Sarvipäinen piirustukset nokkosihottuma

Piirteet ylläpidon mehiläisten pesää sarvipäinen

Tämän tyyppinen pesää kutsutaan "sarvipäinen", koska lyhyen ulostyöntyviä kehon tai alhaalta. Keksi Michael Palyvoda suunnittelultaan ja tarkoitettu mahdollisiksi yksinkertaistettu, helppo valmistaa ja käyttää. Sen pitäisi sanoa, että se osoittautui tarkoitetulla tavalla. Lisäksi harkinnan mehiläishoitajan, joka osa voi olla sisäkkäisiä Dadant kehyksiä tai kauppa.

Valmistus perinteisen pesien Pystyputkien tehdä kahdella tavalla:

 1. Kihara päättyy, sillä niiden välisen yhteyden.
 2. Sileä pinta helpottaa tuottaa.

Mehiläispesä Palyvoda tehty hankalampaa. Osa 4 on kaatunut aluksella, ja käytetään sitomiseksi tankojen koko 22h27 mm. Nämä tangot ulottuvat maanpinnan yläpuolella 22 mm, kun taas alempi osa, josta puuttuu 17 mm. Asentamaan tällaiset osiot toisiinsa, niiden baareja kiinnitetty, ja kotelon ei voida siirtää. Rako on 5 mm: iin erityisesti: se on kätevä laittaa taltta erottamiseksi moduulien liimattu propoliksen. Lisäksi tangot lisäksi mahdollisesta päällekkäisyydestä ero levyjen ja vahvistaa tuloksena rakenne.

Kussakin tapauksessa reiät porattu hana reikää työntekijää. Jos niitä ei tarvita, se on helppo päällekkäin tulpilla tai pala vaahtomuovia.

Ei ole kriittinen ja huolellinen käsittely levyt: jopa huomattava ero paksuus, jos kiinni Sulppuliimana ei haittaa tai mehiläishoitajien tai mehiläisiä. Leikkaa hallituksen aihioiksi ja baareja jätteistä peräisin olevat helposti pienilläkin puuseppä kokemuksia pienimmätkin yksityiskohdat suunnittelussa ei ole ollenkaan.

Kuten pohjaa varten, se yhdistyy laajan Lethke korkeus on 22 mm, yli koko leveyden. Koska katto on kiinnityskehys lisättyä talvi vaahtoa ja peitetty rautaa.

Kapasiteetti horned talo - 8 kehystä. Näin on mahdollista laittaa varastoon (jaksossa 8) tai Dadant (8, myös, mutta kahdessa osassa). Kumpikaan ulkonäköä eikä toiminnan yksinkertaisuus tai mukavuutta mehiläiset eivät muutu.

Internetissä on kuvattu yksi yksinkertaistamista. Et voi tehdä taittuu ja kynsien sisällä kaksi nojapuut, joihin perustuu ripustin kehyksiä. Silloin koko kotelon tarvitaan kasvavan hieman. Vaikka taittuu nopeasti koverrettu taltalla ja vasaralla, jos ei monimutkaisempi tekniikoita.

Valmistuksen jälkeen mehiläispesän on maalattava, ja säilyttämiseksi suunnan mehiläisiä. Vaihtoehtona - kyllästää suojaavia ratkaisuja tai parafiinia.

Sarvipäinen mehiläinen talon hieman erilainen kuin muut nousuputket erityistä menetelmiä mehiläishoidon ei vaadi, ja keksi muita malleja on sovellettu menestyksekkäästi pesää Polivoda. Nauta myös hyvä asennettavaksi alustoille tai vaellukset - koska helppous, pienikokoiselle, hyvän tuuletuksen.

pohjassa laitteen harkittu ja helppo käsitellä mennessä varroatosis. Kun sisältö mehiläisten vähäisessä määrin itsepuhdistuvat perhe kulkee: kuolleiden punkkien putoavat verkon läpi, ja voi kiinnittää uudelleen hyönteisten.

Jos on omshanik, sitä tulisi käyttää talvella, koska seinämäpaksuus 25 mm, erinomainen kehittämiseen lämmin sää on liian pieni. Jos näin ei ole, lisäsuojaa kylmältä alueilla ankarat talvet. Tai se on mahdollista valmistaa levyt suuremman pesän paksuus, joka muuttuu enemmän ja kotelo - raskaampia.

Edut ja haitat rakenteen

 1. Sarvipäinen rakenne on hyvin yksinkertainen valmistaa.
 2. Materiaali pesää - shelevka tahansa lajista 25 mm (vain kuivua).
 3. Baareissa ja kuvaa voidaan poimia tähteet jätteestä. Labour hieman, mutta laatu lopputuotteen ei vaikuta.
 4. Se ei vaadi monimutkaisia ​​laitteita tuotantoon.
 5. kevyt kotelo, mehiläistenhoitajan siirretään helposti.
 6. Osa 8 kuvaa 435h145 mm on sopiva Nucleus.
 7. Kuten Dadant myymälävalvontajärjestelmät puitteet laitetaan karjan mehiläispesä mehiläishoitaja jotenkin. Rutovskie myös sopivia, mutta ne ovat mehiläisiä viive kielillä.
 8. Pesät ovat kustannustehokkaita, joka on hyvä sekä aloitteleville mehiläishoitajien sekä omistajille suurten mehiläistarhoihin.

Sarvipäinen pesää - erittäin hyvä muotoilu, hyvin yksinkertainen ja halpa valmistaa. Johtuen mukavuutta mehiläisiä ja mehiläishoitaja, hän sai mukavaa ja käytännöllistä, soveltunut teolliseen mehiläistarhojen, ja jolloin voidaan käyttää tekniikoita kehitetty muihin nokkosihottuma. Älä kuitenkaan oleta, että perusrakenne mehiläishoitoalan: Hyvä mehiläishoitaja mehiläisten ja hunajan tavaratilaan levitetään.

Shame ...

Tai väijytys. Vai vieläkään tiedä miksi sitä sanoisi. Kuvasin kaksi viikkoa kylässä prosessi tehdä nokkosihottuma. Viisikymmentä kehyksen! Ja sho mieltä olet? Tässä tuli kotiin, istui tietokoneen, kytke kamera skannattuja valokuvia. Luokka!

Sitten koputti minua päähän, heitin kuvia jo tietokoneen. Autopilotilla tunnistaa ja poistaa kaikki! Kameralla poistettu! Ja kannettavan ei kopioida ... Chef, kaikki on menetetty! Kuinka paljon työtä ... No, puupää, Sergei! Saan vanha, vai mitä?

Tehty nokkosihottuma Palyvoda 8 kehystä. Runko 145 mm. Valmistettu kotelot 30 ja 10 korkea net pohjat tuuletetaan takaseinään. Täällä Maalasin piirustukset pesän:

Vain kulmat yhdiste ei piikki, kuten piirustuksissa, vaan yksinkertaisesti pusku. Se oli hyvin yksinkertainen, ja toivon, että se pysyy. Sitten, kun menen loppuun kannen pofotografiruyu toisen elimen, Dona, ja minä.

Nokkosihottuma, että viime vuoden tapaan nykypäivän näyttää.

Runkojen välissä oli rako, erityisesti silloin, kun sivuseinät, sanoa paju, ja edessä ja takana - haapaa. Eli eri materiaaleista. Kutistua eri tavalla, korkeus tulee samaksi - on aukkoja. Mehiläiset zapropolisovali ne turvallisesti.

Walls, liimattu Microspikes ei rassohlis, ei halkeamia ollenkaan. Katsotaan, mitä tapahtuu talven jälkeen.

No, keltainen väri puun kauden jälkeen on lähes säilynyt - ulkoapäin hieman soluttautunut vahalla. Myös ihmetellä mitä tapahtuu talven jälkeen.

Nyt molemmat ohut sarvipäinen pesää kääritty yksi kerros foljista 5mm. Johtuen tangot, sarvet eristys tiukasti seinien ei ole sijoitettu, kosteus ei keräänny. Alemmalla on vapaa pääsy. Pohjaan net, avoin. Kuvat poistetaan myös. Teen uutta - näyttää myöhemmin.

PS Kuvat palautettiin nokkosihottuma teki löytyy tässä artikkelissa.

Saada uusia artikkeleita blogin sähköpostin, tilata.

Olisin kiitollinen jos jaat artikkeleita sosiaalisten verkostojen:

 • Hyvää iltaa. Kerro podkryshnik siellä? Ja sen perusteella, mitä eri runko-8, ei 10. Kiitos

  Huomenta! Podkryshnika ei. 8 kuvaa - kevyt runko, nopea kehitys mehiläisiä, kyky kerätä hunajaa alussa lahjuksia.

  Hyvää päivää, Sergei. Mitkä ovat vaikutelmia paukamia 145 runkoon? Olen nyt delema, nokkosihottuma tuottaa 145 tai 230 kehykseen. Ennen että käytetään mehiläispesät polystyreeniä koteloiden 10 Dadant kehyksiä. Kun paikallaan mehiläispesä vaihtoehto on erittäin hyvä, mutta vaellukset pesien olisi toivottavaa vahvempi ja kevyempi. Runko, jossa on 10 kehystä 300 raskas. Joten päätin tehdä puun 9 ja runko, ja samaan aikaan ja siirtyä pienempään kehykseen. Suhteen teille, ja kiitos työn Vladimir.

  Impressions ovat hyviä (puhtaasti henkilökohtainen mielipiteeni). Kuoret helposti huomannut, että mehiläiset ovat paljon nopeampia ja ovat halukkaita oppimaan kennosto kuin samassa kehyksessä 230. Se tapahtuu niin, että 230 kennoja ei halua mennä, meidän täytyy nostaa pois alavartalon muutamia kehyksiä hautoa. Tämä laittaa pesää kehon hunajakenno, 2 päivää myöhemmin se oli lähes kokonaan laadittu. On totta, että perhe oli vahva.

  Minulle kuljettaa polnomednye kehon runko 230 kovaa. Jos on olemassa useita paloja - vielä kunnossa, mutta kun pesät on 40 kappaletta - alkaa miettiä taaksepäin.

  Tervetuloa! Kysymys siemeniä. Voi olla kokemusta tietojen palauttaminen kuolleen, "muistikortti? Olen puhelimessa hiljattain, muistikortti (32 keikka) lakkasi obnaruzhivtsya sekä puhelimen ja tietokoneen. Niinpä minä menettänyt kaiken, että oli siellä ...

  Andrew, kirjoita se Vkontakte PM.

  Sergei, miksi 8 pikemminkin kuin 10 kehyksiä. Aloitan 10 kehystä, jotta kehon, rehellisesti, olet työskennellyt myös tapauksia 10 kehystä eli silti parempi 8. On ongelma. Kerro minulle paras vaihtoehto.

  Kyllä, ensimmäinen tapaus 10 kehyksiä. Palyvoda tehty 8 kehyksiä, että haluan kokeilla. Vähemmän painoa, vähemmän tilaa perävaunuun. Ja mikä on parempi - aika näyttää.

  Sergey tervetuloa! Et hyödyllistä työtä ihmisille! montako rakennuksia kestää keskimäärin perheeseen? Miten on kehittää keväällä, ja kuinka valita kehys kulta? grilli käyttöä? kiitos!

  Kun kannet? Nyt kaikki perheen kahdessa rakennuksessa. Kesällä 3-4 ruumiin.

  Miten on kehitys ... On sää on hunaja kasvit - on hyvä kehitys. Kehykset Suodata-isoisä, harjaus mehiläiset harjalla. Erottavaa säleikkö kyllä, käytä.

  Miksi luku pituus sivuseinän 540? Sisäpituus + paksuus etu- ja takaseinät + paksuus etu-ja taka sarvet: 450 + 22 * ​​4 = 538 ...

  Koottaessa ero on 2 mm jättää aukon päiden väliin ripustimen rungon ja rungon alle neljäsosaa.

  Joo, okei, no, tietysti - kuilu tarvitaan.

  Sitten sisäpituudelle yli 452. Mutta sinä ja Palyvoda [Ukrainan mehiläishoitaja №2 [129], 2002, Art. 15] Tämä koko 450 mm piirustuksissa. Älä ajattele, että moittien, vain yrittää selvittää itse. Vaikkakin huolellisesti, mutta se ei voi saada ensimmäinen pannukakku normaalisti 🙂

  Vähän vain millimetrejä. Olet tehnyt kuilu päiden sarvet 3 mm Palyvoda - 5. Miksi on erilainen paksuus taltta?

  Katto. Miksi korkea? Et voinut laatia luuston brusochkov varten sarvet 22h27. Eristys tyypin izolona ajatella tarpeeksi. Ja ruokkia voidaan laittaa kehon. Minulta puuttuu jotain?

  Minäkin sarvien välissä on nyt 5 mm. Katto on sellainen, että se on mahdollista laittaa eristekerrokseen tai matto. Ohuempi kansi - mitä enemmän lauhde ja izolon auta.

  Kunnossa. Ja miten tämä vaihtoehto, kun rooli podkryshnika - asuntoja. Kansi on lyhyt, rungon tankojen. Tässä ja korkeus, joka sopii minkä tahansa laukku, ja muut edut yhdenmukaistaminen ja materiaalin säästö (kaksi kantta korkea - lähes kotelo).

  Asuminen ei tarpeetonta talouden ja talvella se on kuin podkryshnik, okei?

  Tietenkin normaali. Älä, kokeile, joka vastustaa. Kaikki riippuu saatavuudesta materiaalin valmistukseen. Kyllä, joskus se kääntyy pois ei sitä miltä näyttää. Seuraavassa on tänä vuonna kuin menin parvia, joten en tiennyt jo, missä he asettuvat. Kaikki vanhat, vino, kuluneet ja lopetettujen kehon aloitti toimintansa, oli halukas kyhätä kokoon neljä fanerki ja asettua sinne. Se, että kotelo podkryshnikom asettaa ja ajattelua ei ollut mitään.

  Kaikki hyvät päivät. paljon tutkimalla internetissä sarvipäinen mehiläispesän hän päätti lähteä niitä, mutta en voi ymmärtää, miksi käytännössä kaikki 8 puitteissa, erityisesti mitä heidän etu? mutta helpottaa, mutta entä tuuli, koska tällä leveyttä, osoittautuu melko korkea. ja haluaisin tietää Moskovan joka ei ole siitä he viettivät talven luonnossa? Aiempien kiitos!

  Sergiy, Wee vzhe käytetty kahden kauden іz sarvikarja Vulik 10 on 8 kehystä chi ei b Wee skazati on yakimi іz ne pratsyuvati ylläpidetty, zruchnіshe.Dyakuyu

  Meni zruchnіshe 8-ramkovimi.

  Suosittelen YouTuben hakukone löytää: Pavilion Berendey. Häämatka paratiisi.

  Sulje silmäsi ja kuunnella keskustelua kanssa 6-8 minuuttia? 🙂 Onnea.

  Haku päällä

  Luokat

  Hei lukijat! Ensimmäinen artikkeli blogi ... tässä blogissa. Täällä SIW.

 • Materiaalia, jota ajattelin laittaa sarvipäinen nokkosihottuma, kuivuu erittäin hitaasti. Vaikka Lège.

 • Jo kuukausi sitten en vuokrattu paikka hunajan kaupan kaupungin markkinoilla. Ja sitä käytetään.

 • Lopetin tuotantoa monen nokkosihottuma käsillään. Ensimmäinen vihjeitä. In.

  Viestisi lähetys onnistui. Kiitos!

  Kiimainen pesää Palyvoda (piirustukset)

  Mehiläishoidon aina merkitsee läsnäolo valtava määrä nokkosihottuma, joten jokainen mehiläishoitaja yrittää ostaa lisää low-end-mallit. Yksi näistä voidaan pitää pesää Palyvoda että on mahdollisuus tehdä omia. Muotoilu on melko yksinkertainen, joten se pystyy käsittelemään jopa noviisi. Vaikka monet pitävät pesää kömpelö, mutta kustannukset ovat minimaaliset, ja tämä on tärkeä tekijä ammattikäyttöön mehiläistarhoihin. Loppujen lopuksi se osoittautuu halvempi kuin mehiläispesä, sitä enemmän voit ansaita. Älä unohda laatuindikaattorit, sillä pesää ensinnäkin olisi turvallisesti suojata mehiläisten vedolta, sateelta ja pakkaselta.

  Tunnetut mehiläishoitaja Michael Palyvoda onnistui keksiä ainutlaatuinen muotoilu on yksinkertaistettu. Piirre mehiläispesän pidetään satunnaisia ​​yksinkertaisuus kaikkien elementtien. Lisäksi, kaikki osat voidaan helposti korvata keskenään. Erityisen iloinen kuin jätteen tuotantoa, koska sitä käytetään pienimmätkin tähteet. Aihioita nautojen mehiläispesä leikata sahalla Nauhanleikkausmekanismi. Tässä tapauksessa ei ole tarvetta käsitellä hallituksen höyläys. Joten, nokkosihottuma Palyvoda koostuvat seuraavista osista:

  • päärungosta;
  • pohja;
  • toinen pohja, mutta netto;
  • kiinnityskehys kuin yläraja

  Talven mehiläispesä juuri käsitelty rautaa, jossa vaahto on kiinteä. Niinpä lämmin "talon" ilman lisämaksua. Päärunko on valmistettu 8 kehyksiä, jonka paksuus on 22 mm. Poikkileikkaus betoniterästankojen liitoksissa on 22 x 27 mm. Nämä baarit ovat lyhyempiä kuin rungon korkeus 5 mm, mutta älä päästä pohjaan 22 mm. Myös tangot ulkonevat rungosta 17 mm. Se ennusteet voi luotettavasti korjata rakennetta, jolloin pesää ei tarvitse kiinnittää siirron aikana.

  Mutta on syytä huomata, että se ei ole sattumaa baareissa lyhyempi. Se, että asennettu laite pesien sivuosat toisiinsa voidaan poistaa vain SEINÄSAHOJEN edessä ja takana. Tyypillisesti 5 mm: n tila sijaitsee kotelon ylä- ja alaosan kuutiot, asennettu taltta. Hän roolissa vivun, painamalla, joka nousee ylävartaloa. Kun se saavuttaa tason tankojen, vapaasti lepää suoraan palkit, ja sen jälkeen taaksepäin siirtymisen taltta poistettu. Koska rako 17 mm, se on mahdollista vetää ulos halutun kotelon. Jos tarkastellaan pesää sarvipäinen lukuja, käy selväksi, että malli on.

  Net pohja on asetettu alas maahan, mutta joissakin tapauksissa se voi laittaa ylävartaloa. Kuten metalliverkkoon käyttää mesh-verkon 3 mm. Leveyden poikki pohjan olla lovia, jonka korkeus oli 22 mm. Lisäksi on asennettu vaeltavia dostochka. Se kiinnitetään avulla nauhat pressu kankaalla. Takaosan puolella suoraan net on reikä tuuletusta varten (korkeus 56 mm).

  Tämä muotoilu mahdollistaa järjestelmän tuulettaa kellon, ja tämä puolestaan ​​auttaa mehiläiset työskentelemään tehokkaasti. Jos se on asetettu 16 yhdessä jälkikasvu kehyksiä, on mahdollista vapaasti olla enintään 12 perheille samanaikaisesti. Myös näistä pohja ei salli punkit jäävät pohjalle, sillä pudonnut linnut putoavat maahan.

  On syytä huomata, että tärkein alhaalla oikealla käytetään ympäri vuoden aivan kaikkia perheitä paitsi Medovikov. Pohja on olennaisesti runko-osan, jossa on korkeat seinät. Se on naulattu alasivulle 17 mm Dostochka jonka leveys on 30 mm. Siten, hallituksen tarkoittaa etuseinästä 22 mm ja pidetään vaeltavien alueella. Etuseinässä on laskureikää salpa. Pohjassa taloa kahdeksan moduulien ja sama puitteet pesiä. Päälle tunkki päälle muovikalvo, jossa on kuumuutta kestävä ominaisuuksia. Sen olisi vahvistettava hieman uloke ulottuu kotelon seinään. Koska pohja on asennettu alareunan yläpuolella seinien 10 mm, mehiläiset tuntea olonsa turvalliseksi, vaikka ne kuuluvat aukot säleiden välistä ja päälikalvon.

  Ominaisuuksista laskureiän on se, että nauhan, leikataan 2 paikoissa ennalta määrätyssä kulmassa (45 astetta), ja samanaikaisesti venttiili, ja laskureikää. Esimerkiksi kuljetuksen aikana menettää tällä tasolla on yksinkertaisesti mahdotonta. Kun kotelo on liian pieni, kalvo puristetaan erityinen runko tankojen koko 27 x 22 mm. Tarvittaessa se voidaan kattaa tina. Runkorakenne ei ole tarttuva baareja hartiat, joten sen sijaan ne on asetettu pieniä hihnoja, jonka osa 25 x 10 mm. Lisäksi, nämä liuskat ovat niin voimakkaita, että jopa aikana paimentolaisuuden, rakenne säilyy ennallaan.

  Kehyksen laajentaminen ei ole lanka, niin suoraan Wax vahvempi aukkoihin ylälevyn. Mutta pesintä puitteita johto tavalliseen tapaan, mutta viisi riviä. Puolella hihna pesää täydellisesti erotettiin ja se on apuseinän. Runko helposti ja nopeasti asentaa koteloon siirtymävaiheen läpi kiilan. Eli alkaen laaja ja päättyen kapea osa runkopuolelle pala. Siksi jälkeen hyökkäyksiltä kädet puitteiden, se automaattisesti työntää kaikki elementit. Bee on täysin turvallinen, koska tällainen kehys ei murskaa niitä. Tosiasia on, että keinutusliikkeen aikana kehyksen yhdellä kädellä vastakkaiseen suuntaan, kehotetaan muita yksityiskohtia.

  Palyvoda Letsina-pesissä voidaan käyttää eri lajien mehiläisiä, mutta erityisesti pitää ne hyvässä kuten Karpaattien ja Buckfast. Nämä pesät ovat melko helppo valmistaa ja helppo kuljettaa. Suunnittelun koostuu yleisverkkolaite, joka on kiinnitetty kunnolla. Piirustukset irrottamaan Palyvoda todistavat tämän:

  Näiden pesien aika mukavaa toimimaan, koska täydellisyyttä suunnittelussa. Ominaisuuksia ilmanvaihto, tuotetaan korkealla hunaja saannolla. Aloitteleville mehiläishoitajien, se on edullisin tarjous, koska käytti vähintään keinoin mehiläispesä tehty talon, ja voitto on suuri. Erityisesti on mahdollista toteuttaa "taloja" eri sivustoja, jotka huomattavasti määrää hunajaa kokoelma. Tiedot opiskelu rakenteellisia piirteitä, voimme sanoa varmuudella, että kiimainen ole vaadittu nimenomaan mehiläispesän LiitŠntŠtapa elementtejä. Muuten, soveltamisalan mitat voivat olla erilaiset.

  VIDEO. CASE sarvipäinen nokkosihottuma omissa käsissä

  kirjoittaja - Alina Akimova [alina140674]

  uudet kommentit

  Olemme sosiaalisia. verkostoituminen

  VKontakte

  luokkatoverit

  Facebook

  sähke

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin