Sähkölukko portin

Sähkölukko portin

Omistajalle omakotitalon haluaa suojata pihalla tunkeutujia. Ja ratkaiseva tekijä tässä kysymyksessä on oikea valinta linnan portilla. Ne ovat erilaisia ​​- vanha kunnon Riippulukot ja ura lukot kehittyneitä turvajärjestelmiä. Suosituin vaihtoehto on nykyään sähköinen lukko ovessa. Tämä artikkeli kertoo ominaisuudet valintaan ja tällaisten laitteiden toimintaa.

Edut ja haitat sähkölukon

Ensinnäkin Katsokaamme periaatteita työn sähköisesti linnan. Ulkopuolella avautuu avaimen laite (magneettinen tai tavanomainen) ja sisällä - tai -painiketta, joka sijaitsee sisä- puolella ovea, tai etäyhteyden kautta sisäpuhelin.

Tärkeisiin kaksi nastat sähkölukko laite - viritysnousua ja työtä. Kun ovi sulkeutuu, ensimmäisen hanat jousen, ja toinen - on sisällytetty lukon osan, jota kutsutaan vasteen. Tällöin ovi on lukossa, ja avaa se yksinkertaisesti vetämällä kahvasta, tulee mahdottomaksi. Kun meillä on avata portin, jossa painiketta solenoidi sähkömagneetin lukossa käytetään sähköisen signaalin, jousisalvasta on nollattu, ja aivohalvaus pultti vaikutuksen alaisena sen vedetään takaisin lukon.

Nykyaikainen sähköinen lukko portti on seuraava "edut":

 • avaamaan oven, ei tarvitse mennä ulos (jos olet asentanut sähköinen lukko portista viestintä);
 • magneettinen avaimet vaikea väärentää;
 • vastustuskykyä ympäristön vaikutuksia voidaan pidentää linnan;
 • sähkölukot tarjota korkeatasoista turvallisuutta kotiisi.

Haitat sähköinen lukko portti puhumme ensisijaisesti monimutkaisuus asennus (asentamalla tällainen lukko tulee käyttää vain kokenut asiantuntija), ja riippuvuus virtalähde ja kalleus laitteen.

On kuitenkin olemassa useita lajikkeita sähköisesti lukot:

 1. Sähkömagneettinen - yksinkertainen ja toimintavarma, mutta jatkuvasti kuluttaa sähköä ovi oli lukossa. Tällainen lukko on kätevä, että magneetti- tai avaimia voidaan avata niitä.
 2. Sähkömekaaninen - voidaan avata magneettinen avain ja mekaanisesti. Sähkölukkojen ovat ura ja yläpuolella.
 3. Sähkömotorinen - sijasta magneetti on pienoiskoossa sähkömoottori, muualla työtä tämä linna ei poikkea elektromekaanisten.

Huomaa myös, että tarvitaan ohjaamaan jännite toimii oikein laite on 12 V, ja nykyinen - 1,2-3 mukainen lukko mallin.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Sähkölukko on portti - uudelle tasolle turvallisuuden ja mukavuuden

Elektroniset lukot - välttämätön asia nykymaailmassa, varsinkin kun kyseessä on yksityinen koti. Kuka haluaa joka kerta mennä pihan poikki portin avata sitä? Lähes kaikki mallit on sähkölukot täydellisesti intercom ja erilaisia ​​lukijat elektronisia avaimia ja kortteja.

Tämän seurauksena koko järjestelmä mahdollistaa asunnonomistaja ilman lähteä talosta, kuka tuli häntä ja avaa oven napin painalluksella sisällä talossa tai linnan.

Elektroniset lukot - moderni ja luotettava laitteissa, joiden avulla voit pitää jopa melko raskaita metalliporttien kunnolla kiinni. tämä tapahtuu kautta työ- nastat, joka tullessaan astutus lukitsee oven.

Sähkö syötetään painikkeen, joka sijaitsee sisä- puolella portin tai oven rakennuksen sisällä.

Toimintaperiaate lukon

Avaamaan valtaosa sähkölukot ulkopuolella eivät tarvitse avainta. Kiitos sähköinen lukulaite signaali, ne avataan magneettikorttia ja avaimet, joka yksinkertaisesti liittää tiettyyn osa linnasta.

Electrolocks - asia nyt erittäin suosittu, ja tämä tiedetään stimuloivan yhtiön uutta kehitystä ja tarjoaa asiakkaille. Tämän ansiosta mennessä, myynti on useita tyyppejä sähkölukot portilla, kuten sanotaan, että jokaiseen makuun.

Kaikkein rakenteeltaan yksinkertainen. Se koostuu voimakas magneetti ja käämi, joka pitää metallilevy vasteen. Kaikki tämä on sijoitettu metallinen kotelo. Kuten voidaan nähdä, laite on niin yksinkertainen kuin se tarkoittaa, että riski on minimaalinen erittelyt. Lukkojen eivät pelkää kosteutta ja ovat vapaita käytettäväksi portit ja kaikki ulko-ovet.

Erikoisuus ja ainoa vaikeus sähkömagneettinen lukko toiminta on, että se vaatii jatkuvaa virtalähde pitää ovi suljettuna.

Classic Lähetys sähkömekaaninen lukko

Lukkojen käytetään vipuvaikutus, ja on keskeinen sylinteri, mikä tekee niistä samanlaisia ​​kuin tavanomaiset mekaaniset lukot. Kuitenkin niillä on myös pieni sähkömagneetti, joka käynnistää koko järjestelmän. Ulkopuolella sähkömekaaninen lukko voidaan avata avaimella ja sisäpuolelta, sekä hänen kollegansa, sähkömagneettisia tai sisäpuhelinjärjestelmän näppäin.

Toimintaperiaate on sähkömekaaninen lukko on, että työ deadbolt lukitsee oven, syöttämällä vastaus osa linnan jälkeen viritysvivusta pultti hanat keväällä. Kun sähkömagneetti herätetään jousisalvasta nollataan, työskentely pultti vedetään takaisin, ja ovi avautuu. Lue lisää tästä muotoa sähkölukot löytyy täältä.

Tämäntyyppinen voidaan kutsua lähin sukulainen sähkömekaanisen lukon. Ainoa ero on, että viritysvivun pultti ajetaan ei ole magneetti, ja pieni sähkömoottori. Lukitsemiseksi nopeasti ei ole rikki, on aikaansaatu järjestelmä pehmeä avaamisesta. Näin voit toistuvasti pidentää laitteen.

Kaikenlaisista kadun lukot portti löytyy täältä.

Mitä hyötyä portin metallilevyjen lukea tämän artikkelin.

Millä lukot portit ja portin aaltopahvin on parasta asentaa, voit oppia täältä.

Asennus ja liitäntä - perus vivahteita

Asentamalla sähkölukon portilla, harkitse sen paino, koko ja suunta, jossa se avautuu. Merkittävää on myös rajat veräjä. Raskaan liikenteen käyttäjille suositellaan sähkömagneettista lukot, koska niiden yksinkertaisuus ja kestävyys. Jos on epäilystä muuttumattomuus sähkövirran, joka vaaditaan solenoidin (magneettinen) lukon, on parempi valita sähkömekaaninen avattavan tavanomainen avain.

Asennus ja liitännät linna on aina parempi luottaa ammattilaisten, koska se takaa, että ulkonäkö portin ei vaikuta, mekanismi asennetaan oikein, ja kaikki sähkötyöt.

Erityisesti tämä on tärkeää neuvoja niille, jotka aikovat yhdistää avaaja sisäpuhelimen tai konsolin.

Kytkeä master tarvitaan:

 • itse linna, joka pidetään tavanomaiseen rakentamiseen kiinnikkeiden;
 • virtalähde, joka on yhdistetty painikkeen ja syöttää jännitteen haluttu osa laitteen;
 • ohjain lukemiseen tarvittava magneetti- ja avaimet, ja yhteyden sisäpuhelimen ja muut järjestelmät;
 • poistumispainiketta tai sisäpuhelinjärjestelmän joka avaa lukon huoneen.

Elektroninen lukko ja avain-tageja avaamista

Hyviä ja huonoja puolia tämäntyyppisten lukot

Sen sijaan, että Johtopäätöksenä muotoilla tärkeimmät edut ja haitat sähköinen lukot portit.

 • mukavuutta asukkaille omakotitaloalueella - ei tarvitse mennä portille avata;
 • joiden luotettavuus on varustettu nykyaikaisilla välineillä ja voimakas solenoidit;
 • magneettinen avain ja karttoja, avaamalla sähkölukot, vaikea väärentää;
 • kosteudenkestävyys, alhainen lämpötila ja muut haitalliset olosuhteet;
 • kyky yhdistää sekä yksinkertainen sisäpuhelin ja monimutkainen turvajärjestelmä.
 • Tarvitsemme jatkuvaa ja luotettava sähkön. Kun hän lukitus lukko on kytketty pois päältä;
 • sähkömagneettista signaalia luetaan erityisiä laitteita, mutta hyvin varustettu tunkeutujia Lukkojen eivät muodosta estettä;
 • melko korkeat kustannukset itse linna, puhumattakaan lisälaitteita tarvitaan sujuvan toiminnan järjestelmän ja tilat;
 • monimutkaisuus asennus ja ylläpito, kaikki työt saa suorittaa ainoastaan ​​kokeneen asiantuntijan.

Lopuksi on todettava, että sähkölukko - se ei ole jotain, jossa voit säästää. Todella luotettava ja kestävä laite, joka voi luottaa turvallisuuden kanssa hänen tuomioistuimessa, ei maksa halvalla. Lisäksi pysyvä korvaaminen huonolaatuista kopioita kalliimpia jopa kustannuksella ohjatun asennusohjelman.

Kuvamateriaalia luotettavan suojan toivottuja vieraita

Video, analysoidaan yksityiskohtaisesti toiminta ja järjestely sähkömekaaninen lukko ja video sisäpuhelin:

Sähkölukot portin

Valitsemalla lukko portti, omistajat omakotitalojen yhä mieluummin moderni, eikä klassista ehdotuksia. Yksi yleisimmistä variantteja lukot portti, portti tai luukku - sähkölukko. Tällainen laite voidaan yhdistää intercom, CCTV, kortinlukijat ja elektronisia avaimia. Sähkölukko on portti, jossa on videon lähetys tai viestintäjärjestelmä, merkittävää parannusta laatua kotitalouden elämään.

Esimerkki sähköinen lukko asennetaan hilan

Esimerkiksi jotta nähdään kuka seisoo portilla, ei tarvitse poistua talosta. Avaa portin voi myös olla etäämpänä tarpeeksi painaa nappia ohjauspaneelista, joka sijaitsee talon.

Elektroniset lukot on asennettu sekä kevyitä ja raskaita portteja. Nämä tuotteet ovat erinomaisia ​​toimintoja, asennuksen helppous ja pitkä käyttöikä. Tukipuiden sijaitsevat laitteen sisällä, ulottuvat mate ja sulje läppä. Avoin lukko voi vain jonkin tietyn signaalin, joka kuljettaa jouset, vivut, moottorit, magneetteja paikallaan.

Avaaminen erityinen sähkömagneettinen lukko kortti

Sähkön lukituspainiketta suoritetaan, joka on yleensä sijoitettu oven sisäpuolelle tai portin. Jos sitä käytetään yhdessä sähkölukko intercom, keskus asetetaan painike sisäpuhelimen sisälle taloon. Useimmat lukot on sisäänrakennettu e-lukija signaaleja. Avaamaan portin tällainen laite, sen sijaan, että klassinen avaimia käytetään avaimia tai magneettiset kortit.

Sähkölukko väitti ja suosittu. Yleisimpiä sähkölukot kuuluvat seuraavat tyyppisiä tuotteita:

Tämä laite koostuu magneettikelan ja suuren tehon. Nämä kaksi osaa tiukasti kiinni vastalevy metallista. Kaikki järjestelmän osat jaetaan sisällä metallinen laatikko (kotelo).

Yksinkertaisin yhdistelmä salpaa todennäköisyyden minimoimiseksi rikkoutuminen.

Näyttää siltä, ​​että sähkömagneettinen lukko suunnittelu

Sähkömagneettinen lukitus ei pelkää sade, kondensaatio, lämpötilan muutokset. Niillä on sama luotettavuus voidaan asentaa ovia talon tai portilla aidan. Sähkömagneettisen lukko moitteettomasti, on tarpeen varmistaa jatkuva virtalähde.

Sähkömotorinen ummetus portilla on laite, jossa jännityselementti pultti käynnistetään sähkömoottorilla pieni koko. Tässä artikkelissa on erityinen järjestelmä, jolla varmistetaan sen laadukasta työtä, esimerkiksi järjestelmä sujuvan avaamisen.

Samanaikaisesti, sähköinen ja mekaaninen lukituslaite on esitetty muodossa, jossa sylinterissä on avain, pieni sähkömagneetti ja useita vipuja. Ulospäin tämä lukitus on samanlainen klassinen mekaaninen lukko. Se voidaan avata tavallisena avain, jossa laitteen ja erityisiä magneettisia kortteja tai tabletteja.

Edut sähkölukot

Sähkölukot näkyvät eri lajien ja malleja. Kaikki ne ovat laadukkaita suorituskykyä, hyvin suunniteltu järjestelmä, kyky yhdistää intercom ja video intercom, kestävät ilkivaltaa ja kestävyyttä. Viime vuosina suosio sähkölukot ovat saamassa näkymättömyys, joita ei voida tunnistaa ulkopuolelta portin, mikä tekee niistä mahdotonta hakata hyvin.

Sähkölukot voidaan asentaa portin tai oven, ilman osallistumista ammattitaiteilijoiden. Tämä työ ei vaadi asiantuntemusta tai erityistä tietämystä.

Jos tällainen tuote tarjota keskeytymättömän virransyötön, kysymys energiariippuvuuden linnan tulee kiistanalainen ja ratkaistaan.

Valikoima sähkölukot suuri. Valita useita yksi, joka on eniten merkitystä kaikkiin tilanteisiin ei ole helppoa.

Modernin tyylikäs malli eklektinen Castle

Ostaa oikea tuote, sinun täytyy kulkea tarjouksia ja tietää joitakin vivahteet tämän valinnan:

 1. On tärkeää määrittää tyypin käyntioven (uppolukko on sopiva ei kukin portti).
 2. On tarpeen selventää käyttölämpötila tietyn tuotteen.
 3. Sinun täytyy tietää, mitä jännite ja virrankulutus on säädetty pidit laitteen.
 4. On tarpeen selventää myyjän kanssa siitä sitä tai tätä Lukko on auki tai sulkea portin. On myös selvitettävä, työskennellä lukko äkillinen sähkökatkos.

Kaikkia sähkölukot on suunniteltu toimimaan kaduilla.

Tästä syystä on välttämätöntä löytää yhteenvedossa seuraavat takeet, valmistajan mukaan:

 • Suoritustakuut;
 • Sallittu lämpötila-alue;
 • Vastustuskyky ilmakehän tekijöille.

Takaisin sisältöön

Setti sähköinen lukko portti

Kukin elektroninen lukituslaite kiinnitetään asennusohjeita. Ne, joilla on jonkin verran kokemusta sähkötyöt, ei ole vaikea tehdä tätä työtä käsillään.

Kytkeä sähkölukko portille, tarvitset:

 1. Itse lukitus sähköinen mekanismi.
 2. exit-painike.
 3. Asennus lisäosia kuten video intercom tai viestintäjärjestelmä, joka on sama kuin painiketta poistu, mahdollistaa lukon avaamiseksi pihasta tai talon.
 4. Virtalähde, yhdistetty avain ja sähkön syöttämiseksi vastaaviin osiin laitteen.
 5. Ohjain lukee avaimet ja kortteja. Ja se on kytketty muihin järjestelmiin suojan (sisäpuhelin et ai.).

Sähkölaitteiden salpaa portti:

 1. Asennus sähkö lukot onnistuu läheltä asennettu oikein. Ohjausyksikön ja toimilaitteen laitteen pois kaksi kaapelia.

Prosessi yhteyden valtaa linnan

Tällainen sähköinen lukko voidaan kytkeä kaukosäätimen ja video sisäpuhelin. Asennettaessa lukko on tärkeää ottaa huomioon paino ja mitat portin ja suunta, jossa se avautuu. Kussakin tapauksessa saattaa olla jonkin verran tietyissä asennuksissa. Kaikki ne ovat valmistajan määrittelemiä liitteenä ohjeet sähkölukko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin