Sandwich-putken kylpy

Edut putki kylpy sandwich-rakenne, jossa on savupiippu

Tähän mennessä yksi suosituimmista, käytännöllinen, esteettisiä ja toiminnallisia malleja savupiipun on edustajakokous sandwich putkia. Artikkelissa keskitytään miten sovittaa sandwich putki kylpyyn, mitä materiaaleja käytetään ja mitkä ovat vivahteita menettelyn.

Lisäksi nämä edut on syytä huomata, helppous asennus putkeen. Korkealaatuisten asennus on tarpeen etukäteen ostaa materiaaleja, jotka täyttävät perusvaatimukset, ja tämä on välttämätöntä suorittaa materiaalin hankinnan valmistajilta. Katso myös: "Millainen savuputkia kylpyyn valita - vaihtoehtoja esimerkkejä."

Lisäksi kuvataan perusominaisuuksia savupiipun kylvyssä sandwich putki on useita etuja:

 • Koska lauhteen;
 • vähimmäismäärät hiilimustalla muodostettu;
 • lisääntynyt palontorjunta;
 • siliävät järjestelmä;
 • pienin paino savupiipun kokonaisuudessaan;
 • esteettinen ulkonäkö, joka ei pilata ulkoasua huoneen ja rakennuksen kuvassa, ja silmämääräisesti;
 • erinomaisen yhteensopivuuden puutaloja.

Asennus sandwich putkien omin käsin

Esityskieli asennus savupiipun kylpyyn sandwich putkien alle standardin piiriin. Itse asiassa, savupiippu saadaan segmentoitu, koska se on menossa useita putkia noin 1 metrin pituinen. Tarkastellaan menettely asentamisesta Sandwich putki kylvyssä ja perusaineita käytetään prosessissa.

Teknisesti savupiippu rakentaminen on yksi putki, joka on sovitettu päällekkäin, ja jakaa niiden lämmöllä eristävää materiaalia. Sisäputki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja voidaan valita mitään vieraita aineita. Ne voivat jopa olla kuparia tai messinkiä. Katso myös: "Kuinka voin asentaa putki kylvyssä - varsinkin asennuksen askel askeleelta."

Vain kielto tässä tapauksessa - on sinkitty putki, koska lämpötila vaihtelua materiaalin muuttuu merkittävästi sen mitat, mikä johtaa laajenemisen ja supistumisen putken halkaisija. Näin ollen, "ruostumaton teräs" on sopiva materiaali koska se on inertti lämpötilan muutoksia.

On syytä huomata, kun valitaan materiaaleja putkien enää hyvä artinuunissa. Tietyn asennuksen putki on ostettava kylvyn ruostumattomasta teräksestä parannettu lämmönkestävyys.

Kuten lämpöä eristävää materiaalia, käyttää tavallisia kuidun perusteella basaltti tai mineraalivillaa. Ammattilaiset neuvoa sovelletaan basalttivillaan Rockwool LANGALLINEN MAT 80, jonka paksuus on 25-60 mm.

Voit myös käyttää laajennettua savea tai polyuretaanilämpöeriste. On tärkeää sijoittaa oikein eristemateriaali sisemmän ja ulomman putken. Tämä olisi tehtävä joko limittäin 10 cm, mutta on sitten leikattu puoli paksuus materiaalin, joko yksin aukon putkien välillä. Toisessa tapauksessa on syytä muistaa noin estetiikkaa ja enimmäistäyttö aukkoja, ettei onteloita.

Ostaessaan on syytä muistaa, että vain materiaalia valmistaja säilyttää ulkonäkö aikana ja näyttävät aina esteettisesti miellyttävä valokuvan ja silmämääräisesti.

Tapoja sandwich putkien:

Teknologia "savu" tarkoittaa luomista savupiipun kyseisen tilan täysin suojattu tunkeutumista savun ja palamattomia kaasuja huoneeseen (lue: "Mitkä ovat savupiippujen kylpylässä uuniin - tyypit ja asennusmenetelmiin"). Ydin suunnittelu on, että savu vapaasti poistua savupiippu, jättäen kadulla, mutta suuri riski pudota lauhde, jos on huonosti siteissä niveliä.

Tapauksessa, jossa savupiipun on järjestetty tavalla "lauhteen" suunnittelu on sellainen, että kondensoitunut kosteus virrata vapaasti putken läpi. Ominaisuus syvennys yhden putken toiseen ei salli kondensoitunut kosteus tunkeutuu rakenteen sisällä. Kuitenkin, on olemassa suuri riski, että rako savun läpi ja hiilimonoksidin kaasun tunkeutuu huoneeseen.

Ja savu, ja lauhde on haitallista, mutta eri tavoin. Savu vaarallisia suoraan ihmiskehon, ja lauhde johtaa nopeaan muodonmuutos savupiippuun.

"In kylmäsiltoja" - päätellen otsikon, käy selväksi, että eristys on sulkea koulutuksen zavozdushennyh alueet, jotka voivat toimia kylmäsiltoja ja vähentää yleistä eristävän materiaalin ominaisuuksia (myös seuraavasti: "Miten eristää putken kylvyssä - testattuihin eristäminen") .

Jos asennus savupiipun kylpyyn tehty oikein, sinun pitäisi saada laadukas suunnittelu. Tietenkin, haasteena on paitsi oikein esittää teos, mutta myös ostaa laadukkaita materiaaleja sertifiointi valmistajalta.

Vaiheittainen asennus savupiipun kylvyssä

Oikeastaan ​​asentaa sandwich savupiipun kylvyssä juuri tarpeeksi. Käytetyt materiaalit valmistuksessa sandwich putkia, turvallinen käytössä, ja sen vuoksi niiden asennus voi olla kuka tahansa, jopa ilman erityisiä taitoja. Sinun täytyy aloittaa asennuksen pohjasta tiesi huipulle. Aikana ulomman putken tulee asentaa sisäpuolelle. Harkita prosessin, miten asettaa sandwich-putken kylvyssä, tarkemmin.

Työn aikana on syytä muistaa, että yksi putken päissä-sєndvich aina kaventuneet. Tämä ominaisuus, ja mahdollistaa laittaa yhteen putkeen toiseen. Tämän vuoksi, koska ei kerry noen ja lauhde tuotanto mahdollisimman nopeasti. Tytäryhtiönä elementti on parasta asentaa liikkuva tees, parantaa edellä mainittuja vaikutuksia.

On kaksi päävaihtoehtoa kaikesta:

 1. Jos puhumme siitä, että savupiippu menee seinän läpi, on tarpeen jäsentää tietyn osan (halkaisija putken) ja turvallinen tila asentamiseksi kiinnike. Sitten koottu ja asennettu itse kannatin kulmat, joka on vapaa liikkumaan tee asennettaessa savupiippuun.

Seinä on suljettava senttimetri vanerilevy sen päälle korjata asbestilevyt ruuveilla, ja sitten, edelleen korkeampi kiinnittämisen galvanoidusta metallista - 2 * 1,2 cm. Luotu rakenne leikataan neliön pala, joka läpäisee savupiippu. Kannatin on päällystetty korroosiosuojamaalaus. Lopulta voileipä putki sopii yli vnutrennyuyu.Takzhe asennuksen aikana, voit luoda myönnytys - sitä tilaa, savupiipun seinään.

 • Jos sєndvich-putki on katon läpi, ensimmäiseen osaan, jonka läpi on poistoputki, sinkitty levitetään. Tämän jälkeen poistetaan putken. Sitten levy kiinnitetään kattoon. Se on parasta korjata sen tuomalla reunat arkin kattomateriaalin.
 • Eri elementtien välillä on kiinnitetty kiinnittimien, ja T-kappale on kiinnitetty kannatin. Jättäen ylätason savupiipun ilman kiinnikkeitä, tulisi huolehtia varmuuskopioiden muodossa 120-asteen venytys hänelle.

  Yleisesti, sandwich-putken kylpy uunin kiinteän crimp pihdit. Se soveltuu asennettavaksi T-kappaleet ja adapterit, mutta sinun täytyy tehdä asennus molemmin puolin.

  Päätyttyä asennus on tarpeen vapauttaa putki suojakalvo. Tämän seurauksena pitäisi saada suljettua savupiippuun (kaikki saumat on suljettava), joissa on yhteensä 5-6 metriä. Käyttää tiiviste koostumus on oltava lämpöä kestävä kestämään jopa 1000 astetta.

  Sovellus on seuraava:

  • sisäinen putki -, jossa on ulompi osa ylemmän putken;
  • ulomman putken - sisäsivulla;
  • siirtymäkohdassa yksi- ja kaksiseinäisiin putket - ulompi tavalla kehän ympärillä;
  • muita yhden seinän putkien liitokset on käsiteltävä kehämäisellä liitoksella.

  Valmistuttuaan järjestelmä on testattava sen varmistamiseksi eniten lämmitti tontteja soveltuvuus säännöllistä käyttöä tässä tilassa. Helpottaa huolta savupiipun ja puhdista se voi olla laitteiden tarkastuksen irrotettavan osan oven tai savupiippuun.

  Artikkelissa kuvataan yksityiskohtaisesti savupiipun asennus sandwich putkia. Jos suorittaa oikein perus asennusjärjestys, tulos on saat laadukkaan ja turvallisen järjestelmän. Aina mahdollista antaa työtä ammattilaisille, jotka vastuun kaikista vaiheissa - hankintaan tarvittavat materiaalit savupiippuun asennuksen ja käyttöönoton sen käyttöönottoa.

  Asennus sandwich putkien kylvyssä

  • Kerma sientä jalat Ekzomin
  • Kapselit Vetoksik loisia
  • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

  Savupiippu sandwich - kaikkein yksinkertainen suoritusmuoto koottavien savukaasujen pakokaasujärjestelmän. Kevyt ja kompakti rakenne elementtien nopeasti koota käyttäen apu- jäsentä. Tietenkin, kun kokoonpano sandwich putki kylpy on tutkittava useita kohtia.

  Yleiset vaatimukset savupiipun kylvyssä

  Koosta ja suunnittelu savupiipun kylvyssä sandwich putkien vaikuttavat seuraavat vaatimukset:

  • Optimaalinen putken pituus uunista sieni katolle - 5 m.

  Miten valita voileipä savupiippu kylpyamme

  Määritelmä osa savupiipun kylpyamme

  Savupiippu pitäisi olla sama poikkileikkaus kuin Ulostulolaippa uunin. Tarvittaessa, putken osa voidaan määrittää uunin laskea käyttäen SNIP vaatimukset:

  1. Kattilan kapasiteettia 3,5 kW käytetään 0,14x0,14 m putkiosan.

  Valinta kylpyyn putken materiaali

  savupiippu sisäinen putki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Jos mahdollista, valitse putki on hyvin paksu seinä, se on jäykempi. Putken seinämän alle 1 mm älä osta. Ulompi putki voi olla valmistettu mistä tahansa metallista, jopa galvanoitu teräs. On parempi, että ulompi putki oli myös ruostumatonta terästä - kuumentaen materiaali ei oleellisesti pidentää, mutta ei niin edelleen sinkitty.

  • Yrittää selvittää koostumuksen metalliputken. Laadullinen näytteet on valmistettu austeniittisesta teräksestä, johon on lisätty molybdeeniä, kromia, nikkeliä. Nämä materiaalit mahdollistavat vastustaa korroosiota ja happamat aineet.

  Yhdiste putkielementit kylpy

  Näytteet löytyy markkinoilta, jotka on liitetty yhteen ja kiinnitetty eri tavoin - laippa, pistin, "kylmällä silta", mutta kylpy on suositeltavaa valita yhdiste "on savua" tai "lauhteen".

  1. Yhdistä "savu" takaa vuoda savua nivelten huoneeseen. Toisaalta, kondensaatti virtaa pitkin putken seinien voi pudota raon kautta osaksi voileipä ja haittojen eristysaineissa.
  • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
  • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

  Valmistelut ennen asennusta putken kylvyssä

  Ennen sandwich-putken kylvyssä, ja tarkemmin sanottuna vaiheessa rakentamisen perusta ja uunin katon, savukaasujen tarkistaa suunta-akselilla. Putki ei saa ylittää paarteiden ja palkkeihin ullakon ja katon ja pidetään etäisyydellä alle 25 cm: n päähän seinästä. On mahdollista suorittaa ennalta kokoonpano uunin ja hormin minimitilavuuteen. Työtä tehdään, kun valmis vähiten Alustan ja kiinnitetty puinen kattoelementit.

  Asennusohjeet savupiipun kylvyssä

  Miten asentaa sandwich putki kiukaan kylvyssä on seuraava:

  • Asennuksessa Overhead virtauksen yksikkö (PPU) sijasta putken läpi katon.

  Kiinnitys sandwich putkien kylvyssä seinään

  Putki yhdellä kädellä kavennettu, niin rakentaa putken asentaa tarpeeksi toiseen. Tiivistämiseen rakoja tai liitoksia käytetään tiivistämiseen savupiippujen, pitäen lämpötila on 1000 astetta. Koska aukkoja nivelissä lisää työntövoimaa.

  1. Sisäisen putken tiiviste levitetään ulkopuolelle ylemmän sisemmän putken.

  savukaasujen kulkua kylvyssä läpi yläpohjan

  Asentamiseksi sandwich-putkien kylvyssä tulisi suorittaa mukainen leikata vaatimusten savupiipun eristyksen läpi puiset palkit. Lämpötila uunissa, erityisesti silloin, kun huuhtelu puu saavuttaa 800-1000 asteessa. Se on helppo pinota lämmittää (ja lautojen kerros) korkeaan lämpötilaan kriittinen puun.

  • Aseta vaahto aukkoon kattoon yhdessä lämpöeristeenä ja turvallinen.

  savukaasujen kulkua kylvyssä katon läpi

  Harkita tietyn kohdan voileipä putken kautta katolle:

  1. Varmista, että etäisyys putken seinämästä kattoon - vähintään 130 mm.

  Video asennusohje voileipä putkia kylvyssä käsillään:

  Savupiipun asennus sandwich - vievää työtä, joka vaatii keskittymistä ja huomiota taiteilija. Tärkeintä on valita korkealaatuisia materiaaleja, jotka takaavat luotettavuuden ja turvallisuuden kuumennusaltaan.

  Sandwich-putkien järjestely savupiippu kylpyammeet: valinta ja asennus

  Savupiippu tarvitaan aina uunin, paitsi poistamista savua, mutta myös luoda veto. Lisäksi antaessaan sisätiloissa, se toimii lisälämpöä akulla. Kalustettu meidän oma sauna, on syytä ottaa huomioon nämä kolme komponenttia. Ja tietenkin, on muistettava, että rakentaminen savupiipun - vastuullinen tehtävä, joka vaatii vakavaa lähestymistapaa. Tähän mennessä sandwich putki kylvyssä - paras vaihtoehto tämän ongelman ratkaisemiseksi.

  Savupiippu kylvyssä voidaan järjestää avulla valmiita malleja - putki "sandwich"

  Kukin lämmönlähde, käyttämällä energiaa palava polttoaine, rasittaa kaksi vakavaa ongelmaa:

  Siten luotu kanava on siirrettävä ulkopinnan mahdollisimman vähän lämpöä. On myös tarpeen minimoida aste lämpölaajenemisen rakenteen. Rakentaminen savupiipun sandwich putket kylpyyn täysin toteuttaa molemmat vaatimukset, joten tällaisten tuotteiden käytön on hyvin kohtuullinen. Mutta että sen edut eivät rajoitu: rakennukseen tulee esteettinen ulkonäkö tinkimättä. Lisäksi asennuksen helppous tekee mahdolliseksi ei houkutella taiteilijoita sivulta.

  Kiinnittää huomiota! Nimi "sandwich putki" liittyy rakenteellisia ominaisuuksia tuotteen. Se koostuu kahdesta sisäkkäin asetettua muissa osissa, sisäpinta joka kärsi kerros erityisen lämmöneristysmateriaali - vuorivillaa tai basalttikuidusta.

  Sandwich - kaksiseinämäisen eristetyn putken, useimmiten se on ruostumatonta terästä

  Kaksinkertaisen seinän savupiiput tehdään useilla eri malleja. Ne eroavat kuvat putken eristeen tyyppi ja paksuus, halkaisija, jne.

  Perustiedot ja keskeiset vaatimukset

  Sandwich putket on omat erityispiirteensä. Täydellisyyden tiedon seuraavista on vertailtu artikkelit ruostumattomasta teräksestä ja galvanoitu teräs. Ne korvasivat laajasti käytössä viime aikoihin asti tiilihormiin. Mikä materiaali on parempi? Useimmat kodin Masters mieluummin voileipä ruostumatonta teräsputkea. Ja hyviä syitä.

  1. Korkein korroosionkesto. Tästä näkökulmasta kilpailijoilla on tämän tyyppisissä tuotteissa ei ole olemassa.
  2. Kestämään altistusta korkeille lämpötiloille. Jopa säännöllisesti höyrylämmitys maksimi lämpötila materiaali ei vaikeutuisi.
  3. Pitkä käyttöikä. Tämä - seurauksena edellä ominaisuuksia.
  4. Houkutteleva ulkonäkö. Tämä ominaisuus monille on ensiarvoisen tärkeää.

  Jos puhumme galvanoitu pinnoite, ylpeillä tällaisia ​​ominaisuuksia, se ei voi. On kuitenkin olemassa sandwich-putken galvanointi huomattavasti vähemmän. Valittaessa tämä tekijä on usein ratkaiseva.

  Asennussuunnittelun sandwich putkien kylvyssä poistamiseksi savun, sinun pitäisi olla tietoinen sen vaatimuksiin. Lyhyesti, ne ovat seuraavat:

  • ala tulisi ylittää arvo indikaattori siirtoputken, tai on yhtä suuri kuin se, mutta ei vähemmän;
  • lopullisessa suunnittelun tulisi olla ulkonemat, ja se täytyy sijoittaa pystysuoraan. Hyväksytään enintään 30. Mitä tulee horisontaalipoikkeaman, se ei saa olla yli 1 metri;
  • Jos katto on tehty palavien aineiden (esimerkiksi puu- vyöruusu tai bitumi) ja lopussa piipun asennetaan varustettu ohjaimen verkkoon. Silmäkoko - 5 x 5 mm;
  • tilaa putkisto sandwich läpi kylvyn voidaan käsitellä päällekkäisyyttä eristysaineet;
  • kun tarkoitus luoda horisontaalinen akseli, sen pituus ei saa ylittää 1 metri;
  • liittyä elementtien tasossa katon ja lattian eivät ole sallittuja. Syy tähän vaatimus on se, että joskus tarvitaan tarkastaa näistä paikoista. Tämän vuoksi on tarpeen varmistaa niiden visuaalisen saavutettavuus.
  • Savupiippu kosketuksiin muiden apuohjelmia (kaasu, sähkö, ilmanvaihto jne) on ehdottomasti kielletty;
  • myös kiellettiin sandwich-putken ensimmäisen elementin järjestämiseen yhteyden putken.

  Putki on järjestetty päällekkäin, mutta tässä tapauksessa sauva on järjestetty

  Tärkeää! Varmistaa riittävä turva vähintään 1 kerran vuodessa, tarkista koko järjestelmä.

  Ostamalla näitä tuotteita, huomiota ensinnäkin, seuraavat seikat:

  • teräksen lujuutta. Se on sen laatu määrittää luotettavuutta suunnittelun ja pituus elämän lopputuotteen;
  • materiaalitäydennysten putki ja täydellisen tiivistyksen sen pintaan;
  • vahvuus silmukointikohtaan. Kaksi elementtiä putket liitetään yhteen hitsaamalla. Sen vuoksi yhdiste on oltava luotettava, kestävä, virheettömiä;

  Tärkeintä on tämä: kun valitset pitäisi suosia sandwich putkia kylpyyn halkaisija 15-20 senttimetriä.

  On huomattava, että paras vaihtoehto hankkia - tuottamiin laserhitsaus, koska se on luonnostaan ​​korkea laatu. Ja tietysti tutkia sisällä sandwich putken. Edut ruostumattoman teräksen ja galvanoidun lyhyesti edellä. On lisättävä, että tuote on suositellaan käytettäväksi sinkitty Kaasukattiloiden myös, että siirrot kosketus irtoaa palamisen aikana tällaista yksikköä. Jos valitsit voileivän putket kylpyammeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, tietää suunnilleen näiden tuotteiden hinnat voivat olla alla annettu taulukossa.

  Joten savukaasujen rakenne itsenäisesti kylpy

  Tiedämme jo, että savupiippu on asetettu yhdestä muidenkin segmenttien pituudesta 1 metri. Tuottamiseksi sisemmän elimen sandwich-putken kylpy kädet vain käyttämällä ruostumattomasta teräksestä (tämä ehto on tarpeen toteuttaa). Ulkoinen sama voidaan tehdä mistä tahansa materiaalista, kuten messingistä tai kuparista.

  Ulkoinen savuhormin voidaan sinkittyä terästä

  Käyttää vain sinkitty putkia ei ole tarpeen, kun kuumennetaan halkaisija vaihtelee. Sisempi eristys on mineraalivillasta tehty, basalttikuituja tai kevytsoraa. Pannen merkille varoitus: muista täyttää kätensä tarjoamiseen desyatisantimetrovyh päällekkäisyyttä.

  Miten yhdistää paaluputkisegmenttejä. On olemassa useita tapoja yhdistää: bajonetti "silta kylmä" jne laippa.

  Kiinnittää huomiota! Kylpy valinta on rajoitettu kahdella tavalla - "lauhde" tai "savua".

  Niille on tunnusomaista se, että:

  • Ensimmäisessä suoritusmuodossa, sisemmän putken voileipä asennettu ylhäältä, sisältyvät alempi putkiyhteen joten eristys kosteus osu. Mutta tässä tapauksessa on mahdollista tihkumista savua ulkopuolella;
  • Connect "savu" on tunnusomaista se, ettei edellä mainittuja haittoja. Kuitenkin, kondensaatti virtaa pitkin seiniä sandwich voi tunkeutua aukkojen läpi ja eristys vaurioita;
  • valtaosa rakennusalan yrityksistä jättävät valinnan asti asiakkaalle. Makuuhuone, kuten kylpylä, on suositeltavaa asentaa sandwich putkeen yhdisteen "savun." Syynä on, että tämän tyyppinen kondensaatiotuote on muodostettu pieni määrä. Tärkein vaatimus on sama: asennuksen aikana savupiipun varmistaa tiiviyden nivelet.

  Valmistelutyötä. Ensinnäkin sijainti savupiipun tarkastetaan akselilla. Perehtynyt tässä asiassa omistajat suorittaa tämän toiminnan vaiheessa rakentamisen uunin pohja. Etäisyys sandwich seinään pitäisi olla enintään 25 senttimetriä. Lisäksi savuhormin olisi tehty siten, että se ei leikkaa palkit ja kattotuolien katon ja parvi. Suorita nämä työt kuin mahdollista sen jälkeen järjestely aluslattian ja vahvistamisesta puuelementit katon.

  Putken välillä on oltava puupalkit katon, koskematta niitä

  Asettamisen jälkeen uuni altistaa sen aluslattian pystysuorassa tasossa paikallaan. On otettava huomioon paksuus lattiapäällysteen ja korkeus "pie" sukupuoleen. Keskellä uunin ulostulolaippaan alempi romahtaisi ja nähdä tulokset: tämä lisälaite ei saa ylittää laakerielementtien katon. Vasta sitten loppukokoonpano sandwich putkien kylvyssä voidaan toteuttaa ilman suurempia vaikeuksia.

  Miten asentaa. Tärkein työ tehdään seuraavassa järjestyksessä:

  • paikassa, jossa putki kulkee katon, se on asennettu niin sanottu katto-pass yksikkö (jäljempänä PRP);
  • tuotoksen uunin on asennettu ensimmäisen putken laippa elementti. Hänen täytyy olla yhden seinän. Sandwich-putki on asennettu toiseen tasolla;
  • vuorotellen asennettu kaksiseinämäinen putki ja, jos sellainen on saatu savupiipun rakenne, kyynärpäät ja T. Ne on johdettu päällekkäisyys, sitten kiinnitetty seiniin ja toisiinsa;
  • aseta putki kulkee osaksi parvi, eristetään;
  • katolle asennetun tarkastuksen jalustalla. Se antaa mahdollisuuden puhdistaa savupiippu noki ja yleensä pidellen suullisen kokeen ennaltaehkäisevästi;
  • Jatkui hormiasennelmassa ullakolla myöhemmin putken nosto ulospäin.
  • sijasta poistoputki kulkee katon eristys;
  • jos putki kohoaa katto, tämä osa on kiinteä olkaimet
  • päälle lopputuotteen asennetaan Kipinäntappaja ja sientä.

  Hyvä tietää! Ullakolla saa asentaa vain voileivän tuotteita, asennus lisäosia on kielletty.

  Edellä osoittaa yleisen asennusohjeita sandwich putkia kylvyn käsillään. Jotkin ominaisuudet vaativat selvennystä.

  Kokoonpano ja seinään kiinnittämistä yhdellä puolella putki kavennettu, niin kokoonpano suoritetaan asettamalla sisäkkäin. Sinetöidä nivelet ja puutteita, käyttää erityisiä tiiviste. Joten voit parantaa pitoa savupiipussa. Hankkia tiiviste, joka pystyy kestämään lämpötiloja 1000S.

  Varmistaa putken segmentit yhdistää toisiinsa metalli pihdit

  Kun liitetään sandwich tuotteiden tulee noudattaa seuraavia sääntöjä:

  • ulomman putken tiiviste levitetään ulkopinnalle;
  • sisäinen - ulkopuolella sisemmän putken päälle;
  • yhden seinän putkiliitokset sandwich-tyyppinen savupiipusta tai muiden moduulien päällystetään tiivistysaineella ulkopuolella ympyrä;
  • Yhdiste sandwich-elementit suoritetaan pihdeillä toisella puolella;
  • T-kappaleet ja adapterit sandwich-elementit on yhdistetty toisiinsa puristimien molemmin puolin;
  • kiinnitys putket seinään suoritetaan 2 metrin välein kannattimien avulla;
  • sitoutua tees tehdä liian suluissa.
  • Kulkua savupiipun kautta ullakolle. Asennustoimenpiteet Sandwich putkien kylvyssä säädetään vaatimukset SNIP koskevat läpikulun savupiipun parketit. Jos lämmittää puulla, lämpötila uunin saavuttaa 800-1000˚S. "Kiitos" tähän ilmiöön, savupiippu, samoin kuin levyt lattian kuumennetaan kriittiselle tasolle puutavaran.

  Varmistaa turvallista kulkua savupiipun kautta ullakkokerroksessa käytetään edellä PPU. Tämä laite on muodoltaan neliö laatikko, jonka sivu on 300 mm. Putken läpiviennin vaaka seinään. Valmiin tuotteen markkinoille löytyy PPU ruostumattoman teräksen ja galvanoitu. Asennuspaikka - kattoon aukon. Sopii PPU savupiippuun kiinnittimet.

  Työ eristys tällä alueella tehdään tässä järjestyksessä:

  • PRP on sijoitettu aukon, joka muodostuu kattoon lämpöeristys ja sitten kiinteä;
  • Sandwich - putki sijaitsee alemman elementin siten, että liitoksesta yläpuolella yläpohjan.

  Vihje! Tarkista, että päällekkäisyys putkimaisen elimen ja savupiipun esittää 130millimetrov pieni välys. Jätä se voidaan sinetit muodossa, mutta on parempi täyttää sisätilaan välillä putken seinämien ja vaahto mineraalivilla.

  Sijasta poistumisen putken katon eristys on tarpeen, on mahdollista käyttää metallilevyn

  • liitokset yläosassa ja alaosassa on suljettu ruostumatonta teräslevyä. Välillä ja katto pitää myös lämmöneristeenä.
  • savupiippu, joka ulottuu katon läpi. Asianmukaista huoltoa kulkua sandwich-putken läpi katon tarjoaa seuraavat peräkkäiset toimenpiteet:
  • sinun täytyy ensin varmistaa, että etäisyys katosta seinämiin putki on vähintään 130 millimetriä;
  • undercovering leikataan arkki. Jonka koko on enemmän kattoon aukon, ja osa sijaitsee sen keskellä reikä on halkaisija piipun jäsen;
  • yksi putken pää johdetaan aukon katon ullakolle, ja muut - avaaminen savupiipun alavirran ullakon;
  • putken katolta asennettu kanta johtoon (kulmikas katto-leikkaus), ja lasketaan katolle. Lähtökohtana tulisi mahtua katon pinnan. Tämä tapahtuu napauttamalla sitä vasaralla;
  • rako puolella välillä katon ullakon ja putkimaisen elimen savupiipun täytetty basalttivillaan ja basaltti pahvi;
  • undercovering arkki nousee ylös asti, ja sitten kiinteä puuruuvein;
  • yhteinen tila on peitetty bitumi- tiiviste on valmistettu kumi-pohjainen. Tämä varmistaa, tiivistemassa.

  Kuten näette, asennus sandwich putkia kylpy kätensä - asia vaatii huomiota toimeenpanevan ja keskittyä. Ja yksi olennaisia ​​osia menestys on valikoima korkealaatuisia materiaaleja turvallisuuden varmistamiseksi ja luotettavuuden kuumennusaltaan.

  Kuten tavaraa? Jaa ystäviesi kanssa!

  Joustava aaltopahvin savupiippu: sovellus, asennus

  savupiiput kasvit: suunnittelisi ja asennus

  Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla

  Siirtyminen tiilihormiin yhdellä teräsputki ja "sandwich": kuten on

  Deflektori savupiippuun: suosittu keino lisätä pitoa

  Kipinäsuojan savupiipun: turvallisuus ensin

  Uusimmat kommentit

  • Jeanne Gorokhova tallennus sinkittyä terästä putki: edut ja ominaisuudet
  • Jeanne Gorokhov kirjoittaa putkeen eristys vaahto OC: mitat ja ominaisuudet
  • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
  • Fire and Ice tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
  • Lumi kirjoittaa Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
  • B. tallennus Sandwich putki savupiipun: koko, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
  • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
  • Olga tallennus aallotettu putki ruostumattomasta teräksestä, lämmitykseen: sovelluksen ominaisuuksia
  • Dmitry Poshtarenko tallennus alumiiniputki. Soikea ja pyöreä poikkileikkaus
  • Maximushka imuletku tallennus: tyypit, tarkoitus ja käyttö

  mainos

  Materiaalien käyttö on mahdollista vain aktiivinen linkki lähde.