ruuvimeisseli Stanley

Miten valita poran Stanley

Markkinoilla sähkö käsityökaluja valmistajilla on kiistaton johtajia. Yksi niistä on yhtiön Stanley. Se perustettiin Englannissa, ja sen jälkeen useita onnistuneita yritysostoja ja yhdistysten osaa miellyttää fanejaan loistavia työkaluja ja tarvikkeiden heille. Yksi alueista, joilla yhtiö on onnistunut, on tuotannon ruuvimeisseliä. Mitä etsiä valitessaan ja mitkä mallit ovat suosituimpia? Tätä käsitellään artikkelissa.

Oikea valinta voidaan tehdä, kun on kyse ymmärtämisen tuotantoteknologian ja sen ominaisuuksia. Se voidaan sanoa ruuvitaltat Stanley. On tärkeää ymmärtää, mitä on takana jokainen hahmo vaatimukset ja niin se on helppo valita mikä sopii parhaiten.

Kotelo ruuvimeisseli on perusta, joka pitää kaikki pääkomponentit laitteen. Tuotteen tietyn valmistajan on helppo tunnistaa tunnusomaisen keltainen väri musta aksentti. Käytettävä materiaali polyamidi, joka kestää iskuja ja laskee. Tällainen vaatimus ei ole tärkeää ainoastaan ​​pitkää ikää, vaan myös siksi, että käyttöolosuhteissa. Kukin pora Stanley on kahva, joka on kumityyny. Jälkimmäinen ei ole vastuussa ainoastaan ​​mukavuussyistä, vaan myös vähentää väsymystä pitkäaikaisen käytön aikana ruuvimeisselin. Muoto kahva suoritetaan niin lähellä yksi, joka on käsi.

Useimmat valmistajat pyrkivät siirtämään akku tuotteita käyttää litium-ioni-akkuja. Ole kaukana jäljessä tässä suhteessa ja Stanley. Kaikki uusimmat mallit ruuvimeisseleitä mukana toimitetaan paristoja. Etuna on lisääntynyt määrä lataus-purku syklejä. Kun sitä käytetään oikein, luku saavuttaa 500. On mahdollista esivaraamiseksi tahansa haluttuna ajankohtana. Akun lukko kahva tuotetaan liukumekanismi. Se on helpompaa kuin tavallinen häkissä. ruuvimeisseliä akuilla on kevyt, mutta ei tuo epätasapainoa koko rakentamisen.

Vääntömomentti on yksi tärkeimmistä indikaattoreista, mikä otetaan huomioon valittaessa työkalu. Esimerkiksi malli Stanley SCD20C2K hän on 45 Nm. Tämä luku osoittaa, että materiaali, jossa tiheys voi toimia ruuvimeisseli. Tehonsäätötarve ruuvimeisseliä saatavilla vääntöä. Hän teki erityisen kytkin. Ruuvimeisselit Stanley sijaitsee lähellä kasetin. Se merkitsi numeroita, joiden avulla on helppo seurata valitun tilan.

Porat käytetään planeettavaihde. Ne edellyttävät läsnäolo useita pieniä vaihteita, jotka voivat lisätä nopeutta ja voimaa, joka siirtyy moottorin. Alennusvaihde ruuvimeisseli voi olla yksi nopeuden ja kahden nopeuden. Ensimmäinen on suuri kiristämiseksi ja irrottamalla painonapeilla. Ruuvaamalla kaksi vaihteisto kutsutaan myös Akkuporakoneet. Kiitos kehittämiseen liikevaihtoon näkyy etu porattaessa puuta ja muita materiaaleja. Nopeuden muuttamisen tehty käynnistyspainiketta, tai pikemminkin, voima painamalla sitä.

Jokainen malli voi olla oma ainutlaatuisia ominaisuuksia. Esimerkiksi, jotkut ruuvitaltat on LED-taustavalo. Se alkaa heti, kun kara alkaa pyöriä. Tässä tapauksessa, valovirta on suunnattu poraus sijainti tai kiristämällä ruuvi. Tällä täydennys käyttö ruuvimeisseli on mahdollista myös hämärässä. Toinen mielenkiintoinen seikka on akun valot. Indikaattori voidaan sijoittaa suoraan akkua tai ruuvimeisselillä kotelon. Tämä lähestymistapa mahdollistaa seurata jäljellä työssä.

Toimitetaan useimmat harjoitukset Stanley askeettinen. Tyypillisesti se sisältää muovikotelo kuljetusta ja varastointia varten ruuvimeisseli ja tarvikkeet. Tarjolla on myös yksi tai kaksi akkua ja laturia ruuvimeisseli. Erityisryhmistä solut voidaan sijoittaa koteloon, joka voi laittaa ylimääräisiä bittejä tai jatkojohtoja. Joissakin malleissa ruuvimeisseleitä, esimerkiksi Stanley STDC18LHBK on shokki järjestelmää. Tämä mahdollistaa paremman käytön asennuksen aikana.

Lyhyt katsaus suosituimmista malleista mahdollistaa valita nopeammin.

Poraa Stanley STCD1081B2 - yksi suosituimmista malleista ruuvimeisselin. Tämä johtuu siitä, että pienikokoinen ja suhteellisen alhaiset kustannukset. Tästä huolimatta ruuvimeisseli on poikkeuksellisia ominaisuuksia. Kotelo on täysin tasapainoinen ja on LED-valot toimivat alueella. Johdoton pora selviytyy niin, että porata reikiä, joiden halkaisija enintään 25 mm puuta ja enintään 10 mm: n teräksestä. Pikaistukka akkuporakone varsi tuki 10 mm halkaisijaltaan. Kahden nopeuden alennusvaihde. Maksimiarvo vääntömomentin poran akku on 27 Nm. Setti kaksi akkua, laturi ja kotelo. Litium-ioni-akkuja, joiden jännite on 10,8 volttia, niiden kapasiteetti on 1,5 A / h. Katsaus tämä malli voidaan nähdä videon alla.

Poraa Stanley SCD20C2K tarjoaa ammattitaitoista ominaisuudet ja kustannukset kodin. Ergonominen kahva akkuporakone sopii kämmenelle. Hänellä on pieni halkaisija, joten ei tarvitse rasittaa töissä. Kirkas LED-valot akkuporakone poraukseen selvästi merkitty paikkansa. RIGGING järjestetään odnomuftovym pikaistukka. Suurin varren halkaisija on 13 mm. Samalla on suurin halkaisija reiän porattaessa metalli. Kun poraus puu akkuruuvinvääntimien voidaan saavuttaa halkaisijaltaan 25 mm. Kaksi vaihteisto voit kehittää vääntöä 45 Nm kiinteässä materiaalissa. Yksityiskohtainen tarkastelu ruuvimeisseli on video.

Stanley SCH201D2K - malli, joka laajentaa aluetta asennustyöt. Tämä ruuvimeisseli on aivohalvaus tilassa. Sen sisällyttäminen on tuotettu muuntamalla liitosvoima sopivaan asentoon. Käytettäessä vasarointitilassa on syytä muistaa, että ruuvimeisseli ei lyö. Akun yläpuolella on pidike ylimääräisiä bittejä, joka on hyödyllinen, kun työskenneltäessä. Automaattinen akselilukko akkuporakone tarjoaa erityisen kätevää vaihdettaessa suuttimet. Laite käyttää litium-ioni-akkuja, joiden jännite on 18 volttia ja jonka kapasiteetti on 2 A / tunti. On parempi tarkastella ruuvimeisseli voi olla video.

Kuten voidaan nähdä, joukossa yrityksen tuotteiden Stanley helppo löytää kumppani suorittaa monimutkaisia ​​toimintoja. Arsenaali ei ole vain ladattavia vaan myös verkko ruuvitaltat, joka on hyödyllinen asennettaessa levymateriaalin, kuten kipsilevyä. Ajankohtaista huolto akkuruuvinvääntimien kestää pitkään.

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

Stanley 18V Li-Ion (STDC18LHBK-RU) - iskuporakone-ruuvimeisseli

Ensisilmäyksellä. Top 18 voltin ruuvimeisseli Stanley Malli 18 V Li-Ion - tappaja tarjolla futuristinen muotoilu, erinomainen valinta.

Ensimmäinen vaikutelmia Stanley 18V Li-Ion (STDC18LHBK-RU)

Se ei tarkoita sitä, Stanley insinöörejä, mutta tuolloin suunnittelun ne selvästi saanut kuvan yksi otvyaznyh Transformers - Bumblebee. Yksi musta ja keltainen, muuttuen nopeasti Camaro.

Kuva: transformers-live-action-film-series.wikia.com

Katso itse - hyvin, kuten samassa!

Bee suunnittelu härät.

Mutta takaisin hyvin ruuvimeisseliä.

Osaat tehdä tätä erinomaista työkalua? Ei, ei häkellyttävä pillit, loputon luettelo turha reaalimaailmassa toimintoja tai kalliita ja harvinaisia ​​materiaaleja. Resepti on yksinkertainen - ottaa kaiken, joka on jo kilpailijoita ja vain parantaa sitä.

Se näyttää siltä kuin se on tämän reseptin ja suunniteltu Stanley 18V Li-Ion.

Akku ensin. Käyttöjännite 18 volttia - on alan standardi. Latausaika: 1 tunti, sitten parantunut erityisesti tarvitaan. Tämä riittää, mikäli toinen kokonainen akku. Täällä kuten tietysti on. Kapasiteetti - tämä on, jos voit päästä eteenpäin heidän luokkatoverinsa. Näin ollen Stanley antaa 2 Ah. Kolmas enemmän parhaita edustajia tämän segmentin akkuruuvinvääntimien.

Akku ja laturi

Enemmän vääntöä.

Olemme nähneet ja komennot kunnioittaa 38 Nm Bosch PSR 1800 Li-2, ja raivoissaan 54 Nm ZUBRin ZDA-18 Li-K, weirdo noin kova tilassa.

Stanley vain antaa tappaja 51 Nm. Varauksetta ja tarkistuksia.

Ja kyllä, siihen pisteeseen kiinnitetty kahden vaihteisto.

Kaksi vaihteisto

2 nopeudet ovat lähes vakiona, mutta rajoittaa nopeus, joka osoittaa, Stanley - on jälleen ennen käyrä kentällä. 1600 kierr / min suurella nopeudella! Enemmän kiinnitetty sitä kerran 22 säätö, poraus- ja vasarointoiminnolle.

Tietenkin, poraus vasartaminen on vaikea yllättää. Mutta voit ylpeillä käytettävissä poraus halkaisija. Stanley tekee niin - puun hänelle olkapään reikien 38 mm, metallin - 13 mm. Pinnoittamatonta maksamatta lukuja.

Pikaistukka odnomuftovy. , Joiden halkaisija on 13 mm työkalut. Ei hämmästyttävää, vaan tasolla paras analogit. Ja se on terästä!

Ja hyödyllisiä asioita saada ruuvimeisseli työvalo ja akun ilmaisin. Käyttää jälkimmäistä, sinun täytyy painaa sormea ​​yhteystiedon kenttään:

Akun latauksen merkkivalo

Ja viimeisen silauksen merkkituotteiden siru Stanley - magneettinen pitimet yläosassa kotelon.

Magneettinen ruuvauskärjenpidin

Kuljettimen Stanley 18V Li-Ion lähetetään asiakkaille hyvälaatuista varusteet.

  • itse ruuvimeisseli,
  • 2 akku,
  • laturi,
  • ruuvauskärki,
  • kantolaukku.

Stanley 18V Li-Ion-verkossa maksaa 8700 (tai $ 134). Tietyllä silmänkääntötemppu ja vähän uteliaisuus todella löytää tarjouksen 15 prosenttia kannattavampaa.

Antaa niin paljon rahaa tällaiseen ruuvimeisselin ei näytä ylellisyys ja tuhlaus.

Koska työkalu kestää yli vuoden, omistajan henkilökohtaisen muuntajan muodossa ruuvimeisselin toistuvasti vakuuttunut oikeellisuudesta hänen valintansa.

Ostaa verkosta:

Tarvitsen akku, miten ostaa?

Akku Stanley 18v

Tarvitsevat enemmän latauksen Stanley 18v akku

Stanley STDC18LHBK arvostelua

Kuten artikkelissa? Anna ystävien yhdellä klikkauksella!

haittoja: Valaisu moraalista rappiota, muuttavat tämän pyynnön muualla kommentteja. Se ei todellakaan ole normaalia ostaa Shura 8k ja jotain uudistaa, mutta se on hauska ongelma, joka on ratkaistava, ja ilo tehdä erinomainen työkalu.

kommentti: Aion ostaa todistettu Bosch Makita 1440 tai 8281, mutta tämä yksikkö vääntömomentti 54 Nm lahjottu. Ensivaikutelma on positiivinen (oikeastaan ​​onnellinen kuten kuningasboa), miten show itsestään ajan myötä.

haittoja: ainoa haittapuoli - se on kevyt, se loistaa kirkas, hyvä, mutta ei ole olemassa, jos se on tarpeen, koska patruunan tilavuudesta ja räikän (kontrolli voima) valo ei osu pisteen poraus, on hiomaan oman kodin. LED akku fiktio, ensin mennä ulos lähes välittömästi, ja toinen ei myöskään elää pitkään kolmantena ja käynnissä doglo, mutta hän ei tarvitse itse asiassa PS - siirrä valaisin voi olla kahva, alueella vain hyvin latauksen merkkivalo, natiivi johdot sisällä Shura jaossa mielenkiinnolla, ei tarvinnut juottaa ja laajennetaan, sinun tarvitsee vain porata kolminkertainen (porausreiän varten diode), ja ruuvimeisseli, ja 30 minuutin kuluttua olet täydellinen yksikkö

kommentti: Suosittelen kaikille, onnistuin ostaa sen 6650, se on sopivin hinta on erittäin hyvä vahvaraajainen Shura tehdä töitä

haittoja: ainoa haittapuoli - se on kevyt, se loistaa kirkas, hyvä, mutta ei ole olemassa, jos se on tarpeen, koska patruunan tilavuudesta ja räikän (kontrolli voima) valo ei osu pisteen poraus, on hiomaan oman kodin. Akun ilmaisin fiktio, ensin mennä ulos lähes välittömästi, ja toinen ei asu liian kauan, ja kolmantena arkipäivänä doglo, mutta hän ei tarvitse itse asiassa

kommentti: Suosittelen kaikille, onnistuin ostaa sen 6650, se on sopivin hinta on erittäin hyvä vahvaraajainen Shura tehdä töitä

haittoja: Odotin magneettinen pad alareunassa, mutta se osoittautui hän oli päällä, mutta se on vielä helpompaa, mutta se olisi mukavampaa kahdessa paikassa.

kommentti: Otan kauan, mutta minulla on oikeus kokoonpanolinjalla, enemmän haalea. sarjanumero 005367

haittoja: kun laajennus reiät 12 pora kahva takaiskua, mutta se ei vaikuta

kommentti: moschny, materiaalit valmistus korkeudella tapauksessa Stanley tyyli korkealuokkaista muovia, akun latauksen noin 1 tunti

haittoja: On olemassa joitakin pieniä virheitä, kuten valo painikkeen yläpuolella, josta varjo, metallin patruuna, joka välittömästi hierotaan, tapauksen, jossa on paperin lagotipom Stanley, joka joko taukoja ja kastuu, ja jää musta matkalaukku.

kommentti: Toimii 2,5 kuukautta, joka päivä tunnemme voimaa. Pöly työmaalla osoittautuu arvoinen laski jälleen, mistä kunnon korkeudesta kaikki luulimme eikä toimii moitteettomasti. On syytä ottaa kotiin ja työmaa, joilla ei ole rahaa, ja sinun täytyy työskennellä.

haittoja: Magneetti BAT = 45mm kevyt vieressä, 10 mm. Latauksen merkkivalo = avioero! TK aivot on suunniteltu 3-4 ampeeria, sekä kaikki 18 V .. kaikki ilot tämän lelu on joskus kadonnut, kun "rutistus" käänteinen. (Edestakaisin). Nechoko menee, on vastaiskun knopiki jos ei ole kunnolla paina = huono tulee räsähdys, joka katoaa 0,5 sekunnin kulkee = liian. Jotain niin siellä puhaltaa lykätään ja määräyksiä. Jos tämä ero on "slizhet" = hengissä. Mutta jos asiat murtaa pois niin se uudelleen kaikki sen hurmaa, kuten naurettava hinta. Strateginen taululla viileä ulkopuolella, ehkä sisällä, mutta "lazhanutsya" on trifles. Erittäin pettynyt "udeshevlonnoe" laturi. Käytössä oli 4 indikaattorit + "verkko". Kuten kaikki 4 = avioeroa. Tk ja ohjeet sanoa, että taso maksu määräytyy lampun "Verkko". Se ei enää vilku ja syttyy aina. En vastusta normaali maksua, jos vain toinen 4 kuviot fiktio 100% lataus, toinen on "ladattu". Intuitiivisesti mielestäni on, niin toimii .. An, Nat! ) Kyseenalaisti maksu yleensä saavutettu ohjeet etsimään ainakin automaattinen sammutus, ylivarauksessa. No tämä on kuitenkin myös normaaleja. Mutta miksi värilliset tarroja kuvilla jos se on tyhjä, eivätkä ymmärrä.

kommentti: Vaikka sen hinta $ 115 = on vain lahja. Kiina rakentaa! Miten tärkeää = en tiedä ehkä buginen taaksepäin, on epätodennäköistä, USA tekniikka, ei voinut keksiä luotettava avain, vaikka. Ja pääyksikössä + Laatu + vaikutelma on erittäin hyvä. Erittäin korkea laatu muovista kumi kahva. Tert latauksen merkkivalo laski ruuveilla 15. Toinen osat 30-50. Mutta viimein asun hyvin pitkään. Työskentelen vähän, eikä päästänyt jopa 3 päivää. Kuka tietää: viimeinen lamppu katoaa kunnes akun vielä elossa?! Tai haluat intuitiivinen enää täytä rymistellä = sitten nolla järkeä siitä .. Lataus 40-50 minuuttia, noin.

haittoja: Tulleet markkinoille.

kommentti: Olin järkyttynyt minulle sarjanumeron 000111. ostettiin 7115r. 2 Akku 2 A. Hän oli todella vahva, on vaikutus tilassa taustavalo. Rungossa voidaan nähdä 3 Matkapuhelinverkko akun latauksen merkkivalo. Hän on 18 volttia, paino ei ole mallia sarjan heroiinin shokki. 2-vuoden takuu. Runko-osa metalli kumilla paljon ulkonevia osia. Kumilla kahva.

Sivuilta voit lukea arvosteluja ja mielipiteitä 8 omistajat Stanley STDC18LHBK! Ja tämän tuotteen kanssa ovat usein etsivät ostopaikat Sparky bur2 160e ja haluavat tietää kustannusten mustan & decker kr705k.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin