ruusu käämi

Rose viljely kihara

Noin pletistyh ruusut he huolehtivat heistä

On huomattava, että monissa sähköisen ja painetun median ei kiipeilyä tai kiipeily ruusut aihe keskustella vakavasti joko - nämä ovat eräänlainen "Tuhkimo" valtakunnassa ruusut. Yritän korjata tämä valitettava epäoikeudenmukaisuutta ja sivuja sivuston kertoa, miten kasvan kiipeilyä rozy.Roza - tunnustettu Queen sada.Ona ruhtinaallisesti kaunis, mutta myös oikukas, tiukka, oikukas ja valitettavasti harvoin anteeksi hänen fanit edes pieniä virheitä .Mitä joskus siitä tulee kompastuskivi niille, jotka tekevät ensimmäiset askeleet rozovodstve. Tärkeintä - älä anna periksi, ja sitten kaikki poluchitsya.Razvedenie ruusut voidaan verrata tähtitieteen: lajikkeiden ruusut, sekä tähdet kymmeniä tysyach.No Toisin tähtitieteilijöiden jokainen Rosarian voivat luoda omia "Constellation" ruusut - kaunis ja ainutlaatuinen !

Köynnösruusuihin - rakkaus elämäni! Ne eivät ole niin nirso kuin monien muiden kasvien tämän aristokraattinen, mutta en arvostan heitä siitä, mutta ihana satu tunnelma ne luovat minun sadu.Moy suosikkibrändi verrattuna muiden lajikkeiden hän on nuori, hieman yli 10 vuotta käynnistetty sitten, mutta hyvin sopeutuneet meidän olosuhteissa.

Haju tämän lajikkeen ei ole vahva, mutta erittäin mukava, romanttinen! Runsas kukintoja, jossa 5-7 Terry, veri-punaiset kukat keskikokoinen, ovat pääväri aksentti pikku sada.Prichem pitkään, koska etu kiipeilyä ruusut ne kukkivat useita kertoja kauden - ja miten runsaasti! Joskus jopa lehdet kukkia nähtäväksi. On kuin jokaisella bush - nemeryanoe määrä rehevä kimppuja.

Curly Rose - potilas aristokraatti

Mielestäni on erittäin tärkeää, että köynnösruusut melko kylmää kestäviä ja talvella voi olla tyytyväisiä suhteellisen kevyt kuiva pokrytiem.No noin lämpötila vielä zabotitsya.Esli aiot olla puutarhassa käämin ruusu, ensimmäinen varovainen valitaan oikea paikka. Jos se sijaitsee lähellä seinää, se on parasta, jos seinä on etelässä, ja paikka - hieman zatenennym.Vyuschiesya ruusut ovat pobegov.V kaksivuotinen kehityskierteen ensimmäisen vuoden kasvaa pitkä, nolla-versot, jotka kasvavat maasta. Jo toisena vuonna niiden ylä- ja keskiosien kukinnan sivuversojen kasvaa. Kolmannessa vuoden eivät yleensä jätä, koska kukinnan ne neznachitelnym.Ezhegodno maata sekä pohjassa viime vuoden versot kasvavat nuoret ruoska, kukinnan seuraava godu.Chitayte myös: Roses - Kasvava istutuksesta ja hoidosta aloittelijoille osa 1 ja osa 2

Leikkaaminen kiipeily ruusut: kirurgisella tarkkuudella

Piirre kiipeilyä ruusut on, että sen lajikkeet kukkivat vanha puu. Siksi on erittäin tärkeää pitää (suojaa talven) viime vuonna prirost.Osenyu I karsia vanha kuihtunut versoja, jättäen 3-5 vahvin vuotuinen pobegov.Zastoy nestettä maahan ei suositella. Leikkaaminen vaatii erityishuomiota - Ensinnäkin on tehtävä säännöllisesti (versot kasvaa hyvin nopeasti), ja toiseksi, se muodostaa kust.Zhelayu onnea kasvavilla ruusut - eliitti äärettömän rikas kukka mira.V. S. Paltusova, Novgorod

Alla muita merkintöjä aiheesta "Mökki ja puutarha - omin käsin"

Köynnösruusu Care kotona

Köynnösruusu - kasvi, varsinkin hyvännäköinen kukoistava tilassa. Purkaa pensaat köynnösruusu lähellä hänen talo keskellä leveysasteilla Venäjän, sinun täytyy laittaa paljon työtä.

Kasvit, joka suoritetaan aikaisin keväällä, ennen kuin silmut kukkivat, puutarha valittu ei ole kovin kylmä tai hyvin kuuma osa. Paras maaperä on otollinen ja savimailla.

Rose ei ole mitään seisovaa vettä, pohjavesi tulisi olla vähintään 1,5 m. Istutus kuoppaan valmistamiseksi 0,5h0,5m koko. Osa kaivetun maa vajoaa pohjaan, työnnä kaivoon lisättiin ämpäri joen hiekka, ämpäri kompostin ja 2-3 ruokalusikallista superfosfaatin.

Koska pitkät ripset kasveja tarpeen vahvistaa talven, yksilöiden ei tulisi istutettu lähelle. Varret taimia olisi leikattu 30-35cm ja obmoknut juuret neste savea. Myönteisesti lannoittaa ruusun orgaaninen lannoite - lehmän lantaa.

Tässä osiossa löydät kannat hoidosta, viljely, kastelu, lisääntymiselle köynnösruusu. Yhteisön jäsenet deljatsja vinkkejä ja salaisuuksia niiden välillä.

Foto.Tsel valtavasti projektimme on kokemusten vaihtoa jokaiselle hankkeeseen osallistujalle voi oppia huolehtimaan kasvin kotona. Rekisteröidy.

Mökki minulle - tämä on paikka luovuudelle. Joka vuosi yritän kasvattaa uusia kohteita, joita ei aiemmin viljelty. Lisätietoja kasveista minulle tuntematon lehdistä puutarhurit tai Internetistä.

Naapurit todistamaan kasvatetaan pääasiassa perinteisen kasveja: vaatimaton perennoja jotka kasvavat useita vuosia ilman elinsiirtoa, paikallinen.

Minulla on nyt melkein kaksikymmentä ruusupensaat. Alle jokainen pensas ympäri juuret, mulla pieni reikä, jotta ei kaada lehdet kun kastelua. Lew vettä pensas vain. Kun lehdet putoavat, se lähtee sieni kehittää täplät peitetään.

Lew vettä, kunnes reikä täytetään pensaan alla. Sitten hieman eteenpäin.

Meillä on maassa, on huvimaja. Siellä voit juoda teetä, lukea suosikki kirjaa. Mutta tärkein koristeluun pergolas kiipeävät vaaleanpunaisia ​​ruusuja. Kukinnan aikana meidän huvimaja muuntuu valtava vaaleanpunainen kimpussa ja aromi täyttää koko puutarhan.

Big pakkaset meillä ei ole niin ruusut talveksi ei ole piilotettu. Lannoittaa humusta, kuiva.

Kiipeily ruusut voi ihailla kaikki leto.2

Kiipeily ruusut ovat hyvin kauniita. Ne kukkivat kerran, alussa kesän, ja ihailla niiden valoisa ja rehevän kukinnan voi olla noin kuukauden. Jotkut lajikkeet kukkivat jälleen, mutta kukinta ei ole niin runsaasti.

Yksittäisten kukkia taustalla kaunis meininkiä katsokaa romanttinen ja erittäin mukava kesällä. Ensimmäisenä vuonna istutuksen.

Köynnösruusu kasvaa minun pihalla 6 vuotta. Ensimmäinen vuosi käytin sitä kastellaan ja ruokitaan eri lannoitteita, mutta toisena vuonna se on kaikki tehty jo paljon vähemmän, kasteltava jonnekin 10 päivän välein, ja lannoitteiden käytöstä vain lehmän lantaa kerran vuodessa. Oksat, jotka ovat jo haalistuneet, en rajata, tästä nousi kukkii pidempään ja kukat ovat suurempia.

Kesäkuun kukinnan köynnösruusut, unohtumaton aromi ja kirkkaat värit luovat tunteen mukavuutta alueella. Köynnösruusuihin eivät tarvitse paljon tilaa, se riittää maakaistaleita ja tuki, joita varten se käpertyä.

Pistokkaat Roses on istutettu kulmassa 30 ° suhteessa tukeen ja syventää maahan 20 cm. Olen rajata Rosebush heti kukinnan jälkeen.

Hän nousi istutetaan syksyllä, syyskuun puolivälissä, ja 11 päivän kuluttua laskun oli hieno juuret (paljon huolissaan siitä). Mutta ennen pakkasta, heidän täytyi sopeutua ja onnistuneesti talvehti.

Jousi poistamisen jälkeen kuivua piilossa holkki nopeasti meni kasvuun ja muodostivat vahvan emäksen. Istutin syksyllä eikä keväällä ei siksi.

Kiipeily roza- kauneutta ja gordost.2

Köynnösruusu kirjoita kavuta kasvaa mökillä, ajatuksena oli koristella itäisen seinän, heti loi tarpeen kasvin suuret kukat, valoisa ja dolgotsvetuschem. Erittäin tyytyväinen lajike: kirkas, vahva, sitkeä!

Merkittävät plus vaatimaton ja muunneltavuus, ilmaisu "tarjous rose" ei tästä kasvi. Se kasvoi 2,5 m.

Kasvaa rehevä ja jatkuva kukinta ruusu pensas, on tarpeen oikein istuttaa taimi, ajoissa suojaa talven, aika avata keväällä, oikein leikattu, suorittaa ehkäisemisen, tuholaistorjunta ja sairaus. Jos tässä vaiheessa tähän kasvavaan muihin ruusuja, kokki hyvä paikka istutusta. On tarpeen korvata maakerros on vähintään 40.

Roses usein istutettu kuin heisimato, tai yrittää laittaa tehtaan siten, että ne kestävät suositeltava etäisyys kasvien välillä. On paljon helpompi puhdistaa ja kauniimpi ruusuja katsoa kompakti istutus.

Pensaat istutetaan siten, että kun kasvit kasvavat kruununsa muodostivat suljetun erinomaisesti kukintaa kukkapenkkiin. Toteutettavan järjestelmän otetaan.

Köynnösruusu I täydellisesti toistaa kerrospukeutuminen. Keväällä, ennen alkuunsa tauko, ankkoja vihreitä versoja ruusuja maahan. Tätä ennen kaivaa matala paeta jokainen pitkänomainen reikä, laittaa ruusun oksa ja prishpilivayut sen kiinnike.

Maanpinnan yläpuolella unessa seos ja kuivaa lantaa. Aseta tonkia runsaasti kaataa vettä. Kesäkaudella.

Yksi kauneimmista ruusut, kiipeily ruusu on, se punokset ympäri, ja kun se kukkii keväällä, kauneus on yksinkertaisesti sanoinkuvaamaton. Tärkeintä tälle nousi, mitä hän tarvitaan luomaan tarvittavat edellytykset, jotta hän voisi kiivetä jonkinlaista tukea. Myös keväisin se tarvitsee karsintaa, joten hän lähtee paljon nuoria kevättalvella.

Haluan jakaa pikku temppu viljelyyn pistokkaita puutarhakasvit. Menestyksestä niin kasvavat viiniköynnös, ruusu, omena, päärynä, luumu ja drugie.Narezaem pistokkaat haluttu kasveja. Leikkaa suuria perunoita puoli. Jos sinulla on silmät se poistetaan.

Ja kiinni pistokkaat perunat. Tipoittain perunoita pistokkaat maahan.

Köynnösruusuihin: lajikkeiden valinta, istutus, hoito

Asianmukaista hoitoa varmistaa kasvua nuorten versojen jopa 3,5 metriin sezonVybiraya ruusut istuttaa maahan, kiinnittää huomiota köynnösruusuihin. Ne ovat suosituimpia pystysuora puutarhanhoito, välttämätön maiseman suunnittelu, täydellisesti yhdistettynä erilaisia ​​arkkitehtonisia muotoja.

sisältö:

 • Köynnösruusuihin: todellinen koristelu esikaupunkialueella (kuva)

  Enimmillään köynnösruusut kasvatettu alueilla, joiden lämmin ja leuto ilmasto, joissakin tapauksissa se vaatii erityistä eristystä talvikaudella. Kaikki köynnösruusuihin jaettu useita erilaisia, samoin kuin monet lajikkeet. Kyse on niistä, sekä istutus, hoito, viljely, karsimisesta ja lisäys ruusuja jutellaan tänään.

  • kiipeilijä nousi Pierre de Ronsard, Rose Flamentants kiipeilijä, kiipeilijä ruusu Santana nousi kiipeilijä Hendel nousi kiipeilijä Laguna; Rose kiipeilijä Cordes; polkka kiipijä nousi ja nousi kiipeilijä Mieltymys; nousi kiipijä Rosarium Yutersen ja lajikkeet Klayming Pease, Aloha, Golden hajuvesi ja Elf.

  Leikkaaminen kasveja on välttämätöntä muodostaa kruunu, parantaa kukintaa ja laittaa sen ympärillä pensas, sekä tarjoamaan mahdollisimman koristekasvien, jotka koristavat tämän tai tuon esineen

  Tässä osassa artikkelin kertoo luokittelu ruusu-, jota levitetään kansainvälisellä tasolla:

  • Ensimmäinen ryhmä. Nämä ovat todellisia tai köynnösruusut joustavalla ja kaarevat varret. Niiden pituus, lajikkeesta riippuen, voi saavuttaa 1,5-5 m. Versot ovat vihreitä, hyvin kirkas, ohut kaaret ja piikkejä, kukat eri värejä, kahden ja semi-double riittävän pieni. Kasvit kukkivat runsaasti ensimmäinen ryhmä, ja niiden kukat kerätään kukinto. Kukinta kestää noin 30 päivää, ja sitä esiintyy ensimmäisellä puoliskolla kesän. Lehdet ovat nahkea ja kiiltävä, hyvin pieni. Lajikkeet tämän ryhmän sitkeitä tai voi viettää talven alla suojuksen.Toinen ryhmä. Se muodostui sen jälkeen kun joukko risteytyksistä remontant ruusut, tee ja hybridi teetä ruusut. Tuloksena saadaan erittäin mielenkiintoinen ja suosittu nykyään lajikkeiden pitkät varret, jopa 4 m ja voimakas kasvu. Tämä laaja-kiipeilyä ruusut, joita kutsutaan myös scansorial. Kukkia ne kerätään pienissä löysä kukintoja muistuttavat hybridi teetä erilaisia. Eroavat toistuva kukinnan (monenlaisia), talvisin korkeat sitkeys ja vastustuskyky tiettyjä kasvitauteja.Kolmas ryhmä. Se syntyi seurauksena mutaatioita spray ruusuille suurikukkaiset. Lajikkeet tämän ryhmän ominaista voimakas kasvu ja vähän myöhemmin tulevat ajan hedelmiä. Myös nämä kasvit tuottavat suuret kukat ja kirkkaat värit. Laadut Kolmas ryhmä nimeltä klaymbingami.

  Pensaat karsittiin muotoiluun ja harvennus sisäosa, kastellaan ruusut kerran 7-10 päivää

  Nyt haluaisimme puhua hieman kasvattamisesta köynnösruusuihin omasta sivustoja jokainen lukijat oli mahdollisuus saada kaikki tarvittavat tiedot ennen kuin he ostavat sitä köynnösruusut ja aloittavat razvedenie.Dlya köynnösruusuihin ei tarvitse valita suurempia alueita, tarpeeksi liuskoja maa 50 sm.Mestoraspolozhenie pletistyh rozPletistye nousi suositeltavaa istuttaa hyvin ilmastoidussa ja aurinkoisia paikkoja. Nämä kasvit ovat kovasti kevyt, joten se on parasta sijoittaa ne korkealla perusteella etelään päin. Jatkuva hyvä valaistus mahdollistaa nopeasti kehittää kasvua että kukkivat seuraavan god.Esli köynnösruusuihin ovat koristeellisia ornamentti tahansa esineen, niiden istutus tulisi tapahtua etäisyydellä vähintään kahden metrin päässä hänestä

  Köynnösruusut ei tarvitse valita suurempia alueita, tarpeeksi maata kaistale 50 cm istutus järjestelmä - .. ja 50 x 50 cm ennen istutusta reikä on oltava valmis, jotta niitä puoli ämpäri lannan ja hyvin kastellaan.

  Istutuksen jälkeen maanpäällinen osa leikataan tasolle 15-20 cm, on välttämätöntä vahvan kasvun ja hyvän kukinnan tulevaisuudessa. Jos kiipeily ruusut ovat koristeellisia ornamentti tahansa esineen, niiden istutus tulisi tapahtua vähintään puolen metrin päässä hänestä. Lue lisää elinsiirron köynnösruusut meidän portale.Posle istutus maanpäälliset osa leikataan tasolle 15-20 cm, on välttämätöntä vahvan kasvun ja hyvän kukinnan tulevaisuudessa

  Jo toisena vuonna istutuksesta köynnösruusuihin kasvit eivät enää tarvitsevat jatkuvaa ja aikaa vievää huoltoa. Tarpeeksi ajoissa leikkaus pensaita, kastelu ja lannoitus.

  Pensaat karsittiin muotoiluun ja harvennus sisäosa, kastellaan ruusut kerran 7-10 päivää, mutta hieman monimutkaisempi siteet. Lisäksi lannan, joka otettiin maaperään istutuksen, se riittää ensimmäisen 2vuosi kasvua, mutta edelleen ruusut myös pitää syöttää kanssa orgaaniset ja epäorgaaniset lannoitteet. Valitse kukka seosta ja yhdistettä lannoitteita - typpi-torfomineralno. Muista, että kasvukauden aikana on välttämätöntä köynnösruusuihin nousi 4-5 podkormok.Pletistye suositeltavaa istuttaa hyvin ilmastoidussa ja aurinkoinen paikkoja

  Leikkaaminen kasveja on välttämätöntä muodostaa kruunu, parantaa kukintaa ja laittaa sen ympärillä pensas, sekä tarjoamaan mahdollisimman koristekasvien, jotka koristavat tämän tai tuon esineen. Erityistä huomiota kiinnitetään leikkaa kasvullisen versot, koska tärkein kukinnan pensas tapahtuu viime vuoden steblyah.Pravilny hoito takaa kasvua nuorten versojen jopa 3,5 m kaudessa.

  Talvella on toivottavaa piilottaa, et menetä pensas pakkasvaurioita. Keväällä pitäisi leikata vain kuolleita, podmerzshie chasti.Dannye kasvit ovat kovasti kevyt, ja siksi on parempi määritellä ne korkealla perusteella Etelä ekspozitsiiSilnye versot levittäytyvät maahan, joten voit arvioida huolellisesti korvaavan versoja.

  Kun he kasvavat jopa 70 cm pitkät, versojen olisi korvaava tasatilanteessa oporam.Dalee karsinta tapahtuu riippuen mihin ryhmään kuuluva kasvi - on se, joka kukkii kerran tai kahdesti. Nämä ryhmät ovat erilaisia, joten karsinta ruusuja on erilainen haraktera.V ensimmäinen ryhmä ruusut kukkivat kerran, viime vuoden versoja.

  Jokainen vanha paeta korvataan joukko uusia - korvaaminen versoja, jotka ottavat "taakka" kukkivat seuraavana vuonna. Tästä syystä karsimisesta tulisi tapahtua siten, että muodostamisen jälkeen Bush jäi vain 3-5 uusia versoja, ja saman verran kuin ruusut dvuhletnih.Esli lajike viittaa ryhmään kasveja, jotka kukkivat kahdesti kaudessa kukinta versoja muodostuu oksat bush kolme vuotta ja se alkaa hiipua vasta viidentenä vuonna.

  Siksi on eroja niiden obrezke.Osnovnye versot poistetaan neljäntenä vuotena. Jos juuressa Bush on suuri sato uusia versoja, jotka Leikkaaminen voidaan suorittaa samalla tavalla kuin ensimmäisessä ryhmässä ruusuja. On tarpeeksi jättää pensaassa 2-3 uusia versoja, ja 5-7 suuret tsvetuschih.Po enemmän, kiipeilyä ruusut kasvatetaan alueilla, joilla on lämmin ja leuto ilmasto, tietyissä tapauksissa edellyttävät erityistä eristystä talveksi

  Tärkeää: leikkaaminen on välttämätöntä muodostumista Bush. Se ei ole vain unsympathetic poistaa varret ja oksat, mutta myös nuoret versot että zaguschivayut Bush ja häiritä sen normaalia kehitystä. Samanaikaisesti paljon uusia versoja voidaan kokonaan poistaa, sillä viime vuoden versoja, jonka pitäisi antaa kukkivat nykyinen kausi, leikataan erittäin huolellisesti, poistaa ainoastaan ​​reunat epäkypsä munuaiset.

  Kannattaa myös huomioida (varsinkin aloittelijoille), että eri ryhmien ruusu- nuput voidaan muodostaa eri korkeuksilla aksiaalisen paeta.Tämä ominaisuus antaa meille mahdollisuuden jälleen jakaa kasveja seuraaviin kolmeen ryhmään:

  • Munuainen talvehti viime paeta ensimmäisen ryhmän kasveja, kukka tulee (5-10 paitsi alempi munuainen). Siksi tietoja voidaan leikata grade, koska se on kätevä voit muodostaa kukkivien kasvien ympärille tehtaan objekti. Toisen ryhmän käytetty korkea tai keskimääräinen sato, sillä nuput muodostuvat ainoastaan ​​niissä osissa varren. Munuaiset sama, jotka ovat alle käytännöllisesti katsoen aina täysin vegetativnye.Tretya kasviryhmä on korkea karsintaa, koska se kukinta silmut sijaitsevat vain yläosassa versoja, loput - vegetatiivisen.

  Aikuinen pensaat leikataan hieman eri tavalla: ne on poistettava mahdollisimman monta ripset kuin talvehti uutta, alusta alkaen kusta.Krupnotsvetkovye köynnösruusut karsittiin riippuen mittasuhteet Bush. Korkeissa lajikkeet ovat pidempiä ripsiä, ovat kitukasvuinen - lyhyempi.

  On tarpeen pensas kukki, eikä muuttua kasvi, joka on paljon kukkivia versoja tulee kasvullisen. Joskus sinun täytyy lajitella tietoja pakottaa kukinnan. Tässä hyödyllinen tuki ruusu- ja oikea garter - vinosti tai gorizontalno.Esli tuotteiden karsimisesta ruusupensaat oikein, niin voit antaa lähes jatkuvan kukinnan ruusujen alueella sivuston. Älä unohda sukkanauha, joka määrittää muodostumista pobegov.Vse kukinnan köynnösruusut jaettu useita erilaisia, samoin kuin monet lajikkeet

  Valmistautuminen talven köynnösruusut

  Köynnösruusuihin - kestävämmät kasvit, mutta monet lajikkeet niistä vaativat suojaa. Ja niin se on tärkeää tietää, miten oikein järjestää keväällä saada kaunis köynnösruusut pikemminkin kuin kuollut kasveja.

  Yksi tärkein seikka on säilyttämisen ilmakerroksen suojassa tai lähempänä keväällä ruusut eivät kuole kylmästä, mutta vettyminen vyprevaniya.Blizhe elokuun lopussa pensaiden alkavat valmistautua talven. Tänä aikana, lakkaa irtoaminen maaperän kastelu ja soveltaminen typen, joka on korvattu potaskan sidokset.

  Suojaa talven köynnösruusut tapahtuu vasta, kun on pakkasta kestävä, noin -5 ° C: ssa Aikaisemmin tämä ei pitäisi tehdä, koska kasvi voi itää ja vypret. Hieman kylmä, päinvastoin, vahvistaa ja kovettua ennen zimoy.Gotovit pensasruusuja talvella on välttämätöntä kuivalla säällä.

  Kasvit poistetaan pylväät, selkeä lehdet ja versot leikataan pois ne, jotka ovat vahingoittuneet. Seuraava, piiska ja köysi sidotaan painetaan maahan koukut puusta tai metallista. Heille on välttämätöntä laittaa vähän kuivia lehtiä tai lapnika että kiipeily ruusut piilottaa ja ylhäältä.

  Lisääntyminen köynnösruusut

  Kasveja kasvatettiin erinomainen vihreä pistokkaat, jossa ei käytännöllisesti katsoen 100-prosenttisesti juurtumista. Voit tehdä ja talvella, ja kesällä pistokkaita, ja aloittaa kasvatus jälkipuoliskolla iyunya.Cherenki olisi lyhennettävä terveitä versoja, sisältävät useita interstitials, on vino leikkaus alareunassa.

  Lähtee pohjasta, poista jäljellä sato, aseta leikkaus erityinen substraatti (hiekka ja maa) on 1 cm. Säiliö viljelyn voi olla laatikko tai potin, jossa varsi on peitetty purkki ja vähän pritenyaetsya.Polivat tulisi olla kohtuullinen, lisätä erityinen valinnaisesti kasvu valmisteet. Ennen saattamista pistokkaat kannen alla voidaan käsitellä liuoksella, jossa on alkoholin tai IAA.

  Nyt, kun tiedämme, miten hoidetaan ruusujen rypäleitä, viljellään ja moninkertaistetaan niin, että kauneimmat kasvit kasvavat sivustollamme, meidän on harkittava niiden käyttöä puutarhan alueella. Itse asiassa se on tarpeeksi laaja, koska näitä kasveja voidaan käyttää luomaan upeat seppeleet ja pyramidit, koristele kaarelluilla ruusuilla ja sivuillasi, upeat vihreät korvat, aidat, pergolat ja pylväät sekä monipuolistaa asuinrakennusten ja muiden rakennusten seiniä. Mutta puutarhassa on myös alkuperäisempää tapaa tarttua ruusuja. Ehkä istutetaan ruusupuita lähellä puita tai voimakkaita pensaita.

  Jonkin ajan kuluttua luonto ottaa itselleen, ja kiipeilevät ruusut alkavat käyttää niitä tukeina. Mutta tässä tapauksessa on oltava varovainen ja erittäin varovainen hoidossa ja karsimisessa, sillä aikuinen puu helposti seisoo ruusussa ja jopa muuttuu hänen läsnäolostaan, mutta pensas voi kuolla. Siksi muiden kasvien käyttöä ruusujen tukena on syytä harkita.

  Kiipeily ruusut: todellinen maiseman koristelu (kuva)

  Copyright © 2015 Vihjeitä puutarhuriin. Kartta

  Muutamia sanoja istuttamisesta ja huurrettavien kiemurtelevien ruusujen hoidosta

  Kauniit ruusut kasvavat melkein kaikilla alueilla, koska ne eivät vain näytä kauniilta, vaan voivat jopa ennustaa jopa kaikkein rumaisimmista kulmista, olipa kyseessä talonrakennus tai vanha aita. Mitä voin sanoa huvipuista, jotka peittyvät tuoksuvia monivärisiä pensaita - kuumina kesäiltoina niissä niin miellyttäviä viettää aikaa, nauttia näkemyksestä ja hengittää herkkä tuoksu.

  Istuttaminen kiipeilyn ruusuja ja hoito heille periaatteessa eivät vaadi erityistä erikoistuneisuutta, mutta joitakin vivahteita on vielä harkittava.

  Ruusuja, kuten hyvä valaistus, ne kasvavat nopeasti ja aktiivisesti kukoistavat, joten pensaan paras paikka on puutarhan tai pihan lounaisosa. Mutta on toivottavaa, että aurinko valaisee paikkaa koko päivän, koska pitkittyneen säteilyn vuoksi lehdet ja kukinnot voivat kuivua ja menettää väriä.

  Et voi istuttaa kasveja talon nurkkaan, jossa on luonnoksia, ja suihkualueella.

  Taimet ovat yhtä vakiintuneet:

  Hankitut ruusut, joissa on avoin juurihakemisto, on sijoitettava päivään veteen. Ennen istutusta poista lehdet ja silmut ruiskeen alapuolella ja leikkaa myös juuret ja taimet noin 30 cm: n päähän. Leikkaa viipaleet juurille kuparisulfaatin liuoksella.

  Miten istuttaa kihara ruusu

  Purkamispaikka on valmisteltava etukäteen:

  • 2 viikkoa ennen istutusta, lisää humus, turve ja tarvittaessa - kalkki;
  • kaivaa.

  Istutushuone kaivataan 50 x 50 cm: n kokoiseksi. Kun istutetaan pensaita riveihin, jätä vähintään 1,5 m etäisyydelle käytävillä. Jos pajun ruusut istutetaan lähellä aidan tai seinän, on tarpeen vetäytyä 50 cm: n etäisyydeltä.

  Aseta ruskoksen rokotus syvemmälle maaperään 10 cm.

  Asenna taimi valmiiksi istutettuun kuoppaan, levitä juuret ja puoli sirotella maaperään. Sitten on hyvä vettä ruusu ja lisätä tarvittava määrä maaperää. Istutuksen, purra tai päällekkäisyys lagnikomin kanssa.

  Curly ruusut tarvitsevat ajoissa hoitoa, nimittäin:

  1. kastelu. Riittää, että kostutetaan maaperä holkin alle kerran viikossa, kaadetaan vähintään 10 litraa vettä ja löysätään maaperä tai peittokin.
  2. Lisälelu. Jos lanta käytettiin istutuksen aikana, olisi tarpeen lannoittaa ruusuja vain seuraavalle vuodelle. Tätä varten keväällä kaksoisruiskuta ruusut ammoniumnitraatilla (sen jälkeen, kun heidät irrotetaan ja 2 viikon kuluttua). Muodostettaessa silmut, tehdä monimutkaisia ​​mineraalilannoitteita, ja ennen kukinta - orgaaninen. Kun ruusu himmenee, käytä jälleen monimutkaisia ​​valmisteita ja syksyllä - superfosfaatti- ja kaliumsuolaa.
  3. karsiminen. Saniteettituotteiden lisäksi ruusuja, jotka kukkivat kerran vuodessa, kukinnan jälkeen, olisi leikattava viime vuoden ampuiksi. Mutta lajikkeissa, jotka poikkeavat toistuvasta kukinnosta, tällaiset oksat voidaan poistaa aikaisintaan 3 vuoden kuluttua.
  4. sitominen. Se, että pensas oli kaunis muoto, on tarpeen perustaa tuki ja hyvissä ajoin yhdistää versot ja samanaikaisesti asettaa ne tarpeelliseen asentoon.
  5. Valmistelu talvella. Keinotut ruusut talvella vaativat lisää suojaa. Tätä varten holkit on irrotettava tuesta ja kiinnitettävä maahan.

  Kirahva ruusu: istutus ja hoito. Ruusun ruusujen leikkaaminen

  Ruusu kasvien maailmassa on tietysti aristokraatti. Tähän "kuningattarelle" osoitettu luontainen viehätys, sen tarvitsee vain luoda erityinen ympäristö ja erityinen huolenpito hänelle. Ja jos päätät edelleen kasvattaa ruusuja (kiipeilyä) sivustolla, älkää olko laiskoja tutustumaan näiden kukkien "outoihin" vaatimuksiin. Luo heille sopivimmat olosuhteet heille, ja sinä olet iloinen työnne tuloksista.

  Valitun paikan pitäisi olla hieman varjostettu lämpöön, muuten kukkien kirkas väri tulee palamaan. Voit kasvattaa ruohoja vieressä rakennusten seinien ja joidenkin puiden (rowan, omena, kasteltu, päärynä) eteläpuolella vähintään 1,5 metrin etäisyydellä niistä.

  Hushissa on jätettävä niin monta korvaavaa versoa kuin leikkaat tärkeimmät ripset. Joka kerta, kun uusi kuva on muodostettu, juureen ilmestyy sen pohja, joka ampuu ampuu syvälle. Jos kuva leikataan, myös juuret kuolevat, joten kaikkien korvaavan versojen säännöllinen poistaminen ei tuo ruusun juuristoa ennalleen, nopeasti vanhentamalla ja kuolla.

  Lisää Garden News artikkeleita:

  Kuinka kasvattaa päivämäärää ...

  Osta päivämäärän kämmen on pitkään ollut mitään ongelmaa ja tänään koristele asunnossasi tämän kauniin eksoottisen kasvin mo.

  Palmun siirtoa pidetään vaikeana ja aikaa vievänä toimenpiteenä. Monimutkaisuus voi syntyä paitsi suuristakin syistä.

  Callas ovat kovia kasveja, joilla ei ole suurta hoitotarvetta. Kotona heitä pidetään jopa rikkakasveina. N.

  Phoenix roebelenii (Phoenix roebelenii) on yksi Palm-perheen kauneimmista päivämääristä (Palmae, Arecaceae).

  Ruusu (Mallow) on yksi Malvaceae-perheen edustajista. Althae-suku (Alcea, Althaea) laskee.

  Huolimatta siitä, että röyhkeä väri ja huomaamattomat kukkivat kotipalmut (hoveya, rapis, hamedorei, livistona jne.) Eivät ole.