Sandwich putki käsillään

Valmistus ja asennus voileipä putken

Muuraus savupiiput ovat katoamassa. Niiden paikka on ottanut luotettavan ja kaunis voileipä pipe - osaamista tuotteiden markkinoille rakentamiseen. Hinta uusia kohteita kunnes "purra", mutta se on - ei ole syytä huoleen, koska ihana suunnittelu voi tehdä oman. Joten, miten tehdä voileivän putken kädet?

Mitä se on ja mitä se sisältää voileivän putki? Tuote on valmistettu periaatteen mukaan rakentaa monikerroksinen "sandwich". Kaksi eri halkaisijan omaavaa ruostumatonta terästä oleva putki työnnetään toisiinsa, ja niiden välinen tila on täytetty lämpöä eristävällä materiaalilla, kuten basaltti villa. Täten rakenteesta tulee "immuniteetti" ja ei voida tuhota kosteutta ja lämpöä.

Tuotteen myy fragmentteja jopa metrin. Miten kerätä oikea putki voileipä osti muodossa nämä kappaleet? Se on yksinkertainen: sarja sisältää käpyjä, kulmat, supistusliittimiä, T, tarkistus ja jopa sieniä; juuri kerää kohteet kuten pelissä «Lego». Savupiipun asennus sellaisesta materiaalista ei mene pois ja päivä.

Ennen oppia tekemään voileivän putken käsillään, tulisi tuntea edut ja haitat tämä malli, jotta voidaan päättää, onko työ maksaa pois, jos se mitä tarvitset?

Joten ensin ansioiden:

 • monikäyttöisyyden (käytettävyys rakennusten tahansa materiaalia);
 • tiiviys tuotteen;
 • helppous kuljetus rakenteissa;
 • Helppo asentaa - asennus sandwich putki voidaan tehdä omasta;
 • estetiikka rakenteen;
 • paloturvallisuus - tuotteen johtava laatu keskuudessa hänen "veljet";
 • Nopea asennus (kaikki mitä voi tehdä yhden päivän aikana);
 • kattoristikkoparin järjestelmä ei ole este asentamiseen sandwich-rakenteet peruuttamista savun;
 • monikerroksinen, niin että piippu on suojattu sedimentaatio noen ja lauhteen (rakenne ei tarvitse puhdistaa yhtä usein kuin tiilihormiin);
 • suoja aggressiivista lämmön vaikutuksesta, happoja ja muita kemikaaleja;

By haittoja suunnittelu ovat:

 • suhteellisen vaatimaton käyttöikä (noin 15 vuotta);
 • korkea hinta.

Kuten näette, edut kattavat puutteita. Ja jos opit miten tehdä voileivän putki, leikataan kustannuksia savupiipun siinä määrin, että sen asennus maksaa halvempaa kuin tiili. Tämä tarkoittaa sitä, että muutos, pystyt siihen varaa useammin, ja siten täysin vaikutuksia ei näiden kahden miinuksia.

Jos huomaat, että sandwich-putki - paras materiaali rakentamiseen kestäviä, turvallisia ja luotettavia savupiippu, sitten siirtyä käytännön kokemuksia.

Master-luokan tekemiseen voileivän putkiin

Jotta suunnittelu kättensä, sinun täytyy käydä läpi seuraavat vaiheet:

 • ajattelu pois osia;
 • poisto mittaukset;
 • ääriviivat / luonnoksia;
 • luettelosta materiaaleja ja välineitä;
 • hankinnat;
 • kokoonpano sandwich-putken;
 • savupiippu asennuksen.

Tuntuisi, se on sandwich putki on "yksi-kaksi": teräsputken wrap lämpöeristysmateriaalilla, ja sitten - kanssa sinkitty ja suunnittelu on valmis, mutta tässä tapauksessa on omat erityispiirteensä. On tärkeää, koska ei vain suorittaa kaikki omissa käsissä, vaan tehdä niin, niin sinun ei tarvitse tehdä uudelleen sitä.

Ja tätä varten olisi otettava huomioon tällaisia ​​vivahteita:

 1. Sandwich putki universaali, mutta kun kyseessä on "luovan itsensä" ei ole enempää kuin tämän seikan selventämiseksi. Tehdas kattiloissa poikkeavat heidän kollegansa käsityötuotantoon (esim kiukaat, takat jne). Jos teolliset mallit, ulostulon lämpötila pidetään 120 asteeseen, sitten tehdään omin käsin - voi ylittää 800. Siksi, koska lämpöä eristävällä materiaalilla ensimmäinen hyvä villa, mutta jälkimmäisen pitäisi käyttää basalttivillaan.
 2. Tekemällä voileivän savupiippu itse, unohtaa materiaalit, kuten köydet tai muita synteettisiä tuotteita. He varmasti polttaa ja pilata ilmaa talossa.
 3. Ulkokuori on myös parannettava - laittaa putki putkeen ei riitä.
 4. Paras materiaali valmistukseen sandwich putki - ruostumatonta terästä tehdas. Kauan se palvelee, säilyttäen kiiltävä pinta ja siten (koska infrapunasäteilyn) ilman, että vuoto lämpöä ulkopuolelta.

On syytä kiinnittää huomiota! Tiilihormiin on puhdistettava pari kertaa vuodessa korjata ja seurata hänen tilansa. Asettaminen sandwich järjestelmä, säästät itsesi tällaisia ​​ongelmia.

On syytä kiinnittää huomiota! Missään tapauksessa ei läpi savupiipusta sähköjohdot tai muut tiedonannot jos halua ongelmia.

Jos korkeus savupiipun katolle, voit oppia tekemättä mittauksia - suunnitelmien mukaisesti kotona, korkeus fragmentti katon täytyy miettiä sitä. Ja se ei satuta tutustua sääntöihin:

 • tasaiselle katolle savupiipun on noustava 0,5 m;
 • Jos katto on tehty palavaa ainetta, etäisyys sen putken pään on oltava 1 m;
 • jos etäisyys piipun ja harjanteen yli 3 m, rakenne ei ole asennettu viivan alapuolella visuaalisesti pidetään kulmassa 10 astetta keskustasta harjanteen;
 • jos etäisyys piipun ja harjanteen ei ylitä 1,5 m, rakennekorkeuden tulisi olla vähintään 0,5 m.

Paksuus lämmöneristyskerros vaihtelee 2,5-6 cm.

Osa voi myös vaihdella. Jos et noudata sääntöjä SNIP poikkileikkaus riippuu voima kattilan ohjelmassa:

On tärkeää tietää! Pystytetyssä putki reunukset ei pitäisi olla läsnä.

Valmistus sandwich putki on yksinkertainen. Jos olet ostanut oikean putkiosuuden, kiinnikkeet ja lämpöeristysmateriaalilla (basaltti tai vuorivillaa), löytää työkaluja ja veistetty pois päivä töihin, voit aloittaa.

Aloittaa, poista suojaava kalvo, jos se on läsnä tuotteen.

Teräsputki wrap villa alkuun liittää galvanoitu pinnoite. Jos sisäinen osa teräksen voivat olla kiinteitä, sitten ulompi usein koostuu useista fragmentteja. kappaletta yhteyden, kiinnitä huomiota. Sinkitty rauta liitetty ruuveilla tai kirppu kovakuoriaiset. Lisäksi se olisi vahvistettava ja levyn pinnan, ja fragmentit yhteen.

Muista, että voit säästää vaihtamalla kivi basalttivillaan, jos piippu on varustettu teollisuuskattiloiden valmistus.

On tärkeää tietää! Vieressä kattila tai muu lämmitys devaysa lämpötila on niin korkea, että jopa kaikkein vankka rakenne voi polttaa. Harkita tätä ominaisuutta ja valmistaa / rakentaa savupiippuun niin, että putki fragmentti milloin tahansa voitaisiin poistaa ja korvata.

Valmistus putki ei ole niin vaikeaa kuin se on asentaa. Prosessi ei voi kutsua yksinkertaista, joten kannattaa harkita tämän lohkon työn luomiseen kädet saada luotettavaa "alkaa elämään."

Joten, miten oikein asennetaan voileipä putki? Se riippuu siitä, mitä menetelmää asennuksen haluat. Useimmissa tapauksissa, suunnittelu on asennettu pystysuoraan. Prosessitekniikan on seuraava:

 1. Sisäosassa rakenteen fragmenttien putki pistorasiat asennettu ylöspäin.
 2. Elementit työnnetään toisiaan, niin että lauhde ei voi virrata ulos.
 3. Putki yläpuolella katto-osa on asetettu päinvastoin. Ylemmät elementit pistorasiat sijoitetaan alaosaan.

On tärkeää tietää! Varmista, että savupiippu ei ole kosketuksissa pinnan kattoon, muuten seurauksena saattaa olla tulipalo. Tällaisissa paikoissa, rakentaminen olisi sijoittaa erityinen laatikko täynnä basalttivillaan.

Jos se on päättänyt asentaa putken vinosti tai jopa vaakatasossa, tiivistyminen voi kertyä rakenne. Sinun tarvitse huolehtia asentamisesta hanat valua nestettä.

Kaltevien osien savupiipun on oltava täysin sileä, jossa on poikkileikkaukseltaan pienempi kuin pystysuora.

Asennettaessa sandwich järjestelmä ei ole tarpeen tehdä betoniperustalle, jonka rakentaminen on välttämätön käyttöönottoa tiili tai keraamisia savupiippu. Jälkeen putki valoa. Viitataan kuitenkin työn huolimattomasti, ei ole sen arvoinen. Kiinnittää mittauspiirin ja johdonmukaisesti seuraa se - ensimmäisestä fragmentti ulostulon lähellä kattilan ja visiirin yläpuolella savupiippu.

Sitoudut olemaan niin vaikea tehdä ja asentaa sandwich putken kädet?!

Miten tehdä voileivän putken käsillään savupiippu

Koska sen suunnittelu, sandwich putket on viime aikoina tullut varsin suosittu kuin savupiipun kattiloiden tai uuneissa omakotitalojen, kylpyammeet ja muut rakennukset. Tässä artikkelissa puhumme mitä niiden rakennetta ja miten tehdä voileivän putki savupiippu.

Mallit sandwich-putki työnnetään sisään sisäkkäin sylintereihin eri halkaisijat, joiden välisessä tilassa on sijoitettu eristeen basaltti villa, esimerkiksi. Itsenäisesti rakentaa savupiippu pitkällä aikavälillä ei ole vaikeaa, mutta sinun pitäisi lukea joitakin hienouksia.

Teollisessa ympäristössä sisäkerroksen sandwich käytettyjen korroosiotuotteiden, ja ulkopuolella - putket terästä sinkkipinnoite. Sisäinen piiri on päällystetty lämpöeristys ja sijoitetaan ulomman sylinterin. Seurauksena, toimii tällainen rakenne varsin tehokkaasti.

Huomaa, että sandwich paaluputkisegmenttien teollisuustuotannon myydyn enintään 1 m.

Hormiasennelmassa sandwich tuotteiden ei vie paljon aikaa ja vaivaa - kaikki työt voidaan hoitaa päivässä. Seuraava annamme lukuisia etuja ja haittoja tällaisten putkien.

Niistä eduista on malleja ovat:

 • Moniajo - Tällaisten putkien rakennuksissa voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista;
 • miehittää vähän tilaa;
 • helppo kuljettaa;
 • Sandwich putki voi asettaa jopa noviisi rakennusalalla, koska se on erittäin helppo ja nopea;
 • siisti ja miellyttävä ulkonäkö;
 • Paloturvallisuus - se on yksi parhaista savupiippujen vaihtoehtoihin tällä indeksiin;
 • käytettävissä kattoristikkoparin järjestelmä ei saa estää asentamiseen putken sandwich;
 • läsnäolosta johtuen useista kerroksista, kertyy putki on paljon vähemmän nokea ja melkein ei kondensaatin muodostamiseksi, joten puhdistus on välttämätöntä, paljon harvemmin;
 • sandwich-putki voi täysin suojaamaan matkustajia myrkyllisten palamistuotteiden.

Mutta puutteita näissä rakenteissa on hyvin pieni, vaikka ne ovat edelleen olemassa:

 • hinta sandwich-putken on varsin merkittävä;
 • optimaalinen käyttöikä tällaisten tuotteiden on vain noin 15 vuotta.

Jos haluat tehdä voileivän putki kätensä Tällainen hormi on paljon halvempaa kuin esimerkiksi rakennettu tiilestä. Tämä tuottaa hyvin luotettava savupiippu, ja monimutkaisuus asennus- ja kokoonpano pitäisi syntyä.

Rakentaa sandwich putki savupiipun omin käsin

Jotta voileipä putki kädet, tarvitset näitä materiaaleja:

 • ruostumaton teräslevy;
 • teräslevystä sinkkipinnoitteella;
 • eristys.

Kuten lämpöeristys putki kotitekoinen sandwich olisi valittava materiaalia, joka on ensisijaisesti palonkestävyys. Tällainen kerros paksuus voi vaihdella 3-6 cm. Vaihtoehtoisesti, polyuretaanista tai kevytsoraa voidaan käyttää välikerroksena.

Sandwich-tekniikka letkukokoonpano käsittää seuraavat vaiheet:

 1. Metallilevy valssataan halutun halkaisijan sylinterit. reunat telakka sijainti kytkeä hitsata tai erityisiä lukitusmekanismi.
 2. ruostumaton teräs sylinteri, joka on sijoitettu rakenteen sisällä on kääritty rullan eristys.
 3. Sen jälkeen lopullisen osan työnnetään ulkokaarta galvanointi.

On syytä huomata joitakin tärkeitä vivahteet kokoonpanon prosessi kotitekoinen sandwich-putken savupiipun:

 1. Ennen kuin asennat putket täytyy olla huolissaan rakentaminen suojaava ruutuun. Tämä välttää suoraa kosketusta putkeen päällekkäisiä elementtejä ja parantaa paloturvallisuutta koko savupiippu.
 2. Sisätilaan laatikon asennuksen jälkeen sandwich-putken kädet täynnä kevytsoraa, joka tarjoaa lisäeristys.
 3. Inner savupiippu segmentti koottu putkista perustaa pistorasiat.
 4. Ulomman osan savupiipun laitetaan alemman segmentin käyttäen pistorasiat.

Päätyttyä putken itse rakentaa savupiippu, olet valmis asentamaan sen paikan päällä. Tässä se on sinulle hyötyä yksityiskohtaiset ohjeet. Katso myös: "käyttäminen sandwich putki ilmanvaihtoa - sääntöjen laitteen ja asennuksen."

Vakautettu ennen asennusta savuhormin sandwich

Kiinnittää huomiota näihin tärkeitä kohtia, jotka on otettava huomioon asennuksen aikana savupiipun:

 1. Kielletyt sandwich asentaa putket suoraan yläpuolella palotilan, koska tämä voi johtaa nopeaa palamista-pilaantumista ja savupiippu. Sinun täytyy ensin asentaa katuojaan tulenkestävästä materiaalista, alkaen uunin. Jo siihen voidaan liittää pino.
 2. Jos sendvichnye putki savupiippu testattu kätensä herkästi syttyvien järjestelmän segmenttien, niiden on kattaa lisäkerros lämpöä eristävää materiaalia, tai se voi aiheuttaa tulipalon.

Ensimmäinen askel oikeaan ja oikea asennus voileipä tulee laatia yksityiskohtainen projekti. Se on yksityiskohtainen suunnitelma tehdyn putken, joka on tietyssä tilanteessa sopivin. Eli hanke on koottu ottamalla huomioon erityispiirteet rakennus- ja lämmityslaitteet. Seuraavaksi jatka laskemista materiaalin määrä tarvitaan onnistuneen asennuksen savupiippuun. Tässä tapauksessa arvo on ja mitä haluat käyttää tehtaan tuotteita tai tehdä oman voileivän putki.

Jos työ suoritetaan valmiita putkien teollisuustuotannon laskenta prosessi on paljon helpompaa ja paljon tarkempi, koska nämä erät ovat vakiokokoja. Samalla kokoamiseen tällaisen savupiipun omin käsin täytyy varastoida materiaalin tietty liikkumavara.

Oston jälkeen kulutushyödykkeistä voi edetä markup joka on välttämätön oikean ja tasaisen asennusputkella ilman kaarevuutta ja poikkeama. Usein master käytetään sandwich-putken kiinnike, soveltaa ulkoasu on hyvin yksinkertainen. Tasoittaa putken tavalla, jota sovelletaan putkien suojattu lämpöeristys.

On otettava huomioon etukäteen tarkasti, missä putki kulkee katon läpi, ja valmistella reikä sen alla. Valmis mount aukkokerroksen eristys putken ja asentaa. Tässä tapauksessa, suuttimen ja sandwich-putken on oltava välys, joka mahdollistaa korkeamman laadun lämpöä savupiippu.

Mikä laskelmat niiden virheetöntä Intubaatioputken

Korkeus sisäosan savupiipun katto, pääsääntöisesti täsmennetty projektin kotona.

On kuitenkin olemassa useita standardeja, jotka olisi ratkaistava huomioon laskettaessa savupiipun korkeus katon:

 • Jos tasakatto, savupiipun on se nousta yli 50 cm;
 • asennettavaksi katolle, joka on valmistettu syttyvää materiaalia saavuttavat savupiipun korkeus on 1 m;
 • niissä tapauksissa, joissa savupiipun katolta harjan etäisyys on yli 3 m, korkeus putken on oltava nimellisarvo on piirretty viiva 10 ° alapuolella harjan;
 • sellaisissa tilanteissa, joissa väli harjan ja savupiippu on enintään 1,5 metriä, korkeus savupiipun pitäisi tehdä vähintään 0,5 metriä.

Kun kuvasimme, miten tehdä voileivän putkeen, se korosti, että eristekerros olisi 3-6 cm Samalla, puhumattakaan putkiosuuden (kuulumaan: "Kuinka on laskentaa savupiipun - sääntöjä ja menettelytapoja. "). Halkaisija käytetty rakenne riippuu täysin siitä voiman lämmityslaitteet. Riippuvuus voidaan tarkastella taulukossa.

Joten, tee voileipä putkea käsin voi olla kuka tahansa, koska markkinat voivat löytää kaikki tarvittavat materiaalit tähän.

Miten asentaa putkeen voileipä

Lisää savupiipun voileipä putket voivat olla joko seinään tai katon läpi - kaikki riippuu ominaisuuksista rakenteen ja isännät ominaisuuksia.

Asennus seinän läpi on tuotettu, yleensä silloin, kun johtopäätös on tehdä putken katon läpi ei ole mahdollista tai omistajat eivät ole valmiita tekemään ylimääräisiä reikiä kallis katto materiaaleja. On huomattava, että tämä rakenne on enemmän turvallisuutta, koska se sijaitsee talon ulkopuolella. Katso myös: "Miten hormiasennelmassa sandwich putkien - yksityiskohtaiset ohjeet."

On huomattava, että tässä tapauksessa tulipalon lisääntyy, kun läsnä on vaakasuoran putken osa suuressa määrin. Se ilmavirta on hitaampaa, se voi pysähtyvän, jolloin putken seinämät kuumennetaan voimakkaammin verrattuna pystyosien. Lisäksi järjestely ei ole tervetullut vaakasuorien osien huono vetojärjestelmille. Maksimipituus putken, vaakasuoraan sijoitettu, ei saa olla enemmän kuin 1 m.

Toiminnot Asennus sandwich putken seinämän läpi:

 1. Välinen rako talon seinään ja savupiippu täyttää lämpöä eristävä palamatonta materiaalia, varsinkin jos puurakenne.
 2. Vaaka segmentti savupiipun tarvitaan asentamassa tii tulpalla.
 3. Laitteet, vahvistamisesta sandwich-putken ulkopuolella talo, jossa nousu 50 cm. Kun asennusten pitäisi harkita rakennus koodeja, jotka määrittelevät putken paino, johon ne on laskettu.
 4. Savupiipun ei saa altistaa kosteudelle saostamalla ja eri roskat. Katso myös: "Miten saada savuhormin käsistä - askel askeleelta opas."

Kuitenkin useammin asennus hormin tuottavat edelleen katon läpi. Merkitystä Tällaisen menetelmän on tapauksissa, joissa lämmityslaitteet sijaitsee keskellä huoneessa, niin tuo putken seinän läpi, ja voi olla kannattavaa.

Asennus hormin katon läpi on aina aloitettava uunista, liikkuvat pystysuunnassa.

Piirteet asennustapa seuraavasti:

 1. Kiellettiin ulokkeita putken rakenne.
 2. Maksimi käyttölämpötila sisällä savupiipun ei voi olla suurempi kuin 500 ℃.
 3. Takaisinvedon aikana putken olisi varmistettava, että kulma ei ylitä 30 °.
 4. Kaikilla kaltevat osat savupiipun kuulu mitään vieraita sulkeumia tai karheus, muuten ne saattavat häiritä vapaata poistumista palamattomien kaasujen ja savu ulkopuolella.
 5. Emme voi sallia poikkileikkauksen pysty- ja kaltevan putken osat eroavat toisistaan.

Siinä olisi otettava huomioon materiaalin rakentamisen talon katolle. Jos ne ovat syttyviä tai on huono palonkesto, tarvetta asentaa lisälaitteita - kipinä ylijännitesuojat. Ne voidaan valmistaa metalliverkosta, jonka silmäkoko on 50 x 50 mm.

Huomaa, että savupiippu katolla tarvitsee myös suojattava pölyn ja erilaisten talletusten. Tätä tarkoitusta varten, lopussa sandwich putki on yleensä sijoitettu erityinen huppu. Kuitenkin tämä elementti olisi ainoastaan ​​suojaa kosteudelta, mutta ei luo esteitä savun ja palamattomien kaasujen putkesta.

Ja viimeinen kohta, joka on tarpeen pysäyttää. Mukaan SNIP ja rakentamismääräykset lähellä piipun eivät kävisi Linjajohdotus, muuten erittäin suuri mahdollisuus hallitsemattoman palon. Joten älä laiminlyödä tätä sääntöä.

Sandwich putki kädet: vinkkejä asennusohjeet malleja

Sandwich putki - konstruktin kaksi onttoa sylinteriä, joilla on erilaiset halkaisijat, joka mahdollistaa toisiinsa. Välisen raon sisä- ja ulko-osa on täytetty erityinen palo eristävä materiaali (esim., Basaltti villa). Nämä tuotteet ovat jo pitkään nauttinut suosiota savupiippu Uunien ja kattiloiden erityyppisiä. Jos mietit miten tehdä voileivän putken kädet - on tarpeen tutkia huolellisesti sääntöihin ja joiltakin osin.

Savupiippu tyyppi "sandwich" - yksinkertainen rakenne ja se voidaan tehdä käsin

Sisäosan Tämän rakenteen on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kun taas ulompi - galvanoitu teräs. Sisäputki arkki on kääritty ja lämpöä eristävää materiaalia työnnetään ulko-osaan, jolloin saadaan monikerroksinen rakenne "sandwich". Tämä muotoilu on varsin tehokas ja käytössä ovat erittäin luotettavia.

Hyödyllistä tietoa! Tällaiset tuotteet valmistetaan segmenttejä, joiden pituus on 1 m.

Asennus valmis sandwich-rakenne on ominaista sen yksinkertaisuus ja nopeus työn (kaikki sähköasennukset valmiin putki voidaan tehdä 1 päivä etukäteen). Kuten minkä tahansa tuotteen, sandwich-putken on useita etuja ja haittoja.

 • monipuolisuus (ne voidaan asentaa rakentamiseen mitä tahansa materiaalia, joka on erittäin mukava);
 • kompakti rakenne;
 • helppous liikenne;
 • Asennuksen helppous - kaikki asennustyöt voidaan suorittaa ilman mitään erityistä tietoa rakennuksen.
 • estetiikka savupiipun;
 • palonkestävyys (tätä indikaattoria "sandwich" on ennen muiden lajikkeiden savupiippujen);
 • nopea asennus;
 • kattotuolitilat katon järjestelmä ei häiritä asennusta tällaisen putken;
 • oni monikerroksinen rakenne antaa suojan asettumista noen ja kondenssiveden muodostumista aikana, mikä mahdollistaa ennaltaehkäisevät puhdistusjärjestelmät ovat paljon harvinaisempia.
 • suojaa altistumiselta aggressiivisia kemiallisia yhdisteitä, jotka on muodostettu palamista.

Asentaminen putket tämäntyyppisen ei vaadi erityisiä tietoja ja taitoja

 • käyttöikä tällaisen järjestelmän on noin 15 vuosi, joka on melko alhainen kaudeksi.
 • korkeat kustannukset.

Puutteet moderni muotoilu ei ole paljon, mutta jos päätät tehdä omin käsin savupiippu "sandwich" -tyyppinen, niin se on halvempaa kuin tiiliseinät. Sandwich rakentaminen pidetään luotettava ja turvallinen, ja se on helppo koota ja asentaa.

Miten tehdä voileivän putki savupiippu?

Sandwich putki menee omin käsin käyttäen seuraavia aineita:

 • ruostumaton teräslevy;
 • eristävää materiaalia;
 • sinkitystä teräslevystä.

Eristys tällaisten rakenteiden on oltava tietyt vaatimukset. Ensinnäkin - se on palonkestävyys. Paksuus täyteaine, joka täyttää tyhjän tilan sisemmän ja ulomman putken, vaihtelee yleensä 3-6 cm. Paisutettu savi voi olla polyuretaania tai joissakin tapauksissa eristävällä materiaalilla.

Valmistukseen putken tarvitsee lämmittimen, on parasta käyttää yhtä "kuori"

Kokoaminen tällainen rakenne on yksinkertainen:

 1. metallilevyt täytyy heittää ja kääntää ne putkeen. Liitokset hitsataan tai kiinnitetään erityistä lukot.
 2. Sitten sisempi putki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, tarvittavat sovellettu eristekerros.
 3. Sisempi osa sijoitetaan ulompaan galvanoitu.

Kuitenkin tämä kokoonpano sisältää useita tärkeitä vivahteita, jotka kannattaa kiinnittää huomiota:

 1. Jotta voitaisiin lisätä palonkestävyyttä suunnittelu, on suositeltavaa asennettava erityinen suojaava ruutuun. Tämä asennus poistaa savupiipun voileipä kosketuksiin kattopalkit.
 2. Parhaan mahdollisen suojan, laatikko on täytetty tulenkestävällä lämpöä eristävästä materiaalista. Tässä tapauksessa käyttö kevytsorarakeiden on täydellinen.
 3. Sisäpuolelle putken liittimet on perustettu.
 4. Ulompi putki on asennettu laittamalla lopussa edellisen segmentin kautta (pistorasiat).

Sen jälkeen kokoonpano suunnittelu on valmis, kannattaa harkita sen asentamista. Se on myös opittava askel askeleelta ohjeet, joka ei salli mitään virheitä ja poistaa järjestelmän toimintahäiriöistä.

Valmistelu asennusta savupiipun voileipä

On olemassa kaksi perussäännöt, jotka ovat tarpeen ohjata asennuksen aikana rakentamisen sandwich:

 1. Voimakkaasti kielletty kokoonpano tällaisen rakenteen yläpuolelle palotilaan uunin. Tämä johtuu siitä, että sijainnin välittömästi edellä palotilan johtaa nopeaan heikkenemiseen rakenteen. Asiantuntijat suosittelevat asennettu tulenkestävä läpi uunista, joka kanava on liitetty erityiseen savukaasuputken.
 2. Jos tällainen järjestely reititetään palo-alttiille alueille, sitten se on lisäksi varustettu lämpöeristys. Käyttö "alasti" design tällaisissa olosuhteissa voi aiheuttaa tulipalon.

Uunin täytyy mennä putkeen, joka yhdistää tulipesän savupiippuun voileipä

Valmistelu asennusta varten sandwich-putken alkaa laatimiseen. Tätä tarkoitusta varten, paperi sovellettu harkittu suunnitelma - tulisi sisältää menestynein tapa suunnitella tyynyjä. Emme saa unohtaa, että jokainen tapaus on omat erityispiirteensä ja vivahteita, joten se on parasta työtä ja tehdä suunnitelma nimenomaan savupiippu. Voit myös palkata jonkun tekemään tarvittavat laskelmat vaikeuksitta. Jälkeen laaditaan suunnitelmaa on tarpeen suorittaa tarvittavat laskelmat materiaalia. Tämä tapahtuma riippuu paljolti siitä, millaisia ​​putki asennetaan (ostettu tai tehty omin käsin).

Kiinnittää huomiota! Lasketaan materiaalin asennusta varten tarvittava valmiin tehdassuunnittelu- paljon helpompaa, koska kaikki ostetut kohteet on standardi, tarkka parametrit. Self-assembly Tällaisen putken laskelmat tehdään noin, mutta aina marginaali.

Kun kaikki tarvittavat materiaalit ostetaan alkaa merkintä sovellus. Tämä tapahtuma järjestetään vääristymisen estämiseksi savupiipun ja luotettavin sen sopimaan. Asiantuntijat suosittelevat aseiden käytön, ja markup niistä on melko yksinkertainen. On tärkeää muistaa, että tässä tapauksessa on syytä muistaa järjestyksessä. Kun tehdyn putket katon läpi on tarpeen käyttää erityisiä suuttimia, joka välttämättä tulisi peittää eristävällä materiaalilla.

Reikä putken valitaan etukäteen. Jälkeen reikä on valmiiksi tehty, sovelletaan eristekerroksen ja putken asennus. Maksimaalisen nopeuden lämmönpoiston savuhormin on noudatettava ero sen ja suuttimen.

Tarvittavat laskelmat määrittää oikea sijainti putken

Korkeus savupiipun katto, yleensä merkitty yleisesti kotona, ja määrittää korkeuteen putken yläpuolella katon sandwich pitäisi lukea seuraavat rakennusmääräykset:

 • savupiipun korkeus tasakaton on oltava 50 cm;
 • Jos katto on valmistettu materiaalista, joka ei ole palonkestävyys, niin rakenteen korkeus sen yläpuolella tulee olla vähintään 1 m;
 • jos etäisyys kerrosrakenteen ja katon harjaa kuin 3 m, sitten korkeus on vastattava kuvitteellista linjaa, joka suoritetaan harjun keskustasta 10 °;
 • Jos savupiippu poistetaan harjanne ei ole enempää kuin 1,5 metriä, niin korkeus on oltava vähintään 50 cm.

On tärkeää laskea savupiippua riippuu tästä esityksestä järjestelmässä

Kuten jo edellä mainittiin, paksuus eristekerroksen vaihtelee 3-6 cm. Mutta poikkileikkauksen mitat kerrosrakenteen riippuu kattilan kapasiteettia.

Poikkileikkaus putken kattilan kapasiteetista on esitetty taulukossa №1.

Nykyaikaisen rakennusmateriaalien markkinat kysymys siitä, miten tehdä voileivän putki itse, se on yksinkertainen vastaus. Valintaan ja ostamiseen tarvittavia osia ei ole ongelma.

Asennus sandwich putket voivat siirtää seuraavilla tavoilla:

Seinän läpi. Tällainen prosessi suoritetaan, kun ei ole mahdollista tuoda sandwich-putken katon läpi. Joissakin tapauksissa, omistajat eivät yksinkertaisesti halua "tehdä reikä" katossa ja lopettaa tämän vaihtoehdon. Lisäksi lähtö putken seinämän läpi on turvallinen, koska suurin osa rakenne sijaitsee talon ulkopuolella.

Tärkeää! Jos malli suoritetaan läsnäolo pitkä vaakasuora osa - tämä lisää riskiä palon. Vaakasuora osa ilman hidastuu ja siten suurempi lämmön putken seinämän kuin pystysuora välein rakenne. Erityisesti ei suositella varustaa vaakaleikkauksia, jos työntövoima ole hyvä järjestelmä. Joka tapauksessa, vaakasuoran segmentin pituuden ei tulisi ylittää 1 m.

Jos et voi johtaa hormin katon läpi, se on realistista tehdä ulos seinän läpi

Mieti runkoputken seinämän läpi vivahteita asennus:

 1. Etäisyys putken seinämiin syttymätöntä eristävän materiaalin tulee täyttää talon mahdollisuuden poistamiseksi syttymisen. Tämä koskee erityisesti puutaloja ja kylpyjä.
 2. Vaakasuora osa putken olisi oltava erityinen tee, suunnittelu, joka sisältää tynkä.
 3. Saaliit putki on asennettu ulkosivun jokaisen 0,5 metrin. Asentamalla savupiipun omin käsin on noudatettava rakennusmääräykset, muuten ne eivät kestä painoa putken ja se vain romahtaa.
 4. Tehty piippu on suojattava kosteuden.

Katon läpi. Ulosmenoputki katon läpi on yleisin tapa ja harjoitetaan koko. Kuitenkin joissakin tapauksissa, tämän suoritusmuodon asennus suoritetaan olosuhteiden vuoksi, esimerkiksi kattilan voidaan sijoittaa keskelle huonetta ja vuorauksen läpi putken seinämän tulee yksinkertaisesti epäkäytännöllinen.

Asennus savukaasujen alkaa aina uunista ja vähitellen ulottuu pystysuunnassa. Lisäksi asennus sandwich-putken harkitsemisen arvoinen joitakin tärkeitä vivahteita:

 1. Mallin ei ole ulokkeita.
 2. Sisälämpötila rakenne ei saa ylittää 500 ° C: ssa
 3. Kulma poistoputken pitäisi olla enintään 30 °.
 4. Vinot segmenteillä saa olla sääntöjenvastaisuuksia ja epäpuhtauksia, jotka voisivat haitata liikkumista savun järjestelmässä.
 5. Halkaisija suunnittelu kaltevat osat pitäisi olla pienempi kuin pystysuora.

Jos katto on valmistettu materiaaleista, jotka on huono palonkestävyys- tai ei ole sitä ollenkaan, niin se vaatii asennuksen lisäosia - Kipinäntappaja. Tällaiset elementit voidaan valmistaa tavanomaisella metalliverkolla. Kammion mitat pitäisi vastata indeksi 0,5 x 0,5 cm.

Erittäin tärkeä tekijä on suojella hormin muotoilu menee katolle sademäärä. Tätä tarkoitusta varten, lopussa putken asentaa erityisiä sateenvarjo. Kun asennat tämän visiiriä otettava huomioon, että sen ei pitäisi aiheuttaa häiriöitä normaaliin lähtöön savun järjestelmästä.

Lisäksi on syytä muistaa, että yhteyksissä sähköjohdot savupiippu on ehdottomasti kielletty. Noudattamatta jättäminen rakentamismääräykset (SNIP) mahdollinen palovaaraa, jota voitaisiin sitten maksaa sinulle elämän.

Kuten tavaraa? Jaa ystäviesi kanssa!

Putki savukaasujen kattilan talossa omin käsin

Tiivistys savupiippua katolla: mitä se tekee

Suojaputken Savupiipun: eristys ja sisustus savupiippu katolla

Tiivistys Liittimet ja putket: miten valita sopivin keinoin

Deflektori TsAGI: suunnittelu ja valmistusmenetelmä

Savukaasun Pylväs: asennus ominaisuuksia asunnossa ja oma koti

Uusimmat kommentit

 • Jeanne Gorokhova tallennus sinkittyä terästä putki: edut ja ominaisuudet
 • Jeanne Gorokhov kirjoittaa putkeen eristys vaahto OC: mitat ja ominaisuudet
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Fire and Ice tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Lumi kirjoittaa Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • B. tallennus Sandwich putki savupiipun: koko, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Olga tallennus aallotettu putki ruostumattomasta teräksestä, lämmitykseen: sovelluksen ominaisuuksia
 • Dmitry Poshtarenko tallennus alumiiniputki. Soikea ja pyöreä poikkileikkaus
 • Maximushka imuletku tallennus: tyypit, tarkoitus ja käyttö

mainos

Materiaalien käyttö on mahdollista vain aktiivinen linkki lähde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin