Sähkösaha antaa helposti naisille

Valo sähkösaha antaa: yleiskatsaus, ominaisuudet, näkemyksiä ja mielipiteitä omistajat

Miten valita moottorisahan ketjun puutarha- tai kotona? Monet ihmiset yrittävät valita kompakti malleja, jotka painavat vähän. Kaikki tämä on helppo käsitellä sahanjälki puuta ja eivät aiheuta paljon fyysistä rasitusta. Sähkömoottorit pienet mallit asennetaan yleensä joiden kapasiteetti on enintään 5 kW. Kuitenkin tässä tilanteessa, paljon riippuu valmistaja. Sinun tulisi myös harkita tyyppi saha.

Tähän mennessä kaupat ovat pääosin edustaa moottorisahat. ne eivät ole kovin tiivis, mutta ne tehoparametrin melko korkea. Jos ajatellaan kiertävän sahat, niiden katsotaan olevan pienikokoisia ja käyttää melko yksinkertainen. Toinen tyyppi sahan ovat pistosahat muutokseen. Mukaan suorituskyky parametrit ovat hyvin erilaisia. On kuitenkin syytä huomata, että ne eivät sovellu avohakkuu suurten levyt.

Jos puhumme säilä muutos, kompakti malleja markkinoille on hyvin vähän. Keskimääräinen teho asettamalla ne pyörii noin 7 kW. Vuorostaan ​​rajataajuus on työkalu sijaitsee noin 55 Hz: iin. Viimeksi mainittu juomisen harkita elektronozhovki. Suunnittelun, ne ovat melko samanlaisia ​​kuin säilä muutoksia, mutta renkaat ne käytetään laajalti. Siten leikkaus suuria levyt, niitä voidaan käyttää.

Kiertävä saha: miten valita

Monet yritykset nykyään tarjota asiakkaille laadukkaita malleja. Kuitenkin olisi tyydyttävällä tavalla ei kaikissa sahaa. Ensinnäkin meidän pitäisi kiinnittää huomiota moottorin teho. Keskimäärin se on välillä 4 kW toimintataajuus on 55 Hz. Kaikki tämä takaa hyvän suorituskyvyn. Halkaisija terän, lopulta, vaikuttaa leikkauksen syvyys indikaattori. Tässä tapauksessa sinun tulee lähestyä valinta yksitellen. Jos valitset universaali malli, sahan terän halkaisija on 25 cm. Vaihteistot tällaisissa laitteissa on usein asetettu ruuvi tyyppi. Jos puhumme puutteita, on tärkeää huomata, ilman pidikkeen. Myynti tämäntyyppisten antaa sähkösaha (helppo) Pietarissa noin 9.. Rub.

Miten valita moottorisahan ketjun todistaa? Tämän tyyppiset laitteet meidän aikanamme ovat melko yleisiä. Ensinnäkin meidän pitäisi kiinnittää huomiota valitessaan rengasmallin. Se johtuu sen paksuus on vähintään 2,5 mm. Kaikki tämä takaa hyvän suorituskyvyn. On myös tärkeää arvioida kapasiteettia moottorin. Keskimäärin mainittu parametri vaihtelee alueella 7 kW toiminta 60 Hz.

Syvyysrajoitinta nämä sahat eivät ole käytettävissä. Tarkasti leikattu puu malli ei sovi. On myös tärkeää huomata, että pyydyksiä ne ovat melko erilaisia. Joitakin muutoksia on varustettu kalastajilta ketju. Se on keskimäärin kevyt moottorisahan antaa tallentaa noin 7000. Rub.

Miten valita moottorisahan puun? Kumpi on parempi ja miksi? Erotteleva piirre tämäntyyppisten mallien sissa oletetaan otettu läsnäolo pieni osa sahan. Toimivat mainitut laitteet, jotka kykenevät puutavaraa, jonka paksuus on enintään 3 cm. On myös huomattava, että teho mallien enintään 4 kW toimintataajuus on 45 Hz. Suojakilvillä instrumentteihin tämäntyyppisen saatavilla. On kuitenkin syytä huomata, että ne ovat markkinoilla on hyvin halpaa. Keskimäärin sahan käyttäjä voi ostaa 6000. Rub.

Välittömästi on huomattava, että mallit tämäntyyppisen käytetään pääasiassa työtä ahtaissa tiloissa. Sahaus laitteita käytetään renkaiden eri paksuus. Jos puhumme parametrit, maksimikapasiteetti mallien enintään 6 kW toimintataajuus on 55 Hz. Työskennellä maassa tämä on aivan tarpeeksi. Syvyyspysäytintä että tämän tyyppiset laitteet ovat poissa. Vaihteistot asennetaan yleensä mato. Joissakin tapauksissa sähkökäynnistin käytetään. Se maksaa keskimäärin muunnos tallentaa noin 9000. Rub.

Ostaessaan elektronozhovki tulisi kiinnittää huomiota leveyden sahanterän. Keskimäärin se on yhtä kuin 3,5 cm. Miellyttävään puuhun, joka olisi tarpeeksi. sovelletaan erilaisia ​​tarkastuksia virranhallinnan työkaluja. Pääsääntöisesti tällaista juomaa he kääntyvät. Epätahtisähkömoottorit asennetaan vain malleihin. Niiden paksuus vaihtelee 4-8 kW toimintataajuus on 55 Hz. Jos puhumme kustannuksista, malli on hyvä tuottaja maksaa noin 8000. Ruplaa.

Jos kuluttajat uskovat arvioita, mainitun valoa moottorisahan antaa kykenevät ylpeillä korkealla kellotaajuudella. Käytössä se on melko yksinkertainen. Jarrujärjestelmä Tämän muutoksen on ketju tyyppi. Mukaan monet omistajat, moottori laitteessa hajoaa hyvin usein.

Jos puhumme parametrit, voima malli on 5,2 kW toimintataajuus on 45 Hz. Käynnistin laite tarjoaa manuaaliseen. Roottori on myös osittain suljettu. Vaunun Tässä mallissa ei käytetä. Se myi edellyttäen sähkösaha antamaan (valo) on "Leroy Merlin" 8 th. Rub.

Syrjäisillä seuduilla menesty hyvin tällä sähkösaha antaa (valo). Naisille, se sopii sekä suuri fyysinen ponnistus on vaatia maksamaan sen toimintaa. Tällöin terä käyttäen teräksen tyyppi. Jos uskot, että asiakkaiden arviot, ongelmat epätahtimoottorin esiintyä harvoin.

Erityistä huomiota ansaitsee kahva mallin. Kummallakin puolella se repeytynyt, joten käsi on mukava. Roottori sitä sovelletaan standardi osittain avoin tyyppi. Käynnistin laite käyttää käsin. Palvelu malli on yksinkertainen. Suojaava kuljetettavaksi tämän näin siellä. Kaupoissa se myydään hintaan 12000. Rub.

Sanoi valo antaa sähkösaha varustettu erittäin vahva terä. Kuitenkin asiantuntijoiden mukaan suorituskykyä mallin, on vakavia ongelmia. Moottoria käytetään push-pull tyyppinen laite, ja se toimii taajuudella 55 Hz. Suojana pyydyksiä, malli on saatavilla. Myös vahvuuksia tulisi sisältää korkealaatuista kynää. Leikkaaminen syvyysvaste, tässä tapauksessa siellä. Turvalliseen käyttöön laitteen valmistajan tukee levyä. On markkinoilla on kallista, tämä sähkösaha antaa (valo). hänen hinnat alkavat 10000. hieroa.

Tämä saha on varustettu tehokkaalla induktiomoottori. Piirteitä mallin syytä mainita laatu käynnistin. Jäähdytysjärjestelmä käyttää ilman hänen. Jos uskot arvostelut kuluttajien pelti on saastunut on hyvin harvinaista. Kulmassa avulla tämä malli voi toimia. Myös tämä laite on helppo hallita leikkauskulma. Laippa valmistaja jos vuori. Siten, roottori, malli ei kuluvat nopeasti. On syytä mainita Suomussalmella oli 9500 RUB.

Esitteli valo sähkösaha puutarhan sopii ahtaissa paikoissa. Tämän mallin avulla, levy voidaan leikata 4,5 cm: n paksuinen. Tässä tapauksessa jarrujärjestelmä on askel tyyppi. Jos puhumme asiakkaiden arviot, monet omistajat näkivät arvoa säädetään suuren tehon. Huomaa kuitenkin, että sahanterä on malli, jota pieni halkaisija. Blocker esitetyssä joukko näki normaalia. Moottorin maksiminopeus on saamassa melko nopeasti.

Laite Parametri on yhtä suuri kuin teho 5,6 kW toimintataajuus on 58 Hz. Tässä tapauksessa, tuuletus kanavia moottorin jäähdytykseen sijoitettu rakenteen taakse. Suoraan vaihteiston, malli on ruuvi tyyppi. Jos uskot arvostelut ostajia, niin tämä malli sopii se ei ole kovin hyvä leikkaamiseen kulmassa. Kuitenkin syvyydenrajoitin vallassa. Näin ollen tarkka leikkauksia sitä voidaan käyttää. Olen nähnyt tämän markkinoilla myydään 8.. Rub.

Kuvaus ja arvosteluja "Forte TS300"

Arviot sähkösaha antamaan (valo) saa eri ostajille. Jotkut omistajat uskovat, että laite on suuri pitkittäinen leikkuulaudat. Suoraan linja-malli on asennettu pitimeen. Visiiri hän on luotettava. Moottorin valmistajan tarjoaa asynkroninen tyyppi, ja sen maksimi kapasiteetti nousee 6,9 ​​kW. Tässä tapauksessa, toimivat usein työkalu on yhtä suuri kuin 60 Hz.

Työskentely malli 220 V suojus vaihde käytettävissä. Myös erityistä huomiota on laadukas vaunu. Vakauttamisen kanssa tällä näki ongelmia esiintyy harvoin. Kuitenkin haitat, mukaan omistajat yhä olemassa. Ensinnäkin on tärkeää huomata suhteellisen matala käsi. Jotkut ajattelevat, että ei ole kätevää. Seurauksena, ohjaus työkalun leikkauksen aikana on mahdotonta. Kara annetussa näytteessä on usein hämärtynyt. On myös tärkeää mainita nopea kuluminen renkaan. Jotta vältettäisiin vaihteisto vaurioidu, se on puhdistettava säännöllisesti. Huolimatta kaikista puutteista, malli on suuri kysyntä. Sen markkina voi ostaa 10 500 ruplaa.

Ominaisuudet Saw "Makita LS1018L"

Tämä sähkösaha antamaan (kevyt) korkean suorituskyvyn saa hyvän arvion. Pituussuuntaista puuhun mallia voidaan käyttää. Käsittele hän tarjoaa kätevän siis kohdella sahan erittäin helppoa. Syvyysvaste, tässä tapauksessa siellä. Sähkömoottorin asynkronisen tyyppi on suunniteltu maksimitehon 5,6 kW: n taajuudella 55 Hz.

Jos uskot lausunnon omistajat, ongelmat käynnistin ovat harvinaisia. työkalua käytetään semi-roottori, ja suojaava kotelo se on. Leikattu kulmaan tuottamiseksi mainitun laitteen on sallittu. Etsi tässä saha voi tallentaa jopa 7000. Rub.

Device Description "Makita LS1020"

Monet ostajat nähnyt tämän erittäin tervetullutta. Ensinnäkin se on tärkeää mainita laatu induktiomoottori, joka toimii taajuudella 60 Hz. Roottori on asennettu mallissa auki, mutta suojakotelon se on. Syvyysvaste, tässä tapauksessa poissa.

Tarvittaessa pitkittäisviil- puun voi tehdä. Kuitenkin kulma määritetyn työvälineen hyvin epämukavaksi. Käyttöä se ei sovi ahtaissa tiloissa. Varaus mallin teho on 6,2 kW: n taajuudella 60 Hz. Probresti näki voi olla 8.. Rub.

Kuvaus ja malli arvosteluja "Makita LS1030"

Tämä saha on monia etuja. Tässä tapauksessa roottori on järjestetty suojakotelon. Moottori käyttää standardia asynkronista tyyppiä, mutta se on asennettu luotettava turvajärjestelmä. Kaikki tämä mahdollistaa välttää toistuvia ylikuumenemisen. Jos uskot, että asiakkaiden arviot, ongelma renkaan ovat harvinaisia. Kuitenkin käynnistin ajoittain taukoja.

On myös tärkeää mainita, että säädin on järjestetty sahan helppo kiertää, joten kannattaa olla varovainen laitetta käyttäessäsi. Jos puhumme parametrit, mallintamisen tulosten noin 6,2 kW ja taajuus saavuttaa peräti 50 Hz. Osta tämä käyttäjä voi näki 9000. Rub.

404

Pyytämäsi sivu tai tiedostoa ei löydy verkkosivuilla "Nizhny Novgorod on line".

On mahdollista seuraavista syistä:

 • sivulla yrität soittaa ei löydy
 • sivulla yrität aiheuttaa, siirtää tai poistaa

Yritä käyttää sivustoa karttaa, offline-kartta tai etsi hakulomakkeella haluamasi osa.

Miten valita kevytketjun sähkösaha puuta puutarha

Nykyään markkinoilla näkee monenlaisia ​​moottorisahat, mutta se ei ole mitään mallia voi täyttää kaikki tarpeet. Tällöin moottorisahat voi olla paitsi sähköä, mutta myös bensiinin. Mutta tässä artikkelissa me tarkastelemme kevyitä sähkösaha todistamaan.

Tarkoituksena artikkeli on tarina siitä, miten valita oikea moottorisahan ketjun huomioon tärkeimmät tekniset parametrit. Vinkkejä valita tämän työkalun annetaan olettaen, että valittu puu saha on toiminut pitkään, eikä ollut juuri sinun tarpeisiin.

Ketjuun kuuluu moottorisahan moottorin kotelo asennettavaksi terälevyn ketjuja, joissa on teräviä reunoja, öljypumppu ja öljysäiliöiden. Lisäksi, sijaitsee kotelon: Off, lukituspainike, turvallisuus vartija ja käsitellä. Enemmän viime malleja, kotelo voi olla järjestetty kahvan venytys ohjauspiirin.

Jälkeen päällekytkennän moottoriin vaihteiston kautta ketjupyörän ja ketjun luo kierto, joka leikkaa puuta. Leveys ketjun leikkuureunojen hieman enemmän kuin leveys renkaan kiinteä, koska kun renkaan leikkaamista puun eivät ole juuttuneet.

Öljypumppu, jossa on pieni ajomatkan pumppaa öljyä säiliöstä kohti kärjessä piiri. Ohjaamalla öljy jaettiin siirretään ketjun, sen voiteluöljyn tasaisen toiminnan aikana.

Luonnollisesti valmistajan valinnan mukaan instrumentin riippuu suuresti laadusta. Tähän mennessä suosituin tuotemerkkejä ovat:

 • makita;
 • bosch;
 • Patriot;
 • Sparky;
 • OleoMac.

Nämä yritykset pitävät brändi, tinkimättä laadusta niiden tuotteita. Mukanaan, paljon muita merkkejä, tuotteita, jotka ovat myös täyttää kansainväliset standardit. Hinta laitteisto voi olla huomattavasti alhaisempi. Se valmistajat, kuten Interskol, Zenith, Efco, Forte jne Siksi onkin olemassa runsaasti valinnanvaraa.

Mutta valinta, sinun täytyy kiinnittää huomiota, että pääsääntöisesti nämä halvat työkalut ovat saman ominaisuuksia pieniä, mutta puuttuu edelleen:

 • epämiellyttävä kosketus tai liukas muovi;
 • suurempi massa;
 • palvelu;
 • yleinen ergonomia.

Joten kun on suunnitelmia on usein pitkä käyttää sähkösaha, sitten valita tunnettuja yrityksiä.

Teho on valittava ottaen huomioon tulevaisuuden haasteet. Esimerkiksi, kun oletetaan, monta tuntia jatkuva leikkaus paksu puutavara, sitten vaatii suurempaa tehoa, kuin esimerkiksi tavanomaiset arkistointi puita maassa.

Tällöin kiinnitän huomiota sähkösahalla jonka kapasiteetti on 3-4,5 kW.

Eniten valtaa on ammatillinen sähkösahoihin, joita käytetään teollisiin tarkoituksiin.

Satunnaiseen käyttöön maassa, saatat tulla perinteisen mallin joiden kapasiteetti on noin 1,2-2,5 kW.

Meidän sähköverkkojen, erityisesti asunnot, usein jännite laskee. Moottori yrittää kompensoida tätä laskua kasvu nykyisestä. Tämä vaikuttaa suuresti elämän hänen "elämänsä." Joten suosittelemme kaikille sama valita virtaa ei ole seläkkäin, ja tietty marginaali tai käytä jännitteensäädin.

moottori sahat rakentavasti voi olla pitkittäin tai poikittain kehoon.

Rajat sijainti on sopiva tavanomaisen pystyleikkaus. Esimerkiksi tukkien katkaisemista tai lankkuja suorassa kulmassa alhaalta ylöspäin. Jotkut versiot näistä sahat on huono tasapaino, joten he joutuvat työskentelemään muissa tehtävissä melko epämiellyttävä, esimerkiksi sahaa oksat kulmassa pään yläpuolella.

Laitteet, joissa on pituussuuntainen moottori järjestely Ne ovat kalliimpia kustannuksia, mutta käyttömukavuutta tekee niistä erittäin suosittuja. Nämä sahat ovat täydellisesti tasapainossa luonteen vuoksi sen suunnittelun, mikä tekee siitä mukavan leikata eri kulmissa missään tasossa.

Siksi, kun päätehtävänä sahat - on sahaus polttopuut tai rakennusmateriaaleja, niin miksi maksaa enemmän pitkittäinen moottori layout?

toimivat renkaan koko, jolloin ketju on kiinnittynyt, on erilainen, tarkoituksesta riippuen. Renkaan koko ilmaisee mitä halkaisija palkki voidaan sahata kohti kulkea. Jos tehtävä on näin melko paksu lokit, sinun täytyy valita pidemmän rengaskoko. Jos suunniteltu työ vain kausittain mökki - puuta sahatessa ja puiden, se on riittävä ja pienempi koko. Paras valinta puutarha- ja kesä on varsin rengas pituus 35-45 cm.

Aikana kosketus työ osan sähkösaha, sitä enemmän sen "varvas" kiinteän pinnan kanssa, tai missä tahansa muissa tapauksissa se voi olla käänteinen syötön, jossa terävä pudottamalla piiri pelaajalle. Suojautua takaiskun Ketjun jarru sahojen.

Tällainen vipu-muotoinen suojaava läppä sijaitsee edessä kahvan. Paluuiskun aikana operaattori vahingossa iskee kilpi vasemmalla kädellä, ja tämä johtaa pysähtymättä kierto ketjuun. Tyypillisesti tämä arvo on 0,1 sek.

tämä suojaus ei todellakaan ole ollenkaan moottorisahat - Kiinnitä huomiota tähän valitessaan, koska moottorin ylikuumenemisen suojaus on melko hyödyllinen lisä. Tämä on termostaatti, joka tarkkailee moottorin lämpötila nousee. Kun saavutetaan suurin lämpötila kytkeä virransyöttö. Joissakin tilanteissa, termostaatti voi kirjaimellisesti pelastaa sahan jättämisestä. Esimerkiksi öljysäiliö on öljy. Moottori toimii kuluminen, koska ketju ei voidella, kuumennettiin ja poltettiin.

Se on tae turvallisuudesta työskennellessään sähköinen saha. Sen puuttuessa operaattori, ottaen laitteet käsiin voi vahingossa painaa liipaisinta vipua terä. Ei ole tarpeen selittää vakavia seurauksia se voi johtaa.

Jos valinnan aikana kuin mikä tahansa malli, mutta ilman lukitusta, silloin on syytä luopua siitä. Täytyy vain tuotteita kaikille suosittuja valmistajat varmasti sellainen lukko. Siten sinulla on edessään väärennetty tai huonolaatuinen mallia.

Jarru ja pehmeä käynnistys moottori

Kytkemishetki sähkösahalla on vaarallisin, koska tällä hetkellä moottorikäämityksen kulkee suurimman käynnistysvirran. Tämä vaikutus vähentää merkittävästi moottorin käyttöikää. Joissakin malleissa suojella heitä jyrkkä käännös, se on järjestelmä, joka mahdollistaa tasaisen lisäys käynnistysvirrasta. Siten moottori vähitellen pääsemässä vauhtiin. Pehmeä käynnistys ja takaa korkean turvallisuuden operaattorin.

ylitys jarru vaaditaan lähes välittömästi pysäyttäminen kierto piiri sammuttamisen jälkeen virtalähde.

Tehokkaammat sähkösahat tietenkin on suuri massa. On suora suhde. Tarvitsetko tehokas kone - yhteen sen suuri massa. Paino moottorisahoissa 1,2-1,9 kW on noin 3,4-4,8 kg.

Se on joka sahoja käytetään voiteluun ketjun toiminnassa. Pääsääntöisesti tilavuus säiliön kotona juomassa 0,11-0.3 l, Se riittää muutaman tunnin ei kovin aktiivinen työtä. Varsin kätevä, jos on visuaalinen öljymäärän mittakaavassa. Meidän täytyy seurata öljyn kuivattamiseksi piiri ei toimi.

Myös tärkeä seikka - ketjunkiristin. Työssä on usein tarpeen tiukentaa notko ketjuun. Eri malleissa tämä toiminto on toteutettu eri tavoin, on modernimpi mallina on erityinen kahva-lammasta. Kiristyspainokelkan halpa sahat Sinun tulee käyttää erityistä näppäintä tai ruuvimeisseli, joka ei ole aina mukavaa.

Toiminnassa, määräajoin kireys piiri. Jos olet asentanut uuden ketjun, sitten muutaman minuutin välein, sen kireys - nostaen sormet ylhäältä ketjun keskellä, se ei saisi olla pitempi kuin 5 mm päässä bussi- ja vapautuessaan on pakko mennä takaisin ja pysyvät lujasti uraan. Jos ketjun välys alaosassa, on tarpeen tiukentaa.

Sähkösaha, toisin kuin bensiinin malleja ei aina rabotat.Naprimer, kun puuta leikataan, se joskus tarvitsee lepoa, moottori on jäähtynyt.

Kiinni näistä säännöistä: leikata 15-25 minuuttia, 25 minuuttia lepoa moottorin. Jotta ei tyhjäkäynnillä kunnes voit uhrata aikaa puhdistuksen tai pilkkominen napilennyh lokit.

Ehkäisy sammutus

Kaikkien laitteiden vaaditaan pidettävä puhtaana. Töiden jälkeen pinta puhdistetaan sähkösahalla sahanpurun ja öljyn tippuu. Muista, että Ennen työn aloittamista tarkista öljymäärä säiliössä. Pidä sähkösaha kuivassa paikassa tiputtaa suojuksen.

Kun tilaisuus työskennellä sähkösaha tarvitset:

 • Ajoittain tarkistaa renkaiden kunto ja ketjuja.
 • Käytä kevyt vaatetus (ei kelataan takki), suojakäsineet ja lasit.
 • Pidä sähkösaha työskenneltäessä vain molemmin käsin.
 • Älä käytä sähkötyökaluja sateessa, tai jotka ovat altaan.

Käytön aikana ketjun voidellaan öljyllä automaattisesti. Öljyn kulutus jatkuvassa käytössä voi olla melko suuri - jopa 1,5 litraa tunnissa.

Ammattilaiset neuvovat hakea Erityiset mineraaliöljy ketjuille moottorisahat. Käytännössä monet käytä mineraaliöljyä alhaisen moottorin moottoriajoneuvojen.

Käytön aikana aktiivisempi, sahan hampaat koko ajan tupyatsya. Tylsä ketju korvattava pidempi leikkaus, joka johtaa luonnollisesti kasvuun kuorman sähköverkkoon, ja tietenkin, moottorin ylikuumenemiseen. Työ tulee lopulta tehottomia ja hitaita.

Koska terävä ketju on tärkeämpää kuin tehokas sähkömoottori. Määrittää terävyys on hyvin yksinkertainen. Huomaat, että leikkaus tulee olemaan hidasta ja vaivalloista. Ja paljon puhetta viilaus. Akuutti ketju on tasainen neliö pelimerkkejä suunnilleen sama koko. Blunt heittää pieni sahanpuru pitkänomainen ja muodoltaan epäsäännöllinen, ja luo myös paljon pölyä puusta.

Älä unohda ajoittain terävöittää ketjun. On mahdollista suorittaa kädet tiedoston tai Neulaviilasarja, mutta voit käyttää palvelua. Tästä tulee erityisellä laitteella natochat muutama minuutti pieni määrä. Vaihtoehtoisesti on toivottavaa olla useita terävöitetty ketjuja varaukseen.

Eli valinta moottorisahat riippuu monista tekijöistä. Tärkeintä - selvittää, mitä se on sinun moottorisahaa. Näin voit välttää tarpeettomia kustannuksia. Miksi esimerkiksi, te Dacha ammattikäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin, sinun tulee työskentelemään vain satunnaisesti?

Paljon huomiota valinnassa olisi myös annettava turvallisuuteen liittyvät tekijät. Ja tietenkin, sinun täytyy ottaa laitteet kädessä, arvioida painoa määrittää sen tasapainon, ergonomia ja helppokäyttöisyys. Joten miten poimia moottorisahan ketjun itselleen ja työskennellä tämän laitteen täytyy olla oikea sinulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin