Ruokamunojen keinot

Ruokamunojen keinot

Harmaa-ruskea perhonen (ruoka-koi) voi aloittaa jokaisesta rakastajastasi. Syy voi olla ostettu paketteja viljan, jauhojen ja muiden kuivien bulkkituotteiden kanssa, jotka ovat sairastuneet mehiläisperunoilla. Metsät houkuttelevat pitkään varastoituja viljoja, ja ne menevät tavoitteeseensa, mutta niitä ei suljeta suljetuilla paketeilla tai sellofaanipussilla.

Kuinka päästä eroon lepakoista tuotteissa?

Ensin sinun täytyy päästä eroon viljasta, jossa koi on jo käynyt.

Perusteellisen tarkastuksen jälkeen ruokamökkia voidaan kontrolloida todistetuilla kansanhoidolla:

 • Laventeli- ja sitruunakoiden haju ei kestä. Tuoreet oranssit, sitruunat kaappien kulmissa sekä puuvillapyyhkeillä levitettävä laventeliöljy tai pienet kukkakimppuiset kukat, jotka on kääritty sideharsoon, auttavat eroon ruokauhoista.

 • Kaappien käsittely etikan kanssa on myös tehokas. Ensinnäkin sinun on pestävä kaikki vaikeasti tavoitettavat paikat, rakeet saippuavedellä, tuuletettava huone ja sitten kaapin koko pinta, jossa löysät materiaalit varastoidaan, pyyhi etikalla.

 • Valkosipuli tulee apua lehmän taisteluun. Jos laitat valkosipulin kynsille astioihin, joissa viljaa säilytetään, sen haju pelottaa pois kutsumattomat vieraat. Valkosipulin ei vaikuta viljan tuoksu ja niiden mauttavuus.

 • Lahden lehdet eivät myöskään pidä ruokauhoja. On välttämätöntä laakereita laakereiden ympärillä viljojen hyllyjen ympärillä sekä purkkeihin, joissa säilytetään vuohia vetäviä tuotteita.

 • Mole peloissaan neilikoiden, geraniumien, rosmariini, tansy, kuusi, rosmariini, basilika. On välttämätöntä asettaa aromaattiset tuoksut tuoksuihin kuopattuihin levyihin ja levittää niitä paikoissa, joissa koi voi alkaa.

 • Mato-koiran haju ei pidä. Pienet koiruohot, jotka asetetaan tuotteiden säilytystiloihin, jotka ovat lehmän ihailleet, pelottavat hänet pois.

 • Walnut lehdet, joilla on erityinen haju, hyvin apua lehmän taistelussa. Riittää järjestää useita tuoreita pähkinälehtiä pukuhuoneen kulmiin niin, että koi pitkään unohtaa tien varastoituihin tuotteisiin.

 • Todistettu työkalu on luonnollinen kamferi ja kamferiöljy. Kamforin tuoksu ei salli lepojen asettua kaappeihin ruoan kanssa.

 • Epämiellyttävät leikat hajuivat tupakkaa. Suojattu tupakka on hyvä keino ruokauhille.

 • Terävät tuoksut pelottavat lehmän. Säilytettävien tuotteiden huolellinen puhdistaminen ja likvidointi on mahdollista puhdistaa kaappiin. Näin ollen epämiellyttävä koi-haju ei anna pilaantua ruokaa.

Menetelmät keilojen estämisessä keittiössä - neuvotiloja kotiäidille

 • Viljan ostamisen jälkeen myymälässä on paahdettava uunissa, ja sitten kaadetaan lasisäiliöihin, tölkkeihin tai muoviastioihin, joissa on tiukka kansi;
 • Pidä keittiö puhtaana: pyyhi hyllyt purenta, ilma, levitä kasviöljyjä, joissa on epämiellyttävää hajuja niille;
 • Tarkasta määräajoin varaukset ja pitkään säilötyt viljat tarvittaessa paistetaan uunissa 15 minuuttia 60 asteen lämpötilassa;
 • Tarvittaessa on pudonnut talon kuopatut kulmat: pitkät vaatteet, isoäidin lahja (huovat, höyhenet, puserot, tyynyt, rullatut matot). Loppujen lopuksi mooli voi elää paitsi viljojen lisäksi myös asioissa. Ja jos ei hänen poissaolonsa täydellistä poistamista, silloin hän aikoo jälleen käydä keittiössä.

Julkaistu 22. toukokuuta 2014 otsikossa: Kotityöt

Yritin tehdä niin monia asioita lehmän taistelussa. Hän pysähtyi Tornadoon. Mountain Lavender

Käytän aromivalaisin. Aromaterapia laventeliöljyn kanssa pari kertaa antoi tehokkaan tuloksen. Muuten aromaattiset tikut sopivat myös

Yleensä tarkastelen aina ostettuja viljoja. Mutta jopa suljetussa paketissa tämä kutsumaton vieras osoittautui olevan. Minun piti heittää paljon viljaa ja ruokkia lintuja. Nyt tallennan uurteet suljetuissa paketeissa ja osittain niistä, jotka usein lyövät koiota (mangaa, kaurahiutaleita) jääkaapissa

Käärmeiden torjunnassa käytettiin kemiallisia tekijöitä ja tahmeita ansoja. Tahrien haju houkuttelee moolia, eikä niissä ole haitallisia ainesosia. Hyönteisten torjunta-aineet ovat varsin tehokkaita, mutta mooli tottuu niihin. Siksi sinun täytyy vaihtaa lääkkeet joka kerta. Yleensä on välttämätöntä suorittaa ennaltaehkäisevä huolto. On paljon vaikeampaa päästä eroon koeista kuin estää sen ulkonäköä

Minulla oli ensimmäinen vilja. Tietenkin, heitin kaiken pois, eräänlainen poisti tämän turkistarhan. Sitten löysin hänet rakoja lattialevyt, katot - kaikkialla. Päästäkseen eroon näistä hyönteisistä oli tarpeen sulkea ikkunat, nipshikat huoneistossa dichlorvos ja lähteä päivälle. Vaikka mooli ei häiritse minua

Moth ei pidä luonnosta ja valosta. Siksi minä, keittiön ja kaappien puhkeamisen estämiseksi, käsittelen kvartsilampulla

Minulla on ruokamani. Mitä En vain tee: säätävä viipaloidut Landysheva saippuaa, hän siirtyi kaapit viljaa, heittää useimpien viljojen, osti erityisiä apuvälineitä koi - mutta mikään ei auttanut se läpi ajan, ilmestyi ja alkoi asua kattoon keittiössä. Matoja ryömi katon ja seinien viereen! Sitten tyttöystävä ilmoitti seuraavaa: kaikki on ehdottomasti irrotettava kaapista, keittiö pestävä vedellä ja jauheella, kuivataan ja käsitellään ruoka-etikalla 70%. Huuhtele hammasharja läpi kaikki halkeamat, kulmat, laatikot, laimentamatonta etikkaa. Kahden tunnin kuluttua, kaapit, avaa hyllyt tuulettamaan. Käytin hänen neuvonsa hyödykseen. Kuusi kuukautta sitten olen ollut lepokotien hyökkäyksistä

Laitoin avoimet pullot etikkahapon kanssa kaappeihin ja tämä paha jopa lamppu, hän tuntuu hyvältä ....

Ja kenkäni söi kaikki valkosipulin keväällä, ja se on kirjoitettu taistelemaan valkosipulia. Se on epäselvä!

Yhteensä sivustossa 2168 artikkeleita.

Lopulta tuli pitkään odottanut päivä, jolloin lopetat.

Raskauden aikana ei vain naisen ulkonäköä ja makua.

Ontelon asianmukaisen hoidon merkitystä ei voida yliarvioida.

Jokainen vanhempi uskoo luullisesti lapsensa kanssa varmasti.

Kuka ei unohda työskennellä televisiossa? Todennäköisesti kaikki.

Folk korjaustoimenpiteet ruokaa kyyhkyset

Keittiö koi on syövä ja ruoan tuhoaja, kertoo suurella nopeudella ja syö kaiken, joka pääsee tielle. Jokainen emäntä tulee olemaan yhtä mieltä siitä, että tartunnan jälkeen ruoka ei sovellu syömiseen. Ja ennenkuin täydellinen ruoanlaitto - kiven heitto! Sellaisista, jotka korjaavat elintarvikeollat ​​ovat suosituin ja tehokkain, ei ole vaarallista ihmiselämälle, puhumme alla.

Tänään on olemassa melko harvoja valmistautuneita voracious hyönteisiä, sinun täytyy valita oikea ja käyttää sitä ohjeiden mukaan. Yritetään siis ymmärrä olemassa oleva ongelma.

Koi ei enää odota ulkonaan keittiössä. Ensimmäiset merkit, mitä sinun on kiinnitettävä huomiota, ovat pienet ruskeat perhoset, jotka hiipuvat kaikkialla ja kaikkialla, olivatpa ne sitten viljaa, jauhoja tai seinämiä, joissa on katto. Kaikki tämä viittaa juuri keittiön tuholaisten hyökkäykseen. Älä viivyttele ja ryhdy välittömiin toimenpiteisiin ruokamätojen havaitsemiseksi.

Jotta ruokavalioiden korjaaminen olisi asianmukaista, tarvitset käsityksen keittiöviljelijöiden rakenteen biologisista ominaisuuksista - tuholaisista. Usein hyödyllisyys tutustua tuholaisiin tiiviisti kasvaa hyvien hyönteisten tuhoutumisen tehokkuuteen. Kuitenkin useimmat ihmiset kiirehti keittiöön tossut tai taitettu sanomalehti, yrittäen tuhota, koko parvi. Tällainen tuhoaminen on hyvin vähän, eikä pelottavaa ruokaa syövä. Muista, että itse perhoset eivät vahingoita itseään, mutta niiden toukat, jotka eivät vielä lentävät, mutta taitavasti istuvat ruokaanne.

Luonnossa mooli, kuten hyönteinen, viittaa pieniin perhoniin tai jollakin muulla tavoin kuin lepidopteraanit. He, kuten monet muutkin, jaetaan kotieläinten ja maatalouden tuholaisiin, ja he puolestaan ​​alalajia. Tällä hetkellä puhumme sellaisista alalajista kuin ruoka (keittiö) perhonen.

Hyönteinen läpikäy muutamia kehitysvaiheita. Ruokamatoja varten valittaessa olisi kiinnitettävä huomiota kaikkiin vaiheisiin: perhoset, toukat ja munat. Kaikki ovat alttiina tuholle, on mahdotonta ajaa tuholaista pois talosta niin nopeasti. On myös syytä muistaa, että keittiön hyönteisellä ei ole kausia, se leviää ympäri vuorokauden.

Larvae, joka on kaikkein kokenut ravitsemuksen alalla. He pystyvät liimaamaan jyviä pienissä kokkareissa, ja hedelmien ja vihannesten pinnalla syntyy kouruja, mikä vahingoittaa kaikkia ruokia.

Tietää, kuinka tappaa keittiöpeli - se on tietenkin tarpeellista ja hyödyllistä, mutta tämä ei riitä suojelemaan täysin kotisi. Ns. Tulipalo, ärsyttävät tuholaiset, johtavat istumajärjestelyjä. Tällainen hyönteinen ei ole ollenkaan flyer, joten he eivät voi levitä talojen välillä itsenäisesti. Keittiön perhonen tulee taloon yhdessä ostettujen tuotteiden kanssa.

Ruokamajan alaryhmä riippuu sen elinympäristöstä.

 • vilja - asettuu vehnän, riisin, maissin viljoihin
 • omena (hedelmä) - tuhoaa jalkojen hedelmät
 • peruna - loistaisi perunaa ja tupakkaa.

Edellä mainitut loiset voivat helposti asettua keittiön sarjaan, kaappiin, jossa on viljaa ja hedelmälaatikkoa. Ruokamajakka ja sen torjuntakeinot ovat melko yksinkertaisia. Ensimmäisessä vaiheessa, jos löydät vain toukat, ne ovat helposti tuhoutuvia, mistä seuraa varastosi märkäpuhdistus ja siivous. Käy läpi hirsieläinten, puhdista ruokakomero, vältä vanhoja kerrostumia.

Jos löydät harmaita tai ruskeita pieniä pellettejä säiliöiden pohjasta luistosta, voittaa hälytys. Tuotteitasi on umpiytynyt. Ruokokoira pelkää lämpöä ja huurretta, joten voit viljaa viljaa uunissa tai jäähtyä muutaman päivän ajan. On muistettava, että tässä tapauksessa kylmä ei tulisi olla alle 10 °, ja lämpöä yli + 60 °, jos saastuminen on yli 20%, sitten työkalun ruoka koit ei ole tehokasta, joten paras tapa on yksinkertaisesti eroon saatavuus tästä tuotteesta. Tämä jälleen kerran osoittaa elintarvikkeiden syöjien elinvoimaisuuden.

Kemikaalit elintarvikekohteista

Nykyään laajasti esitelty kemiallisten valmisteiden valikoima mahdollistaa kylien torjunnan nopeuttamisen.

 1. Purkautumisvalmisteet sisältävät myrkyllisiä aineita, ne tuhoavat sekä aikuiset että alkiot paikan päällä.
 2. Karkotteet perustuvat kasviperäisiin ainesosiin, niillä on kyky pelotella tuholaisia, jotka ovat taistelleet ruoasta.

Yhteiset ja käytännön tunnustettu harkita hyönteissumutteita. Kiitos runsaan valikoiman aerosolien vastaan ​​ruokaa koit, voit päästä eroon tarpeettomasta ongelmia lopullisesti. Esimerkiksi suosittuja ovat "Armol" ja "koi", "Raptor" ja "Combat".

Tämä tarkoittaa tietenkin, ainutlaatuinen ja helppokäyttöinen, mutta se ei ole välttämätöntä antaa kosketukseen elintarviketuotteiden. Spray tuotteet vain huonekalut ja seinät, missään tapauksessa ei viljan ja hedelmiä. Täten valitut keinot käsitellä näitä hyönteisiä sijassa oman innokas ja näköhäiriöitä sisältäpäin.

Mekanismi hyönteismyrkkyjen, myös yksinkertainen, se hylkii tuholaisia, mikä estää heitä kasvattaa ja munia. Antaa kuluttajalle muodossa pienikokoinen tabletteja, kiekkojen tai briketit. Useimmiten ne sisältävät kamferi ja naftaleeni.

Käytettäessä naftaleeni pitäisi olla tietoinen, koska se on tällä aine sisältää syöpää aiheuttavia, haitallisia ihmisille ja lemmikkieläimille. Siksi käyttöä useiden ruoka on rajallinen, lue huolellisesti.

Monet tutkijat huomaa, että on parempi välttää naftaleenia, ja käytetään baiting ruokaa koi laventeli tai mäntyöljyä. Vanulappuja kasteltu tässä johdonmukaisuutta voi auttaa vähentämään ulkonäkö hyönteisiä. Mutta päästä eroon myyrät viljaa, tarvitsee vain levittää pinnalle tabletin kaappien tallentavia viljaa.

 • Tabletit (koi, Dezmol)
 • Levy (moleben)
 • Kasetit (Arsenal, Fitotsid, Zitol Gela)

Kokonaiskuvan esityksen hyönteisten, tulisi harkita folk korjaustoimenpiteitä. Ihmiset edessään kuvatun ongelman, suosittelemme näitä varoja, ne ovat turvallisia ja tehokkaita ei ole huonompi kuin kemiallisia aineita vastaan ​​perhostuholaisia ​​hyönteisiä.

Folk korjaustoimenpiteitä ruokaa koit

Se on jo pitkään ollut sitä mieltä, että perinteiset kamppailussa syöty ruoka on välttämätöntä ihmiskunnan kuin koskaan ennen. Näitä ovat tupakka lehdet, pippuri, geraniumöljyn ja tuoretta nokkosen, koiruoho, minttu, sitrushedelmät, kuivatut lehdet yrttejä, sekä saippuaa.

Perusteellista hylkivä koinsuojausaineet sijoitetaan syvällä kaappeja. Toiminta on yksinkertainen, haju levisi ruoho, ei miellyttää aikuinen, se pelottaa häntä ja tekee mahdottomaksi munimaan. Folk korjaustoimenpiteitä vastaan ​​ei vaikuta toukat, muistakaa tämä.

Kun isoäidit edessä perhosia tuskissaan, he älä masennu. Seuloa se, sitten Kapasiteetti käytetään muutaman valkosipulin kynttä. Myös välttää kiusallinen hyönteisiä, käytä suolaa. Folk viisaus sanoo, hedelmiä, hieman koi-tartunnan, laita ratkaisu suolan kanssa, ja vaivaa pois.

Lopuksi muutamia vinkkejä, joiden avulla voit estää esiintyminen elintarvikkeiden kuukaudeksi.

 1. Älä laita kaikkia massa viljan ja hedelmiä, jauhoja, yritä ostaa yli viikon.
 2. Aina suosia todistettu päivittäistavarakaupan tuotemerkkejä.
 3. Kuivien tuotteiden tulee säilyttää tiiviisti suljettuna tarakh.
 4. Älä jätä hedelmiä ja vihanneksia ulkona, laita ne jääkaappiin.
 5. Sormijärjestys perunat ja hyvin läpi syntymistä toukkia.
 6. Kun ostat tietenkin kiinnittää huomiota kunnon tuotteita.

Oikein käyttää ehkäisevinä aineina tuhoamiseksi ruoka koi, ja sitten elämä tulee helpommaksi.

Valitsemalla tehokas lääke ruokaa koit

Ruoka mol - katastrofi tahansa kotiäiti. Toukat tämä hyönteinen pilata ruokaa. Tunkeilijoita ei ole niin helppo päästä eroon, ja silti se ei ole epärealistinen vastuuvapautta. Tärkeintä - löytää tehokkaita keinoja koi ruokaa.

Jotkut virheellisesti uskovat, että näitä tuholaisia ​​on edessään vain emäntä, eivät kiinnitä riittävästi huomiota keittiö pesuainetta. Kuitenkin yleisin syy ulkomaisten koi on "zarazhennyy9raquo; pack viljaa, suklaata tai jauhoja. Hyvin nopeasti sanoi hyönteiset jaetaan kaikki elintarvikkeet, että he haluavat. Se ei muodostu esteeksi heille joko pahvista tai kelmu. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää valita oikea lääke ruoan koit tuholaisia ​​lisääntyvät nopeasti. Munat näyttävät kyltymätön toukkia, jotka sitten muuttuvat perhosia.

Voi valita keinot elintarvikkeiden kuukaudeksi. folk tapoja

Eroon tuholaiset voivat olla omillaan. Tulla auttamaan tekniikoita, aika-testattu. suosituimpia joukossa ovat seuraavat:

- Hävittämään nämä tuotteet, jotka on jo pilalle kuukaudeksi. Yhä koskematon annoksia laittaa purkit tiiviillä kannella.

- Laittaa pään valkosipulia astiaan, jossa tallennetut tuotteet kiinnostavat kyltymätön hyönteisiä. Kestävä tuoksu tämä kasvi estää mol.

- Etikka maku ja pidä hyönteisen harkitaan. Tuholaistorjuntaa varten pitäisi pestä kaikki kaapit ja hyllyt saippuavedellä ja pyyhi etikalla kaikki käytettävissä olevat aikavälit. Tämän menettelyn jälkeen on suositeltavaa tuuleta huone.

- Toinen tehokas keino elintarvikkeiden koit - laventeli. Torjumaan tuholaisia ​​kimppuja kuivatut kasvit laitetaan keittiöön. Haluttaessa ne voidaan kääriä ohut harso kangas.

- Laakerinlehti osaltaan päästä eroon harmittaa hyönteisiä. Se ei voi vain laajentaa kaappiin irtotavaran, mutta myös laittaa suoraan säiliöön säännöksiä.

- Mole hylkivä hajuja kirjataan myös kurjenpolvi, rosmariini, mäntyöljy, Pietaryrtti ja neilikka.

Etsimme paranna elintarvikkeiden perhosten joukossa kemianteollisuudessa

Huumeet, välttää ahnas hyönteiset voi ostaa erikoisliikettä. Tuholaistorjunta tarpeeksi mukana toimitettujen ohjeiden tällaisia ​​kemiallisia aineita. Suosituin hyönteismyrkkyjä päästä eroon myyrät, ovat seuraavat: "Eslanadez9raquo; (Gel tai nestemäistä konsentraattia), "Pregrada9raquo; (Liima-erottimet), "Briz9raquo; (Väkevää emulsio). Johtuen näiden kemikaalien, elintarvikkeiden koiperhosia tapetaan. Varat on kuitenkin ajoittain vaihtaa, koska elossa yksilöt pystyvät kehittämään immuniteetin hyönteismyrkyt käytetty.

Torjumiseksi tuholaistorjunta voidaan käyttää myös - tuotteet, joiden tehokkuus on perustuu toiminta luonnollisia ainesosia (tabletit perusteella kamferi tai naftaleeni). Muista, että nämä varat hylkivät lentävät koi, mutta eivät tuhoa sitä.