Sähköinen pyyhe kylpyhuone termostaatilla

Sähköinen pyyhekuivain: valita vähän virtaa ja lämpötilan säädin

Laatu vaatteiden ja lämmitys kylpyhuone aikaansaada sähköinen pyyhekuivain. Laite alhainen virrankulutus, kylmä-, anna itsesi säätää lämpenemä ja säästää rahaa.

Sähkölaitteesta kuivaus märkä pyykki on riippumaton lämmitys- tai järjestelmän ja vaatii ympäri vuoden käyttöä. Useimmiten tällainen asennettujen omakotitalot ja mökeissä, ja tehokkaampana vaihtoehtona höyrykierukoiden kerrostaloissa.

Lisäksi kuivausrumpu, sähköinen pyyhe lämmittimet lämmittää huoneeseen, jossa on asennettu, kun taas kehittymisen ehkäisemiseksi multaa, ja patogeenisten sienten. He tekevät erinomaista työtä niille annetut tehtävät ja on suunniteltu pitkän aikavälin työn istunnon jatkuva kytkentä.

Pyyhe voidaan kanssa tai ilman termostaattien niitä. Laitteet säätimillä voidaan säätää mihin tahansa toimintatilan ja kuumentamalla lämpötilaan, joka on 30-70 astetta. Celsius. Mahdollisuus itsesäädön voidaan merkittävästi vähentää sähkölaskun, säätämällä lämpötilaa tilassa tarpeisiisi. Joissakin malleissa on myös varustettu ajastimella sammumaan automaattisesti.

Poimien sähköinen pyyhekuivain alhainen energiankulutus, olisi otettava huomioon sen sisäisen rakenteen ja tarvittavaa tehoa lämmittämään koko kylpyhuonealue. Ennen ostamista, voit itsenäisesti määrän laskemiseksi kuluttamasta sähköstä tulevaisuudessa, käyttämällä erityistä kaavaa.

Kuinka paljon energiaa kuluttavia pyyhekuivain

Virrankulutus riippuu ominaisuuksista, mitat ja materiaalit valmistuksen erityisen pyyhekuivain. Yleisesti, moderni sähkölaitteet ovat suhteellisen alhaisen virrankulutuksen ja samalla tunnusomaista suhteellisen korkea lämmönsiirtokerroin.

Mukava lämpötila huoneen korkea kosteus pidetään 22-25 astetta. Celsius. Säilyttää optimaalinen lämpötila kuumennuslaitteen pitäisi tuottaa suunnilleen 100 wattia lämpöenergian neliömetriä kohden lämmitettävän alueen. Perustuu kylpyhuoneen standardin kooltaan 4 neliömetriä. m, suositeltava asennus kelan teho noin 560-600 wattia.

pyyhe valmistajat tänään tarjoavat useita malli variantteja, yksinkertaisista talousarviosta varustettu lisäasetuksia lisää käyttömukavuutta ja säästää energiankulutusta. Yksinkertaisimmassa suoritusmuodossa, kun yksikkö toimii vakiolämpötilassa, eli se on lämmitetty ja stabiilisti toimii samalla lämpötila-alueella.

Rakenteellisesti monimutkainen pyyhe varustettu erityisillä antureita, jotka, kun saavuttaa tietyn lämpötilan muunnetaan virransäästötilaan laite. Malleja tämän tyyppinen ovat suhteellisen kalliita.

Vaihtoehtoiset - elektropolotentsesushitel lämpötilan säätö, jonka avulla käyttäjä voi laittaa omat lämpötila-alueella. Jos kiireellisesti kuivausteho tai kylmempi huoneessa, juuri tarpeeksi, jotta laitteen maksimi.

Loput laite toimii minimiteholla merkittävästi ja säästää sähköä. Sähköinen malli, jossa on lämpötilansäätö kokonaisuutena maksaa 5-10% kalliimpaa kuin yksinkertaiset sähköinen pyyhekuivain, ilman lisäasetuksia, mutta hintaero maksaa itsensä nopeasti pysyvän säästöjä laskujen maksamatta kulutetaan sähköä.

Suoritusmuodot teknistä laitetta teplosberezhenie

Virrankulutus riippuu suunnittelu valitun laitteen. Riippuen sisäisten laitteiden elektropolotentsesushiteli jakaa kahteen ryhmään:

Molempia kuivaimet voidaan lämmittää 80 C: ssa. Celsius ja ovat perustaneet sisäisen ylikuumenemissuoja. Erona on se, että öljy lämmennyt paljon kauemmin, koska erityispiirteiden niiden sisäinen rakenne, mutta irrottamisen jälkeen laitteet edelleen luovuttaa lämpöä pitkään.

Niiden ontto rakenne, joka on täytetty nesteellä, joka lämmittää lämmityselementti - sen primäärisen kuumennuksen prosessi kuluttaa huomattavan määrän energiaa. 15 minuutin kuluessa ja enintään 1 Chasa lämmityselementti lämmittää täyteaineen ja suoraan lämmittimen kotelon, johon kuluttaa enempää kuin 600 wattia.

Kaikki myöhemmät ostovoimaa kun laite on lämmennyt, siirry säilyttäen saavutettu lämpötila tasolla, jolloin sähköinen pyyhekuivaimille ei enää tarvita niin suuri virrankulutus.

Malleja, joiden osana suunnittelua kutsuttuna lämmityskaapeli, melkein heti mennä korkein lämpötila valmistajan tilassa, vastaavasti, niin nopeasti viileässä (ei yli 20 minuuttia). Ne on tunnusomaista huomattavasti pienempi tehonkulutus verrattuna sähkölämmitin, mutta lämmönsiirto kaapeli laitteista on myös pienempi.

Keskimääräinen kulutus on tavallisesti alueella 35-165 wattia yhteensä toiminta-ajan riippumatta vaiheissa. Yleensä niiden muotoilu ei säädetä termostaatin alhaiset tuottavuutta ja niitä voidaan käyttää vain vaatteiden kuivaukseen eikä lämmittämiseen kylpyhuonealue.

Varoitus! Kaapelin-tyyppiset laitteet eivät ole tarpeen kuivata silkkiä, villaa, koska puutteen vuoksi valvonta ei ole mahdollista alentaa lämpötilan optimaalisen aroille kankaille.

Virrankulutus sushok sähkölämmitys kaapeli, jossa on suhteellisen pieni - se voi vaihdella 100 wattia. Teho laitteiden kokonaisuudessaan eikä korkeimmalla tasolla, verrattuna öljynä.

Neste kuvion pakkasnestettä tai öljy ovat tehokkaampia ja niillä voi olla lämpökapasiteetti, joka on enintään 2 kW - mutta siinä tapauksessa on katsottava, että tehonkulutus kasvaa myös pobudet.

Energiankulutuksen laskeminen elektrosushitelya pyyhe

Laskentateho ja miten paljon virtaa kuluu, on mahdollista pohjalta passin datayksikön kuvaavat tulevaisuuden toimintatapa.

Laskemista on yksinkertaistettu kaava E = P x R * t, jossa P - teho yksikkö K - kerroin kysyntä (ja sähköinen kela on 0,4), t - arvioitu laitteen toiminnan yöllä. Tulos kerrotaan kustannukset 1 kW / h., Ratkaisee tulevaisuuden sähkön kustannuksia kulutetaan kuormassa. Vastaavasti voimme laskea osuus energian kulutusta 1 kuukausi tai 1 vuosi, kertomalla, kuinka monta päivää - vastaavasti 30 tai 365.

Kokoonpanolla yksiköt varustettu ohjelmoitava termostaatti, joka vuosi, koska kasvava kysyntä kuluttajien on jatkuvassa kasvussa. Yksi suosituimmista nykyään voidaan kutsua tuotteita NIKA yritykset, energia, PAX, Zehnder ja Hitze, Margaroli ja Devon & Devon eri versioita ja kokoja, joista voit helposti löytää sopiva vaihtoehto makuun ja budjettiin.

Klassinen malli muodossa tikkaiden useimpien budjetin ja yleisin. Näiden lisäksi voit valita laitteen S- tai E-muotoiseksi, mikä sopii erityisen rakenteen kylpyhuoneen. Linja esitetään myös ei-standardi ja suunnitteluratkaisut, joka maksaa hieman kalliimpia, mutta se on todellinen sisustusta.

Yksi kätevä ja toimiva jo usean vuosikymmenen ajan pidetään E-muotoinen kuivurirummuissa joka sallii paitsi kuivaa pyyhkeitä, mutta myös mukautetun ommella asioita ja kengät.

Sähkölaitteet erinomaista työtä niiden suora tarkoitus vaatteiden sekä lämmitykseen kylpyhuone ja poistamalla ylimääräinen kosteus sitä. Sitä pidetään tehokkaimpana öljyn laitteet.

Erityisesti järkevä hankinta malli, jossa termostaatti, jonka avulla voit vähentää tai lisätä lämpötilaa itsenäisesti riippuen erityistarpeisiin, mikä vähentää kustannuksia sähkön maksu.

Asentaminen sähköinen pyyhkeenlämmitin: Video

Electric pyyhe: kuva

 • Valitsemalla sähköinen pyyhekuivain: joka lopettaa
 • Säädä veden pyyhekuivain kylpyhuoneessa ilman apua LVI: Valokuva ja video
 • Valitsemalla pyörivä sähköinen pyyhekuivain vesijärjestelmän tai
 • Miten valita vesi pyyhekuivain: määritetään perusparametrit laitteen kylpyhuoneeseen

Valitessaan sähköinen pyyhkeenlämmitin, minulle kysymyksen siitä, mitä ottaa mukaan lämpötilan säätö tai ei, eivät vain kestä. Tietenkin termostaatilla. Loppujen lopuksi energiaa säästävä voittaa joka tapauksessa enemmän. Jatkuvasti mennä kytkeä sen päälle tai pois päältä, en halua.

Galante osti 25 PET lämpötilan säätö, kaksi vuotta toimii normaalisti, laskuri ei tärisee, se on yleensä suositeltavaa!

Sähköinen pyyhe kylpyhuone termostaatti: Suunnittelu Ominaisuudet

Sähköinen pyyhe lämpötilan säädin on laite, jossa on lämmityslaite.

Laite on valmistettu teräsputkesta, jossa lämmityselementti on asennettu. Tämä laite voidaan asentaa mihin tahansa seinään, koska se ei ole kytketty vesiputkien.

Suunnittelussa tämä laite mahdollistaa asentaa ne mihin tahansa sopivaan paikkaan kuivumaan kylpypyyhkeet ja ilman asioita.

Elektropolotentsesushitel lämpötilan valvonta on yleensä ajastettu kytkentä päälle ja pois, jonka avulla voit turvallisesti kuivana asioita ja energian säästämiseksi.

Kuosi sähköinen pyyhetelineet

Huolimatta siitä, että laite saa virtansa on 220V, sitä pidetään ehdottoman turvallinen, koska se on tehty dielektrisiä materiaaleja, jotka estävät esiintyminen johtava virtoja kehon ja hyvän lämmönsiirron lämmittimestä.

Pyyhe on korkea luotettavuus ja pitkä käyttöikä, joka takaa korkean lämmityselementti ja yksinkertainen automaatio kaavio korjattavissa.

Asentamiseksi rakenne ei edellytä yhteyden lämmitysjärjestelmän tai erillisen viestinnän linja. Se voidaan liittää tavanomaiseen pistorasiaan. Täysi riippumattomuus apuohjelmia voit asentaa laitteeseen missä tahansa. Kiukaan asennus tehdään sähköporakoneiden ja tulpat.

Lämpötila toimintatila pyyhekuivaimen on 30-70 astetta, joka mahdollistaa lämmityksen tavaraa kuivaa tai kuumennetaan mukava huoneenlämpötilassa.

Pyyhe, joka on kytketty sähköverkkoon, on olemassa kaksi tyyppiä:

 • Öljyllä täyttöaukon. Tässä tapauksessa lämpöä lämmityselementin siirretään öljyn läpi koko rakenteen. Tällainen laite riippuu sijainnista avaruudessa, joten se ei ole suositeltavaa asettaa kulmassa. Öljylämmittimet asennetaan, sekä kentällä;
 • Kaapeli. Tällaisessa rakenteessa käytetään lämmetä kaapelin, jonka avulla voit asentaa laitteen missä tahansa asennossa. Nämä Pyyhekuivaimet lämpenevät nopeasti ja jäähtyä nopeasti, koska ei ole termisen kapasiteetin.

Rakenteesta riippumatta pyyhe termostaatilla eroavat tyypin järjestelyn. Ne ovat:

Kuten käsillään, jotta suihku kylpyhuoneessa? Opi tässä artikkelissa.

Et voi päättää asentaa alakattoon vai ei? Voimme auttaa!

Edut mallien kylpyhuoneen laitokset ovat:

 • Riippumattomuus kuuman veden syöttö;
 • Kyky asettaa halutun lämpötilan laitteen pinnalle;
 • Täysi paloturvallisuus;
 • luotettavuus;
 • Helppo asentaa.

Asentaa lämmittimet Haitat ovat:

 • Lisääntynyt sähkön kulutuksen;
 • Laitteen asennusta pistorasian lähelle. Ruusuke pitäisi tässä tapauksessa olla liitetty muuntajat tai olla suojattuja irtikytkentälaitteena.

Mitä etsiä ostaessaan?

On olemassa useita valintaperusteet sähkö pyyheliinatelineet:

 • Suunnittelu lämmitin ja tyypin kiinnikkeiden. Ennen kuin ostat laitteen, se on tarpeen määrittää paikka sen asennuksen. Tästä voit valita muoto, koko ja väri pyyhkeenlämmitin ja liitetiedoston tyyppi;
 • teho. Ostaessaan sähkölämmitin, sinun on tiedettävä sen voima riippuu kylpy alueella. 150-200 W teho riittää lämmitykseen Q1. metriä;
 • tyyppinen yhteys. Lämmitin on kytketty verkkoon kahdella tavalla - avointa ja piilossa. Piilotettu Menetelmää pidetään turvallisin. Asennustyöt suositellaan turvallisuusvaatimusten täyttyminen käyttämällä erityistä pistorasiat;
 • sähkönkulutus. Moderni pyyhe tuotettu kapasiteetti lämmityselementti 100 2000W. Joissakin malleissa on automaattinen laite päälle ja pois laite, jonka avulla voidaan hallita virrankulutusta;
 • laitetyyppi. Öljy lämmitin kuumennetaan alla. Varata kuumennuslämpötila on 70 astetta. Se tavoittaa tässä lämpötilassa tunnin ajan. Jäähdyttää riittävän hitaasti. Kaapeli laite lämpenee 15 minuuttia, ja myös jäähtyy nopeasti;
 • Kun läsnä on muita laitteita. Ajastin suunnittelussa päälle tai pois laitteen tiettyyn aikaan. Se on erittäin kätevä talvella, kun pyyhekuivain sisältyy puoli tuntia ennen aamun vedenkäsittelyssä. Suihkun jälkeen, laite lämpötila voidaan nostaa kuiva pyyhe ja kylpyhuone.

Suosittuja malleja ja niiden kustannukset

Hintaluokassa on pyyhe termostaatti markkinat ovat valtavat. Halpaa malleja voi ostaa alkaen 3000. Ruplaa, kun taas kallein laitteet maksavat noin 300 tuhatta. Ruplaa.

Vakiintunut valmistajia, keskipitkällä hintaluokassa, kuten:

Tuotteet näiden valmistajien voi ostaa hintaan 10-70 tuhatta ruplaa. Kustannukset kunkin mallin riippuu koosta ja lisäpiirteitä sähköinen pyyhkeiden.

Saman verran voit pitää ostaa lämmittimiä kylpyhuoneen kotimaista tuotantoa. Se on paras todistettu yritys "Sunerzha", "Sail" ja "Nick".

Lisätietoja sähköinen pyyhekuivain ja pieni virrankulutus tämän artikkelin.

Asentaminen pyyhe käsillään

 • Päätä asennuspaikka. Sivusto tulee sellaiselle etäisyydelle kylpyhuoneen ennen se ei saavuta spray. Samalla, pyyhekuivain olisi tavoitettavissa paikka hänelle oli helppo vetää pois pyyhe.
 • Porata reikää seinään. Asenna kiinnikkeet.
 • Kytke pistorasiaan, mikäli sellainen on kylpyhuoneessa. Jos näin ei ole, laite on kytketty pistorasiaan ulkopuolella kylpyhuone. Kaapeli on vedettävä läpi reikä seinään tai näytön ovesta. Tällöin varmistetaan, että kaapelit eivät jää puristuksiin ovet.

Joten, sähköinen Pyyhekuivaimet ovat hyvin asennettu, jos:

 • Ei suunnitelmia tehdä suuret korjaukset;
 • Ei haluta muuttaa nykyistä vedenjakelujärjestelmän;
 • On mahdollista laittaa kylpyhuoneessa toisessa pyyhekuivain.

Pyyhe ovat yleismaailmallisia laitteita, jotka voidaan asentaa paitsi kylpyhuoneessa, mutta myös keittiössä tai eteisessä. Valitse oikea malli tarvitset, keskittyen mitat huoneen.

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

 • Artem - Kylpyhuonelaatat Kerama Marazzin: hyviä ja huonoja puolia suosittuja kokoelmista 1
 • Dmitry - Suihku Serena: edut ja haitat, paras malli 1
 • Alex - Miten valita laadukkaita vedenkestävä ovi kylpyhuoneeseen? 1
 • Nikita - vahakangas vessaan seinälle: onko valita tämän materiaalin? 3

Kopiointi materiaalien on sallittua vain silloin, kun sijoittamalla suora aktiivinen linkki sivustoon.

Miten valita sähköinen pyyhkeenlämmitin termostaatilla

Sähköinen pyyhekuivain jossa termostaatti - tarpeellinen ja hyödyllinen väline kylpyhuoneeseen. Kiitos sen autonomia, ei voi riippua alkua lämmityskaudella. Se on tarpeeksi kytke se lämmittää ja / tai kuivaa huoneeseen. Läsnäolo termostaatti (termostaatti) kannattaa pyyhekuivain kalliimpia hintaluokan, koska tämä lisäys ei ole välttämätöntä.

Autonominen sähköinen pyyhe lämmittimet kanssa öljy- tai vesivehikkeleissä, sekä kaapeli yleistymässä vuosi vuodelta. Niiden avulla voit riipu lämmitykseen. Toinen erilaisia ​​laitteita - yhdistettynä. Ne leikataan koko lämmitysjärjestelmä, mutta varustettu lämmitys elementtejä ja sulkuventtiilit. Kun lämmitys kytketään pois päältä, ne limittyvät, jolloin muuttaa tavallinen käämin stand-alone sähköllä.

Kaikki sähkö Pyyhekuivaimet ovat erilaisia ​​ominaisuuksia:

 1. Kaapeli kuviot ovat vähemmän tehokkaita ja kuluttaa enemmän kuin 150 W, Tan - keskimäärin noin 300 W ja ajettiin standardi jännite 220 volttia.
 2. Laadullisesti erilaisia ​​ja asennus eri lämmittimiä tukeen (seinään tai lattiaan).
 3. On olemassa monia muotoja (kelat tikapuut hylly ilman sitä, ympyrät, kierteelle), jotka eroavat toisistaan ​​sbornostyu / ei-erotettavissa, ja mahdollisuus kääntämällä yksittäiset osat.

Neste lämmittimet ovat öljy, vesi ja jäätymisenestoaineen. Viimeaikaiset silti parempi olla käyttämättä asuinalueilla, kuten myrkyllistä nestettä (öljy ja vesi eivät ole tällaisia ​​ominaisuuksia). Tällaiset laitteet voivat olla sekä S-muotoinen (Yhdysvaltain dollaria) ja olla muodossa tavallisten tikkaat. Painon mukaan tällaisia ​​pyyhe erittäin raskas (johtuen nesteen järjestelmän sisällä). Classic-malleissa on staattinen kelan mallin, jossa ei ole pyöriviä osia. Toinen tärkeä piirre: tämäntyyppinen esitetään paljon vaativampi kuin esimerkiksi kaapelin malliin.

Perustuu siihen, että energiankulutuksesta neste elektrosushiteli viettää paljon enemmän, vastaavasti, ja ne maksavat enemmän asiakkaita. Haitat ovat muita vaikeuksia yksikön asentamisessa.

Toisin kuin neste pyyhekuivain, kaapeli malli on hyvin erilaisia ​​muotoja ja kokoja. Tässä tapauksessa jopa kaikkein iso ja epämukavaa malli vielä painaa paljon vähemmän kuin nesteen vastine. Ennen ostamista ja asentamista tällaisten järjestelmien on toivottavaa, että he voivat olla seinän ja lattian.

Keskuudessa kaapeli laitteet esiintyä rakenne liukuva tai pyörivä pyörivä elementtejä. Siten pelkästään määrä lämmitysputket voi olla erilainen. Tästä riippuu suoraan huoneen lämpötila.

Tällaiset laitteet kuluttavat huomattavasti vähemmän virtaa kuin neste. Niitä kuumennetaan tasaisesti ja nopeasti, mutta myös nopeasti ja jäähtyä. Näin ollen, mitä tulee energiansäästöön laitteen edullista nestettä.

Kuvaamaan koko kuvan ja tekemään tarvittavat johtopäätökset vertailussa parametrien sähkökaapelin ja nestemäisiin vastineisiin, on otettava huomioon seuraavat tiedot:

 1. Molemmat lajit ovat kytketty tavanomaiseen pistorasiaan.
 2. Lämmitys tapahtuu läpi termostaatti 70-80 ° C:
 3. On erityinen suoja ylikuumenemiselta.

Erot näistä laitteista ovat seuraavat:

 1. Täydellinen lämmityslaitteen kaapeli avulla termostaatin kestää viisitoista / kaksikymmentä minuuttia, kun taas öljy kuumennetaan tunnin ajan.
 2. Sen jälkeen, kun automaattinen katkaisu verkon kaapeli jäähtyy hyvin nopeasti, ja öljy pitkään jolla lämpöä.
 3. Ottoteho kaapeli malleja enintään 150 W ja öljy - keskimäärin 300 wattia.
 4. Asennus nesteenkuumennin vaikeutuu huomattavasti.

Yhdistetyt (sisäänrakennettu lämmitysjärjestelmä)

Elektrosushitelya yleinen muoto, jota voidaan käyttää sähköllä, ja Keski kuumaa syöttöjärjestelmä. Lämmityskauden aikana, sulkuventtiilit avataan. Tällä hetkellä, pyyhekuivain roolissa tavanomaisen kela, joka toimii keskitetystä lämmitysjärjestelmä. Kun järjestelmä on täytetty kylmällä vedellä, sulkuhanat suljetaan ja laite muunnetaan itsenäinen käynnissä sähköstä.

Pääsääntöisesti poikkeuksetta yrittävät pyyhe valmistettu tukevasta ja luotettavaa materiaalia. Tätä tarkoitusta varten parhaiten ruostumatonta terästä, jonka pinta joko kromi tai päällystetty metallinen väri pinnoite. Sen tekniset ominaisuudet, kuten malleissa on lähes rajaton käyttöikä. Lisäksi ruostumaton teräs on erittäin kestävä aggressiivisia aineita ja ympäristöissä.

Myös kotimainen kulutus on erittäin suosittu kattaa valkoinen tai värillinen emalia. Lisäksi, väri ja värisävy voidaan säätää vaadittaessa, mukaisesti sisustuksessa kylpyhuone.

Tyypillisesti käytetään tuotannon korkean laadun ruostumatonta terästä AISI 304L. Tämä näyte on alhainen hiilipitoisuus, joka tarjoaa hyvän korroosion ja hapettumisen kestävyys, mikä on tärkeää, että yhdistetyt järjestelmät.

Lisäksi ruostumattomasta teräksestä, käytetään tuotannossa pyyhekuivain sinkitty, joka on malli ympäristöystävällisyys ja turvallisuus. Samaan aikaan tuotannon sinkitty teräs on suhteellisen alhaiset kustannukset. Laatu ei concede valmistettuja tuotteita ruostumattomasta teräksestä.

Yksi tunnettuja yrityksiä voidaan kutsua of "Dvin". Yhtiö on markkinoilla vuodesta 2003 ja onnistunut voittamaan tuotteidensa laatua tuhansia asiakkaita. Kehitettiin vuonna 2010, on oma oma tuotemerkki on tunnettu monelle asiakkaalle. Alueella yli kaksi tusinaa sähköinen pyyhe kuin kanssa lämmönsäätimellä, ja ilman sitä.

Jälleen yksi kotimaisten yhtiöiden "Argo" tuottaa monia malleja tilauksesta. Välillä Pyyheripustin esitetään kahdessa muodossa: vesi ja sähkö. Laajan malliston, ostajat voivat valita tarvittavat laitteet tarvitaan muotoja ja asetuksia. Tunnusomaista on tehokkuus laitteiden, keskimääräinen kulutus kuin tavanomainen hehkulamppu. Lisäksi nämä laitteet ovat helppo asentaa ilman ammatillista apua. Käyttöikä korkea (jopa 15 vuotta tai enemmän).

Johtava tuotannon sähkö pyyhkeenlämmitin termostaatin alueella Venäjän ja IVY-maiden oli yhtiön «Terminus». Tuotantolaitokset sijaitsevat lähiöissä Teräskunta "Elektrostal". Yhtiö toimii yli 15 vuotta. Yleisimpiä mallit ovat yli 20 erilaista sähkö pyyheliinatelineet, käyttöikä on vähintään 15 vuotta.

Asentaa sähkö pyyheliinatelineet, kuten minkä tahansa sähköasennukset, on tarpeen noudattaa turvaohjeita. Paras tapa asentaa - se on vesitiivis ulostulon tai johtojen seinän läpi. Ja on tarpeen varmistaa, että se ei kerry lauhde. Tämä estää oikosulun.

Vesitiivis liitin pyyhkeenkuivain

Alueilla, joilla on korkea kosteus kehotetaan asentamaan vikavirtasuoja, jotka pystyvät rikkomaan verkkoon murto toisen, jonka avulla voit täysin välttää onnettomuuksia.

Koottavien sähköisen veden pyyhkeenlämmitin

Suorittamalla niin monimutkainen tehtävä voi tuntua jollekulle ja ei voi tehdä. Mutta koska se, että laite antaa helpon riitä koota itse, voimme yrittää ja tehdä hyödyllinen asia kaikkensa ja kekseliäisyyttä.

Aloittaa, sinun on ostettava seuraavia aineita:

 • elektrosushitel suoraan haluttuun muotoon (on mahdollista tikkaat);
 • lämmityselementti, jossa lämpötilan säädin (tarkista tiiviste);
 • kierteitetyt tynkä (2 kpl.) 0,5 tuuman;
 • Majewski nosturi.

Järjestys teokset:

 1. Ruuvi lämmitin kierteitettyyn pohjaan reikä.
 2. Ruuvi pistoke viereisen alemman aukon.
 3. Sulje korkki yksi reikiä muiden - verta ruuvi.
 4. Kiinnitä laite seinään.
 5. Täytä pyyhe vesi aikaisemmin avaamalla ylemmän kannen (Majewski nosturi).
 6. Sitten tuo sähköä. Voit tehdä tämän, käytä kaapelia tehokkaampi, 2,5 mm2. Kiinnitä huomiota maahan. Tarvitset myös olla erillinen katkaisija, joka toimii oikeaan aikaan.

Voit myös kerätä ja monipuolinen pyyheteline joka toimii sekä sähkö- että keskuslämmitys. Voit tehdä tämän, sinun täytyy liittää se lämmitysjärjestelmän avulla kierrereiät. Liitäntä tehdään kautta sulkuventtiilit kytkemiseksi paremmin yhteen tai muun lämmönlähteen.

Säännöt pyyhkeenkuivain valintoja: mitä etsiä

Menossa kauppaan, vastaa itse seuraaviin kysymyksiin:

 1. Minkälaista pyyhkeenlämmitin lähestymistavan sisätilojen kylpyhuoneen? Tuotesuunnittelu on niin monipuolinen, että valinta silmät eroavat. Perinteisistä Y ja B-muoto tikkaat, muotoiltu piireissä.
 2. Mitä laitetta käytetään? Jos kuivaus pyyhkeet ja lakanat, pyyhkeenlämmitin paljon kaapelia. Jos aiot kuumentaa lientä sitä aikoina, jolloin ei ole keskuslämmitys, on parempi pysyä nestemalli.
 3. Miten yhdistää yhdistetyn pyyheteline? Ostaessaan tarkastus, jossa ohjataan tulo- ja lähtöliitännät liittämiseksi lämmitysjärjestelmään. Venäjän, parhaiten lämmittimen liitäntä on sivussa, joka on sopivasti liitetty nousuputkeen.

Sähköinen pyyhekuivain - kätevä ja käytännöllinen laite kylpyhuoneeseen. Sen avulla voit paitsi kuivata kosteita pyyhkeitä, mutta myös teroittaa kylpyhuoneesi viileä kun keskuslämmitys ei toimi. Jos valita oikea muoto, se on mielenkiintoinen osa sisätilojen, tuoden siihen ainutlaatuisuutta ja hienostuneisuutta.

Kaikki oikeudet pidätetään

Kopiointi ilman lupaa sivuston tai kirjailija on kielletty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin