Ruusujuuri opas

Rhodiola uute neste

Kuvaus myöhässä 03.28.2015

 • Latinankielinen nimi: Extractum Rhodiolae rättää
 • ATC-koodi: A13A
 • Vaikuttava aine: Juuret ja juurakot Rhodiola rosea (Rhodiolae roseae rhizomata cum radicibus)
 • tuottaja: Biolik (Ukraina), Altayvitaminy, ICN Tomskhimfarm, Dalkhimpharm, farmfabrika Krasnodar, Yaroslavl farmfabrika, Vladivostok farmfabrika, VIFITEH (Venäjä)

Tinktuura Rhodiola rosea (kultainen root) on nestemäinen uute, joka koostuu juurakot ja Rhodiola rosea root. Uuttoainetta - 40% etanolia.

Uute myydään pulloissa.

Tämä valmiste edustaa tonic tarkoittaa.

Farmakodynamiikkaa ja farmakokinetiikkaa

Tehdas kuuluu perheeseen Crassulaceae. Hajautettu Kaukoidässä ja Siperiassa. Kerroksia sen juurakot maalattu sitruunankeltainen väri. Siksi toinen nimi, joka on Ruusujuuri - Golden Root. Myös tämä kasvi on nimeltään Rhodiola on kylmä, punainen harja, Rhodiola neljä jäsentä.

Kansanlääkinnässä, tämä yrtti on käytetty työkalu, joka poistaa väsymystä ja parantaa suorituskykyä. Lääkinnällisiä ominaisuuksia Ruusujuuri on tunnettu jo vuosia. Tinktuura tämä kasvi on jo pitkään pyritty eroon hermostunut jännitteitä. Huolimatta siitä, että istutus ja hoito Ruusujuuri ei ole niin monimutkaista. Kasvullisesti kasveja helpompaa. Maalla kasvin juurakot juuret, joka on pari munuaiset jatkaa. Jatkohoidon pelkistetään kitkeminen maaperän rikkakasvien ja irtoaminen.

Valokuva Ruusujuuri (kultainen root):

Adaptogeeni Rhodiola rosea uute sisältää tanniinit, orgaanisia happoja, b-sitosterolin ja eteerisiä öljyjä. On myös havaittu, 2 kiteistä ainetta: n-tyrosolin ja rodiolizid. heillä stimuloiva ominaisuudet.

Käyttöaiheet Ruusujuuri uutetta

Käyttö Rhodiola rosea esitetty heikotustilat, neurasthenia, väsymys kehon, verisuonten dystonia, vähentynyt suorituskyky. Lisäksi lääke on tehokas vuosina toipilasaika.

1

Vasta sen Ruusujuuri

Uutteen käyttö on Ruusujuuri voi aiheuttaa ylivilkkaus, päänsärkyä, unettomuus, kasvaa HELL. Kun sivuvaikutuksia lääkeannosta vähenee tai lakkaa kokonaan sen käyttöä. Jos olet yliherkkä lääke voidaan tarvita tautiherkkyyden terapiaa.

Käyttöohjeet Ruusujuuri tinktuura (menetelmä ja annostus)

Ne, jotka osoittavat tinktuura Ruusujuuri, opastus Sovellusraporttien jotka täytyy ottaa lääkettä sisällä. Tämä tulisi tehdä 15-30 minuuttia ennen ateriaa. Annostus on 5-10 tippaa, jotka on otettu 2-3 kertaa päivässä. Hoidon kesto - 10-20 päivää.

henkinen Rhodiola purkaa nestettä sovelletaan käytännössä 2-3 kertaa päivässä annoksena 10 tippaa. Kerta-annos lisätään vähitellen, kunnes 30-40 tippaa. Terapia on tarkoitettu 1-2 kuukautta.

Tietoa huumeiden yliannostukseen ei myönnetä. Oletetaan, että kun lääkkeitä annoksina paljon suurempi kuin normi, on mahdollista ärtyneisyys. Tässä tapauksessa on suositeltavaa peruuttaa lääkettä.

Vähentää vaikutusta lääkityksen klooripromatsiini, ilman omaa inhiboiva vaikutus hermostoon. Lisäksi se voi voimistaa psykostimulantteja huumeita.

Myydään ilman reseptiä.

On välttämätöntä pitää varoja viileässä ja pimeässä paikassa.

Suurin säilyvyysaika huume - 5 vuotta. Et voi hakea tinktuura määräajan päättymistä määritelty paketissa.

Internetissä voit löytää erilaisia ​​mielipiteitä Ruusujuuri. Ne ovat enimmäkseen myönteisiä. Ihmiset juhlivat tehokkuus ja edullinen hinta lääkkeitä. Kuitenkin usein on raportoitu, että kun nopeasti kasvanut niin nopeasti heikkene. Myös usein arviossa, joukossa kielteiset puolet osoittavat, että tinktuura on epämiellyttävä maku alkoholia.

Hinta tinktuura Ruusujuuri, mistä ostaa

Hinta tinktuura Ruusujuuri 30ml noin 45 ruplaa. Ukrainassa, tämä tarkoittaa myydään keskimäärin 20 hryvnia. Tämä valmiste ei ole harvinaista ostaa Ruusujuuri voi olla monissa apteekeissa ilman reseptiä.

Lucia: Kysy ota akuuttia gastriitti ja nestehukka voi juoda Slabilen?

Rafael: Tämä lääke näkyy lähes vuosikymmen sitten. Olen aina ihmetellyt reaktiota edes.

Tanya: Huolellinen ja hyvin! Mitä voin sanoa ravintotieteilijä kuka tietää paljon työstään. Pidän siitä.

Daria Ustinova: työssäni syön normaalisti kerran päivässä, sekä joitakin välipaloja, niin älä syö.

Kaikki materiaalit esitetty sivulla, ovat vain viitteellisiä ja tunnustelevia luonteeltaan voida pitää nimettyyn lääkärin hoitoa tai riittävä kuulemista.

Anto Tämän sivuston ja laatijat artikkeleita ei vastaa vahingoista ja seurauksista, joita saattaa ilmetä, kun käytät sivuston materiaalien.

Ruusujuuri tinktuura käyttöohjeet, koostumuksen, merkintöjen, analogit ja arvostelut

Tutustu virallista tietoa huumeiden Tinktuura Rhodiola, käyttöohjeet joka sisältää yleisiä tietoja ja hoito. Teksti esitetään ainoastaan ​​tietoja eikä voi korvata asiasta lääkärin.

Tinktuura Ruusujuuri

Extractum Rhodiolae rättää

Synonyymit. Kultainen juuri tinktuura.

Lääkinnällisiä ominaisuuksia Ruusujuuri tinktuura. Se on stimuloivia ominaisuuksia.

Annosmuoto rhodiola rosea. Lääke on alkoholi (40% alkoholia) uutetta juurakot ja juuret. Tuotettu injektiopulloa 30 ml.

Tinktuura Ruusujuuri - lääkinnällisiä ominaisuuksia ja soveltamisala. Ruusujuuri (kultainen root) lievittää väsymystä, edistää nopean elpymisen fyysisen ja henkisen toiminnan, stimuloi verenkiertoa seksuaalista teho.

Rhodiola rosea tinktuura merkkejä. Tinktuura Rhodiola määrätään potilaille, jotka ovat kärsineet vakavia tartuntatauteja, kroonisten sairauksien, hermostuneisuus, mukana uneliaisuus, tehokkuuden heikkenemistä, nopea uupumus, verenpainetta alentava. Lääke käytetään syöpäpotilaiden hoidossa sädehoitoon. On mahdollista määrätä lääkettä Ruusujuuri ja impotenssi miehillä.

Heikotustilat, väsymys, neurasthenia, kasvin Dystopia. Potilasta, joille oli tehty somaattisten tai tartuntataudit, toiminnalliset sairaudet hermoston sekä terveille henkilöille väsymys ja niiden teho heikkenee.

Tinktuura Rhodiola käyttöopas. Infuusio annetaan 5-10 tippaa 50 ml: ssa vettä 2-3 kertaa päivässä 15-30 minuuttia ennen ateriaa. Hoitojakso 10-20 päivää. Vaikeissa yksittäinen annos voidaan nostaa jopa 20 tippaa. Hoitojakso 1-2 kuukautta. Lääke ei suositella käytettäväksi ennen nukkumaan menoa.

Sivuvaikutukset Ruusujuuri tinktuura. Saadessaan herätteen voi esiintyä lääkettä, unettomuus, päänsärky, ja joskus verenpaineen nousu, hypertensiivinen kriisi. Tällöin lääkkeen käyttö on lopetettava.

Vasta Ruusujuuri. Tinktuura Rhodiola voi nimittää tilassa agitaatio, vaikea verenpainetauti, kuume.

Varastointi tinktuura Ruusujuuri. Lääke säilytetään viileässä ja pimeässä paikassa. Säilyvyyttä 5 vuotta.

Tutustu hinta tinktuura rhodiola vuonna 2018 ja edullisempia vaihtoehtoja >>> huumeiden kustannuksia tinktuura Rhodiola eri apteekeissa jopa yhdessä verkossa saattaa poiketa huomattavasti. Mutta tärkeintä on, että hintaero venäläisten ja ulkomaisten kanssa säilyy lähes ennallaan.

Top 10 tervettä iloista elämää. Joskus se on mahdollista!

TOP lääkkeitä, jotka voivat lisätä kestoa elämäsi

Top 10 menetelmiä laajentamista nuorten: paras anti-aging

Ruusujuuri

Käyttöohjeet:

Hintoja verkkoapteekit:

Ruusujuuri (vaaleanpunainen root, Siperian ginseng) - nurmikasvien monivuotinen yrtti lääkkeitä, jotka ovat adaptogenic, psykoaktiivisia, tonic, kuumetta alentava, antioksidantti ja masennuslääke toimintaa.

Juuret ja juurakot Ruusujuuri sisältää noin 140 osaa:

 • fenolit ja niiden johdannaiset: salidroside, tyrosoli;
 • hiilihydraatteja: glukoosi, sakkaroosi, fruktoosi, sedoheptuloosi;
 • aromaatit: rozarin, hartsi, rosavin, sinnamyylialkoholia;
 • terpenoids: roziridol, roziridin;
 • orgaaniset hapot: oksaali-, omena-, meripihka-, sitruuna-;
 • Steroidit: p-sitosterolia;
 • eteerinen öljy (joka sisältää noin 86 komponentteja, mukaan lukien sitraali, kaneli- aldehydi, 3-feniletilatsetat, fenyylietyylialkoholi, geranyyli- asetaatti, geranioli, jne., kemiallinen koostumus voi vaihdella riippuen kasvien maan: Bulgaria - myrtenolia pääkomponentti on geraniolia ja Intiassa - fenyyli etyylialkoholia, Kiina - oktanoli ja geranioli);
 • tanniinit;
 • fenoli-karboksyylihapot ja niiden johdannaiset;
 • antrakinoneilla;
 • flavonoidit: trisiini, astragalin, kaempferol, kemferoli 7-rhamnoside, rodiolin, 5-glukosidi ja 7-glukosidi trisiini, rodiozin, rodionin, atsetilrodalgin, 8-metilgerbatsetin;
 • hivenaineet, kuten kupari, sinkki, hopea, mangaani;
 • alkaloideja.

Tehoaineet antenni osassa Ruusujuuri:

 • Flavonoidit: rodiolgin, rodionin, rodalin, rodionidin, rodiolgidin;
 • orgaaniset hapot: omena-, oksaali-, sitruuna-, meripihka-;
 • phenolcarboxylic happo: kofeiinihappo, gallushappo;
 • fenolit ja niiden johdannaiset: salidroside;
 • tanniinit;
 • kumariinin.

Varret kasvi sisältää: trans-p-hydroksikanelihappoa, gossipetin, gallushappo, rodiolflavonozid, p-tyrosoli.

Kaikki kasvin osat käytetään lääketieteessä. Ilmaosista on valmis liemet ja voiteet hoitoon trakooma. Tonic ja kuumetta käytetään juurakot, joilla on luunmurtumia, maha-suolikanavan, kardiovaskulaaristen, ihosairauksien, keuhkotuberkuloosi ja muita sairauksia. Vuonna voidetta tai voide valmisteet Ruusujuuri käytetään paikallisesti hoitoon haavat, ihottuma, paiseet, sidekalvontulehdus. juurakot ranoochischayuschee mehua käytetään keinona, sekä keltaisuutta.

Tieteellisessä lääke Venäjän alkoholipitoisuus -kasvin uutetta, joka käytetään keskushermostoa stimuloiva lääke neuroottinen ja heikotustilat, vegetatiivinen-verisuoni dystonia, vähentynyt suorituskyky, väsymys, kuntoutusaikana jälkeen tarttuvien / somaattisten sairauksien toiminnalliset häiriöt hermoston, psykiatriset ja myös alennettuun suorituskykyä terveillä ihmisillä.

Johtuen sisältämät Ruusujuuri salidroside joka suojaa punasolujen oksidatiivisen stressin, kasvi kuuluu adaptogens parantaa vastustuskykyä väsymys ja stressi. Rosavin, hartsi, ja rukousnauha roziridin on samanlaisia ​​ominaisuuksia. Salidroside alle oksidatiivisen stressin estää menetyksen hematopoieettisten kantasolujen, on hypoglykeeminen aktiivisuus, on hermoja suojaava vaikutus, estää ihmisen tuumorin etäpesäkkeiden lymphosarcooma solujen on antiviraalinen vaikutus vastaan ​​coxsackievirus.

Rodiolflavonozid ja gossipetin Staphylococcus aureus, ja eturauhasen syöpäsoluja. Uute juuret on antimikrobiaalista aktiivisuutta vastaan ​​tippuri coli Neisseria gonorrhoeae.

Hydroalkoholinen ote kasvi voi olla erittäin tehokas hoito opiaattiriippuvuuden (kuten edistää vähentäminen kiinnityksen huumeiden kehon ja alttius niiden uudelleen vastaanotto) ja mukaan tupakointi, joilla on stressiä vaikutus ylensyöntiä.

Rhodiola rosea on erilaisia ​​farmakologisia vaikutuksia, kuten antioksidantti, masennuslääke, syövän, tulehdusta.

Rhodiola valmisteilla on nootropic, hermosoluja suojaava, sydäntä suojaava, neuroleptien vaikutus, lisätä vastustuskykyä kudosten eri elinten vauriot, stimuloivat keskushermostoa, lisää elinajanodote.

On näyttöä siitä saadaan positiivinen tulos hoidossa yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, lievää tai keskivaikeaa masennusta. Valmisteet kasvit ovat anti-myrkyllisiä (myrkyllisiä yhdisteitä) vaikutus, estämään hypo ja hyperglykemia.

Yhdistämällä psykostimulantin ja adaptogenic ominaisuuksia Rhodiola uute pidetään yhtenä terapeuttisia aineita terveillä ihmisillä, joilla on taipumusta työskennellä voimattomuus, mikä edellyttää laajempaa henkistä työtaakkaa. Voimattomuus (väsymys) esitetään väheneminen tehokkuus, päiväväsymystä ja vaikeus nukahtaa yöllä, ruokahaluttomuus, päänsärky ja ärtyneisyys. Uskotaan, että on adaptogenic ominaisuuksia Ruusujuuri ei ole huonompi ginseng.

Soveltamisessa Rhodiola toipumisaika jälkeen taudit vähentää ulkonäkö ikävyys ja päiväväsymystä (ilman muita rikkomuksia yöunet), heikkouden tunne aamulla, parantamalla fyysistä ja henkistä suorituskykyä, huomio, keskittyminen, vähentää tai häviää kokonaan päänsärky.

Siten Ruusujuuri nautintoaine voidaan käyttää käytännössä terveitä ihmisiä ja potilaita, joilla väsymistä heikkoustilojen jälkeen sairauksia, sillä toiminnalliset häiriöt hermoston, kuten erilaisia ​​muotoja neuroosit, hypotensio, verisuonten dystonia, Erektiohäiriöt miehillä.

Kansanlääkinnässä, Ruusujuuri käytetään laajalti hapenpuutteen ja hoitoon Vuoristotauti. Tiibetissä, maanalainen osa laitoksen käytetään sairauksien ruoansulatuskanavan ja verenkiertoelimistön; Mongolia - eri haavat, luunmurtumat, ihosairauksien, keuhkotuberkuloosi, tonic ja kuumetta; Altai - at zolotuhe, diabetes, sairauksien ruoansulatuskanavan ja hermoston, raskas kohtuverenvuotoa tonic ja febrifuge.

Diureetti, korjaavat ja tonic, nnesteruiskeessa ja juurakot käytetään kuume, Meno ja metrorragia, ripuli, keripukki, päänsärky, kihti, hengitystieinfektiot, keuhkotuberkuloosi, diabetes, maksasairaus, anemia, malaria, hammassärkyä, hermo sairaudet, voimattomuus, impotenssi, väsymys.

 • sarkoidoosi;
 • hypotensio;
 • eturauhastulehdus;
 • diabetes;
 • neuroosi;
 • kohtuverenvuotoa erilaisia ​​sairauksia Virtsa- naisilla;
 • tuberkuloosi;
 • suorituskyvyn heikentyminen, väsymys, vegetatiivinen-verisuoni dystonia;
 • neuroottinen ja heikkoustilojen;
 • haavaumat, sidekalvotulehdus, ihottuma, paiseet (paikallisesti).
 • verenpainetauti;
 • kuume;
 • ärtyneisyys;
 • yliherkkyys vaikuttavalle aineelle kasvi.

Kotiin korjaustoimenpiteitä Ruusujuuri

 • infuusio parantaa sydämen toimintaa, korkea verenpaine, parantaa erittymistä sappeen, toimintaa umpirauhasissa (kilpirauhanen, haima, lisääntymis-, lisämunuaiset), psyykkistä ja fyysistä suorituskykyä: 1 tl murskattua juuret kaada kiehuvaa vettä 1 litra tomyat 10 minuuttia miedolla lämmöllä, aika infuusio - 40 minuuttia. Annostusta: 1-2 kupillista päivässä aikana 5 päivää viikossa, voit toistaa. Voit lisätä infuusio sokeria tai hunajaa;
 • infuusio hoitoon päänsärkyä, anemia, keripukki, kihti, maksasairaudet, neuroottinen ja heikkoustilojen, vähentää tehokkuutta, väsymys, verisuonten dystonia, hermoston sairauksien, impotenssi, amenorrea, epäsäännöllinen kuukautiskierron aikana: 10 g murskattuja juuria kaada kiehuvaa vettä 200 ml: n, infuusio aika - 4 tuntia lämpimässä paikassa. Annostus: 2-3 kertaa päivässä 1/2 kupin;
 • liemi hoitamiseksi suoliston toimintahäiriöitä, mahalaukun, vilustuminen: 20 g: aan murskattua juuret kaataa vettä tilavuus oli 1 litra, keitettiin 10 minuutin ajan miedolla lämmöllä, kaadettiin tyhjiö pulloon, infuusion kesto - 24 tuntia. Annostusta: 2-3 kertaa päivässä 1 rkl puoli tuntia ennen ruokailua;
 • infuusio impotenssin hoitamiseksi, anemia, hypotensio, uupumus, diabetes, keuhkotuberkuloosi, sairaudet Virtsa- naisten: 50 g murskattuja juuri votkan kaadettiin 0,5 litran lasipullo tiiviisti suljettuna, infuusion kesto - 2-3 viikkoa pimeässä, tinktuura ravistella päivittäin. Annostusta: 3 kertaa päivässä 10-30 tippaa puoli tuntia ennen ateriaa, kurssin 23 viikon, 14 päivän jälkeen voidaan tarvittaessa toistaa;
 • teetä parantaa henkistä ja fyysistä terveyttä, tunnetila masennus ja stressi: 1 tl hienonnettua juuren kaadetaan kiehuvaa vettä tilavuus 2 litraa, kääritty, infuusioaika - 2 tuntia. Annostus: 2-3 kertaa päivässä 1 lasia (sen sijaan, että tee);
 • liemi silmä tulehduksen hoitoa varten ja kumit, haavat, haavaumat (muodossa voiteet ja pakkaa): 50 g: aan murskattua juuri kaadetaan 0,5 litraan vettä, keitetään 10 minuuttia refluksoiden varovasti, infuusio aika - 30 minuuttia. Annostusta: 1-2 kertaa päivässä 15-30 minuuttia muodossa voiteet / pakkaa hoidettavalle alueelle.

Löydetty virhe tekstissä? Valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Rhodiola rosea uute 30ml pulloihin. 30ml pullo

Ruusujuuri ote vis-korkit. 0,4 g N40

Lasolvan - limaa irrottava ja yskänlääke huume. Muovaa. lisää

Diazolin - antihistamiini ryhmään kuuluvan. lisää

Gelomirtol lääke levitetään. lisää

Atoxil - lääke, bakteriostaattinen, ranoz. lisää

Amiksin - antiviraalisia ja immuunistimuloivia huume. F. lisää

Linkomysiini - valmiste on antibakteerista aktiivisuutta. Muodossa. lisää

Lääketieteellistä spravka03.net © 2018

Kun käytetään materiaalia sivuston aktiivinen linkki tarvitaan

1