Sähkömittari testaaja

Sähkö testaaja: miten valita ja miten sitä käytetään?

Siinä vaiheessa kokoonpanon ja myöhemmät huollat ​​mitään sähkölaitteita ei voi tehdä ilman erikoistyökaluja. Joukossa yksi suosituimmista - on sähköinen testaaja. On avulla Kytkentäkaavion tarkistuksia tehdään, ja tarvittaessa korjaamiseen. Mutta jos joku, joka tuntee sähkötekniikan, tehtävä valita kyseistä laitetta voidaan helposti ratkaista, harjaantumaton henkilö on koko ongelma. Tässä artikkelissa selitämme yksinkertaisen ja ymmärrettävällä kielellä, kuinka valita sähköinen testaaja, sekä mainita nykyiset muutos. Lisäksi annamme lyhyt kuvaus työmenetelmät. Muistutamme, että sähkövirta on vaarallista, joten ilman ymmärrystä niiden toimia ja niiden vaikutuksia voidaan saada sähköiskun. Varoitus on ensimmäinen! Kuvitella, että ostettu sähkö testaaja. Ohjeet ovat aina kiinnitetty siihen, eikä se saa vain lukea, mutta myös ymmärtää, mikä aiheutti nämä sen vaatimuksiin.

Check piirit

Termi "sähköinen testaaja" käytetään suhteessa laitteeseen, todentajan johdotus. On olemassa useita lajikkeita näistä laitteista, joista tunnetuin indikaattori ruuvimeisseli erityistä jännite indikaattoreita, sekä yleinen yleismittarit.

Toisistaan ​​eroavat myös valmiuksia ja kustannuksia. Mikä laite on parempi, riippuu eri tehtävien ja pätevyyden työntekijän.

Perustoiminnot pienille rahaa

Kaikkein yksinkertainen laite, joka mahdollistaa johdotuksen testauksen - tämä indikaattori ruuvimeisselillä. Alempi hinta kiinnike Tällaisen laitteen on noin 50 ruplaa. Ulkoisesti laite ei vain näyttää tunnettu työkalu irrottamalla ruuvit, mutta myös selviytyy tästä tehtävästä. On kuitenkin eroja. Siten, että dielektrinen ikkunan kahva on läpinäkyvä ja vastakkaisella puolella kärkeen, on metallista kosketusta rengas.

Sellaisena kuin se tunnetaan, ja sähköisen piirin suurin vaara edustaa suorittaa, jossa on jännite - vaihe. Henkilö koskettaa se on vaarassa sähköiskun. Lisäksi riippumatta siitä, mikä vaihe on johdin (A, B tai C). Mutta neutraali ja "zemlya9raquo; turvallisia. Siksi, olla varma edeltävälle tarkistaa johtimet suoritettaessa työtä virtapiirit. Ratkaisemaan tämän hyvin yksinkertainen tehtävä, ja on sähköinen testaaja - ruuvimeisseli ilmaisin. Työskentely hänen kanssaan on seuraava: holding laitteen kahvasta, tarvitset yhden sormen kosketa ylemmän renkaan ja koetin koskettaa aluetta auditoinnin. Jos valo palaa sisällä, johdin on läsnä tässä vaiheessa.

On monimutkaisempia muunnos edellä laitteen. Ulospäin, kaksi on kytketty johdolla ruuvimeisseli, joista yksi on useita LEDejä, joista jokaisella on oma nimitys - 12, 24, 110, 220, 380 (suuruusluokkaa ja malleissa vaihdella). Hinta alkaa 200 ruplaa.

Kuinka käyttää sähköistä testaaja tässä luokassa? Toisin hienostunut versio ruuvimeisseli on kyky arvioida jännitteen suuruus kunkin johtimen, eikä vain rekisteröi tosiasia läsnäolo vaiheen. Voit tehdä tämän, yksi koetin koskettaa yhden lohkon lanka, ja muut - ja "zemle9raquo;. Jos määrä diodien syttyy, jälkimmäinen osoittaa määrä EMF läsnä mittausjohdot. Jos ei, niin se tarkoittaa, että vaiheen ytimessä puuttuu. Koskettaa kaksi johtoa eri vaiheiden johtaa päästöjen "380". Huomaa, että kun kyseessä on samanlainen vaiheiden diodit pysyvät tumma, ja se myös on otettava huomioon.

Sähkötoiminen testeri "Kontakt9raquo;

Tämä ryhmä laitteita sen ominaisuudet ylittää selvästi edellä "otvertki9raquo;. Vaikka oikea nimi kuulostaa "jänniteenosoitin" ostaessaan tai löytää tietoa niistä voi hyvinkin uhata "tester9raquo aikavälillä. Periaatteessa tämä on totta. Sähköasentaja suurissa yrityksissä ja palvelut sähköinen jännite 0,4 kV osoittimia, jolloin saatiin perusvälineeksi. Ja syystäkin. Sähköiset testeri "multimetr9raquo;, joka suorittaa samat tehtävät kuin indeksi, merkittävästi menettää viimeinen kannalta käytettävyys ja luotettavuus. Luokan yleismittarit kuvaamme alla.

Ulkoisen jännitteen osoitin muistuttaa monimutkainen indikaattori ruuvimeisseli: sama kaksi koetinta, sama määrä LED, jopa kytkentäjohdin. Erona on, että pääyksikkö on läsnä kotelossa upotettu metallinen elektrodi Ph - ohut metalli- tappi, ja LED on sama nimitys. Suunnittelusta riippuen, että viimeksi mainittu voi olla sijoitettu muita merkinantolaitteet ja erikseen - vastakkaisella puolella schupam.

PH-elektrodi ja LED on suunniteltu määrittämään tila vaihejohtimen. Kuinka käyttää sähköistä testaaja tämä malli? Esitämme algoritmi tarkistaa jännitteen johtimien:

- lisäosan (sillä ei ole mitään viitteitä), sinun täytyy ottaa, jotta voidaan poistaa mahdollisuus koskettaa kätensä metallin koetin. Yleensä yksinkertaisesti ottaa käsi hänen kanssaan puolella;

- elektrodin sormi, kosketa Ph. Se on ehdottoman turvallista. On ymmärrettävä, että tässä tapauksessa ihmiskehon käytetään lauhdutin, joten varsi ei pitäisi kattaa dielektrisellä materiaalilla;

- sormi Ph, koetin päärunko tarvitse koskea alue on tilintarkastettu. Jos vastaava LED syttyy, niin tämä on vaihejohtimen. Merkkivalojärjestelmät voidaan liittää ääntä ja katkeilla - se riippuu mallista. Jos merkkivalot ovat tummia, se on "zemlya9raquo," nol9raquo; tai tilapäisesti ilman virtaa päällä.

Mahdollisuus testata vaihejohtimen ei käytä pääyksikön ja apu-, koskettaa ydin sen koettimen. Kuitenkin, se ei ole suositeltavaa tehdä niin, kuin jos kytket johdinyksiköiksi vaurioitunut (esim eristeen sisällä), näyttö ei yksinkertaisesti toimi. Virhe määritettäessä vaihejohdin - tämä on suora uhka elämälle.

Määrittää nykyisen jännitteen arvo

Tämä laite mahdollistaa muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä tietää, mitä jännitteen ollessa skannatun lanka. Menettely käyttäen osoittimen arvon määrittämiseksi EMF tila on samanlainen kuin tapauksessa monimutkainen indikaattorin ruuvimeisseli.

Palauttaminen sähkövirtapiirien ei ole mahdollista ilman testausta alueet vaurioiden, estäen virran kulun niitä. Osoitin-tyyppi "jännite Kontakt9raquo; sen ominaisuuksia, kuten yleinen sähköinen testaaja, sillä voi suorittaa tällaisen testin, sekä viimeisenä. Tätä varten laite on asennettu lauhduttimen sisällä voidaan ladata ennen työn aloittamista koskettamalla kynällä "vaihe-nul9raquo; tai "vaihe-faza9raquo; 6-10 sekuntia. Sen jälkeen on mahdollista tarkistaa eheyden ketjun. Esimerkiksi, on lämmitin, joka ei ole lämmitetty. Jännitteettömässä tilassa (jossa on alennettu syöttölaitteet) on ensimmäinen koskettaa testaaja koettimen yhteen päähän PETN, ja toinen - toiseen. Jos koko kierre, sytyttää LED-testi. Koskettaa terminaalit ja tapauksessa, voi tarkistaa, että läsnä on lämmityselementin "proboya9raquo; ja t. d.

Mutta kaikkein monipuolinen laite on monikäyttöinen sähkö testaaja. Sitä voidaan verrata tien -taittoveitsi, jossa on kaikki mitä tarvitset. Mikä on sähköinen testaaja? Valokuvaus osoittaa, että tämä laite on pyöreä kytkin, joka voidaan pyörivä valita haluttuun käyttötapaan. On tärkeää lukea huolellisesti merkintä, koska johtuen kiirehtimään mittaus- polttaa paljon samanlaisia ​​laitteita. Sillä suuri määrä mittauksia ja niiden rajoista, että tämä työkalu on toteutettu kulloisenkin myyntipisteissä kuin "testaaja sähköauto." Kustannukset näistä laitteista alkavat 250 ruplaa.

Yleismittarit kaksi alalajia - analoginen ja digitaalinen. Ensimmäinen ominaisuus klassisen sähkömagneettisen poikkeutusjärjestelmän, ja niiden nykyinen rakenne on osoitettu nuolella. Monissa tapauksissa tämä ratkaisu mahdollistaa tarkemman mittauksen, mutta koska tarve muutostöitä kannalta mukavasti nuolen Yleismittarit menettää paljon digitaalisia. Aiemmin sen sijaan näytön nuolella käytetään yksinkertaista mikroprosessori, joka näyttää tuloksen pieni näyttö. Tässä tapauksessa ei ole muita tuloksia ei tarvitse. Useimmissa tapauksissa sinun täytyy ostaa laite on sellainen yleinen järjestelmä. Siellä yhdistetään malliin, jossa on kuin nuoli, ja näytön, mutta ne ovat kalliimpia.

Verrattuna ilmaisin ruuvitaltat ja osoittimet salli yleisen kireysmittarilla mitata vastuksen arvo, tarkistaa siirtymät puolijohteet, transistorit, RMS-virtaan, määrittää "probitye9raquo; diodit. Lisäksi, riippuen muutoksista digitaalisen testaajat avulla tarkistaa ympäristön lämpötilassa käyttämällä integroitua tai muita antureita taajuuden sähköinen piiri, ja kapasitanssi kondensaattoreita.

Miten tarkistaa eheyden ketju yleismittarilla

Päätökset alkuperäisen hinnan alueella kehoon, on kolme reikää, jotka yhdistävät johdot koettimia. Yksi liitin välttämättä merkitty COM - sitä käytetään kaikissa tapauksissa. Toinen vieressä, joka osoitti "B mA, Om" (Englanti tai vastaava), joka on liitetty johto tarvittaessa suorittaa mittauksia pieni virta (milliampeereina) ja jännite vastuksen. Mutta kolmas istuin käytetään tapauksessa tarpeellisuuden määritysosa korkea kuormitettavuus (tyypillisesti jopa 10A, vakiovirta tyyppi).

Eheyden analogisen mittaus- vastus, ainoa ero on se, että kytkimen pitäisi kääntyä osoitin kohteen vastaavassa kuva (kuten kaiutin). Yksi johdin anturi voidaan liittää COM-portti, ja toinen - mainittuun liittimeen. Koskettaa alkuun ensimmäisen koettimen testattu linja, ja toinen - lopussa, on mahdollista tarkistaa eheyden juoni. Jos näyttö valot «09raquo, ja ääni kuuluu, niin ketju on ehjä. Tietenkin on suositeltavaa poistaa kaikki muut linjat tarkistetaan elementin ja väistämättä de-tarmoa sitä.

Miten tarkistaa akun jännite

Ainakin mahdollisuus määrittää potentiaalista kysyntää. Esimerkiksi omistaja mittarin sinun täytyy tarkistaa jännite akun. Tehdä tämä, yksi anturi on kytketty COM, ja toinen - liittimeen «V9raquo;. Kytkin laitetaan asemaan DCV arvoltaan 20 V. Tämän jälkeen tulevat samanaikaisesti koskettaa akun navat. Näytössä näkyy mitattu arvo.

Tietenkin tässä artikkelissa emme voi kattaa kaiken testaaja. Voit tehdä tämän, omistaja suositellaan lukemaan huolellisesti ohjeet ja noudata sitä.

Kaikki edullinen yleismittarit voitava määrittää kuorman virtaa. Tällaisia ​​mittauslaite on kytketty piirin rakoon. Käytöstä teholähdepiiri, se on tarpeen vahvistaa ensimmäisen koettimen yhdellä puolella tarkastetun osan, ja toinen - toisella. Kääntämisen jälkeen virta kulkee laitteen läpi, joka näyttää sen näytöllä. Korkeammat arvot, sinun täytyy käyttää liittimen "A9raquo;. Jälleen välttää sähköiskun ja suojaa laitetta vaurioilta, sinun täytyy lukea käyttöohjeet.

Miten käyttää erilaisia ​​testaajia ja neuvoja valitsemalla yleismittarilla

Testaaja tai mittari - laite määrittämiseksi jännite, virta, vastus ja muut parametrit, joita vaaditaan työskenneltäessä sähkö- verkkojen ja laitteita. Kotona sen avulla voit selvittää, onko pistorasia toimii, onko johto ei vahingoitu tietokoneen ja toimii joko älypuhelin tai muu gadget akkua. Sopii kotikäyttöön jopa yksinkertainen laite pienellä ominaisuuksia. Tarkkoihin mittaustuloksiin valmistajat tarjoavat paremmat mallit.

Tyypit ja mekanismi jännitteen testaajille ↑

On olemassa kahden tyyppisiä laitteita, jotka mittaavat sähköiset ominaisuudet verkon - analogisen ja digitaalisen.

Analoginen jännite testeri on varustettu magneettisella neulalla ja mitta-asteikko, jonka vieressä arvot on allekirjoitettu. laite suosio johtuu alhainen hinta - osta sitä, puutteista huolimatta:

 • tarpeesta siirtää yksikköä mittausten aikana;
 • hieno jakautuminen ja allekirjoitus asteikot;
 • epätarkkoja tuloksia johtuen vaihteluista nuolen.

Leikkuri on järjestetty hienosäätöä testaaja, joka mahdollistaa laittaa nuoli nolla.

Digitaalinen laite, joka on varustettu nestekidenäytöllä, joka näyttää mittaustulokset. Alkuvuodesta malleja, eikä tulosten näyttöön näkyy LEDien. Edut hallussa mittaamalla: testaaja tulostaa tuloksen lähimpään 4,5 päästöt, se on helppo käyttää, eikä se vaadi tietoa käännöksen yksikköä.

Muut myönteisiä seikkoja:

 • lisätoimintoja - Lämpötila-anturi taajuus mittari;
 • animoitu asteikon näyttö, mitata tärinää.

Liitäntä ja johdotus ↑

Tutustu käyttöliittymä eksy miten käyttää testaaja mitata omiin käsiinsä. Etupaneelin yksinkertaisin laitteen on kolme lähtöä (liitin) neljä johdinta ja alan mittaukset.

Nimitykset testaaja liittimet:

 • COM tai "-" - yleinen, yhdistää mustaan ​​johtoon;
 • 10A - liittämiseen punaista johtoa Virtamittauksissa 10 ampeeria;
 • VRmA tai "+" - liittää punainen johto mitattaessa muita määrät ja nykyisten muiden kuin 10A.

Liittimet voivat olla neljä - silloin ne yleensä luokitellaan seuraavasti:

 • 10A tai 20A;
 • mA - mitataan virran milliampeeria;
 • COM - liittämiseen musta johto;
 • VΩHz - kaikissa muissa mittauksissa.

Joissakin malleissa, lisäulostulosignaalin testaukseen transistorit.

Keskellä on pyöreä kytkin testaaja, joka on suunniteltu asennettavaksi mittaus rajat vähintään neljä aluetta:

 • DCV (V =) - alue vakion jännitteen raja-mittaukset - 10, 20, 200, 1000
 • ACV (V

) - alueen AC-jännitteen raja-- 200 ja 750

 • DCA (A =) - mittaus DC alueella 0,5 mA 500 mA;
 • W - vastus rajoja - 200 Ohm - 2 MW.
 • Lisäksi, testeri kytkin voidaan kääntää asentoon:

  • pois;
  • 10A - virran mittaamiseksi jopa 10A;
  • Lämpötila - lämpötilan määrittämiseksi;
  • Hfe - testata transistorit;
  • Jatkuvuus - määrittää aukon virtapiirin.

  Käytettäessä testaajan tärkeää tietää suunnilleen rajoja mittauksen. Jos olet epävarma, aseta kytkin enimmäisarvo ottaa ensimmäinen mittaus - laite näyttää likiarvo. Jos se on alhainen, liukukytkin, jolla on pienempi arvo ja toista mittaus - tulos on täsmällinen.

  Esimerkiksi mitata jännite sähköverkossa, aseta kytkin ACV 750V ja kytkeä koettimet pistorasiaan. Nähdä näytön arvoa 160V, kytkin kontrollin testaaja 200 ja toista mittaus.

  Yleismittarilla käsittää kolme perusvaihetta: kytkentäjohdot, säätimen asentamista haluttuun asentoon, ja mittaus säädöt. Mikä tahansa sähköinen ominaisuus mitataan tietyn periaate.

  Miten mitata DC jännite ↑

  DC jännite luo paristot, virtalähteet, elektrolyyttistä. Niillä on tekniikka, ja kun tämä ei onnistu, ensimmäinen asia, joka tarkistaa master - jännite akun napoihin.

  Miten käyttää testaaja puolueetonta tarkastusta DC:

  1. Aseta kytkin DCV maksimiarvoon, yleensä noin 750 tai 1000 V Näytössä näet varoittaa liian korkea jännite - varo, jos numerot ovat liian korkeat.
  2. Yhdistä johdot - musta lähtöön COM, punainen - ja VRmA poistua.
  3. Tee mittaus. Nähdä arvo pienempi kuin 1000 (esim., 12 autoteollisuudessa johdotus) on asetettu alaraja on 20 V.
  4. Toista mittaus - löydät päivitetyt luvut näytölle.

  Merkintätapa rajat testaaja:

  • 200 - 200 mV, eli 0,2 V;
  • 2000m - 2 V, esimerkiksi, sähkökemiallinen kenno;
  • 20-20 Autoteollisuuden johdotuksen;
  • 200-200 V;
  • 1000 - 1000 V.

  Kuinka laskea muuttuva jännite ↑

  AC-jännite on usein tarpeen mitata määrittämiseksi huollettavuutta pistorasioiden tai muiden sähköisten elementti tasainen.

  Kuinka käyttää sähköistä testaaja mitata AC jännite:

  • Yhdistä instrumentti kahdella anturilla - mustasta COM, punainen VRmA liittimeen.
  • Asenna säädin ACV asennossa.
  • Tietäen, että jännite standardin liitäntään noin 220, vaihtaa suurempi arvo - 750 V tai 600 V ei käännä nuppia 200 luku - laite "polttaa".
  • Koettimet reikiin, aseta pistorasia missä tahansa järjestyksessä. Näytössä testeri, näet mittaustulokseen voltteja.

  Miten määritellä johdinresistanssi ↑

  Mittaa vastuksen resistanssi voit, hyödynnetään alueen Ω. Aluearvoja ovat suuria - 200 ohmia 2000 ohmia (= 2 megaohmeina).

  Kuinka käyttää testaaja-yleismittari vastuksen määrittämisessä:

  1. Liitä mittausjohdot ja valita alueen Ω.
  2. Asettaa raja mittauksia, etsiä merkinnät vastus. Esimerkiksi elementti 1K5 pitäisi mitata alueella 2000 ohmia ja 560K - rajojen sisällä 2000 ohmia.
  3. Jos vastus ei ole tiedossa, aseta valitsin alaraja.
  4. Jos vastus, joka on suurempi kuin valittu raja-arvo, näet näytöllä kuviossa 1. Vähitellen raja kunnes merkittävä arvo tulee sen sijaan yksikön.

  Useimmissa malleissa, se tarjoaa mahdollisuuden mitata vain DC, mutta osat - Probe on kytkentä, jolla mitataan AC.

  Miten työskennellä testaaja mitata DC:

  1. Altistaa ohjaus DCA tai 10A (virtamittauksiin jopa 10 ampeeria).
  2. Kytke mittausjohdot: mustasta COM, punainen - ja VRmA tai 10A.
  3. Valitse mittausalue - välillä 200μ jopa 200mA.
  4. Peräkkäin kytkeä koettimien virtapiirin. Näytöllä näet arvoa nykyisen voimaa.

  Kuinka tehdä dial antureista ↑

  jatkuvuus Mode - ominaisuus, jonka avulla voit tarkistaa taukoja ja oikosulkuja piirissä.

  Kuinka käyttää testaaja jännitteen jatkuvan toimintatilan tarkistaa eheyden yhteys:

  1. Aseta säädin sopivaan asentoon. Se on yleensä merkitty symbolilla, joka muistuttaa kaiuttimen tai ääniaalto.
  2. Liitä johdot antureista instrumenttiin.
  3. Kiinnitä koettimia reunat prozvanivat virtapiirin osaa poistamisen jälkeen ruokaa.

  Jos piiri on suljettu kello aikaan kosketusjärjestelmän, kuulet äänimerkin, joka ei ole läsnä ollessa kuilu.

  Tarkista toiminta diodit ↑

  Diodi johtaa virtaa vain yhteen suuntaan, vastaavasti, koettimet on kytkettävä ennalta määrätyssä järjestyksessä. Kun kytketty vastakkaiseen suuntaan ei nykyinen mennä.

  Kuinka käyttää jännitemittarin määrittää huollettavuutta diodeja:

  1. Kytke mittausjohdot instrumenttiin.
  2. Aseta kytkin diodi testitilaan.
  3. Liitä musta johto ( "miinus") ja katodi, ja punainen ( "positiivisia") - anodille.
  4. Näytöllä näet arvoa läpilyöntijännite - keskimäärin 100-800 mV.
  5. Vaihda johdot ja tarkista tulos. Jos arvo on suurempi kuin yksi diodi on hyvä. Muuten, diodi johtaa virtaa, ja indikaattoreiden kun molemmat liitännät ovat yhtenäisyys. Tämä tarkoittaa, että se on viallinen.

  Samoin voit tarkistaa LED - on helpompi työskennellä, koska viallisen elementin syttyy kytkettäessä mittausjohtoja.

  Tarkkailun transistorit p-n-p ja n-p-n-↑

  Tarkista huollettavuus transistorin voit yleismittari vastusmittari tilassa - vastus metriä. Tämän tyyppinen transistori «n - p - n» pitävät diodit on kytketty vastakkain. Toimenpiteiden sarja:

  1. Yhteyden johdot testaaja ja asettaa nuppi haluttuun asentoon alueen Ω.
  2. Punainen johdin kytketään liittimeen emäkseksi käyttäen tyyppiä "krokotiili" clip.
  3. Kytke musta johdin puolestaan ​​jäljellä liittimiin - keräilijä ja emitterin.
  4. Arvot näytössä ovat samat kuin kokeessa diodi.

  Jos vaihtaa punaisen ja mustan antureista, arvo ruudulla on yhtä kuin yksi, joka osoittaa terveyden transistorin.

  On vakuuttunut huollettavuus elementin, puolan siirtymät "keräilijä - emitteri", "base - emitterin" ja "keräilijä - base". Näytön pitäisi olla yksi.

  Transistori «p - n - p» tarkistaa samalla tavalla ensin käännetään positiiviset ja negatiiviset koettimia.

  Video: Miten käyttää testaaja

  Ominaisuudet käytön Analog Devices ↑

  Toimintaperiaate on sama analoginen yleismittari digitaalinen, mutta on olemassa joitakin perustavaa laatua olevia eroja työssä.

  Kuinka käyttää mikrometriä testaaja:

  1. Suorita kalibrointi - valitse nuoli nollaan kääntämällä päänsä juuri palkin alle.
  2. Mitata jännite-painikkeilla AC tai DC.
  3. Kun vastus mittaukset, menee pienempi suurempiin yksiköihin ja takaisin, käyttää leikkuria.

  Muut asetukset vastaavat asetukset digitaalisen testaaja - lankaliittimiä puolestaan ​​mukaisesti mitattu arvo, ja altistaa ohjain mukaisesti raja mittauksen.

  Miten työskennellä testaajana tai yleismittarilla analogityyppinen puolesta joka skaalaa ottamaan lukemia:

  • jatkuva jännite - musta mittakaavassa, V, mA;
  • vaihtojännite - 10V AC punainen mittakaavassa tai musta mittakaavassa, V, mA, riippuen valitusta rajoja;
  • Vastus - vihreä mittakaavassa, Ω;
  • DC - musta asteikko VMA;

  Joissakin malleissa voit mitata analoginen testaajille dB suorituskyvyn ja testistöjä. Akun tilan määrää punainen tai vihreä vaaka ja parametrit db - punainen.

  Kun työskennellään analoginen testaaja voi kysyä - miten kanta itse laitteeseen aikaan mittauksen, koska lukeminen riippuu asennosta nuolen. Kunnolla laittaa laitteen, miten tukijalat sijaitsevat kehon.

  Käyttöehdot jännitteen testaajille ↑

  On joukko sääntöjä, joita on noudatettava työskenneltäessä testaaja tahansa - on turvallisuussäännön.

  1. Valitut mittausalue ja rajoja, aseta testi johtaa oikeisiin liittimiin.
  2. Laitteen asetukset käyttöön ennen liittämistä koettimet sähkövirtapiiriin. Älä muuttaa muotoa, jos johdot ovat kuormitettuna - se johtaa epäonnistumiseen.
  3. Jos et tiedä likiarvo mitattujen arvojen, aloita suuremman arvon (lukuun ottamatta - mittaus vastus).
  4. Mittaaminen jännite 60 V, älä pitää molemmat kädet koettimet - on mahdollista sähköiskun.
  5. Mittaaminen jännite 380 V, vaihda testijohtimet korkealla, joissa on liukuesteillä pysähtyy.

  Selvittää, miksi tarvitset testaaja - sähköinen yleismittari voi olla tarkka tai omattava lisätoimintoja. Mutta arjessa näitä ominaisuuksia käytetään harvoin.

  Miten valita yleismittari testaaja - tärkeimmät kriteerit:

  • digitaalinen tai analoginen näyttö menetelmä tuloksia;
  • läsnä erillistä anturia ja toiminnot;
  • mittaustarkkuus - 0,025-3%;
  • suunnitelmasta ja laajuudesta;
  • Kosteus- ja sokki;
  • turvallisuus luokka: CAT 11 sopii ominaisuuksien määrittämiseksi sähköverkoissa, CAT 111 jaettavaksi sisäiset piirit rakennusten sisällä; CAT 1V jakeluun piirien ulkopuolella rakennusten
  • valmistaja.

  Jännite Testaajat - Universal laite käytettäväksi sähkö- ja elektronisia laitteita, jotka mahdollistavat tunnistamaan vahinkoja muutamassa minuutissa. Luettuaan hänen ohjeet käytöstä aiheudu ongelmia. Laite talon seisoo noin 300-500 ruplaa, voit ostaa sen myymälöissä radio ja sähkö.

  Paras yleismittarit asiakkaisiin arvostelua

  Tarve digitaalinen yleismittari testausasiantuntijat vallasta ja matalan nykyisten verkkojen ja käsityöläisiä, joiden ammatillinen toiminta liittyy elektroniikka. Mutta ei vain he vaativat metri. Joissakin tapauksissa se auttaa itse löytää vika laitteen. Autoilijat käyttävät laitetta voi selvittää häiriön syy johdotuksessa koneen. Laitteen perusteella - analogia-digitaali-muuntimen kaksinkertainen integrointi, joka vertaa tulosignaalin viite, polaarisuus ja ylikuormituksen osoitus määritetään automaattisesti. Joista valita yleismittari, että se ei onnistu väärään aikaan, oli helppo käyttää, mutta älä overpay turhia ominaisuuksia?

  Yleismittari mikä yritys valita

  Useimmissa malleissa markkinoilla on laadukas täytettä. Mutta rakentaa laatu ei ole forte monista välineistä. Suuri määrä aukkoja rungon, löysästi asennettavat osat vaikuttavat laitteen käyttöiän ja lukemien tarkkuus. hyvälaatuisen laite, joka kestää yli vuoden, voidaan saatu hyvin todistettu tuottaja markkinoilla.

  Suosittelemme tarkistaa listan suosituimmista merkit Venäjän sähköisen yleismittari muodostettu alenevassa kiinnostusta tuotemerkin:

  Paras pienen budjetin yleismittarit

  Vaikka budjetti digitaaliyleismittaria on etuja mekaaniset mittauslaitteet - he eivät tarvitse laskea todistuksen, ja heti lähdön mittaustulos näytölle. Lisäksi niillä on suurempi herkkyys pienille nykyiset muutokset, niin saadaan tarkempia lukemia. Budjetti instrumentointi ole monenlaisia ​​toimintoja. Ne on suunniteltu määrittämiseksi nykyiset parametrit ja auttaa diagnosoimaan yhdisteitä koskemattomuutta.

  Laitteen kanssa voi mitata DC ja AC-jännite, virta, vastus, testi transistorit ja diodit. Muuttaa tilaa, laite on varustettu 20-asentoinen kytkin. Yleismittari on täysin suojattu ylikuormitusta. Sitä voidaan käyttää alalla, pienissä työpajoissa ja kotona. Powered by "Kruunu" Paristotyyppi 9V.

  Käyttäjät, jotka ovat käytännön kokemusta laitteen, arviossa leimasi hänen ihmisarvonsa:

  • Alhainen hinta;
  • Hyvä mittaustarkkuus;
  • Pitkä käyttöikä (at slabonasyschennyh kuormat ja sääntöjen noudattaminen käytöstä);
  • Ehdotettu joukko ominaisuuksia ja laatua mittarin ovat verrattavissa kustannuksiin - laite perustelee pieniä investointeja.
  • Koska summeri;
  • Mahdollisuudet ovat akun purkautumisen, kun laite on riistetty Automaattitoiminto;
  • Heikko kohta - ohut lanka mittauskohtioiden. Vaihda tai parantaa antureista suositellaan yli puolet käyttäjistä.

  Joukko toimintoja ja vaatimukset ovat samanlaisia ​​kuin ensimmäisessä mallissa. Rikas punainen väri kotelo on helppo löytää sen työkalupakin. Etu yleismittari Elitech MM 100 - läsnä on summeri piirin jatkuvuuden.

  Jäsenet totesivat edut laitteen:

  • Hyvää vastinetta rahalle, laatu ja toimivuus;
  • luotettavuus;
  • Paristot ovat mukana.
  • Heikko äänisignaalin;
  • Huono laatu kaapeleita.

  Useimmat yleismittarit lähtötilanteessa

  laitteissa toiminnallisesti samanlainen pienen budjetin malleja. Laitteessa on korkeampi rakentaa laatua, suunnittelu lisäelementtejä suorituskyvyn optimoimiseksi: valaistus, kyky tallentaa viimeinen lukema. Valmistajat ovat toimittaneet suojalaitteet vahingoilta käytön ja säilytyksen aikana, tarjoamalla heille suojus tai kaksoisrunko. Ottaa lukemat käyttäen tällaista laitetta, joka on paljon mukavampaa ja turvallisempaa.

  Yleismittari on ergonominen, se mahtuu helposti kämmenellä, ja kiitos kumilla pidetään varmasti kädessä. Pieni kantaa rungon takaosa mahdollistaa laitteen, joka on sijoitettu vaakatasoon. Suuri taustavalaistu näyttö helpottaa lukemista. Käyttöönotto ja käytöstä tehdään lukittava taustavalon painiketta. Avulla Pitäkää painiketta laitteen muistissa viimeisten todistuksen.

  Jäsenet itsekin toteavat tarkastelun edut mittarin:

  • luotettavuus;
  • Noudattaako todellinen virheitä teknisissä asiakirjoissa;
  • Kumilla hyvin kotelo suojaa laitteen vastaan ​​iskuja syksyllä;
  • Kätevä Control-nappulaa.
  • Johdot mittapäät riittämätön paksuus.

  Laitteen kantaa 3 mittausta sekunnissa. Se on pitotoiminnalla lukita viimeksi tallennetun todistuksen. Lisäksi käytössä lämpötilan mittaukseen. Paketti sisältää kumisuojus on saranoitu jalusta sopivaa sijoitusta laitteen työtasolle.

  Omistajat yleismittari Mastech MAS838 arvostelussaan sen etuja:

  • Käyttömukavuutta;
  • Enintään toimintoja luokkansa kohtuulliseen hintaan;
  • Korkea mittaustarkkuus;
  • Näyttö on suuri numeroa;
  • Pehmeä koettimia;
  • Pitkä käyttöikä.

  Useimmat yleismittarit lisätoimintoja

  Laite on varustettu moduulin, jonka avulla on mahdollista tarkistaa biopolyarnye transistorit, diodit voi testata ja tarkistaa eheyden virtapiirin päälle. Valmistajat ovat laajentaneet laitteen toiminnallisuutta - se kykenee mittaamaan induktiokeloista ja induktorit. Tila kytkimet 30 vaiheen kytkin. näytön taustavalo on helppo lukea lukemista hämärässä. Tarvittaessa voit lukita viimeinen lukema painamalla lukituskytkimestä.

  Käyttäjät, jotka ovat käytännön kokemusta yleismittarilla Mastech MS8260E, sen etuja:

  • monitoiminnallisuus;
  • Korkeampia rajoja useimmissa mittauksissa;
  • Kätevästi sulake on sijoitettu;
  • Laite on suojattu virheellisiä kytkentöjä;
  • Mukana pehmeää kumia kansi tukee kätevä sijainti laitteen pinnalla;
  • Hyvä laatu antureista;
  • Helppo pääsy paristokotelo - et voi poistaa kannen, nosta jalusta tarpeeksi.
  • Kaatumisen jälkeen akun ja esiintyminen vastaava symboli ruudulla lukemat eivät ole totta.

  Monitoiminen väline, joka yhdistettynä perustoiminnot ympäristövaikutusten arvioinnin median ominaisuuksia. Parannettu laite: mitataan lämpötila, kosteus, melu, valo tasolla. Yleismittari tekee kontaktiton haku staattinen jännite (alue: 50-1000 B).

  Arvostelussaan, ostaneiden käyttäjien SEM Yleismittari DT-61 ja on käytännön kokemusta laitteen, huomauttaa sen etuja:

  • Vankka kaksoisrunko;
  • Monivaikutteisuuden joka poistaa tarpeen ostaa useita laitteita eri toimintoja;
  • Laitteessa on toiminto sulku;
  • Hyvä laatu johtaa.

  Paras ammatillinen yleismittarit

  Mittalaitteet on ammatillinen laatutaso mitoitusta, joka suojaa laitetta vaurioilta. Näytön on suuri tietosisällön ja laadukas johto antureista - älä vääntää ja helppokäyttöinen. Laitteet on suuri mittausalue ja on nopea luenta. Virheen merkintöjen ammattilainen laitteiden alhaisella tasolla (0,025%). Tyypillisesti yleismittarit tämä ryhmä sisältyy tilarekisteri mittauslaitteita.

  Tuote on amerikkalainen valmistaja korkean laadun ja luotettavuuden. Digitaalinen näyttö kapasiteetti on 4000 ja päivitetään 3 kertaa sekunnissa. Se on valinta mittausalueesta on manuaalinen tai automaattinen. toiminto "lepotila" on otettu käyttöön laitteessa. Suojakotelo on ripustusaukko.

  Jäseniä niiden vastausten huomattava etuja laitteen:

  • Helppo ymmärtää tiedot näkyvät suuressa näytössä;
  • Tasainen kierto toiminnan moodin ohjain. Lopussa hallinto on selvä;
  • Mukava pehmeä johtaa suojuksella kit;
  • Helppo käyttää termoelementin;
  • Valo korkea jännite ilmaisin, signalointi mahdollisesta vaarasta;
  • Koettimet sopivasti kiinnitetty kotelon taakse;
  • Virtansa AA-paristoa.

  Laite Taiwanin kehittäjän kanssa korkeatasoisen toimintakykyä. IP 64 suojaluokka voit käyttää laitetta ääriolosuhteissa - hän ei pelkää pölyä tai kosteutta tai putoaa pienestä korkeudesta. Laitteen muistiin 1600 tekee mittauksia suoritetaan vähiten, ja voivat olla vuorovaikutuksessa tietokoneita käyttöliittymän. Senhetkisiä lukemia näytetään 42-segmentin lineaarinen asteikko, ei vain tavanomaiseen tapaan avulla numerot ja symbolit. Laite on tehty valtion rekisteriin SI.

  Edut laitetta, jossa käyttäjät:

  • Korkeatasoisen suojan kotelon;
  • Hälytys virheellinen kytkentä koettimia;
  • Helppo automaattinen virrankatkaisu valoilla;
  • Vähäisessä määrin mittausvirhe.
  • Huonolaatuisia tietokoneohjelmisto;
  • Paristokäyttöinen tyyppi "Crown";
  • Korkea hinta.

  Tärkeimmät valintakriteerit mittalaite - tehtävä, joka on tarkoitus kuljettaa mukanaan, ja hintaryhmän.

  1. käytettäväksi kotiympäristössä ja poisto kertaluonteisen lukemia, voit ostaa pienen budjetin lisävarusteet merkit Resanta tai Elitech. Toiminnallisuus mittareiden Resanta DT 830B ja Elitech MM 100 on riittävä mitata akku, poista jännitettä parametrit verkon ja tunnistaa johdotus.

  2. ammattilaisia, jotka käyttävät mittaria ammatillista toimintaa, voit ostaa malli perustoiminnot, jotka riittävät poistamaan Kirjallisuusvaatimukset: CEM DT-912 ja Mastech MAS838. Nämä laitteet ovat hyödyllisiä autoilijoille testaamiseksi auto- johdotus - asuntoa on lisäsuojaa, ja laatu lankojen ne voivat käyttää ei-kuumennetun autotallissa.

  3. Laitteet lisäominaisuuksia, voit ostaa taidetta, joka suorittamisesta ammatillisen toiminnan pitäisi olla laaja valikoima tietoja. Jos muita vaihtoehtoja ei ole tarkoitettu käytettäväksi käytännössä se ei ole mitään järkeä overpay laitteeseen.

  4. Ammatillinen malleja tarvitaan huoltoa sähköasennusten, joissa korkea tarkkuus lukemat. Asiantuntijat korjaamoja ja laboratoriot, diagnosoinnin ja huollon elektroniset laitteet, teollisuuden laitteita, käytä ammattitason laitteet. Heidän pitäisi kiinnittää huomiota mallien Fluke 17B ja APPA 107 n.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin