Sähkökiukaat koteihin

Tehokkaat lämmittimet koti ja puutarha

Modernit trendit lämmityslaitteiden teknologioihin keskittynyt kehittämiseen ja toteuttamiseen taloudellista ja tehokasta malleja. Päätavoitteena - luomisen taloudelliset lämmittimet kotiin.

Energian säästäminen on pitkään ollut kuuma puheenaihe valinnassa lämmityslaitteita. Hyvin usein, ennen ostamista, henkilö on kiinnostunut laitteesta ominaisuuksista ja pisteen energiankulutusta. Niinpä huomio keskittyy ja lämmönsiirron pisteen taloudellinen kulutusta.

Monet valmistajat yrittävät keskittää kaikki kuluttajien toiveet suunnitellessaan. Seurauksena jatkuva haku optimaalisia ratkaisuja ovat taloudellisia lämmittimet.

Yleiskatsaus taloudellinen lämmittimet

Jo ensimmäinen kylmä sää ja talvi lähestyy, monet asunnon ja puutarhurit alkaa etsiä optimaalinen lämmittimet.

Sale tänään löytyy monenlaisia ​​polttoainetta kuluttavia sähkökiukaat:

Infrapunalämmitin. Tämä on eräänlainen kustannus lämmittimen, joka on korvannut paljon kuluttaa öljyä lämpöpatterit, sähköinen, lämpöpuhaltimia.

Lämmityselementti on kideoskillaattori, jolla lämmitys suoritetaan lähimpään esineitä ilman sijasta. Se on tehokas vain väliaikainen ja nopea lämmitys tilojen, sekä luominen tilojen paikallisen alueen suuntaava säteilyä.

Beyond infrapuna lämpöviihtyvyyden kuivuu.

Useimmiten ne on asennettu jalat, mutta on olemassa vaihtoehtoja asentaa kattoon. Niitä voidaan myös käyttää avoimen vozduhe.Samymi infrapuna lämmittimet ovat suosittuja - UFO, Runwin, Saturnus, Beko, Eko.

Tilalämmittämiseen 20 m 2 noin 120 minuuttia on riittävä. Sähkön kulutus -90 W / m 2. Koosta riippuen, aika huoneen lämmittämiseksi huomattavasti.

Invertteri lämmitin (ilmastointi). Tekemään päätöksen siitä, mikä lämmitin on taloudellinen, osallistuu ja lämmitys vaihtosuuntaajan. Tämä on yksi modernin ja viimeaikainen kehitys, joka tuli myyntiin, ja heti herätti puutarhureita.

Se muodostuu ulommasta ja sisemmästä lohko. Toimintaperiaate perustuu lämpöpumpun toimintoja. Tämä menetelmä lämmitys on hyvin erilainen kuin klassisen lämmitin.

Pumppu imee lämmintä ilmaa ulkoa sisälle huoneeseen lämmönvaihtimen läpi, jopa pakkasympäristö ympäristön lämpötiloissa. Se käyttää erityistä kaasu - freonia. Se on korkeassa paineessa kondensoidaan lämmönvaihtimessa sisäyksikössä, kuumentamalla 80 0 C. Sitten neste freonia palautetaan ulkoyksikköön, jossa alhainen paine muutetaan kaasumaiseen tilaan uudelleen. Keittämisen jälkeen se ulkoyksikön, Freon jälleen virtaa lämmönvaihtimen sisäyksikön. Tämä prosessi, luonnossa, ei löydy muualta, mutta tutkijat ovat pitkään pyrkineet kehittämään ainutlaatuista teknologiaa.

Suorittaa tällaiset vaihtelut, virrankulutus pienenee 5,2 kW / h, riippuen mallin mukaan. Tästä johtuen invertteri ilmastointilaitteet voi lämmittää suuria asuntoja. Huone 20 m 2 ne voidaan kuumentaa 3-4 tuntia. Suosituimmista malleista - LG, Samsung, Dekker, Daikin.

Electric konvektorin. Tarkastellaan tehokas lämmittimet, pitäisi pysyä niin yksinkertainen ja luotettava tyyppi, kuten sähköinen konvektorin. Jos ajatellaan periaatetta konvektorin, se näyttää hieman työtä öljyn jäähdytin. Mutta sen sijaan, konvektorin voidaan jättää valvomatta pitkäksi aikaa.

Lämmitys huoneen suoritetaan kierrättämällä ilmaa kuumennuselementin sisälle konvektorin. Kierto tapahtuu, koska lämmitys kylmän ilman, joka kohoaa ylös, jäähtyy, se palaa alas ja lämmitys prosessi kulkee uudelleen.

Luotettavin ja kustannustehokkain laitteet ovat konvektoreita Atlantin (Ranska). Valmistaja antaa lämmittimet kapasiteetti 0,5-2,5 kW. Tilojen lämmit- 20 m 2 riittää ostaa malli, jossa sähkönkulutus on 2 kW / h. Lämmitykseen tilojen kestää noin 4 tuntia.

Micatermic lämmittimet. Jotkut tehokkain ja taloudellisin lämmittimet. Se ilmestyi markkinoille viime aikoina. Tämä on uusin teknologinen kehitys, jota aikaisemmin käytettiin terveydenhuollon tilat ja alalla avaruusmatkojen. Ne ovat erittäin kompakti ja voidaan asentaa seinään ja kattoon.

Joka perustuu infrapuna-pitkäaaltoisen säteilyn. Tämä laite on useita metallilevyjä päällystettyä kiillettä. Tämän vuoksi, lämmityksen tehokkuus on erittäin korkea. Ne pystyvät lämmittämään kaukaisetkin kohteet, kun taas itse kiuas jää kylmäksi. Ainoa haittapuoli on sen hinta, joka on huomattavasti kalliimpaa kuin heidän ikäisensä.

Luotettavin edustaja Micatermic lämmittimet on tavaramerkki Polaris. 1,8 kW: n per tunti riittää lämmittämään huoneen 20 m 2.

Keraaminen paneeli. Tämä on taloudellisin lämmittimen tällä hetkellä. Toimintaperiaate perustuu infrapuna-pitkäaaltoisen säteilyn. Lämmitin on muodostettu keraamisen levyn (levy). Infrapuna lämmitys paneeli on sijoitettu terästä energiaa säästävä ja lämpöä johtavaa kanava. Tämän ansiosta kokoonpano koteloon, lämmitin sopii mihin tahansa huoneeseen tai tilaan. Se voidaan ripustaa seinään tai kattoon.

Keraaminen paneeli kuluttaa 0,2-2,5 kW / h, koosta riippuen. Huoneen lämmitykseen 20 m 2, 1 kW sähköä tarpeen tunnissa. Täydellinen lämmitystä voidaan saavuttaa kautta 1,5-2 tuntia.

Kaikkein kustannustehokkain sähkökiukaat

Tutkimuksen mukaan tehokas sähkökiukaat, keraaminen paneeli ja Micatermic lämmittimet olivat kaikkein kustannustehokkain, ergonominen, tehokas ja kestävä. Hankkii tällaisia ​​lämmittimet, voi olla 100% varma tulos.

Jos määrittelemme ehdoton johtaja, keraaminen paneeli vastaanottaa "palmu". Sen ominaisuudet puhuvat puolestaan, ja ovat edellä lähimmän kilpailijan Micatermic paneeli infrapuna lämmitin.

Huomattavin edustajat keraamiset lämmitys paneelit ovat:

 • STC Lasten (0,25 kW), Eco (0,35 kW), Atacama (0,5 kW);
 • Venice "Bio konvektori" PKK700 (0,7 kW) ja PAC 1350 (1350 kW);
 • NTES Evolution 400 (0,4 kW) ja 800 NTES Evolution (0,8 kW). Erikoisuus Näiden lämmittimien on, että niiden etuosa on muodostettu keraamisen paneelin. Ulkoisesti ne ovat hyvin samanlaisia ​​nykyaikaisia ​​televisioita. Kun ne on asennettu seinälle, tavallisella TV, joka erottaa ne hieman.

Kehittäjät nykyaikaisten lämmitysjärjestelmien ei lopu. Tähän mennessä kysymykseen siitä, kummalla lämmittimet ovat taloudellista ja tehokasta, voit antaa myöntävä vastaus - keraaminen levy, ja sen suora kilpailija - mikatermicheky kiuas kadottaa melkoisesti.

Video: miten valita lämmittimen

Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

Taloudellisin Lämmitin - Ressi vakuuttunut hänen opyte.Zakazyval vsekupili.rf päällä

Mutta Press Photo:

Miksi ei ole verhoja artikkelissa, nyt monet ovet muovia, lasia ja on laittaa verhot

Tervetuloa Kehotan teitä lukemaan tämän artikkelin valitessaan lämmitin. Tämä on erinomainen vaihtoehto lämmittämiseen vaikka asunnon, jopa talon. Olemme jo kauan sitten alkaneet etsiä itselleni jotain, mutta vasta viimeisen vuonna ostettiin lämmittimen TeplEko.

Taloudellisin ja paras on ehdottomasti rakenne, ne ovat, tarkalleen 2 edellä kaikkia kilpailijoitaan, ja on ainoa konepajayritys, joka kehittää suunta valmistuksen kvartsikuumentimet

Yhdyn Artem 100% ostettu LAATU ensimmäinen syytteeseen, niin ne kokonaan mökki lämpöä. Verrattuna muihin, mutta mitään tällaista hinnallisesti \ laatu ei löydy. Tämä alue ei ole läsnä yhdestä lähteestä.

Ja olen ostanut tekstuurisynteesiin edullisimmat kasvihuoneisiin 2 yksikköä viime vuonna keväällä, vaikuttaa hyvin paljon. Hyvä tuottaja. Nyt odotamme uuden lämmittimet KRISTALLISUOLA, koska astmaatikko lapsi ja se on ainoa pelastuksen ...

Miten valita sähköliesi kotona?

Sähkökiukaat koteihin

Talvella, kun ikkunat crack kova pakkaset, se voi olla tarvetta lisätä lämmönlähteitä auttaa ylläpitämään miellyttävän ilmapiirin keskusjärjestelmään. Poistu ulos tästä tilanteesta - käyttää sähkökiukaat koteja, jotka tekevät erinomaista työtä tässä tehtävässä.

Mikä on eri samankaltaisia ​​tuotteita esitellään markkinoilla tänään? Ja mitä etuja ja haittoja suosituimmista malleista?

Jo olemassa olevat sähkö- lämmittimet voidaan luokitella useisiin ryhmiin:

Toimintaperiaate laitteen on seuraavanlainen. Lämmitin imee ilmaa ja ajaa se läpi kuumennuskelan, ja sitten heittää takaisin ulospäin.

Tärkein etu lämpöpuhaltimia on, että ne ovat hyvin levittää lämpimän ilman koko huoneeseen, ja samalla edullinen. Instrumentit ovat hyvin käytännöllisiä, mutta heillä on yksi suuri haitta - alentaa ilman hapen ja paljon melua työssä.

Tämä muotoilu näyttää akun. Se koostuu myös useista osista, mutta sisällä on täytetty vedellä, ja öljy. Lämmitetään sähköisellä PETN, öljy luovuttaa lämpönsä tasaisesti. Tyypillisesti akku rakenne on lämpötila-anturit. Niiden avulla voit sammuttaa laitteen, kun sisäilman kuumennetaan tietty parametri.

Edut Öljy jäähdytin paljon. Tämä hiljainen, ja kyky käyttää laitetta ympäri vuorokauden, ja kaunis ulkonäkö, hyvin sovi mihinkään tyyliin sisustus.

Yksi haittapuoli - erittäin korkea pintalämpötila. Siksi asiantuntijat eivät suosittele valita öljyn pattereiden lämmitykseen lastenhuoneisiin, palovammojen lapsilla.

Sähkölämmitin (konvektorin)

Konvektorit - ovat laitteita samanlaisia ​​paneelin yläosassa, joka on lukuisia aikavälejä. Tuleva kylmä ilma sisällä, kulkee lämmittimen ja lämmityselementti laajenee. Tämän seurauksena jo kuuma ilma nousee, poikkeamatta ulkopuolelta kautta määritetyn raon. Lukuun ottamatta sitä, että ilma on aktiivisesti kulkee noin huoneen etupinta konvektorin lämmittää huoneen, myös.

Edut tällaiset laitteet ovat paljon. ne ovat:

 • Ei polta happea.
 • Suorita täysin äänetön.
 • Kuvan alkuperäinen rakenne mahdollistaa etupinnalla ei kuumentua ja antaa lämpöä hyvin.
 • Tällaisia ​​laitteita voidaan asentaa alueilla korkea ilmankosteus.

Lämmittimet ovat kannattavampia ja helpompi monet muut laitteet:

 • Ensinnäkin ne ovat turvallisia käyttää. Vahingossa koskettaa niitä, on vaikea saa polttaa. Ja tämä on totta, jossa nuoret lapset kasvavat. Ulompi paneeli ei lämpene yli 60 astetta, ja nämä lämmittimet ovat parempia öljy patterit.
 • Toiseksi Lämmittimet auttavat säästämään energiaa. Lähes kaikki mallit on varustettu automaattisella termostaattien ohjaamiseksi ennalta määrätyssä lämpötilassa alueella 0,4 sekuntia. Muut mallit lämpötilan säätämiseksi sisällä 1-5 sekuntia, mikä on 5% enemmän tehohäviö.
 • Kolmanneksi vain lämmittimien monipuolisuutta. Ne voidaan valita ja lisälämmönlähteen, ja ydin. Kummassakin tilanteessa, laite selviytyy sen tehtäviä 100%. Se voidaan asentaa seinälle hyvin yksinkertainen kalusteet. Konvektorit ovat helppokäyttöisiä, kannettavia ja käytännöllinen.

Kiinnittää huomiota! Joilla on määritellyt rakentaminen instrumentin, on syytä perusteellisesti tutkia sen tekniset parametrit. Jopa saman mallin välillä voi olla useita rivejä, radikaalisti eroavat toisistaan.

Vaatimukset lämmittimet

Käytettävissä esittelee useita lämmitys- laitteita, jotka poikkeavat rakenteeltaan ja, ja sen perusteella laitteen. Mutta ne kaikki valtion standardit asettavat yleiset vaatimukset.

Valitessaan tiettyyn malliin, on tarpeen kiinnittää huomiota useisiin teknisten parametrien - kapasiteetin laitteen pintalämpötila käyttö turvallisuuden ja taloudellisuuden. Mietitäänpä jokaisen kriteerin erikseen.

Sähkölämmitin 2 TENovye

Sähkölämmitintä talon osoittautunut tehokkaaksi, se on tarpeen korreloida laitteen kapasiteetti ja alueen kuumennettiin tilaa. Jos lämmitin on tarkoitus käyttää täydennyksenä keskuslämmitys, sen kapasiteetti lasketaan nopeudella 40 wattia neliömetriä kohti elintilaa. Jos lisäksi lämmittimen tai muiden lämmönlähteiden ei ole järjestetty, luvut kasvavat ajoittain, ja pitäisi valita laitteet, jotka tuottavat 100 wattia neliömetriä kohti

Kiinnittää huomiota! Asianmukaista eristys nykyaikaisen lämmittimen teho voidaan vähentää 30-50%.

Täydellinen valinta - malli, joka on kuvattu indikaattori voidaan säätää asettamalla eri virransäästötilassa. No, kun on suunnittelun termostaatit voi automaattisesti ylläpitää ennalta kuumennuslämpötila.

Ilman lämpötila ja kuumennuspinnan

Huomataan, että edullisemmat ehdot huoneessa syntyvät liikkumista lämmintä ilmaa. Mutta harvat tietävät, että voimakkain konvektoreita tarjota alin ilman nopeus. Tämä puolestaan ​​auttaa antamaan ulos lämpöä ja tehokkaasti huoneen lämmitykseen. Tästä asennosta malli valitaan yksilöllisesti, ottaen huomioon henkilökohtaiset mieltymykset. Onhan joku menestyy erittäin ylikuumentunut huone, ja muut korkean lämpötilan eivät pidä.

Kiinnittää huomiota! Korkein lämpötila antaa passiivisen lämmön konvektoreita, alin - lämmittimet ja säteilylämmittimet.

Valvoa tällaisen parametrin kuten pinnan lämpötila, on välttämätöntä valittaessa öljy patterit. Liian kuuma akku ja kovakouraisesti polttaa ihon pintaa. Korjaamatonta mahdollisia, mikäli akun paineen. Kuuma öljy on vaarallista jopa ihmiselämälle. Siksi, jos talo on pieni lapset kasvavat, on parempi valita olla pattereita ja kiertoilmalämmittimet. Vaikka lämmityselementti heidän kanssaan, ja sijaitsee lähellä kehoa, poltti häntä kovaa.

Sähkökiukaat Vect

Et voi säästää rahaa ostaa sähkölämmitin kotiin. Todellakin, tässä tapauksessa lasku yksikkökustannukset tehdään usein kustannuksella turvallisuutta sen käyttöä. Tällainen laite on kytketty verkkovirtaan. Siksi ei haittaa valitsee mallin varustettu antureilla ylilämpösuojalla ja hätäpalopumpun anturit, sulkee pois ihmisten joutuminen kosketuksiin lämmityselementin.

Kaikkein turvallisin tässä suhteessa on lämpö konvektori, rakentaminen, jossa käytetään kaikkia ohjaimia yllä. Kuitenkin valinta on sinun.

Jos vertaa kustannuksia erilaisia ​​lämmittimiä, se voi vaihdella ajoittain, ja vielä enemmän. Siksi tässä on tärkeää oppia yksi sääntö. Laatu sähkökiukaat voi olla halpaa, koska niiden luominen on ratkaistu paitsi kysymyksiä lämmityksen, mutta myös turvallisuutta.

Lähes kaikki low-end-mallit on avoin kierre, joka kuumennettaessa aktiivisesti tuhoaa happi ja orgaaniset elävä. Siksi huoneissa asettaa kuiva ilmasto, ja siellä on epämiellyttävä haju. Heiltä puuttuu lähes kaikki modernit turvaominaisuudet, ja käyttöikä on hyvin alhainen. Siksi oikea valinta on selvä.

Ne, jotka aikoi ostaa sähkökiukaat kotiin, suosittelemme kuuntelemaan suosituksia. Oikein valittu malli auttaa luomaan mukavan elinolot ilman terveysriskejä.

Asiantuntijat suosittelevat kiinnittämään huomiota sähkö konvektorit - kustannustehokas ja käytännöllinen vaihtoehto perheille, joissa lapset kasvavat. Jos tällaista laitetta käytetään täydennyksenä keskuslämmitys, sitten yksi huone valita tarpeeksi 700 watin laitteesta. Jos lämmitys ei ole läsnä, niin 1000 wattia.

Lämmittimet kotiin energiaa säästäviä 3 tyyppiä

Energiasäästömoottorilla lämmittimiä voi tehokkaasti lämmittää huoneeseen ilman suuria taloudellisia kustannuksia, kun henkilö päättää lämmittää hänen talo, hän yrittää valita kaikkein paras lämmityslaitteet, joka tässä tapauksessa on vielä varsin edullinen. Tällöin lämmitysjärjestelmä koko talon olisi oltava turvallisia. Kaikkein paras näihin tarkoituksiin käyttää sähkökiukaat.

Lähes kaikki sähkökiukaat toimivat samalla periaatteella - muuntaa sähköä lämmöksi. On olemassa useita erilaisia ​​lämmittimiä, jotka eroavat niiden suunnittelussa.

 1. Infrapunalämmittimet - ennen tämän tyyppisen lämmittimen oli melko laaja, infrapunalämmitin sen suunnittelu on spiraali, joka on kierretty keraaminen pohja tai kvartsiputkeen. Kierre nykyisen toiminnon kuumennetaan ja luovuttaa lämpöä.
 2. Infrapuna paneelit - kuten paneelit on asennettu seinään tai voidaan asentaa lattian alle luoda paikallisen kuumennusvyöhykkeen.
 3. Keraaminen paneeli lämpenee nopeasti koko huoneen, ja lisäksi, kuten paneelit eivät tuota sähkömagneettisen kentän, ne ovat menossa pehmeä virtaus infrapunasäteilyn, ja niillä on hyvä konvektio.

Valittaessa lämmittimen olisi otettava huomioon kerrosala ja sen tarkoitus

On sähköinen lämmitin ja öljy - lämpöhäviöt tapahtuu läpi lämmitys öljyä PETN, ja tällaiset lämmittimet on varustettu termostaatilla, joka mahdollistaa ja estää lämmitin, riippuen halutusta lämpötilasta.

Kuhunkin kuumentimeen on omat etunsa ja haittansa, yksi tärkeimmistä haitoista - se on korkea hinta, koska välineitä itse, ja hinta tehon.

Jos talo on suuri, on tarpeen tarkastella mallien uuden sukupolven, joka tehokkaasti lämmittää huoneen, ja niitä pidetään kustannustehokas kulutuksen elektroenergii.Chtoby tehdä nopeasti lämpimään huoneeseen, voit käyttää jalka rakennuksen lämmitin, jonka avulla voit nopeasti lämmittää huoneen.

Toimintaperiaate sähkökuumentimen taloudellinen

Vähentää energian kulutusta, kannattaa valita energiatehokkaita sähkökiukaat. Tähän mennessä edullisin lämmittimen talon - se on sähköinen konvektorin.

Sen toimintaperiaate on seuraava:

 1. Puhaltimen (jos malli on varustettu tuuletin) alapäähän laitteen, kaappaa ilmaa alhaalta (kylmä).
 2. Sisäpuolen läpi kulkemista konvektori lämmittimet, lämmin ilma poistuu jo yläosan kanssa laitteen.
 3. Automaattinen lämmityksen.

Johtuen siitä, että lämmityselementit alkavat toimia heti käynnistyksen ja lähes kaikki sähkö käytetään tilojen lämmitykseen, muunnin lämmittimet pidetään varsin kustannustehokasta. On myynnissä paljon erilaisia ​​tällaisia ​​rakenteita, jotka vaihtelevat alkeellisinta malleja, ja päättyen monimutkainen rakenne varustettu lämpösensorin alasajo ylikuumenemisen.

Tämän takia tällaiset lämmittimet lähes täysin turvallinen.

On toisenlainen tarpeeksi taloudellinen kiuas kotiin tai puutarhaan - seinä, katto, lattia ja jopa infrapuna lämmittimet, infrapunasäteilyä että vaikutus huonekaluja, seinät, lattia, jne, mikä puolestaan ​​alkaa säteillä lämpöä. Tällaiset lämmittimet ovat hiljaisia ​​ja täydellinen lämmittämiseksi maan kotiin tai lämmittää muissa tiloissa, vaikka se on Dnepropetrovsk.

Kuvaus sähkökuumentimen

Asuinalueella, ja ei vain yleisesti käytetty sähkölämmityksen rekistereitä kaikki muodot ja mallit, joita käytetään usein ylimääräisenä lämmönlähde tai perustana pitää tasaisessa huoneen lämpötila.

Niistä eduista sähkökiuas syytä huomata tiiviyttä ja erinomaiset esteettiset ominaisuudet

Moderni lämmittimet tuotetaan teollisuudessa, on jaettu:

 • konvektoreita;
 • electroceramic;
 • Öljynjäähdyttimet;
 • Lämmittimet ja tuuletin lämmittimet;
 • Myös infrapuna muutos.

Kaikki sähköinen lämmittimet voidaan jakaa useisiin ryhmiin ovat ne, joita käytetään lämmittämään ilmaa. Ja ne lämmittimet palvelevat veden lämmittämiseen käyttäen kuumennuselementit, ja syötetään akun tällaisia ​​lajeja ovat, lattialämmitys ja jotka asetetaan putkeen, jonka läpi kuuma vesi kiertää.

Öljynlämmitin esimerkiksi ostanut kaupasta Fokstrot voi toimia pitkään, ja ne ovat turvallisia, melko mobiili ja voi lämmittää huoneen ala 30 m 2 / kW.

Tällaiset electroradiators pääasiassa kiinalaisia, mutta on olemassa malleja Saksan ja Suomen. Electroceramic - niiden pohja, keraaminen lämmityselementti, joka puhalletaan puhaltimella. Tällainen lämmittimet on riittävän korkea hyötysuhde ja nopeasti lämmitetty huone, kun taas ei polta happea ja voi toimia useita eri. Lämmitin, kuten tuuli, on varustettu tuuletin ja lämpöelementti, vaikka se on suhteellisen pieni ja pienitehoinen, jo muutaman ensimmäisen minuutin hänen lämmön alkaa levitä. Saavuttaessaan tietyn lämpötilan, se samoootklyuchaetsya ja kun lämpötila laskee, kytketään uudelleen. Mutta eivät kaikki tyypit on varustettu tällaista järjestelmää.

Kaikkein kustannustehokkain uuden sukupolven sähkökiukaat

Jatkuva kasvu sähkötariffien saa sinut ajattelemaan paljon ihmisiä vähentämään kustannuksia sähkölämmitys. Voit tehdä tämän, jotkut ihmiset menevät niin pitkälle kuin mahdollista, electrogas lämmitys, yhdistetty menetelmä käyttää vähemmän sähköä, ja voit lämmittää talon tai muita tiloja ympäri vuoden.

Mutta se ei ole aina mahdollista käyttää yhdistettyä menetelmää, ja on täysin vaihtaa sähkölämmitys käyttämällä halpa sähkönkulutus kannalta sähkökiukaat.

Moderni konvektori lämmittimet on valmistettu suljetun kotelon, sekä automaattinen säätö ennalta määrätyssä lämpötilassa. Lisäksi tällainen lämmitysjärjestelmä asunnon tai loma-puutaloja sopivat täydellisesti.

Keraamiset lämmittimet on tunnettu siitä, että:

 • Kaikissa suoritusmuodoissa lämmityselementti on upotettu pii paneelin;
 • Nämä lämmittimet ovat pitkäikäisiä;
 • Maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Tehokas sähkökiukaat voidaan nopeasti lämmittää laajalla alueella, mutta sinun täytyy valita malli, jossa sopivan kapasiteetti

Jotkut näistä lämmittimet ovat osittain tietokonepohjainen järjestelmä. Älykäs elektroninen uuden sukupolven lämmitin voit säätää työhösi Modernin älypuhelimen kanssa Internetin käytön teknologiaa. Kun valitset lämmitin, kannattaa kiinnittää huomiota asennuksen helppous, suhde alueen lämmityksen ja sähkön kustannuksia, sekä sellaiset tekijät kuin turvallisuutta, mukaan lukien, täytyy lämmitin paloturvallinen sekä energiatehokkuuden ja Super Saver.

Mikä on parempi valita lämmittimen todistaa: arvostelut

Ei kaikki loma-asuntoja ja huviloita on liitetty kaasun, jonka kautta voit lämmittää talon onnistuneesti. Tällöin voit käyttää tilojen lämmitykseen paitsi uunin lämmitykseen, mutta sähkökiukaat toimivat sähköllä.

Löytää tehokkain kotimainen lämmittimet kotiin tai puutarhaan, käytä vinkkejä:

 1. Käyttämällä infrapuna lämmitys, emme voi vain lämmin lattia, mutta myös seinät ja jopa kattoon, käyttämällä lämmittimiä suunnattu toiminta.
 2. Valmistajat tuottavat malleja, kuten hiili- ja keraamiset.
 3. Konvektiolämmittimet ovat täydellisiä puutarhaan tai kotiin, koska ne ovat turvallisia.

Jos on pakkasnestettä funktio, niin voit jättää työvälineiden talvella, tämä on erityisen totta, jos ihmiset elävät talossa ei ole vakio. Lämmittimet tämäntyyppisen kuluttaa vähimmäismäärään sähköä samaan aikaan turvallinen ja täydellinen paitsi yksityiskoteihin sekä ulkorakennukset, kuten autotallit. Valita paras ja paras koti ilmanlämmitintä kannattaa tsekata lukuisia arvioita ja päättää itse, mikä malli on paras, ja mitä suunnittelu on etu tai muutoin.

Ominaisuudet lämmitin tuulta

Aiemmin ne tuottivat eräänlainen halpa teplonagrevateli talon, esimerkiksi letku (ei pidä sekoittaa NTC) eikä vain niitä kutsuttiin Breeze. Tällainen lämmitin on varustettu tuuletin ja lämmityselementti.

 • Kylmä ilma imetään tuulettimen;
 • Se johdetaan kuumennuselementin;
 • Ilma tulee ulos on jo lämmin tai jopa kuuma.

Tämän perusteella suunnittelu - se on tehokas lämmityselementti ja puhallin, joka toimii kahdessa eri tilassa. Tällainen lämmitin käyttöön nopeasti ja pystyy lämmittämään huonetta tai muiden tilojen, joissa on matala katto tai pieni neliö huone lyhyessä ajassa ovi suljettuna.

Tuulta lämmitin on edullinen ja sopii pienten huoneiden lämmittämiseen

Erityisen alhainen energiankulutus tämä lapsi ei ole, mutta se on tyypillistä pienet ulkomitat, joten sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa huoneessa, myös talvella.

Tähän mennessä tämä lämmitin, kuten monet asiat Neuvostoliiton, tunnetaan laadusta, luotettavuudesta ja tehokkuudesta. Ainoa haitta tässä lämmitin on, että sitä ei voida sisällyttää pysyvästi lämmitys. Jos tarvitset pitkään huoneen lämmitykseen on parasta käyttää sitä puolella teholla. Ainoa haittapuoli kuten lämmittimien - on kuivaus ilmaa huoneeseen, ja niitä ei voida käyttää pitkään aikaan.

Perusperiaatteet valinnassa energiatehokas lämmitin Mökkien

Huonelämmittimille antaa eikä vain tuotannon eri malleja, ja henkilö on vaikea tehdä valinta päättää mihin lämmitysjärjestelmään kuluttaa vähintään tehon, hinta on suhteellisen edullinen.

Kvartsi akku (toimintaperiaate):

 1. Sen tärkein ominaisuus - paloturvallisuutta ja alhainen energiankulutus.
 2. Suunnittelu on monoliittinen piidioksidi elin termostaatilla.
 3. Sisällä rakennettu voimakas lämmitin.
 4. Kiitos keramiikkaa, joten akku jäähtyy hitaasti, jolloin lämpöä huoneeseen.

Lasi-keraaminen riipus lämmitin yhdistyvät infrapuna konvektion, joka mahdollistaa tarpeeksi nopeasti lämmetä tiettyjä osia huoneeseen. Lisäksi lämmitin on täysin turvallinen lapsille, koska ne eivät yksinkertaisesti voi saada sitä. Nämä lämmittimet on asennettu, ja kerros pidetään energiatehokas ja kuluttaa minimimäärän elektroenergii.Pomimo tämän, ne ovat melko kompakti ja on alhainen paino, ja anna lämmetä nopeasti huoneen.

Vinkkejä: kuinka valita edullisinta lämmittimen sähköstä

Jotkut ihmiset, jotka ovat hyvin ammattimiehelle, uskotaan, että edullisinta ja siten käytännössä lämmitin - lämpöpumppu, joka vie alhaisen lämpötilan lämpöä ympäröivästä tilasta ja välittää sen talon. Kuitenkin luokitus lämpöpumpun on melko pieni, ja ne eivät ole laajassa käytössä.

Micatermic lämmitin säteilee pitkän infrapunasäteily, joka kuumentaa esineitä, jotka ovat niin lähellä sitä, ja jonkin matkan. Mutta asioita itse alkavat jo säteilee lämpöä. Tässä tapauksessa itse kiuas on edelleen lähes kylmä. Lämmitin invertteri, itse asiassa, on ilmastointi, joka voi toimia ei vain lämmityksen, mutta myös jäähdytys. Tällaiset lämmittimet pidetään myös kustannustehokasta. Kaikki lämmittimet ovat parhaiten yhteyden kautta erityistä laitetta - ulostulon lämpötila-anturilla, tällä grafiikalla säästää myös energiaa. Löydät sen lähes joka myyvä kodinkoneita, esimerkiksi El Dorado.

Katsaus tyypit: energiaa säästävien lämmittimet kotiin (video)

Tällainen tarkastelu ja vertailu useita malleja auttavat henkilöä tekemään lopullisen valinnan hyväksi yksi malli tai toisesta saada selville, mitä he ovat, ja valitse lämmittimen aina bio- ja talouden malleja tehokas lämmitysjärjestelmä.

informatiivinen pala kirjallisesti täällä kotonani.

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin