Sähkölämmitys taloudellinen

Asianmukainen lämmitys kodeissa on sähkö - taloudellisin tapa

Useimmat yksityiskodeissa on vaikuttava, eikä se seikka, että venäläinen ei-resort maassa, jossa kesä vallitsee ympäri vuoden, tällä samalla alueella meidän on jotenkin lämmitetty talvella. Tätä tarkoitusta varten on olemassa koko joukko erilaisia ​​lämmitysjärjestelmien, mutta koska suurten monia muunnelmia paljon maksaa sievoinen summa. Jos oikea lähestymistapa tähän kysymykseen, näyttää siltä, ​​että kodin lämmitys sähköä - edullisimmalla tavalla.

Talo lämmittää taloudellisesti

Tyypit sähkölämmitys omakotitalojen

Lämmitys sähköllä voidaan jakaa eri kategorioihin: piste, yleinen yhdistelmä. Tästedes yksityiskohtaiset toimintaperiaatteet lajike ja laitteet kuten suunnitelma.

Kohde- käyttämällä lämmittimiä

Kotimaan markkinoilta löytyy valtavasti erilaisia ​​segmentissä lämmittimet. Hintapolitiikan avulla valita mallin talouden ja palkkio yksiköitä. Sekaannusten välttämiseksi suoritusmuodoissa, ne on jaettu alaryhmiin:

neula lämmitin

X-muotoinen lämmitin

Kotelossa näistä laitteista ovat pääosin valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta on olemassa malleja, jotka on valmistettu lasista tai kivestä. Geometria laatikon että mukana reikiä ilmanottosäleiköistä pohjaa varten ja poistaa kuuma virta yläreunassa.

Tällaiset laitteet ovat erilaisia ​​antureita ja säätölaitteet. Joka tarjoaa täydellisen suojan ylikuumenemista, stall, oikosulku jne Joitakin tuotteita hallussaan lisähyötyä: .. Sammuta ja käynnistä ajastin, elektroniset ohjaimet, kosketusnäyttö, kaukosäädin, kosteussuoja, pölysuojaus, ja niin edelleen.

Asennus voidaan tehdä seinille, että sokkelin alueelta tai lattiaan pyörät.

lämmittimet

 • Kuumailmatuulettimien. Erittäin mukava ja helppo käyttää, on pienet mitat ja pieni paino. Standardi voima, joka on suurin lämmittimet 2 kW, ne ovat riittäviä kuumentamaan pieni huone vain 10 minuuttia.

Laitteen ansiosta puhallin, joka puhaltaa ilmaa päälle kuumennetun kierukan, ja joka puolestaan ​​kuumentaa virta ja lähettää sen huoneeseen. Tällaiset laitteet on useita haittoja, kuten: ilmakuivaus, puhaltaen samalla lämmintä, suuri virrankulutus.

Kaupoissa löytyy koneita lisäyksiä muodossa Ionisointilaitteen, uniajastin, termostaatti. Sähkölämmitys on edullisin, ilman kattilaa.

tyyppisiä lämmittimet

 • Infrapunavalonheittimet. Heillä on paljon etuja, mikä tarjoaa mukavuutta niiden käytön aikana. Ihana ohjaavat lämpö infrapunalähettimen voi täysin lämmetä et vain sisätiloissa, mutta myös ulkona.

Suunnittelu on kovera alumiini heijastin erityinen pinnoite zharoottalkivayuschim joka keskittyy ja ohjaa kaikkien lämpöenergian tiettyyn suuntaan. On malleja, jotka on liikkuvan alustan, joka tarjoaa lämmitys 90, 180 tai 360 astetta.

infrapunalämmittimet

 • Öljylämmittimet. Vanha tuttu jäähdytin, joka voisi lämmittää enemmän kuin yksi sukupolvi perheitä. Hänen kykynsä saada lämpimämpää kuin 100 astetta, kun taas menojen kohtuullinen määrä energiaa, on voittanut monia faneja. Mineraaliöljy, joka on laitteen sisällä ei laajene, kun vahva lämmitys kautta sähköinen lämmityselementti, joka lisää käyttölämpötila.

Moderni lämmittimet on varustettu tällainen suunnitelma kompakti, kätevä pyörät, laajalla lämpötila-asetus toimintoja, kauko-ohjaimet ja paljon muuta. Ilmeinen haitta on raskas paino, mutta kun läsnä on pyörät, liikkeen laite.

Tyypit öljylämmittimet

 • Lämpöpumput. Ne keksittiin ensimmäisellä puoliskolla XVIII vuosisadalla, mutta paljon julkisuutta he saivat luvulle. Toimintaperiaate on luonnollinen lämmön (maa, vesi, ilma), jonka avulla pumpun sisällä kylmäaine kulkee kaasumaista nestefaasiin. Tämä prosessi liittyy vapautumisen lämpöä, joka siirretään jäähdytysaineen, siirtämiseksi lämmitysjärjestelmään.

Toimintaa varten laite vaatii noin 1 kW sähköä keskimääräinen lämpöteho on 4,5 kW. Ehkä mietit että lämpöpumppu lämmitykseen sähköä kotona - minnekään halvempaa? Kyllä, mutta siellä on suuri, mutta kustannukset laitteiden ja asennus koko järjestelmän tulee maksamaan noin viisi tuhatta euroa.

Toimintaperiaate lämpöpumpun

Sähkölämmitys kattilat

Ensinnäkin tämän tyyppinen kattila on ympäristöystävällinen päästöjen osalta. Ne eroavat kaasulaitteita, jotka eivät edellytä tuuletushormi ja kaasuputken asentaa ne. Tarpeeksi on sähkön, mutta joitakin vivahteita. Ymmärtää heitä, sinun täytyy tietää periaatetta laskemiseen tarvittavan tehon.

On mediaani parametri suhteet: 1 kW: n tehon 20 m3 tilaa (jossa huonekorkeus jopa 2,7 metriä). Tämän laskelman on tarpeen laskea tarvittava voima kattilan lämmitykseen sähköä kotona. Taloudellisin tapa ostaa kattilan - se on valita kotimainen valmistaja.

HUOM! Harkita sitä, että maksimiteho tarjoamia sähkökattiloiden valmistajien 220 verkkojen - se on 6 kW. Tämä tarkoittaa, että talon ala ei saa ylittää 120 m3, mikä on noin 47 m2. Muuten, tarvitset 3-vaihe (380V).

Sähköhöyrykattilat ovat seinälle ja lattialle seisova, single-piiri ja double-piiri. Periaate lämmitys vesi on sama. Laitteen sisällä on lämmönvaihdin, joka kuumentaa kelan läpi veden virtausta, se ajaa kiertovesipumppu asennettu edessä kattilan tuloputken. Kun läsnä on toisen piirin syötetään kattilan erillisen yhteen kautta. Tuleva vesi syötetään veden syöttöputkesta ja yhdistetään lähtevän kotimaan hanat rakennuksessa. Vettä ei ole ylikuumentunut kattilan sisällä, kun venttiili on suljettu, on mini-kattila. Kun vesi kattilan kuumennetaan tiettyyn lämpötilaan, lämmityselementti toisen piirin ei ole käytössä.

Mukaan virrankulutus, nämä kattilat eivät ole erityisen halpoja, mutta jos muita laitteita, jotka automaattisesti ohjaa koko järjestelmän kustannuksia voidaan vähentää 20-30%.

Mitä lämmönsiirtoaineen, on tarpeen käyttää vain tislattua vettä tai pakkasnestettä. Siinä tapauksessa, että käytetään elektrodin kattilan jäähdytysnesteen tulisi koostua suolaliuosta. Tämäntyyppisistä kattilan voit selvittää lopussa.

Sähkökattila lämmitykseen 220 koteihin

Yhdistetty lämmitys tyypit

Täällä ei ole mitään erityisiä laitteita, jotka kutsutaan yhdistelmä. Sekoitettu saavutettu yhdistämällä useita erilaisia ​​lämmitys- laitteita yhden työpäivän elin. Esimerkiksi, tärkein talo on lämmitetty kiinteän polttoaineen kattilan ja sähkötyöt hankintaan lämpimien lattioiden. Tai talossa tärkein sähkökoneen ja talvipuutarha ja veranta lämmitetään infrapunalämmittimiä. No, varsin tyylikkäästi, kun kotona on kolme erilaista kattila, kaasu, puu ja sähkö (lämmitys jopa sota ei jätä asukkaille ilman lämpöä).

Yhdistä voi vain lämmittimiä, vaan myös energialähteitä. Tämä tehdään asentamalla tuulivoimalan tai aurinkopaneeleilla.

Kuvauksen suosittuja malleja ja lämmitysjärjestelmiin

Täydellinen määritelmä kannattavin malleissa täytyy analysoida ton materiaalia ominaisuuksia ja suorituskykyä lämmönsiirron tehokkuutta. Tietenkin Internetissä on olemassa suuri joukko toppeja, joka kuvaa suosituimpia malleja sen segmentin lämmittimet (tässä edustaa yksi parhaista top 10 sähkölämmittimet), mutta oikeastaan, voit rajata valinta. Tämä tehdään seuraavat kriteerit:

 • Tarvittavat valtuudet;
 • Johdotus menetelmä;
 • Luokan suojaukset;
 • Tarvitaan lisätoimintoja;
 • Asia ulottuvuuksia;
 • suunnittelu;
 • Talousarvion ostamiseen;

Tekemällä luettelo, voit valita sopivan vaihtoehdon.

Katsaus sähkökattiloista lämmitykseen omakotitalojen: hinnat suosituimmista malleista

Tässä on lista suosituimmista valmistajat ansioituneita itsensä erinomainen laatu ja erinomainen suorituskyky. Lämmitys omakotitalon sähkökattilalla (arvo alla olevassa taulukossa) pidetään vaihtoehtona ilman kaasun putkeen.

Taulukko sähköhöyrykattilat

Lämmitys kodeissa on sähkö. Taloudellisin tapa sinulle

Kaikki selitykset säästöt olisivat harkita esimerkki kaksikerroksisessa talossa, jonka pinta-ala on 100 m2.

 1. Laskeminen sylinteritilavuuden huoneeseen. 100 neliöt ne täytyy kertoa, että katon korkeus, esimerkiksi, 2,7 metriä, kääntyy 270 m3. Tämä rakennus on lämmennyt keskimäärin määrin, sinun täytyy heittää toinen 10 prosenttia valtaan. Keräämällä parametrit yhteen, saadaan seuraava tulos (270/20) + 10% = 15 kW
 2. Laitteiden hankinta. Putket, venttiilit, liittimet, lämpöpattereiden tai muiden hölynpölyä maksaa noin 30000 ruplaa. Mitä kattilan, niin oletetaan, että talo ei 380, on suositeltavaa ostaa kaksi elektrodia kattila, jonka kapasiteetti on 7 kW kukin. Kustannukset keskimäärin 15000 ruplaa. elektrodi kattilan
 3. Hallintaa koko järjestelmän. Meidän täytyy ostaa elektronisella ohjaimella täydellä lihaa. Suunnitteleminen aikataulu kattiloiden Tällä viikolla, säädä kattilan lämpötila säästä riippuen kadulla ja monia muita hyödyllisiä toimintoja. Kustannukset tämä ihme teknologian noin 10000 ruplaa. hallintajärjestelmä
 4. asennuskustannuksia. Alueesta riippuen oleskelun kustannukset vaihtelee, mutta keskimäärin 30 prosenttia koko järjestelmän.
 5. Valinnainen mutta ei pakollista sähköä. Aurinkopaneelit, mikä teho 3 kW, maksaa 80000 ruplaa. Aurinkopaneelit katolle

Mikä oli tulos? Kokonaiskustannukset ilman aurinko- 70000 ruplaa. Virrankulutus 14 kW / h per päivä kaksi kattilaa ulkolämpötilan -10, kulutus on noin 90 kW / päivä. Kustannukset kilowatti valon 5,38 ruplaa, niin 90h5.38h30 = 14526 ruplaa kuukaudessa. Jos oletamme, että perustettu aurinkopaneelit, määrä kustannukset ovat 11500 ruplaa.

Tämä on yksi satoja lajikkeita kotelointijärjestelyssä lämmityksen, mitä valita voit päättää.

HUOM! Ymmärtää, miten lämmittää talon sähköä taloudellisesti, sinun täytyy tietää joitakin temppuja. Yksi niistä on asennuksen trohtarifnogo laskuri.

Tuore katsaus ratkaisut sähkölämmitysjärjestelmät

Välittömästi on huomattava, että kaikki viimeaikainen kehitys on erittäin kallista, mutta ne ovat hyvä suuntaus, ne nopeasti maksavat itsensä.

 • aurinkokeräimet, joka lämmitetty vesi. Nämä paneelit sijoitetaan katoille taloja aurinkoisella puolella. Hyvin tehokkaasti näyttäytyvät aurinkoisessa alueilla. Heillä on korkea hyötysuhde ja korkeimman ympäristönsuojelun tason. Haittapuolena on kyvyttömyys toimia pimeässä. Useimmissa tapauksissa ne sijoitetaan vaihtoehtoisena lämpöenergian.

aurinkokerääjä

 • Geleosistemy. Lämpöpumppuja, jotka imevät lämpöä ympäristöstä (ilma, maa ja vesi), ja siirtää sen lämmön kantajan. Erinomainen lämmitys vaihtoehto, mutta on erittäin kallista aluksi. Laitteet vie tilaa. Takaisinmaksuaika 2 vuoden ajan.

Geleosistema

 • infrapunafilmiä lattia-, seinä- ja katto. Innovatiiviseen kehittämiseen. Materiaali on alle asennettu kipsi ja lastan millä tahansa pinnalla, koska hyvä lämmin mittakaavassa ohvachivaemoy tasossa. Huonona puolena on lisääntynyt sähkönkulutus ja laskemme lämmitys voidaan suorittaa ainoastaan ​​sisätilojen viimeistely vaiheessa kotiin korjattavaksi.

Infrapuna lämmitys elokuva

 • elektrodi kattilat, tarkoitettu lämmitykseen omakotitaloissa (arvion omistajat, ja arvioitu hinnat ovat monilla foorumeilla ja verkkosivujen). Pieni laite putken, lämmittää läpi virtaavan veden. Neste täytyy sisältää suolaa. Varatut hiukkaset kiihdytetään suurella nopeudella putken sisällä ja sen kitka lämmintä vettä. Erittäin tehokas tekniikka. Negatiivinen vivahde on ristiriita voimalla valmistajan ilmoittamaa lämmityksen alueella.

Elektrodi kattiloita

Lämmitys kodeissa on sähkö - kaikkein kustannustehokkain tapa vain jos lähestymistapa sitä viisaasti. Investointi lisää rahaa asennettaessa yksikköä, säästät jatkossa pankkiin. Erityisesti tämän päivän maailmassa, jossa pilaantuminen taso ylittää rajan, ympäristöystävällisten teknologioiden on hyvin tärkeä hetki sinulle ja tuleville sukupolville. Pitää tämä mielessä.

Sähkölaitteet edullisinta ilman kattilan

Ympärivuotinen asumisviihtyvyyden ei voida saavuttaa, ellei huolta lämmitykseen koteihin. Asunnon ovat kokeilleet eri järjestelmien valitsemalla laitteiston optimaalisen parametrit, oppia, mitä kuuluu lämmitysjärjestelmään maalaistalon, ja hinnat. Äskettäin suosiotaan Sähkölämmitys, taloudellisin, ilman kattilaa.

Laaja saatavuus Tällaisen järjestelmän on aiheuttanut laajaa suosiota sähkö- ja differentiaalilaskentaa sähköä. Perustamalla erityinen sähkömittari mahdollistaa Hävitä käytettävissä oleviin resursseihin.

Taloudellisin sähkölämmitys yksityiskotien perusteella valittujen varianttien sen toiminnan, sekä materiaalikustannukset ja kuluvia osia.

Lämmin Electric lattia - hinta 800 ruplaa / m²

Sänky on edullinen lämmitykseen omakotitalojen voivat olla omillaan. Tämä lähestymistapa vähentää merkittävästi kustannuksia tuloksen. Lämmittimet tietyssä tilanteessa ovat materiaaleja, kuten sähköinen matot, lämmitys kaapelit, ja infrapuna lämpö patterit. Osa niistä voidaan asentaa myös ilman kaatamalla betonilaatan päälle lämmittimen. Jos asennus suoritetaan rakennusvaiheessa kotiin, niin tämä lähestymistapa vähentää merkittävästi kustannuksia asennuksesta lämmittimiä. Soveltamalla asetukset on asennoltaan on optimaalinen teho parametrit, jotka parantavat järjestelmän tehokkuutta ja pidentää taloudellinen sähkölämmitys omakotitalon.

Rakennettaessa sähköinen lattialämmitys (kaapeli, infrapuna- tai matot), erityistä huomiota on kiinnitettävä lämmöneristys estämään lämpöhäviöitä.

Lämmitykseen matot ja infrapuna lämmittimet käytetään lämpöä heijastava folio eristys, kaapeli - ja metalloidun substraatin. Käyttämällä folio kattamaan kaapelijärjestelmä on kielletty, tämä johtaa oikosulun.

lämmityskattilat - hinta 27000 ruplaa.

Saisi kokonaan kirjoittaa niitä pois. He voivat työskennellä kustannuksella sähkölämmityksen järjestelmiä. Niiden avulla voit käyttää kuumaa vettä, koska monet mallit käynnissä kahteen periaatteeseen. Lämmittää taloudellisesti omakotitalon heidän kanssaan voi saavuttaa johtuen erittäin luotettavia, lisätä tuottavuutta ja tehokkuutta. Lisäksi valmistajat ovat huolissaan niiden kannattavuutta. Tämä luku joissakin premium merkki on jo hyväksyttävällä tasolla. Esiajetaan laskelmia tehovaatimukset. Siten, määrittää tarvittava määrä, joka on käytetty kattilan. Lisäksi kokonaiskustannukset putkiston - putket, pumput, jne.

Määrittely hinta, jotkut Sähkölaitteet edullisin ilman kattila, kannattaa kiinnittää huomiota lämpöpumppujen käyttöä. Ne kuluttavat vähän sähköä ja lämpöä käytetään ilman, veden tai maaperän (muunnos riippuu mallista). Säästö verrattuna kaasulaitteiden jopa 50%. Toiminnan ansiosta tällaisen pumpun ei kytkeydy 1 kW sähkötehon 3-4 kW lämpöä.

VIDEO: Lämpöpumppu talossa

Prosessi tapahtuu lämmönvaihdolla valitun väliaineen. Pumpun sisällä on erityinen kylmäainetta, joka valitsee lämmön asetettuun lämpötilaan -15 / -20 0 C: ssa Kun kuumentamalla ilmaa huoneeseen 25 0 C: ssa, kuten pumput voivat siirtää automaattisesti ilmastointi toimintaa.

Nykyään se on pisimmällä ja kustannustehokkaita lämmönlähteenä talon, jossa luonnollinen energia muuttuu lämmöksi. On kuitenkin myös kallein asennustapa. Jos lasketaan kustannukset asennuksen ja putkistojen ja vallan laitteet, maksaa itsensä tällaiseen asetus saattaa vasta 5-7 vuotta. Kun otetaan huomioon. että talot elävät yleensä paljon pidempään, oikeus tällaisesta menetelmän.

Lämmittimet ja patterit - 2500 ruplaa.

Nämä laitteet on asetettu kustannustehokas lämmitys omakotitaloalueella. Ytimessä niiden suunnittelu on vahvistetut periaatetta luonnollisen kierron lämmintä ilmaa virtaa. Niiden sisällä on asennettu erityinen lämmittimen, joka tarjoaa laitteen toiminnan alhaisessa ulostulon lämpötila. Säätäminen hänen työnsä tehdään luotettavalla elektroninen termostaatti.

Sitä käytetään useimmiten ylimääräisenä tai väliaikainen laite, joka ei kykene korjaamaan puute lämmön tilavia talot

Infrapuna lämmitysjärjestelmä - 2000 ruplaa.

Järjestelmän suunnittelu, joka käyttää infrapuna lämmitys, edelleen voittaa ihailijoita. Myös niiden toiminnan käyttää myös sähköä. Etuna Tällaisten järjestelmien on nopea alkulämmittelyn ja suhteellisen alhainen virrankulutus. Toimintaperiaate on sama kuin auringon säteet, kun kuumennettua ilmaa ei ole, vaan kaikki kiinteät aineet, jotka sijaitsevat säteilyn kulkureitillä. Tämä luo mukavan ympäristön huoneessa, ja ilma ei kuivu. Nämä lämmittimet toimia ilman kattilan ja joka kykenee pitkään olla käyttökunnossa. Maksimi lämpötila-arvo on kiinnitetty etäisyyden päässä lähellä infrapunalämmitin. Kauemmas siitä luopua, jäähdytin siitä tulee.

Haittana joissakin malleissa on suhteellisen suuren tehon laitteisiin.

Laadukasta lämpöeristys talon

Ennen säästää lämmityskustannuksia, sinun täytyy huolehtia lisätoimenpiteet nostaa huonelämpötilaa. Nämä ovat erilaisia ​​tapoja rakentaa eristys. Suorittaa työ ei ole koskaan liian myöhäistä, joten suojaa talon haitallisista ulkoisista tekijöistä ja annettiin rakennusvaiheessa, ja sen jälkeen sen käyttöä pitkään. Tilastojen mukaan laadullisten Eristämättömiä talon menettää jopa 70% lämpöenergiaa. Ajatelkaapa, 70% lämmön sammuu, ja kun maksat sen ja enimmäkseen suuria summia.

Työ eristys suoritetaan tällaisille alueille:

 • säätiöt;
 • seinien sisälle ja ulos;
 • ullakko ja katon pinta-ala;
 • lattioiden ja kattojen
 • ikkuna- ja oviaukkojen.

Luotettava eristys vähentää merkittävästi sähkönkulutusta käytetään lämmitykseen sekä kestävyyden varmistamiseksi. Samanaikaisesti se voi parantaa ääneneristävyyden tiloissa. On suositeltavaa soveltaa testatun materiaalin tunnettuja tuotemerkkejä, jotka takaavat suorituskyvyn ohjelmistojen muutamassa vuosikymmenessä.

Käyttö automaation prosessihallinnassa, paitsi että vapautuminen kiinteistön omistajan jatkuvaa läsnäoloa lähellä lämmitys mahdollistavat rationaalisesti luovuttaa resursseja koko päivän. Laitteet voidaan asettaa valitun algoritmin, joka on tarkoitus kytkeä päälle / pois lämmitys- tai liottamalla se ennalta määrätyssä arvossa.

Laadullisia välineitä on korjattava Lämpötilansäätö suurta tarkkuutta.

Erityisen tärkeää on ominaisuus, joka tarjoaa alhaisen ikääntymisen lämpötila-arvot, esim., 17 0 C: ssa Tämä tekee mahdolliseksi ei ylikuumentaa huoneilmaan ei kuivuneet liikaa eikä liioitella sähköä. Tämä tila määritetään päivisin, kun talo on tyhjillään.

Suoritusmuodoissa, lämmityksen maalaistalon, joissa hinta ei ole kriittinen, käytä Spetspribor - ohjelmoija. Tällainen anturi automaattinen järjestelmä huolehtii talouden kulutukseen. Se kestää lämpötilan asetusarvon, tuottaa ajoissa vaihto käyttötapojen välillä. Lisäksi bändi johto tukee manuaalitilassa asettaa ja nollata.

VIDEO: Toinen alkuperäinen tapa lämmittää kotiisi ilman kaasua tai sähköä

I ajaa toisen kerran Phoenix-tyylikäs. En ymmärrä miksi niin korkea lämpötila tislaus? Tulipalo.

 • 15.1.2018 "Miten eristää seinään sisälle asuntoon

  PIR-levyissä on järkevää, jos tarvitset yksityisen talon, joka sulkee lämpöeristeen nopeasti. Ei haju, ei.

 • 01.01.2018 »Paras kotitekoinen laite - miten valita ja mistä

  Hei Joka vuosi laitteita parannetaan, lasten haavat poistetaan, suosittelemme.

 • 01.01.2018 »Paras kotitekoinen laite - miten valita ja mistä

  Hyödyllinen artikkeli. Jos haluat tietää mielipiteeni, jakan sen. Minäkin teen kotiruokaa.

 • 01.01.2018 »Itse valmistettu laite Domovenok

  Domovyanok 1 oli ensimmäinen moonshine. Ostin sen tietämättömyydestä mainonnan harjoittamisesta. .

 • Yksityiset talon lämmitysjärjestelmät: 3 tyyppiä

  Kun rakennat yksityistä taloa, sen lämmitykseen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Viihtyisä lämmin talo on jokaiselle ihmiselle unelma. Tähän mennessä useimmat ihmiset haluavat asettua yksityisiin asuntoihin, koska sillä on monia etuja. Mutta miten tehdä talosi mukavin, kaikki päättävät omalla tavallaan. Ja luultavasti aluksi on tarpeen käsitellä lämpöä ja valoa.

  Mikä lämmitys on parasta yksityiselle talolle

  Maa-talon lämmittämiseen on useita tapoja. Jokaisella niistä on etuja ja haittoja, työn periaatteita, se vaatii tiettyjä kustannuksia. Tietyntyyppisen lämmityksen valinta riippuu monista tekijöistä. Esimerkiksi takan tai uunin, sähkön, läsnäolosta materiaalien, kuten kaasun, polttoaineen, puun tai kivihiilen saatavuus.

  Riippuen tästä, seuraavat lämmitys talot:

  Ilmanlämmitysjärjestelmä kuluttaa ilmaa erityislaitteen kautta - lämmönvaihdin, jonka jälkeen lämmitetty ilma levittyy tasaisesti koko huoneeseen. Tällainen lämmitys on korkealla hinnalla ja vaatii valtavaa tilaa. Kuitenkin se tarjoaa nopean lämmityksen talon.

  Sähkölämmitys perustuu sähkön muuntamiseen lämpöön.

  Tällainen ympäristöystävällinen ja helppo asentaa ja käyttää, mutta tästä huolimatta se nostaa huomattavasti sähkön kustannuksia ja tekee tarpeelliseksi huoneen jatkuvan tuuletuksen, koska happi on palanut. Veden lämmitys perustuu nesteen kiertoon putkien kautta, mikä takaa huoneen lämmityksen. Tällainen järjestelmä voidaan asentaa ilman asiantuntijoiden apua, mutta jäätymisen aikana, kun järjestelmä sammutetaan, vesi voi jäädyttää ja katkaista putket.

  Suosituin ja edullisin lämmitystapa on sähköinen. Sitä käsitellään edelleen.

  Talon lämmitys sähkö: halpa tai kallis

  On olemassa lukuisia lämmitystapoja. Valitettavasti kaikkia niitä ei voi käyttää omassa kodissasi.

  Monet ihmiset haluavat käyttää sähköä talon lämmittämiseen, koska se on käytännöllistä ja kannattavaa

  Sähkölämmitys on halvin ja kätevin vaihtoehto:

  • Tällaisen lämmityksen asentamiseksi käytetään mahdollisimman vähän työtä;
  • Järjestelmän asennus ei edellytä kauden säätämistä;
  • Lämmitysjärjestelmä on erittäin kompakti eikä tarvitse rakentaa ylimääräistä tilaa kattilahuoneen alle;
  • Ei ole tarvetta ylläpitää;
  • Tällaisen järjestelmän käyttämisestä aiheutuvat kustannukset riippuvat työn tasosta ja lämpötilasta;
  • Sähkölämmitysjärjestelmä on ympäristöystävällisin.

  Siten sähkölämmitys ei edellytä erityisiä fyysisiä ja rahallisia kustannuksia ja se on yleisimpiä yksityisissä kodeissa.

  Sähkölämmitysjärjestelmien tyypit

  Lämmitys sähköjärjestelmät on rakennettu muuntaa sähköä lämpöä. Tällaisen muutoksen tapoja eroavat toisistaan, tämä on perusta tällaisten järjestelmien päätyypeille. Miinus on kuitenkin sama kaikille, toisin kuin kaasulla - niiden käyttökustannukset ovat korkeat, koska ne perustuvat sähköön.

  • Sähkökattilat;
  • Sähkökäyttöiset konvektorit;
  • Infrapunasäteilyn käyttöön perustuvat lämmittimet;
  • Lämmin lattia, käynnissä sähköllä;
  • Tuulettimet.

  Sähkökattilat toimivat lämmittimen nesteen lämmityksen perusteella, joka on liitetty niihin. Sähkökäyttöiset konvektorit käyttävät myös lämmityselementtejä. Vain tässä tapauksessa sähkö ei kulje nesteen läpi. Lämmitys tapahtuu lämmittämällä alumiini- tai teräskoteloa ja ilmaa, joka on tämän kotelon sisällä. Kuumaa ilmaa nousee ja paikkoja vaihdetaan kylmällä. Tämän kierron myötä huone myös lämpenee.

  Sähkölämmitys on edullisin: ilman kattilaa

  Mikä on edullisin? Konvektorit eivät vie paljon tilaa ja ne voidaan sijoittaa seinälle, lattialle, olla sisäänrakennettu ja ulkoinen. Ne nopeasti lämmittävät ilmaa ja suorittavat asetetut tehtävät tarkasti. Ainoa haittapuoli on se, että yksi konvektori ei riitä lämmittämään koko taloa.

  Sähkölämmitys talo on suosittu, koska se on melko edullinen

  Infrapunalämmittimet muuttavat sähköä infrapunasäteiksi, jotka voivat lämmittää esineitä. Ne voivat olla suorakulmioita, jotka on rakennettu lattiaan tai seinään tai kiinnitetty jalustalle. Tämä lämmitysjärjestelmä lämmittää ilmaa vain tietyllä alueella. Jotta lämmitys koko talon, sinun täytyy asentaa suuri määrä tällaisia ​​laitteita. Toisaalta ne ovat halpoja, mutta niiden määrä kasvattaa kustannusten kustannuksia.

  Infrapunalämmittimet ovat taloudellisia, koska talon eri paikoissa voit asettaa yksittäisen lämpötilajärjestelmän. Siksi nämä lämmittimet verrattuna kattiloihin ovat edullisempia keskimäärin 35%. Sähkölattialämmitys asennetaan laattojen alle, eikä se ole tärkein lämmitysjärjestelmä.

  • Säädä lämpötilaa lämpimissä lämpimissä lattioissa voi olla helposti ja tarkasti;
  • Sähkölattialämmitystä ei tarvitse tulvista uusilla esineillä, jotka vaativat lisäkustannuksia ja aiheuttavat liiallista painetta lattialle;
  • Asennuksen helppouden ansiosta sähkölattialämmitys voidaan varustaa sekä yksityisessä talossa että monikerroksisessa rakennuksessa.

  Tämän järjestelmän haitat ovat vain sähkön kustannukset. Mutta toisaalta, jos sähköinen lämmin kerros ei vielä ole tärkein, niin tämä haitta voidaan ylittää. Puhallinlämmittimet (lämmitin, ei akku) eivät ole tärkein lämmitysjärjestelmä. Niillä on nopea vaikutus vain pieniin huoneisiin, mutta ne käyttävät paljon sähköä, mikä lisää huomattavasti kustannusten kustannuksia. Sähköakut eivät ole huonoja lämmittimiä.

  Taloudelliset sähkökattilat: vaihtoehdot

  Kattilat on jaettu lämmittimiin, jotka perustuvat lämmittimiin (TEN) ja elektrodiin.

  Lämmittimen toiminta on, että ne kuumentavat juoksevaa vettä ja jakavat sen järjestelmän läpi. Lämmittimien lisäksi asennetaan usein erikoispumput, jotka auttavat nestettä kierrättämään järjestelmää. Yleensä kattilassa on 3 tai 4 lämmittimet, jotka voivat toimia samanaikaisesti tai kerrallaan - kaikki riippuu lämpötilasta.

  Sähkökäyttöisten kattiloiden teho vaihtelee myös. On olemassa malleja, jotka toimivat yksivaiheisessa tai kolmivaiheisessa verkossa. Elektrodikattila tyhjennetään siten, että sähkö kulkee nesteen läpi elektrodista elektrodiin. Veden sijaan tässä käytetään jäätymätöntä nestettä.

  Sähkökattiloiden edut:

  • Helppo asentaa ja säätää;
  • Älä ota paljon tilaa;
  • Säädä lämpötilaa tarkasti ja nopeasti;
  • Heidän työnsä ei aiheuta meluita;
  • Suhteellisen edullinen ja taloudellinen palvelu.

  Sähkökattiloiden haitat: suuret sähkön kulut, lämmityslaitteiden pitkäaikaiskäyttö, lämmittimet kuohuvat ja lakkaavat toimimasta veden poissa ollessa, lämmittimet polttavat. Usein kattilat eivät voi selviytyä tehtävistään eivätkä voi lämmittää koko taloa, eli lämmittää hitaasti taloa. Kattiloiden toiminta riippuu täysin sähköverkon tehosta. Mökin oikeat järjestelmät ja laadukkaat paristot mahdollistavat talon lämmittämisen halvalla. Kotitekoinen laite on melko mahdollista.

  Edullisin sähkölämmitys ja sähkölaitteet

  Taloudellisin ja helppokäyttöisin on sähköinen konvektori. Ne koostuvat alumiinista tai teräskotelosta, joka lämmittää ilmaa sekä ulko- että sisäpuolelta. Lämmin ilma paljastaa kylmän, jolloin koko huone on lämmitetty.

  Konvektorien käytön edut:

  1. Konvektori on tehokkain lämmitysjärjestelmä. Lämmityselementtien pienen koon takia ilma kuumenee nopeammin ja tasaisesti koko huoneeseen.
  2. Tämä on laadullisin lämmityslaji, koska se ei tuhoa sähköä ja muuntaa sen täysin lämpöksi. Tämä on myös syy sen talouteen.
  3. Konvektorit ovat helposti säädettävissä ja eivät lämpöä yli 100 ° C. Monissa malleissa on turvajärjestelmä, joka sammuttaa laitteen, jos ilman pääsy on suljettu.
  4. Tällainen lämmitysjärjestelmä on melko helppo asentaa ja käyttää. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä ostoksen jälkeen on asentaa se seinälle tai jalustalle ja liitä se verkkoon.
  5. Konvektorit ovat paljon halvempia kuin sähkökattilat.
  6. Koska yksi konvektori ei riitä lämmittämään koko taloa, sinun on hankittava lisää laitteita. Voit kuitenkin tehdä tämän vähitellen riippuen varojen tarpeesta tai saatavuudesta.
  7. Tällainen lämmitysjärjestelmä ei reagoi mahdollisiin tehohäviöihin ja toimii edelleen oikein.

  Kondensaattorin valinta riippuu ennen kaikkea odotetusta hinnasta. On kuitenkin parasta ostaa laite johtavalta valmistajalta, koska kysymys koskee kodin turvallisuutta. On tärkeää kiinnittää huomiota uudelleenkäynnistykseen, kun laite on sammutettu. Jos tässä tapauksessa konvektori vaatii ihmisen puuttumista, niin se aiheuttaa joitakin ongelmia sen käytössä, mukaan lukien riski siitä, että kotona jäädytetään paljon. Tehokas ja kannattava vaihtoehtoinen lämmitys uusien tekniikoiden mukaan.

  Yksityisen talon sähkölämmityksen asennus

  Sähkölämmitysjärjestelmä on erittäin helppo asentaa. Siksi voit tehdä sen itse. Tämä säästää rahaa, koska ei ole tarpeen kutsua asiantuntijoita.

  Asennus koostuu kolmesta vaiheesta:

  Voit asentaa sähköasennuksen itse, jos noudatat askel askeleelta ohjeita

  Alkuvaiheessa on tarpeen valmistaa lämmityspiiri ja välineet ottaen huomioon sen käyttötapa. Taloudellisen lämmönlaskennan suorittamiseksi valitse sähkökattila yksityiselle talolle, josta voit soittaa asiantuntijaan tai käyttää jo valmiita ohjelmia.

  Lisäksi varustettu kilvet, joilla on erilliset koneet jokaisessa huoneessa ja eronnut johdot. Ottaa huomioon, kuinka monta kattilat ja muut laitteet on ostettu. Automaattinen tarvitaan, keraaminen tai muu putki. Elektrobatareya, joka lämmittää sähkönkulutus kuin hehkulamput - unelma kaikille. Säästää hieman polttoainetta, auttaa modulaarinen energiaa säästävien kaasu elementtejä rakentamiseen mökkejä.

  Johdotuksen jälkeen on valmis, voit alkaa asentamaan laitteita, jotka auttavat lämmittää huoneen (tai energiatalouteen patterit). On tärkeää kiinnittää huomiota lämpötilan. Aluksi laite töitä. Joten huone lämmennyt nopeasti. Ja sitten järjestelmä siirtyy normaaliin toimintaan ja aktivoidaan säilyttää asetetun lämpötilan tasoa, kun tiputus laite.

  Kuitenkin käyttää sähkölämmityksen voi vain jättää kallista. Siksi on välttämätöntä käyttää muita keinoja kodin lämmitys, parantaa asumismukavuutta.

  Menetelmät lisäeristys:

  1. Lämpeneminen loggias, parvekkeet ja terassit sulkee tunkeutuminen kylmää ulkoilmaa taloon. Siten lämmitys talossa on paljon tehokkaampaa.
  2. Korvaa vanhat ikkunat muovilla. Näin estetään syntymään ilmavirtaa, joka on myös hyvä lämmitykseen huonolla säällä. Jos et voi laittaa uusia ikkunoita, voit eristää vanhat. Voit tehdä tämän, sinun täytyy voidella väli rungon ja aukon tiiviste ja tiivistä teipillä.
  3. Samalla periaatteella, ja korvasi vanhat ovet uusiin.
  4. Voit eristää seinät, sekä sisä- että ulkopuolella. Sisäinen eristys vähentää koko huoneen, joten asiantuntijat suosittelevat eristää seinät ulkopuolelta. Se käyttää lämmöneristys.
  5. Lämpöeristys katto on useimmiten toteutettu ullakolla. Tässä tapauksessa käyttää matto, joka on asetettu höyrysulun, ja matto on sijoitettu gidrobarer.
  6. Tulisi kiinnittää huomiota lattiaan eristyksen. Tämä on tärkeää, koska suurin osa lattian lämpeneminen on huono, joka aiheuttaa epämukavuutta.

  Mukaan fysiikan lakeja, lämmin ilma nousee, väistymässä kylmä. Siksi on tärkeää eristää katto, jotta kuuma ilma ei jätä talon. Menetelmä katon eristys riippuu laatuaan. Jos se harjakatot, eristys on tuotettu sisällä talossa, käyttämällä mineraalivillaa. Jos katto on tasainen, niin ulkopuolelta jäykkiä materiaaleja käytetään, jotka eivät ole alttiina erilaisille kielteisiä vaikutuksia niihin. Kotitekoinen (konvektio, itsenäinen, innovatiivinen lämmitys asunnossa) ovat mahdollisia, paneeli säästää, mutta laitteet on huolellisesti harkittu.

  Lämmitys yksityiskodeissa omin käsin: järjestelmä (video)

  Kaikki menetelmät lämpenemisen yksityisen tai talo on täysin mahdollista toteuttaa omin käsin, turvautumatta asiantuntijoiden avulla. Tärkeintä on tehdä se kunnolla, jotta lämpö pysyi talossa eikä jätä häntä aikana pakkasta. Loppujen lopuksi ensinnäkin se on aina mukava, olipa sääolosuhteet, tarjota hänelle hänen kodin!

  Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin