Ruuvimeisseli automaattisella syöttöruuvien

Belt ruuvimeisseli - työkalun ammattilaisille

Asennettaessa kipsilevyä, jos kyseessä on suuria määriä työtä, usein se voidaan nähdä ammattilaisia, sulkematta ruuvimeisseli keskeytyksettä kääritty useita kymmeniä ruuveja. Katse tiiviisti, huomaat, että ne syötetään pyörivän terän, työntää osaksi erityinen muovipidike. Tämä nauha ruuvimeisseli työssä on vähän kuin varustettu ase. Syöttäjäsoluna se toimii samalla periaatteella.

Sellainen työkalu voidaan turvallisesti johtuvan ammattikäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin, koska normaalissa työssä se sopii pieniin ja usein toistuvat samat toiminnot. Hanke maksaa nauhan ruuvimeisselin ylivoimainen samanlaiset ominaisuudet kuin kotimaan malleja. Eikä vain erityistä syöttölaite. Puhelimet valmistetaan lisääntynyttä turvamarginaali, koska heidän kohtalonsa - suuri määrä.

Työskentely tällainen yksikkö voi olla vielä yksi. Ei tarvitse joka kerta saada uusi ruuvi, kiinnitä se kärki bitit pitää ja korjaamaan tarkkuutta suuntiin. Kiitos hillitä nauhalle yhdellä kädellä vapautuu. Tulee mahdolliseksi turvallisesti paikoillaan levyn kohtaan, jossa useat ruuvit voi nopeasti korjata sen oppaan lentokoneita.

Nauha ruuvimeisseli voidaan rakenteellisesti konfiguroida syöttöruuvien asennettu kiinteästi mekanismi. Tämä laite ei voi käyttää ilman ladattu nauha. Laskettaessa tällaisten laitevalmistajien on selvä - kunkin työ on hänen väline.

Toinen vaihtoehto - irrotettavan korkin tavallisille ruuvimeisselillä. Ilman sitä, yksikkö voidaan käyttää manuaalisesti täyte on kehystetty kukin ruuvi. Jossain määrin - se on kannattavaa. Laitteiston ammattilainen helposti muuntaa monipuolinen työkalu pikalukitus "dulnogo9raquo; muutoksia. Jos tarpeen, se voidaan käyttää standardi ruuvit vakiokokoinen, ja asettaa manuaalisesti suutin ilman muita (eri pituus, paksuus pohjan halkaisija kannen), mutta sopivat ruuvit lähtö.

Tilavuus nauhan - 50 ruuveilla. Tämä laskettu määrä luotettava kiinnitys standardin arkki Kipsilevy missä asennossa tahansa. Kuoret nauha ruuvimeisseli voi turvallisesti aloittaa asennuksen. Työkalu on hyvä ergonomia: kätevä kahva mahdollistaa työskentelyn pitkään, mutta se riitti nopeasti tottua.

Varusteet roikkuu vyön voit nopeasti vapauttaa kädet ja samalla, työkalu on aina käsillä. Ohjauspainikkeet sijaitsevat kätevästi. Spout virtaus kaventunut nauhapää joka sallii laittaa kulmakiinnikkeiden lähellä seinää.

Akkuruuvinväännin nauha antaa enemmän toimintavapautta. Ei ole tarvetta kontrolloida kirjanpitoarvoa pituus pelätä, että voit kompastu virtajohdon. Tämä on erityisen tärkeää, kun työskennellään telineestä korkealta. Kuitenkin liikkuvuus on maksettava, koska ladattavat mallit ovat kalliimpia.

1

Johtavista ruuvimeisseliä, yleensä erillinen suunta edustaa rivi työkalut. Makita, Metabo, Dewalt, Bosh - ovat yhtiöt, joiden tuotteita voidaan suositella vaativiin sovelluksiin. Bändi ruuvaamalla työtä ruuveilla 25-55 mm. Senco Duraspin DS 275 ja Makita BFR 750 RFE - se yhdistelee, jotka pystyvät tape, kierrä ruuveja jopa 75 millimetriä.

Kaikissa malleissa on säädettävät upottamalla kantaruuvit. On mahdollisuus kääntää kurssi. Ja ei tarvitse manuaalisesti täyttää kunnolla ruuvattu ruuvi. Moottorin nopeuden säätö mahdollistaa enintään tarkasti sopeutua toimintatilan. latauksen mekanismi mahdollisimman yksinkertainen toteutuu. Kun erilaisissa kulmissa toimivia kasetti ei ole kiertynyt.

Valmistajat ovat kokeilleet kahvan muoto muotoilu, yrittää niin paljon kuin mahdollista tasapainottaa työkalu ammattimaiseen työskentelyyn. Nauha ruuvimeisseli Bosch GSR 6-45 pakataan tavallista "bytovyh9raquo; mallilomake. Instrumentti skobovidnoy D-muotoinen kahva painopiste, jonka avulla voit täydellisesti tasapainottaa koneen ja ylläpitää luonnolliseen asentoon käden käytettäessä Kipsilevy.

Nauha ruuvimeisseli Bosch GSR 6-45 TE

Pitkälle erikoistunut kone on tarkoitettu ruuvaamalla standardin ruuveja ja muita pintoja ennalta määrättyyn syvyyteen. Se muuttuu nauhan asentamisen jälkeen suutinpää syöttölaite Boschin MA 55 Professional. Muuten, se sopii malleihin Bosch GSR 6-45 TE ja 6-60 TE: tä.

Malli on ominaista koko instrumentin brändi toiminnallinen kestävyys, luotettavuus, hienostunut muotoilu, ergonomia ja muotoilu. Moottori 700 watin takaa vakaan toiminnan tavanomaisilla kiinnittimillä pehmeissä ja keskipitkän tiheys materiaaleja. Sähkönsyöttö tapahtuu verkossa. Paino yhteensä noin 1,4 kg.

Olen iloinen saatavuudesta leikkeitä kehon pidettäväksi keskeyttämisestä. Leveä painike lukko on kätevä puristinta millään käsivarren asennossa. Säädettävä moottorin nopeus 0 4500. On huomattava, että porauksen toimintoa ei ole säädetty. Sisemmän halkaisija kuusiokoloavaimella on 1/4 tuumaa. Mutta yhdistettynä suutinyhdistelmästä nopeasti muuttuu nauhan ruuvimeisselillä. Perinteisesti joukko ylimääräisten tarvikkeet ja kantolaukku.

Varustamalla vakioidun irrotettava ruuvimeisselin syöttölaite meni muille valmistajille. Näin ollen, lukuun ottamatta Bosch MA 55, on samanlainen aggregaattien Kressin (SMV), Metabo (SM 5-55), Hilti (SMD 57). Toimintaperiaate on sama kaikissa malleissa. Nauha Takaisinveto tapahtuu painamalla liikkuva nokka suutin työpinnan materiaalin.

Ruuvaamalla esiintyy jatkuvasti yhteyttä moottorin käydessä. Sekä Boschin MA 55 Professional malleja Kress Metabo ja Hilti sopusoinnussa niiden edustajille samantyyppistä luokkaan. Etuna tällaisten mallien alalla, työkalun eri tarkoituksiin, ilmeisesti. Nauha ruuvimeisseli Kipsilevy voidaan koota standardin malli peruskokoonpano, liittämällä nopeasti kiinnitys ostaa erikseen.

Vinkkejä ruuvimeisseli kipsilevyjen: ja ilman rajoitin

Laajaa käyttöä kipsilevyä korjaukset on merkinnyt sitä, että monet 'likaista' ja työvoimavaltaista prosesseja aiemmin. Useimmat Rouhintatyöstö, samoin kuin monet suunnittelija malleja on tullut saataville suorittamista varten omin käsin. Kerätä helpotus asennus, päällystää seinät ja katto, jossa on normaali ruuvimeisseli, asentoa ohjaamalla kunkin ruuvin, se on hyvin hankala. Yksinkertaistaa ja nopeuttaa prosessia ja vaurioiden välttämiseksi äiti käyttää erityistä suuttimen ruuvimeisseli kuiviin tiloihin.

Jotka bitit ovat sopivia kipsilevyjen: valinta lähtö ja koko

Bittiä ruuvimeisseli eri muotoisia ja kokoisia, suosituimpia ovat merkintä PH ja PZ ja eri lähtö geometria.

 1. Puolia bitit PZ tiukasti rinnakkain, joka tarjoaa jäykän keskitys- ja vahvistamisesta ruuvi on ruuvattu.
 2. Bittiä PH on pieni ero lähtö. Tämä mahdollistaa sen, että työkalun samotsentrirovatsya jopa tapauksessa löytää kulman. Kun kohdistetaan liikaa voimaa partaalla tällaisen pakkauksen popping ulos ruuvin vahingoittamatta sitä.

Koko bittiä määritetään ruuvimeisselin pää halkaisija kiinnityselementin. Työskenneltäessä kipsilevyjen yleisesti käytetty standardi musta 3,5 mm ruuvit ristin muotoinen rako, joka vastaa suuttimen № 2.

Johtopäätös: asentamiseen FCL-bitin sopivaksi ruuvimeisseli, PH2 merkintä.

Kun kiinnitys kipsilevy profiilin kahden polaaristen syntyy usein ongelmia:

 • nedozhaty ruuvi työntyy pinnan yläpuolella;
 • puristus - se voi vahingoittaa levyn tai kulkea sen läpi, ja sen vuoksi ei korjaa se runkoon.

Tällaisten tilanteiden välttämiseksi on välttämätöntä käyttää kipsilevyruuvinväännin bittiä lopettaa. Tällainen järjestely varmistaa, kiinnittimet sukeltaa haluttuun syvyyteen.

Rajoitin on patruuna on valmistettu teräksestä, päittäin tietyssä vaiheessa paneelin ja ehkäisee liikkeen ruuvin. Tällaisten laitteiden tarjoavat tarkkuutta ja työn korkea laatu. Lisäksi jopa 50% vähemmän aikaa kuluu asennuksesta, koska ei tarvitse valvoa upotussyvyys jokaisen ruuvin.

Kiinnittää huomiota! Rajoitetaan bittiä - erittäin erikoistuneita työkaluja, jotka on tarkoitettu ainoastaan ​​tiettyjen materiaalien, sopimaton laite vahinko melko hauras levy GCR.

Joskus, kun puhumme suutinta ruuvimeisseli suunniteltu FCL, eivät merkitse lepakko, ja erityinen laite automaattinen syöttö ruuveja, jotka on kuluneet sähköinen työkalu. Sen jälkeen hän voi menestyksekkäästi korvata nauha ruuvimeisseli, mahdollistaa nopeuttaa asennusta FCL ainakin 2-3 kertaa. Työskenneltäessä tähän laitteeseen käyttäen peltiruuvilla nauhalle, joten mestari säästyi tarvitse ottaa uutta ruuvia, kiinnitä se hieman, korjata ja pitää.

Mitä tapahtuu, jos valitset väärän lepakko?

Valinnalla näennäisen yksinkertainen riitä, laite pitäisi lähestyä varovasti ja tarkkaavaisesti. Väärä laite pystyy toimittamaan paljon vaivaa päällikölle. Lisäksi väärä stop-aine voi olla väärässä muodon kanssa suutinraot, mikä aiheuttaa seuraavia ongelmia:

 • epäonnistuminen ruuvin lähtö, korvaaminen, joka on aikaa vievä;
 • vahinko tai kohtuuttoman nopea kuluminen eniten bittiä;
 • Koska keskitys ja vahvistamisesta ruuvi suutin;
 • heikentyvän ruuvimeisselin.

Säännöt valikoima hyviä vinkkejä

Alkaen laatu johdanto-osan bitit ovat suoraan riippuvaisia ​​mukavuus, nopeus ja lopputulos työn mount Kipsilevyjen. Valitse sopiva laite on yksinkertainen tarpeeksi ohjaavat tiettyjä sääntöjä:

 • Ruuvimeisseli bittiä per oikaistu käytetyt kiinnittimet, mutta ei päinvastoin.
 • Vakio ruuvit pään halkaisija on 3,5 mm ja Phillips PH2 sopiva suutin.
 • Jos kahdeksan korttipaikka ruuvia - sinun täytyy käyttää PZ hieman nimellinen koko.
 • "Advanced", joka on varustettu magneettisen pidike, auttaa optimoimaan prosessia ja parantaa kokoonpano mukavuutta.

Vihje! Tarkistaa laadun magneetin sijoittamalla suutin osaksi "kourallinen" ruuveja. Jos uutettu bitti ja otti kolme tai useampia kiinnikkeitä, kaikki hyvin, tällainen laite on kätevä käsitellä.

 • Laadullinen bitit voivat vaihdella aallotetun pinnan, joka tarjoaa myös paremman otteen ruuveilla.
 • Suutin pituus valitaan riippuen geometriasta rakenne on rakennettu. Tapauksessa pinnoitus kipsilevy seinään tai kattoon melko vakio bittiä rajoitin. Jos se asennetaan kapealla, kaari, hyllyt, se on parempi valita pitkänomainen suutin.

 • Laitteiden käyttöikä määritetään valmistusmateriaali. Pidetään kestävä bittiä, jotka sisältävät sellaisia ​​seoksia: kromi-vanadiini, kromi, molybdeeni, volframi-molybdeeni.
 • Komponenttien laadun on myös määräytyy valmistajan. Kuin se voisi olla houkuttelevaa etsiä mitään eroa kustannusten ja riippumatta siitä, kuinka suuri houkutus säästää, parempi valita todistettu valmistajille.

Jos työskentelet kipsilevy ei rajoita osioita, ja vaatii suuria määriä, on järkevää käyttää suutinta ylimääräisellä pinnoitteella.

 • Titan - lisää kestävyys mekaanisia vaurioita.
 • Nikkeli - suojaa korroosiolta.
 • Ja volframikarbidi - lujuuden parantamiseksi.

Sen sijaan erityinen suutin on mahdollista ostaa erityinen adapteri, ruuvauskärjenpidin rajoitin.

Käyttämällä laadukkaita välineitä, tarvikkeita ja kuluvien osien on avain odotettu tulos. Käyttö soveltuvat bitit ruuvimeisseli lopettaa FCL tarjoaa korkean tason ja nopeus, tekee mahdolliseksi ei tuhlata aikaa ja resursseja vaihda vaurioituneet levyt ja kiinnikkeet. Uniform kiinnityksen antaa tarvittavan lujuuden ja jäykkyyden ja Erikoiskomponentit auttaa selviytymään omin käsin ilman erityistä valmistelua.

Vyö ruuvimeisseli. Automaattinen ammattilainen rakentaja aseita

Perinteiset ruuvimeisseli - laitteen, mukava ja riittävä satunnaista ruuvaamalla ruuvit. Jos haluat non-stop asennus satoja yksiköitä kiinnikkeiden käyttö tällaisen työkalun on varsin työläs (varsinkin työskenneltäessä suuria pintoja, korkeudella). Vaihtoehtoisesti suurelta, yksi - päästä konsolin tavallisen ruuvimeisselin, mikä asettaisi asennusruuvit "käynnistyä". Lisäksi jos virtaus on liian suuri ollenkaan - ostaa jotain erityistä, nauha ruuvimeisseli.

Suunnittelu hihnan ruuvimeisselin pitäisi täysin sulkea pois seuraavissa epämiellyttäviä tilanteita:

 • Haittoja, kun siirtymät valmistelu- asennus ruuvi / ruuvia vähän, ja myöhemmässä paikannus työkalun osat täsmälleen haluttuun paikkaan;
 • Jolla vapaat kädet tukea ankkurointi rakennetta, varsinkin jos se sijaitsee päälle (kuitenkin sijoittaa pystyasentoon tarvitsevat usein avustajan);
 • Jos bitti jostain syystä pää luisuu ottelua, se on joskus mukana vammoja;
 • Tallentaa useita ruuveja tai ruuveilla suoraan näkökulmasta käyttö on ongelmallista - tarvitaan erityinen pussi tai taskua haalarit. Menetys kiinnikkeitä - ei pelkästään ylittynyt, mutta riski vahingoittaa jalka jalat.

Jotta näiden vaikeuksien ruuvit asetettava kaikkiin kaupassa (kuten konepistooli patruunat työnnetään sarvi kuitenkin analogisesti tässä on lähempänä konekivääri teipillä kastiketta). Toimintaperiaate tällaisten automaattisten välineiden malleja eri valmistajien suunnilleen sama: nauha-työnnetään erityinen pistorasiat ruuvit ulottuu jatkuvasti syötteen välein, jolloin kiinnittimet on asennettu yläpuolella maila, ja sitten ruuvataan kiinni haluttuun pintaan. Kapasitanssi nauha voi olla erilainen, mutta edullisesti vähintään 50 yksikköä kiinnikkeet. Säännöstä on valinnainen ja - esiasetetaan tarkka syvyys ruuvaamalla kiinnittimet (tärkeää, kun käytetään kipsin paneelit).

Vyö ruuvimeisseli koostuu seuraavista komponenteista:

 1. Alumiinirunko, joka taloa toimielimen ja tärkein väline pään. Tuotettu ja malleja, joiden yhteenlaskettu, muovi-alumiinirunko.
 2. Solmu siirtää työ- tallentaa.
 3. Suuttimet, joka liikkuu (elokuva), toinen yksikkö kiinnikkeet.
 4. Lukko pohja, joka tarjoaa kiinnityksen ruuvin.
 5. Akun (mallin nauhan ruuvitaltat, joka voi toimia itsenäisesti).
 6. Estä ripustin työkalu.
 7. Avtopodavatelya kartiomainen ulkohalkaisija (se on tarpeen asettaa ruuvi hankala paikoissa, kuten kulmissa).

Kinematiikan vetohihnan ruuvimeisseli hieman erilainen kuin tavanomaista tyyppiä tällaisen työkalun. Erityisesti, kytkin pääakselin on ruuvattu akselin pää on valmistettu käyttämällä jäykkiä osallisuuden trohshlitsevoy kytkentä. Seurauksena, synkronointi kiertoakselein, lisääntynyt adheesio luotettavuutta (erityisesti silloin, kun virta vääntömomentin arvo), sekä vähentää melua käytön aikana. Valmistajat ovat myös kiinnittämällä huomiota ajo dynaaminen tasapainotus liikkuvia osia, koska johtuen merkittävistä vaihteluista momenttiruuvimeisseli nauha altis tärisevä aikana.

On toinenkin vaihtoehto ruuvikiinnityksellä tavallinen ruuvimeisseli asettaa erityisiä suutin. Näihin konsoleihin yhtenäistetään vain oleellinen väline saman merkin.

Lisäksi ruuvimeisseli vyö, isäntä edellyttää lisää ja tarvikkeet: nauhat, jotka lasketaan yleensä kiinnittämällä tietyn tangon pituus (25 ... 0,75 mm). Lisäksi se on arvo ja halkaisija kiinnikkeet: perinteinen tavallisesti alueella 3,5 ... 5 mm.

Mieti seuraavaksi perusmalli nauhan kuljettajien tunnettujen valmistajien kannalta niiden toiminnallisuutta, hinta ja helppokäyttöisyys. Huomaa kuitenkin, koska sen erikoistuminen, hinta bändi ruuvimeisseliä huomattavasti normaalia suurempi.

Kuljettajat brändin Makita

Tämä työkalu valmistaja tuottaa kuten akkukäyttöinen, ja moottorit, joka kykenee toimimaan sähköverkosta. Kaikki tuotteet yritys ei voi toimia yksittäisen ottelua, ja siksi suunnattu käytettäväksi ammattimaisessa ympäristössä. Suosituimmista malleista Makita 6834, 6844 ja Makita Makita BFR550RFE. Hinta tämä työkalun alkaa 18000 ruplaa. nauha ruuvimeisseli Makita 6834 saavuttaen 25000 ruplaa. Mallin Makita BFR550RFE.

Ominaisuuksia tämän teknologian ovat seuraavat:

 1. Ruuvikiinnityksellä suoritetaan, kun suuttimen pää painetaan ruuvin on painettava toimintasykliä.
 2. Malli Makita BFR550RFE toimii kiinnikkeillä laajennettu pituus varsiosan (75 mm).
 3. Helppo tekniikka bittisiirto alle pään eri halkaisijat, mikä parantaa tuottavuutta hihnan ruuvitaltat.
 4. Malli Makita BFR550RFE voi toimia akku ajaa, ja verkosto 220V.

 1. Kartiomainen tekee osa avtopodavatelya voit kiertää ruuvi sijaitsevat erillään esteitä etäisyydellä vain 15 ... 20 mm. Tämä varmistaa pystysuoruus tangon akselin kiinnittämiseksi tasoon kiinnitettävissä osissa.
 2. Suurta eristys pölyä.
 3. Malli Makita BFR550RFE varustettu saranoitu työ linja, joka pienentää laitteen kokoa.
 4. malli Makit6844 anturi on vääntömomentin raja, joka estää "kierre" ruuvi. Tämä on erityisen tärkeää kipsilevyille, jossa pinta on muotoaan muuttava. vain karkea säätö on läsnä muissa malleissa.
 5. Malli Makita BFR750 - ainoa valmistaja linja tuotteita, jotka voivat toimia yhtenä ruuveilla ja nauha. Tätä tarkoitusta varten työkalu on varustettu irrotettava suutin, joka kuitenkin välittömästi lisää kustannuksia työkalun 35000 ... 40000 ruplaa.

Hilti brändi pidetään valmistajana kodinkoneet käytettävissä. Mitä tulee nauhalle ruuvimeisseli ei päde, koska sillä yleisin malli yrityksen - Hilti SD 5000-A22 - kaupoissa kysymällä 32000 ruplaa.

Toiminnallinen ominaisuudet väline ovat:

 1. Kestävä ja luotettava litium-ioni-akku. Hilti verkkomalleissa ei tuoteta.
 2. Läsnäolo syvyys lopettaa ruuvaamalla ruuvi, joka estää sen kierre.
 3. Kerta-start-painiketta, jonka jälkeen työkalu itse "muistaa" toimintatapa ja edelleen säädösten vasta koskettaa tangon ruuvin / ruuvien pinnalle.
 4. Mahdollisuus kääntää asemaan.

 1. Mukana nauha kuljettajia Hiltin tulee toinen, vara-akun ja kaksi irrotettavaa avtopodavatelya: yksi suunniteltu toimimaan puuta, ja toinen - kanssa kipsilevy. Liitteenä ja vaihdettava bittiä kiinnittimet eri halkaisijat pään.
 2. Valmistaja tuottaa kahdenlaisia ​​vyöt Sähkötyökaluliitos: 40 ja 50 ruuvit.
 3. Hilti tuotetaan SMD konsoli 57, joka muuntaa läsnäolo tahansa ruuvimeisselin muodostaa hihnan. Malli on varustettu erityisellä laite puhaltaa pölyä.

Kuitenkin, kuten nauha ruuvitaltat ja joitakin erilaisia ​​haittoja. Erityisesti patruunan suunnittelu ruuvimeisseli Hilti SD-5000 estää luotettavasti ajaa ruuvit päätyosat levyt, jotka ovat lähellä kulmia. Kiinnittimet on dovorachivat haluttuun syvyyteen, on esitetty, että massa ruuveja ei ole kovin kätevää. Ruuvimeisseli tasaisesti toimii vain "alkuperäinen" ruuvia Hilti.

Saksalaista laatua edulliseen hintaan tuotteelle - on lähestymistapa työkaluja tämän merkin. Kuitenkin erittäin suosittu konsolit. Esimerkiksi mallin MA 55 Professional ruuvimeisseliä Bosch GSR 6-45 TE hinta on vain 20000 ruplaa.

Myönteisiä puolia ruuvimeisseli:

 1. Vysokooborotisty moottori, joka tarjoaa nopean ruuvaamisen kiinnittimet valmistetaan tämän pinnan.
 2. Mahdollisuus kääntää asemaan.
 3. Ulkokotelo konsolit, mikä esiintyy kun pöly ei jää pinnoille ja puhalletaan pois ilmavirtauksen toiminta moottorin. Tämä vähentää painoa digisovittimen 400 g
 4. Kumikahva (mutta ei-taitto) antaa varmemman pysymisen työkalun käytön aikana.
 5. Sähköverkkoon, joka on hyvä jatke vielä turvallisempi kuin ladattavia.
 6. Helppous ja luotettavuus suuttimet asennetaan tärkein väline.

Niistä haitat Bosch tuotteiden voidaan mainita rajallinen kapasiteetti nauhan (40 ruuvia) sekä tarve ruuvitaltta kuusiokolo korvaamiseen kasetti.

Työkalu Muiden valmistajien

US yritys Senco tuottaa useita nauha ruuvitaltat DuraSpin. Niiden erot ovat:

 1. Kasetti, ei nauha, ruuveja latauksen menetelmä, joka vähentää asennuksen syöttämiseksi kiinnittimet.
 2. Useita taajuusmuuttajan tyyppejä.
 3. Kyky työskennellä ruuveilla pituus on 75 mm.
 4. Korkean tarkkuuden ennalta tunkeutumasyvyys kiinnikkeitä.
 5. Kyky muuttaa moottorin nopeutta vaihtelemalla intensiteettiä painamalla käynnistyspainiketta.
 6. Toiminto peruutusvaihde kytketään.

Suurin haitta näiden ruuvitaltat nauha ei ole riittävän tilava akkua. Erityisesti on tarpeen suorittaa useita lataus-purku syklejä, jotta saavutetaan mahdollisimman akun kapasiteetti (Valmistajalla on kuitenkin varoittaa tästä käsikirjasta). Epämiellyttäviä ja periaate muuttaa kasetteja, mikä edellyttäisi kuusioavaimella. instrumentti hinta - alueella 34000 ... 35000 ruplaa.

Kiinnostavia ovat myös nauhan kuljettajien brändi Max, on varustettu pneumaattisella toimilaitteella. Niissä yhdistyy valaisin on ruuvattu aksiaalivoiman päähän, niin että on myös soveltuu asennettavaksi tuotteita nauloilla tai niiteillä. Hinta näiden tuotteiden on suhteellisen alhainen - alkaen 16000 ruplaa, mutta tarve kompressorin vähentää suosio tällaisen työkalun.

Jätä kommentti käyttäen Vkontakte

haku

Uusimmat kommentit

 • proinstrumentinfo.ru äänitystyökalun Kraftool. Keltavihreä laatua
 • Vladimir äänitystyökalun Kraftool. Keltavihreä laatua
 • Sasha kirjoittaa moottorisahaa Miten valita hinnan ja laadun?

Kaikki oikeudet pidätetään © 2018 Proinstrument. Kaikki mitä tarvitsee tietää rakennus työkalut

Arviosi on vastaanotettu ja lähetetty ylläpitäjälle.

1