Sähköinen Virtauslämmitin

Laitteiston ja erityisesti sähkö- kiertoilmalämmittimet

Lämpö talossa liittyy aina mukavuutta ja hyvällä tuulella. Mitä teet, kun keskuslämmitys ei vielä sisälly tai se on jo poistettu käytöstä, ja talo on kylmä? Vastaus on yksinkertainen: sinun täytyy ostaa Virtauslämmitin sähkölämmitin. Se on myös erittäin kätevä käyttää, ja kun keskuslämmitys ei tarjoa tarvittavaa lämpöä.

Viileä ajan ennen lämmityskauden, ympyrä pelastuksen kanvektor

Laite Kuvaus ja käyttö

Sähköinen Virtauslämmitin - lämmitin pieni koko, joka voidaan asentaa huoneen seinään. Tyypillisesti laitteen muodon on tasainen, mutta on eri kokoja, joka riippuu usein laitteiston kapasiteettia. Se on useita etuja.

 1. Talouden käyttöön.
 2. Turvallisuus.
 3. Houkutteleva ulkonäkö.
 4. Helppo asentaa.
 5. hallinta joustavuus.
 6. Kompaktit mitat.
 7. Tarkkuus ylläpitää haluttu lämpötila.
 8. Se ei pala happea.
 9. Work hajuton.
 10. Hiljainen.
 11. Paloturvallisuus.
 12. Ylikuumenemissuoja.

Liikkeen Huoneilman

Toimintaperiaate on tehty seuraavasti: kylmä ilma tulee alempi osa laitteen, jossa se lämpenee ja nousee läpi erityinen alkuun reikiä. Lämmityselementti on yleensä ilma tyyppi. Suulla ilma on kevyempää kuin tullessaan konvektorin. Tällainen järjestelmä mahdollistaa sen, että hyvin kiertämään huoneessa kylmä ja kuuma ilma.

Alue on kuumentaa tasaisesti, koska laite tarjoaa suuntaisliike lämmintä ilmaa virtaa ja ilman lämpötilaa nostetaan nopeasti. Esimerkiksi kuumentaa pieni huone tarvitsee vain muutaman minuutin. On olemassa tietty termostaatin modernin malleja voit säilyttää lämmitintä kun lämpötila jotka asettavat omistajalle.

lämpötila-anturin, joka on asennettu pohjaan laitteet, yleensä mittaa ilman lämpötilaa sisältyvät konvektori, joka 45 tai 50 sekuntia, jonka jälkeen signaali syötetään elektroniseen termostaatti, joka kytkee pois päältä tai lämmityselementti tai valmiustilaan. Lisäksi vaatii tarkkaa ennalta määrättyyn lämpötilaan, tällainen järjestelmä mahdollistaa säästää sähkötehoa. On olemassa kahdenlaisia ​​termostaatit, jotka asennetaan sähkö kiertoilmalämmittimet.

 1. Elektroninen. Se toimii hiljaisesti ja tarkasti, mutta ne ovat kalliimpia. Lisäksi sen käyttö tarkoittaa, ettei ole jännite putoaa.
 2. Sähkömekaaninen. Hänen työnsä ei riipu muutoksia jännitteen kuitenkin luottaa tarkkuutta määritettäessä lämpötila ei ole välttämätöntä.

1

Tarkka elektroninen lämmitin

On mahdollista yhdistää useita konvektorien on kaukolämpöverkon hallinnoi ohjelmoitavan ohjaimen. Tämä on erityisen kätevä asuintalot. Jos päätöstä tällaisista Tilojen lämmitysjärjestelmät, se on parasta asentaa termostaatti, joka ohjaa koko ryhmää lämmittimiä, jotka mahdollistavat ohjelmoinnin lämpötilan muutos päivällä tai viikonpäivinä. Voit luoda joka tekee laitteen käytöstä edullisempaa sijasta tusinaa eri ohjelmia.

On kaksi tapaa asentaa sähkökiukaat.

 1. Lämmitin. On selvää, että tämän tyyppinen laite on kiinnitetty seinään. On parasta asentaa sen sokkeli.

Kiinnikkeet asennettavaksi seinälle lämmittimen

Riippuen sen tarkoituksesta konvektori- jaettu kahteen tyyppiin.

 1. Neste konvektorin. Sitä käytetään korkealaatuisesta lämpöä. PETN tällaisessa suunnittelu upottamalla, eli siirtää lämpöä 98 prosenttia tehokkuuden nestettä, joka siirtää lämpöä materiaaliin, josta siili on tehty, useimmiten alumiinista. Pinta-ala on patteri suuri, mikä mahdollistaa huoneen lämmittämiseen nopeasti ja tehokkaasti. Tässä vaiheessa vaikuttaa myös lämmitetty alue.
 2. Kuiva konvektorin. Se on yleisin tyyppi konvektori, mutta monet valitsemalla sen, eivät ymmärrä, että sen tarkoituksena on vain lisälämmitystä tiloissa. Tässä tapauksessa lämmittää ilmaa, ja tehokkuus tässä tapauksessa on noin 50 prosenttia. Tämä johtuu siitä, että pienellä alueella PETN. Sen lämpötila on yleensä 120-400 astetta. Tämän saavuttamiseksi vaikutuksen, se vie enemmän virtaa. Lisäksi tämän tyyppinen enemmän haittaa ihmisten terveydelle.

Näin ollen kun valitaan sähkölämmitin on otettava huomioon, mitä tarkoitusta varten sitä käytetään: pääasiallisena lämmönlähteenä tai valinnainen. Tämä on oikea valinta riippuu sekä ihmisten turvallisuus ja valtion tarvikkeita.

Huoneessa on moderni mallit

Nykyiset mallit sähkökiukaat ovat erilaisia, että sen kanssa kosketukseen vieras esine on konvektori kuumennuselementti kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Tilanne on sama, kun on toimintahäiriö, koska ilma pääsee kiertämään.

Turvalaitteet johtuu siitä, että yksi ei tarvitse jatkuvasti seurata laitteen toimintaa. Se on erittäin kätevä, koska voit turvallisesti jättää tilaa pitkään, tietäen, että talo pysyy ennallaan.

Sähkölämmitin voi olla samanlainen kuin lämmitin. Tämä on mahdollista, siinä tapauksessa, jos tuulettimesta on rakennettu sisäilman sekoitettiin aktiivisemmin.

Lämmittimen kylpyhuoneessa

Konvektori Sähkömoottori voidaan käyttää kylpyhuoneissa johtuu siitä, että valmistettu vedenpitävä malli. Tämä tekee kylvyssä tai suihkussa, mukava ja turvallinen terveydelle.

Kuten näette, sähkö konvektori - mainion luovat lämpimän tunnelman. Ei tarvitse pelätä miten asentaa laitteeseen, ja huolehtia hänestä, koska kaikki tämä tapahtuu hyvin yksinkertaisesti. Moderni muotoilu tekee tämän laitteen niin, että se sulautuu harmonisesti kaikkiin sisustuksiin, näyttää tyylikkäältä ja houkutteleva.

Konvektiolämmittimet: hyviä ja huonoja puolia. Virtauslämmitin tai öljy - mikä on parempi? Selata, vertailla, ominaisuudet ja arvostelut

Nykyään kuluttajat konvektiolämmittimet ovat yleisiä tarpeeksi hyviä ja huonoja puolia, jotka on otettava huomioon ennen ostamista laitteita. Tällaiset laitteet toimivat melko hiljaa, eivät vie paljon tilaa, ja näyttää esteettisesti miellyttävä. Laite ei ole vain kompakti ja kaunis, mutta myös erittäin tehokas. Niitä voidaan käyttää tasainen, omakotitalossa tai toimistossa.

Siinä kuvataan tyyppi lämmittimen poikkeaa melko yksinkertainen rakenne. Kotelon sisällä, jossa on pieni leveys, lämmityselementti on käytettävissä sähköverkosta. Kuumennuslämpötila on termostaatilla, kahvan, joka sijaitsee ulkokuoressa. Prosessissa valmistamiseksi kotelon metalli 0,8 mm käytetään.

Kuluttajien arviot valitsemisesta konvektorien

Konvektiolämmittimet, etuja ja haittoja, joita kuvataan tässä artikkelissa, kuluttajan mielestä olisi valittava riippuen laitteen kokoa, tehonkulutusta ja erilaisia ​​lämmityselementti. On tärkeää ottaa huomioon lisätoimintoja, toiminta, turvallisuus, kustannukset, ja teollisuusyritykset. Mukaan ostajille, teho on valittava sen mukaan, kuinka suuri huone on tarkoitus lämmittää. Esimerkiksi jos oletetaan käyttämään laitteita lisävarusteena pääasiallinen lämmitysjärjestelmä ajankohtana, jolloin ei vielä Stoke tai lämmityskaudella on saatu päätökseen, teho on laskettava seuraavasti. Kuutiometriä kohti tilaa tarvitaan 25 wattia. Jos talon lämpötilaa ja ei odota tehot riittävät, perustuu siihen, että 40 wattia tarvitaan kuutiometriä kohti.

Valinta lämmityselementti

Jos harkitset konvektiolämmittimet, hyvät ja huonot puolet, jotka ovat tärkeitä harkitsemaan ennen kuin ostat, sinun täytyy kiinnittää huomiota sellaista lämmityselementti. Asiantuntijat suosittelevat valita laitteet, jotka on varustettu valettu monoliittisen lämmitin, tämä johtuu siitä, että laite kestää pidemmän aikaa ja toimii tehokkaammin. Monet nykypäivän kuluttajat nyt päättää, miten valita konvektiokuumenninta, neuvoja tästä voit lukea artikkelin. On tärkeää ottaa huomioon laitteen mittasuhteet.

Erityisesti ammattilaiset suosittelevat kiinnittämään huomiota korkeuteen. Siitä riippuu siitä, mitä ilmassa liikkuu kohtalaisella nopeudella. Esimerkiksi alhainen konvektoreita, jonka korkeus on 60 cm, antaa nopean liikkeen ilmamassojen, joka helpottaa nopean lämmityksen huoneen. Valitessaan konvektori lämmittimet, hyviä ja huonoja puolia, jotka olisi käsiteltävä kuluttaja, on tärkeää kiinnittää huomiota myös toiminnan turvallisuus.

Konvektorit, mielestä ostajat ovat turvallisin laitteiden lämmitykseen. Tämä johtuu siitä, että kotelo on lämmitetty 60 °, mutta ei enemmän. Siksi tällaisia ​​laitteita on hyödyllinen, jos on pieniä lapsia.

Arvostelut lisämahdollisuuksia

Valitsemalla oman asunnon tai talon Virtauslämmitin, kannattaa harkita, että se voidaan varustaa lisätoimintoja, nimittäin lämpötilansäädin, jonka avulla voidaan säätää lämmitysjärjestelmän. Termostaatti ylläpitää lämpötilaa, joka on mukavin isännät. Ajastin, voidaan kytkeä päälle laitteita vain tietyn ajan, jonka jälkeen se tulee olemaan mukana katkaisujärjestelmällä. Jos olet kiinnostunut Virtauslämmitin, hyviä ja huonoja puolia, jotka on kuvattu artikkelissa, voit valita malli, joka on sisäänrakennettu ionizer. Hän on vastuussa imeytymistä pölyn, täyttää ilman negatiivisia ioneja. Ostajia, jotka ovat huolissaan terveydestä heidän rakkaansa, valitse toiminto sillä lisäyksellä.

Virtauslämmitin, hyviä ja huonoja puolia, jotka tulisi harkita teitä, ja se voi olla kauko-ohjaus, joka helpottaa laitteen toiminta. Erittäin tärkeä ominaisuus kuluttajien mielestä on suojaa kaatuminen, jotka ovat merkityksellisiä kotiin lapsia ja eläimiä. Vertaillessaan vastaavien laitteiden, samoin kuin päättää mikä konvektori- valita, sinun täytyy katsoa, ​​että on hyvä asia voi olla liian alhainen hinta. Kun valitset pitäisi maksaa katseensa kohti merkkejä, jotka ovat osoittautuneet markkinoilla kyseisen tavaran. Omistajat konvektori lämmittimet korostaa, että tällaisia ​​laitteita kuivuu ilmassa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi ei ole vastaavaa toiminnallinen menetelmää voidaan käyttää vesisäiliöön.

Yleiskatsaus laatuominaisuuksien sähköinen konvektorien

Ennen kuin valitset konvektiokuumenninta, sinun täytyy tutustu perusominaisuudet malleja, jotka löytyvät markkinoilla. Mitä valtaa, se voi vaihdella 250-3000 wattia. Pienin teho käytetään lisäksi lämmönlähteenä, kun taas mallia ja sen korkein eksponentti voidaan käyttää pääasiassa lämmitys. Lämmitetty alue voi vaihdella 1-35 neliömetriä. Jos puhumme erittäin suuret huoneet, lämmitys voi olla hyvin vaikeaa.

Valinta pitäisi tehdä vasta, kun tietää, millaista lämmityselementti on asennettu sisäpuolelle. Se voi olla monoliittinen tai nauha elementti sekä PETN. Asiantuntijat suosittelevat suostutella valintansa hyväksi lämmityselementti monoliittinen tyyppi. Valitsemalla Virtauslämmitin? Arvosteluja, toimintaperiaatteet - kaikki tämä on ensin tutkittava. On kuitenkin tärkeää kiinnittää huomiota myös asennustyypin, joka voi olla seinään tai lattiaan. Jos laite on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​samassa huoneessa, se on parasta suosia seinätelineen lajikkeita. Tämä säästää tilaa huoneeseen.

Arvo voidaan vaikuttaa johdon, eli aisti-, mekaaninen tai elektroninen. Ensimmäinen lajike on melko harvinaista, mutta on kalliimpi kuin muut. Jos et vieläkään osaa päättää, valita termostaatin, on parasta antaa etusija mekaanisesti luopumista. Periaatetta laitteiston toiminta on liike ilmamassojen. Alempi korkeus laitteen, sitä nopeammin lämpimässä huoneessa. Indikaattori voi saavuttaa määrä 65 senttimetriä.

Erityisesti öljyn lämmittimet

Jos herättää kysymyksen siitä, mikä on parempi - Virtauslämmitin tai öljylämmitys, kannattaa harkita sekä laitteen tietoja. Ensimmäinen näistä on kuvattu edellä, kun taas toinen keskittyy myöhemmin tässä artikkelissa. Niistä myönteisiä ominaisuuksia voit valita äänetön, edullisia ja helposti siirtyä eri etäisyyksillä. Tässä tapauksessa myös, että on tärkeää valita oikea kapasiteetti, tarve ohjaavat katon korkeus. Jos tämä luku on pienempi kuin 3 metriä, tehokkaan lämmityksen 10 neliömetriä tilaa täytyy ostaa jäähdytin, voima, joka on yhtä suuri kuin yksi kilowattia. Myynti voidaan nähdä aggregaatteja, joiden teho vaihtelee 1-2,5.

Vertailu öljyn ja konvektori lämmittimet

Jos päätät valita konvektiolämmittimet, hyvät ja huonot puolet laitteen on tärkeää ottaa huomioon jo ennen matkaa kauppaan. Öljystä, tällaiset laitteet ovat eri rungon muoto, joka on sileä ja tasainen. Öljyn yksiköt sijoitetaan yleensä lattialle, joka erottaa ne konvektorin. Jos haluat, voit jopa asentaa jalkalistat lämmittimet, jonka korkeus voi nousta 15 senttimetriä pitkä alkaa 1500, katso jos et voi päättää, valitse konvektori tai öljylämmitys, joka on parempi molempien laitteiden -. Auttaa ymmärtämään esitettyä tietoa artikkelissa.

Laitteet voidaan verrata toisiinsa suhteen käytön tehokkuutta. Öljyinen laji kuluttaa 1/4 sähköä yli konvektorin. Johtuen siitä, että sähkön hinta nousee jatkuvasti, tämä tekijä voi olla ratkaiseva, kun ostat laitteen. Aika tärkeä ja lämpenee aikana. Avulla Öljynlämmittimen toteutetaan useassa vaiheessa. Ensimmäinen sähköä edistää lämmitys PETN, joka lämmittää öljyn, jälkimmäinen antaa pois lämpöä kotelon reunoista. Tämä prosessi voi kestää kauan, kun tietty määrä sähköä kuluu. Niinpä kuluttajat sanoa, että kun laite huoneessa on lämmin kerralla. Nopeuttaa prosessia voi rakennettu Öljynlämmittimen faneja. Jos puhumme konvektorin, se alkaa välittömästi ilman lämmittämiseen, ja tehokkuus on tässä tapauksessa 95%. Kuumennusnopeus ei ole niin korkea, öljynjäähdytin, joka on varustettu tuulettimella, jossa on lisäehtoja voittaa konvektorin.

Kumpi on parempi - Virtauslämmitin tai öljylämmitys

Jos et voi päättää, mitä valita - tai Virtauslämmitin öljylämmitys, joka on parempi molempien laitteiden avulla voidaan ymmärtää tietoa jokaisen yksikön. Puhumme asennuksesta ja helppous kuljettaa. Kiertoilmalämmittimet tässä tapauksessa ovat liikkuvampia ja kätevä. Niiden paino ei ylitä 10 kg, kun taas öljy laitteet ovat raskaita ja tilaa vieviä. Niiden paino vaihteli 18-25 kiloa. Konvektoreita, jotka on varustettu pyörillä liikkua mukavasti tarpeeksi, ja jos vahvistaa ne seinälle, se säästää paljon tilaa, mikä helpottaa puhdistusta. Muun muassa lämpötila tuottama konvektori on miellyttävämpi ihmisen.

Jos et voi päättää, mitä valita - öljylämmitys tai konvektori yksikkö, on tärkeää ottaa huomioon myös turvallisuutta. On huomattava, että kuumaa öljyä ei ole paras ratkaisu. Se pystyy lämmittämään elin siinä määrin, että se on helppo saada poltettiin. Poikkeuksena palvella malleja, jotka syötetään tuotantoprosessin suojaava kotelo.

Jos et vieläkään osaa päättää, mitä valita - öljylämmitys tai konvektori yksikkö, on tarpeen luottaa mielestä tämän alan asiantuntijoiden, jotka neuvovat ostaa viimeinen mainituista malleista. Ne ovat turvallisia, hiljainen ja helppo käyttää.

Valinta sähköinen konvektorin lämmittimet

Perinteiset maamme veden lämmitys - monimutkainen ja kallis asennusvaiheessa. Koska monet etsivät muita vaihtoehtoja tilojen lämmitykseen, sorkkaraudat, huviloita ja huoneistoja. Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen - se on sähköinen konvektori lämmitys. Asennus on erittäin yksinkertainen: laittaa tai ripustaa, kääntyi pistorasiaan. Kaikki. Voit paistatella. Ainoa rajoitus - onko johdot olla tällaisia ​​kuorman. Toinen - kunnon sähkölaskua, mutta niitä voidaan vähentää asettamalla kahden tariffi metriä.

Sähkölämmitys konvektorit voi olla primaarinen tai sekundaarinen lämmönlähteen

Mikä on kiertoilmauuni konvektorin

Konvektio - prosessi lämmönsiirron vuoksi liikkeen lämmitetty ilma. Konvektorin - laite, joka lämmittää ilmaa ja edistää sen liikkuvuutta. Siellä konvektori, jossa lämmitys tapahtuu kierrättämällä lämmön väliaineeseen, niin ne ovat osa veden lämmitykseen. Mutta puhumme sähkö kiertoilmalämmittimet, jotka muuntavat sähköä lämmöksi, ja ilmavirtaus lämpö leviää koko huoneeseen.

Mukaan asennukset menetelmä Konvektio sähköinen lämmittimet ovat seinä, lattia, lattialämmitys (upotettu maanpinnan alapuolella), Baseboard ja yleinen (asennettu jalat, jotka toimitetaan tai ripustaa seinälle).

Periaate konvektiolämmityksen

Joka lämmitysmuoto sähkökiukaat on parempi olla sanoa. Kaikenlaisen räätälöity termodynamiikan (joka tapauksessa, normaali yritykset tehdä niin), niin että valinta perustuu vain omat mieltymyksensä ja minkälainen rakenne parhaiten sopii suunnittelun tilaa. Kukaan kieltää laittaa asunnon, talon tai jopa huoneen eletkrokonvektory erityyppisiä. Tärkeintä, että kestänyt johdotus.

Laite sähkölämmityksen konvektorit

Lämmittimet laite on yksinkertainen:

 • kotelon, jossa on ilman tuloaukko ja ilman poistoaukko;
 • lämmityselementti;
 • anturit ja ohjaus- ja valvontayksikkö.

Kotelo - lämpöä kestävästä muovista. Muodon mukaan voi olla tasainen tai kupera, suorakaiteen tai neliön. Jos on reikiä pohjassa - ne imetään kylmää ilmaa. Ylemmässä kehon osassa on myös aukkoja. Niistä tulee ulos kuumaa ilmaa. Liikkuminen ilman tapahtuu pysähtymättä, ja lämmittää huoneeseen.

Laite Virtauslämmitin

Lämmityselementti sähkö konvektorin - se mitä pitäisi etsiä valitessaan. Tyypistä lämmittimen se riippuu käyttöikää laitteiden ja ilmastointi.

Tyypit lämpöelementin paneeli lämmittimet

Lämmityselementit sähkö konvektori lämmitys laittaa kolmenlaisia:

 • Neula. Tämä nauha on tehty dielektrisestä, jotka on asennettu sarana-nastat seoksesta kromia ja nikkeliä. Lämmitin pinta tulvii kerros suojaava lakka. Saranat työntyvät molemmin puolin, lämmittää hyvin nopeasti, kuten jäähtyy nopeasti, ja tämä on sekä näiden lämmittimien - helppo ylläpitää haluttu lämpötila. Toinen myönteinen seikka - edullisia. Lämmittimet neula-tyyppisiä lämmittimiä ovat kolmasosaa halvempia. puutteita - ei voida käyttää suuressa kosteudessa, hauraus neulojen johtaa siihen, että lämmityselementti nopeasti epäonnistuu.

Neula lämmitin sähköllä konvektori

Lämmitin evät nopeasti lämmön voduha

Paras on sähköinen konvektori lämmitys monoliitti lämmittimet, mutta ne ovat myös kalleimpia. Käyttämällä lämmittimet - hieman halvempia.

Sähkölämmitys konvektorit voidaan ohjata mekaanisesti tai sähköisesti termostaatti. Edullisimmat Konvektio lämmittimien termostaatti että kun saavutetaan ennalta määrätty lämpötila katkaisee syöttöpiirin lämmityselementin. Jäähdytettäessä kontakti tulee uudelleen, lämmitin kytketään käyttöön. Tämän tyyppiset laitteet eivät voi ylläpitää jatkuvaa huoneen lämpötila - termostaatti laukaisi kosketukseen lämpölevy, pikemminkin kuin ilman lämpötila. Mutta ne ovat yksinkertaisia ​​ja melko luotettava.

Mekaaninen termostaatti sähkölämmitys virtauslämmittimet Nobo

Elektroninen ohjaus käyttää useita antureita, jotka valvovat tilan huoneilman, lämpenemä itse laite. Tiedot käsitellään mikroprosessorilla, joka säätää lämmittimen toimintaa. Haluttu tila on asetettu ohjauspaneelista, joka sijaitsee rungossa, ja siellä on malli, jossa on kauko-ohjattu. Löydät ohjelmoitava malleja asettaa lämmityskäytössä viikon - kunnes ei kukaan kotona laittaa tukea noin + 10 ° C tai alle ja tallentaa tilejä, tulevan ihmisiä, huone lämmennyt mukavan lämpötilan. On yleisesti "älykäs" malleja, jotka voidaan integroida järjestelmään "älykäs koti" ja hallita niitä tietokoneelta.

Pikemminkin kyse ei ole: jotkut konvektori soveltuu täyttäminen toiveistasi. Jos haluat tuoda ulkonäkö tilojen standardin, voit ripustaa ikkunan suorakulmainen seinä konvektorien. Hieman enemmän huomiota houkutella malleja, jotka voidaan asentaa kattoon, mutta ne eivät ole saatavilla lapset ja lemmikit - niitä ei voida polttaa tai "säätää" omalla tavallaan. Asennusmenetelmä sitten sama - kannattimille kiinnitetty seinään. Se eroaa vain muodossa suluissa.

Paikka asennus lämmittimet valita minkä tahansa. On toivottavaa, ainoastaan, että sitä ei ole suljettu huonekalut

Jos haluat lämmittimet eivät näkyneet - täytyy valita sokkelin mallien ja lattialämmitys. Täällä on erilainen asennus: vain laittaa jalkalistat ja kytketty verkkoon, ja alle sisäpuolelta on tehtävä erityisiä syvennyksiä lattialla - niiden yläpaneelin oltava samalla tasolla viimeistely polom.V yleisesti ilman kunnostus niiden ei ole asetettu.

Se on upotettu lattiaan konvektorien. Hekin ovat sähköisiä

Jos konvektorin tarvitaan vain ylimääräisenä lämmönlähde - ajan voimakas kylmä - on järkevää ottaa pari yksikköä pieni kapasiteetti - 1-1,5 kW. Ne voidaan järjestää uudelleen niissä huoneissa, joissa haluat nostaa lämpötilaa. Jos konvektori lämmitys - ainoa lämmönlähde on paljon vakavampi.

Jotain tällaista voidaan odottaa kiertoilmalämmittimet Virta

Jos kaikki on tehty "mielessä" on laskettava lämpöhäviö talon tai asunnon ja tulosten laskennan poimia laitteita. Itse asiassa näin on hyvin harvinaista. Paljon todennäköisemmin uskoa tarvittava lämmitysteho alueen: lämmittää 10 m². m. Alalla tarvitaan 12 kW lämpöä. Mutta tämä on normi keskimääräinen huonekorkeus - 2,50-2,70 m ja keskimääräinen eristyksen. Jos rima (se on välttämätöntä kuumentaa ilman tilavuus) tai eristys ei "ei", teho kasvaa 20-30%.

Valmistajat ja hinnat

Sähköinen konvektori lämmittimet tuottaa useita yrityksiä tuottamaan muita laitteita - Electrolux, AEG, Hyundai, Stiebel Eltron, Zanussi. Lisäksi on olemassa monia yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet tällaiseen teknologiaan tai tuottaa vielä kaksi tai kolme ryhmää tuotteita. Heidän joukossaan on venäläiset tuottajat - Ballu, Termica, Ural Mikma-Term, Alvin. On myös joukko eurooppalaisia ​​merkkejä:

 • Airele, Noirot ja Atlantin (Ranska)
 • Extra, Royal Thermo, Scoole, Timberk, WWQ (PRC),
 • Frico (Ruotsi)
 • NeoClima (Kreikka)
 • Nobo (Norja)

ja paljon enemmän muita. Sähkölämmitys Euroopassa - normi, ne harvoin löytyy vettä. Siksi useat yritykset harjoittavat tuotantoa tällaisten laitteiden. Mutta, kuten tavallista viime vuosina, useimmat yritykset liikkeeseen tuotantoa Kiinassa, niin että kokoonpano on useimmiten - Kiina, mutta laadunvalvonta on oltava tasolla.

Sähkölämmitys konvektorit voi olla kapasiteetti 0,5 kW 2,5-3 kW. Työskentelee pääasiassa verkon 220 löytyy, tarvittaessa, kolme-vaihe - 380 V. kasvava teho kasvaa mitat (pääasiassa suunnassa) ja hinta. Jos puhumme hintoja keskimäärin tuontitavaroiden hinnat sähkö kiertoilmalämmittimet noin $ 80-250, Venäjän - $ 30-85.

Hyödyllisiä lisäominaisuuksia

Valitsemalla sähköinen konvektori lämmitys, kiinnittää huomiota paitsi teknisten parametrien. On myös muita ominaisuuksia, jotka parantavat mukavuutta ja turvallisuutta:

 • Ylikuumenemissuoja. Jos lisäksi anturi, joka kytkee virran pois päältä, kun raja-arvon. Yleensä se on + 60 ° C: ssa
 • Invaliditeettiin syksyllä. Tästä on hyötyä malleissa lattia asennustapa. Kun asema (voimakas lasku tai kallistus) virta on kytketty pois päältä. Tämä ominaisuus estää mahdollisen tulipalon.
 • Käynnistä. Kun käynnistät Lämmittimet altistaa asetukset automaattisessa tilassa, joka oli irrotettaessa.

Jalkalistat konvektori tyyppi - hyvin matala ja pitkä

Suojaus ylikuumenemista ja laukaisu syksyllä - erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka parantavat turvallisuutta laitteita. Mitä muuta voit kiinnittää huomiota - kuinka kovaa tai hiljaa työyksikön. Se ei ole vain PETN (hän ​​yleensä kääntää). Kun laukeaa klatsat ja mekaaninen termostaatti. Jos valitset konvektiolämmittimet makuuhuoneeseen, hiljainen - tämä on erittäin tärkeää.

1