ruusukuviolla

Kukka tehty paperista ruusut

Monet ihmiset ajattelevat, että jotta kukka loppunut paperi ruusut on hyvin vaikeaa. Itse asiassa se ei ole vaikeampaa kuin leikata lumihiutale.

Materiaalit paperinvalmistuksen kukat ovat lähes aina käytettävissä ja on missä tahansa kodissa. Vietettyään jonkin aikaa tuotannossa ruusun kukka, saat todellinen pieni mestariteos, tehty omin käsin.

Tällaisille tarve ruusut tavanomaisia ​​lehtiä 4 seteleille (neliöt kokoa &9times;9 cm), sakset, paperi liima liimaukseen terälehtiä ja polymeeri-tarkoitus liima kiinni terälehtiä pohja.

Template piirtää käsin, se on melko yksinkertainen. Parempi tehdä se pois raskasta paperia tai kartonkia (kuvio 1).

Kuvio on leikattava ruusun terälehtiä. Tässä miten: taittaa neliön paperille neljä kertaa (kuvio 2), ja sitten lävistäjä (kuvio 3).

Sovelletaan alkuun kuvion (kuvio 4), leikattiin noin kynän (kuvio 5), leikkaus (kuvio 6). Tehdä niin kaikki neljä lehtiä.

Vastaanottaa neljä tällaista kaltereiden Rose (Kuva 7):

Nyt leikattu pois kunkin aihion tarpeeton kentällä. Ensimmäisessä - yksi (kuvio 8). Toisessa - kaksi (kuvio 9). Kolmannen - kolme (kuvio 10). Neljännessä neljä (kuvio 11).

Leikkaamiseen työ on valmis ja jatka liimaa. Ottaa aihion 7 terälehtiä ja liimaa se yksi terälehden ja preparaatti liima päällekkäisyyttä päällekkäin toisen saamiseksi suljettu kehä. Tämän alemman tason lohkoa 6 (kuvio 12).

Toista sama muun aihioita. Nyt meillä on työkappaleen 6, 5, 4 ja 3 terälehdet.

Lisäksi terälehtiä, tarvittavat puitteet ruusut. Käytämme ympyrä, jotka jäivät jälkeen Lovistusta. Sitä ja liitä terälehtiä.

Ensimmäinen aihio 6 terälehdet esimuottien siihen 5 terälehtiä, jne (Kuva 13, 14).

On tarpeen lopettaa työkappaletta 3 terälehtiä ja aseta keskimmäinen: kiertymään putken lyijykynällä kaksi tai kolme terälehtiä ja liittää ne keskelle kukka (kuvio 15)

Rose valmis, voit antaa luonnollisen ulkonäön, vähän nipistää hammastikulla terälehdet reuna (kuva 16)

Lehtiä Rose, voidaan käyttää mitä tahansa paperin: leikata se neliöt 4 x 4 cm, taitetaan kulmittain ja sitten taittaa kuin haitari. Avaa harmonikka - ja jättää valmis (kuvio 17).

Jää liimata pohjaan ruusut ja nauttia siitä! (Kuvio 18)

Kukka puusta, paperista ruusut tuo lahjapaketti koristeltu esineen tai juhlallinen ja juhla näyttää. Hän on lähes mahdoton erottaa todellinen ruusu, ei myöskään lakastu!

Nyt voit tehdä kukka paperista ruusuja. Nämä ruusut voidaan tehdä eri kokoja ja värejä, mukaan toiveenne tai kerta, jolloin aiot tehdä lahja tai käyttää niitä osana sisustusta.

Teemme malleja ruusut omasta foamirana

Avulla mallin voidaan ruusun foamirana samankokoista Yksi suosituimmista materiaalit käsitöitä tuli foamiran. Toisin sanoen, tämä muovi mokka, joka sisältää venilatsetat. Useimmiten tämä epätavallinen materiaalia käytetään luomaan epätavallisia asetelmia valmistuksessa lelujen, sekä kapbukinga. Foamiran on valtava väripaletin, jonka avulla voit luoda uskomattoman realistiset käsitöitä. On myös huomattava, että foamiran on hyvin plastisessa muodossa, se on helposti venytetään ja helposti saa halutun muodon. Kiitos kaikki ominaisuudet tämän materiaalin on mahdollista luoda kukkien jotka näyttävät elävän. Erittäin kaunis tästä materiaalista saadun ruusuja.

Tuotamme mallia malleja ruusut talosta foamirana

Tämä väärennös, kuten ruusu foamirana on suuri sisustus sisätilojen tai kaunis koriste lahjoituksista.

Luominen ruusu ei vaadi paljon vaivaa.

Ensin täytyy valmistautua työalueen ja kaikki työkalut, joita voidaan tarvita tässä prosessissa.

Tuottaa erikokoisia foamirana ruusuja, on suositeltavaa tehdä muutamia terälehtiä malleja

Luoda yhtenäinen ruusut tarvitsevat:

 • Foamiran tahansa väri pidit;
 • Foamiran vihreä luoda terälehtiä;
 • Valmiit heteet (löydät tahansa tallentaa, "Kaikki käsitöitä");
 • rauta;
 • Terävä naskali;
 • keskikokoinen sakset, myös terävä;
 • Liimapistooli.

Luoda ruusuja tai muita kukkia foamirana tarvitsevat mallin. Malli on tehty paperista. Tulevaisuudessa sen parametrit leikataan ruusun terälehtiä. Mallit voidaan tulostaa tai piirtää itse. Jos käytät valmiita malleja, huomaat, että kaikki terälehdet ovat erikokoisia. Tämä tehdään, jotta voit valita haluamasi koko tulevaisuuden ruusut.

Jos maali olisi itse valittava paksua paperia. Esimerkiksi piirtää terälehtiä pahvi on paljon helpompaa kuin tavalliselle paperille. Myös kartonki on helpompi jäljittää, kun se on tarpeen luoda malli tuotteen. Tuotantoon malleja ei ole pitkä, käsityö asiantuntijat tarjoavat esiselvityksen kaupoista. Hyvin usein kauppoja, jotka tarjoavat tuotteita käsitöitä, löytyy paitsi valmiita malliin, vaan myös erityisiä muotoja. Näiden muotojen kanssa terälehtiä ja lehtiä voi kaikki leikata suoraan materiaaliin.

Voit myös käyttää koko kuvion. Nämä mallit koostuvat useista lohkoa. Käyttää näitä malleja säästää huomattavasti aikaa.

Valmiit Pattern nousi foamirana: tulostaa tai piirtää

Kukkia foamirana näyttävät elävän, jotta he voivat koristella melkein minkä tahansa esineen.

Jos sinulla ei ole tulostinta, tehdä ruusuja foamirana joita voit käyttää

Se on tullut hyvin suosittu sisustaa pieniä ruusuja:

 • Kuva-;
 • valokuvakehykset;
 • peilit;
 • Koruja laatikot.

Myös värit muovi mokka, koristeltu hikinauhat hiukset. Näistä väreistä saadaan alkuperäinen seppeleet pikku prinsessoja, jotka näyttävät todellista seppeleitä kukkia. Myös foamirana värit voidaan yhdistää väri, tekemät kanzashi tekniikkaa. Yhdistämällä useita tekniikoita saatu uskomaton kauneus kuvan, jonka voit koristella seiniä tyyliin klassismi ja art deco.

Emme saa myöskään unohtaa, että kukat tulevat eri lajikkeita, tästä syystä mallia kutakin ruusu on erilainen koko ja muoto.

Kanssa eri muodoissa, voit luoda kaikkein epätavallinen kukkia. Jos et löydä malli kaupassa tai piirtää itse, se voi tulostaa tavalliselle paperille. Useimmiten tahansa mestarikurssi tekemään ruusuja foamirana mukana valmiita malleja, jotka voi ladata. Asianmukainen terälehdet järjestelmä on tae siitä, että ruusukkeen saavat siisti ja kaunis.

Ruoanlaitto kuvio terälehti nousi foamirana omissa käsissä

Kun lehti kuvio on valmis, voit alkaa tehdä kukka.

tulisi valita tietty kuvio, joka perustuu mittojen koostumuksen, joka suoritetaan

 1. Foamiran leikataan nauhat koko terälehdet korkeus.
 2. Valmis template on sovellettava nauhat ja leikkaa sen ympärille hammastikulla tai pehmeällä lyijykynällä.
 3. Yhdellä nousi vaadittu määrä terälehtiä on noin 5-6 pienet ja suuret 10-11.

Jotkut haluavat luoda ompelija terälehtien muotoinen sydän. Millaiseksi se välilehti, se on vain maun ja mieltymysten, tärkeintä on muistaa, että mitä enemmän aihiot, alkuunsa on enemmän upeita.

Luoda kaunis terälehtiä ovat tarpeen säilyttää pisaroina.

Jälkeen huolellisesti leikattu piki voi edetä seuraavaan prosessiin. Tämä jälkeen antaa terälehtiä muodossa. Tässä hyödyllinen lämmin rautaa. Mukavuussyistä, rauta voidaan kääntää ja kiinnitetään telineeseen. Reunalla ainoan käytetään leikatun lohko. se ei ole suositeltavaa pitää pitkään. soveltamalla tulisi olla korkeintaan 2-3 sekuntia. Jälkeen kuumennettiin terälehti taittaa haitarin, ja päät vierittää kaikkiin suuntiin. Jälkeen terälehti suoristettu ja ulottui keskeltä taivaaseen. Tällaiset manipulointi voidaan tehdä kaikki osat kukka tulevaisuudessa. Kaunis terälehti muoto riippuu nopeudesta työn. Foamiran muodostettu hyvin, kunnes lämmin.

Miten on malli ruusuja foamirana

Rose tuntui todella elää, se on välttämätöntä Raakalevylle foamirana leikata yksityiskohta verholehdet.

Lehdet tämän osan tulisi olla paljon pidempi kuin terälehdet kukka.

Voit verholehdet näyttää luonnolliselta, tarvitset sakset tehdä leikkauksia reunoille osia.

Valmistukseen mallin tulisi käyttää terälehti esillä ruusut

 1. Avulla raudan ja aseiden, kokosi päiden osat on kohdeltava samalla tavalla kuin terälehtiä.
 2. Seuraava vaihe on kokoonpano kuviota valmiissa tuotteessa.
 3. Ensin menossa pieni osa alkuunsa. Voit tehdä tämän, liitä yksi pieni terälehtien heteitä ja ympäröimään toista.
 4. Edelleen, terälehdet ovat juuttuneet ympyrän.
 5. Jälkeen alkuunsa muodostaa suuremman terälehtiä.
 6. Että artikkeli oli tarkka, on tarpeen katkaista langat törröttää.
 7. Lopussa rakenne on kiinnitetty verholehti.

Tämä on helpoin ja nopein tapa valmistaa kaunis ruusu malleja foamirana. Luominen näin kukkia, voit kerätä uskomattoman kauniita kimppuja, jotka koristavat tahansa kotiin. Askel askeleelta ohjeet luomalla värit foamirana - välttämätön väline ihmisille, jotka ovat juuri alkaneet harjoitella.

Kukkia tehty tästä materiaalista voidaan koristeltu koriste, luoden rintakoruja ja jopa koruja. Työskentely kukkia on varsin yksinkertaista tämä epätavallinen materiaalia, ja kun läsnä on mielikuvitusta, voit luoda kaunein ja alkuperäinen asioita. Käsityöt pitkään pidetty erittäin hyödyllisenä. Luominen värit omin käsin - erittäin kiinnostavaa työtä, että voit tehdä lasten kanssa. Yhteinen työ lasten kanssa tuo ja mahdollistaa lapsia kehittämään luovasti. Kiitos edistystä, on olemassa paljon mielenkiintoisia materiaaleja, jotka ovat ehdottoman turvallisia lasten käsitöitä.

Mestarikurssi: foamirana nousi mallina (video)

On syytä huomata, että kehittyneet valmistusmenetelmät väri foamirana ilman rautaa, joka tekee täysin turvallinen lapsille. Lisäksi ruusut, voidaan valmistaa foamirana kukkia, kuten liljat, kamomilla kukinto lonkat, narsissit, ja krysanteemit asters. Mikä tahansa tuote, joka on koristeltu kukilla, käsintehtyjä näyttää tyylikäs ja omaperäinen.

Kourallinen perhe

Sivusto äidit ja isoäidit - pitäjän perheen paalujen

Luokat

 • 8 maaliskuu (11)
 • Uncategorized (4)
 • Korut omissa käsissä (4)
 • Ystävänpäivä (8)
 • paistaminen ja paistaminen (7)
 • neulo lapsia (2)
 • neuloa kotiin (5)
 • neulo itse (2)
 • neulonta (1)
 • neulonta (3)
 • Vieraat kynnyksellä (1)
 • Chalet käsityöt (23)
 • chalet rakentaminen (24)
 • Syntymäpäivä (3)
 • Lapset kommunikoida (1)
 • Sisustussuunnittelu (26)
 • Peli kävelylle (1)
 • miten pukeutua tyylikkäästi (46)
 • maali naulan (nail art) (23)
 • Uusi vuosi (41)
 • Munakkaiden ja piiraat (6)
 • Lahjat (9)
 • tavarat, paperista (19)
 • artikkelit valmistettu kankaasta (4)
 • luonnollinen materiaali (23)
 • Työ ja Business (1)
 • korjaus (1)
 • puutarha ja puutarha (1)
 • salaatit (1)
 • Häät (9)
 • Opetamme Draw (3)
 • ommella vauvoille (1)
 • ommella lasten (2)
 • ommella kotiin (5)
 • mainosyksikkö 1

  auttaa lapsia

  Ruusut tehty paperista (25 tapoja tehdä oman).

  Hyvää päivää. Tänään haluan näyttää nopein tapa luoda paperille ruusuja. Ja loppuun piiri ja malleja paperi ruusut käsillään. Aloitamme nopeimmista tavoista (mikä voi tehdä vaikka lapsi) - joka on opetus soveltuu lastentarhanopettajien ja peruskoulun opettajat. Ja sitten siirtyä monimutkaisempia tekniikoita paperin ruusuja. Löydät myös työpajoja, joissa valmistetaan suuria ruusuja valmistettu paperista, sopii koristamaan lomien ja häät.

  Aloitetaan tehdä paperille ruusut omiin käsiinsä. Mutta ensin tehdä pieni kiertotie ja nähdä käytännön soveltamista löytävät tulevaisuudessa käsityö-ruusut.

  Kaikissa tilanteissa.

  Paperi ruusut voi sisustaa lahjapaketointi. Mitä enemmän voit tehdä, jotta pakkauksiin pahvi käsillään. Tässä alla annan piirustus laatikon muodossa pala kakku kerma paperin ruusut.

  Paperi ruusut voi luoda taulukon romanttiselle illalliselle, vuosipäivä, häät.

  Ruusut paperi voi olla osa juhlava sisustus häissä. Ruusut voi olla morsiuskimppu. Kukkakimppu pitää mukava tyttöystävä, joka on Hänen Sanansa.

  Voit antaa ruusukimppu sukulaisille ja ystäville. Kääri se musiikin paperi ja koristele kastepisaroita tavallisuudesta Neuvostoliiton SELIKATNOGO liimaa.

  Voit koristella talon seinä tai järjestää loma. Laittaa seinälle langan, ja määrätä sen paperille ruusut ja lehdet.

  Tee ruusu paperista.

  Niille on kiire, Olin alusta artikkelin takana on kolme nopeimmista tavoista tehdä omin käsin ruusun tehty paperista. Nämä menetelmät ovat jo stensiilit malleja. Sinun täytyy nopeasti leikata ympäri, leikataan ja koota ruusu.

  Ensimmäinen menetelmä koostuu siitä, että langan (tai johto) koukussa kerrokset vaaleanpunainen terälehtiä. Kukin kerros on kahden lohko (vastapäätä vektori). Välillä keskireikä kruglyasha tehty lyönti.

  Tässä on kaavio. Voit laittaa paperinpala näytön oikeaan laitaan. Piiri loistaa levyn pinnan. Nopeasti kiertävät lyijykynällä ääriviivat. Leikkaa ne irti - ja se on teidän käsissänne jo sadonkorjuuta.

  Nyt sinun ei tarvitse tehdä:

  • 3 tiedot ensimmäistä kokoa,
  • 2 tiedot toisen kokoa,
  • 2 osaa kolmasosaa koko,
  • ja seredinkovuyu osa (№4).

  Seredinkovuyu osa piirsin vähän, se ei sovi järjestelmään - Voit jättää tämän, ja voidaan lisätä. Voit piirtää itse - itse asiassa tämä on yhteinen etana, jonka toinen puoli näyttää terälehtiä maalattu käsin. Kiinnittää kierre, etana, ja sitten ympyrä hänen pata kaaria.

  Tai voit suurennoksen ruudullaMPa - se yhdellä kädellä, pidä Ctrl-näppäintä, ja toinen käsi kiertää Myshkova pyörää poispäin te (tästä kuva kasvaa hieman -chut) - saavuttaa haluttu kasvu s ympyrä kasvatettiin tämän erän paperille.

  Muuten voit sävyttää tiedot akvarelli mukaan karyam terälehtiä kävellä - ja ruusun ilmestyi sävyjä ja merkityksiä. Joten se näyttää luonnolliselta.

  Assembly järjestelmä paperin nousi valokuva esitetty alla.

  Vaihe 1. Ensimmäinen merkkijono reiän kolme suurta osaa - siirretty toistensa suhteen, niin että terälehdet hajaantuivat. Ja kiinnitetään liimalla, liimataan yhteen noin puolivälissä osa.

  Vaihe 2. sitten koukussa 2 tiedot toisen kokoa - poikittain, terälehtiä 4 sivulta.

  Vaihe 3. Seuraavaksi samalla tavalla ristiin siirrä 2 kappaletta kolmannen ulottuvuuden.

  Vaihe 4. Lisäksi köysi taipuu reunan (tai johto) ja täytä kuuman liima ase (voidaan korvata palanen savea).

  Vaihe 5. Teipattu yli köyden asetetut meidän kierre, etana, joka voi olla hieman kierre kädet, kääri että hän laittaa terälehti skrutuku.

  Vaihe 6. Tämän päälle pohjakosketuksen Midway merkki piirtää ruusu. tai liitä helmi. tai leikata mikä tahansa stamen paperia. tai rulla rypistynyt pallo värillinen paperi ja aseta paperin helmi keskellä. Se on mitä on käsillä, ja sitten käyttää.

  Ja voit ryhtyä muoto terälehtiä ja muuttaa niitä saada mallin uuden ruusu käsillään. täällä stensiilit takkuinen ruusut rosoinen paperi terälehtiä.

  Lush Rose pyöreä terälehtiä.

  Täällä kuvassa maalasin yli terälehdet varta - kuten vihje, että on mahdollista tehdä ruusu, jossa puolivälissä värin tasaisesti virtaa reunoille - tummasta vaaleanpunaisesta vaaleanpunainen, kuten on laita joissakin lajikkeiden luonnon ruusuja.

  Voit suurentaa mallin, jos painat näppäimistöstä Ctrl-näppäintä ja pyöritä hiiren rullaa itsestäsi poispäin (ja vähentää, itsekseen).

  Ja sitten laittaa paperille näytöllä ja piirtää lyijykynällä piirustus läpikuultava.

  Kreppipaperin

  Paperi leikataan poistossa. Sitten laittaa nämä suorakulmioita toisiaan kulmat (kuten on esitetty alla). Joka kerta alla laittaa tippa liimaa - tämän lineaarinen annetun kaikki osat toisiinsa liimatuista druzhkoj kulmat. Tämän seurauksena käänsimme nauhan zubachataya.

  Kuvassa, kohosi sisällä sisältää karkkia. Mutta tämä ei ole välttämätöntä. Voit käyttää pallo rypistynyt paperi. Ja niin, kiertää tämän kyhmy alamme kääri meidän hammashihnan. Lopulta saimme alkuunsa.

  Nyt tarvitsemme toisen hammashihnan - vaan puoliympyrän osia. Vyö pyöristetty hampaita. Bud joukkona pyöristetyn terälehtiä nauha - ja saada pullea pörröinen kysyntä kasvoi.

  Tässä on nopea tapa tehdä ruusu ulos kreppipaperi.

  Taita paperi siisti taittuu laaja - joten ne eivät liiku toisiinsa nähden pysyvät yhdessä niiden nitoja.

  Leikkaa poimuihin terälehti - suurten, keskisuurten ja pienten - saada pakkaus terälehtien kunkin koon.

  Preformin vihreä kreppipaperi.

  Noin vetää tehdä kotelokoppa kaistale kreppipaperi. Kun Cocoon on pullea, aloita ukaldku terälehtiä - jokainen preparaatti liimaa alaosassa.

  Aloitamme pieniä, siirry keskellä ja lopussa iso. Saat pörröinen kreppipaperi nousi aaltopaperia.

  Kuten näette, liian nopeasti ja helposti saada ruusu. Hyvä tapa niille, jotka varastonsa kreppipaperi.

  Vuodesta tapaan saattamisen ruusun terälehtiä, sekä niiden muoto riippuu, Mitä saat ruusu. Jäljempänä kuvassa näemme nousi, myös Samoin - mutta ne näyttävät hieman erilainen. Koska muoto on erilainen terälehtiä.

  Luonnossa on hyvin erilaisia ​​ruusut - voit nähdä, että ne ovat eri muodossa terälehtiä. Voit myös peruuttaa lajikkeiden ruusut rypistynyt paperi. Jos kukin terälehti - hys, kutistua sen päälle, Sitten saamme uuden Rosebud osittain suljettu, rypistynyt Terry luokalla.

  No, nyt huolellisesta tekniikka tehdä paperin ruusuja. Tulee monimutkaisempi, ei niin nopea tapoja tehdä paperia nousi. Mutta tämä on vain ensimmäisen kerran. Heti kun saat kokea - voit kiertää syliin suljettuja kuten ruusut - nopeasti ja mutkattomasti.

  Kudotut raidat.

  Jos otat normaali suora kaistale paperia - se voidaan kääriä ruusu. Vain alkaa lakkauttamista ympäri hammastikulla. Ensinnäkin tehdä tavallista rullausteloilla. Ja sitten jatkamme purkaminen vääntymisen paperi nauha itsensä ympäri.

  Että on kierretty nauha - vinolla mutka. Vääntö tehdä kuin kääritty teippiä keppiä.

  Ryhtyä jo nyt, tarpeettomat paperinpala (luonnos), leikkaa liuska ja yrittää spin sen näin. Harjoitella pari yötä - ja kun smeknet miten se on kaunein linkous tape - kuinka usein Pipe Wrap kääntyy, mitä kulman.

  ja - samalla tekniikalla - suora kaistale kreppipaperi, voi myös taittaa nousi. Pitkä kaistale taitetaan rennosti puoli pituussuunnassa. Ja juuri swing tikkuja ympärille sen pohjaan. onnistua rehevä herkkä nousi paperi.

  Nämä ruusut koristeltu ilmapalloilla puun potin. Styroksi pallo ohukainen tahna ruusut ja töpinäksi tapin törröttää kukkaruukun.

  Mutta nousi kierretty punainen ja vihreä lautasliinat. Nopeasti ja helposti.

  SPIRAL MENETELMÄ

  Voit ottaa ole suora kaistale paperia - kierre paperirainaan. Ja sitten saamme uuden mallin ruusuja. Täällä tällaista.

  Mutta tämä malli on monimutkainen - ei tyazhkovato sen kierre ja prokleivat. Tavallinen PVA liimaa, ei takertua - vaikka se kääntyy pois, mutta pitkään pitää kädet tarvitsevat. Parasta tässä mallissa käytössä kuumaliimalla ase - niin työ sujuu nopeammin.

  Seuraavassa mestarikurssi, joka osoittaa, miten tehdä ruusu paperista. On pahvia piirtää kierre-etana. Leikkaa. Ja alamme kiertää ympäri tikkuja. HUOM kierre ei käynnisty keskeltä loppuun - mutta reuna.

  Tämä tapa tehdä ruusu paperista muokannut - eli vaihtoehtoja, hieman izmenennye.Davayte pitävät niitä.

  Modifikaatio kierre menetelmän №1 - lehtinen.

  Tässä me piirtää kierre - ja lisätään sitten kierre terälehti muoto. Leikkaa terälehti kierre ja on lisännyt - reunoihin vesiväri käveli - värjättiin hapsut terälehdet.

  Seuraavaksi leikkaa spiraalin varta rypistynyt - Paksu paperi on pehmeämpi ja terälehtiä voi kierre ja hieroa eläväksi ruusu.

  Rose-kierre kokoonpano alkaa yhtä - ei keskeinen kierre reuna - ja ulkoreunaan.

  terälehtiä kaari on kierre nousi ei tarvitse olla pyöreä. Voit vaihtaa reunojen muoto itse, ja saada uusia lajikkeita paperia ruusuja.

  Esimerkiksi tässä mallin kanssa karkea sahalaitaiset reunat ruusun terälehtiä. Tai ruusun terävillä vähän terälehti.

  Muuttaminen spiraalimaisesti №2 - neliö.

  ja tässä Toinen tämän menetelmän muunnelman, tee ruusu paperista. Täällä ei kierre pyöreä - ja neliö - jopa epätasaiset reunat. Ja niin se kääntyy pois Rose. Epätasainen elävänä, äskettäin puhallettu villiruusu.

  Muuttaminen spiraalimaisesti №3 - MUITA PETALS

  Mutta kierre nousi, joka kopioitu reunat rehevä näkyvästi terälehtiä.

  Vaihe 1. Tee kierre ruusu. Tämä tulee olemaan tulevaisuuden keskellä, rehevä ruusut.

  Vaihe 2. sato tasainen terälehtien - 4 kpl kutakin kokoa (pieni, keskisuuri, suuri).

  Vaihe 3. Kukin terälehti viilto alaosassa. Ja laittaa reunan lovi toisiaan, on liimaa. Joten terälehtiä tulla kupera.

  Vaihe 4. liitä ruusun terälehtiä, ensimmäinen alempi, sitten suuri.

  Modifikaatio kierre menetelmän №4 - Lacy

  Ja sen sijaan, että spiraalin muotoon, on mahdollista toteuttaa kierroksella. Ja Myös kääntyä ympäri liuska ruusu.

  Ja jotta se olisi tyylikäs, voit ottaa tämän pyöreä kaistale paperipitsi lautasliinoja, kuten kuvassa alla.

  Ja voit leikata saman nousi ei paperista - ja huovasta tai jopa pörröinen tiskaus.

  Niistä solmukohdat vessapaperia.

  Seuraavassa mestarikurssi jossa ruusu on valmistettu kierrätetystä kartongista.

  Vaihe 1. tavallinen paperi leikattiin kuusi-lehtinen malli - lumihiutaleet. Eli lisäämme neliön arkki lumihiutaleet ja leikattu puoliympyrän). Laajenna saavat kukkia.

  Vaihe 2. Pensaat wc-paperi leikkaus, litistää märkä pyyhe - puristimet, kuivaa ne

  Vaihe 3. Vaihda paperi mallin on hihassa - ja sitten sammuta ruusu. Ensimmäisen kerroksen - tiukka alkuunsa. Muut kerrokset on valmistettu rehevä terälehdet paperin ruusuja.

  Snowflake Method.

  Tätä menetelmää, koska pyysin lumihiutale että alkaa luoda ruusu sama alusta leikattu lumihiutaleet paperista. Myös tässä, täytyy taittaa paperiarkin neljään ja sitten kolmion. Ja leikkaa irti puoliympyrän muotoinen moduuli - kun se kääntyy avautua kukka Octagon.

  Leikkaa 4-oktaedrin sama kukka. Se on 4 kerrosta tulevaisuuttamme ruusuja. Kunkin tason pitäisi muuttaa.

  • Ylemmän tason sakset poistaa 4 terälehdet (4 edelleen)
  • Toisen tason poistaa 3 lohkoa (vasen 5)
  • Kolmannen tason poistaa 2 lehden (6 edelleen)
  • On neljäsosa alemman tason eliminoida nousi terälehti 1 (7 vasemmalla)

  Nyt sinun täytyy liimata lohkottu kukkia cup - se yksi reuna välilehti kohdistuu toiseen reunaan terälehti - liimalla. Calyx saada - 2 terälehden, jolloin liuska 4, 5 terälehdet 6 lepeskov.

  Kukin kuppi terälehdet kääntää alas pyöreä kynä. Cup mekko toisiaan. Alareunassa me liittää ne alareunassa vihreän kirjan - sitä ja ne on kiinnitetty liimalla.

  Lehtiset lisätä ylös tuuletin. Muodostavat kukka.

  Ja täsmälleen sama prosessi voidaan tehdä samasta Rosebush vessapaperia.

  Näin voit luoda minkäänlaista paperia ruusuja. Kanssa repaleinen terälehdet, pyöreä terälehdet teräviä.

  TECHNOLOGY yksittäisiä terälehtiä.

  Voit hyödyntää ruusun - jossa jokainen välilehti on koko A4-arkin. Ostaa värillinen toimistopaperin - koko paketin. Leikkaa terälehdet - erikokoisia. Kukin terälehti do kupera - tätä tarkoitusta varten sen alaosassa tehdä saksilla leikata - leikata ja liimata puolella toisiaan limittäin.

  Sitten kerätä pyöreä värin paperilla. Taitettu paperi leikataan hapsut - ja kääntyä rullan - se kääntyy nousi heteet.

  Muodosta riippuen terälehtien saat erilaisten paperin ruusuja. Täällä Alla näet miten mielikuvitus voi luoda uusia vaaleanpunaisia ​​kukkia.

  Sama väri paperi voi luoda mielenkiintoisen koostumus ruusut, kun kaikki kukat ovat eri muotoisia ja kokoisia.

  Tässä muutamia malleja niin suuria ruusuja tehty paperista. Voit keksiä Sama muoto terälehtiä. Ja katso mitä tapahtui ja se tulee loppu.

  Tällaisissa roaah välttämättä tee Petals heteet. voit tehdä keskikohdalla spiraalin muodossa nousi (Oppitunti aiemmin tässä artikkelissa).

  Tai voit tehdä keskellä eräänlainen tiheä alkuunsa. Täällä mestarikurssi alla, näemme vain nousi. ja nähnyt kuinka tämä on menossa pulloHän - ja ristin muotoinen terälehti. Kummallakin puolella rajatja nostetaan ylös ja murskataan alkuunsa.

  Voit tehdä kaunein ruusu valokuvan salkun. Osta pakkaus toimistopaperin pinkki ja kerätä oman ainutlaatuisen paperi nousi - niin suuri ja rehevä.

  Ja tähteet toimistopaperin valmistetaan pienempiä ruusukkeita. Ne voidaan koristeltu juhlapöydän. Liitetty tai peilin kehys. Tee koriste lahjapaketti. Ja tällaiset paperi voidaan taittaa ruusut keinotekoinen kimpussa.

  ja mitä muotoa olit paperileikkuukoneet. Valmistamiseksi nousi ei välttämättä ole terälehdet muodoltaan symmetrisiä. Voit twist ruusun terälehtiä epäsäännöllisen muotoisia.

  leikata kolme terälehdet muodossa sydämen (Se on marginaalinen lohkoa). Kukin niistä on viilto alaosassa - ja laittaa viillot toisiaan päällekkäisyys - klo liimaa.

  Ja silloin tällainen merkittävä lohkoa liimata toisiinsa.

  Kolme muita terälehtien polubarankovoy - Olemme skruchivvaem Rullassa - päällekkäin muiden. Keskellä telan liimaa ensimmäisen kolmen terälehtiä - paperilla nauhat. Saamme ruusu.

  Nämä ovat ajatuksia paperille ruusut olen kerännyt tässä artikkelissa. Nyt olet tullut asiantuntija tässä tapauksessa - ja tietävät erittäin hyvin, että voit tehdä sen oman taitavat kädet. Joten mennä asiaan ja anna maailma kukoistaa rehevän ruusut onnea.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin