Säilytyslaatikko leluja

Oikean lelulaatikko

Nykyaikaiset lapsilla ei ole pulaa leluja. Ne ovat alkaneet ostaa ennen lapsen syntymää, ja myöhemmin niiden määrä kasvaa joka loma.

Jokainen tulee käymään perheen pienten lasten kanssa, varmasti tuo lelu. Ja jossain vaiheessa, vanhemmat ymmärtävät, että kaikki nämä aarteet on tallennettava jonnekin.

Tämä huoli vanhempien on ymmärrettävää, koska jos häiriö ympäröivät lasta heti lapsuudesta, on todennäköistä, että tulevaisuudessa johtaa yleinen puute organisaatiossa. Lelu, voit tehdä todellinen palvelu.

Psykologit ovat jo pitkään tehnyt tutkimuksen, että lapset, jotka ovat tottuneet menettelyyn, on paljon helpompi sitten käydä koulua. Ottaa kätevä lelulaatikko, on mahdollista paitsi ylläpitää järjestystä talossa, mutta myös opettaa tämän lapsen. Lapset, laittaa asiat järjestykseen hänen huoneessaan ja lisäämällä leluja, oppiminen paitsi tarkkuutta, mutta myös perusteet systematisointi ja analyysi niiden toimia.

Tähän tehtävään ei ollut liian työlästä, lelu laatikot olisi mukava, valoisa, kaunis ja toimiva. Edullisia malleja, jotka ovat matalia ja matala. Tällöin lapsi voi helposti saada haluttu lelu ja se on myös helppo poistaa se.

Erittäin helppokäyttöinen voi olla yksi iso laatikko, jossa useita pieniä laatikoita asetettu. Tällöin on mahdollista pitää se lajitellaan leluja, kuten autojen yhdessä osastossa, kuutiot - toisessa, maalit ja väriliidut - kolmannella. Joten lapsi on helpompi liikkua monimuotoisuuden heidän omaisuutensa.

Monet valmistajat tarjoavat lelulaatikot pyörillä voidaan helposti siirtää paikasta toiseen.

1

Tällaiset säiliöt ovat riittävän edullista, mutta vievät paljon tilaa. Pienelle asunnon, voit käyttää tätä vaihtoehtoa: in itseliimautuva koukut kiinnittyvät huonekaluja, seiniä tai jopa kaapin pienet säiliöt leluja - ne näyttävät hyvin omaperäinen ja epätavallinen.

Jos vain suunnitelma tehdä korjauksia lastenhuoneessa ja ostaa huonekaluja sitä, kannattaa kiinnittää huomiota sängyn tai sohva, jossa on sisäänrakennettu lelu laatikoihin tai erittäin mukava ja toimiva lasten pöytä kontin säilytykseen lautapelejä, maalit, albumeita ja leluja.

Monet vanhemmat haluavat asentaa hyllyt pitkin seiniä. Aluksi he voivat laittaa leluja ja ikääntyessään lapsi niistä tulee hyllyt kirjoja ja erilaisia ​​artikkeleita. Voit tehdä niistä tai ostaa järjestyksessä. Tyypillisesti valmistajat käyttävät niitä materiaaleja, kuten lastulevy, puu, muovi.

Voit ostaa metallikiinnikkeet muovilaatikoissa tai konteissa. Tässä päätöksessä paljon ansioita. voi "kasvaa" lapsen kasvaessa ensinnäkin, hyllyillä, voit siististi järjestää kaikki, ja toiseksi, telineeseen. Aluksi pinon korkeuden olisi sama kuin lapsen kasvua, ja kun vauva on vanhempi ja pitempi, yhden tai kaksi riviä laatikon voi asentaa toinen. Kolmanneksi tukevasti kiinnitetty telineeseen voi erottaa pelaaminen puolella huonetta muusta tilasta.

Se voidaan asentaa seinään kiinnitys keskeytettiin taskut leluja. Erilaisia ​​mesh taskuja leluille voit ostaa tai sitoa itsensä, äideille tyttöjen on hyvä tilaisuus opettaa tyttärensä pitää käsissä pinnoja. Tietysti tällainen kapasiteetti ei ole kovin vahva, mutta ne voivat nopeasti ja helposti selvittää oikein.

Viime vuosina tullut hyvin suosittu arkkua. Tämä huonekalut voi koristella lapsen huoneeseen, on mahdollista tallentaa leluja tai kohteita. Rinnassa voi istua, voit käyttää sitä sijasta yöpöytä. Pojilla sopivia muovisia tai puisia laatikoita, tyylitelty merirosvo.

Ja tytöt pitävät tyylikäs paju arkkua kirkkaita värejä. Mukava myös ostaa pyöreä kangas säiliö, joka voi nopeasti kerätä hajallaan leluja, jos tarvitset pikaisesti järjestyksen palauttamiseksi.

Lyhyesti, vaihtoehtoja - paino. Miten valita, päätät!

Kuinka tehdä lelulaatikko käsillään: mestarikurssi ja suosituksia. Lelu laatikot kädet kättelyssä

Pääsääntöisesti heidän lapsensa, ostamme paljon erilaisia ​​leluja (nukkeja, autoja, pehmeä, kehittämiseen, ja niin edelleen). Tämän seurauksena he ovat hajallaan eri puolilla asunnon. Tähän ei ollut, tarjoamme sinulle oppia ja mitä voidaan tehdä laatikko leluja omin käsin. Samalla on mahdollista totuttaa järjestyksen ja lapsi.

Käyttämällä tarpeetonta pahvilaatikko

Iso laatikko alta jalkineet, kodinkoneet ja niin edelleen voidaan käyttää uudelleen. Vain zadekoriruyte niitä - ja olet kätevä paikka tallentaa lasten nukkeja ja koneita.

Mestarikurssi, miten tehdä laatikko leluja omin käsin, on kuvattu alla.

 1. Tarvitset pahvilaatikkoon, liimapistoolilla, iso pala kangasta.
 2. Promazhte pohja laatikko kehä liimapistoolilla.
 3. Avautua kangas ja keskellä Peitä laatikon pohjalle, läppä hellästi ja painamalla sitä liimaan.
 4. Promazhte kaikki sisäseinien venyttää kangasta ja liimaa se marginalia.
 5. Kääriä kangas ulkosivulla laatikon ja liimaa sen pohjaan seinien.
 6. Käännä laatikko ja kääri kankaan pohjassa. Shred tarkalleen tulee seinää vasten. Liimaa kangas, ja leikkaa pois ylimääräinen.
 7. Vahvistamiseksi pohjaan promazhte kangasliimaa kehää pitkin laatikon ja liimaa päälle pahvi.
 8. Käännä ruutuun.
 9. Top Pin pyykkipojat, ja sisälle laittaa jotain raskasta, kangas on hyvin liimattu ruutuun.

Ohjeet miten tehdä laatikon lasten leluja kahvat auttaa tässä asiassa.

 1. Ota kaksi erilaista kangasta, nauha tai paksu köysi, liima, liima ase.
 2. Leikkaa kaistale kangasta. Leveä pitäisi olla suurempi kuin korkeus laatikon (sinun läppä voisi sulkea pohja ja vähän kääritty sisällä laatikko). Pitkin kudoksen pituus tulee täysin ympäröidä kehä laatikon.
 3. Liimaa leikatun suorakulmio kankaan seinämiin laatikon.
 4. Wrap ylimääräinen kangas toisaalta laatikon sisällä, ja toisaalta liima se pohjaan.
 5. Mitata pala muita värejä kangasta. Sen pitäisi kattaa pohjan ja seinien laatikon sisällä.
 6. Promazhte pohja sisällä liimaa ja liimaa kangas.
 7. Promazhte sisäseinän ja myös kudoksen liima. Reunoille tehdä yhdyskäytäviä.
 8. Liimaa yhdyskäytävät risteyksessä kahden kudoksen.
 9. Mittanauhan ja liimaa sen pohjaan pitkin kehä ruutuun käyttäen liimapistoolilla.
 10. Mitata kaksi samanlaista kappaletta nauhalle. Joukossa tehdään kyniä.
 11. Kiinni kaksi nauhat seinät sivuilla ruutuun.
 12. kiinnittää toinen nauha kehän ympäri laatikon päälle. Sen pitäisi kattaa pohjaan nupit.

Toy Box on valmis!

Helpoimmin tämä ottaa itseliimautuva tapetti. Niin älä pelleillä liimalla ja odota, että kaikki seinät ovat kuivat.

Mutta ei väliä, voit liittää seuraavan lelulaatikko tai itseliimautuva paperi tapetti, sama toimintaperiaate:

 1. Leikkaa pala taustakuva pituuteen hän voisi ympäröidä kokoisen laatikon.
 2. Tarvittaessa promazhte seinään valkoinen liima.
 3. Liimaa taustakuva kehä ruutuun.
 4. Tehdä viilto yläosassa ja alaosassa ulkonevat osat tapetti.
 5. Kääri sisällä ja pohjassa ulkonevat kappaletta.

Puinen laatikko lelujen omin käsin on varsin vaikeaa. Mutta sellainen asia antaa erittäin luotettava ja kestää paljon kauemmin kuin pahvilaatikkoon.

Myös, se ei voi yksinkertaisesti harjoittaa sisätilojen koriste-elementti. Tämä laatikko voi tulla toiminnallinen osa huoneen.

Jos esimerkiksi laitat laatikon alle seinään, laita huopa ja sohvatyynyt, siellä on yhden lisäpaikan.

Mukavuussyistä, annamme ohjeita siitä, miten tehdä puinen laatikko säilytykseen lelujen omin käsin.

 1. Luo luonnos tulevaisuuden laatikko (kuva 1). Harkita sen mitat, mikä on korkeus, syvyys ja leveys. Hän seisoo jalat tai pohjassa lattialla? Hoitaa ja missä ne tulisi sijoittaa?
 2. Valmistele kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut (kuva 2). Aloittaa, sinun täytyy vaneria tai MDF-levyä. Niitä myydään rautakaupasta. Mutta jos sinulla on vanhoja huonekaluja (esimerkiksi pöydälle, lipasto, vaatekaappi), voit purkaa sen ja saada tarvittavat materiaalit. Myös ruuvit ja kulmat, saranat, PVA liimaa tai puuseppä. Työkalujen se tarvitsee yksinkertaisen tai pyörösaha.
 3. Jos ostat materiaalit kaupasta, voit pyytää olla siellä olet sahattu laudat halutun kokoiseksi. Jos tämä ei ole mahdollista tai käytät improvisoitua materiaalia, tee se itse (kuva 3). Tästä raschertite hallituksen osille ja näin hänet. Tämän seurauksena sinulla pitäisi olla seuraavat osien määrä: neljä seinää (kaikki samaa tai kaksi erillistä osaa), ja pohjan kannen.
 4. Aloita ruutuun kokoonpano. Tähän kohtaan seinät on päällystetty liimalla nivelet (kuva 4).
 5. Liitä sitten kaksi kulmaa (kuva 5).
 6. Kiinnitä kansi laatikon saranat (kuva 6).
 7. Pyyhkiä pois ylimääräinen liima liinalla ja jättää kuivan laatikon.
 8. Zadekoriruyte ruutuun. Esimerkiksi, se oshkurte ja väri (kuva 7).
 9. Kiinnitä kahva ja valinnaiset jalat (kuva 8).

Laatikko säilytykseen valmis!

Puinen laatikko leluja voidaan tehdä lautoja. On kaksi tapaa kerätä.

 1. Toteutettava vaneri pohjaan kulmat kynsien ja neljä kiilaa. Myöhemmin ne naulataan ohutta kynnet lankku. Välinen puu voi tehdä rakoja, se olisi parempi tuuletus.
 2. Kynsien laatikko pohjaan molemmin puolin vaneri. Ja se naulattiin laudat. Siten laatikon sivut on oltava vankka, ja osapuolet - rakoja.

System Storage lasten leluja

Näennäisesti huono kun paljon leluja lapsille? Ja se, että ne ovat hajallaan läpi huoneet ja niiden omistajat eivät ole kovin ihastunut poimimista. Oikea säilytys lelujen asunnon tai talon - pantin rauhan ja järjestyksen (äidit varsinkin), koska jo pelkkä järjestyksen pitämisestä tässä tapauksessa - tehtävä erittäin monimutkaisia. Helpottaa sen mahdollista ja tarpeellista. Tarvitset huonekaluja lasten leluja - telineet, hyllyt tai kaappiin, sekä kohtuullisen määrän rasiat, laatikot, pussit ja pussit.

Huonekalut lapsille

Lastenhuoneen huonekalut tarvitsevat ensimmäisistä elämän päivistä. Ja useimmiten se on lipasto ja teline. Vain aluksi ne ovat pääasiassa pellava- ja lastenvaatteiden käytössä, ja lelut vievät vähän tilaa. Mutta vähitellen hauskoja asioita - helistimet, karhut, koneet, nuket jne. yhä enemmän, he tarvitsevat erillisen paikan ja joskus ei yhden.

Sopivin vaihtoehto on teline. Ei ovien kaappi, nimittäin hyllylevy, jossa voi olla laatikoita. Lelujen säilyttäminen tässä muodossa on optimaalinen - ja lapselle on kätevää saada ne ja poistaa ne nopeasti.

Aluksi voit ostaa tai tehdä yhden suorakaiteen muotoisen telineen ja mieluiten neliösolujen. Nyt ymmärrät miksi ...

Suorakulmainen teline, jossa neliösolut

Vaikka lapsi on pieni, se voidaan laittaa "valehtelemaan" - kuten kuvassa, jossa pitkä puoli päin lattiaa. Joten pieni lapsi on kätevämpi - hän ensin oppii, mitä on alla, sitten mennä ylempiin hyllyihin. Ja turvallisemmat aikuiset lapset voivat käyttää hyllyjä portaina ja tässä asemassa he eivät nouse korkealle.)

Parissa vuodessa lapsi kasvaa, siellä on enemmän leluja. Voit kääntyä telineeseen ja asettaa sen "korkeuteen", ja vapaalla istuimella asentaa toinen tai tehdä hyllyjä. Yhdistä useita eri korkeuksia olevia telineitä lasten lelujen varastointijärjestelmään.

Erilaiset telineet on koottu lelujen varastointijärjestelmiin

Voit vähitellen kasvattaa äänenvoimakkuutta: ostaa yhden telineen tai kuten aiemmin sanottiin - kirjahyllystä, sitten toisesta. Kaikkien lastentarhan kauneus on, että heidän ei tarvitse edes olla samaa väriä. Ja jos välität - maalata ne tai valita neutraali väri "puun alla".

Kuinka järjestää lelujen varastointi: ideoita

Hyllyissä voit laittaa erilaisia ​​laatikoita, joissa voidaan ladata pieniä ja ei ollenkaan leluja. Heti huomaa, että puulaatikot (tai vaneri, lastulevy ja muut sen kaltaiset aineet) pikkulapsille - ole paras vaihtoehto. He ovat liian raskaita, yrittäen saada leluja lapsia usein vahingoittamaan sormiaan. Niillä on myös traumaattisia tiukkoihin kulmiin, joka voi tietenkin hieman pyöristynyt, mutta silti ne ovat jäykkiä. Tällaiset laatikot soveltuvat koululaisille. Heillä on jo enemmän voimaa, ja koordinaatiota kehitetään paremmin. Säilytystilaa leluja lapsille mahdollisuuden järjestää enemmän pehmeää eikä vamman muoviastioita / koreja tai tiheässä laatikot, liimattu värillinen paperi tai liina.

Raskaat laatikot ovat parempia korvata valolla

Huonekalut ostaa tai tehdä haavaa ei ole niin vaikeaa, mutta opettaa lapselle laittaa lelujaan on vaikeampi tehtävä. Tytöille hyllyt voidaan tehdä talon muodossa. Sitten hän asettuu itselleen "vuokralaisille" ja luo edellytykset heille.

Hyllyt lapsille tyttöjen leluille

Poikien kanssa tämä vaihtoehto ei toimi. Heillä on yleensä runsaasti koneita, ja tärkein tehtävä varastoida leluja pojalle on järjestää koneita. Voit tehdä tämän koko seinän autotallin. Nämä ovat pitkiä kapeita hyllyjä, joihin koko pysäköintialue sijaitsee. Toinen vaihtoehto - kangasta läpinäkyvät taskut (myydään kengän säilytysjärjestelmänä) tai hylly, joka on koottu muoviputkista.

Kuinka järjestää koneiden varastointi (seinään asennettava autotalli)

Edistää halu "Chase" auto autotallissa, lattialla voidaan maalarinteippiä tehdä merkintöjä, joissa "muutoksen jälkeen", he kutsuvat parkkipaikalla.

Tie parkkipaikkaan

Periaatteessa tällaisia ​​taskuja voi käyttää nukkekokoelmien säilyttämiseen ja pehmoleluihin.

Seinän taskussa on kätevää sijoittaa sekä nuket että täytetyt eläimet

Kun taimitarhan hyllyillä ja hyllyillä olevat paikat eivät riitä, tarvitsemme lisää ideoita. Taskujen lisäksi voit tehdä laatikoita (suuri) sängyn tai pöydän alle.

Laatikot sängyn alla - älä käytä paikkoja, ja voit piilottaa tylsät lelut

Jotta kaikki irtotavarana voidaan pitää suurissa laatikoissa, muovikorit voidaan asettaa pieniin asioihin. Joten kaikki on nopeampaa kuin tavallisessa kasassa.

Lelujen varastointi on järjestettävä oikein

Laatikot voidaan asentaa telineisiin ei vain hyllyille, vaan niitä voidaan ripustaa. Tätä varten reikiä leikataan sivuseiniin, johon korit ja korit ovat yksinkertaisesti sisäänpäin. Korit voidaan ottaa muovisista (jos löydät ne melko jäykillä sivuilla), ja metalliset voidaan valmistaa täydellisestä vaatekaapista tai vaatekaapista.

Kuinka asentaa korin leluihin hyllyssä

Suurin vapaat pinnat huoneessa ovat seinät. Voit käyttää niitä. Liitä esimerkiksi tarranauhakiinnitys seinään (kaapin sivuseinä, lampun sävy jne.). Pehmeät lelut myös ompelun takapuolella, pienet tällaisen nauhan palat. Ne on helppo ripustaa paikalleen ja poistaa. Ja sisustus samaan aikaan muuttuu monimuotoisemmaksi.

Velcro on yksi helpoimmista tavoista löytää paikka pehmoleluille

Seinillä voit ripustaa lankoja tai muovia. Niissä on myös ihana pieniä nukkeja, pupuita tai kirjoituskoneita.

Kukkien sijaan kukkaruukkujen sijaan heittävät lelut

Voit lainata idean keittiöstä: kiinnitä eri pussit vaakaputkeen. Jalkojen kiristämiseen voit kiristää ne kirjontakiinnikkeillä tai ommella joustava lanka.

Putkissa olevat taskut tai pussit - toinen ajatus lelujen säilyttämisestä lastentarhassa

Taskut on valmistettu puupohjista. Se voidaan leikata vanerista, maalata, naulata useita koukkuja, taskuja ja pusseja. Lelujen mini-järjestelmä on valmis.

Yksi lelutaskujen vaihtoehdoista

Mutta kaikkea ei voi kiinnittää seiniin. Jotkut asiat vaativat koreja tai laatikoita. Esimerkiksi urheilija - kaikki pallot, pallot ja muut kuoret. Ne säilytetään kätevästi viiran säiliöissä.

Wire-kori urheiluvälineiden ja suurien lelujen varastointiin

Haluttaessa koria voidaan kiinnittää seiniin ja kouluttaa siten, että se osuu koriin koriin (pois aseilta ja ikkunoilta).

Lelujen varastointi "halvat ja vihamieliset" - taitekankaiden korit. Ne ovat tietenkin edullisia, ne näyttävät hyviltä, ​​mutta ne rikkovat hyvin nopeasti. Erityisesti meshyatye: lelu oli koukussa, lapsi juoksisti sitä ....

Taitettavat kangaskorut lelujen varastointiin

Ei ole väliä kuinka kova vanhempi yrittää, lapset eivät todellakaan halua puhdistaa leluja. Pikemminkin he eivät halua. Tässä mielessä vain ihanteellinen versio pussi matto.

Laukku-matto nopeaan puhdistukseen

Tämä nerokas ratkaisu: reunalla pyöreä matto ommeltu pieni korkeus "seinä" pitkin yläreunaa se teki Kiristin, joka prodernut johto. Jos haluat poistaa leluja, sinun on vain kiristettävä johto. Maton reunat nousevat ja matto muuttuu säkiksi.

Nopeasti koota lelut helposti

Sitten nämä pussit voidaan sijoittaa jonnekin lähellä seinää tai ripustaa erityisiä koukkuja. Todella ihanteellinen vaihtoehto.

Laatikot leluille omilla käsillä

Tarkasteltaessa lasten hintoja ei mukavalla paju tai muovia koreja kaupoissa, ajattele, että ajatus tehdä värillisen ruudun lelujen omin käsin ei ole niin paha. Pahvilaatikot tiheältä (ei aallotetulta) pahvilta, todennäköisimmin kodinkoneiden väliltä, ​​ovat välttämättömiä. Voit kokeilla onneasi ystävillesi: monet valmistajat tarjoavat takuun vain pakkauksen saatavuudesta. Täällä ja tallenna ihmisiä laatikoita. Takuuaika on kulunut pitkään, mutta pakkaus on unohtunut. Nämä ovat laatikot ja siellä on - paras vaihtoehto lapsille.

Toinen vaihtoehto on kysyä tavarataloista. He saavat liian usein tavarat jäykässä pakkauksessa. Esimerkiksi tällaisissa tulee vaipat, lautasliinat jne.

Kun olet löytänyt laatikot, katkaise kansi. Sivuseinissä (kapea) leikkaamme reikiä. Kaikki nivelet on liimattu sisäpuolelta Scotch-nauhalla.

Laatikossa leikkaamme kannen, teemme aukkoja sivuilla

Ota värillinen paperi. Erinomainen kääre, joka pakkaa lahjoja. Se on tiheää, on paljon erilaisia ​​piirustuksia. Voit käyttää myös paperille leikekirjoitus. Jos viimeistely on valmistettu eri väreistä valmistetusta paperista, leikattu kaistaleiksi, jotka ovat samanlaisia, jos liitämme yhden kuvion, mittaamme nauhan laatikon korkeudella.

Otamme liimaa (PVA), harjataan laatikon pinta siveltimellä ja aloitetaan liimaus nurkasta. Yritämme liimaa ilman kuplia, tasaamalla paperi vähitellen, reunasta reunaan. Seuraava arkki, jonka annamme pienellä puhelulla, ei ole edellinen. Joten, kunnes kattavat kaikki pinnat.

Tarkastelemme valoa, leikkaamme kahvat saksilla. Jotta reuna olisi tarkempi, kiinnitä kahvan viipaleet ohuella paperikappaleella. Luomme myös nauhan yläosan.

Valmis kotitekoinen lelulaatikko

Tällöin laatikon kaikki kulmat voidaan liimata molemmilla puolilla teipillä - se kestää kauemmin. Seuraavaksi otetaan kangas ja leikkaa laatikon koko, kaksi aihion sarjaa. Yksi on ehdottomasti kooltaan plus saumojen korvaus, toinen on 1 cm pienempi ja myös korvaus. Ompele saumoja molemmilla puolilla 0,5-1 cm. Voit leikata työkappaleen välittömästi ristin muodossa, mutta kudoksen kulutus on suurempi - erilliset kappaleet ovat edullisempia))

Leikkaa kaksinkertaisen aihion kangas ja ompele ne

Ompele yksityiskohdat ensin ristin muodossa ja laita sitten pussi työkappaleesta. Yritämme laatikkoa. Yksi (suurempi) on venytetty ulkopuolelta, toinen on suoristettu sisällä.

Ota nyt yleinen liima ja liimaa kangas pohjan ympäryksen ympärille sisään ja ulos. Sitten liimataan kulmiin. Joten kangas ei liiku.

Liimataan kangas laatikon reunoilla

Molempien pussien reunat työnnetään sisään, peittelemme laatikon kehällä käsin.

Ompelemme lelu laatikon yläosaa, katkaisemme kahvat

Leikkaa sormien avulla nuppit. Älä vain leikkaa isoja kappaleita. On tarpeen jättää noin 1 cm "ylimääräistä" kudosta. Kiedomme sen sisään, ompelemalla kynää.

Laitoin kynät, saimme valmiin laatikon lelujen varastointiin.

Koristeltu itsekiinnittyvällä kalvolla

Kiitos, erittäin mielenkiintoinen. Löysin yhden ratkaisun - IWIS-KIDS-käsilaukut, joista kirjoitat, todella piti ajatusta. Ostin itseni ja nautin siitä. Kätevä asia - suosittelen!

1