Säätiö talon alle baarista

Mikä olisi parempi perusta kotiin baari. Kaikki käyttäjästä valitsemalla pohjan kotiin baari

Käytetystä puusta rakentaminen on vielä esivanhempiemme. Hänen ainutlaatuinen tyyli pystytetty asuntoja. Jotkut monumentteja rakennettu tämän materiaalin on tähän päivään. Aika kului, ja rakentamisen tekniikka muuttui vähitellen. Sijasta puuta tuli tiili, kevytbetoni, karrelle estää ja niin edelleen. Vasta nyt, puutalot ovat löytäneet suosiotaan. Kohottaa niitä eri puulajeja. Mutta se on parempi perusta talot puusta tai tukkien, kaikki eivät tiedä.

Kysymys siitä, mikä on parasta perusta puutaloja, koski mies, joka haluaa rakentaa maansa talon ala tämän materiaalin. Jälkeen vankka - avain pitkän aikavälin rakenteen toiminta. Suuri merkitys on maaperän päällä. Ja se voi olla:

Erinomainen vaihtoehto tahansa alustan on ensimmäinen maalajille. Rakentaa talon sitä, sinun ei tarvitse kunnostautua eri teknologioilla. Fundam tässä tapauksessa voi olla mikä tahansa.

Huom. Tämän perusteella, rakenne ei olla elämän kutistua, muotoaan kosteuden vaikutuksesta ja loimi.

Hienojakoinen maaperä eivät ole yhtä käytännöllistä. Ne voivat olla hiekkainen tai savea. Ne ovat hyvin kestävät kuormaa vain kuivalla säällä. Mutta heti kun syksyllä sateiden tai tulvia tapahtuu, maaperään välittömästi alkaa "plyt9raquo;. Tämä luo lisätaakkaa perusta, ja tästä syystä se alkaa muuttaa muotoaan: muoto muuttuu, antaa halkeama.

Huom. Jos tämä maa on virheellisesti valita tyypin perustuksen, ajan mittaan se aiheuttaa muodonmuutoksen koko rakenteen.

Surkeimmista pidetään turpeen maaperään. Pääsääntöisesti se löytyy lähellä puuston vuonna soinen lähellä järvien ja muut vedet muut.

Tärkeää. Asiantuntijat eivät suosittele rakentaa tällaiseen perusteeseen asuinrakennuksia, koska he voivat alkaa muuttaa muotoaan kosteudelta perustuksen.

Millainen maaperän päällä, pidä erityistä maanmittaus. Niiden avulla voidaan määritellä, mitä perusta sopii paremmin kotiin baarista. Raportin mukaan, näet kuinka monta tietyn komponentin on maaperässä.

On myös syytä harkita taso maaperän jäätymisen paikalla tietyllä alueella. Onhan syvyys säätiön tulisi olla alle sen. Tämä mahdollistaa sen, että koko rakenne suojaamaan kosteuden ollessa kyseessä sulavasta lumesta. Aseta tämä taso voit oma. Tätä varten kevättalvella kun lumi sulaa, maan pinnalla poistetaan lapiolla ja tarkistanut kuinka syvälle maaperään siellä on vaiennut. Tai voit kysyä neuvoa naapuri, tai ota yhteyttä maanmittaus.

Lajikkeiden säätiöiksi talon baari

Määrittämään tarkasti järjestyksen perustan paremmin kotiin baari, sinun täytyy tietää kaikki alkuperäiset ominaisuudet emäksen käytetään rakentamiseen tällaisten rakennusten.

Joten, voit rakentaa:

Kaikki nämä tyypit säätiöt eivät ole vain valmistustekniikka, mutta myös sen tekniset ominaisuudet. Perustu pelkästään niitä, voit määrittää, mitä perusta tarvitaan kotiin baari.

Huom. Pre-tarve oppia asiantuntijoille kaikkea siitä, että valitaan pohjaa kotiin baari rakennukseen oli vahva ja on palvellut uskollisesti yli yhden sukupolven vuokralaisia.

Betonielementtien perustuksissa puutalo

On turvallista sanoa, että tällainen säätiö on käytännöllisin ja suosituin rakentamiseen tahansa talon. Eduistaan ​​huolimatta, se on yksi, vaan suuri puute - kustannukset. Laskettaessa pohja ottaa huomioon tarvittavan materiaalin määrä:

 • hiekka;
 • sementti;
 • vesi;
 • muut lisäkomponentteja.

Näitä ovat kovettimia ja muita mineraaleja, jotka parantavat lujuutta betonin ja sen kestävyys lähes kaikki vaikutteita.

Etuja tämän perusta

Ensinnäkin pohja on poikkeuksellisen kestävyys. Syvyydestä riippuen, se kestää korkean rakennuksen mistä tahansa materiaalista. Toiseksi perusta pitkäikäisten. Hänellä ei ole tiettyä eliniän. Joissakin tapauksissa, vaikka purkaminen talon voidaan käyttää rakentamiseen uuden pohjan.

Neuvoston. Tässä tapauksessa suorittaa tiettyjä työtä jälleenrakentamisesta ja lujempi pohja.

Miten rakentaa monoliittinen perusta?

Tarkoitus rakentaa perusta kotiin baari, ohje. Joten, aluksi määrittää mitat tulevasta rakenteesta ja kaivoi kuopan tarvita. Edelleen muotti on tehty laudoista. Sitten sinun täytyy valmistautua konkreettisen ratkaisun. Kaikki aineosat sekoitetaan betonimyllyssä, koostumus oli yhdenmukainen rakenteen.

Kun valmis konkreettisia kaatamalla, raudoitus vahvistetut vahvistamaan vahvuus pohja ja täytetään liuoksella.

Huom. Tällainen perusta on oltava kuiva ja saada vahvempi. Se kestää vähintään 20 päivää.

Jotkut asiantuntijat suosittelevat antaa pohjan seistä useita vuodenaikoina. Se on erityisen tärkeää tässä tapauksessa saalis työhön syksyllä ja keväällä.

Jos olet jo selvittänyt, mikä perusta on paras kotiin baari, materiaalivalinnat sitä. Esimerkiksi, jos paaluttamisen, tarve paaluilla puuta tai metallia.

Tärkeää! Kestävin ja luotettava metallin paalut pidetään. Materiaali, josta ne on tehty vastustuskykyisiä eri vaikutuksia.

Emme voi sanoa, että puinen paalut vähemmän luotettavina. Pikemminkin ne ovat vähemmän toiminnallisia, koska sitä ei voi käyttää missä tahansa maastossa.

Piirteitä paaluttamisen

Tärkein etu tällainen emäs on sen monipuolisuus. Se voi rakentaa mihin tahansa maahan, koska painopiste ja rakenne kuorman vaikuttaa ainoastaan ​​paaluilla.

Huom. Juuri tästä syystä on syytä harkita kuorman rakenteen tulevaisuudessa, jotta estetään mahdollisuus paalujen muuttaa muotoaan.

Syvennetyt emäksen, kuten komponenttien maahan vähintään 1,5 metriä. Kaikki riippuu siitä, kuinka monta kerrosta rakenteen ja sen massa. Paalut rakennusalalla on paljon halvempaa kuin monoliittinen perusta. Tämän vuoksi he valitsevat usein rakentamiseen puurakennuksia.

Pre-ympärillä kehä tulevaisuuden rakennuksen etäisyydellä enintään 1-1,5 m kaivoi kuopan tietyn syvyyden. Ne tekevät podsypku alkaen:

Sitten tasolla kuoppaan ja laittaa paalut betonoidaan. Valmistetaan liuos samanlainen rakenne monoliittisen emästä. Työn aikana tarpeen tehdä vedenpitäväksi paalut käyttäen katemateriaali ja muovikalvo.

Vahvuus perusta tämäntyyppisen kestää yli 30 päivää. Sen jälkeen, kun tämä on tehty yläkiskon puun tai metalliputkia. Vasta sitten rakennettu peruskehikolle, johon on asennettu ja seinän puinen talo.

Strip perusta ja sen ominaispiirteet

Mikä olisi parempi perusta kotiin baari? Tämä kysymys ei selvästikään saanut vastausta. Se kaikki riippuu maaperän päällä. Kaistale perusta on jotain vierekkäisten monoliittinen kasaan ja emäkset. Se on valmistettu:

Ensinnäkin ulkoasu on tehty ja kaivoi kuopan pieniä syvyyttä.

Huom. Jos multi-kerroksinen rakennus, se on parasta tehdä perustussyvyys 1 m.

Toiseksi, pylväät asennetaan ja betonoidaan. Niiden yläpuolella pystyttää muotti ja betonilaastiin kaadetaan. Koska ei ole mahdollista suorittaa kaikki tällaiset työt yhdessä päivässä, varjostusta suoritetaan vaiheittain.

Tärkeää. Vahvuus Tällaisen perustuksen kestää muutaman viikon ajan.

Tämä perusta on eräänlainen kasaan. Vain täällä, sen sijaan, että paalujen avulla betonipylväiden. Ne voidaan rakentaa myös tiilestä. Maatason yläpuolella tällaista perustaa tulisi ulottua 30-50 cm.

Tärkeää. Sopii hyvin on perusta maaperä, jotka ovat alttiita tulville pohjaveden. Johtuen siitä, että rakennus on sijoitettu korkeudelle, kosteus ei aiheuta sen tuhoa.

Mikä on perusta tarvitaan kotiin baari? Teknologian tämän tyyppisen alustan rakenteet on melko yksinkertainen. Alunperin kaivettiin urat 1-1,5 m. He asettivat tiili sarakkeita tai asennettu valmiiksi. Sitten kaikki kaadetaan konkreettisia ratkaisuja, joissa lisäksi standardin ainesosat, lisää soraa.

Se voi olla mikä tahansa pohjan kotiin baari. Miten valita kuuluisa, monet eivät edes tiedä. Tärkeintä - alustava arvio teknisen ja laatuindikaattoreiden maaperän taso esiintyminen pintavesistä. MDF pidetään vähiten suosittu. Tämä johtuu siitä, että sitä ei voi käyttää missä tahansa maaperässä. Siinä ei ole maan tukee, kun kyseessä on tulvia levyn osa voi vääntyä ja liikkua. Kaikki tämä tapahtuu vaikka hyvä yhteys.

Laskennallisesti sen pintaan maahan hieman sisennys. Alustavat paikalla varattu hänelle tehdä podsypku hiekkaa ja sora. Valmistelisi myös eristeet, jotka voivat suojella rakenne kosteudelta ja haitallisia ilmastovaikutuksia. Sitten levyt pinotaan, niiden väliset raot täytetään betonilla laastilla. Joissakin tapauksissa käytetään varusteet, joka asetetaan päälle laattojen ja kaadetaan betoni.

Pohjan talon baari: laskennan ja rakentaminen

Kun kaikki Alustavien laskelmien hankkeen lupien ja työmaan valmisteluun rakentamiseen rakennuksen, tulee ehkä tärkein vaihe, joka virheet eivät ole hyväksyttävissä, koska se on lähes mahdotonta korjata. Kyse on rakentaa perustuksissa talon baari - sen luotettavuus riippuu paitsi kestävyys rakentamisen, mutta myös sen turvallisuudesta. Mikä on perusta kotiin baari paremmin ja miten rakentaa sitä?

Mikä on perusta neliön hirsitalon

Rakentamisen aikana kellarissa kotiin baari, muista, että kaikki kuormat rakenneosia osuvat häneen. Rakentaminen puutaloja on pienempi, verrattuna tiili tai kivi rakennus, paino. Näin ollen vaatimukset kantavuutta perustuksen Laudat kodit ovat hieman alhainen.

Jo ennen miten perustan talot puun, olisi voitava virheet yleensä rakentamisen aikana. Tietenkin, tekemään kaikkensa välttääkseen niitä tulevaisuudessa. Parempi olla varma, älä ota aikaa ja vaivaa huolellisella suunnittelulla.

Valitsemalla perusta kotiin baarin, joka mahdollistaa rakenteellisen järjestelmän rakennuksen, kantavuus maaperän ja sen kestää.

On olemassa useita erilaisia ​​perustan talot puun, riippuen ominaisuuksista: vyö, kasa, laatta ja sarake.

Päätetään, mitä on perusta neliön hirsitalon, on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin maalaji, pohjaveden pinnankorkeus, toiminnalliset kuormaa ja syvyys maaperän jäätymisen. Näiden tietojen perusteella on saavutettu, mikä on pohja-alue ja syvyys perusta.

Lisäksi valitsemalla säätiö täyttää kotiin baari, äänitetyt kuormien luonne ja niiden kesto. Kuten tiedetään, ne voivat olla pysyviä tai tilapäisiä. Paino rakenneosia rakenteita sekä huonekalujen ja vuokralaisten kuormien kuljettamiseen vakiona ja kuormituksen aiheuttamat lumen ja tuulen, - väliaikainen.

Seuraavaksi opit perustan talon baari kaikkein paras.

Pier perustuksissa talon baari

Pier perusta kotiin baari ilman kellarissa, jossa on kevyt. Useimmiten laituri säätiö käytetään talon rakentamiseen on mukulakivisiä. Tärkein etu laiturin perustuksissa talon baari - talouttaan: laakeri palkit on asennettu erillinen pylväät, jonka rakentaminen edellyttää vähällä rakennusmateriaaleja. Suoritetaan laituri perusta puuta tai kivi (tiili).

Puinen puutavaran laituri temppelin perustus on rakennettu ns istuimet, joissa vahvistetaan ennalta kaivettiin kaivantoon tiukan pystyasennossa. Jotta voitaisiin lisätä laakerin alue laakeri pilarit, sekä antaa heille vakautta tuoleja opirajut alapäät betonilaatta tai litteä kivi.

Usein saman käyttää erityistä pohja tuet puusta. Siinä tapauksessa kiinnittämiseen pilarit betonia käytetään, asennus tukea olisi suoritettava vaiheessa valu betonilaastilla kaivantoon. Näin ollen on mahdollista edelleen lisätä lujuutta perusta.

Seuraava vaihe kaatamisen jälkeen betonimassan kuoppaan on täytettävä hiekalla ja tiivistäminen kerros kerrokselta.

Kiistaton etu puulaituri perustuksissa talon baari on sen suhteellinen halpuus ja helppous täytäntöönpanoon. Sen rakentaminen ei tarvitse olla mitään erityistaitoja.

Kuinka paljon sinun täytyy tehdä laituri säätiö, riippuen koosta ja painosta rakentamisen. Tärkein kriteeri aikaan ratkaisun hyväksi maaperän kantavuuden ja kokonaispainon kaikki materiaalit, joita tarvitaan talon rakentamiseen. Pier säätiö, on syytä muistaa, muista asettaa Rakennusten nurkissa ja risteyksessä seinät.

Pier perusta kotiin baari, tehty omin käsin tehty kivestä, ei ole vain voimaa, mutta myös kestävyyttä. Sitä tuottaa raunioihin, bandaging saumat työn aikana tarvitaan. Rakentamiseen kiven pilarin käytetään murskattua graniittia tai kivi, tiili. Jälkimmäisessä tapauksessa kestää tiili, rautamalmia, koska kalkkihiekkakiven sekä tavallista punainen että Delhi ei sovi.

Sivustoihin, joiden heittoliina maaperä on suositeltavaa rakentaa omin käsin laituri perustuksissa neliön hirsihuvila tehty betonista. Johtuen suoritusmuodon kantapään maahan ei nouse, ja rakennus on turvallisesti suojattu haitallisilta vaikutuksilta vettä, jäätymisen maaperään.

Monoliitti laituri säätiö toivottavaa malovlazhnogo pystyssä kentällä. Hiekkakerroksen että urat eivät täyty, koska se voi johtaa epätasaiseen jakautumiseen täyteaineen aikana sen sulkemista.

Ennen tätä täyttää pohjan alle talon puutavaran, tyypillisesti porausreiän pour sementti maitoa, jonka jälkeen venttiili on sijoitettu kaivantoon, joka on muodostettu hitsattu yhteen kehyksen metallitangoista.

Asennuksen aikana varusteet seurattava huolellisesti, jotta se ei kosketa maata. Edellä mainitut toimenpiteet ovat erityisen tärkeitä silloin, kun työtä maaperässä alhainen kantavuus.

Ennen täyttämistä kaivannon betonilla kentällä on tarpeen osoittaa alaraja. Voit tehdä tämän, käytä tasoitus tai hydraulinen tasolla. Betoni pinottu kerrosta, määräajoin se puristetaan ja pistimet.

Täyttämisen jälkeen ontelon hyvin on sijoitettu ns Tolev paita. Kun routanousun se suojaa säätiön negatiivisilta vaikutuksilta maaperän.

Jos talo kellarissa ja pohjakerroksen laituri säätiö ei ole tyytyväinen. Hän ei tontille, jossa on merkittävä ero korkeuksia, koska tällaisessa tilanteessa se on epävakaa ja altis murtuma.

Tuottavat otkopku kaivauksia, ei pitäisi tehdä pitkiä taukoja, tai seurauksena toiminnan ilman kosteuden pohja on epäselvä, ja seinän laskee.

Tyypit perustuksissa talon baari: laatan ja kasa (kuvilla)

Laatta perusta on parasta kotiin baari, rakennetaan sivuston korkea pohjaveden pinnat tai heikosti kantavilla.

Se koostuu monoliittinen betonilaatta, joka suoritetaan suoraan työmaalla. Vahvistamiseksi levystä, joita käytetään vahvistamaan häkki valmistettu lanka tai putki, metallitangot.

Maahan, joka on suuren liikkuvuuden, kotona baari pystyssä paaluperustukset. Paalut voidaan ripustaa tai on suunniteltu telineitä. Yksittäisten rakenne matalien rakennusten niiden pituus on 4-6 metriä. Tarkoitus kestävä paalut on siirtää kuorman kaikkia rakenneosia talon alareunassa, vakain maakerrosten. Jos paalu-telineet ovat täysin maaperässä, paalut pitää roikkuu rakenne maanpinnan yläpuolella. Ennen asentaa ne, maaperä on pakkautunut perusteellisesti. Kun laite ruuvi paalun paalut voidaan käyttää kotiin baari, joka on ruuvattu kuten ruuvi, maahan.

Strip perustuksissa talon baari

Anturaperustukset sillä huoneet puuta käytetään useammin. On kaksi lajiketta: monoliitti ja modulaarinen. Suuruus odotettavissa kuormituksen nauhan pohjan riippuu sen leveys. Lisäksi, rakentaminen tällainen perusta on otettava huomioon ominaisuudet perusta maaperään. Jos talo on kellarissa tai pohjakerroksessa, nauhat säätiöt voivat toimia Huoneen seinät.

Sillä betonielementit kaistale perustuksissa talon baari käytettyjen betonitiilet. Kuitenkin, tällainen perusta ei sovellu koteja kellariin, koska vaaka- ja pystysuunnassa liitokset lohkojen välillä estää kosteuden tunkeutumista, ja toteuttaa korkean laadun vedenpitäväksi vaativat huomattavia varoja.

Lohkot nauha betonielementit perusta valmistetaan standardi kokoa, jossa on kiinteä paksuus - leveys perusta.

Ennen tätä täyttö perustuksissa talossa palkit, aluksi tehdä betonilaatta (yleisesti 10 cm paksu). Sitten, ensimmäisen rivin lohkojen levitetään pintakerroksen sementtilaastia, jolloin lohkot toisen rivin on asetettu. Pystysaumat huolellisesti täytetään liuoksella. Lohkot on asennettu ligaation: välisiä liitoksia lohkojen ensimmäisen rivin eivät vastaa saumat toisessa rivissä. Bandaging tarkkailla paikoissa sopivat sekä ulko- ja väliseinien. Lohkot on asennettu levyyn, jonka leveys on 80-280 cm riittämätön kantavuus maaperän.

Oikean tilin valitessaan optimaalinen perusta kotiin baari

Riippuen maalaji pohja-ala lasketaan siten, että kuormitus ei ylitä kriittistä arvoa, joka ilmaistaan ​​kilogrammoina neliösenttimetriä kohden. On olemassa useita vaihtoehtoja laskemisen perustan rakentamiseen puutaloja.

 1. Murskattu kivi, sora ja kiviä, karkeajakoisena maaperä: MDF - 5 kg / cm2, tiheä - 6 kg / cm2.
 2. Kiinteät ja plastinen savi: keskimääräinen tiheys - 1,3 kg / cm2, tiheä - 3-6 kg / cm2.
 3. Märkä hiekka: Medium Density - 2 kg / m2, tiheä - 1,5-2,5 kg / m2.
 4. Hieno hiekka: keskipitkän tiheys - 2,5 kg / cm2, tiheä - 2-3 kg / cm2.
 5. Sands keskikokoiset: MDF - 2,5 kg / m2, tiheä - 3,5 kg / m2.
 6. Suuret ja sora hiekka: keskipitkän tiheys - 3,5 kg / cm2, tiheä - 4,5 kg / cm2.

Vaikutuksen alaisena stressiä ensimmäisen vuotta talon rakentamiseen kentällä on pakattu, jolloin maaperän sedimentissä. Painumaerojen johtaa halkeamia ja muodonmuutoksia erilaisia. Siten maaperän kantokyvyn määritetään kuorman suuruuden kanssa luonnos, joka ei ylitä vakiintuneiden normien.

Aikana kuormien laskentaa perusta hirsitalo otetaan huomioon ensinnäkin osuus säätiön materiaaleista. Se ilmoitetaan kilogrammoina kuutiometriä kohti.

Koska kaikki alukkeilla on riittävä lujuus sekä useimmat niistä puristetaan, syvyys rakenteita perustuksen ne voivat olla erilaisia.

Syvyys asianmukaisen perustan talon puutavaran sivuston nepuchinistym alukkeen täytyy olla vähintään syvyys maaperän jäätymisen (noin 2 m). Valitseminen optimaalinen perusta kotiin baari, se on esitetty alla maan jäätymisen rajalla.

Miten saada perusta talon baari kädet (video)

Ennen kuin teet pohjan kotiin baari, tutkittavan alueen. Jos on olemassa merkittävä korkeus, poistetaan ylempi maakerros. Sitten suunnitelma talon, ja aseta castoffs. Niiden avulla on mahdollista nimetä perusta rajan.

On rekki jokainen niistä vaikuttaa kaksi kynnet 60-80 mm pitkä tietylle etäisyydelle toisistaan ​​40-42 cm kiinni obnosok ensimmäisen parin maahan suuntaan jonkin osapuolen tulevaisuuden talon -. Etäisyydellä 8-10 metrin päässä toisistaan.

Dvuhvetvevoj jännitetty johto ja kiinnitetään nauloilla. Vastaavasti loput asettaa pareittain lumput.

Johdot koukussa ylös ja alas, kulma on 90 °. Ne edustavat rivit osoittavat rajat tulevaisuuden erässä. Ääriviivat juoksuhautoja siirretään maahan. Tapit ajetaan oikeisiin kohtiin, mikä yhdessä kireällä johto niistä tulee tarkoittamaan sisä- ja ulkorajat juoksuhautoja.

Edelleen, ennen kaatamista perustuksissa talon baari omin käsin avulla lapio maahan viilto tiukasti johto, niin se valitaan syvyydessä 20-25 cm jälkeen inventaarion poistetaan ja kaivaa kaivantoon koko syvyys - .. 80-100 cm valittu maa siirtyy toiselle päätyosa.

Louhinta tapahtuu huolellisesti, koska tulevaisuudessa säätiö on sinetöity, ja sitten rakentaa muotti. Mukaan hankkeeseen kotona tehdään tarvittavat viestintää.

Jonka suorittamisen perustuspatja. Tätä varten, pohjan kaivettu perusta kuoppa täytetään ohuella savea, laittaa sepeliä. Vaihtoehtona: kaivanto täytetään yksi kolmasosa savea. Kivi koko vaihteli 15-30 cm halkaisijaltaan. Muista: mitä suurempi kivilouhoksella, vahvempi perusta. Se on täynnä kerros soraa, sitten - hiekka.

Soran ja hiekan kaivantoon parempi asettaa kerrokset 15 cm: n paksuinen, kostutusaineita kukin niistä vedellä ja tiivistämisen. Viimeinen kerros hiekkaa veden peitossa. Hiekan ja veden täyttää tilan välillä maaperän ja kiven. Tarvittaessa kaada päälle hiekkaa. Tyyny tiivistetään.

Edelleen, jotta pohjan kotiin baari, suoritetaan puinen muotti. Materiaalina käytetään runko-osan levyn 22 X 100 mm ja palkin poikkileikkaus 50 x 100 mm tai vaneria muotti.

Se on parasta soveltaa puutavaran hiipua. Koska kiinnikkeet ovat kynnet ulkonevat pituus 60-100 mm.

Perustukselle linjan ajetaan kiinnitys paaluilla. Ne sijaitsevat niin, ettei se aiheuta mitään esteitä rakentamisen aikana muotin. Niiden välinen etäisyys on keskimäärin 1,5-2,5 m.

Asennuslevyn osa 22 X 100 mm, naulattu paaluilla. Kytkennät tehdään nauloilla: ne ovat hyvin kiinteitä levyt estää heitä liikkumasta mielivaltaisesti. Siten muotti on sijoitettu kaivantoon linjan.

Luotilangalla asennuslevylle levyt määritetään sijainnin levyt muottipinta. Tekee merkki.

Kynnet kiinnityskehykseen laudat alemman kulkee. Sisäpuolelle alemman kulkee, naulattu häkki. Sen yläpinta on lähes samalla tasolla kuin yläpinnan tulevaisuuden muotti. Laatikoita perustettu seisoo. Niiden välinen etäisyys tulee olla noin 30 cm. Suorittaa takapilari muotti. Tätä tarkoitusta varten, ulkosivulla alajuoksun paikkaan, jossa asennus hallituksen, kiinnitä teline, jonka korkeus on 10-12 cm enemmän kuin korkeus sisäinen. Liittää yläjuoksun pystytukien.

Täällä voit nähdä video rakentamisen perustuksissa talon baari:

Rakentaminen kellarissa alle neliön hirsitalo kätensä (video)

Hakeminen tasaukset tasoitus johto sisemmän pilarit, huomautuksia, jotka osoittavat korkeuden perusta. Suljin aluksella kynnet kiinnitetty sisempään uprights. Reunan ylimmän levyt olisi sama tehdyt merkit. Välinen etäisyys kynnet alalautojen annetaan hieman lisätä -. Sisällä 0,5-1 cm Korkeus muotti on oltava vähintään 40 cm Kun tarkkailun vertikaalisuutta ulomman ja sisemmän kulmikas laakeri on kiinnitetty sorvaus ..

Käyttämällä hallitsija tai mittanauha tarkistaa säätiöyliopistoihin leveys huipulla, yläosassa muotti on kiinnitetty lainan vaakasuora johdot.

Asenna sisempi kulmakannattimen rima. Tarkista puolilta valmiin kotelon ja tarvittaessa vahvistaa ne lisätukea ja nivelsiteet.

Sisäpinnalle kotelon suojaa katto huovan. Joten on mahdollista välttää saastumisen sementtilaastilla levyt.

Edelleen rakentamisen perusta tankomaisen talon kädet alkavat toteuttaa raudoituskori. Valmistautuakseen suoraviivainen tangot ja heliksin halkaisija oli 3 mm, paistettu lanka.

Suora sauvat voivat olla ajoittain profiili. Ne on valmistettu sileästä langan halkaisija on 8-10 mm, tai osia putkia. Ei ole väliä mitä materiaalia käytät, kunhan poikkipinta-ala suoran baareja ylä- ja alarivillä se on yli 8 cm 2.

Soveltamalla vaneri, metalli kulmat ja lanka koota puurunko - laite, jonka avulla voidaan helposti valmistaa kierre vahvistaminen.

Leveys ytimen tulisi olla vähintään 6 cm: n sisäinen muotin leveys (etäisyys muotin sisäpuolen levyt).

Tehty kierre vahvistaminen. Voit tehdä tämän kevyesti puinen luuranko lanka on kierretty.

Paikoissa, joissa se erottuu suorakulmaisen mutkan. Toiselle puolelle perustuksen vahvistaminen, joiden pituus on 6 m, on tarpeen tehdä 14 kierrosta. Poistamalla viiran ydin, se vedetään spiraalille 0,5 m.

Edelleen suojata anturaraudoitteena eri vaikutteita, kierre tulisi olla keskellä muotin, jolloin vapaa tila, joka on sitten täytetty betonilla.

Kierre kasvi suora tangot, jotka muodostavat alarivissä. Levitä 2 tai 3 bar - niiden paksuudesta riippuen.

Lanka sitoa korjata tangot spiraalin. Samoin kiinnitetään 2-3 yläosassa kierteen - täydentää valmistus lujittavan häkki perusta. Raudoituskori on sijoitettu muottiin.

Ratkaisu tehdään betonia. Voit tehdä tämän, laskimme suhde sen ainesosien - sementtiä, hiekkaa ja soraa. Muista saada vankka konkreettinen, aggregaatit on otettava ilman sekoittumisen savea.

Tarvittaessa, hiekka ja sora pestiin, valmis säiliö vedellä. Lähellä laudoituksen kapasiteettia betoniin, joka kaadetaan yhteen kauhan (10 litraa) ja 1,5 sementti hiekan kauhat. Jos haluat, voit tankata hiekkaa. Kaikki sekoitetaan huolellisesti lapiolla tasaiseksi. Kun seos muuttui liian paksu, muodostuu vettä. Valmiit paino ei pidä levittää.

Valmistettu liuos levitetään muotoon kerroksia, joiden paksuus on 15-20 cm. Samanaikaisesti rattles suljin levyt ulkopuolella pistin seos, jotta vältetään ei-toivottujen väliset tyhjät raudoitustankojen. Kukin kerros oli huolellisesti tasaantunut.

Esityskieli tarvittava määrä eriä, että se täyttää koko muotti betonilla.

Soveltamalla leikkaus sopivia halkaisijan omaavan putkiosan, aukot toimivat. Ne ovat toisiaan pitkin laakerin seiniin. Valun tarpeen seurata kunnon muotti. Siinä tapauksessa, jos se löytyi tulevat vinoon tai siirtymiä tulisi lopettaa valmistelu betonimassan ja heti alkaa korjaamaan puurakenne. Tämä on tehtävä ennen konkreettisten ratkaisu.

3 tunnin kuluttua sen jälkeen, kun betoni sijoitus pinta on täynnä kerros hiekkaa tai sahanpurua. Kesällä betonin pinnan tulee olla ajoittain (keskiarvo 2 1 kertaa tunteina) 3 päivä kastelua vettä. Betoni hankkii tarvittavan lujuuden jälkeen 7-10 päivää sen jälkeen, kun on laskettu.

Ympärillä pohja, maanpäällinen osa säätiön, betoni tehdään sokea alue. Se on alue, joka täyttää kehä perusta, jolla on pieni kallistus (keskimäärin 30).

Leveys sokea alue määritetään riippuen leveydestä räystään katon. Tyypillisesti, leveys sokea alue on 60-75 cm.

Toiminta alkaa poistamisen kanssa ylemmän kerroksen maaperän kaivamalla kaivannon syvyys 15 cm. Pitkin ulkoreunaa sokea alue on asetettu aita tiili, ja väli jalusta ja hillitä tiili on täynnä soraa.

Sitten betonipinnoitteen. Haluttaessa pitkin sokea alue on Stock vedenpoisto.

Suojella perusta ja seinät kosteuden tunkeutumista tehdä vedenpitäväksi. Tätä tarkoitusta varten, bitumi- kittiä käytetään tai liittää vedeneristysmateriaalin - eristys, kattohuovalla tai steklogidroizol. Ne on liimattu asfalttia tai muuta kitin 2 kerrosta.

Mastiksi levitetään telalla perustukseen pinnan ulkopuolelta. Jos talo on rakennettu alue, jossa on korkea pohjaveden tason, on tarpeen suojata edelleen liittää vedeneristysmateriaalin seinät on rakennettu tiili.

Video "Foundation for neliön hirsitalo omin käsin," näyttää kaikki työvaiheet:

Miten vedenpitävä perusta kotiin baari

Lisäksi vaakasuora vedenpitäväksi suoritetaan. Tätä tarkoitusta varten bitumi mastiksin ja kattotiiliä materiaalia. Työ- pinta tasoitetaan, seuraa mastiksi levitetään tasaisesti, ja sitten katto materiaali levitetään. Tarvittaessa reunat leikataan materiaalia. Tietäen, miten tehdä vedeneristys perusta talon baari, voit suojata seinät kosteudelta, joka tulee kellariin maaperästä. Lisäksi, jos on kutistuminen rakennuksen seinien vuoksi vedeneristyskerros ei ole halkeamia.

Kuten perustuksen vedenpitäväksi materiaalia voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja - rullasta ennen pistämistä.

Rakentamisen aikana uusi organisaatio tiivistämään perustuksen betoniseinän ja (jos se on valmistettu palkit) tarpeen käsitellä vaakasuora betonin pinnan pohjan erityinen materiaalin liuos - "Penetron", joka luo vedenpitäväksi este estää kapillaarivirtausta kosteutta.

Päälle pohjakerros tehdään vedenpitäväksi muuraus tiili korkeus 4-6 riviä. Ulkoapäin se tekee kiinteää, jättäen aukko ilmanvaihtoa. Sisäpuolella toimivat oikeissa paikoissa loveen viiveellä alustaansa. Muista, että viive olisi samalla etäisyydellä toisistaan. Sen on oltava vähintään 60 cm.

Asenna seuraavaksi palkit alustaansa. Tätä tarkoitusta varten, päät levyt valmistaa etukäteen päällystetään ensin antiseptinen, ja sitten kääritään kattohuovalla tai kattohuovalla. Päät viiveellä tulevaisuuden jätetään avoimiksi.

Sub-palkkeihin on säädetty perustalle siten, että niiden päät ovat syvennykset, jotka on muodostettu muuraus. Raot on täytetty vaahdolla.

Katso kuva "Perusta talolle puusta", jotta voit nähdä, miten se täytetään:

Talon talojen perustukset

Kehittäjät suosivat yhä enemmän luonnonmateriaaleista, erityisesti puusta valmistettuja koteja. Puu on paljon kevyempi kuin betoni ja hiilihapotettu betonilohko, joten säätiön valintaa on käsiteltävä vastuullisesti, jotta ei ylikorostaisi liiallista voimaa ja samalla luotaisi luotettava säätiö. Mikä on parhaan perustan talolle baarista - harkitsemme pääkohdat valinnasta.

Perusrakentaminen ei ole valittu enimmäismäärältään vaan yhden nimittäjän joukolle on useita tekijöitä:

 1. Maaston hydrogeologiset olosuhteet - pohjaveden taso ja määrä, maanalaisten kerrostumien koostumus ja ominaisuudet sekä maasto. Nämä tutkimukset on suositeltavaa tehdä ennen asuinrakennuksen rakentamista sellaiselle paikalle, jossa aikaisemmin ei ollut vakavia rakennuksia. Työn tekevät ammatti-geologit. Jotkut tutkimukset voidaan tehdä itsenäisesti, mutta vain pienille rakennuksille.
 2. Talon suunnittelu, erityisesti - seinien materiaali, tapoja tukea rakenteita. Käytännöllisesti katsoen mikä tahansa rakennuselementti, tuki - palkki (paneeleita lukuun ottamatta) vaaditaan.
 3. Talon paino vaikuttaa myös säätiön valintaan.

Joissakin tapauksissa, laskettaessa taloa, tee useita säätiöitä baarin talon alle, valitse sitten taloudellinen peruste (joka on halvempaa tai käytännöllisempi).

Mitkä ovat palkin talon perustat

On olemassa neljä päätyyppiä:

Ne toimivat pohjana eri rakennuksille, erityisesti puurakenteille. Minkälainen säätiö valita talosta baarissa kussakin yksittäisessä tapauksessa - me määrittelemme, analysoimalla jokaisen mallin.

Tämä on ymmärrettävin ja yleisin perusta. On syytä huomata, että se on myös kallein. Sen muotoilu on kiinteä seinä, joka on haudattu jäädytyspintaan tai hieman korkeammalle.

Hihnan esivalmistetun ja monoliittisen alustan edut:

 • Luotettavuutta. Tämä on kestävin ja kestävä muotoilu.
 • Mahdollisuus perustaa kellari on vain nauhan perustuksia.
 • Kaikkien seinien tuki - kannattava ja itsekantava.
 • Mahdollisuus järjestää pohjavesi ja aluskasvillisuus.
 • Korkeat kustannukset ovat perustaksi suurin haitta. Vaatii huomattavia kustannuksia asennustarvikkeita, materiaaleja ja työvoimaa varten.
 • Jos laskelma on virheellinen, säätiö ei oikeuta sen toimivuutta: voimakas lävistys maaperän ja heikko kuorma rakenteista, seinät pohja yksinkertaisesti deform, ja tämä on välitön vaara koko taloon.
 • Työvaltainen seinien rakentaminen, vedeneristys.

Tarvittaessa kellarista on valittava nauhan säätiö talon alapuolelta. Maaperän jäädytystason alapuolella oleva upotettu nauha otetaan seuraavissa tapauksissa:

 • Raskas talon rakentaminen baarista - 2-3 kerrosta, massiivinen rakennus;
 • Kun edessä julkisivu on tiili.

Nauhan seinämien kuormituksen pitäisi olla riittävä pitämään kykyä vastustaa maadoitusta. Muissa tapauksissa älä käytä paljon rahaa ja ota vain pienen syvyyden jopa 80 cm.

Peruslevyn vähimmäisleveys 150 × 150 mm jatkuvasta nauhasta tai muusta rakenteesta valmistetusta talosta on vähintään 200 mm.

Pylväsperusta on monoliittisten tai esivalmistettujen pylväiden järjestelmä. Ne on asennettu seinämien risteyksissä, kehän kulmissa ja laakeri- ja itsekannattujen seinien alta 1,0-1,5 metrin välein.

Pylväsperustan asennus on mahdollista maanalaisilla vesillä, hankaavilla ja kiinteillä pohjilla. Totta, asiantuntijat eivät suosittele pylväsperiaatteiden valitsemista suurille taloille - puun rakenne ei saisi ylittää 1 kerrosta ullakolla.

 • Helppo asennus;
 • Alhainen hinta;
 • Riittävä jäykkyys ja oikeat laskelmat.
 • Epäluotettava perusta;
 • Kerrosten lukumäärä rajoitetaan;
 • Kellarin puuttuminen.

Pilejä käytetään asennettaessa pehmeisiin ja liikkuviin maaperäihin, mikäli tarpeen suuren talon rakentamisessa mistä tahansa materiaalista, sis. puutavaraa.

Piles on kasattu ja kyllästynyt. Ne valitaan perustuen talon massaan ja maaperän kiinteiden kantajakerrosten järjestelyn syvyyteen, johon tuki tuetaan.

 • Tukien suuri kantavuus;
 • Kallis maanrakennuksen vähimmäismäärä voidaan tehdä myös mäkisellä maastossa;
 • Kestävä ja luotettava rakenne.
 • Korkeat työmäärät, kun asennat ajoneuvoja. On huomattava, että talon rakentamiseen baarista niitä käytetään erittäin harvoin, joten tämä haitta voidaan jättää huomiotta.

Ehkäpä ei ole kaatopaikkoja pylväsperheille. Bar-talon alla yleensä kiinnitä:

 • Boorabivnoy-säätö - reikään porattuun reikään, lujittaa sitä, tuottaa betonin kaatamista.
 • Ruuvaa maadoitetut metallipallot. Ne täytetään betonilla tai vasemmalla kuten on, riippuen saapuvan kuorman koosta.

Alueilla, joissa vallitsevat tuhlatut ja erittäin liikkuvat maaperät (turvehampaat, suot), laatta on yksinkertaisin ja luotettavin pohja puusta ja mistä tahansa muusta materiaalista valmistetulle talolle.

Vahvistettu betonilaatta on monoliittinen koko talon alueelle. Syvennys on noin 40-50 cm sisältäen soran ja hiekan tyynyt (noin 20-30 cm).

Levyn tärkeimmät haitat:

 • Työn suuri työvoimavalta;
 • Korkeat kustannukset (materiaalit + työ).

Nämä puutteet kattavat ainoan mahdollisuuden varustaa säätiö, kun muut rakenteet ovat vielä ongelmallisempia asennusta varten.

Kuinka kiinnittää puun ensimmäinen kruunu perustukseen

Ennen kuin aloitat palkin asettamisen säätiön rakentamisen jälkeen, sinun on tehtävä koko työtä. Perusrakenne on yleensä metallia tai betonia, puuta on puuta, ja erilaisten materiaalien naapurustoa ei voida hyväksyä.

Ensimmäinen asia ennen puun asennusta on peittää pohja vedeneristyksellä. Teipinrakennukseen peitä koko sen kehä, paaluille, joissa on päitä ilman grillausta - vain pää.

Vedeneristyskäyttöön käytetään perinteistä tai uudenaikaista ruberoidia ja nestemäistä bitumia. Ne asetetaan kerroksiksi: bitumi - kateaine - bitumi - ruberoidi. Osoittautuu, että polymeerilattialamina on liimattu betoniin tai metalliksi sulatettuun bitumiin, joka tarjoaa eristyksen luotettavan kiinnityksen.

Puun asettaminen säätöön on aloitettava tämän palkin valmistelulla. Ensimmäisessä rivissä on kestävin ja vahva materiaali, koska sen laatu riippuu koko rakenteen palvelusta. Puulla on oltava vähintään oksat kuhissa, sen on oltava täysin kokonainen.

Ennen levytystä levyä käsitellään suojaavilla yhdisteillä mätänemästä, palamisesta ja ikääntymisestä. Yksi resepteistä: sekoita sulanut bitumi kierrätysöljyllä ja peitä tämä laasti. Kun kerros kuivuu, voit aloittaa työskentelyn.

Palkin ensimmäisen kruunun asettaminen säätöön riippuu perusrakenteen tyypistä ja sen toteutuksesta.

Ennen betoniseinän tai grillataitojen kaatamista pylväisiin raken- netaan pystysuoria tangot tai nastat. Ne liittyvät huipputason luotettavuuskehykseen.

Ennen levytystä, poraa reiät nimetyissä paikoissa ja siirrä niitä pystysuorat sauvat läpi. Jos kiinnitysosa on hiusneula, palkki vedetään sen päälle mutterilla, jossa on suojaava aluslevy. Seuraavien rivien samat paikat saivat uurteita, jolloin pulttikorkki ei häiritse yläkerroksen asettamista. Venttiiliä käytettäessä tangolla on säännöllinen nagel ja lisäkiinnikkeitä ei tarvita.

Toinen tapa kiinnittää palkki säätöön on sitoa vierekkäiset palkit katkaistulla lukolla risteyksissä. Jotkut rakentajat jättävät tällaisen kruunun myös sitomattomaksi. Vastuullisempi on vielä ankaran ankkuripalkin, esiporattujen reikien ja betoninauhan pisteet.

Kun kiinnitetään metalliristikkoihin, käytetään samoja algoritmeja kuin betonirainan kanssa, koska se on itse asiassa sama nauha, vain metalli. Se vaatii myös vedeneristys- ja pystysuorat kiinnittimet. Nämä voivat olla ankkureita tai muttereita, joissa on mutteri.

Ensimmäisen kruunun (tai grillaten) asettaminen tapahtuu eri tavoin riippuen pään saatavuudesta ja sen lajista.

Päänhaarnen puuttuessa kiinnitys on mahdollista vain hyppäämisessä. Ensimmäisen kruunun asentamiseksi se on asennettava maanpitäviin lukkoihin ja vain valmiiseen muotoon nostettaessa ja istuttamaan ulkonevat nastat / ankkurit.

Jos metallipilarien yläpäässä on päitä tai levyjä, kiinnitys on mahdollista sekä ankkurissa että pultteissa.

Pallojen palkkiin on asennettu erityinen U-muotoinen rulla. Nichonissa ja pinoessa palkin ensimmäinen rivi ja kiinnitä se kanavien sivukiskoihin pultteineen.

Arvostelu uutisista:

Tasaa säätiö yhden tason

Ruuvatun kannan virheiden korjaaminen

Betonipäällysteiden tyyny

Suojakerros betonista vahvistamiseen

Kaikki oikeudet pidätetään. 2015.

Kiitos!

Kysymyksesi julkaistaan ​​pian

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin