuvuus. Joidenkin polymeerimateriaaleja on myös mahdotonta liimapistoolilla.

Valinta baareja liimapistoolilla

Halkaisija ja mitat ovat perusvaatimukset päätelaitteille. Useimmissa tapauksissa materiaalin paksuus 11 mm tai 7 mm: n sopivia ratkaisuja tyypillinen tehtäviin. Tanko pituus määritetään ase parametrit. Kaupallisesti saatavissa tankoja, joiden pituus vaihtelee 40-300 millimetriä. Näin ollen materiaalin hinta kasvaa koosta riippuen tangon.

Jos laatu yhdiste erityisvaatimuksia, materiaali valinta suoritetaan vastaavasti. Musta käytetään tankoja, kun on tarpeen maksimoida identiteetin sauman pintaan. Erityinen formulaatioita käytetään korotetussa vaatimukset jäykkyyden suunnittelu. Liimaus erilaisia ​​materiaaleja ovat myös mahdollista käyttää erityistä tarramerkkien.

Liima-aineen valinnassa otetaan huomioon värimerkintä. Tavallinen koostumus on yleismaailmallinen ja se on tarkoitettu käytettäväksi useimmissa tapauksissa. Osittain läpinäkyvä materiaali, jolla on tietty varjostin, on erityinen tarkoitus. Valkoiset ja mustat liimapistoolit ovat myös yleisiä ja ne on suunniteltu yleiseen käyttöön.

Valkoisen sävyn ja läpinäkyvän sakeuden sylintereitä käytetään lasin ja metallin liimaukseen. Puolipainetut materiaalit sopivat puun, paperin ja niiden yhdistelmien kanssa työskentelyyn. Mustat sauvat ovat ominaisia ​​eristys- ja tiivistysominaisuuksilta, joten niitä käytetään elävien osien käsittelyyn sekä nivelten vahvistamiseen.

Käytettäessä materiaaleja, jotka ovat merkittävästi kuumennettu käytön aikana, käytetään erityisiä liimakoostumuksia. Tällaiset sauvat ovat korkeita lämpötiloja eivätkä menetä ominaisuuksiaan kuumennettaessa merkittävästi. Markkinoilla on tavallisesti sylintereitä, joiden sulamispiste on noin 100 tai 150 astetta. Tämän tai kyseisen sauvan valinta riippuu nykyisistä tarpeista.

Sylinterien valinta, joiden läpimitta on 11 mm tai 7 mm, perustuu käytetyn kuumasulapistoolin ominaisuuksiin. Läpimitta, sulamispiste, materiaalin sujuvuus ja sulamisnopeus ovat valintaperusteet.

Materiaalit ytimien tuottamiseksi

Nimikkeestä huolimatta sauvat eivät sisällä liimaa. Sylinterit koostuvat termoplastisesta polymeeristä, joka sulaa kuumentuessaan ja jähmettyy jäähtyessään. Perinteiset pistoolit toimivat kahdentyyppisten sauvojen kanssa.

Etyleenivinyyliasetaattisylinterit sulavat noin 80 asteen lämpötilassa. Polymeeri on erittäin kevyt ja joustava. Kuumennettaessa materiaali on erittäin juoksevaa ja tahmeaa. Tällaisen koostumuksen käyttö antaa vastuksen kosteudelle ja kemikaaleille.

Polyamiditangoilla on suurempi jäykkyys ja lujuus. Tällaiset materiaalit sulavat noin 150 asteen lämpötilassa. Niinpä käytetään tappien käyttämiseen pistooleja, jotka antavat tarvittavan lämmityslämpötilan. Tämäntyyppisellä koostumuksella on yksi haitta. Jatkuva kosketus kosteuteen materiaalin lujuus vähenee.

Liimapistoolin ostotangoilla on otettava huomioon materiaalin pääominaisuudet. Lisäksi sinun pitäisi ostaa materiaali marginaalilla. Kokonaishinta ei muutu paljon, mutta sauvat eivät päädy väärään aikaan. Myynnissä on erilaisia ​​sävyjä, parametreja ja koostumusta, jotka tarjoavat laajan käyttökelpoisen liimapistoolin.

Oston yhteydessä on toivottavaa tutustua pakkauksessa esitettyihin teknisiin tietoihin. Yleensä se sisältää täydellistä tietoa sauvan koostumuksesta ja siitä, miten sitä käytetään. Tietojen tutkiminen ja konsultointi johtajan kanssa säästävät ostajan virheistä. Tällöin aseen kanssa työskentely ei aiheuta vaikeuksia työssä.

Jätä kommentti käyttämällä Vkontaktea

haku

Viimeisimmät kommentit

 • proinstrumentinfo.ru tietueeseen Tool Kraftool. Kelta-vihreä laatu
 • Vladimir tallentaa työkalu Kraftool. Kelta-vihreä laatu
 • Sasha kirjautuneesti Miten valita moottorisaha hinnan ja laadun suhteen?

Kaikki oikeudet pidätetään © 2018 Proinstrument. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rakennuskohteesta

Palautteesi on vastaanotettu ja lähetetty ylläpitäjälle.

MMC52> Blogi> Kuinka valita kuuma liima.

Nizhny Novgorod, Venäjä

Viime vuosina markkinoilla voi nähdä ja kuulla paljon uutta liimaa - kuumaa sulaa. Se kuumennetaan lämpötilan avulla ja levitetään siten, että se liimataan pinnoille. Kuivauksen jälkeen saamme erittäin laadukkaan telakoinnin. Ja hieno asia on, että voit kirjaimellisesti liittää kaiken ja jäähdytys tapahtuu kirjaimellisesti heti. Liimattuja osia voidaan käyttää viiden minuutin kuluttua. Ja kaikki nämä ihmeet ovat todellisuutta, jonka sivilisaatio on antanut meille.

Ja ennen kuin alat oppia valitsemaan uuden liiman, sinun tulee puhua nimestä ja työkalusta, joka helpottaa kuumasulan käsittelyä. Käytännöllisyydestä kukaan ei käytä sulateliimaa ilman liimapistoolia. Voit tietenkin lämmittää ainetta juotosraudalla tai kynttilän yli, mutta ihanteellisesti vain kuumasulatemäinen ase on inhimillinen. Samoin meidän on koulutettava itseämme uuden aineen mahdollisista synonyymeistä. Termi "kuuma sula" ei aina löydy verkkokauppojen luokista ja myyjät eivät aina ymmärrä sinua. Uuden aineen suosituin nimi on "liimatuista". Silloin tapahtuu, että kuumaa sulaa kutsutaan termo-aseeksi, kuumaksi liimaksi tai vain tarralle. Kaikki tämä on sama, joten manipuloimme artikkeleissa kaikkia suosittuja nimiä.

1. Alamme tunkeutua.

Kuten jo mainittiin, kuumasulaliima voi liimaa kaiken. Tarkemmin sanottuna luettelomme on loputtomasti. Liimaukseen sopiva muovi, lasi, puu, metalli, laatat, pahvi, paperi, kangas, m. D. On parempi, jos huomauttaa, että se ei voi liimata lämpö- liima, joka on betoni, kipsi ja joitakin erilaisia ​​kankaita ja PVC, viime poikkeuksia hyvin, hyvin harvinainen kotitaloudessa. Muualle sulatettu liimasokka tarttuu "kuolemaan". Mutta kaikki riippuu väristä, vain tästä sanomme vähän myöhemmin.

2. Ensimmäinen kriteeri liimaustangojen valitsemiseksi on halkaisija.

Kaikki liimatuet voidaan ensin jakaa halkaisijaltaan. Suosituimmat koot ovat 7 ja 11 mm. On hieman ohuempi, paksumpi, on muita kokoja, mutta nämä ovat suosituimpia ja valitse liima-tangot, tarvitset vain liima-aseen koon perusteella. Jos lämpöpistoolia ei ole, ensiksi ostamme sen ja jatkamme valitsemista.

3. Liimaustangojen pituus.

Joka tajunnut halkaisija, täytyy myös ymmärtää, että tankojen pituus, sekin on erilainen, usein 4-20 cm. Ja sitten taas täytyy luottaa Melt, että se osoittaa, että sinun täytyy ostaa.

4. Valitse liimatahva värin mukaan.

Liimatavat ovat erilaisia.

Olemme päässeet tärkeimpiin kriteereihin liima-aineen valinnassa - kuumasulaliiman värin valintaan. On olemassa useita erilaisia ​​liimatuista, ja ne kaikki eroavat koostumuksesta ja liimaominaisuuksista. Jokainen meistä nyt harkitsee erikseen.

4.1. Yleiset läpinäkyvät liimatuet.

Yleiset, valkoiset, läpinäkyvät liimatuet.

Kun kysyt kuumasulatetta kaupasta, todennäköisesti saat läpinäkyvän, valkoisen sauvan. Se on suosituin, koska se on yleismaailmallinen. Se soveltuu materiaalien liimaamiseen. Ja luoda kodin käsityöt tai joskus liimaa talossa, tämä valinta riittää.

4.2. Ei läpinäkyviä, monivärisiä sauvoja.

Värilliset liimatuet.

Kaikki värit paitsi musta, mutta ei välttämättä läpinäkyvä, on myös universaali sulatus. Tässä värillä on rooli ei merkitä, vaan yksinkertaisesti kyky säätää liimaa värin osaan. Korjaa esimerkiksi vihreä muovinen laatikko, ota vihreä sauva ja ota huomaamaton risteys. Vain niiden on oltava läpinäkymättömiä, muut värit, joissa on hieman läpinäkyvä rakenne, ovat jo värikoodattuja.

4.3. Valkoiset läpinäkyvät sauvat.

Valkoiset läpinäkyvät tarrat voivat olla yleisiä liimalla valkoisiin osiin tai erityisiin lasin ja metallin alle. Kun ostat, me tarkastelemme ehdottomasti ominaisuuksia, mutta useimmissa tapauksissa väri toimii merkkinä ja tällainen kuuma liima suunnitellaan erityisesti lasin ja metalliesineiden käsittelemiseen. Mutta tämä ei riistä heitä niiden ominaisuuksista, liima muovia, se vain, että ne sopivat paremmin määritettyihin materiaaleihin.

4.4. Keltaiset läpinäkyvät sauvat.

Keltainen läpinäkyvä kuuma liima.

Puun, pahvin ja paperin käsittelemiseksi sinun on valittava keltainen läpinäkyvä kuumaliima, tällainen värimerkki osoittaa juuri tällaista sovellusta. Muista vain, että liima on keltainen eikä läpinäkyvä, se on vain värillinen analoginen analoginen.

4.5. Musta tai harmaa liimatuista.

Musta ja harmaa kuumasulatemateriaali on suunniteltu toimimaan kahdessa suunnassa: tiivistysaineena ja eristysmateriaalina. Tällaisia ​​tangkoja voidaan käyttää johdineristykseen ja tiivistysommitteihin.

Voisimme jatkaa, mutta nämä ovat tärkeimpiä merkkejä ja jopa niitä ei pidetä normina. Siksi on parempi tarkastella pakkausta ja lukea, millä materiaaleilla vavat ovat. Teknisen passin tietueiden huomioon ottaminen on erittäin tärkeää, koska liiman fysikaaliset ominaisuudet ovat erilaiset. Jotkut liimatuista sauvat voivat olla hieman taivutettuja, toiset taas taivutettuina.

5. Kuumasulan valinta lämpötilassa.

Muita kuumasulan ominaisuuksia ovat lämpötilajärjestys. Jotkut sauvat voivat sulaa noin 100 asteen lämpötilassa, toiset tarvitsevat enemmän kuin 150. On selvää, että liimauspaikat, joissa on vähän lämmitystä, vaativat korkean lämpötilan tangot, joten tämä parametri ei ole myöskään merkityksetön. Tärkeintä tässä ei ole ostaa tarraa, jonka sulamispiste on korkeampi kuin lämpöpistooli on suunniteltu. Liimaustyökalujen valinnassa otetaan huomioon vain liimapistoolin ja sovelluspaikkojen parametrit.

Guys tämä paska ei kuulu autoja, liian korkeat lämpötilat laskevat talvella kesällä, tärinät, eri kollaasitasot.

liimattu diodi teippi heijastimeen valonheittimessa, kuten enkeli silmät. Ja luulen, että voin kestää tätä liimaa tai ei?)

Ihmetenkö, kannattaako ostaa kalliita Bosch-tyyppisiä sauvoja jne., Miten ne liimaavat?

En yrittänyt, mutta leikkasin metallin metalliin, kahden vuoden kuluttua otin sen pois - kaikki oli puhdasta, kosteus ei puto

Kerro minulle, ja kumi yleensä liimaa sulateliimaa tällä tavoin? Ja pehmeät muovit, kuten autojen lokasuojat.

Älä liimaa mitä kirjoitat, 100% katoaa. Sam yritti liimata oven muovikahvan, kiinnittimet kuopat katkeavat. Hän täytti kaikki paksut ja monta, se tuntui luotettavalta. Mutta sitten hän otti kahvan, osoittautui, että liima oli jo siirtymässä reunoilta ja millimetrin kahdesta. Se näyttää erilaiselta lämpötilan laajenemiselta muovikankailla. Mutta toistaiseksi. Kuvassa heti liimauksen jälkeen.

Ja miten voin liittää sen yhteen?

superglue-syanoakrylaatti + soodavalmiste

Ja teki, nykyinen suurin osa ilman soodaa edes (se on vain täyteaine), sovelletaan geeliä. Pidämme, näemme.

Tässä olet väärässä, se ei ole vain täyteaine. Kemiallinen polymerisaatioreaktio tapahtuu.

Jossain kirjoittanut sen lisäksi. En tiedä henkilökohtaisesti ei tarkistanut. Vahvuus suurempi tai mitä?

Työskennellä syanoakrylaatti paksuina kerroksina amatööri tunnetulla menetelmällä, jossa peräkkäinen täyttö sauma leivinjauhetta, kostuvat superglue ja tässä tapauksessa on rooli ei vain täyteainetta, mutta myös alkali polymerointiaine. Seos kovettuu lähes välittömästi muodostaen akryylimaisen täytetyn muovin ja joissakin tapauksissa voi onnistuneesti korvata epoksikoostumukset.

Mielenkiintoinen kurssi. Ensin sooda, kaada liimaa oikea?

Niin teki, suurimmaksi osaksi nykyisten edes sooda (se on vain täyteainetta), geeliä. Pitäen, katso.

tippuu pieni lamppu, kaikki ehjä katkaistu muovia korvan vanhan koulun obezzizhiril käsitellään leikkuurulla, liimattu epoksilla, kuukausi on pudonnut pois päältä. syanoakrylaatti + sooda on kulunut vuosi.

Kerro minulle kumi sulateliiman liimat normaalisti? Ja pehmeä tyyppisiä ajoneuvoja, kuten lokasuojat muoveja.

ei ole luotettava, joudut google

Minulla teeskentelijä ulos. Ostin maalaamaton puskurin, alkoi 800 nazhdachkoy kosyachki poistaa, ja puskurin pinta tuli vylazit vankeuteen (jäähdytetyn Muovikerrosten joka alkaa hiukset) se puhdistaa pois se menee toiseen paikkaan. Mielestäni hiomakone siivota ja sitten liimaa se täyttää ja prime ainoa kysymys on, onko vai eikö jäädä?

no. se on välttämätöntä muovin pohjamaali täyteainetta ja sitten uudelleen maahan shkurit

"Kuivauksen jälkeen, saamme erittäin laadukas telakka." ... ja tämä on iso kysymys, "superkleya9quot; Se saa paljon parempi.