Sähkötaulun kotiin valokuvan

Ajaminen sähkö paneelilaitteen asunnossa ja oma koti

Johdotus on turvallista, helppo huoltaa ja myös kestettävä kuormitus kaikkien laitteiden kotelo on tarpeen lähestyä valmisteluun kojeiston kytkentäkaavio. Tämän projektin, koko hierarkia katkaisijat ja RCD, kunnes naisten ryhmien tulisi nimetä. Lisäksi koko suojaava automatiikka olisi täsmennettävä nimitys, sekä suojausluokan. Seuraavaksi tarjota lukijoille sivuston itse Sähköasentajat visuaalisen järjestelmän sähkökeskuksen yksityiskodissa, asunnon ja mökin.

Joten, jos asunto on vanhoja rakennuksia ja lisäksi yhden huoneen (esimerkiksi Hruštšovin), sitten projektin rasklyucheniya johdotus on seuraava:

Kuten näette, tässä yhteydessä järjestelmään kytkinlaitteet paneeli ei PE linja koska vanhassa Hruštšovin maadoitus puuttuu. Johdotuksen suhteen elementtejä, se koostuu kaksinapaisen katkaisijan sähkömittarin (Mercury 201) ja RCD ryhmä "batchfile". Yksi kone on tarjolla ryhmä valaistus, toisen - istukkaan, ja kolmannen - pesukone. Jos sinulla maasilmukkaa on läsnä, niin sähkölaitteet kokoonpano kaavio huoneiston näyttää tältä:

Katkoviiva (1) tarkoittaa kotelon vaihde (2) ja (3) on nolla ja maadoituskiskon. Neljäs osa hankkeen - kampa, joka yhdistää katkaisijat. (5) - yksinapainen RCD 40 ampeeria ja vuotovirta 30 mA, hyvin (6) - ryhmä Machines (3-16 ampeeria, ja 1-25, liittämiseksi liesi). Tullessaan set yksinapainen katkaisija on mitoitettu 40 ampeeria. Vähiten johdotus koostuu kotitalouksille - Valaistusryhmää pistorasiat ja voimakas sähkölaitteiden (tässä tapauksessa levy).

No, on enemmän tilava huoneisto, jossa sähkölämmitys ja ryhmä suurvalta kuluttajille. Tässä tapauksessa johdotus tulon -kytkinpanelien on vaikeampi ja koneiden määrä ei ole huonompi omakotitalon. Joten, tietoonne puhelinvaihteen järjestelmän huoneistoja parannettu malli:

Kun määrä sähköä kuluttajien on kolmivaiheinen verkko (380) ja tulo, vastaavasti, kolme-napainen katkaisija 63 ampeeria. Muuten, RCD on 40 ampeeria, ryhmän koneiden 16 ja 25 ampeerin (tarkoituksesta riippuen), ja erillisen maavuotokatkaisijaa johdotus kylpyhuoneessa, jossa vuotovirta on 10 mA.

Keskittyen edellyttäen kytkentäkaavioita huoneisto kilpi, suunnitella omia vaihtoehto ja jatka sähköasennus! Lisätietoja miten kerätä vaihde omin käsin, meille on kerrottu!

Yksityiskodissa voi olla yksivaiheinen ja kolmivaiheisen sähköverkosta. Ensimmäisessä tapauksessa sähköasennuksen kaavio on samanlainen kuin luonnosta voimaa studiossa. Helpoin tapa liittää kilven asuntola näyttää tältä:

1

Tässä järjestelmässä, välitysjärjestelmän yksityisen talon 220 panos kustannusten kaksisuuntainen kytkin, sitten kytketty sähkömittari, hänen jälkeensä - ja ryhmä RCD-napa katkaisijat. Se on melko yksinkertainen, ja samalla mukaisesti GOST. Jos sivustosi saatetaan kolmivaiheinen verkkoon, niin pääasiallinen paneeli kokoonpanon piiri näyttää erilaiselta. Se voi jo lisätä kuluttajille ulkorakennukset - autotallin hozbloka tai jopa kylvyssä. Shield, tietenkin, on suuri ja paljon oksia, niin esimerkiksi löysimme melko sopiva vaihtoehto.

Ajo vaihde omakotitalon 380 V, käyttäen RCD:

Tämä johdotus haluaisi lisätä pieni kuvaus:

 1. osoitettu erillinen tulojohto autotallin, suojattu vikavirtasuojakytkimellä. Jäljelle jääneet kaksi konetta on asennettu ryhmä pistorasiat ja valaistus autotalli.
 2. Jos on Kolmivaihevirta kuluttajia, on parempi yhdistää kautta kolmivaihekoneen ja nelinapaisilla RCD, kuten edellä olevassa esimerkissä. Jos kolmivaiheinen sähkölaitteet siellä, voit hyödyntää hankkeen alla.

Viimeiset 2 järjestelmät vaihde 380 volttia voidaan käyttää paitsi tarjonnan yksittäisiä taloja, mutta myös voimaa tilava mökki! Suosittelemme myös tarkastella artikkelia siitä, miten toteuttaa johdot talossa!

Hei Haluan viettää sähköasentaja talossa maassa. Napa painaa Switchb kanssa tiivistämiseen aseen 25 A, sitten taas schetchik koneen 25 A. Haluaisin olla valoa talossa ja kerätä kilpi. Mutta nyt en tiedä mitä Koneet ja RCD suulla laittaa kaappiin kotona. Konekivääriampujan 40 A ja 40 a RCD ja 30 mA. Miten tämä voidaan yhdistää aseeni on 25A. Ja mitä johto käyttää, VVG 3x4 tai 3x6?

Tervetuloa! Laita koneita talossa nimellisarvon yli 25 ampeeria neimeet merkityksessä VVG 3 * 4 mukaisesti hyvällä marginaalilla, ja sen tilalle.

on ouzo-d yhdessä piirien jälkeen laskuri. 20 ampeeria. Jos olen ymmärtänyt oikein D on luokka ouzoa. Tässä luokassa käytetään tehtaissa, työpajoissa jne huoneistoihin ei rekamenduetsya. koska tähän luokkaan. Suunniteltu suuren virtakuormitukset ruuhka-aikoina eli. Kun moottori käynnistetään. Ennen normaalia työtä. Koska moottoria käynnistettäessä kuluttaa monta kertaa enemmän virtaa kuin normaalissa rablte

Tervetuloa! Ei, olet ymmärtänyt oikein. "RCD-D" - on eräänlainen RCD, joka on asennettu virtalähde, jonka avulla voit sammuttaa jännite, vaikka ei ole valtaa.

Hei, kerro meille mikä ohjelma luo piirustuksia?

Tervetuloa! Onko mahdollista ispolzvat yhteisiä RCD (tai DIF, eivät tiedä, että tässä tapauksessa olisi parempi) keittiö ja kylpyhuone. yksikkö yhdessä vessassa? Keittiö kuluttaa noin 12kW (sähköinen ei - on uunissa 3.5kVt), ja kylpyhuoneessa on pesukone.

Kysymys on tässä tapauksessa säästää rahaa ja hyödyllinen paikka paneelissa.

Johdotus ei ole oikea paikka säästää. -sarjasta ja toimii, mutta niiden luotettavuus ei ole kovin hyvä vaihtoehto.

Tervetuloa! Se sai tällaista järjestelmää, sillä yksiö. Liittäminen neljän ouzoa yhdellä vaiheessa. Kilpi (uzo40A B20 B16) B16 haluavat korvata koneen C32 (kun ouzoa). Kerro minulle, niin se olisi oikein, tai on tarpeen täysin korvata kilven. Kolmivaiheinen kytkentää ei tarvita, ainakin toistaiseksi, kuten kotona hallituksen olemassa sellainen. Kysyi) Kiitos oikein.

kuiskata miksi järjestelmä 3-huoneen huoneistoa käytettiin RCD 40 ampeeria

En ole sähköasentaja mutta mitä olisi vähennettävä määrä tahansa alalinjan koneen 16 + 16 + 16 (plus marginaali) tai korkeampi nimellisarvo kone (plus varaus) Ymmärrän, että RCD tulee olla 63A (plus varaus)

Kuinka koota ja asentaa vaihde omakotitalossa omin käsin, vaatimukset ja vaadittavat elementit

Jos sinun on koota ja yhdistää sähkötaulun yksityiskodissa, mutta ei ole halua tai kykyä hakea apua asiantuntija sähköasennukset - näytämme miten tehdä se.

Voit tehdä kaiken työn omin käsin ei ole helppoa, ja jopa vaarallista, siinä tapauksessa, että sääntöjä työskennellä sähköä. Yritämme selventää teille kaikille kysymykset ja huomauttavat sudenkuopat.

Suunnittelu edellyttää että mekanismit suojelemiseksi ihmisten ja johdot ylikuormituksen tai oikosulun, ja laskuri. Kaapeli kulkee voimalinjojen kotiin sähkö- paneeli ja kaikki sähköiset kasvatetaan ryhmä kotiin.

Itse asiassa, oikea nimi tämän laitteen - tulo kytkentä (VRU). Mutta lain täytyy jakaa yksikön kahteen ja yksi niistä on johdanto ja toinen jakeluun.

Syöttölaite on normaalisti asennettu sähköinen napa ja Se edustaa sähkö, joka mukavuussyistä lukemat tehty ikkuna. Sisällä on sähkömittari, yhteensä RCD johdanto katkaisin aukkoja (ne ovat harvoin laittaa), elementit ylijännitesuoja. Tämä muotoilu on asennus korkeus on 2 metriä.

Aukosta paneeli pidetään kaapeliverkossa kasvi. Yksityiskodeissa tarkoitti käyttö laitteiden ja suojalaitteiden. Säästää tilaa paneelin, asettaa ero laite, joka sisältää katkaisija ja RCD.

Metalli saranoitu Puhelinvaihde käytetään puutaloja ja kivi, jossa kuiva, voi laittaa muovinen laatikko tai kilpi seinään asennus.

Paikka asentaa yksivaiheinen katkaisija kutsutaan moduuli. Kukin suojata eri määrä moduuleja, niin sinun täytyy tietää, mitä ja miten monet laitteet ovat paneelissa.

Asennuksen valmistelu vaihde

On tehtävä ennen asennusta:

 • Valitse sähkötaulun mukaisesti tyypin johdotuksen.
 • Laskea koko kuormitus voima kussakin ryhmässä.
 • Laske kuormitus kunkin ryhmän kullekin sähkötyökalua.
 • Ajattele paikkoja, joissa haluat työskennellä RCD.
 • Elektroshchit.
 • -Rate sähkömittari yksityiskohdat luokka 2.
 • Alustavia Machine 32 A.
 • Kaksisuuntainen 16 2 kpl.
 • Varaus yksinapainen, 2 kpl.

sähköjohdot kaaviot 220V ja 380V

Selvyyden vuoksi sinun tulee luoda järjestelmää, jossa kokoontuvat kilpi.

Esimerkki kytkentäkaavio sähköisen induktion yksityinen talon 220:

Yksityiskodeissa varten johdotus on usein asennettu vaihde 380, Sitä käytetään sellainen suojus 4 tai 5-johtiminen kaapeli, jossa on kaksi tai kolme vaihetta, nolla ja maadoitus.

Järjestelmässä jakautuminen sähkökokoonpanon 380 omakotitaloissa on tällaisen suunnitelman:

Järjestelmässä tapaa kiinnittää vaihde puisessa omakotitalossa:

Asennuspaneelin maalle rakennukseen

 • Asenna porakärkiruuveilla DIN kisko, johon kaikki laitteet on asennettu. Niiden pitäisi olla Koko 35 mm.
 • Jatka asentamaan laitteita mukaisesti valmiista piiri ja laskelmat, koota koneet, RCD, ja kaksi erillistä linja, joka yhdistää maahan, ja nolla, mittalaitteen.
 • Kytke vaihejohtimet, kautta erityisellä linja kytkeä koneita. Mukaan yleisten sääntöjen yhdistää kyseiset laitteet tulo on oltava päällä, ja poistoaukko pohjaan.
 • Kiinnitä suojukset, rekisteröidy kätevästi kaikki koneet.
 • Sitten he koota erityinen kampa tai tehdä jumpperi metallilangasta. Jos haluat käyttää kampaa, niin muista, että sen hylsyosan tulisi olla vähintään 10 mm / q.
 • Saamme johtaa kuluttajien koneissa.

Opi tästä videosta, miten kerätä vaihde omakotitalossa on 220:

Seuraava video opit tekemään kolmivaiheinen vaihde 380 yksityiskodissa:

Kun olet kerännyt kilven, sulkematta, käynnistä se muutaman tunnin, ja sitten Tarkista lämpötila kaikki tekijät.

Huolellisella peräkkäinen lähestymistapaa ja sääntöjen noudattaminen sähkö- kerätä ASU itsenäisesti voimasta jokaisen, vaikka se on tarpeen korjailla. Jälkeen viimeistely asennus voi vain odottaa edustajien Electric Companyn, joka testaa liitäntäkaavio ja järjestää.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Ul. Zoe ja Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

Piiri kokoonpano sähkö paneelin

Kytkentäohjeiden oli turvallinen ja kestäisi painetta sinun täytyy tutkia sähköpaneelissa asennus järjestelmään. Kaiken hierarkiaa vaaditaan merkittävä. Piiri kokoonpano sähkö paneeli on suhteellisen yksinkertainen.

Lisäksi koko automaation tulee edustaa kaikkia arvon ja suojausluokka. Nyt on aika tutkia visuaalisen järjestelmän välitysjärjestelmän omakotitalon, asunto tai mökki. Jos olisi kiinnostunut, niin voit lukea johdotus liittimeen 380 volttia.

Ajaminen sähkö paneelilaitteen asunnossa

Jos asut vanhassa asunnossa, jossa on vain yksi huone, niin tämä järjestelmä voisi näyttää kuten alla:

Tämä yhteys kytkinlaitteet paneeli ei PE linja. Se ei johdu siitä, että vanhan asunnon vain ei ole maata. Kaavio tämän paneelin koostuu seuraavista osista:

 1. Katkaisija, jossa on kaksi napaa.
 2. Sähkömittari.
 3. RCD.
 4. Ryhmä "batchfile".

Kolme konetta, jotka on esitetty kaaviossa palvelee yksittäisiä ryhmiä. Jos asuntosi osallistuu maapiirin, kun taas sähkökytkinlaitteisto kokoonpano kaavio asunnon, järjestelmä on seuraava:

Nyt sinun täytyy harkita yksityiskohtaisesti ohjelmassa:

 1. Asuntojen sähköinen paneeli.
 2. Nolla renkaan.
 3. Maan bar.
 4. Kampaa yhteyden kytkimiä.
 5. Yksivaiheinen RCD.

Alemmassa alue kuvassa kaikki kohteet, joita palvelee tätä kilpi.

Joskus voit myös löytää tilavia huoneistoja. Tässä tapauksessa johdotus tulon -kytkinpanelien on vakavampi. Alla on kaavio kojeiston asuntoja parempaa suunnittelua.

Kun sähkön määrä kuluttajien on kolmivaiheinen verkko. Tullessaan kolminapainen kytkin täytyy olla 63 ampeeria. Sitten sinun täytyy liittää RCD on 40 ampeeria. Kytkentäkaavioita siirtyä laatikossa auttaa suorittaa yhteyden muodostamisen. Jälkeen suunnitella vaihtoehtoja, voit siirtyä yhteyden. Oppia kuinka suorittaa johdotus rakennuksen meille kerrottiin.

Piiri kokoonpano sähköisen paneelin omakotitalon

Jos asut omakotitalossa, sinun pitäisi tietää, mitä verkko voi olla yksivaiheinen ja kolmivaiheisen. Ensimmäisessä tapauksessa sinun täytyy suorittaa asennuksen sekä yksiö. Alla tarjoamme helpon tavan liittää kilven kerrostalon:

Tässä järjestelmässä on sähköinen paneeli omakotitalon 220 volttia tulo on:

 1. Kaksinapainen kytkin.
 2. Metri.
 3. RCD.
 4. Yksinapaisessa katkaisijat.

Jos sivustosi tuodaan kolmivaiheinen verkkoon, niin pääasiallinen paneelilaitteen järjestelmällä on eri ulkoasua. On mahdollista lisätä laajennuksia kuluttajilta. Tällöin saat kilpi on suuri. Siksi olemme löytäneet sinulle sopivan tyyppinen liitäntä.

Ajo omakotitalon vaihde 380 volttia, käyttäen RCD:

Seuraavassa on yksityiskohtaiset ohjeet tästä järjestelmästä:

Toimittaa sähköä autotallissa oli kasvatettu omalla rivillään. Se on oma suojalaitteet. Jäljellä olevat kaksi konetta vastaa pistorasioiden ja autotallin valaistus.

Jos talossa on kolmivaiheinen kuluttajille, niin he ovat paremmin yhteydessä läpi kolmivaiheisen koneen ja RCD, jossa on 4 napaa. Jos näitä laitteita ei ole, niin voit hyödyntää järjestelmää, joka on sijoitettu alla:

Viimeiset 2 järjestelmät vaihde 380 volttia voidaan käyttää paitsi tarjonnan yksittäisiä taloja.

 • Jaa mielipiteesi peruuttaa vastaus

  Meidän sivu VKontakte

  Sivustomme All-sähkö tarjoaa yksityiskohtaista tietoa sähköasentaja. Julkistuksen materiaaleja voidaan sallia vain, jos annat linkin lähde osoittaa meidän projekti. Ennen projektimme suosittelemme lukemaan käyttösopimus. Kaikki tiedot verkkosivuilla kaikki sähkön tiedonsaantia ja opetustarkoituksiin. Sillä käyttää tätä tietoa, sivusto hallinto ei ole vastuussa.

  1