Ruuvit aaltopahvin

Ruuvit aaltopahvin

Kiinnitys profiili levy perusrakenne avulla eri kiinnikkeiden, joiden joukossa on myös niin kutsuttuja peltiruuvilla.

harkita ruuvit aaltopahvin: Suunnittelu, laji, koko, hinta, käyttäen kateruuveilla asennukseen aitojen aaltopahvista.

Mikä on ruuvi? Ruuvit - siis "hän leikkaa" - on nimi peltiruuvi shirokoupotrebimoe määriteltyjä säännöksiä.

On syytä huomata, että aaltopahvi voidaan asentaa ei pelkästään eikä niinkään mainittu muovinen pohja: asennuksen aikana, esimerkiksi, aidat (. Cm Kansi varten aidat) se on kiinnitetty, tavallisesti, metallin tai puinen kiskot.

Ruuvit tehty, tarkoituksesta riippuen, hiiliteräs, ruostumaton teräs tai messinkiä. Kiinnikkeet on kestettävä useita murtokuormituksesta (leikkaus, kyynel, ulosvedettävä substraatista, erotuskalvo, kiertämällä pää), joten kiinnittämiseksi aallotettu ruuveilla hiiliteräksestä sinkkipinnoitteella.

Suunnittelun peltiruuvi on melko yksinkertainen. Tämä terästanko, jolla on erityinen pää, koko pituus, joka on niin sanottu kolmion säiettä.

Materiaalista riippuen, josta tuote on valmistettu, joka kuljettaa levystä on valittu muoto vastaavat ruuvit.

Niin, riippuen valitaan substraattimateriaali ruuvit eri säiettä. Kiinnittämistä varten puinen veistos tiedot pitäisi olla harvinaista turvallisesti kiinni puun kuituja. Kiinnittämiseksi sama kuin metallin, erityisesti kevyiden-Gage, kierre tulisi olla useammin.

Myös, ruuvit luokitellaan muodon kärki tai oikeammin sanottuna lopussa: se voi olla terävä tai muodossa pienellä poralla.

Käyttää porakärkiruuveilla on erittäin kätevä, koska se poistaa tarpeen ennen reikien poraamiseksi liitettävien osien. Niitä käytetään usein rakentamalla aidat aaltopahvin, koska tällainen ruuvit helposti "punch" ja hän muotoiltu levy, ja metallialusta, johon se on kiinnitetty.

Vastakkaisella puolella päätä on pää, joka on tarkoitettu lähetystä varten ruuvin vääntömomentin ulkoisen voiman.

ruuvit voi olla tasainen (ei näy), puolipyöreä tai kuusikulmainen. Kiinnittimet uppokanta kiinnittämiseen metallilevyn tulisi välttää ilman ylimääräisiä pesurit, koska Levy voi yksinkertaisesti repiä (esim., voimakas tuulenpuuskien).

Kiinnittämiseen kalvo on erittäin tärkeää käyttää ruuveja, joissa on ns paina pesukone. Tämä irrotettava elementti aluslevyn muodossa, johtuen läsnäolo, joka lisää pinta-ala ruuvin painamalla yksilön ja vastaavasti sidoslujuus.

Kuitenkin, luotettavin ja ammatillinen kiinnitysruuvit tarjota kalvo, jossa on kumitiiviste (neopreeni, EPDM-pesukone).

Tämä niin sanottu katto ruuvit. Käytä kiinnittämiseen aaltopahvin kateruuveilla varsin kohtuullisia ja perusteltuja. Katsotaanpa.

Suunnittelu tavoitteet, kyseessä sisältää kaksi osaa: kupera metallia ja kiinnitetty siihen kumitiiviste, jotka muodostavat eräänlaisen voileipä. Miksi käyttää tällaista liitetiedoston?

Ruuvien käyttö, jossa kumitiiviste mahdollistaa ensinnäkin, ruuvipuristimen lujasti teräslevy, mikä poistaa kosteuden tunkeutumista aukkoa kohti teräslevyssä ja mahdollinen korroosio.

Toiseksi, kumitiiviste vaimentaa värähtelyjä poimulevy johtuvat wind toiminta (ja se voi olla merkittävä käytön aikana aidat tai vaikkapa katot).

Etuna tämän tyyppinen kiinnikkeiden siitä, että ruuvit pää voi olla väri pinnoite aaltopahvin sävy - tämä valaisin on käytännössä näkymätön ulkopuolelta.

Pinnoitteen kyseessä, ja on koristeellinen, ja lisäksi suojaava toiminto on sovellettu tuotteen tehtaalla. Se voi olla niinkin yksinkertainen tai monikerroksinen käsittäen sinkitty, korroosio kalvo ja, esimerkiksi, lämpökäsitelty keraaminen kerros.

Mahdollinen väri pinnoite - erilaisia ​​sisältyy RAL. Jos haluat ruuveilla ja terasseille ovat samanvärisiä, ostaa niitä samalla värikoodi.

Kuten jo mainittiin, kiinnittämiseksi profiilin levy on parasta käyttää ruuveja, joissa on kumitiiviste kit. Jos kuitenkin katsomme käytännön kiinnitys aaltopahvin tehdään eri tavoin: kerätä aidat ja kateruuveilla ja ruuveilla puoliympyrän ja uppokannalla - jälkimmäinen enemmän jääkiekko, ja ilman sitä.

On olemassa muutamia kokoja ruuvien kiinnittämiseen käytettävä poimulevyn. Esimerkiksi myynnissä ovat lähes aina ruuveja 4,8 mm, 5,5 mm ja 6,3 mm.

Mitä pituus, täällä, ennen kuin ostat ruuveilla, päättää tiettyyn tarkoitukseen niitä tarvitaan, eli mitä yksityiskohtia aiot liittää niitä. Merkitys on tietenkin paksuus näitä osia.

Tässä tapauksessa, ruuvin pituus on, neuvojen monet asiantuntijat, muutaman millimetrin (3-5 mm) on suurempi kuin koko paksuus on yhdistetty osia, jotka itsekierteittävä - se on tarpeen varmistaa luotettavuus.

Ehdotettu ruuvit valmistajat, joiden pituus on profiloitu levy on yleensä 29-100 mm tai enemmän (ulotteinen alue välein muutamia millimetrejä). Pakkaamalla ne voi olla erilainen - useista kymmeniä paloja myyntiin pieni vähittäiskaupan muutamaan tuhanteen täytäntöönpanon rakennusliikkeet. Niinpä tukkuhinta ruuvit on alempi (joskus huomattavasti) vähittäishintoihin samankaltaisia ​​tuotteita.

Halvin - tavanomainen galvanoitu kateruuveilla (. Läheisyydessä 1 rupla per osake), maksaa enemmän ruuvit maalipinnoitetuista (muutaman sentin kappaleelta.).

Kallein - merkki ruuveilla patentoidulla monikerroksinen pinnoite, he voivat maksaa jopa yli 10 ruplaa. 1 kpl. Huomaa, että nämä hinnat lähentää ja myynti laitteisto yritykset profiilissa säätöjä riippuen tilauksen koosta ja se myydään molempia osapuolia hyödyttävää hinta.

aidat

galleria

Käytettäessä materiaaleja hankkeen kolmannen osapuolen resursseja asetettava viittaus sivusto "Zaborotoriya9raquo;.

Ruuvit aaltopahvin: vivahteita valinta ja kiinnikkeiden

Terasseille on hyvin suosittu. Kuulu tämän rakennusmateriaalin tällä hetkellä on riittävän leveä. Mutta mitä mahdollisuus käyttää sitä, poimulevyt täytyy korjata joitakin perusteella.

Kiinnitys poimulevyn suoritetaan käyttämällä eri kiinnityselimiä. Muistuttaa, että tämä materiaali on valmistettu ohuesta teräslevystä, joka on merkittävä pistekuorma helposti muotoaan. Siksi kuorma helposti epämuodostunut. Näin ollen, pääasiallisin kiinnikkeet ovat ruuveja levystä.

Ne edustavat metallitangon, jonka kolmion ulkokierre, joka on varustettu erityisellä pää.

Kiinnitysruuvit puolisuunnikkaan arkki: rakenne, luokittelu ↑

Peltiruuvi valmistettu eri materiaaleista. Tämä voi olla messinkiä, ruostumatonta tai hiiliterästä. Kiinnittimet Aaltopahvin on kestettävä useita tuhoisaa kuormat: kiertyminen pää, leikkaus, repiä, ulosvedettävä alustasta, etene arkki. Siksi peltiruuvilla varten puolisuunnikkaan levy olisi valmistettu korkealaatuisesta sinkitty hiiliteräs. Galvaaninen pinnoitus valkoinen tai keltainen sinkki mukaan GOST paksuus on vähintään 12,5 mikronia, ja erityisesti laadullisia - 25.

Ruuvit teräslevylle viitataan lähinnä johonkin seuraavista ryhmistä, jotka perustuvat:

 • rakentamiseen;
 • sen käyttöehdot.

 • Kiinnitysruuvit poimulevy puun erottaa harvinainen vaiheen, leikkaus ja terävä kärki. Pään kiinnikkeen on suurennettu halkaisija. Niiden avulla metallilevyjen kiinnitetty puinen laatikko. Terävä kärki mahdollistaa toimia jopa puun ilman halkaisu durum vaaraa.

 • Kiinnittämistä varten puolisuunnikkaan metallilevyn ovat hienoksi piki säiettä. Niiden valmistus seostettu hiiliteräslankoja teräslaatu S1022, joka on tunnettu siitä, että erityisen hyvät lujuusominaisuudet. Tuotantoteknologian ja ruuveilla poralla metalli- on vaikeampaa, mikä selittää suhteellisen korkea hinta näistä kiinnikkeet. Siten kärki voidaan ruuvata metallirunkoon 2,5 mm paksuus, ei ole ennalta porattuihin reikiin.
 • Kun asennus lisäelementtejä, esimerkiksi harjan, tai kulman hihnan tuuli ja muut laitteet käytetään lisääntynyt pituus.

Ruuveilla myös erimuotoiset pää: .. Sylinterimäinen tai hexahedral, pallomainen tai puoliympyrän muotoisia jne lähtö korkit voidaan siten pyälletty, tai olla muodoltaan suora tai syötön tyyppi ketjupyörä.

Tavanomainen näyte, jossa on terävä pää, raot ovat ristin muotoinen tai on suora propyyli, eivät sovellu kiinnittämiseen kalvo. On olemassa muutamia hyviä syitä:

 • porata reikä terävä pää kiinnikkeen vaatii ylimääräistä "nakernivanie" ja merkittäviä ponnisteluja rautalevyjen. Profiloitu Saatu muotoaan, ja suojaava kerros - häiriintyy;
 • jos hattu ruuveilla "aina", profiililomaketta ei voi laajentaa vaikutuksen alaisena auringonvalolta. Todennäköisesti, ajan mittaan, tämä katto alkaa solki, ja jotkut lehdet alkavat irrota.
 • jos ruuvi, päinvastoin, ruuvi on löysällä, kosteus, joka on tunkeutunut muodostetun hahlon läpi aiheuttaa korroosiota metallilevystä.

Näin ollen asentaa ulkokattopellit toimivat erityisillä ruuvit kuusikulmainen pää lopussa pora. Sitä kutsutaan myös katto. Toisaalta, voima välittyy ruuvien kun kääre useita kertoja pienempi kuin tavallista, ja muut - loppuun sverlovidny tunkeutuu helposti metallia ilman alustavaa nakernivaniya. Tämä yhdistelmä tekee kiinnitysruuvit aaltopahvin katon eniten lempeä.

 • Itsekierteittäinen ruuvi katolle toisin kuin tavalliseen tapaan, pitää ohuen levyn.
 • Se on varustettu laaja aluslevy, jossa on tiiviste, joka on valmistettu yksinomaan EPDM-kumista. Se on liimattu kevyeen aluslevyyn. Tiiviste tiivistää ja täysin vedenpitävä aallotetun levyn kiinnityspaikka kattolakkaan, mikä ei salli jopa merkitsevän kosteuden tunkeutumista. Kun kosketuksessa metallipinnan kanssa, modifioitu synteettinen kumi, josta tiiviste valmistetaan, on itsevulkistettu. Käyttöiän aikana päällysteen EPDM-kumi katto ei menetä elastisuus ja toimii iskunvaimentimena, joka kompensoi termisen muodonmuutoksen metallilevyjen.
 • Hehkulangan päällä on reunus. Sen lisäksi, että se vahvistaa päätä, ulkonema takaa puristinlevyn maksimaalisen puristuksen tiivistystiivisteellä aaltopahvin pinnalle. On jo todettu, että korroosionestomaalit kiinnittyvät kiinnitysmateriaaliin sinkkipinnoitteella. Sen paksuus GOST: n mukaan vaihtelee välillä 12,5 mikronia 15: een.

 • Laitteisto myydään myös peitettynä värillisellä koristekerroksella. Ne sopivat erinomaisesti kattorakenteiden kiinnittämiseen, maalattuna standardin RAL-linjan väreillä. Tällainen kiinnitys on täysin huomaamaton katolle.

Kattoprofiililevyn kiinnitys itsepuristusruuveilla suoritetaan erikokoisilla kiinnittimillä. Kiinnitysparametrit riippuvat oletetun kuorman koosta.

 • Profiililevyn ruuvien pituus vaihtelee välillä 1,9 - 2,5 cm. Pituus valitaan yhdistettyjen elementtien paksuuden perusteella, profiilin muodon mukaan.
 • Halkaisija vaihtelee välillä 4,8 - 6,3 mm. Tällöin sinkkiteräksen polymeeripinnoitus on suurempi, sitä paksumpi laitteisto on, koska tällainen arkki painaa paljon enemmän.

Itsekierteittävien ruuvien paino lasketaan halkaisijan ja kierteen perusteella. Seuraavien koon kiinnityselementit ovat eniten kysyttyjä: 5,5 mm 105 mm ja 6,3 mm 280 mm. Ensimmäisten tuhansien kappaleiden paino on 18,5 kg, toinen - 41,7 kg. Kiinnittimet toimitetaan valmiiksi pakattuina laatikoissa ennen niiden myyntiä painon mukaan.

Mitä tulee profiililevyn itsekierteittävien ruuvien kustannuksiin, niiden hinta määräytyy valmistuksessa käytettävän materiaalin ja laitteiston mittojen mukaan.

Kuinka monta itsekierteittävää ruuvia tarvitaan profiilille ↑

Valmistaja on määrittänyt ruuvien lukumäärän 1 m 2 kattoprofiililevystä. Kiinni sen suositukset on ratkaisevan tärkeää, koska jos nopeus valmistajan asettaman ruuvit kohti 1 m 2 levystä on rikki, se ei hyväksy patenttivaatimuksen jos rakenne romahtaa.

Ruuvien lukumäärä profiililevyn kiinnittämiseksi voi vaihdella olosuhteista riippuen, esimerkiksi harjan alueella kiinnittimien määrä kaksinkertaistuu.

Kuin aaltopahvin asentaminen kattoon ↑

 • Profiililevyn kiinnitys itsepuristusruuveilla alkaa huolella. Paljon riippuu kiinnittimen pituuden oikeasta valinnasta.
 • Kiinnitys kanteen suoritetaan tarkasti suorassa kulmassa levyn pinnalle. Jos vinossa on siro, päällysteen eheys vaarantuu. Samaan aikaan on varmistettava, että profiililevy liitetään laatikkoon koko alueelle.

kaavion aallotetun levyn kiinnittämiseksi ruuveilla katolla

 • Ruuvauslaitteistoa varten on välttämätöntä käyttää vaivaa, joka riittää vain aluslevyn puristamiseen. Puristinlevyn puristaminen ja muodonmuutos EPDM-kumitiivisteellä.
 • Kiinnittimien asennusvaihe valitaan valmistajan suositusten mukaisesti.
 • Katon yläosa on kiinnitetty ylemmän aallon, kun taas levytila ​​on kiinnitetty yksinomaan aaltojen väliin.
 • Profiililevyn kiinnittäminen metallikoteloihin (50 cm: n suuruinen omaperäinen leikkausvaihe) tehdään valmiiksi valmistetuissa reikiin kiinnittimiin, joita käsitellään tiivistysainetta käyttäen.

Katso videota, miten valitaan aaltopahvipöydän itsekierteittävät ruuvit.

Lue lisää aiheesta:

Sivustollamme julkaistu kuva on otettu avoimilta lähteiltään. Jos olet kuvan tekijä, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeeseen ja yritämme ratkaista ongelman nopeasti.

Millaisia ​​itsekierteittäviä ruuveja profiililevyille on käytettävä, laskemalla numero ja säännöt profiililevyn kiinnittämiseksi

Poimulevyt, jota kutsutaan myös Bent, viime vuosina laajalti käytetty materiaalina koristelu katot, aidat, rakennukset, seiniin pintoja tai julkisivut, ja useita muita alueita rakennuksen. Luotettavin, kestävä ja samalla sopiva tapa kiinnittää profiililevyt rakenteisiin ovat kiinnittimet, joissa on itsekierteittävät ruuvit tai itsekierteittävät ruuvit.

Itsekierteitys on terävä kärki, kuten poranterä ja itseliimautuva kolmionmuotoinen lanka. Sen pää on kätevästi ruuvimeisselillä, ruuvimeisselillä tai muilla kiertyvillä työkaluilla. Tämä järjestely helpottaa kiinnitetyn tuotteen ja sen porauksen helppoa ruuvaamista.

Erilaiset itsekierteittävät ruuvit profiililevyille

Aaltopahvilla varustetuilla leikkauksilla on useita lajikkeita, ja niiden luokittelu suoritetaan eri perusteiden mukaan.

Erityisesti seuraavia tyyppejä itsekierteittäviä ruuveja erotetaan sovelluspaikassa:

 • katto - niitä käytetään pääasiassa kattopäällysteiden järjestelyissä sekä muissa tilanteissa, joissa vaaditaan tehokkainta vedenpitävyyttä. Niissä on korroosionestopinnoite
 • Itsekierteittävät ruuvit, joissa on puristin - käytetään pääasiassa aidan, julkisivun, seinän ja muiden rakenteiden kiinnittämiseen, joissa vedenpitävyysvaatimukset eivät ole niin suuret.

Alustasta riippuen, johon aaltopahvi on kiinnitetty, erotellaan seuraavat lajittuvat itsekierteittävät ruuvit:

 • Metallille - jolla on usein veistos ja kärki, joka ulkonäkö muistuttaa porausta metallin poraukseen. Näiden itsekierteittävien ruuvin avulla profiililevy voidaan kiinnittää jopa 2 millimetrin paksuiseen teräspohjaan ilman alustavaa porausta.
 • Puulla - on harvinainen veistos ja terävä kärki. Tämän muodon ansiosta puuprofiililevyjen itsereikit ovat helposti ruuvattavissa kuitujen väliin, aallotettu levy kiinnitetään puupohjaan.

Joskus itsekierteittävien ruuvien luokittelu tehdään myös muiden kriteerien perusteella: korkin muoto, koko ja muut parametrit.

Itsekierteittävien ruuvin tekniset ominaisuudet

Laadulliset itsekierteittävät ruuvit, pääsääntöisesti, ovat seuraavat ominaisuudet, jotka mahdollistavat aallotetun levyn tehokkaan kiinnittämisen pohjaan:

 • Pään muoto on kuusikulmainen muoto, joka on paljon kätevämpi kuin pyöreä ja ristikkäin, ja sillä on myös esteettisempi ulkonäkö.
 • Tuote on varustettu leveällä aluslevyllä, mikä pienentää kiinnityslevyjen muodonmuutoksen vaaraa.
 • Pesukoneessa on kumitiiviste, joka määrittää sen maksimaalisen tehokkuuden ja vedenpitävyyden ominaisuudet asennuksen aikana.

Valmistusmateriaalista valmistetaan korkealaatuisia ruuveja galvanoidusta teräksestä. Sisäkäyttöön tarkoitettujen, laadukkaampien itsekierteittävien ruuvien valmistukseen käytetään hiiliterästä, jossa ei ole galvanoitua pinnoitetta. Itsekierteittävät ruuvit ovat riittävän vahvoja, mutta vähemmän kestävät syövyttäviä prosesseja.

Toinen tärkeä ominaisuus itsekierteittävät ruuvit on niiden koko. Metalliruuvien pituus vaihtelee välillä 13-150 millimetriä ja halkaisija vaihtelee 4,2 - 6,3 millimetriä. Itsekierteittävien puuruuvin osalta vastaavat luvut ovat pituudeltaan 29-80 millimetriä ja halkaisijaltaan 3,5 - 4,8 millimetriä.

Usein kattoruuveja on maalattu eri väreillä - sininen, punainen, valkoinen, vihreä jne. - jonka avulla voit valita harmonisen vaihtoehdon katon kaikille väreille. Kaikki nämä ominaisuudet on otettava huomioon kattolevyjen valinnassa. Ennen asennustyön ostamista ja aloittamista sinun tulee määrittää tekniset ominaisuudet, laatuindikaattorit, koko, väri ja ruuvien lukumäärä profiililevyjen kiinnittämiseksi.

Erityisten itsekierteittävien ruuvien tarve aaltopahvin kiinnittämiseksi määritetään seuraavilla tekijöillä:

 • Ennen tavanomaisten ruuvien ruuvausta tarvitaan materiaalin esiporaaminen, mikä vähentää kiinnityksen lujuutta ja lisää merkittävästi prosessin työlästä.
 • Perinteiset ruuvit eivät tartu hyvin ohuen metallipohjan sisään.
 • Ruuvaamalla perinteiset ruuvit kiinnityspisteiden profiililevyjen suojapinnoite tuhoutuu. Tämä johtaa siihen, että lisätiiviste on tiivistettävä kumitiivisteillä.
 • Laajan aluslevyn läsnäolo elastisella tiivisteellä laadukkaisiin itsekierteisiin ruuveihin suojaa kateaineita muodonmuutoksilta ja ennenaikaiselta kulumiselta.

Asennustöiden ruuvien lukumäärän laskeminen - kulutus

On huomattava, että korkealaatuiset itsekierteittävät ruuvit ovat melko korkeat. Tästä syystä ennen näiden kiinnikkeiden hankintaa, sinun on syytä laskea huolellisesti profiililevyjen kiinnittämiseen tarvittavat itsekierteittävät ruuvit. Luonnollisesti, ennen kuin lasketaan itseleikkaukset profiililevyille, sinun on tiedettävä profiililevyjen koko ja määritettävä katon kokonaismitat kokonaisuudessaan.

Seuraavaksi sinun tulisi tietää, että itsepuhallusruuvien kulutus profiililevyille riippuu suurelta osin siitä, mihin rakenteisiin kiinnittimet on tehty. Tapauksessa rakentaminen Ottorakenteet, katto, julkisivu rakentaminen ruuvit laskenta aaltopahvin on omat ominaisuudet ja tuotetaan eri tavalla, koska sijainti ominaisuuksia ja vahvistaminen levystä.

Imukerrosten osalta aaltopahvilla varustettujen itsekierteittävien ruuvien kulutus lasketaan seuraavasti.

 • Levyn aritmeettisen lukumäärän laskemiseksi lasketaan aitauksen kokonaispituus ja jaetaan yhdelle arkille, jossa ei ole päällekkäisiä alueita. Sellaisten vakioprofiilisten levyjen osalta, joiden leveys on 118 cm, tämä parametri on noin 110 senttimetriä.
 • Kunkin levyn kiinnitys suoritetaan 10-15 ruuvilla. Tarvittavien ruuvien määrä riippuu lokien määrästä - vaakasuorat tanko-palkit. Jokainen viive vaatii 6 itsekierteittävää ruuvaa kiinnittämistä varten.
 • Koska äärimmäiset itsetaharjat kiinnittävät samanaikaisesti kahta levyä päällekkäisillä paikoilla, niiden vaadittu keskimääräinen määrä arkkia kohden on 8-12 kappaletta.
 • Määrä viiveitä riippuu korkeus aidan: alempi viive on asetettu 30 cm maanpinnan yläpuolella, ylempi - 10 cm yläreunan alapuolella aaltopahvin. Jos niiden välinen etäisyys on yli 160 senttimetriä, on toivottava asentaa toinen viive keskelle.

Otamme huomioon kaikki vivahteita liitetiedoston

asentamiseen lisäelementtejä (lue myös: "Mikä on paras laitteisto ammattikäyttöön lattia - - valinta ruuveilla ja puolisuunnikkaan levyt kiinnitys säännöt") ovat lyhyitä, jolla teräslevyt on kiinnitetty vaippa, ja pitkä: Kun kyseessä on kaksi erilaista ruuveilla käytetään kattotiiliä. Kulutus ruuvit katon aaltopahvin kullekin näistä lajikkeista lasketaan erikseen.

Määrä lyhyitä ruuveilla lasketaan katon koko alueen. Jos ruuvit on kiinnitetty vaakasuora paksuisen alueella 50 cm päässä toisistaan, kunkin poimulevyn leveys 110 cm edellyttää ruuvien 9. Joissakin tapauksissa vähentää virtausnopeutta ruuveilla, niiden välistä rakoa voidaan nostaa 70-80 cm; tarvittava määrä siten suhteellisesti pienempi.

Laskemaan määrä pitkiä ruuveja lasketaan kokonaispituus ja kiinnityselementtien jaetaan 30 cm: n - eli sellaisella etäisyydellä toisistaan ​​suoritetaan niiden kiinnittimet.

Tapauksessa etu-, seinä ja muut rakennustyöt kiinnitysruuvit virrata proflist suorittaa noin, ja laskemalla periaate on suunnilleen sama kuin tapauksessa kattopinnoitteina. Erona on se, että sen poikittainen etäisyys rimojen ruuvien on 50-100 cm, kun taas pitkittäinen rimat - jopa 110 cm. Kulmalaudoiksi rakennuksen, ikkunat ja ovet tarvitsevat lisää kiinnitys muotoa pitkin välein 30 cm.

On huomattava, että ostamalla useita ruuveja ei ole tarpeen tutkia tarkkuutta niiden määrää. Pääsääntöisesti paino ruuveilla ilmoitettu pakkauksessa. Se voi vaihdella suuresti, ja ruuvi voi painaa 4-50 grammaa.

Tietää kuinka monta ruuvia kiinnitä profiloitu tietyssä tapauksessa, lasketaan ensin niiden haluttu kokonaismäärä, joka kerrotaan sitten tämä luku. Saatu arvo on sama kokonaispaino, joka on tarpeen mitata tasapainon ostoksiin.

Asennus puolisuunnikkaan arkki ruuveilla

Jos aaltopahvi materiaaliksi valitaan asennusta, sitten kun mikä tahansa tarvittavat laskelmat ja laskelmat on prosessi kiinnittämiseksi profiloidut levyt. itse arkkia aaltopahvin, ruuveilla, niiden kierre työkalu (ruuvimeisseli, pora mela, jakoavain), lyijykynä, mittanauha, taso, virtajohto, rautasaha tai rautaromuleikkurit: Tietenkin ennen asennusta työtä, kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit on valmistettava .

Suora kiinnitys itse prosessi suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Rakentaminen rimat katto- tai seinä- tai puitteet aita. Paikka, jossa pystysuora palkkien ja tukien on oltava sivusuunnassa päällekkäisyys vierekkäisten aaltopahvin.
 2. Rakentaminen lämpöeristys (jos kyseessä on seinän tai katon rakenteet).
 3. Yhdenmukaistaa alareunat levyksi käyttäen venytetty johto.
 4. Asennus teräslevyn kolmesta ensimmäisestä. Laskeminen suoritetaan päällekkäin sivuilla ja voit aloittaa vahvistamisesta oikealle tai vasemmalle riippuen tilat työntekijöille. Kiinnitys suoritetaan aluksi ruuvin, ja vasta sen jälkeen lopullinen kohdistus levyjen - täysin.
 5. Edelleen asennus aallotettu koko pinnalle. Alemman ja ylemmän arkkien reunat on kiinnitetty listat pohjalle kunkin aallon, ja muu rakenne - kautta samalla aallonpituudella.
 6. Jos ei ole peitetty puolisuunnikkaan muotoinen arkki osien suunnittelun, ne on pinottu päällekkäin ja rivejä aaltopahvin kanssa päällekkäin 20 cm. Jos kori näitä sivustoja on poissa, sitten liittää ne toisiinsa niiteillä kussakin aalto, ja sitten käsiteltiin tiiviste tilaa päällekkäin.
 7. Leikkaus ja kiinnitysruuvit kautta ulompien levyjen. Mukaan obreshetochnym vaakasuora palkit on liitetty kunkin aallon, pystysuora - välein 30 cm.
 8. Asennus kiinnityselementtejä, ja aukon seinän 30 senttimetriä.
 9. Tarkistaminen katon aaltopahvin naarmuja ja muita vikoja. Vaurioituneet alueet käsitellään korroosionkestävä koostumus tai maalilla.

Mitä on otettava huomioon aaltopahvin kiinnikkeiden ruuvit

 • Jos aluslaudoitus käytetään järjestely katon, on tärkeää varmistaa sen vedeneristys ja kestävyys tuulikuormia. Tätä varten, korkea ruuveilla, joita käytetään katto- ja kiinnittimet tuotetaan pienen etäisyyden päässä toisistaan.
 • Kun asennus aidan rakentamisen teräslevyn taas pitäisi huolehtia niiden ilmanvastus. Tätä varten, kiinnitys aallotettu suoritetaan kullekin viive jokaisen aallon.
 • Kun käytetään teräslevyä järjestely julkisivu tai seinärakenteisiin, välinen etäisyys kiinnittimet valitaan materiaalista riippuen parametrit, keskimäärin 50-100 cm. Usein levyjä ei kiinnitetä alaspäin kun seinään - tilanteessa häkki on oltava myös kehitetty näkymä. Vedeneristys vaatimukset eivät ole yhtä suuria kuin tapauksessa katto, jonka avulla voidaan käyttää heikompilaatuisen peltiruuvilla.
 • Riippumatta varustaa rakentaminen, osto ruuvien pitäisi antaa liikkumavaraa - se saattaa olla hyötyä, jos vaurioita tai avioliiton.
 • Jälkeen jäljelle asennustyöt ruuveilla voidaan edelleen vahvistaa rakentamisen raja-alueilla.

Kun käytät ruuveja laatu ja sääntöjen noudattamisen rakentamisen aaltopahvin kokoonpano voi luotettavasti palvella useita vuosikymmeniä, mikä tekee tämän materiaalin yksi tehokkaimmista ja käytännöllisiä nykyaikaisessa rakentamisessa.