Sähkömittari Night Day

Maksaa vähemmän kuitit valon sähköä "Yö ja päivä"

Yhä useammat tasahinnoiteltu monitariffiset sähkömittarit ovat enemmistönä, erityisesti kahden nopeuden työstää "päivä-yö". Niiden avulla voit seurata sähkönkulutusta ja siten säästää rahaa sähkölaskua. Tosiasia on, että yöllä määrä kulutetusta sähköstä on paljon pienempi kuin päivällä, joten teho on varaa sähköä alhaisemmalla hinnalla. Tämä suuntaus ja muodostivat kaksi tullien sähkömittari.

Toimintaperiaate kahden tariffin sähkömittari

Ulkonäkö, tämä sähkömittari on samanlainen tuttu kaikille sähkömittarit, mutta riippuen kellonajasta, laite laskee virrankulutuksen mukaan eri hinnat. Nyt on olemassa malleja, joissa on sisäänrakennettu muisti, muistin määrä energiaa kulutetaan yli tietyn ajan kuluessa. Lisäksi kaupallisesti saatavilla ja digitaalinen sähkö metriä, joka voidaan helposti liittää tietokoneeseen (tämä ominaisuus ja se perustuu kuuluisan "älykkään kodin" -projekti).

Ensinnäkin kahden tariffi sähkömittari yhteydessä järjestelmä sallii jotenkin jakaa huippukuorma voimalaitoksia, mikä parantaa ekologista järjestelmää. Siksi nämä laskurit ovat käyttökelpoisia ensisijaisesti ympäristöön. Vähentää kustannuksia sähköä yöllä säästää energiakustannuksia.

Kaksi-tariffi sähkömittari voi olla yksi ja kolme vaihetta, sähköinen, ja mekaaninen. Kätevin on käyttää elektronista laitetta.

Kahden luokan sähkömittari asennusta käsittää useita vaiheita. Ensimmäinen askel on oppia kaikkia vivahteita tariffien ja paikallisen sähköntoimittajan. Hän tarjoaa myös näyte sovelluksia mittarin vaihto, joka sinun täytyy kirjoittaa. Nyt useimmissa tapauksissa tämä voidaan tehdä Internetin kautta.

Koko asennuksen ajan ei vie enemmän kuin yhden päivän, ja seuraavana päivänä, jolloin sähkö lasketaan uusi tariffi sähkön mittari "Päivä-yö".

Onko kannattavaa laittaa kahden tariffin sähkömittari?

Ennen valintaa hyväksi energian kirjanpito laitteita, on vastata kysymykseen, ovatko nämä kaksi tariffeihin sähkömittari on kannattavaa?

Tällä hetkellä lähes kaikki kulkevat sähköllä, joten laskuri säästää lämmitys- ja lämmitys vettä niille, jotka ovat lämmitysjärjestelmiin ajaa sähköllä. Suuri etu tässä on niille, jotka löytyvät asunnossa "lämmin lattia" järjestelmään.

Asentavan virtauskytkin piiri dvuhklavishnogo auttaa yksityiskohtaisia ​​neuvoja sivustollamme. Ymmärtää koukerot liitäntämuhville läsnäoloon kentällä täällä.

Merkittävä kustannusten vähennys varoitusajalla, ja ne, jotka ovat kodinkoneet, töitä kellon ympäri, kuten jääkaappi, ilmastointi ja niin edelleen. Tämä sopii niille, jotka eivät ole iltapäivällä on kotona, ja yöllä tykkää istua tietokoneen ääressä tai katsella televisiota. Tietenkään ei pidä heti laittaa pois kaikki energiaa kuluttava aktiivisuus yöksi: ei jokainen naapuri mielellään töissä kello kahdelta aamulla pölynimuri.

1

Tietenkin on syytä mainita, että tämä laskuri on arvoltaan monta kertaa kalliimpia kuin tavallinen yhden vaiheen, mutta tämä hinta maksaa itsensä muutamassa kuukaudessa. Tämä laskuri on suotuisa ekologista järjestelmää. Uusissa rakennuksissa on usein asennettu sähkömittareiden tätä tyyppiä.

A: sta Z: dual yksitariffiset videolla

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Ul. Zoe ja Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

Taloudellinen sähkömittari "Day-Night": käyttöä vivahteita

Sähkömittari päivä tai yö olisi perustettava asiantuntija, joka laittaa sinetti Äskettäin yhä useammat kuluttajat haluavat asentaa sähkönhinta metrin sijasta tavallisia, tasahinnoiteltu. Tämä johtuu ensisijaisesti kanssa kyky tallentaa. Se, että sähköä kuluu yöllä on paljon pienempi kuin päivällä, niin tariffi hänelle tällä hetkellä on paljon pienempi. Siten on mahdollista alentaa rahoituskustannuksia energian.

Mikä on monitariffimittareita counter "Day & Night"

Sähkömittarin "Yö ja päivä" - laite, jonka avulla voit ottaa huomioon sähkönkulutusta käytön. Sen erikoisuus on se, että maksavien energia avulla useiden tariffeja. Ja yöllä on paljon halvempaa päivä, mikä säästää varoja.

Nämä laskurit ovat melko helppo asentaa ja ne eivät tarvitse mitään lisäoikeuksia käyttää.

Ottaa huomioon sähkönkulutus avulla tällaisen laitteen, on tarpeen säännöllisesti ottaa lukemat ja lukea määrän maksun, koska hinnat päivän ja yön.

Elektro- "Day & Night" on edullista laittaa aiheita:

 • Kuka lämmitysjärjestelmä virtalähde (esim lattialämmitys);
 • Jolla on paljon laitteita työskennellä koko päivän ja yön;
 • Joka haluaa työskennellä tai katsoa televisiota yöllä.

Monitariffimittareita counter "Päivä-yö" voi ostaa erikoisliike, osto kannattaa kysyä todistus hänen laatua

Luodaan monitariffimittareita sähkön mittaus laitteet voivat olla yksityiskodissa tai huoneisto. Ulkoisesti ne näyttävät paremmilta ja tarkka perinteisen mustan laskurit. Device "Päivä-yö" helppo asentaa ja helppo käyttää.

Tänään näet laitteet, joissa on sisäinen muisti, jonka avulla voit tehdä tunneittain ohjaus, sekä kyky yhdistää tietokoneeseen. Kaikki sähkömittareiden jaettu yhteen - ja kolmivaiheinen mekaanisella tai elektronisella ohjauksella. Kätevämpää olettaa se on jälkimmäinen, koska automaattinen lukitus lukemat.

Kuitenkin tulisi ymmärtää, että hinta tällaisen laitteen on suurempi kuin kustannukset tavanomainen laite, mutta nämä kulut maksetaan takaisin muutamassa kuukaudessa.

Muuten, jos haluat korvata vanhasta tietokoneesta uuteen, sinun täytyy ensin tietää, mikä numero on kytketty vaihetta. Tee se helpoin tapa, jos tarkastellaan laitteen näytössä. On määritelty sen jännite. Jos luku on vain yksi (220 V), niin vaiheessa sinulla on sellainen. Ja jos valitset 220/380 - kolmivaiheinen.

Tyypillisiä sähkömittari

Oikein käyttää tariffi metriä ja oppia käyttämään sitä pelastaa, sinun täytyy ymmärtää, että edustaa osoittimet kojelautaan, ja miten kirjoittaa heille.

Dual-koinstrumentteihin tyypillisesti erottaa kahteen alueeseen:

 • Päivä - klo 7 11 pm verokannan;
 • Yö - 11 klo 7 aamulla alennettuun hintaan.

Ensimmäinen tsiferka jälkeen kirjain "T" osoittaa mitä kello on tällä hetkellä voimassa. Täysi osoitettua "T1", ja sarjaa - "T2". Sadasosan "T" osoittaa maksu koodilla, joka on määritettävä, kun maksat palvelusta. Jälleen "1" - päivä, "2" - yön.

Jos kuitenkin kannattaa trehtarifny laskuri, ajoitus on sellainen:

 • Ruuhka - aamulla 7-10 ja illalla 17-21 tuntia;
 • Semi huippu - 10-17 tuntia, ja 21-23 illalla;
 • Yöaikaan kanssa alhaisin - 23-7 aamulla.

Jos sähkömittari on asennettu ulos, se on suojattava kosteudelta

Perustuen valittuun vyöhykkeeseen, maksu suoritetaan, jossa ruuhka-aikana maksaa yleensä 50% kalliimpia kuin hinta sekä puoli-huippu - nopeus, ja yöllä - 60% vähemmän.

Ja indikaattorina meillä on kolme, niin merkit ovat myös kolme: "T1" - ruuhka (13 maksu-koodi), "T2" - yön (maksutunnuksen 2) ja "T3" - puoli-peak (maksutunnuksen 15).

Ohjeet: Miten lukemia kahden tariffin sähkömittari

Suorittamaan maksu tariffin metriä, on tarpeen ensiksi ottaa lukemia laitteen, ja sitten laskea maksun määrä ja antaa tiedot kuitin.

Kuinka kirjoittaa pois lukemat kahden tariffi mittalaitteet ja täyttämällä kuitin:

 • Ensimmäinen, sinun täytyy painaa painiketta "Enter" -näppäintä kerran ja laite näyttää kaikki tarvittavat parametrit välein 30 sekuntia;
 • Ensin se tuntuu indikaattori T1, joka symboloi päivä - se täytyy kirjoittaa uudelleen, kuten tsiferki pisteeseen ja yhden sen jälkeen;
 • Sitten tulee vaihteessa yön tariffin T2 - tässä se on välttämätöntä tehdä samoin;
 • Vastaanottamisesta maksuista koodien - päivittäiset indikaattorit ovat alla numero "1", ja yön numerolla "2";
 • Seuraavaksi laskea maksun määrä kulutetusta sähköstä päivällä - se on vain otettu tunnusluvut ovat pois aikaisemmin ja tuloksena numero kerrotaan kiinteäkorkoisen;
 • Sama tehdään yöksi suorituskyky;
 • Saada yhteensä maksun määrä - taittaa jo lasketaan maksun määrä päivällä ja yöllä tariffi.

Jos mittari omistajalla on joitakin etuja, ne olisi vähennettävä lopullisesta maksun määrä. Jää vain maksaa kuitti pankista tai terminaaliin.

Jos yhtäkkiä et muista luvut edellisellä tilikaudella - ei pelottavaa. Nähdä heidät, sinun täytyy tarkastella näyttölaite painikkeella "Enter" -näppäintä ja pidä se 2 sekuntia. Näyttö kääntyy ilmeisesti entiset aikaan lopullisen maksun.

Opas: Miten mittarin luennan trehtarifnogo

Trehtarifny counter - se on suuri mahdollisuus pelastaa talouden sähkönkulutuksesta. Tällöin maksu suoritetaan kolmessa tariffeja: ruuhka-aikoina, puoli huippu ja yön.

Tällaisen laskuri, sinun täytyy ampua hänen todistuksensa annettuna kolme eri indeksin, kertoa kukin numero hinnoitella ja lisää sitten kaikki määrät vastaanottamisen lopullisen maksun.

Lähettämään lukemia voi olla Internetin kautta tai puhelimitse

Miten laskea maksu ja ottaa lukemia trehtarifnogo laskuri:

 • Ensimmäinen, sinun täytyy painaa painiketta "Enter" ja kirjoittaa vuorotellen esiintyvät lukemat T1, T2 ja T3;
 • T1 - on ruuhka ja laskea, kuinka paljon olet velkaa siitä, tulisi poistuu vain edellisestä huippulukemista ottaa ja kerrotaan nykyisellä tahdilla;
 • T2 - on yö, ja sitten vaiheet ovat samat kuin ruuhka;
 • T3 - puoli huippu, kaikki laskelmat toistetaan niin, että ruuhka ja yön yli;
 • Laskemisen jälkeen kaikki laskelmat, se on edelleen lisätä saadut summat saada tulosta ja vähentävät sitä hyödyt, jos sellainen on.

Paikallisviranomaiset voivat muuttaa aikataulua asetettu tariffeja vaan kaikki käyttäjät ovat yleensä ilmoittaa etukäteen.

Niistä multirate laskurit, jotka ovat kysynnän kuluttajien keskuudessa ovat laitteita Cascade Energomera: CE 301 ja CE malli 102.

Miten lukemia kahden tariffin sähkömittari (video)

Käyttö moninopeuksi- mittari tallentaa sähkönkulutusta - tämä on suuri mahdollisuus pelastaa. Asennus Tällaisten laitteiden on yksinkertainen, ei lupia niitä ei tarvita. Ottaa lukemat hieman epätavallinen ja hankala vain ensimmäisellä kerralla, niin kaikki on helppoa.

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Counter sähkön yötä päivää - valinta Electric

Joka päivä säästäväinen asunnon antavat mieltymyksensä asetus asunnossa sijaan standardin monitariffimittareita laskureita analogeja johtava sähköä kirjanpito yksittäisille hinnat yötä päivää. Ne auttavat toteuttamaan tarkan ohjauksen sähkönkulutuksen, mikä säästää ero tullien riippuen vuorokaudenajasta.

Ensinnäkin - tämä johtuu siitä, että yöllä kuluttaa vähemmän sähköä kuin päivällä erityisesti aikoina, jolloin ihmiset tulevat tai palaavat töistä. Siksi yritykset, jotka toimittavat sähköä kuluttajille, voivat vähentää kustannuksia palvelujen tuntia, kun kuorma on pienin. Tämä suuntaus ja mahdollistaa kahden tariffin Electric.

Mikä on Electric yötä päivää?

Counter sähkön yötä päivää - nykyaikainen sähkölaite kirjanpito kulutettua sähköenergiaa. Ominaista tämä laite on kyky maksaa sähköstä ottaen huomioon yötä päivää tariffin. Hinta yön teho on paljon pienempi, mikä säästää sähkölaskuja. Tällainen Electric on helppo asentaa eivätkä vaadi muita lupia käyttöön.

Tilille kulutetaan sähköä avulla kahden tariffi mittari, kuten tapauksessa tavallisella laitteella sinun tarvitsee vain poistaa kuukausittain ja määrän laskemiseksi maksun, mutta päivällä ja yöllä tariffi. Tässä tapauksessa ongelmia laskemiseen eikä yksityisellä sektorilla asukkaille, eikä omistajat huoneistoja korkea rakennus standardi ei synny. Kuitenkin jotkut vivahteita tällaisen laitteen ja uute tiedot edelleen olemassa ja sitä käsitellään yksityiskohtaisemmin.

Kolmivaiheinen tai yksivaiheinen rakenne

Ennen kuin vaihdat vanhan mittarin uuteen analogi otetaan huomioon tariffi yötä päivää mitkä piirin sähkövirran sitä käytetään - kaksi- tai kolmivaiheinen. Voit tehdä tämän, sinun täytyy perehtyä teknisistä asiakirjoista virtalähteen asunnon tai talon, jossa kuluttaja on määritelty parametreja sopiva annostelulaite sähköä. Jos pääsy kyseisiin asiakirjoihin ei ole jostain syystä, niin voit vain selvittää jännite verkossa.

Standardi AC ovat 220 tai 380 volttia, mikä voi oppia katsomalla näyttöä vanhan laitteen. Jos Electric mainitaan vain yksi luku 220 volttia, on välttämätöntä hankkia yksivaiheinen malli. Jos instrumentti on havaittu silloin, että nimitys 220/380 kolmivaiheiset sähkömoottorit.

Toiminnan kahden nopeuden yksikkö

Ulkoisesti sähköä tarkistusmittarista nopeudella päivän yön mitään Se ei poikkea mittanormaalin. Mutta tällainen laite valvoo virrankulutus riippuen mihin aikaan päivästä tai yöstä päivä. Nykyään on olemassa monia malleja sähkönkulutuksen seurannan laitteita samanaikaisesti jotkut kehittävät on upotettu muistia lohkot, suorittaa, tunneittain valvonta on erittäin kätevä. Lisäksi, on myös enemmän nykyaikaisten digitaalisten laitteet voidaan kytkeä henkilökohtaiseen tietokoneeseen.

Nykyaikaisen kytkentäkaavion dual yksitariffiset voi saavuttaa uudelleenjako Huippukuorman voimalaitosten ja parantaa siten ympäristön maassa. Siksi laskurit tämäntyyppisen ei vain voit säästää hintaero yö ja päivä tariffi, mutta myös auttaa pitämään huolta ympäristöstä. Tässä tapauksessa kaikki mittauslaitteet, voidaan jakaa yhden vaiheen ja kaksi-vaihe sähkömittarit elektroninen ja mekaaninen rakenne. Mutta mukavin elektroniset laitteet pidetään automaattisesti tallentamaan lukemia.

Miten seurata todisteita Electric?

Nykyään monet yksityiskoteihin ja Kerrostaloasunnot set kolmen vaiheen laitteet, todisteiden perusteella, jotka voivat seurata ja maksaa kuukausittain sähkön käyttöä. Tässä tapauksessa se on laskuri määrittää laillinen sähkönkulutusta. Näin laite voi käyttää huomioon paitsi kuluttajille julkisten palvelujen, mutta myös esimiehet ja myyntiä.

Vastaanotetun datan on otettu lähtökohdaksi maksun järjestetty koteloon apuohjelmia sähkön. Tämän kaksi-tariffi mittari toimii useita perustoimintatilaa, riippuen päivä ja yö tariffi. Mutta se on parempi, jos se on automaattinen valvontajärjestelmä. Muussa tapauksessa kuluttaja on sopeuduttava Somu indikaattorien avulla. Helpottamaan rekisteröintiä ja poistumisnopeus tietoja sähkömittareiden lisätä seuraavasti:

 • Ohjeita laskurin sähkönkulutuksen;
 • paperiarkin tallennus- ja laskelmia;
 • kuulakärkikynä, tai mitä tahansa muuta.

Kunnolla näiden laskelmien ottaen huomioon vastaanotetun laitteen, sinun täytyy saat luvut seuraavat parametrit:

 • tiedot energiankulutuksesta päivällä;
 • käytetystä sähköstä yöllä.

Määrän laskemiseksi maksun kulutetun sähkön tarpeesta kertomalla päivällä ja yöllä tariffit -indeksi vahvistettu yötä päivää kiteyttää saadut luvut laskennassa. Kuten voidaan nähdä, melko yksinkertainen tehtävä, joten ongelmia ei pitäisi syntyä.

Vaihtaminen standardin sähkömittareiden

Asennustapa sähköä mittalaitteet yöllä ja päivällä sisältää useamman vaiheen. Ensimmäinen askel on kysyä palkkiot ja muut vivahteet organisaation, joka tarjoaa palveluja sähkön. Siellä annetaan näytteitä tarvittavien hakemusten korvaamisesta sähkömittareiden. Mutta ennen varsinaista korvattaessa vanhoja laitteita moderneilla dual-korko analogi tarvitse selventämään liittyviä kysymyksiä menettelyä:

 • Jotkut yritykset tarjoavat alennuksia, jos yleinen korvaaminen laitteiden mitä voi olla hyvä säästää liittoutumalla naapureiden;
 • kaikki yritykset harjoittaa muuta jakelua ja myyntiä suoraan asentamalla sähkömittari ja niin sinun täytyy selvittää, kuka ottaa yhteyttä tällaisessa tilanteessa.

Aivan sama korvaava ei saa kestää enempää kuin muutaman tunnin, jonka jälkeen huomioon sähkön tapahtuu kahdessa tariffien - päivällä ja yöllä.

Hyöty asentamisen sähkömittareiden "päivän ja yön"

Ennen suosia tämän yksikön kirjanpidosta energiankulutuksesta on tärkeää ymmärtää, mitä hyötyä valvonnan tariffien eri vuorokaudenaikoina. Nykyaikaiset laitteet, joita käytetään jokapäiväisessä elämässä, melkein kaikki kuluttajia sähkön, kuitenkin tällainen laite auttaa säästämään, esimerkiksi, sähkölämmitys tai lämmitysveden kattilassa, jne.

Huomattavia säästöjä tuntevat ja ne, jotka käyttävät laitteita, toiminta 24 tuntia: jääkaappien, ilmastointilaitteiden jne Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka johtavat yöllinen, istuu koko ajan tietokoneen tai television. Luonnollisesti tämä ei tarkoita, että kaikki työ sinun täytyy kestää yön. On epätodennäköistä, että joku naapurit kuin se, jos yön talossa toimii porakone.

Tietenkin, puhumattakaan siitä, että hinta laskurin ottaen huomioon yötä päivää tariffit paljon korkeampi analoginen, mutta kustannukset maksaa pois nopeasti. On tärkeää muistaa, että tämä laite auttaa parantamaan ympäristön tilanne maassa. Tähän mennessä suurin osa rakennuksista on juuri asennettu kaksi modernia tariffi sähkönkulutuksen valvontalaitteet.

1