Ruuvimeisseli suuren vääntömomentin

Miten valita ruuvimeisselillä Jääruuvit

Jos ensimmäinen jään, kun sen paksuus ei saa tulla liian kriittinen, ja voi tehdä enemmän peshnoy, että silloin, kun jään paksuus vaipan kasvaa, kalastaja ei voi tehdä ilman apua jään ruuveja.

Ja hänen paras vaihtoehto ihmisille, jotka eivät ole erityisen rakasta kantaa kookkaita ja raskaita käsin tai moottoroitu augers, on tavallista ruuvimeisseliä. Mutta ensimmäinen kysymys kohtaamista kalastus - joista valita ruuvimeisseli Jääruuvit?

Parametri vaatimukset ruuvimeisseli

Shuropovetra valinta jää ruuvit, joka perustuu ongelmia se, nimittäin hyvä ja pitkällä aikavälillä:

 1. Ensinnäkin valita ruuvimeisseli, on tarpeen kiinnittää huomiota sen voima. Se ei saisi olla alle 18 V. Jos talouden sallivat, on parempi valita mallien kanssa jännitteellä 36 V, koska tehokkaampi työkalu, sitä helpompi pystyä selviytymään paksua jäätä.
 2. Toinen tärkeä tekijä - tämä vääntömomentti. Tässäkin on toimintaperiaate "enemmän, sitä parempi." Vähimmäisteho oikea valinta - se on 50-70 Nm, mutta jos saat enemmän täydellinen malli (80-90 Nm), sinun ei pitäisi kieltää itseltäsi ilo. Onhan sitä suurempi vääntömomentti, sitä helpompi se on hyvin tylsä ​​prosessi. Kuten jään ruuvit voivat myös selviytymään kuiva ja jää paksua.
 3. Yksi tärkeimmistä vaatimuksista Ruuvinvääntimien - luotettavuutta ja kestävyyttä. Tämän seurauksena parempi suosia osoittautunut tuotemerkkejä kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien, joka on jo vakiinnuttanut asemansa parhaalla kädellä.
 4. Välttää vääntää kädet ruuvimeisseli on sijoitettava lisäksi kahva, jonka kautta jään ruuvit voidaan pitää molemmin käsin. Tämä suojaa raajoja tarpeettomia vammoja, jotka voivat pilata vaikutelman kalastusta.

Seuraavaksi voit päättää, mitä tarvitsee akkua muutaman minuutin kuluttua ruuvimeisseli ei muutu tarpeettomaan yksikköön turha pitkittyy lampi. Yleensä kalastajat pysähdy kolmenlaisia ​​paristot:

 • Li-Ion-akkuja. Ne nopeasti ladata, ovat kevyitä, mutta ei voi sietää vaikeita pakkaset. Kuitenkin uusimpia malleja litium-ioni-akut on suunniteltu käytettäväksi alhaisissa lämpötiloissa, mutta ne on vielä poistettava säännöllisesti ja helmaan;
 • Nikkelikadmiumakkuja. Niillä on suuri vastus pakkaselle, mutta paljon raskaampaa jääruuvi;
 • Nikkelimetallihydridiakku. Optimaalinen teho tekijä shuropovorta edustaa jotain välillä yllä akkuja.

Kuten on esitetty, suurin osa kalastajien mieluummin nikkelikadmiumakkuja. Huolimatta paino, he selviytyvät päätehtävä hyvän Jääruuvit - lävistys mahdollinen jää huomioimatta vakava pakkaset. Tämä, näet, tärkeä tekijä talvikalastus.

Akun kapasiteetti ei ole viimeinen paikka valinnassa ruuvimeisselillä. Se ei saisi olla alle 2,5-3 Ah, on aika porata useita kymmeniä reikiä ennen kuin akku on täysin tyhjentynyt.

Sovitin jään ruuveja ruuvimeisseli

Sovitin - välttämätön asia mille tahansa jää ruuveja. Hän näytellä yhdistävän elementin välillä ruuvimeisseli ja poraa suoraan työntekijöille. Käsintehtyjä jää ruuvit voidaan yleensä käsitellä sähköinen laskea oikein koko ja halkaisija kaikkien komponenttien käyttämällä sovitinta.

jäillä ruuvi ruuvimeisseli sovitin koostuu kahdesta puolikkaasta:

 1. Tetraedrielementtiverkossa tai hexahedral mukaan ruuvimeisseli (noin 2,6 cm);
 2. Pyöreä akselin poran (noin 6,8 cm), jossa poratun reiän pultin kiinnittämiseksi. Vakioläpimitoista istutus - 18 mm tai 22 mm.

Jos halutaan, kukin kalastaja voi itse tuottaa sovitin, valitsemalla se tangon sopivien halkaisija ja pyytää Jyrsintä jauhaa toisesta päästään varsi kiinnittämistä varten ruuvimeisseli. Vain porata reikä liitinosan kiinnittämiseksi putki jäällä ruuveilla.

Mikä on parasta Jääruuvit ruuvimeisseli - top 5

Arvosana Top 5 parasta kalastus Jääruuvit ruuvimeisseli:

1

№1 Makita DDF441RFE

Se on voimakas moottori, nopea istukka ja käänteinen toiminto. Varustettu litium-ioni-akku, jonka kapasiteetti on 3 Ah 14,4 V Sen vääntömomentti - 70 Nm. Se on lisäksi kahva. Makita DDF441RFE hinta vaihtelee kokoonpanon. Keskiarvo on noin kaksikymmentätuhatta. Takuu valmistajalta - 1 vuosi.

№2 Metabon BS 18 LTX Impuls

Se siedettävä malli on useita etuja: irrotettava 4-5,2 Ah: n akkua 18 V, alhainen paino - 2 kg, vääntömomentti - 110 Nm; lisäkahva. Keskimääräinen hinta noin kaksitoista tuhatta. Ainoa haittapuoli - ruuvimeisseli shokki, että usein tarjoaa joitakin haittoja, kun poraus jäätä.

№3 Makita 6337 DWDE

Paras yhdistelmä hinta ja laatu. Nikkelimetallihydridiakku joiden jännite on 14,4 V. Kapasitanssi - 2,5 Ah. Vääntömomentti - 65 Nm. Rasittamaton ruuvimeisseli. Latausaika - 1 tunti. Paino - 2,1 kg. Se on automaattinen palautuminen. Keskimääräinen hinta - noin kymmenen tuhatta. On haitta - ei enempää kahvat. Ole kohtalokasta, mutta silti epämiellyttävä.

№4 Bosch GSR 18 VE-EY 0 L-BOXX

Jo yrityksen nimi Bosch, joka tuottaa ruuvimeisseli, sanoo sen laatu. Rasittamaton. Vääntömomentti - 75 Nm. Käänteinen. Säädettävä nopeus. Litium-ioni-akku, jonka jännite on 18 V. varustettu lisäkädensijana. Keskimääräinen hinta - seitsemäntoista ja puoli tuhatta ruplaa.

№5 ZUBR DAI-18-2-Lee KNM4

Ihana kotimaan ruuvimeisseli, pysty kilpailemaan arvostettuja ulkomaisia ​​merkkejä. Vääntömomentti - 60 Nm. Akku - litium-ioni, jonka kapasiteetti on 1,5 Ah ja jännite 18 V. Muita kahva ei ole säädetty. Latausaika - 1 tunti täysin hyväksyttävää malli, keskimääräinen hinta, joka on noin kymmenen tuhatta ..

Miten valita ruuvimeisselin

Työkalun - ei ole helppo tehtävä. On tarpeen mahtua budjetin, valita hyvä ominaisuuksiin esiintymä eikä tee virhettä valittaessa valmistajan. Tässä artikkelissa, puhutaanpa, miten valita ruuvimeisselin, mitä ne ovat, kumpi on parempi.

Ensimmäinen asia, joka meidän täytyy päättää valitessaan ruuvimeisseli - kotitalouden tarvitset työkalun tai ammattilainen. Ero niiden välillä on merkittävä. Ensisijaisesti erilaisia ​​työskentelytapoja resurssi. Ammatilliset mallit on valmistettu kestävämpiä ja kalliita materiaaleja. Niitä voidaan käyttää useita vuosia myös jatkuvassa käytössä työpaikalla. Kotimainen malleja toimivat murto, mutta myös kertaa pienempi kuin kustannukset.

Valitse tarvittavat ruuvimeisseli luokka - kuluttajalle tai ammattikäyttöön

Jos tarvitset ruuvimeisseliä "joka oli" - eri askareita ympäri taloa tai mökki, riittäisi edullinen kuluttajan malleja. Niissä on yleensä yhden vuoden takuu, mutta voi olla varsin pitkä. Jos suurta korjausta suunnitellaan tai rakentamisen aloittamista, työskentelevät ruuvimeisseli on enemmän kuin tarpeeksi. Sitten on kätevää ammatti- tai puoliammattilainen mallia. Mutta jotkut omistajat päättävät, että on parempi ostaa kaksi kotitalouksien työkalu kuin yksi ammattilainen. Joten miten valita ruuvimeisseli tämän parametrin päätät.

Jakoavain, ruuvimeisseli, ruuvimeisseli, pora ... se on parempi

Ottaen huomioon mallin ruuvimeisseliä välttämättä kompastua jakoavain, ruuvimeisseli ja harjoitukset. Miten ne eroavat, ja että se on parempi valita - tässä on kaksi kysymystä, jotka näkyvät monissa. Tärkein ero - nimittämiseen työkalun:

 • Ruuvaamalla - kiristämiseksi / irrottamalla ruuvit, ruuvit suurella tiheydellä emästä.
 • Porat. Voi sekä poraa reiän ja kierre ruuvit.
 • Ruuvimeisseli (jakoavain). Tehokas työkalu kiristää suuria ruuveja, muttereita. Tyypillisesti shokki on toiminto - luotettava kiinnitys pähkinöitä. Sitä käytetään yleensä Koneen korjaus. Kotikäyttöön liian voimakas.

Ruuvitaltat ja vääntimien on tunnusomaista suuri kapasiteetti - voimakkaaseen kiristys kiinnitin

Kuten käy ilmi kuvauksesta, rakennus- tai kotityöstä on valita ruuvimeisseli ja poraa. Toinen muutos - on monipuolinen työkalu, joka on kaksi toimintatilaa - poraus ja kiristysruuvien. On hyvä satunnaiseen käyttöön. Eli jos ei odoteta laajoja töitä, ja kotitalouden tarve (tai halua) työkalu - se on loistava valinta. Mutta jos olet jopa rakentamista, suuriin korjauksiin, se on parempi tehdä erillistä pora ja ruuvimeisseli. Kokemus on osoittanut, että voimakkaassa he pystyvät paremmin selviytymään vastuunsa kuin yhdistetty laite.

Porata tai pora?

Jos tarvitset pora, paitsi muuttujat, jotka ovat tärkeitä ruuvimeisseli, on tarpeen kiinnittää huomiota parametrit poran:

 • Poraus mitä materiaaleja voidaan käyttää. Siellä ovat yleismaailmallisia, jotka voivat työskennellä puu, betoni ja metalli. Ominaista suuri kapasiteetti ja korkeat kustannukset. On vain puun työstöön ja betonia.
 • Maksimi poraus halkaisija kullekin materiaalille. Yleensä pehmeämpi aineiden (puu), reiän halkaisija on suurempi betoni ja metalli - vähemmän. Mutta poikkeuksiakin.

Kotitalouskäyttöön useammin neuvotaan porata mitään porausten metallissa. Tämä toiminto on voimakas yksiköitä, jotka ovat kalliita. Poraus metallien tilit eivät ole niin usein, jotta teho tästä on usein liian suuri. Kyllä, ja poraus metallien parempaa vielä porata.

Verkkovirta tai paristot

Porat ovat kahdenlaisia ​​- virtalähteessä ja akkuja. Molemmissa vaihtoehdoissa on etunsa ja haittansa. Arvokkuus Verkko ruuvimeisseli - se toimii niin kauan kuin verkolla on jännitettä. Toinen myönteinen seikka - se on halvempaa kuin vastaavat työkalut paristoja. Mutta suurin plus Ruuvinvääntimet - ne ovat niin paljon tyhjäkäynnillä suorituskyvystä tinkimättä. Cordless vaatii säännöllistä "käyttää" jaksojen aikana pitkittyneen käyttämättömänä. Akut on ajoittain ladata ja purkaa. Muuten he eivät voi "herätä".

Haitat Myös on - virtajohto rajoittaa liikkumisvapautta ja toisinaan melko vakava este. Toinen haitta - 220 volttia ei ole kaikkialla ja rakennustyömailla niin yleensä se on harvinaisuus. Kysymys on, miten valita ruuvimeisselillä työ verkosta lähes ole sen arvoinen. Kaikki tämä kannattaa kiinnittää huomiota - virtajohdon pituudesta. Mitä kauemmin se on, sitä helpompaa - ei tarvitse käyttää enemmän ja siirrettävyys. Loput valinta on valikoima teknisten parametrien.

Miten valita ruuvimeisseli? Ensin päättää tarvitset verkon (nauhalla) tai akkua

Akkuruuvinvääntimet myös etunsa ja haittansa. Plus - suuremman liikkuvuuden ja riippumattomuuden saatavuuden tehon. Negatiivinen - korkeampia hintoja, enemmän painoa ja tarve ladata akkuja. Eli riippuvuus vallan edelleen olemassa, mutta tuskin yhtä vahvana.

Haluat ehkä olla toinen paristoilla (monet yritykset vain nippu työkaluja kaksi akkua). Tämä tarjoaa lähes häiriöttömän toiminnan. Valituksesta huolimatta Latauslevykkeeseen ja ylipaino, enemmistö päättää ostaa akkuruuvinvääntimellä. Ja kun he puhuvat, miten valita ruuvimeisselin, he tarkoittavat laite, paristoilla. Jos olet ommellut tämän näkemyksen, on välttämätöntä ymmärtää rehutyyppejä kohteita.

Akku ruuvimeisseliä tulevat eri tyyppejä. Ja kustannukset työkalun riippuu akun tyypistä. Mitä muuta on mielenkiintoista, että uudet paristot kannattaa lähes yhtä paljon kuin työkalu, virtalähde mukana. Koska säännöt käytön paristoissa olisi käsiteltävä huolellisesti.

Mukana akkuruuvinvääntimellä on latausasema

Lyhyt katsaus tyypit AB, niiden edut, haitat ja ominaisuuksia.

 • Ni-MH - nikkelimetallihydridiakkujen. Yksi viimeisimmistä tapahtumista. Tunnettu siitä, että se ei vahingoita ympäristöä. Plus, alhaisen painon ja tilavuuden, niin että ruuvimeisseli on pieni paino ja on helpompi työskennellä hänen kanssaan. purkautumista - keskiarvo, se on vain välttämätöntä pitää akun ladattuna. Jos laitetta ei käytetä pitkään aikaan, ne on ladattava säännöllisesti. Suurin haittapuoli - lyhyt elinikä - noin 3 vuotta. Toinen epämiellyttävä hetki - ei ole toivottavaa työskennellä pakkasella ja tarkasti on suojattava jäätymiseltä.
 • Li-Lon - litium-ioni. Tämä on - yksi parhaista vaihtoehdoista. Veloittaa tarvitaan lyhyessä ajassa, maksu kestää pitkään, purkautumista - alhainen. Puute kaksi. Ensimmäinen - eivät pidä kylmä sää, pitkäaikainen operaatio pakkasella, se voi "tappaa". Toinen - korkea hinta. Koska nämä paristot on varustettu useimmiten ammattilaisen työkalu.

Akkuja Ruuvinvääntimien

Useimmat markkinoilla oleviin työkaluihin on varustettu nikkelikadmiumakkuja. Ne ovat optimaalisia hinnan / laatu. Kallis malleja ammattiryhmän ovat litium-ioniakut. Miten valita ruuvimeisseli? Kiinnitä huomiota pariston, koska veloitussäännöt Säilytysasento riippuvat niiden tyypistä.

Valitessaan akkuruuvinväännin on maksettava huomiota virtalähde parametrit. Ne määrittävät keston operaation yhdellä latauksella, mutta joitakin kohtia. Tässä mitä sinun pitäisi nähdä ensimmäinen paikka:

 • akun jännite. Minimiarvo - 12 V, maksimi - 18 V virtalähde, jossa on pienempi jännite yleensä varustettu kotitalouksien malli tehokkaampi - ammatillinen (on olemassa poikkeuksia).

Esimerkki akun ominaisuuksia (ruuvimeisseli Bosch GSR 140)

Huomaa myös, että jos kameran mukana ladattava akku ja enimmäismäärä. Tyypillisesti työkalu on kaksi kappaletta, mutta vain Screwdrivers ilman AB. Ennen kuin valitset ruuvimeisselillä, jonka akku, millainen akku ja sen parametreja.

Ruuvimeisselit kahdenlaisia ​​istukat - keskeisten ja nopeasti toimia. Toinen vaihtoehto on helpompaa, koska bitit vapautetaan ja kiinnitetään istukan kierto, ilman ylimääräisiä laitteita. Tällöin vasen käsityökaluna, kierrä oikeudenhaltija. Pikaistukka on kahta tyyppiä - yhdellä tai kahdella pistorasiat. Toinen kytkin toimii lukita akseli - voi muuttaa suuttimen. Jos yksi kytkin lukita akseli koteloon on painike, jonka kanssa kiinteä akseli. Tässä tapauksessa, ennen korvaavan suuttimen puristetaan karalukkopainike, pidä sitä, vaihdon. Vapauta painike, voit työskennellä.

Pikaistukka on kahta tyyppiä - odnomuftovye ja kahden laatikon

Ylimääräinen plus pikaistukka - se on mahdollista asettaa suuttimen varren tahansa halkaisija. Tärkeintä - että hän joutui haltija. Siksi valitessaan ruuvimeisseli, kiinnitämme huomiota sellaisiin parametrin halkaisija patruunan. Se määrittelee suurimman halkaisijan suuttimen, joka voidaan asettaa.

Key patruunat tarvitsevat erityisen avaimen. Se työnnetään reikään istukka, kääntämällä sivuun tai toiseen, vapaan tai kiristetty tai poranterä. Tällainen työkalu on vähän halvempi, koska suunnittelu on hieman helpompaa.

Täysin vastata kysymykseen "miten valita ruuvimeisseli", on syytä kertoa teknisten parametrien. akun asetukset, ja patruuna on jo keskusteltu, on vielä joitakin teknisiä eritelmiä, jotka on kiinnitetty huomiota.

Ennen valintaa ruuvimeisselin, hyvä tarkastella sen rakenne ja ominaisuudet

line "Maksimivääntömomentti" on läsnä tekniset tiedot. Tämä on osoitus siitä, että osoittaa, kuinka työtä voidaan kehittää työkalu. Mitattu Nm (Nm). Kotimainen (amatööri) työkalu tai "puhdas" ruuvimeisseli riittää suurimman vääntömomentin oli 10-15 Nm. Ammatti- ja universaali (poraus- toiminto), sen on oltava - nopeasti ja luotettavasti prodelyvat tarvittava työ jopa kovilla tai vääntyneitä maeterialah voimakkaita ruuveja.

Mitä suurempi vääntömomentti, sitä suurempi kiinnittimet voivat olla spinning

Eri materiaaleille ja eri ruuvit edellyttävät erilaista vääntömomenttia. Sen muutos erityisellä kytkimellä, jonka avulla hänet vaihtamaan minimistä (1 nm) maksimiin. Vaiheiden lukumäärä voi olla erilainen. Mitä enemmän, sitä paremmin voit poimia tarvittava voima. Se ei ole niin tärkeää verkon ruuvimeisseliä, mutta on tärkeää, että akku - akun latauksen nopeammin suuremmilla kuormilla. Koska se on tärkeää valita optimaalisen tilassa.

Vääntömomentti on asetettu asteikolla

Seurata, kun pora on saavuttanut ilmoitettuun tiukkuuteen ajankohtana ylittää tämän parametrin tyhjä kasetti rullaa, lausuen samalla napsautuksella. Tämä mekanismi estää työkalun ylikuumenemisen ja kutsuttu "helistin" ihmiset. Hyödyllinen toiminto, joka pidentää ruuvitaltalla.

Miten valita ruuvimeisselin vääntömomentin? Jos ostat työkalun tietyn tyyppistä työtä, voit keskittyä halkaisija ruuvien, joka on kiristää. Tämä vaihtoehto on myös siellä tekniset tiedot, mutta on olemassa sellainen suhde:

 • Ruuvin halkaisija on 6 mm kierretty pehmeää materiaalia, jolla on vääntömomentti 10 Nm, kova - 25 Nm.
 • Ja halkaisija on 7 mm, voiman on oltava 11 Nm pehmeitä materiaaleja ja kovien 27 Nm.
 • Alle ruuvit halkaisijaltaan 8 mm, jolloin saatiin 15 nM, kun ruuvaaminen pehmeästä materiaalista ja 30 Nm käytettäessä jäykkiä.

Vääntömomentti - määrittelee maksimikoko ruuvit, joiden avulla voit työskennellä

Nämä vaihtoehdot on kätevää, kun työ - voit heti määrittää tarvittavat arvot, vain hieman säätää arvoon tietyssä tapauksessa. Joten, kun työskentelet kipsilevyä vaatii vähemmän tärkeitä - ei kiristä ruuvit ja eivät läpäise pahvi. Täytyy valita vääntömomentin ja riippuen puulajista - kuusen ruuvit menevät suurella vaivalla, kuin mänty.

Nopeus tai nopeus karan

Vääntömomentti on annettava riittävä kierrosluku. Työskennellä pehmeitä materiaaleja, kuten puuta, normaali nopeus 400-500 kierrosta / min, betonille tai metalli täytyy nopeamman kierron - 1200-1300 kierr / min - on normaali arvo.

Valitse todella kova aika

Joten valitessaan akkuruuvinväännin tarkastella paitsi vääntömomentin, mutta myös kierrosluvun. Ne on sovitettava yhteen. Vain silloin on kätevä käyttää työkalua erilaisissa tiloissa.

Siellä ruuvitaltat, joka voi toimia kahdella eri nopeudella. Pohjimmiltaan se on ammatillinen ja puoliammattilainen mallia. Nopeus kytketty tiheydestä riippuen materiaalin kanssa, jotka toimivat. Voit kokeilla eri nopeuksilla ja eri kokoiset ruuveilla.

Läsnäolo kaksi nopeutta - hyödyllinen ammatilliset mallit

nopeuden valinta mahdollistaa akun säästämiseksi. Tämän seurauksena työkalu yhdellä latauksella kestää kauemmin. tämä ei ole haluttu vaihtoehto kotimaan malleissa, mutta sen mukava olla.

Lisävaihtoehtoja ja mukavuutta

Ja lopuksi, mitä kiinnittää huomiota, kun se päättää, minkä valitsee ruuvimeisselin - käyttäjäkokemuksen. Ehdottomasti kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten kätevää "valheita" työkalu kädessään. Työ on usein useita tunteja, ja jos käsi väsyy nopeasti, siitä tulee piina. Lisää mukavuutta kahvassa tehdä kumityynyt. Ne lisäävät suuresti käyttömukavuutta. On muitakin vaihtoehtoja, jotka helpottavat työtä.

Käänteinen tai peruutusvaihde on lähes kaikki modernit ruuvimeisseliä. Sen avulla voit nopeasti ruuvaa ruuvi ja vedä poranterä juuttunut materiaali. Mahdollistaen Paluuisku tapahtuu avulla erityisen painikkeen, joka sijaitsee lähellä lähtöpistettä liipaisinta.

Painike vaihtaa pyörimissuuntaa (käänteisfaasi) yhdessä ruuvitaltat

Työkalua ei heti muuttunut suuntaan (ehkä vahingossa painanut taaksesyöttöä), monia malleja, turvallisuussyistä, on väli- tilassa. Jälkeen ohjausakselin lopettaa tapahtuu, ja sitten se kulkee vastakkaiseen suuntaan.

Tämä vaihtoehto tarvitaan vain teollisuudessa, jossa ruuvimeisseli käyttää jatkuvasti. Kiinnittimet asennetaan erityinen muovinen nauha (hän ​​ei koskaan myyty). Tämä nauha syöttää automaattisesti seuraavan ruuvi suutin edellisen kierretty.

Ruuvimeisseli nauha syöttöruuvien

Tämä vaihtoehto on varsin aikaa säästävä, mutta tämä työkalu hinta on korkea. Kotikäyttöön tarkoitetuissa "kelloja ja pillejä" - ole paras tapa käyttää rahaa.

12 parasta akkuruuvinvääntimien - screwdrivers

ominaisuus Arvostelu

Pienakkuruuvinvääntimet - yksi suosituimmista tyyppisiä sähkötyökaluja, koska se on kuin monipuolinen. Laite pystyy suorittamaan molemmat tehtävät säännöllisen pora korkea vääntömomentti, ja käytetään kiristää mutterit ja ruuvit (kuten klassinen ruuvimeisseli). Tästä pora - ruuvimeisseli on varustettu kytkimen kytkentään vääntömomentin. Tämä tekee mahdolliseksi lisätä työn laajuus, tavallisista kiristysruuvien sisään giposkarton ennen reikien poraamista betoniseinään.

Läsnäolo akussa on positiivinen vaikutus käytettävyyttä työkalun. Sitä voidaan käyttää, joissa ei ole pistorasiaan tai kun työhön kuuluu usein toistuva master (lanka on jatkuvasti jalkoihin tai ei tarpeeksi johdon pituus). Kuitenkin sinun pitäisi tietää haitat akkuja. Ensinnäkin ne vaativat latauksen, vaikka useimmissa malleissa on kaksi paristoa. Toiseksi akkuporakone - ruuvimeisselit ovat kalliimpia verkkoon. Kolmanneksi akut ovat itse kulutustavaraa, ja ennemmin tai myöhemmin epäonnistuu ja on vaihdettava (käytön).

Jos vertaamme tavanomaista ruuvimeisseli, pora - shurupovretom, jälkimmäinen voittaa monipuolisuuden pora toiminnolla. Mutta menettää ergonomian ja käytettävyyden takia enemmän painoarvoa.

Sinun tulisi myös olla tietoisia keskeiset parametrit poran-ruuvimeisseli, johon pitäisi etsiä valitessaan:

 • akun kapasiteetti. Kotikäyttöön ja harvinainen käyttö sopiva väline akun kapasiteetti on alueella 1,2-1,5 A / h, joka pystyy tuottamaan varauksen kaksi- kolme tuntia. Kun kyseessä on ostaa pora-ruuvimeisselin loppuun työpaja ja toistuvasta käytöstä tulisi suosia enemmän "capacious" malleja.
 • Virtalähde. Tämä parametri määrittää vääntövoiman määrää karan. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä suurempi syöttöjännite on, sitä helpompi koneen porata reikiä ja ruuvaa ruuvit on suurempi halkaisija. pora-ruuvimeisseli sopii kotitalouskäyttöön tarkoitettua akkua 12-14 V.
 • Enimmäismäärä kierrosta. RPM luonnehtii kyky työkalun kiertää ruuveja (tai porattu reikä) halkaisijaltaan tietyn. Koska kotona useimmiten havaittu kanssa keskikokoinen (6-12 mm), kaksi nopeutta ja 1200-1500 kierrosta minuutissa olisi riittävä.
 • Vääntöä. Keskeistä esittää "vahvuus" työkalun. Mitä suurempi arvo, sitä suurempi on kyky porata-ruuvimeisseli isojen reikien poraamiseen ja kiinteitä aineita.
 • kasettilaitteena. Koska kärsivät snap kukaan ei halua, niin paras vaihtoehto olisi ostaa ruuvimeisselin odnomuftovym kasetti. Se on erittäin helppo käyttää ja on korkeampi luotettavuus (johtuen pienempi määrä osatekijöistä).
 • vaihtoehtoisia ratkaisuja. Jos parametrit ergonomian avainasemassa sinulle, kiinnittää huomiota tällaisiin lisäelementtejä kuten toisen kädensijan, läsnäolo aseen ominaisuuksia nurkkaan suutin myöntämistä porat ja bitin sekä laajennettu työkalusarja. Niiden nöyrä työkalu voi muuttua monitoiminen laitteen suorittamaan työn ammatillisen tason.

Tarjoamme sinulle huippuluokan parhaan akkuruuvinvääntimien - ruuvitaltat luokkaan: helppo, halpa ja ammatillisia malleja.

Kevyin akkuporakone - screwdrivers

Paino ruuvimeisseli - tärkeä parametri, erityisesti niille, jotka tarvitsevat usein käyttää työkalua. Esimerkiksi kerääjiä huonekaluja, korjausmiehet. Kevyempi ruuvimeisseli - vähemmän väsynyt varsi (varsinkin ranteen) ja helpompaa ja mukavampaa työskennellä.

Pääsääntöisesti, kevyin malli sellaisia, jotka on varustettu litium-ioni-akkuja (Li-Ion). Kanssa samat mitat kuin nikkeli-pohjainen akut, Li-Ion on suurempi energiatiheys. Näin ollen on mahdollista käyttää pienempää akun paino ilman lyhentää työkalun. Älä unohda toinen tärkeä ja Li-Ion-akkujen - niillä ei ole muisti-ilmiötä, ja näin ollen ei tarvitse odottaa täydellä latauksella ennen seuraavaa lataaminen (koska se on tekemistä sen kanssa Ni-Cd- ja Ni-MH-akut).

Light ruuvitaltat - työkalu alansa ammattilaisia! Ohessa kolme parasta akkuporakone - ruuvimeisseliä valossa "painoluokassa".

Keskihinta: 6570 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,5

Pyöristetty pois top-3 keuhkosyövän akkuruuvinvääntimien - ruuvimeisselit laatu työkalu Japanilainen autonvalmistaja - Hitachi DS10DFL. Tämä on erittäin suosittu malli, joka löytyy monia myönteisiä arvioita ja video arvostelut. Tärkeimmät edut Hitachi DS10DFL: kevyt paino - ainoastaan ​​1 kg, nopea latausaika - 45 minuuttia, suuri kapasiteetti akku - 1,5 A⋅ch.

Kuitenkin, useita laitteen ominaisuudet eivät saa miehittää kärkipaikan sijoitusta. Ensimmäinen, toisin kuin sen kilpailijat, nippu sisältää vain yhden Li-Ion-akku. Jos aiot käyttää työkalua intensiivinen tilassa, on tarpeen käyttää ylimääräistä ostaa toinen akku. Toiseksi ilmoitettu kapasiteetti on vain 22 Nm - tämä on huonoimmat keskuudessa kilpailijoita. Kolmanneksi lisätoimintoja kuten karanlukitus käyttö bittien ilman kasetin, et löydä täältä.

Edut: pitkä pito maksu on kätevä, kevyt, nopea lataus, Japani laatu

Haitat: hankala valaistus - sanoi 90% kaikista käyttäjistä

Keskihinta: 6490 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,5

Toinen sija sijoitusta - kehittäminen Japanin suunnittelijat, jännittämättömässä pora Makita DF330DWE. «Makita» pidetään yhtenä suosituimmista tuotemerkit sähkötyökaluja. Laatu ja luotettavuus työkalun «Makita» vahvistanut miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa.

Malli Makita DF330DWE on yksi menestyksekkäimmistä yhtiön Uusimmat. Meidän top 3 - se on paras akkuruuvinvääntimellä kannalta latauksen nopeutta. Kun "nolla" on täysi lataus kestää vain 30 minuuttia! Kuitenkin teho malli on hieman huonompi kuin johtaja, joka osoittaa suurin vääntömomentti 24 Nm. Laite myydään erittäin kätevä ja houkutteleva kantolaukku. Se on kooltaan pieni, kaikki tarvittavat sovitus ilman ongelmia.

Piirre malli on ainutlaatuinen vaimennusjärjestelmä työalueen LED. LED sammuu, kun vapautat liipaisimen välittömästi, vaan vähitellen. Toimitukseen kaksi akku Li-Ion, kapasiteetti 1,3 A⋅ch.

Edut: helppo, luotettava ja käyttäjäystävällinen tapauksessa erinomainen muotoilu, suuren kapasiteetin akkuja, pikalataus akut, valot

Haitat: ei ole tarpeeksi voimakas, heikko laatu patruuna, on vastareaktio

1 Metabon PowerMaxx BS Basic 2.0Ah x2 Case

Keskihinta: 6800 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,5

Ensimmäinen sija sijoitusta parhaiden akkuruuvinvääntimet varaama Metabon PowerMaxx BS Basic 2.0Ah x2 asia. Malli on paras useita kohtia:

 1. Helpoin ruuvimeisseli - painaa vain 800 grammaa. Tämän työkalun avulla on työskennellyt pitkään, rasittamatta ranteet.
 2. Tehokkain - malli vääntömomentti 34 Nm. Vertailun vuoksi lähin kilpailija Makita DF330DWE näyttää vain 24 Nm.
 3. Kaikkein tilava akku - 2 A⋅ch. Tällöin nippu sisältää kaksi akku Li-Ion. Niin, että voit ilman uudelleenlatausta hyvin pitkän aikaa. Kaikkein paras vaihtoehto ammattikäyttöön.

On myös mahdollista käyttää bittejä ilman kasettia - sallii porata reikä tai irrota ruuvi paikkoihin pääsemiseksi.

Syntyi brändin Metabo - Saksa kuitenkin tuotanto on perustettu Kiinaan. Erityistä huomiota kiinnitetään tätä seikkaa ei ole tarpeen, koska lähes kaikki suosittuja ruuvimeisseliä valmistanut tänään "Kiinan."

Sen mukana tulee mukava joukko bittejä kätevässä kantolaukussa. keskimääräinen laatu bittien optimoitu kotikäyttöön. Ammattiin, tietenkin, on parempi ostaa vakaampi bittejä.

Metabo PowerMaxx BS Perustietoa 2.0 - tämä on paras vastine rahalle, laatu ja toimivuus. Suositeltava!

Edut: Kevyt ja kompakti, tilava akku, erinomaiset laitteet, kätevä kantolaukku, on mahdollista työskennellä ilman patruuna

Haitat: on olemassa vähäisiä vaatimuksia laadun muovi, kahva "stout"

Paras halpa akkuruuvinvääntimet: talousarvio 5000 ruplaa

Budjetin malleja ruuvimeisseliä ostetaan lähinnä kotikäyttöön ja pieniä korjauksia. Niiden toiminnan jatkuminen ei ole liiallista kuormitusta työkalulla. Suurin vääntömomentti halvempia malleja ovat usein enintään 10 Nm - tämä valta riittää ruuvien kiristämiseen, mutta reikien poraamiseen betoniin, tämä ei selvästikään riitä.

Keskihinta: 2250 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,5

Mielenkiintoinen lähtötasona malli universaali ruuvimeisseli kiinalainen tuotemerkki, joka on tullut itse asiassa varsin kiistanalainen laite smenschitsa Bort BAB-12-P. Kaikkien myönnettyjen etujen nimenomaan tämän version, tulee korostaa perusteellista muutosta tarjonnan akun. Ja ei yksikään: Pakkaus sisältää kaksi akkua, ja nikkeli ja litium-ioni, ei muisti-ilmiötä. Nyt täysi lataus kestää noin neljä viisi tuntia, ja lataus kestää alle tunnin. Kuitenkin pieni virhe havaittiin tässä: jotkut käyttäjät valittavat "epäluotettavia" virtalähde, joka alkaa hyräillä kun laite on kytketty verkkoon.

Ja muut "chips" malli voi erottaa läsnä käänteisen, virtaa karan nopeus sekä jarrun toiminta moottoria toimenpiteenä, jolla estetään onnettomuuksia. Määrä tyhjäkäyntiä 1350 minuutissa ja suurin vääntömomentti - 30 Nm. Yleensä hyvä työkalu kotikäyttöön, joskin hyvin vaatimaton hinta.

Keskihinta: 5850 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,0

Hitachi DS12DVF3 - jälleen sähkötyökaluja suositun japanilaisen tuotemerkin. Se sijaitsee toiseksi ranking joukossa edullisia akkuruuvinvääntimet.

Tämä on yksi parhaista myynti malleja linjan yrityksen. On riittävästi vääntöä (24 Nm), joka sallii työkalun paitsi ruuvimeisseliä, mutta myös pora. Tämän indikaattorin Hitachi DS12 pidetään paras keskuudessa sen kilpailijat.

On kaksi hyödyllisiä ominaisuuksia: säädettävät karanopeus (käytettäväksi erilaisia ​​materiaaleja ja porat) ja moottorin jarru. Jälkimmäinen toiminto säästää aikaa pysäytysterä.

Työkalu Vaihtoehdot ovat myös paras ranking: kaksi akkua EB1214S, laturi UC18YG, lyhty UB12D, joukko suuttimia, suutinpidikkeeseen.

Vain kolme merkittäviä haittoja kielletty Hitachi DS12DVF3 ottaa kärkipaikan ranking:

 1. Hinta ruuvimeisseli. Tämä on kallein malli meidän top 3 paras.
 2. Painavampaa kuin sen kilpailijat. "Hitachi" painaa 1,7 kg, joka on 70% suurempi kuin se massa "Interskol".
 3. Heikot paristot Ni-Cd, jotka käytön aikana ovat menettämässä kapasiteettia. Mukaan käyttäjien palautetta, tämä on tärkein haitta tämän ruuvimeisseli

Keskihinta: 4785 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,5

Laatu-hintasuhde parhaita ruuvimeisseliä sisältävät malli Venäjän tuotemerkin - Interskol DA-10 / 10,8ER. Ensinnäkin meidän luokitus.

Piirre ruuvitaltta segmentti on läsnä litium-ioni-akku, sen sijaan, että halvempaa nikkeliä. Käyttämällä Li-Ion-akku tarjoaa useita etuja, jotka me aiemmin todettiin. Jälleen se antaa kevyempi ruuvitaltat sekä voit ladata akkua milloin tahansa. Myös vähentää merkittävästi latausaika. In Interskol DA-10/10 Akun lataaminen täyteen tapahtuu vain 1 tunti.

Sen mukana tulee kaksi akkua, jotka voivat merkittävästi pidentää työkalun. Suurin vääntömomentti Interskol DA-10/10 on 10 Nm - ei paljon, vaan ruuvimeisseli 4700 ruplaa normaali määrä.

Edut: alhainen hinta, kaksi Li-Ion-akku, nopea lataus, keveys

Haitat: ei ole suunniteltu painojakauma

Paras ammatillinen akkuruuvinvääntimet

3 Bosch GSR 180-LI 1.5Ah x2 Case

Keskihinta: 7340 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,7

Kolmanneksi ranking saa porrastetusti ruuvimeisseli malleja saksalainen yritys Bosch, koska niillä on erinomainen teho-ominaisuudet. Mukaan kuluttajille, ensimmäisen kuukauden aikana GSR 180-LI 1.5Ah x2 asiassa syöttö ilman yhden arvostelun: kahden nopeuden kone selviytyy poraus pienet reiät, ja suuri halkaisija (jopa 35 mm: n puuhun ja 10 mm metallia), eduksi, että vääntömomentti 54 Nm sallii tällaisen toiminnan.

Mutta suurin ongelma on muotoutumassa vaiheessa pitkän aikavälin toimintaa (kuusi kuukautta tai enemmän) ja ilmaistaan ​​epäonnistumiseen pikaistukka. Joissakin tapauksissa se alkaa näyttää pelaajan, joka itsessään on kielteinen vaikutus tarkkuuteen poratun reiän. Ja jos ei-kriittiset työtä metallista (myös suurin halkaisija pora), tämä seikka ei ole kriittinen, niin poraus puu voi tuoda paljon vaivaa. Roolissa ruuvimeisselin Bosch GSR 180-LI 1.5Ah täydellinen ilman pienintäkään kritiikkiä.

Keskimääräinen hinta: 10 080 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,7

Toinen sija sijoitusta kestää ammattilainen ruuvimeisseliä AEG BS 18G2 Li-152C. Ruuvimeisseli keksitty Saksassa, mutta nyt tuotetaan Kiinassa. Käytäntö tuotantolaitosten sijoittaminen Kiinassa tänään käytetään lähes kaikkien valmistajien sähkötyökaluja.

Positiivista on huomattava tässä ruuvimeisseliä. Ensinnäkin, tämä on suurin vääntömomentti 50 Nm - yksi parhaista sijoitusta. Toiseksi on hyvin mietitty ergonomia. Esimerkiksi, siinä tapauksessa porat on erityinen paikka kiinnittämiseksi vähän. Tämä tekee mahdolliseksi pitää käsillä eniten käynnissä bittiä, eikä laittaa ne lattialle tai taskussa. Kyllä, ehkä se antaa lisää painoa työkaluun, mutta kukaan ei pakota antaa kaikki bitit - tarpeeksi ottamaan 2-3 eniten käynnissä nykyisen työn.

Myös syytä huomata on läsnäolo avaimeton istukka, paikka ja vääntömomentin säätö. AEG BS 18G2 Li-152C, joka on muodostettu yksinkertainen ja aggressiivisen suunnittelu.

Selkeä haitta AEG BS 18G2, käyttäjän palautetta, jonka paino on 1,8 kg. Muilta se on loistava malli. Yksi parhaista ruuvimeisselin ammattilaisille.

Keskihinta: 14 990 ruplaa.

Arvostelu (2017): 5,0

Ensimmäinen sijalle ammatillisen ruuvimeisseleitä vie DeWalt DCD732D2 - tuotteen amerikkalaista alkuperää. «DeWALT» - American tuotemerkin innovatiivisten korkean teknologian sähkötyökaluja, avattiin vuonna 1922. Nykyään "Devolt" - on yritys johtava ammatti sähkötyökaluja. Se tuottaa yli 300 malleja sähkötyökaluja ja yli 1100 erilaista laitteiden.

Malli «DeWALT DCD732D2» on valmistettu harjattoman moottorin. Eli vuonna työssään ruuvimeisselin kuluttaa vähemmän energiaa. Kuten tässä käytetään, pyörivän roottorin kestomagneetti. Siksi akun lataudu kovin pitkään. Tämä on osoituksena kapasiteetti 2 A s Plus, Bundle sisältää kaksi Li-Ion-akku, akku aika, joka on vain 30 minuuttia. Joten ongelma on akku on kunakin DeWalt ei yksinkertaisesti ole olemassa!

Suurin vääntömomentti on 57 Nm - on paras indikaattori luokitus. Tämän indikaattorin perusteella, mallia voidaan verrata tavanomaiseen pora. Ylistys ja rakentaa laatua. Se on todella hyvä, patruuna on valmistettu metallista, ei muovia kuin halpa malleja.

Hyvin huolellisesti "Devolta" made kevyttä työtä alueella. LED on suunnattu tarkasti tarvittavaan. Tämä merkitsee laatua suurin osa käyttäjistä. Ylistys ja instant moottorin jarrujen toimintaa. Kun olet vapauttanut liipaisimen kierrosta laskee nopeasti, mikä on erityisen kätevä niille, jotka työskentelevät huonekaluja.

DEWALTilta miinus vain yksi - korkea hinta, joka on lähellä merkkiin $ 300. Mutta ostaja on ymmärrettävä, että se ei ole markkinoinnin ja "jumiin" -merkki. DeWALT osto, olet todella maksavat laatua, luotettavuutta ja suorituskykyä.

Paras pora-ruuvimeisseliä keskialuetta

3 Bosch GSR 12-2 V 1.5Ah x2 Case

Maa: Saksa (tehty Malesiassa)

Keskihinta: 5230 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,6

Erittäin suosittu, vaan eräänlainen ruuvimeisselin (nimellisesti) Saksan brändi, kokoonpano tapahtuu Malesiassa. Boschin GSR 12-2 V 1.5Ah x2 asia voi väittävät kaksi avainta - perustuu negatiiviseen suoraan sanoen typeräksi rakentavia ratkaisuja, ja siitä, että yllättävän tärkein ominaisuus laitteen.

Aloitetaan ensimmäisestä, ja välittömästi kosketa aiheesta suunnittelussa keskinkertainen mekaanisia osia, mikä johti epätasapainoon ja epävakaus laitteen jopa siisti asettaa tasaiselle alustalle. Näin ollen Bosch GSR 12-2 Vbat kuuluu usein (ja patruunan pohja), joka luonnollisesti lisää kestävyyttä ruuvimeisseli.

Markkereita ja kiitosta ansaitsee täytäntöönpanon tekninen osa. Jos ei merkittävin karan rpm (1200) ja vääntömomentti (27 Nm) Pora osoittaa erinomaisia ​​tuloksia saada reikiä metalli ja puu. Joissakin tapauksissa aukonhalkaisijat tuloksena ylivoimainen passi, mutta se vie paljon aikaa ja kokemusta.

Keskihinta: 6190 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,7

Suhteessa pora-ruuvinväännin DeWalt DCD710C2 kehittyy varsin ristiriitaisia ​​mielipiteitä: toisaalta, tämä malli on kaikki tarvittavat ominaisuudet kodin työpaja työkalu, eikä kaikkein lähtötason. Toisaalta - runsaasti varastossa ja rakenteellisen lujuuden tasapaino voi lunastaa vähäisyys teknisiä ominaisuuksia ja suhteellisen korkeat kustannukset.

Koko ydin patenttivaatimuksen konvergoi keskeisiä suoritustasomuuttujia: enimmäismäärä karan kierrosten ja tyhjäkäynnin vääntömomentin 1500 kierrosta / min ja 24 Nm. Nämä parametrit riittäisi työtä pehmeän puun ja ohuesta pellistä, jotka eivät vaadi paljon vaivaa ohjausmekanismista ja sen seurauksena, suuri vääntömomentti pyöritetään istukka poralla tai lepakko ruuvin alle. Kaikki muu on runsaasti materiaaleja, valitettavasti, ruuvimeisseliä torju alla voimalla. Siksi, jos prioriteetti käy puhtaasti valo toimii, ja ensimmäinen paikka on korkea käyttövarmuus komponenttien ja laitteiden, DeWalt DCD710C2 - optimaalinen, mutta tyyris vaihtoehto, ja tämä olisi valmisteltava etukäteen.

Keskihinta: 5599 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,9

Japanilainen keskialuetta ruuvimeisseli, suurin etu, joka on hyvä laatu osista. Vaikka ei vaikuttavin suorituskykyvaatimukset, jotka ovat myös sen heikoin lenkki (1300 rpm tyhjäkäynnillä, 30 Nm vääntömomentti), Makita 6271DWAE osoittaa vain kuvitella intoa työhön. Kuten edellä käyttäjät, ruuvit pituus 90-110 mm, kääritään eivät ole pehmeitä puulajeja, jopa ilman avarruksen, joka on eräänlainen indikaattori suorituskykyä ylikuormituksen. Lisäksi plus malleissa kuuluvat myös "häviämättömyydestä" - vaikka kuinka sitä ei laskussa, kestävä muovin olettaa kaikkien tuhoisa impulsseja, pitää täytteen moitteettomassa kunnossa.

Vaikka korkea laatu osia, akun jättää vielä paljon toivomisen varaa. Joka perustuu nikkeli-kadmium-metalliseos, sillä on muisti-ilmiötä, ja vaikka lataus kestää vain tunnin, tukee se optimaalinen ehto edellyttää vakiopurkausteholla ruuvimeisselin nolla.

1