sähköinen ruuvimeisseli

Sähköporakoneet: tyypit, ominaisuudet ja kuvaus, tuottajista ja arvostelut

Kohderahastona, oli se sitten ammattilainen tai amatööri, on käytettävissään joukko erilaisia ​​työkaluja. Ne tarvitsee vain suorittaa useita eri toimintoja, joita tarvitaan prosessissa rakennus- tai korjaustöitä. Laitteet eivät vie liikaa tilaa, monet käyttäjät ovat yleismaailmallisia laitteita, jotka voivat suorittaa useita tehtäviä. Yksi tällainen työkalu tekee porakoneen. On olemassa monenlaisia ​​tällaisia ​​laitteita. Miten valita paras Esimerkiksi Mielipiteitä asiantuntija rakennus- ja korjaustoiminta sekä tavallisille käyttäjille.

Porakoneen työkalu kutsutaan, pääasiallinen tarkoitus on annettu porata reikiä halkaisijaltaan erilaisia ​​materiaaleja. Esimerkiksi, se voi olla metallia, muovia, puuta, keramiikkaa, tiili tai jopa betoni. Tämä on sen tärkein toiminto.

Mutta, koska siinä on myös toimia ruuvimeisseli, laitteet voidaan kiristää tai löysäämällä pultteja, kiinnittimet kierreruuvit. Myös rakentajat käyttävät usein työkalua, kuten porakoneen, sekoittamiseen laastin, strippaamalla tai kiillotus kaikenlaisia ​​pinnoille. Ja tämä ei ole täydellinen luettelo sen ominaisuuksia.

Saatavuus sylinteriampulleissa suuttimien avulla hakea mukaan vastauksia asiantuntijoiden porakoneen universaalina väline monenlaisia ​​mahdollisuuksia.

Ymmärtää, miten valita oikea porakoneen, sinun täytyy päättää millä ehdoilla, mitä lataa se toimii. Moderni markkinat rakennus- ja korjauspalvelut tarjoaa laajan valikoiman työkaluja tarjotaan. Jakaa kotitalouden ja työkalut.

Kotitalouskäyttöön hyväkuntoisemmiksi vähemmän tehokas, mutta halpa porakone. Miten valita ammatillinen laitteiden rakentajille, pyytää korkeampi voima. Tällainen väline edellyttää usein ja suhteellisen suuria kuormia. Siksi siihen kasvavia vaatimuksia esittänyt verrattuna kodin laitteeseen.

Professional sähköporat on korkeampi hinta. Se on noin 2-3 kertaa suurempi kuin tuotteiden suunniteltu suorittamaan korjaustöihin.

Jos ajatellaan laitteen edustettuina kannalta parhaiden valmistajien, täällä on johtajia tuotannon ammatillinen ja kuluttajien-tyypin laitteita.

Niistä laadukas luotettava vaihtoehtoja kotikäyttöön, kannattaa valita malleja, kuten porakoneen "Enkor9raquo; DE-450ER / 10, FIT-80014, Gardenlux CD14-22 sekä yhtiön tuotteiden "Interskol9raquo," Zubr9raquo; ja muut kotimaiset valmistajat.

Yritykset valitaan tyypillisesti malleja, kuten Bosch GSR 36, Bosch GSR 18 sekä "Interskol DU800ER" "Makita-47009raquo," Ankkuri DE-500ER / 10 "ja niin edelleen. D. Tällaisia ​​malleja voidaan kestää suuria kuormia, iskuja ja alamäkiä korkeudesta 2 metriä.

Professional porakoneen, jonka hinta on noin 15-20000. Rub., Ei ole edullinen kaikille yleismies. Siksi kotitalouskäyttöön olisi hieno malli maksaa noin 2-5000. Rub.

Lisäksi kustannuksia ja tarkoituksen kannalta ammatti- tai kotitalouskäyttöön laitteen, kannattaa kiinnittää huomiota sen vaatimukset.

Jokainen työkalu malli toimii paremmin toiminnon tai poraa tai ruuvimeisselillä. Tämän vuoksi on välttämätöntä ennen ostoa päättää kiristää kiinnikkeitä tai porata reikiä enää tarvita uuden työkalun.

Jos valintaprosessissa käyttäjä on painottunut ensisijainen pora toiminto, tekniset ominaisuudet laitteen syytä muistaa, että määrä kierrosta minuutissa on vähintään 1000.

Suorittaa kiinnitys- ja asennustyötä sopivat laitteet indikaattoreita, kuten 500 rpm. / Min.

Suurin vääntömomentti tekee selväksi, mitä suurin kuormitus kestää työkalun. Tyypillisesti nykyaikaisissa välineitä, kuten porakoneen FIT, «,, Interskol9raquo" Zubr9raquo, 'Makita9raquo,' Metabo9raquo, se on yhtä suuri kuin 5-30 Nm. Ammattikäyttöön myös suorittaessaan teoksia monimutkaisia ​​ja tarkkuus, käytä laitteita momenttiin 100-150 Nm.

Yleensä mallien kanssa keskimääräinen tai korkea vääntömomentti on tilakytkimellä. Tämä tekee laitteen monipuolinen ja voit työskennellä tehokkaasti tahansa materiaalia.

Parhaat mallit voidaan pitää tuotteita, joiden keskimääräinen vääntömomentti, kuten Boschin GSB 14,4-2, Gardenlux CD18-2M ym.

Tavallista poraa pystyi työskentelemään kestäviä materiaaleja, valmistajat sisällyttää shokissa toiminto. Tämä mahdollistaa käsitellä terästä tai betonia. On olemassa monia malleja laitteita katsota vaikuttavan toiminnon varsin kohtuulliseen hintaan.

Esimerkiksi, näitä ovat esimerkiksi sähköinen ruuvimeisseli, porata "Interskol ohjain 780 ER", Bosch PSB 14,4 LI-2, Sparky BUR2 250CE ja t. D.

Vaikka monet mallit eivät ole tätä toimintoa. Erityisesti se koskee työkalu, jolla voi asentaa ja ottaa asennustyötä. Kustannukset tämä vaihtoehto olisi halvempaa teknologiaa. Esimerkiksi jos työtä vain tarkoitus puuta tai muovia, sopivan mallin Gardenlux CD 12-2M.

Porat on erilaisia ​​ammuksia. Jos tämä hex, niin muutosnopeus suuttimen varsi on nopea. Esittää teoksen vahvistamisen patruuna tyyppi on täydellinen. He ovat esimerkiksi mallin Bosch PSR 7,2 LI.

Toinen tyyppi patruuna toimii pikaistukka. Sen avulla voit korjata kaikenlaisia ​​tarvikkeet. Kauneus tämä laite on myös epäilemättä koska vain pieni ponnistus varren ja saatavuus mode "taakse" asettaa bitin tai poralla. Kuitenkin korvaaminen kestää hieman kauemmin. Tämän tyyppinen patruuna on mallin Bosch GSB 14,4V-LI L-Boxx. Myös laitteiden mahdollistaa nopeamman käyttäen akselilukko. Siten kasetti on porakoneen Boschin GSB 14,4V-LI.

Nykyään valmistajat tämä laite tarjoaa monia muita tuoteominaisuuksia. Suosituin niistä pidetään lyhty valot kehossa, sekä osia, jotka laajentavat laitteen ominaisuuksien käytön. Jokainen ylimääräinen elementti kasvattaa tuotantokustannuksia. Siksi on tarpeen arvioida aste että tällaisia ​​toimintoja.

Esimerkiksi ammatillisen valmistajan shokin tyyppisiä laitteita tarjota täydellinen ylimääräisiä istukka, syvyysrajoittimen tai kahva.

Halpaa porakoneen, kotikäyttöön tarkoitetuissa, voi olla valaistus koteloon. Tapahtuu, yhtiö tarjoaa tuotteidensa ylimääräinen harjoitteita.

Keskuudessa sekä kallista halpa versioita laitteiden löytyi väärennös. Niiden laatu on merkittävästi erilainen kuin alkuperäinen. Tässä tapauksessa hinta voi olla jopa suurempi kuin esillä olevan teknologian.

Välttää ostamalla väärennöksistä, sinun täytyy ostaa tuotteita vain luotettavilta toimittajilta, jotka tunnollisesti valvoa tuotteiden laatua. On myös tunnuspiirteitä väärentäminen. Yksi niistä on ilman takuuta. Esimerkiksi porakoneen "Makita9raquo;" Interskol9raquo; "Enkor9raquo; ja monet muut, taataan 12 kuukautta. Se antaa valmistajalle. Voucher on aivan täynnä.

Kannattaa myös kiinnittää huomiota läsnäolo alkuperäinen pakkaus ja kaikki toimituksen luetellut osat valmistaja. Näin vältetään ostamalla huonolaatuisia väärennöksiä.

Niistä halutuimmista tuotemerkkejä, jotka tuottavat kuluttajille, on olemassa paljon sekä kotimaisia ​​että ulkomaisia ​​yrityksiä. Suuri amerikkalainen yritys, joka tuottaa sähkötyökaluja, on musta & Decker. Heidän tuotteensa suunnitellaan kotikäyttöön. Kotona ja ammatillisiin tarkoituksiin käyttää Hitachi tuotteita, ja Bosch.

Ammattilaiset valitsevat usein laitteiden Makita tuotemerkin. Se on hyvin vahva, luotettava ja aika-testattu työkaluja.

Niistä halpalentoyhtiöiden leimaa valmistajien sangen luotettavia ja käytettävyyttä kotona sähköporakoneiden yritykset "Interskol9raquo;" Zubr9raquo, ja "Enkor9raquo;.

Hyviä arvosteluja kuluttajista mainitsi lisävarusteet merkit DeWALT Metabo, Sparky, Sturm, AEG.

Porakoneen, selostuksia josta lähtevät usein asiantuntijat esittivät työkalun lisäksi valmistajat, valitaan useita teknisiä indikaattoreita.

Siten määräävät tekijät hyviä työkaluja ammattilaisten ovat havainneet useita toimintoja. Näitä ovat: saatavuus päinvastoin, kytkin pyörimisnopeus, eri ammuksia tyyppisiä suuttimia, samoin kuin isku porattaessa betoniin.

Asiantuntijat on merkitty korkealaatuisen suosittuja tuotemerkkejä kuten Makita, Sparky Skil Metabo Bosch. Kotimaisten valmistajien yksi luotettava työkalu korostivat yritys "Interskol9raquo;. Asiantuntijat huomauttavat myös, että sinun pitäisi varoa väärennöksistä, etenkin suosituin tuotemerkkejä. Koska niiden suuren kysynnän tällaisia ​​välineitä huijarit valita kohde hänen etujensa.

Asiantuntijat myös neuvovat ostamaan laitteita tarpeisiinsa selvästi. Se ei tarvitse maksaa ylimääräistä lisäominaisuuksia tai kapasiteettia yksikkö, jota ei käytetä tulevaisuudessa.

Ottaa perehtynyt kaltaista välinettä porakoneen ja analysointi palautetta käyttäjiltä ja asiantuntijat voivat tehdä oikean valinnan ostaessaan. Joilla on määritellyt tarkoituksen laitteiden sekä vastuullisesti lähestyi valintaprosessi vaadittavat laitteet, valitse paras malli, joka kestää pitkään ja tehokkaasti, se ei ole ollenkaan vaikeaa. Prosessi korjata työkalulla tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti, sekä fyysistä voimaa työntekijöiden kustannuksista on paljon vähemmän.

Ruuvimeisseli sähköverkko: kumpi on parempi

Sähköinen ruuvimeisseli - tämä on yksi suosituimmista työkaluja, jotka on kuullut kaikkia. Työkalu tällainen on ehdottomasti oltava käytettävissä missä tahansa isäntä, koska voit käyttää sitä suorittaa erilaisia ​​kotitöitä. Käyttäen verkko voi ruuvimeisseli sekunnissa kiristä eri pultteja tai ruuveja, ruuvit hyvin usein.

Joskus on tarpeen koota uusia huonekaluja. Tottuneet tähän erilaisia ​​ruuvimeisseli on erittäin epämiellyttävä, ja kun tällainen kokonaisuus vievät paljon. Tässä tilanteessa sähköinen ruuvimeisseli on yksinkertaisesti välttämätön väline. Monet nykyaikaiset verkkomalleissa voidaan kutsua halpa tarpeeksi, ja niillä on hyvä tekniset tiedot ja voit käyttää niitä monta vuotta (paitsi tietenkin, oikeutta käyttää ja hoitaa niitä kunnolla).

Huolimatta siitä, että tuotevalikoima tämäntyyppisen on erittäin suuri, mitkä yksi sopii parhaiten sinulle, se ei aina ole helppoa, varsinkin jos olet melko hyvä tässä väline. Tuolloin osto on otettava huomioon paljon vivahteita, mistä kuinka usein aiot käyttää työkalua ja mihin tarkoitukseen.

Ruuvimeisseli sähköverkko, kumpi on parempi valita talon tämä on hyvin ajankohtainen aihe, ja jos et voi tehdä valinnan, sitten ratkaisu ongelmaan auttaa asiantuntija-apua.

Ruuvimeisseli AC tai akkua, joka on parempi Suurimmat erot

Jos on kysymys siitä, mitä eroja akun ja verkon tyypin voima, sitä pidetään tärkeimpänä tietysti tapa valtaa. Nykyään suurin osa tämänkaltaisten yksikköjen on yksi akkuruuvinvääntimet. Samaan aikaan on vielä ihmisiä, jotka käyttävät ja verkkomalleissa saavat virtansa sähköverkosta. Samalla ladattavat tuotteet ovat suosittuja, koska niiden avulla voit työskennellä missä tahansa ilman mitään rajoituksia. Tämä tarkoittaa sitä, että ennen kuin aloitat etsiä pistorasiaa ei ole huoneessa tai käyttää useita jatkojohtoja suorittaa tietty manipulointia.

Samalla valta ruuvimeisseli voi olla erilainen, koska se tosiasia, että työkalu on erilaisia ​​akku. Tähän mennessä on kolme erityyppisiä paristoja, eli:

Asiantuntijat sanovat, että litium-ioni-akku tyyppi voi kutsua kaikkein ympäristöystävällisin. Samaan aikaan, työkaluja akun erittäin huonosti sietää melko alhaisissa lämpötiloissa.

Nikkelimetallihybridi- tyyppinen kestää enintään 500 laturien ja NiCd puolestaan ​​- hieman enemmän kuin 1000. Näin ollen toinen vaihtoehto varsin suosittuja käyttäjien keskuudessa sekä ammattilaisille ja sellaisia, jotka käyttävät työkalun kotikäyttöön . On erittäin tärkeää muistaa yksi negatiivinen seikka: Kadmium on erittäin haitallista ihmisen elimistöön, ja siksi jatkuva käyttö ruuvimeisselin ladattavalla akulla voi aiheuttaa ulkonäkö terveysongelmia.

Tähän mennessä myyntiin löytyvät työkalut, jotka ovat melko pystyy ylläpitämään useita erityyppisiä paristoja ja korkea-asteen työtä heille.

Ruuvitaltat ammattitaitoinen ja kuluttajan valintaa kumpi on parempi

Useimmat ihmiset uskovat, että jos he ostavat mitään laitteita, on tarpeen pysäyttää valintasi yksinomaan ammattilainen. Tietenkin tällainen päätös voisi kutsua loogisia, mutta ei aina, tämä tekniikka toimii kohtuullisen hyvin kotona. Professional Electric Tool on paljon myönteisiä puolia, joita ovat seuraavat:

 1. tällaiset työkalut ovat luotettavampia, ja niiden käyttöikä pidempi;
 2. ne ovat monta kertaa paremman suorituskyvyn;
 3. Mukana sijoitus myydään paljon tehokkaampi erityinen "zaryadnik9raquo,, jolla voit nopeasti ladata akkua.

Ruuvimeisseli verkko parempi ostaa. Samalla, se ei ollut ilman haittoja:

 • arvo instrumentin. Vaikka pidämme erittäin tärkeänä kilpailu, hinta työkalut ovat edelleen huomattavasti korkeampi kuin tavallinen kotitalouden mallia.
 • Paino ammattilainen yksikkö ovat yleensä suurempia kuin kuluttaja, joka suorittaa osan työstä työkalun melko raskasta ja epämukavaksi.
 • Useimmat tekniset ominaisuudet ammatillinen ruuvimeisselin voi olla tarpeeton tai turha aikana työkalun käyttöä kotona.
 • Pääsääntöisesti, jos aiot käyttää laitetta vain kotona, kodinkoneiden olisi enemmän kuin tarpeeksi, sillä ammattilaisen työkalu - ei mitään, mutta heti kun tarpeeton liikaa rahaa, joka tulevaisuudessa voi puolustautua.

Erittelyt sähköinen ruuvimeisseli

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet Sähkötyökalu hyväksytty valtaan, vääntömomentti, kääntää, pyörimisnopeus, kierrosluvun säätö, ergonomia sekä tyypin patruuna koosta.

Mitä suurempi teho ruuvimeisseli tahdonvoimaa, korkeamman tason suorituskykyä se voi ylpeillä. Samalla on muistettava, että riittävän voimakas koneet ovat raskaita ja työstää niitä ole aina kätevää.

Lisäksi on syytä sanoa voimaa tai momenttia, joka vaikuttaa työkalun ja tekee sen pyörimään. Riippuen tämä indikaattori sinun täytyy valita koon pultteja ja ruuveja, jolla työkalu voi työskennellä. Samaan aikaan, se vaikuttaa laatuun materiaaleja, jotka voidaan käsitellä käyttämällä sähköinen ruuvimeisseli.

Kukin ominaisuuksista on tärkeä rooli, ja on otettava huomioon valitessaan työkalu kotikäyttöön. Älä unohda, että sinun täytyy tutkia enemmän bittejä ja suuttimia voidaan käyttää työskenneltäessä verkon ruuvimeisselillä. Asiantuntijat suosittelevat ostaa valmiita joukko, joka tekee työstä helpompaa ja tarvittava pää on aina käden ulottuvilla. Valitse kalliimpia ja laadukkaita tuotteita, koska se mahdollistaa useita kertoja pidemmän käytön suuttimet. Kuten käytäntö osoittaa, halvempaa analogit puuttuu vain vähän hakemuksia ja sitten sinun täytyy ostaa uusia.

Muutamia vinkkejä valita sähköinen ruuvimeisseli tuotemerkin

Tähän mennessä valinta sähkötyökaluja tahansa rautakaupasta on niin suuri, se on helppo saada sekaisin. Mutta samaan aikaan on olemassa joitakin valmistajia, jotka ovat ansainneet luottamuksen ja niiden tuotteita voidaan kutsua yksi parhaista. Suosituin valmistajista sähkötyökaluja nykymaailmassa pidetään: Makita, Bosch, ja Hitachi. Työkalut yhtiön on ominaista niiden luotettavuutta ja käytetään pitkään, vaikka se maksaa heille hieman pitkä.

Kotikäyttöön ja halvempaa valmistajat Screwdrivers. Esimerkiksi hyvin testattu saksalaisen valmistajan kuten DeWalt ja Company of America - Musta & Decker.

Mikä on parempi valita sähköinen ruuvimeisseli kotiverkon voidaan sanoa vasta, kun huomioon kaikki tekniset ominaisuudet välineitä. Lisäksi on suositeltavaa verrata useita malleja. Jos välttämättä ymmärrä tässä asiassa, ota myyjän kanssa, joka puhuu kaikkia positiivisia ja negatiivisia puolia tietyn mallin ruuvimeisselillä.

Kuten blogin? Kerro meille siitä!

Korjaus asunnoissa omin käsin

Kaikki kopiointi materiaalia ilman aktiivista linkki lähde on kielletty!

Ruuvimeisseli sähköverkko: kumpi on parempi, miten valita?

Valokuva: srbu.ru

Koko elämän, iästä ja ammatista, jokaisen miehen kotona aikaa kertyy monipuolisin työkaluja, kuten pihtejä, pora, palapelin ja vastaavat. Usein käsitellä myös kokoonpano huonekalujen, roikkuu räystäät, kaapit ja hyllyt, joissa joskus täytyy ruuvi sama tai eri määrä ruuveja tai ruuveilla. Jos se on vain pari, on mahdollista soveltaa tavallista ruuvimeisseliä, mutta jos kohtaat ongelman laadun kiinnitetty kipsilevyä korjaus-, kunnostaa huonekaluja ja niin edelleen, se ei voi tehdä ilman ruuvimeisseliä. Kuitenkin valinta verkon ruuvimeisseli asia ei ole yksinkertaista, ja ostaa mitään satunnaisesti ei mitään kotiin yleismies. Kyse on siitä, miten valita konetyökalu virtansa tavanomaiseen verkkoon, puhumme tänään, varsinkin kun ei ole mitään pelottavaa ei ole täällä.

Universal ruuvimeisseli sähköverkko, kumpi on parempi

Valokuva: 4Living.ru

Virta on viime aikoina tullut paljon monipuolisempi ja laaja, ja siellä on tuskin kotitalouden, varsinkin kun kyse on yksityisen sektorin, jossa on täydellinen tällaisia ​​laitteita. Ja kuten tavalliset ihmiset, sekä ammattitaitoinen mestareita sopivat, että ilman tällaista työkalua ei ole helppo selviytyä edes alkeellisinta kotitöitä. Sähköiset ruuvimeisseliä, jonka luokitus lyhyesti annamme lopussa artikkelin, suosio voidaan verrata poralla ja vielä yleisempää kuin lyöntejä.

Jos kaikki toimii kiristysruuvien tai ruuveilla aiot viettää kotona tai omassa sivusto, on järkevää ostaa verkon yksikön yhden sijaan, joka on varustettu autonominen virtalähteen, eli akku. Useimmiten, kun laitetta ei ole tarkoitettu ammattikäyttöön, joustavuus ja liikkuvuus on pitkälti merkityksetöntä, ja hyvä akku on yleensä huomattavasti lisää kustannuksia työkalun.

Getting ongelmaan, joka verkko on paras ostaa ruuvimeisseli, on ensin ymmärrettävä, mitä tarvitset on työkalu taloudessa. Asia on, että kaikki mallit, joissa akut on erilaisia ​​ainutlaatuisia etuja kuitenkin ja haitat ne puuttuvat myös, ja se on välittömästi tutkittava, koska tällaisessa laitteessa on suhteellisen korkeat kustannukset, varsinkin kun kyse on merkkituotteita, merkkituotteiden mallit .

 • Electric Ruuvitaltat, miten valita, mitä puhumme, se on paljon kevyempi ja kompaktimpi akku, kuten koteloidut tai kiinnitetty siihen lisää merkittävästi akun kokoa ja painoa työkaluun.
 • Käytön aikana VÄÄNNIN, työskentelevät akku vähitellen laskevat, sekä maksu akkuja.
 • Riippuen siitä, millainen akku on asennettu, on mahdollista, että on välttämätöntä keskeytettävä kaikki kertaa, lataa sitä, mitä verkon mallit eivät tarkalleen tapahdu.
 • Tämän gadget on toiminut jo pitkään, on tiukasti kiinni varastointi- sekä virtaa.

Muun muassa on muitakin syitä, miksi verkon ruuvimeisseli, joka on parempi nyt ymmärtää, on tarpeen mieluummin mobiili eli itsenäisen ylimääräisiä akkuja. Esimerkiksi yli ajan, akku yksinkertaisesti epäonnistuu ja on vaihdettava, ja hinta paristoyksikössä on paljon suurempi kuin joka toimii tavallisista myyntipisteistä.

Oikeat painopisteet on aina hinta: miten valita sähköinen ruuvimeisseli kotiin

Valokuva: MoiInstrumenty.ru

Monet ihmiset, jotka eivät ole aiemmin käsitelty valikoima sähkölaitteita, yrittävät keskittyä vain kustannuksia laitteen. Tämä lähestymistapa ei pohjimmiltaan ole totta, koska ilman kokemusta voi saada järjettömän kalliita, mutta vähän hyötyä soittimesi tarkoituksiin. Jokainen malli on välttämättä tuote passi, jossa on kaikki yksityiskohtaiset tiedot, että sinun täytyy oppia lopulta päättää, miten valita VÄÄNNIN omiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Kotitalous- ja ammattikäyttöön mallien ruuvimeisseleitä: vaikeuksista vaalit

Aluksi on syytä miettiä tarkkaan, mihin tarkoitukseen tarvitset ruuvimeisseliä, kun kaikki tämä on ensimmäinen paikka riippuu valinta. Jos olet vain muutaman kerran kuukaudessa kiinnitä repaleinen räystään, remontti jotain tai ripustaa kuvan, järkeä ostaa kalliita laitteita etuja, ei tietenkään. Amatööri kotiin mallia voidaan helposti käsitellä näitä yksinkertaisia ​​tehtäviä samanaikaisesti pystyä tallentamaan perheen budjetin.

Valokuva: propowertools.ru

Jos päätät työskennellä kunniaksi, he aloittivat kodin korjaus vai huonekalujen tuotantoon talossa ilman laadukkaan ammatillisen laitteet eivät toimi riittävän tarkasti. Screwdrivers ammattilainen suunnitelma usein varsin voimakas, vaikuttava ja suuret. Eli kaikki on helppo pikku asioita voit tehdä halpa kiinalainen laite, mutta vakava ongelma ja ratkaisukeinona välttämätöntä valita ammatillinen ja vakavia.

nopeus ja vääntömomentti: paras verkko sinulle ruuvimeisseliä

Jokainen, joka kävi koulua, voi muistaa, että kaikki käytetty voima mitataan Nm (Nm), koska kiinnitetty ruuvin vahvuutta mitataan myös tällä tavalla.

 • Laadulliset ja kalliita ammattilaisen työkalu antaa valtaa vääntöä, ja puhumme siitä, 20-130 Nm, ja tämä ei ole rajaa.
 • Tämä luku voidaan porata reikiä ja ruuvit ja ruuvit ruuvataan riittävän kiinteiden aineiden. Tällöin moottori kehittää 1200-1300 rpm, mikä on herättänyt kunnioitusta.
 • Kotimaan malleissa se on paljon helpompaa, koska vääntömomentti voidaan rajoittaa 10-15 Nm siellä neljä tai viisisataa kierrosta minuutissa. Koota kalusteet, kipsilevyä, korjata kaikenlaisia ​​pikku asioita, ja autotalli sellaisenaan ruuvimeisseli riittää. Kustannukset se on paljon pienempi kuin vysokooborotisty ammattilainen, ja tämä ei ole merkityksetön tekijä meidän melko taloudellisesti vaikeina aikoina.

Valokuva: Kuvalda.ru

 • On huomattava, että toisin kuin loput teho, vääntömomentti ruuvimeisseli usein voi itsenäisesti säätää, riippuen tehtäviä.
 • Säätämään erityisesti taakse asennettu istukka kiristysrengas rajoitin. Se on tämän renkaan läpi, ja on vahvistettu, joka kohdistaa voiman gadgetin ruuvin ja sitten pysähtyy. Sen olisi varmistettava, että rengas on leimattu varmasti siellä, se tulee suojata instrumentti ennenaikaiselta pilaantumiselta, laajentaa merkittävästi keskimääräiselle palveluaan.

Useimmiten se on rajoittava rengas toimii myös kytkin porata tilaan, ruuvimeisseliä tilassa, jälkimmäinen toimii erityistä Ratchet moottoriin, jota kuuluu käytön aikana, ja ne suojaavat sitä jatkuvaa ylikuormitusta, jolloin pääakselin luistaa. On syytä kiinnittää huomiota valittaessa vakautta moottorin seurata tarkasti, että sen liikevaihto porausta pysyi samana.

Kumpi on parempi ostaa VÄÄNNIN: patruunat ja -laskijat

Suuri merkitys käytettävyyden saman tai minkä tahansa muun välineen toistaa kiinnitysmekanismin, jonka avulla suuttimen tai poranterät ovat kiinnitetyt siihen. Ja patruunat ovat useimmiten vain kahdenlaisia ​​niistä ja sinun täytyy valita sopivin.

Valokuva: MoiInstrumenty.ru

 1. Avain kolmen leuan mekanismi, jossa kuka tarjotaan yleensä yleinen avain pyydystä.
 2. Yksinkertainen nopea mekanismi istutusta tyyppi syöttejä. Tämä kasetti on monipuolisempi, hän perustaa kokonaan suutinta tai poranterä ja työstää sitä ilman mitään ongelmia.

Ei myöskään loukkaantunut kiinnittää huomiota vaihdelaatikkoon, joka lähettää pyöriminen moottorin akselin kasetin, ja sen jälkeen sitten kärkeen tai lepakko. Kotikäytössä, ei-ammattimainen malleja tällaiset järjestelyt ovat yleensä valmistettu muovista ketjupyörät, mikä pitkällä ja melko intensiivinen käyttö voi vioittua nopeasti. Se on valita näiden mallien, joissa tähdet ovat metallia, jos aiotaan työskennellä pitkään ja hartaasti.

Takaisinveto: hyödyllinen ja hyödytön

Valokuva: russkaya-banja.ru

Jos riittävän suuri kokemus käsiteltäessä ruuvimeisseli ei voi täysin aliarvioida flyback toiminto, jota usein kutsutaan Englanti tyyliin päinvastainen. Jos sinun on irrota ruuvi tai ruuvi takaisin, varsinkin jos se on jumissa tai puristettu, niin ilman tällaista kätevä ja hyödyllisiä toimintoja ei tee mitään.

Se suorittaa tämän toiminnon yksinkertaisella elektroninen kytkin navat moottorin. Lisäksi säädin sijaitsee yleensä aivan suoraan vieressä käynnistyspainiketta. Heillä on kaksi perustilaa, normaali ja käänteinen, sekä keskiasentoon, joka täysin estää laitteen varotoimena tahatonta aktivointia. Yleensä voidaan selvittää kokeellisesti.

Hätävara sähköinen ruuvimeisseli arvostelut: mikä merkki olisi asetettava etusijalle

Markkinoilla tänään on olemassa valtava määrä erilaisia ​​vallan, että jopa varsin kokenut tässä asiassa ihmiset voivat käyttää silmäni. Ja monenlaisia ​​yrityksiä ja yritysten suosituimmista ja tunnettu kaikille, jotka ottivat ei ole selvää, milloin se ei ole yllättävää sekava ja sekavia. Kuitenkin tarpeeksi perusteellista tutkimusta ja haastattelemalla paljon ihmisiä päälliköiden ammattilaisia ​​yksinkertaisia ​​kodin omistajat ja käsityöläiset, se tehtiin improvisoitu arvostelut Ruuvitaltat, jotka ovat kannattaa ostaa ja olla ajattelematta. Olkaamme käsitellä tuloksia, jotka tarjoavat varsin odotettuja tuloksia.

Jos päätät ostaa laadukkaita sähkötyökaluja, esimerkiksi ruuvimeisseliä sinun täytyy mennä yrityksen myymälässä. Moderni markkinoilla on runsaasti väärennöksiä ja kopioiden kursailematon voida erottaa tuotenimeä kauppatavaraa. Siksi pitäisi olla erityisen varovainen ostaessaan, katsoa koko dokumentaation laitteiden sekä vaatia vaatimustenmukaisuustodistuksia.

 1. Useiden eri malleja ensimmäinen paikka joukossa verkon ruuvimeisseliä luottavaisesti jättää tuotteen Makita Japanin markkinoille. On nämä työkalut on korkein vääntömomentti, ne ovat ergonomisia, helppoa ja kätevää.
 2. Valtava joukko Saksan nimisenä Bosch, maailma kuuluisa ainutlaatuisesta sähkötyökaluja, tämä otetaan toiseksi, koska suuremmat kustannukset, samoin ehdoin tehoa ja luotettavuutta.
 3. Kolmanneksi oli miehitetty Japanin uudelleen, mutta Hitachi, joka myös tuottaa tarpeeksi laadukkaita ruuvimeisseliä, eikä vain niitä.
 4. Neljännellä sijalla ruuvimeisseliä kotimainen yritys "Interskol" hiljattain ilmestyi markkinoille, ja aktiivisesti nostaa asemaansa.
 5. Suuri positiivinen maine tänään myös kotimaisia ​​ruuvimeisseliä "Ankkuri", joka osui myös ihmisiä, joilla sen laatutekijä, korkea laatu, teho, luotettavuus ja kestävyys.

Valokuva: toool.ru

Muun muassa, kannattaa ehdottomasti varmistaa, että anna mitään sähkötyökalu valitsemasi on ollut tarpeeksi kauan. Suosituin ja tunnettuja yrityksiä, hän on ainakin vuoden, se on tosiasia. Kuitenkin yli kolme vuotta, ja mikään ei takaa, mutta se, sinulla on jotain. Joten jos tarjoat kujalla ruuvimeisseliä Makita TD0101 kaksituhatta, ja jopa takuu on viisi vuotta, luultavasti vain halua huijata. Oltava tarkkana ja työkalut palvelee sinua uskollisesti monta vuotta, ja huolellista käsittelyä ja asianmukaista hoitoa.