Samsung jääkaappi kaksoiskammio tietää pakkasta

Vianetsintä Yleistä jääkaappi Samsung No Frost

Etelä-Korean Samsung tuotemerkki juhli laatua ja pitkäikäisiä jäähdyttimiä. Tämä valmistaja on yksi ensimmäisistä käyttöön No Frost teknologiaa niiden malleja, mikä tekee niistä houkuttelevampia kuluttajille. Mutta tämä tekniikka on tietty resurssi - yleensä seitsemän vuoden keskeytymätön toiminta on olemassa erilaisia ​​vaurioita. Tämä yleensä johtuu siitä, että epäonnistuminen määräajoin huolto. Luettelo yleisimmistä ongelmista jääkaapit Samsung "Know Frost" johtuu pääasiassa erilaisia ​​ongelmia jäähdytysjärjestelmässä.

Ominaisuuksia tämän teknologian

On seuraavan virheen lämpötila-alueella jääkaappien Samsung "Know Frost":

 • jään kuoren muodostumista (virheellisesti alttiina lämpötila), mikä lisää energian kulutusta;
 • täysi vettä pannulla (vuodon takia pilaantuvat nopeasti tuotteet).

Piirre Samsung jääkaapit on vakiolämpötilassa kukin kammioista (erotus oltava 0,3 astetta). Eri laitteen osat on asetettu eri tilassa - ne vaihtelevat suuresti vähentää, ja ylhäältä alas.

 1. Pääkammiossa lämpötilan indikaattori vastaa kolme astetta lämpimämpi, voidaan modifioida plus tai miinus kaksi astetta.
 2. Siirrymme nyt pakastinosasto - on jo "hallitsee" lämpötila 18 astetta. Säätämiseksi (sallittu säätö), se on tarpeen tutkia manuaalinen mukana mallin.

Säätävät itsenäisesti lämpötila käyttäjä voi ohjata paneeli - annettava tietoja, antureiden laitteen sisällä. He valvovat aluetta niille myönnetyt yksikössä. Anturit on seuraava laite osat:

 • yhteensä jäähdytys- kammio;
 • sisätilaan haihduttimessa;
 • pakastin kammio;
 • Ohjauspaneeli (mittaamiseksi ympäristö).

asennus vaadittu lämpötila suoritetaan käyttämällä näppäimiä tai Jäähdytysteho jääkaappi (tai mekaaninen pyörivä nuppi). Sinänsä ohjauspaneelin käyttäjän ja näkyviä tietoja antureista vastaanotetun ohjauspiirin kautta. Useimmissa tapauksissa malleja tuotemerkki ovat 502AT ohjaimia, jotka ovat universaaleja.

Jos mikään anturiyksikön johtaa toimintahäiriöön koko Samsung jääkaapissa. Nämä korjaukset on parempi uskoa sopiva ammattilaisia.

Kaavio jääkaapissa

Ohjauspaneeli on osoitettava, että epäonnistuminen tapahtui laitteen toimintaan: vastaava vilkkuu. Tässä tapauksessa ongelma voi aiheuttaa jokin seuraavista syistä.

1
 1. Lämpötila nostetaan yli 3 astetta. Usein tämä tapahtuu, koska jatkuvasti aukeava ovi kuumalla säällä. Ratkaisu on yksinkertainen: jääkaapin tulisi sulkea tiiviisti äläkä avaa noin 2-3 tuntia.
 2. Se ei annettu lämpötila järjestelmä - tämä virhe voidaan eliminoida seuraamalla ohjeita.
 3. Lokero jään kannattaa erillisen indikaattorin. Se voi signaloida, että komponentti ei ole asennettu oikein - tällä kertaa, tarkistaa ja poistaa väärinkäsityksen.
 4. Joskus, kun permutaatio ovet tulee vika Yhteydet Sähköinen paneeli. Tässä tapauksessa parempi jälleen tarkista kytkennät.

Miten ratkaista ongelma lämpötila asetettu yksiköissä samalta valmistajalta? Kussakin mallissa ohjeet esitettiin yksityiskohtaisesti tietoa siitä, miten oikein tehdä se.

jolla lämpötila

Piilevät Samsung kaksikammioinen jääkaapit

Viallinen Samsung jääkaappi voi toimia ulkoisesti ilman pettää "väärin". Kuitenkin ongelma vain kasvaa huonompi ajan myötä. Siksi käyttäjän tulisi kiinnittää huomiota kaikkiin signaaleihin, jotka ovat merkkejä vakavampia ongelmia tulevaisuudessa. Harkitse yleisin joukossa. Ensinnäkin - viallinen rele haihduttimessa.

Tärkein ominaisuus - se kasvaa jatkuvasti pakkasta tällä osa yksikön. Seurauksena tämän epäonnistumisen höyrystin on peitetty lunta vain 2-3 päivää. Lopputulos - kone yksinkertaisesti lopettaa jäätyä johdosta kohonnut lämpötila kammioissa. Tämä ei ole yllättävää, koska kompressori ei ole kytketty pois päältä termostaatti.

Huurre takaseinässä jääkaapin

Mitä voit tehdä itse tässä tapauksessa? Yksikön on näytettävä ammattilaisia. Mutta ennen sitä sinun täytyy tehdä seuraavat.

 1. Jääkaappi on yhteydessä verkkoon.
 2. Laite vapautuu sen sisältö (tuotteet). Sinun täytyy myös panna kaikki laatikot ja hyllyt.
 3. Seuraavassa on laajalti avaa jääkaapin ovi ja vapauttaa kaikki laitteen 8-10 tuntia.

Suosituksesta palvelukeskus, on todennäköisesti korvaaminen ohjauskortin.

Lisäksi usein taukoja jääkaappi ajastin. On mielenkiintoista, että täällä kaikki oireet ovat samanlaisia ​​kuin edellä mainitussa tapauksessa. jälleen, siksi on suositeltavaa soittaa asiantuntija, ennen toistamalla samanlaisessa tapauksessa terminen rele toimintaa.

Toinen mahdollinen virheen yksikön

Viat jääkaappi, jossa on kaksi kammiota voi olla erilainen. aggregaatit pidetään erityisen haavoittuvia, sähköisellä käytöllä (Lähes kaikki nykyiset mallit). Luetteloa ongelmista on tyypillinen:

 • lisääntynyt esiintyminen nakutuksen melua tai chatter;
 • huono suorituskyky jäähdytys- osaston (pakastin eri hinnat);
 • vastapäätä edellistä tulosta;
 • veden kertymistä jääkaapissa;
 • alkamisen viivästyttämiseksi moottorin kompressorista;
 • kompressorikäyttö sulkematta;
 • epäonnistuminen sähkötaulut.

Kaikki nämä erittelyt tulevat usein monimutkaisia ​​elektronisia komponentteja ja komponenttien (höyrystimen termostaatti kortin tiedot), ja siksi niiden diagnostiikka ja vianmääritys on tehtävä siten asianmukaisella ammatillisella tasolla. On "sairaus", jota sovelletaan usein kaksikammioinen malli "Samsung". mekaaninen vaurio laitteissa johtaa lopputulokseen:

 • tauko virtapiirin PETN sulattaminen;
 • neste vuotaa kylmäainepiiriin.

Joskus vika ja käyttäjä, joka aiheuttaa virheellisen käytön aiheuttamia ongelmia tukkeutumisen kapillaarisen putken tai suodatinkuivain.

Muista, jo harvinainen erittelyt voidaan todeta:

 • rikkoutuminen kompressorin käämien (juuttunut ja moottori pysähtyy kehruu);
 • puhaltaa tuuletin viat höyrystimen (yksikkö lakkaa ääntä, ja lämpötila nostetaan soluissa).

Käyttäjä ei ole suositeltavaa kokeilla omalla käsitellä näitä erittelyjä, varsinkin jos hän ei tiedä useimmat näistä ehdoista. Tällainen aloite voisi mitätöidä käyttäjän takuu valmistajalta.

On kuitenkin olemassa joitakin asioita, jotka voidaan poistaa omin käsin - tämä säätö ovien ja saranoiden niitä, uudelleenpunnitus ovet, korvaaminen virtajohto puhdistuksen valua tukkeutumisen, korvaaminen automaation komponentteja. Täällä se saa tehdä itsenäisiä korjaus (jos käyttäjä on varma hänen kykyjä). Kun se tulee korvata rikki osia, jotka tarjoavat alkuperäinen vaihtoehtoja voi vain pätevä henkilöstö valtuutetussa huoltoliikkeessä.

Ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä vahinkojen välttämiseksi

Noudattamista yksinkertaisia ​​vinkkejä avulla jääkaappien järjestelmän kanssa, "Frost tiedä" palvella pitkä ja häiriötön.

 1. Ei pidä sulattaa nämä yksiköt käsin sulatus saa tehdä kerran vuodessa pestä ja puhdistaa laitteen ja sen osista.
 2. toimisto tippua sulattaa vain yhdessä kammiossa.
 3. Jos sinun täytyy puhdistaa laite on kytketty päälle, se on parasta tehdä se viileä sää, tai ylikuumentunut jääkaappi hajoaa.
 4. Pestä laite olisi ilman hankaavia kemikaalien - riittävän sooda-liuoksella ja vedellä. Käsittelyn jälkeen pinta pyyhitään puhtaaksi kostealla liinalla. Kaikki näytti kohteet olisi poistettava välittömästi.
 5. Takapinnalle on hyvin puhdistettu pölystä ja liasta - ne voivat vestsya muiden osien ja koneiden osat.
 6. Tuotteet varastoidaan paketteja ja pusseihin.
 7. Et voi käyttää laitetta ulkona ja anna sen tunkeutua vesisuihkua (esimerkiksi sade).
 8. Laite tulee suoralta auringonvalolta ja lämmön lähteistä.

Jääkaapit-jaosto Samsung, "Know Frost" järjestelmä - yksi suosituimmista malleista kuluttajien keskuudessa. Luotettava, taloudellinen ja hiljaisin mallit ovat kasvattaneet suosiotaan, koska sen kyky itsenäisesti näytteille haluttuun lämpötilaan. Hyvä hoito ja ajoissa huolto jääkaapit Samsung lisäävät laitteen elinikä ja estämään vikoja ja epäonnistumisia.

Arvostelu upotettu jääkaapit 2017: Kymmenen parhaista malleista laadusta ja luotettavuudesta. Niiden ominaisuudet, ominaisuudet, edut ja haitat.

kun 2 minuuttia toimii kunnolla niin on epäonnistunut E-aluksella ja äänimerkki ETU Viitaten ongelman poistamiseksi?

Jääkaappi on hyvin onnellinen, ostettiin 7 vuotta sitten. Mutta viime aikoina, sattumalta löytyy moroz.kamere jäissä alareunaan tulee ...

Holod.Samsung2h kamernyy.Srok-10t toiminta let.Nachalo vilkkuva näyttö 18, ja sitten altistuvat itse lämpötilan ollessa + 7, -12 ja asettamalla reagiruet.To ei ole olemassa, niin kaikki numerot menyayutsya.a vozvraschetsya +7 -12. mitä tehdä?

Chill. Samsung 2-hkamerny, moroz.otd. edellä. Ongelma on, että vesi virtaa leikkaussalissa. Sulaa voima, eli. E., Irrota sähköverkosta, avaa oven 12 tuntia, ja joskus enemmän, ja kuivattiin sitten asentamalla tuulettimen lokero kuivataan. Taas puhun. kaikki toimii hyvin aikana jonnekin 2 nedel.Potom vesi alkaa virrata jälleen. No pakkasta. Toimistot ovat auki, voit pakastaa työskentely Dep. Se jäähtyy. Se tapahtuu myös, että puhdistettu autoja. pumppu. Ilma kulkee ja kuultavissa pakastimeen ja työ- Dep. Veden virtaa uudelleen. Mikä hätänä? Voinko korjata sen itse?

te tukkeutunut viemäri. Kompressori panoroida pannulla putken läpi virtaa pakastimen vettä, putken tulee olla puhdas

Jääkaappi Samsung Nou Frost - Käyttöohje

Nykypäivän markkinoilla kodinkoneiden tuotetaan yhä enemmän malleja jääkaappeja yhdistävät korkean teknologian ratkaisuja ja tyylikäs muotoilu. Uusin tekniikka, kuten No Frost järjestelmä tarjoaa käyttömukavuutta ja voit unohtaa säännöllinen sulatus. Ansaittu suosittu jääkaappi "Samsung Nou Frost", ohjekirjan joka esittelee kuluttajille kaikki edut laitteen, ja suosittelee miten oikein hoitaa laitteen. Asianmukaisen käytön varmistamiseksi nykyaikaisen tekniikan, on tarpeen tutkia periaatetta Kylmäsäilytyslaitteen, jotta tietää, millaiset häiriötilanteessa ja mitkä ovat niiden syyt.

Samsung jääkaappi järjestelmä "Nou Frost" eroavat "kollegansa" tavanomaisella jäähdytysjärjestelmä, joka ei ole tavanomaista höyrystimen valmistettu metallista pakastimeen itse, jotka on pinottu tuotteiden jäädytetään.

Laitteisto jääkaappi Nou Frost on piirteitä:

 1. Höyrystin tällaisessa mallissa otetaan pois kammiosta, joka luo kylmän seinän takana asunto- ja taakseen muovipaneelit.

Tärkeää! Tämä tekniikka on myös kutsuttu tuulinen Sulatustyyppi.

 1. Tämäntyyppiset tuotteet jääkaapissa jäähdytetään kierrättämällä kylmää ilmaa kammioihin ulottuu höyrystimen läpi, joka on oikein kutsutaan jäähdytin.
 2. Sam höyrystimen suunnittelussa näyttää auton jäähdyttimen.
 3. Eri malleja laitteiden, ilman jäähdytin voidaan sijoittaa ylä- ja alareunassa pakastimen tai paneelin takana takaseinään kammion.
 4. Jääkaapit, joissa "Nou Frost" järjestelmä on lisäksi puhallin, joka on asennettu myötävirtaan höyrystimestä.

Tärkeää! Se tuuletin, vetää ilmaa jäädyttämistä ja jäähdytys- osastoissa, ja suorittaa sen höyrystimen läpi. Höyrystimen läpi, ilma jäähtyy tiettyyn lämpötilaan. Sitten kanavan järjestelmä reititetään tuotteita.

 1. Useimmat kylmä ilma tulee pakasteosan ja loput, lisäkanavalla - jäähdytys.
 2. Toisin kuin järjestelmän nimi, "Frost tiedä", joka on käännettynä "No Frost", kosteus vielä asettuu, mutta ei seinillä, sekä silmät ummessa höyrystimen. Kerran 8-16 tuntia, pakkasta sulatetussa alla höyrystimen vastukset.
 3. Komento sulaa tarjoaa mekaanista tai elektronista ajastin. Siksi kiitos tämän tekniikan avulla voit puhdistaa jääkaappi sisältä kerran vuodessa. Tämä helpottaa koneen hoitoa ja säästää omistajalle aikaa "ihme tekniikkaa".

Ilman säännöllistä sulatus jääkaappeja yksinkertaisesti voisi toimia. Ymmärtää, miten tämä tapahtuu jääkaappiin "Samsung Nou Frost", perehtyä tavanomaista menettelyä tämän toiminnan:

 1. Jonkin ajan kuluttua (10-14 tuntia), lasketaan pakastussyklille ajastin tuottaa avaaminen ja sulkeminen koskettimien yhden muun.
 2. Tämä katkaisee tehonsyöttöpiirin puhaltimen ja kompressorin sisältävät lämmittimet.
 3. Tulos - pinnan höyrystimen lämpötilan kasvaessa ja pakkasen alkaa sulattaa sen, ja sulatettiin vettä putken läpi alkaa valua erityiseen säiliöön sijaitsee takapuolella pakastuskammioon, kompressorin koteloon.
 4. Koska käytön aikana kompressori on erittäin kuuma, vesi lopulta haihtuu.

Tärkeää! Manuaalisesti jääkaappien kanssa "Know Frost" ei ole sulanut, sallitaan vain yhden kerran vuotuinen verkon katkaista - pesuun solujen ja niiden osia.

Jääkaapit sulatusautomatiikassa valmistajalta "Samsung" on seuraavia etuja ja hyötyjä:

 1. Lämpötila jakautuu tasaisesti.
 2. Nopeasti uudelleen luotu edellytykset tuotteiden varastointiin, joilla on suuri lastaus- niitä tai usein oviaukon.
 3. Multi-jäähdytysjärjestelmä. Kylmä ilma reikien läpi sijaitsee kunkin hylly, tehokkaasti ja tasaisesti jäähdyttää tuotteita.
 4. Laadukas eristys.
 5. Ottaa digitaalinen näyttö mahdollistaa jossa vaadittu lämpötila - sekä pakastimessa ja jääkaapin.
 6. Suojattu säiliö. Ylläpitämällä alhainen lämpötila turvallisessa säiliössä, varastoituja tuotteita mieluiten lisäksi lääkkeet tällaisissa säiliöissä ei ole saatavilla lapsille.
 7. Säästää aikaa ja vaivaa sulattaa jääkaapissa.
 8. Vihanneksia ja hedelmiä pitkään säilyvät tuoreina.

Jääkaapit "Know Frost" on yksi piirre, joka on pidettävä mielessä: kun puhaltaa ilmaa virtaa tuotteiden tapahtuu laitteen sisällä, se aiheuttaa kuivumista ja zavetrivaniyu.

Tärkeää! Kaikki tuotteet jääkaapissa tämäntyyppisen on säilytettävä säiliöissä.

Annoimme tekniikka on useita haittoja:

 1. Korkea melutaso.
 2. Osa kammion tilavuutta tulee sisäänrakennettu laitteet.
 3. Kasvu energiakustannuksissa.
 4. Hinta laitteen on korkeampi kuin pisara vaihtoehto.

sisällön ↑

Jääkaappi "Samsung Nou Frost": manuaalinen

Seuraamalla valmistajan suosituksia ja käyttöä koskevat säännöt, vältät monia erittelyt teknologiaa tulevaisuudessa. Perussäännöt hoidon yksikön yksinkertainen, tarkastelemme joitakin niistä.

 1. Älä laita jääkaappiin kuumia ja lämpimiä ruokia.
 2. Säilyttää ruokaa säilyttää tuoreuden pusseihin tai ilmatiiviissä kannelliseen varmistaa, että tuotteet eivät kuivu ja haisi.
 3. Raaka ja valmiiden tuotteiden varastoidaan erikseen.
 4. Älä pinoa tuotteet ovat liian lähellä toisiaan, jätä tilaa niiden väliin ilman kierrättämiseksi.
 5. Varmista aina, että säilyvyysaika tuotteita.
 6. Ennen kuin laitat pesty hedelmiä ja vihanneksia jääkaapissa, anna niiden kuivua.
 7. Pidä hedelmiä ja vihanneksia säilytykseen tarkoitettu niille pysyvästi säilyttää maun ja tuoreuden.

Jääkaapin puhdistaminen Frost Tunne ja hoito:

 1. Jos laite on muodostettu jääkerros ja pakkasta, sitten heti sammuta se sulattaa ja poistaa vesi muodosti pehmeän, kuivalla kankaalla.
 2. Jääkaapit kanssa "Know Frost" vain yhdessä kammiossa täytyy ajoittain sulatetaan laatikolla tippua tyyppi. Irrota laite ja avaa oven sulaa.
 3. Jos sinun täytyy puhdistaa laite on aktivoitu, tee se viileässä aikana, koska ylikuumenemisen, kompressori voi vaurioitua.
 4. Pestä jääkaappi pehmeällä liinalla ja astianpesuaineella, hankaavia kotitalouskemikaalit ei voida käyttää. Tähteet pesuainetta poistamiseksi tarvitaan puhdasta vettä, ja pyyhi kuivaksi laitteen pinnalta.
 5. Älä unohda puhdistaa takapinnalle jääkaapin pölyltä ja lialta.
 6. Ilmestyi epäpuhtauksien poistamiseksi välittömästi, joten niillä ei ole aikaa vestsya pinnan sisäosien laitteen.

Tärkeää! Vietä jääkaappi siivotaan 1-2 kertaa vuodessa, pidentää laitteen.

 1. Välttämiseksi kompressorin vika, uudelleen käyttöön laite annetaan aikaisintaan 5 minuutin sulkemisen jälkeen.
 2. Saa suihkuttaa lähellä jääkaapin tulenarkoja aineita kuten lakkojen ja maalien aerosolitölkeissä, sillä se voi aiheuttaa räjähdyksen.
 3. Älä käytä ulkotiloihin eivätkä kaada vettä laitteeseen, mukaan lukien sen osuma sateen.
 4. Kun lämpöä kesällä, yritä avata jääkaapin oven liian usein äläkä pidä ovea auki pitkäksi aikaa.
 5. Älä säilytä tulenarkoja, syövyttäviä ja räjähteet.
 6. Älä säilytä pakastimessa juomia lasiastioissa, sillä pullo saattaa räjähtää.
 7. Älä käytä jääkaapin jos se ei toimi kunnolla tai on vioittunut.

Tärkeää! Aseta kylmälaite suorassa auringonvalossa, kaasuliesi tai muiden lämmönlähteiden.

Vika ei Frost System jääkaapissa Samsung RL34ECMB

Useimmiten kaikki aiheuttamien vahinkojen laitteita tai väärästä asennuksesta tai väärinkäytöstä.

Tärkeää! Säilyttääkseen takuun palvelun "Samsung" Know Frost valmistaja riippumaton purkamista jääkaapin menettelyvelvollisuuksiin ehdottomasti kielletty.

Erittelyt ovat enemmän tai vähemmän yhteisiä. Mieti tärkeimmät.

Vika terminen rele höyrystimen

Osoitus Tällainen häiriö on himmeä höyrystin. 2-3 päivää rikkoutuminen höyrystin täysin peitetty lumen ja jääkaappi, koska lisäämällä lämpötilaa soluissa, jäädyttää lakkaa. Kompressori tässä tapauksessa seis termostaatti pois päältä.

 • Irrota Verkkopistokkeen.
 • Avauslaite tuotteiden ja hylly-laatikot.
 • Avaa ovi hieman laajempi jääkaapissa.
 • Sulata laite 8-10 tuntia.
 • Keskustele erikoistunut palvelukeskus - todennäköisesti tarvitse korvata ohjauskorttiin.

Tämä vika on tunnettu siitä, että samoja oireita kuin edellinen. Älä yritä korjata tilanteen itse, ja toimia samalla tavalla kuin epäonnistuminen lämpörele.

Koska mekaanisten osien aiheuttamilta vaurioilta eri syistä jaottelu tapahtuu:

 • Avoin piiri PETN sulatuksen.
 • Vuotaa kylmäaine piiristä.

Virheellinen käyttö voi aiheuttaa ongelmia:

 1. Tukkeutumisen kapillaarin kanavan.
 2. Tukkeutunut suodatin kuivempi.

Harvinaisempia erittelyt ovat:

 1. Avoin kompressori käämit.
 2. Kiilaamalla kompressorin moottori, ja sen seurauksena - Koska moottorin pyörimisen.
 3. Vikoja höyrystimen tuuletin puhaltaa. Ensimmäinen merkki epäonnistumisesta - ei tuulettimen melua ja lämpötilan nousu soluissa.

Tärkeää! Kaikissa näissä tapauksissa on parempi ottaa yhteyttä Samsungin huoltoon.

Ennen ostaa uusi nykyaikainen varustus varmista tutustut valmistajan ohjeita, jotka selvästi kaikkia sääntöjä ja käyttöehtoja, sekä kaikki mahdolliset rikkoutumisen ja niiden syyt. Jääkaappi "Samsung" Know Frost toimii selkeä kuvio. Siksi, jos et anna hänelle täydellistä pakastamalla ja sulattamalla sykli, esimerkiksi puutteen vuoksi sähkön, voi olla erilaisia ​​vikoja. Tässä mielessä, yksiköt ovat hyvin oikukas. Toivomme, että tutkittuaan kaikki ihmisarvoa ja oikeuksia käyttää laitetta, voit olla onnellinen käyttää ihme tekniikkaa.

Toimintahäiriöt jääkaappi Samsung

Selvitämme, millaisia ​​toimintahäiriöitä tyypillisiä Samsungille kahdella kameroilla, selvitämme tyypilliset katkokset normaaleissa malleissa ja No Frost -toiminnolla.

Kaksiosainen jääkaappi, jonka on tuottanut kuuluisa korealainen yritys Samsung, luodaan klassisen järjestelmän mukaan. Kummankin kammion ohjausjärjestelmän ja optimaalisen lämmöneristyskerroksen ansiosta energian kulutus vähenee, joten ne ovat suosion huippu.

Samsungin kaksoiskammion jääkaappi: toimintahäiriöt

Tämäntyyppisten jääkaappien häiriöt liittyvät tekniikan laitteeseen. Toimivuus tarjoaa joukon tällaisia ​​järjestelmiä:

 • kotelo, jossa on kaksi kammiota - jäähdytys ja pakastus, joissa on antibakteerinen päällyste;
 • jäähdytysjärjestelmä, joka on varustettu kahdella välttämättömällä elementillä - moottori-kompressori ja jäähdytin;
 • Ohjausmoduuli, joka ohjaa lämpötilajärjestelmien toimintaa;
 • laite, joka ohjaa hajoamisten esiintymistä (itsediagnostiikkajärjestelmä).

Pienet erittelyt, jotka johtavat merkittäviin toimintahäiriöihin

Yleensä jääkaapit eivät rikkoudu jyrkästi - tätä edeltää koko kaistale eri merkkejä, jotka osoittavat todennäköisyyden edelleen hajoamista. Epäonnistuneelle käyttäjälle on joskus vaikea saada näitä "ahdistuneita" signaaleja, joten ongelma käynnistyy, kunnes se muuttuu vakavaksi toimintahäiriöksi. Huomioi tällaiset puutteet jääkaapin "Samsung" -työhön, jossa on kaksi kameraa, jotta estettäisiin ajan myötä:

 1. Joskus painat ohjauspainiketta älä suorita tiettyjä komentoja. Tyypillisesti käyttäjät käynnistävät jääkaapin uudelleen ja ongelma itsessään neutraloidaan ja vika on kirjoitettu "virheeksi". Tyypillisesti tämä käytös tarkoittaa sitä, että ohjauskortin ja ovikonsolin yhdistävän silmukan signaali menetetään. On kulunut kulunut johdotus ja löysät koskettimet liittymissä. Jos et kiinnitä huomiota tähän vikaantumiseen, se saattaa johtaa korjausmoduulin korjaukseen tai vaihtamiseen.
 2. Kuulet melu moottorikompressorissa, ja kun sammutat teknikon, se värisee liikaa. Tämä saattaa viitata moottorin toimintahäiriöön, mutta alkuvaiheessa riittää tarkastamaan sen kiinnitykset.

Tärkeää! Tällainen huomaamaton hajoaminen johtaa usein kylmäaineen vuotamiseen.

Useiden kahden kameran Samsungin korjaukset ja niiden korjaus

Useimmiten Samsungin jääkaappi, jossa on kaksi erillistä kameraa, on epäkunnossa seuraavista syistä:

 1. Ohjausmoduuli on rikki tehovirtojen vuoksi.
 2. Termistori tai sen liittimet, koskettimet ja johdotukset ovat vaurioituneet.
 3. No Frost -järjestelmä hajoaa.
 4. Alaosassa ei ole kylmää.
 5. Järjestelmän kireyden rikkominen on siis kylmäaineen (freon) vuotamista.
 6. Itsemääräämisjärjestelmän toimintaan liittyvät rikkomukset.

Nykyaikaisissa Samsung-jääkaapeissa (ja muiden merkkien mallissa) korjaukset yleensä tulevat alas osien vaihtoon, koska monet niistä eivät ole korjauskelpoisia. Palvelukeskuksissa on täydellinen korjauspaikka tällaisten tilanteiden poistamiseksi.

Kaksikammioinen jääkaappi "Know Frost": toimintahäiriöt

Samsungin kahden huoneen jääkaapit, joissa on Cool`n`Cool tai No Frost -virheitä, johtuvat näiden järjestelmien erityispiirteistä. Epäonnistumisia edeltävät tällaiset ilmiöt:

 • jääkerroksen muodostuminen väärin asetetuista lämpötilaolosuhteista johtuen, mikä lisää energian kulutusta;
 • kuormalava täynnä (samanaikaisesti tuotteet katoavat nopeasti).

Tärkeää! Jääkaappien välinen ero "Samsung"Kahden kammion tyyppiä ei ole pakkasta jokaisessa kammiossa staattinen lämpötila (värähtelyt eivät ylitä 0,3 astetta). Eri lämpötila-alueet toimivat kammioiden eri osissa.

Nykyaikaisessa mallissa ohjauspaneeli reagoi vian ilmenemiseen näyttämällä vikakoodin näytöllä. Yksinkertaisissa muokkauksissa tietyt hehkulamppujen yhdistelmät tai ALARM-ilmaisin vilkkuvat. Malleja, joissa on No Frost, voi hajota useilla tekijöillä:

 1. Lisää lämpötilaa kammiossa yli 3 astetta. Tämä voi johtua oven avaamisesta usein erityisen kuumana kesäpäivänä. Voit korjata ongelman sulkemalla oven riittävän tiukasti, äläkä avaa sitä useita tunteja.
 2. Mitään lämpötilaa ei ole valittu. Voit säätää tilannetta viittaamalla käyttöoppaaseen.
 3. Tuulettimen vika. No Frost pakastimilla on erityinen tuuletin, joka kiertää kylmää ilmaa kammioiden läpi. Jos tämä osa katkeaa, koko järjestelmä "Ilman roskaa" hajoaa. Voit havaita vaurioita ulkonäöltään jään tai lumen "takki" - malleissa NF, tämä ilmiö ei pitäisi olla. Lisäksi häviää vähäinen ominaiskohina, joka haihtuu tuulettimesta.

Tärkeää! Joskus jäähdytin jäätyy jäällä, mikä vaikeuttaa pyörimistä. Häiriöön liittyy melua pakastimesta. Ongelman korjaaminen riittää sulattamaan järjestelmän (huomaa, että NO FROST -mallit tarvitsevat sulatuksen 24 tuntia).

Jääkaappien jakautuminen kahteen kameraan elektronisella ohjauksella ja "No Frost" -järjestelmä voi myös häiritä tällaisia ​​vikoja:

 • kolhi, melu, runnu;
 • heikko jäähdytys pakastimen normaalin käytön aikana;
 • käyttökelpoinen pakastin ilman kylmää pääosastossa;
 • vesi kammioiden sisällä;
 • kompressorin hidas käynnistys tai sen alku suurella viiveellä;
 • moottorin jatkuva toiminta;
 • näyttöhäiriö.

Edellä mainitut ongelmat liittyvät sähköiseen osaan, mutta on olemassa katkoksia, jotka tapahtuvat yksinomaan mekaanisesti. Tulos, jonka heillä yleensä on, on tämä:

 • keskeyttää sulatuslämmittimen sähköpiirin;

Kuinka huolehtia tavallisesta jääkaapista tietää, luultavasti kaiken. No Frost -laitteilla varustetut mallit vaativat erityistä huomiota ja huolta:

 1. Vältä manuaalista sulatusta. Automaattinen sulatus sallitaan enintään kerran vuodessa jääkaapin pesuun ja puhdistukseen.
 2. Pese hyllyt ja astiat ilman hankaavia kotitalouskemikaaleja. Sopiva tavallinen vesipitoinen sooda - se poistaa täydellisesti hajun ja saastumisen.
 3. Takapinta on myös käsiteltävä - se on puhdistettava pölyllä ja lian avulla, jotta laite ei ylikuumene.
 4. No Frost -malleissa tuotteet säilytetään laukkuina, elintarvikekalvona tai suljetuissa säiliöissä.

Samsung-brändin kaksi lokeroiset jääkaapit ovat yksi suosituimmista markkinoilla, joten jos ne hajoavat, ei ole ongelmia osien korjauksessa ja valinnassa. On kuitenkin parempi, ettet tuota tilannetta kriittiseen tilaan, ajoissa huomaamaan toimintahäiriöt ja välttää epäonnistumiset.

Tekikö artikkeli sinulle?

Moskovan ja alueen jääkaappien ja pesukoneiden korjaus

Kysy kysymyksesi kaikista kodinkoneiden korjaamisesta.

Kokonaiskysymykset: 1

© 2017 - vinkkejä kodinkoneiden korjaamiseen ja huoltoon

Materiaalien kopiointi on kielletty!

Vapaa neuvottelut Moskovan korjaamosta

1