Sähkömagneettinen lukot metalli-ovet

Mitä sinun tarvitsee tietää valittaessa sähkömagneettinen lukko etuovi?

Valitse lukitusmekanismi voi olla vaikeaa kotiin. Jos jostain syystä tunnu epäluotettavia mekaanisia järjestelmiä, huomaa magneettinen lukot, jotka on paras ratkaisu ovet tahansa. Tärkeintä - ymmärtää periaate työn ja valinta suorituskykyä vaihtoehtoja. Riippuen asennuspaikan mieltymyksistä tietyn mallin.

Järjestelmä toiminnassa

Sähkömagneettinen lukitus - lukituslaite, joka perustuu vuorovaikutukseen metallilevyn ja erityinen magneetti. Suunnittelu Näiden tuotteiden on erilainen yksi ja sama toimintaperiaate. Ennen valintaa, tarkistaa käytettävissä olevat vaihtoehdot, mitä sopii parhaiten.

jos lisätehoa tarvitaan?

Valmistajat tarjoavat lukot ylimääräinen virtalähde. Mutta niiden voima ei riitä pitämään imujärjestelmä. Akku voi taittaa kaappiin tai telineeseen, kuten tässä tapauksessa ei vaadi suurta pitovoima.

Syöttöjärjestelmän talon, asunnon tai sisäänkäynti on parempi valita sähkömagneettinen lukko, joka kykenee tulla luotettava lukitusmekanismi. Niiden asennus ei ole ongelma, varsinkin jos kytkentäkaavio huolellisesti. Aikaan sulkeminen lukitusmekanismin tällainen metallinen ankkuri vetää puoleensa sähkömagneetti, jolloin läppä on kiinnitetty paikoilleen.

paketin sisältö

Koska sähköä tarvitaan, jos ongelmia virtalähteellä keskeytysmekanismi pysyä suljettuna tässä linnassa. Tämä aiheuttaa ongelmia niille, jotka haluavat päästä sisälle.

Vihje! Lukita mekanismi toiminut moitteettomasti, antaa perustiedot ja täydentäviä ruokaa. Tässä tapauksessa lukitusmekanismi toimii kaikissa olosuhteissa.

Lukitusmekanismit on asetettu eri tavalla. Valmistajat tarjoavat seuraavanlaisia ​​sähkömagneettisella menetelmällä:

 • Lovi ja liitteet;
 • Pito- ja leikkauslujuus.

Vaihdelukkoa mekanismi metallilevy, lukon osan, jossa on sen avaamisen liikkuu. Tilalla se irtautuu sähkömagneetti. Ymmärtää, miten pakottaa sulkuventtiili, tutkia tuotteen etiketissä huolellisesti. Se on esitetty kuvioissa ja kilogrammoina. On selvää, että mitä suurempi arvo, sitä enemmän ponnisteluja on luotava, avaamaan oven järjestelmä. Tilalla mekanismit eivät vähennä leveyttä oviaukon kuitenkin aiheuttaa voiman se ei useinkaan riitä kestämään ulkoisia häiriöitä.

Vahvistetaan mekanismit eri tavoin. Säilyttäminen mallit ovat yleensä vääriä. Shear, päinvastoin, leikataan oven sisäpuolella lehtiä. Ensimmäinen asentaa mihin tahansa sijaintiin, usein keskellä lehtiä.

elektroniikkaa voidaan käyttää ohjaamaan kiinni-off. Samaan aikaan valmistajat tarjoavat malleja, jonka avautuminen tapahtuu painamalla erityistä painiketta mekanismi johtaa toimivaan tilaan.

Elektroniset järjestelmät ohjataan magneettikytkin (Reed-kytkin) tai Hall-anturin. Jälkimmäisen työ lisätehoa tarvitaan. Ensimmäinen prosessi ei vaadi vakauttaminen jännite, kuten voidaan oikosulku vaikutuksen alaisena sähkömagneetin, stabiloiden siten jännite. Alennuksessa on malleja, jotka tarjoavat sekä valvontavaihtoehdot.

Järjestelmässä Työn

Suosio Tämän tyyppisen lukitusmekanismi, koska sen:

 • Kompakti koko;
 • Päällä annetaan käyttöön ylimääräisen virtalähteen;
 • Kyky toimia ankarissa olosuhteissa;
 • Kestävyys, koska se ei sisällä hankausta osia. Tämä pätee rakennusten ja tilojen korkea risti. Siksi sisäänkäynnin oveen asennettu turvalukot kanssa toimintaperiaate;
 • Luotettavuutta. Avata lukko yleisavaimilla eivät toimi. Se vaatii erityistä kalliita laitteita;
 • Turvallisuus. Vuonna hätätilanteessa, lukko aukeaa automaattisesti, mikä vähentää loukkaantumisriskiä matkustajien ja heidän vieraansa.

numerolukko

Yhdistelmähoitoa lukot toimivat oikein, ne on asennettava kaikkia sääntöjä. Aluksi huolellisesti tarkistaa mukana tulleet ohjeet jokainen järjestelmä lopettaa. Yleinen sekvenssi asennus on seuraava:

 • Paikkaan, joka on suunniteltu mukautumaan pariutumisen lukko tahna kaavain;
 • Kiinnittämiseksi pariutumisen hihna kiinnitysreiät porataan ulkosivun ovilevyn ja sisäpuolella. Viimeaikaiset tekee pinnallinen. Niiden läpimitta on pienempi kuin kaksi reikää porataan ulkopuolelta;
 • Pultattu parittelee puoliympyrän pää, joka työnnetään porattu ulkopuolella. Asennus mate tuottaa kumitiiviste. Pultti kiinnitetään pähkinät;
 • Erityisillä kiinnityshihna on kiinnitetty lukitusasennossa. Se on kiinnitetty ruuveilla yläosaan laatikko;
 • Lukko asetetaan asennuskisko, ja sitten varmistaa haluttu asema on kiinnitetty ruuveilla. Kaksi kappaletta riittää päässä pysymisen takaamiseksi;
 • Lukko yhteys on seuraava: punainen johto menee plus ja musta - miinus.

Noudattamalla valmistajan suosituksia ja käyttää laadukkaita kiinnikkeiden takaa pitkän toiminta lukitusmekanismin. Tärkeintä - ajoissa huolto ja testaus määräajoin yksittäisiä osia.

Sähkömagneettinen täydentää mekaaninen

Joten, valitse lukitusmekanismi oveen kovaa. Sähkömagneettiset laitteet pystyvät olemaan hyvä korvike tavanomaista mekaanisissa järjestelmissä. Magneetit asennetaan ovet, tulla vakava este hyökkääjälle. Tämä lukitusjärjestelmä on korkea luotettavuus ja vakautta. Tästä syystä yhdistelmä lukot ja tuotantotilan sisään-. Valitsemalla oikea malli, sinun luottaa suojata talon rikollisesta encroachments ulkopuolelta.

Kun tarkoituksena on asentaa oven coupe, valtaosa miettiä koosta ja.

Niin että ovi toimii oikein, sen on poimia hänen oikein.

Ne, jotka arvostavat turvallisuutta, valinta lukitusmekanismi kotiin.

Yksi kaikkein turvallisin lukitusmekanismit voidaan harkita.

Kommentteja tai arvosteluja valitettavasti, mutta voit jättää.

Sähkömagneettinen lukko: asennus ja konfigurointi

Varustamiseen kotiin, jokainen omistaja pyrkii paitsi kauneutta, mutta myös luotettavuutta. Ensinnäkin puhumme linnoja. Ne ovat melko useita eri hinta, ominaisuudet ja suorituskyky. Erityinen paikka joukossa on käytössä sähkömagneettinen lukko.

Rakentaminen elementti on yksinkertainen. Taustalla oleva ydin purkautumista. Se sijaitsee koteloon. Ydin on valmistettu sähkö teräslevyistä. Soveltaminen materiaalin alhaisen magnetoinnin vaikutus. Ja jotta voidaan vähentää jäännösjännityksiä, riittää soveltaa erityinen maali koostumusta. Useimmiten suunnittelu on pieni levy, joka on kiinnitetty hitsaamalla muodostavat kirjain "Sh9raquo;. Winding - kela monta kierrosta kuparilankaa päällystetty emali. Kotelo on terästä tai alumiinia. Käyttö muovi on sallittua, mutta se vähentää kestävyyttä ja luotettavuutta.

Mekanismi alkaa toimia, kun on aktivoitu magneettielementit. Tämä tapahtuu aikana jännite koteloon ja sydämen läpi kelan. Se kestää vain 5 Watt jännite ovet on lukittu jopa 150 kg. Kääntämällä päälle ja pois päältä lukko muodostaa värähtelypiirin kanssa toimii se vaihtovirta. Lataus on kondensaattorin läpi kelan, muuttaen siten magneettinen napaisuus. Vikavirta menee kääntyminen. Se tapahtuu niin, että kondensaattori epäonnistuu. Silloin ovi avautuu huomattavia ponnistuksia. Tämä voidaan poistaa ainoastaan ​​korvaamalla osia, ja tarvitse asentaa yhdensuuntaisesti liittimiin.

Erottaa sähkömagneettinen lukitus tyyppi lukituslaite:

Kun kytkentälaite on kiinteä magneetti lukkokieli, joten tällainen malli edellyttää upotettu ovesta tai portin.

Magneetti pitämällä Säilyttää läpät voi avata. Ympäri kehä aukon saa asentaa useampi näistä elementeistä.

Asenna sähkömagneettinen lukko - se on yksinkertainen, joten se voidaan tehdä ja omasta. Voit tehdä tämän, tarvitset seuraavat työkalut:

 • Lyijykynä käyttää tarvittavia merkkejä asentaa.
 • Pora. Jos asennus tehdään lovi rakenne, niin alla on porattava reiät kiinnityspultit.
 • Ruuvimeisseli tai ruuvimeisselillä.
 • Taltan ja vasaran.
 • Rakentajan tasolla ja mittanauha.

Asenna sähkömagneettinen lukko oveen alkaa markup asennuspaikka. Se voi olla sekä vaaka- että pystysuunnassa. Tärkeintä - tarkkailla kuntoa syvennys saranat. Määrittää sijainti palautuslevyn käyttämällä päällekkäin pääyksikön rainaan. Seuraavaksi sapluuna se. Seuraavaksi layout kiinnittimet. Tämän jälkeen porausreiän tarkistettuaan halkaisija poran. Levy kiinnitetään aluslevyt. Tuulen ruuvi kaksi mutteria: sillä puolella, jossa ovenkarmin - ensimmäinen teräksestä, ja sen jälkeen, kun kumi. Tämä mahdollistaa rakentamisen värähtelemään vapaasti, ja samalla varmistaa hyvä tartunta ytimen.

Määrittää sijainti nurkassa levyt voidaan soveltaa lukon tärkein elin. Seuraavaksi levy on siirretty oikeaan suuntaan avulla kuusikulmio. Kiinnityspultti samalla heikentää, tarkistaa, onko oven asennuksen on tehty sähkömagneettisen lukko. Edellytyksenä moitteettoman toiminnan lukituselementin on yhdensuuntainen pohjalevyn asennus.

Asenna sähkömagneettinen lukko kädet riippuu oven:

 • Kokoa sisäreunan karmin on, ja ydin samaan aikaan sijoitettu keskelle. Toinen elementti on sijoitettu vastakkaiselle puolelle. Useammille kiinnikkeitä ei tarvita.
 • Oven lasi asennuksen tyyppi toimia tuottamalla sisäistä järjestelyä kontaktien sijaan käytettävät teräslevyt alueella. Ovi avataan samalla sisälle huoneeseen.
 • Sähkömagneettinen lukko, asennus joka on ovenkarmin kapealla vielä tuodaan alueille. Ne auttavat laajentamaan asennusalue.
 • Kun se on välttämätöntä, jotta ovi aukeaa kohti linnan, hänen kiinnityslevyllä kiinnitetään pystyasentoon avulla suluissa.

Kuluttua aikataulun rajamerkintää tulevaisuutta linnan, porattu reikiä. Edelleen paikka asennus on tarpeen tehdä markkinarako. Tämä tehdään avulla maidon ja taltan. Asentaa sähkömagneettinen lukko metalli ovi suoritetaan valmistusvaiheessa oven. Mutta jos se tapahtuu käyttötarkoituksessa, sitten ottaa pois valmistukseen kapealla ihon.

Kapealla asennettu lukkorunko ja sitten kiinteitä. Planck vastatoimiin asetetaan samalla periaatteella.

Sähkömagneettinen lukko, asennus peruselementeistä täydellinen, vaatii lisävarusteiden asennukset. Ne voivat olla ohjaimen tulo painike tai virtalähde. Nämä elementit on asennettu rakennuksen sisällä, mutta ulkopuolella on asennettu lukija. Lisälaitteita kiinnitetty seinään oven viereen, mutta ei hänen kankaalle.

Itsenäisten vahvistamista näiden elementtien on tarpeen:

 • osioida valittuun paikkaan;
 • poraa asennus;
 • asentaa ja fiksaatiolaitteet.

Liitä sähkömagneettinen lukko, jonka asentaminen on tuotettu itsenäisesti, se on myös helppo. Tämä edellyttää järjestelmää, jota sovelletaan joukko lukon, ja pienin taitoja työskennellä sähköä. Tärkein elementti ohjain on lukko. kaikki muut osat on liitetty siihen. Yhdistävät johdot on eristettävä kahden ytimen tyypin poikkileikkaus ei ole pienempi kuin 0,5 mm. Johdot eivät pilaa sisustus, ne voidaan piilottaa seinään tai erityinen laatikko.

CCTV yhdistetty lukko, kun muut elementit, ohjaimen kautta. Tämän nelijohtiminen jo käytetty. Kun kytket video valvonnan pitäisi seuraavasti:

 • liitäntäpaneelissa huoneen ulkopuolella, ja laite on kytketty. Usein liitäntäpaneeliin ja lukija on yhdessä paikassa.
 • Suorittamaan tehon kytkentä sisäpuhelimen ohjaimelle.
 • Lisäksi yhdistävät linnan ja ohjain mahdollistaa lukitusmekanismin avaamiseksi avulla video intercom.
 • Voit muodostaa yhteyden paneeli puhelun ohjaimeen.

Kaikki ohjaus sähkömagneettinen lukitus tehdään ohjaimen. Tämä puolestaan, on seuraavat ominaisuudet:

 • siirto Lukitusaukko signaali;
 • virtalähde kiinnittämiseksi lukitusmekanismi;
 • koodaus avaimet.

Jo ennen lukolla, sinun on määritettävä kaikki avaimet. Tämä tehdään seuraavasti:

 • Kun olet liittänyt avaimen mukana, tuo ohjaimelle.
 • Ohjain on siirrettävä tallennustilaan hyppykytkinasetuksella.
 • Sen jälkeen, loput avaimet esitetään lukijalle ja ohjelmoitu.
 • Säädin on asetettava toiminnassa.

Kun kaikki näppäimet ovat valmiita, lukko lukittuu automaattisesti ja avaa se on mahdollista yksi sarjaa avaimia valmiina.

Asentaa sähkömagneettinen lukitus portti voidaan suorittaa itsenäisesti. Tämä edellyttää samoja työkaluja, ja asennettavaksi oveen. Toimi seuraavasti:

 • Metallirunko portti reikien halkaisija on pienempi kuin ruuvit.
 • Vahvistamisesta lukko tehty ruuveilla.
 • Kiinnitetty asennuslevy porttilevyyn.
 • Johdot lukija johdetaan distaalisen kotelo veräjä, jossa laite on kiinnitetty aidan tai porttilevyyn.
 • Säädin on asetettu sopivalla etäisyydellä ja paikassa, joka oli kätevä tulevaisuudessa saada hänet lukemaan avaimet.
 • Sisäpuolella on hila-aukon painikkeen.

Kun nämä käsittelyt on kytkettävä sähkömagneettisen lukko, jonka asentaminen suoritettiin portilla aidan. Johdot on kytketty lukijan ja pääte. Koko johdotus on suojeltava erityisellä muovitarjottimelle joka suojaa kosteudelta ja muilta sääolosuhteet. Onnistunutta ohjelmointi olet valmis käyttämään.

Joten, me tajunnut, miten asentaa sähkömagneettinen lukko omin käsin.

Sähkömagneettinen lukko oveen - suosituimpia malleja

On olemassa useita kriteereitä, joiden eri EMZ:

Periaatteen mukaan sähkömagneettisen lukot on jaettu:

Lähestymiskielto lukot, ankkuri, joka toimii kuilu, on:

Shear lukot, ankkuri joka toimii leikkaus- lukituskieleke on suunniteltu asennettavaksi oven sisäpuolella lehtiä.

EMRs voidaan ohjata kahdella tavalla:

 1. A-painiketta, yksinkertainen painamalla, mikä aiheuttaa oven avaaminen.
 2. Avulla elektronisia komponentteja, kuten:
  • Hall-anturi - ohjaa lukon.
  • Magneettinen anturi (Reed-kytkin), ohjaamalla oven liikkeen.

yhteys kaaviot ja toiminta

Toimintaperiaate tahansa EMR on se, että sähkömagneetti vetää metallia ankkuri ja siten säilyttää turvallisesti oven suljetussa asennossa.

Yksinkertaisin on sähkömagneettinen lukko, joka ohjaa ilman elektroniikkaa.

Tässä tapauksessa laite on varustettu:

 1. Castle.
 2. Vastalevyn.
 3. exit painike avautuva kosketin.

Toiminta-asennossa (kun ovi on kiinni) kosketus painike S on suljettu ja solenoidikelan on virtaa U. painamalla painiketta S virtapiirin avataan ja lukko aukeaa.

Käyttämällä erityistä antureita virtapiirin laitteen paljon monimutkaisempi, koska se käsittää ohjaimen (ohjausyksikkö) ja lukija tai ovipaneelin. Saatavuus hallinta ja lukija sallii henkilökohtaisen avaamisen avulla ovessa (avaimet Touch muisti, avaimen tai magneettiset kortit, numeeriset koodit, ja niin edelleen.).

Tällöin joukko tuotteita ovat:

 1. EMRs.
 2. Lukija ja \ tai sen ulkopuolella paneeli.
 3. exit painike sulkeutuva kosketin.
 4. ohjausyksikkö.
 5. UPS syöttölaitteella.
 6. Kit rihkamaa tai magneettikortteja.

Käyttäen erilaisia ​​sensoreita määrittää ominaisuudet tällaisen piirin.

 1. Hall-anturi. Hall-anturi reagoi muutoksiin magneettikentän kelan. Se on rakennettu lukkorungon ja laukaisee lisäämällä magneettikentän soveltaen jännite kelan. Kun irrottaa jännitteen arvo magneettikentän vähenee ja anturi on deaktivoitu.
 2. Magneettinen anturi. Reed-kytkin, toisin kuin Hall-anturi sijaitsee ovenkarmin, päinvastoin asennettu kestomagneetti. Kun ovi on kiinni kielikytkimen kosketusta magneettikentän on suljettu. Jos avattu, magneettikenttä häviää ja Reed-kytkin avataan. Estäen syöttöjännite kelan sähkömagneetin oven ollessa auki.

Yksi eduista EMRs on sen helppo ja nopea asentaa.

Yleensä tarvitse asentaa:

 1. Pora.
 2. Aseta yli 25x25 mm.
 3. Joukko porat, joiden halkaisija on 2,5-12 mm.
 4. Hammer.
 5. Ruuvimeisseleitä.
 6. Pihdeillä.
 7. Clippers.
 8. Kiinnittimet.
 9. Rulettia.
 10. Tasolla.
 11. Lyijykynällä.

Pinta sähkömekaaninen lukko peittää osan oviaukon, niin se on yleensä sijoitettu yläosaan aukon, jossa se ei olennaisesti häiritse kulkua.

Asennus tehdään tässä järjestyksessä:

 1. Valitse paikka karmi, jossa on lukko.
 2. Lukolla paikalle väitetyn asennuksen ratkaisevat sen, mihin oveen ankkuri (pariutumisen levyt) asennetaan.
 3. Liimattu tähän paikkaan malli (vakiovaruste).
 4. Stenciled porattuja reikiä.
 5. Turvaaminen ankkuri ovilevyyn.
 6. Vastapäätä asennettu ankkurit on kiinnitetty karmin asennuslevyn (kulma), johon on lukko.
 7. Eivät kaikki tarvittavat johdot (edullisesti kanavassa) on yhdistetty lukko ne ja aseta se levy.
 8. Tarkista laitteen toimintaa. Tarvittaessa keskeinen kiinnitysruuvin vapautetaan, lisäämällä vapaaisku ankkurin.

Mortise lukot käsillään asetettu ovi puusta. Metalli lukot on asetettu valmistuksen aikana. Itsensä asentamaan tällaiset lukot on tarpeen poistaa sisävuori.

Asennus alkaa merkitsemällä alue ovilevyn eli linnan sijoitetaan.

 1. Merkitse asennuksen alueella.
 2. Juhlii kiinnityspisteet.
 3. Porattu kiinnitysreiät.
 4. Taltalla ja vasaralla tehdä markkinarako.
 5. Päällystys ja liitetty johdin.
 6. Lukko on sijoitettu syvennykseen ja kiinnitetty vastaavien pulteilla.
 7. Samoin on asennettu sulkulevyn.

Koska työn asennuksen sähkömagneettisen lukitusrakenteet on varmistettava, että etäisyys (rako) välillä karmin ja kun ovi on täysin limittäin ankkuri (kieli). Lisäksi ne ovat erittäin herkkiä sattumaa linnan ja vastalevyn. Poikkeama vähintään yhteen suuntaan johtaa virheellisen käytön.

 1. Tuotteen komponentit on varustettu säätelevät ruuveilla, ja pakkaus sisältää erityisen levy. Nämä elementit mahdollistavat säädä yksittäisten osien lukon paitsi jos kyseessä on virheellisiä asennusta vaan myös muodonmuutoksen aikana tai vääristymisestä ovilevyn karmi.
 2. Johtuen siitä, että yläasentoon yläpuolisia lukkojen voi johtaa vinossa ovet, niiden asentaminen muovi- ja lasiovet on erittäin epätoivottavaa.
 3. Mortise lukot eivät saa ylittää pyrkimyksiä avata ovea, mutta ei aiheuttanut niiden muodonmuutoksia. Näin ollen, useimmiten niitä käytetään lasista tai muovista ovi rakenteet metallikehykseen.
 4. Estääkseen vahinkoa työpintojen laitteen asiantuntijat suosittelevat käyttää erityisiä ovensulkimet. Säädetty oikein, ne tarjoavat sujuvan sulkeminen ovet ja täysin sulje pois mahdollisuutta vahinkoa asennetut komponentit.

Kun kotimaan markkinoilla on paljon erilaisia ​​EMRs. Heidän joukossaan ovat tuote sekä kotimaisten yritysten ja valmistajien muista maista.

Lähetys sähkömekaaninen lukko AM-60, valmistaja ATIS.

 1. Yksi kevyin ja pienin (90h33h20 mm) lukot, joiden lujuuden pysyminen on 50 kg.
 2. Sen kustannukset korkeintaan $ 23 Yhdysvalloissa.

Lovi EMZ espanjalainen yhtiö avaajat&Ovensulkimet MEX 201 arvoinen 1400 ruplaa. Sen mitat eivät ylitä 208h28h52, pidätysvoimasta 300 kgf.

Sähkömagneettinen lukko liukuovia AL-400 SH venäläinen yritys "Ekskon".

 1. Se on varustettu Hall-anturi, reed-kytkin, ja anturin oven asennon. Pitovoima on 400 kg. Ulkomitat - 201,5h25h25 mm.
 2. Laitteen hinnasta - 14500 ruplaa.

Hankkiminen sähkömagneettinen lukitus on välttämätöntä ensinnäkin kiinnittää huomiota laatuvaatimukset.

Nämä asetukset on vastattava oven tyypistä ja luonteesta sen käyttöä. Joten pitää raskasmetalli rakentamisen tarvitse suurta tehokas lukko ja sulje kaapin tarvittaessa - laite pienellä mitat ja pieni pitovoima.

Merkittävää on myös äänettömyys toiminnan. Tämä saavutetaan huolellisella säätämisellä takaiskuja. Siksi on parempi valita tuotteita, joilla on tällaisen säätömahdollisuuden.

Ei vähiten valinnassa sähkömagneettisen lukituslaitteen on, ja sen ulkonäkö. Värimaailman tulisi olla sopusoinnussa maaliin ovilevyn ja sisätilojen koko tilan.

Kuten minkä tahansa lukitusmekanismit EMRs on useita etuja ja haittoja:

 1. edut:
  • Helppo asentaa ja kytkeä.
  • Korkea luotettavuus ja pitkä käyttöikä toimintaa.
  • Toimivat kaikissa sääolosuhteissa.
  • Helppo hallita.
  • Kauko oviaukon.
 2. haittoja:
  • Asentaa sähkömagneettinen lukitus hieman vähentää koko oviaukon.
  • Tarvitse asentaa tarpeeton lukitusmekanismia tai UPS virtalähde, joka voidaan varmistaa laitteen toiminnan tapauksessa äkillinen sähkökatkos.

 • HQsignal - videovalvontajärjestelmä. Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaali on mahdollista aktiivinen linkki sivustollemme lähteeseen.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin