Rullaverhot kanssa valokuvatulostusta

Tyylikäs kaihtimet: muoti aksentti sisämaassa

Kaihtimet "yötä päivää" eliminoi hankala tylli rullaverhot - yksinkertaisesti paras väline ikkunat, jotka sijaitsevat aurinkoisella puolella. Ehkä jopa ainoa verhot ikkunoiden, joka poistaa pakonomainen aurinkoa. Verhojen on melko yksinkertainen, voidaan asentaa poraus, mutta voi tehdä ilman porausta. Muuten, viime vuosina suuri kysyntä rullaverhot ikkunoiden sekä kaapit.

Kaihtimet - moderni suihkuverho, joka on koko lehden, että tietyt toimet rullalle. On kiinnitetty yläosaan suunnitteluikkunaan. On olemassa erilaisia ​​verhot ja erilaisia ​​liitetiedoston ikkunan. Esimerkiksi voit ripustaa koko verho ikkunassa, mutta voit - pikkublindi kullakin ovet.

Rullaverhot erilaisia ​​olla erilaisia ​​tapoja valvonnan ja sääntelyn

Toinen nimi kaihtimet - kankaiset kaihtimet. Niistä etuja tämän tuotteen, mukaan lukien, ja houkutteleva hinta. Voit ostaa valmiina kaihtimet, voit tilata ne valmistajalta, ja sitten erikseen ostaa komponentteja rullakaihtimiin (jos olet täyttänyt yritys jotain ei ole tyytyväinen).

Lomakkeet Management kaihtimet:

 • käsin. Vain vetää ketju tulla voimaan rullamekanismia.
 • Kauko. Se sokaisee ja sähkö, joka usein toimivat "tilauksia" etäinen. Joskus käyttämisen sijaan kaukokytkin seinälle.
 • automatisoitu. Voit valita ja kuten verhot ikkunoiden: he avata ja sulkea tiettyyn aikaan.

Minkä tyyppisiä paremmin, se on vaikea sanoa katsomalla joka opastaa mukava. Se on mukavuussyistä, ja poimia verhot pitäisi olla tiukasti mukaan valintasi.

Kaihtimet sisätilaan (video)

Rullaverhot kanssa valokuvien tulostamiseen voisi muuttaa kasvot paitsi ikkunoita, mutta huone kokonaisuutena. Kangas verhot tällainen vaikutus ei todennäköisesti aiheudu. Vuonna lastenhuone kaihtimet valokuvatulostusta näyttää alkuperäinen - mielenkiintoinen kaihtimet tuo tunnelmaa lapsuuden erityistä väriä.

Valokuvatulostus käytetään yleensä lämpöpainossa tekniikkaa. On toinenkin tapa - UV-tulostus. Nämä menetelmät sovelletaan käytännössä minkä tahansa kuvio verhot. Voit valita kuvan ja jos valmistaja verhot ovat varmoja siitä, että kuvan laatu on normaalia, se aiheuttaa kankaaseen, saat oman, ainutlaatuisen blindit valokuvien tulostamiseen.

Joten, ikkunoista, kiitos verhot, näet sademetsiä tai meressä, tai putoavat lehdet. Arviot tuotteesta kaikkein ihaillut, koska se ei ole vain kirkas väri, tai näytön väriä, tämä on erilainen tunnelma huoneessa.

Valokuvien tulostus rullaverhot voi merkittävästi muuttaa näkymä ikkunasta

Tyylikäs sisustus täydennys rullaverho sopivalla maisema

Meidän pitäisi myös sanoa miten asennetaan verhot. Jos pelkäät muuttamaan muotoaan seinään tai ikkunan karmiin, asennus voidaan tehdä ilman porausta. Tässä tapauksessa sinun täytyy valita verhot malli maalarinteipillä.

Kuten rullaverhot suorittaa asennus kankaan teipillä:

 • Kiinnitys kiinnittämiseksi snap telineessä;
 • Jos verho on jumissa, sinun täytyy rasva alueelle;
 • Scotch lämmön kuivausrumpu, poista suojakalvo, ja liimaa runkoon, painamalla teippi kädellä koko pituudeltaan;
 • No, kun kurssi on käsky, joka sisältyy.

Opas auttaa toteuttamaan asennus nauha, riippuen rakentamisen, se on joko hyvin yksinkertainen tai hieman monimutkaisempi (ja riippuu siitä, miten oppaita toimivat).

Asennus ilman poraamista on hyvä, että et pilaa seinää tai rungon. Kyllä ja ei poraamista kaikki menee paljon nopeammin.

Miten valita oikea kaihtimet

Valinta alkaa siitä, että luet tai kuuntelet palautetta. Real arvion voi hälventää epäilyjä. Joku ilmeisesti voi todella rullaverhot - mukavuutta, että kuva ei ole epäilystäkään, mutta käytännössä ne saattavat tuntua epämukavalta. Siksi arvostelut tuttavat ja katsauksia Internetissä ei ole turha.

Valitsemalla kaihtimet painatuksella tai valokuvatyön on tärkeää valita oikea kuva tai maisema, koska sen täytyy miettiä yli vuoden

Seuraavassa hetkessä. Mitkä ovat verhot paremmin? Tietenkin, valmistajan tuotemerkin useimmiten - bargain. Esimerkiksi Delfa, valitse verhot niiden luettelo voi vaativimmankin ostajan. Verhot Delfa - se on aina hyvä, tasainen kangas, mielenkiintoinen värejä, vakiokoko. Ostaa verhot Delfa mahdollista paitsi ikkunat, mutta myös ovelle.

Delfa suunnittelijat käyttävät mielenkiintoisen tulostus verhot suunnittelussa, syvä, muodikkaita värejä. Oppaita ja muiden komponenttien Delfa myös erittäin laadukkaita. Tämä on tärkeää, koska halpa verhot usein syyllistynyt oppaan nopeasti rikki ja miten korjata kunnolla et tiedä.

Tämä ei tarkoita, että se on parempi Delfa ole, vaan ohjaa yhtä laadukkaita ja sama kirkas väri.

Seuraava askel - kokoa verhot.

Tuen suuruutta verhot on kuhunkin syvennykseen

 • Pituus - 1600 mm, 1750 mm, 2200mm;
 • Leveys - 300 mm: stä 1400 mm.

Kuten edellä mainittiin, leveys riippuu siitä, mikä on parasta sinulle - close-osainen kankaalla koko ikkunassa tai anna sen olla leveys lehden koon kunkin rullakaihtimille. Ja sitten, ja muut oikein. Jos etsit verhojen ovella, ja sen pituus ja leveys pitäisi olla sopiva.

Miten valita värin kaihtimet

Jos leveys, pituus, kangas - kaikki valitut tarpeeksi nopeasti, väri ja malli on pakko kärsiä ostajalle. Mitkä värit ovat parhaita, vaikea sanoa.

Mutta vinkkejä voi auttaa sinua valitsemaan ihanteellinen väri:

 • Keittiössä on aina oltava runsaasti valoa - niin vaaleat verhot ovat edullisia;
 • Jos seinät ovat tavallinen huoneessa, väri verhot voi olla kirkas tai kirjava kuvio verhot oikealla aksentti;
 • Väri huonekalut ja kangas verhot voi olla yhdellä värillä (sama pätee verhot, jotka on suunniteltu ovet);
 • Verhot ja jopa oppaita voidaan maalata ja maalata oman kuitenkin erityinen punainen, vaarattomiksi.

Kankaiset kaihtimet makuuhuoneessa voi olla tumma, syvä, rikkaat värit. Kaihtimet ovet sulautuu kaikenlaiseen ei väriä käytetty sisustus, jossa tietty osa.

Kaihtimet: valinta säännöt (video)

Valittaessa kaihtimet ikkunan tai oven, varmista, että kaikki ohjaimet ovat turvallisia, että ohjeet olivat mukana. Kysyä myyjältä, jos voit maalata verhot. Ja tietenkin, leveys, pituus, koko täytyy tietää ensin.

Kaihtimet valokuvatulostus tai kuvion sisätilassa

Mikään ei estä edelleen, kaikki kehittyy, kasvaa ja muuttuu. On uusia teknologioita, löytöjä tehdään, muodin muutoksia. Nämä suuntaukset eivät ohi ja sisätilat, erityisesti korvata tavalliset aineet tulevat modernimpi. Myös tilanne on ja verhoilla, on nyt vaihtoehtona tavanomaisille kaihtimet ja verhot on rullattu ja Japanin kaihtimet ja paneelit.

Verhot valokuvatulostus

Tänään erityistä huomiota kiinnitetään ikkunan tuotteita. Ne ovat tärkeitä missä tahansa sisustus sekä moderni ja klassinen. Minkälaisia ​​ominaisuudet ovat kaihtimet, että he pystyivät niin nopeasti saavuttanut suosiota ympäri maailmaa, noin kymmenen vuoden aikana?

 • Ensinnäkin ne vievät hyvin vähän tilaa huoneeseen, jolloin visuaalisesti laajentaa tilaa, mikä on tärkeää nykypäivän minihuoneistoja, ja jos ne ovat kiinni muovi- ikkunaan, sitten ikkunalaudalla tulee lisää käyttökelpoista tilaa. vaikka työpöydät tehdään joitakin malleja.
 • Toiseksi ne gippoalergenny, ei ärsytä eikä päästää ilmaan mitään haitallisia aineita, mikä tekee niistä sopivat hyvin lastenhuoneisiin.
 • Kolmanneksi, nämä kaihtimet eivät kerää pölyä ja likaa, sekä täydellinen yhdistelmä, jossa tavanomaisten verhot.

kaunis kaihtimet

Lisäksi esteettinen kauneus, kaihtimet ovat erittäin kätevä, helppo asentaa, ne voivat nopeasti laajentaa ja kutistaa joka auttaa ohjaamaan valoa. Paljon kuvioita ja sävyjä auttaa valitsemaan sopivia haluttuihin sisätilojen kaihtimet.

Jos yksivärinen malleja saa aiheuttaa paljon innostusta omistajilta, verhot sisustaa kotisi valokuvatulostusta elvyttää lastenhuone, olohuoneessa antaa eleganssia, jotta tunnet olosi mukavaksi makuuhuoneissa.

Valokuvatulostus levitetään pääasiassa joko lämpö- tai UV-painomenetelmällä, sen avulla voit suorittaa minkä tahansa mallin, malliltaan näytöllä.

Kun rainaan termisen plenochka ohut kuvioitu, joka korkean paineen ja lämpötilan tiukasti "pripaevaem" rainaan. Kun UV-surua piirustus erikoismusteet soveltaa suoraan verkossa. Molemmat menetelmät ovat ekologisia ja turvallisia.

Loppujen lopuksi jokainen hoitaa terveyttään ja heidän läheisilleen. Siksi jokainen yrittää ympäröimään itsensä turvallisista materiaaleista, jotka eivät aiheuta allergioita, ei tuota haitallisia aineita, jotka sitten ihminen voi hengittää. Ja jos puhumme lasten huoneet, on yleensä kaiken on oltava steriili, sillä lapset ovat uteliaita, ja jokainen haluaa maistaa.

Kukin menetelmän avulla voit luoda kauniita kuvia, ainutlaatuinen maalauksia, kauniit näkymät ikkunasta. Se on niin kiva herätä aamulla taivaansininen rannikolla ja nähdä kynnyksellä. Ja miten työskentelet toimistossa ja katso upea kaupunki valot New York City? Kaikki tämä tuli mahdolliseksi kanssa rullaverhot. Mitään kuvaa, jonka haluat nähdä ikkunasta hänen makuuhuoneessa tai toimistossa on saatavilla ja todellinen.

Vuonna makuuhuoneessa voit lisäksi kauniita maisemia tehdä kuvan mielenkiintoisia tapahtumia, jotka tapahtuivat elämässäsi, tai tehdä kollaasi kuvia häistä esim. Loppujen lopuksi aina tulla ikkunan muisti kelluu onnellisimpia hetkiä elämän, ja että on tehokkaampaa ihmelääke, Hyvätkään tuulella?

Ja kuten lastenhuoneisiin, vaihtoehdot tässä ovat rajattomat, kaikki suosikki piirroshahmoja voi pysyä ikkunoista vauva ja uskokaa minua, lapsi on todella tyytyväinen. Ja verrattuna tapetti, jotka ovat myös usein sijaitsevat sankareita, verhot paljon helpompi vaihtaa, jos lapsi on väsynyt tai sankari.

On hyvä olla rullaverhot kanssa valokuvien tulostamiseen ja keittiössä, varsinkin jos nostat piirustukseen valmistelu ja vastaanotto ruokaa. Kuitenkin on varmasti otettava huomioon, että valittu malli oli kosteutta hylkivät ominaisuudet. Tämä auttaa välttämään imevää höyryt ja helpottaa puhdistusta, mikä on erittäin tärkeää keittiöön.

Toimistoympäristössä, voit sijoittaa ikkunan yrityksen logo, joka tekee toimistorakennus mallikas ja kunnioitettavan silmissä asiakkaan ja huolehtia kunkin yrityksen maineen, joka kunnioittaa itseään ja vaatia paikan auringossa liiketoimintaa.

Viime aikoina olemme alkaneet käyttää suuria määriä tulostettaessa, jonka avulla voit tehdä piirustuksen ja tehdä realistisia. Kuvittele, että ikkunan oli todellinen akvaario tai kauniin metsän. Kaikki tämä on nyt tullut helppo ja edullinen.

Lisäksi lisäksi kauneutta, kaihtimet suorittaa kaikki tehtävänsä. Hyvin suojattu auringon ja kuun valo, katseilta ihmiset kävivät. Riippuen valitusta kudoksesta eroaa vain aste diffuusion ja siirtovirtojen.

Valitessaan verhot, harkitse sisustus. Esimerkiksi jos maalattu tapetit ja herkkä huonekaluja, se on parasta pidättäytyä samaan ikkunaan valitsemalla yksiväriset värin huonekaluja tai seiniä valoisuutta. Jos sinulla on tavallinen seinät, voit valita maalata verhot, kuviolliset tai rei'itetty ja sekoittamalla kuvioita.

Kiinnitä sisätilojen omaperäisyys ja tyyli, ja ohitamme miehelle, joka tietää paljon kauneutta!

Monimuotoisuus moderni verho rakenne mahdollistaa hakemaan heidät

Muovi-ikkunat asennetaan usein rullaverhot. Maalaus,

Uusi kausi leimasi syntymistä mielenkiintoisia suunnittelun verhot, MY

Design ikkunoiden - olennainen osa sisätilojen huoneeseen, sekä tyyli.

Tyylikäs verhot ja verhot voi sisustaa ja täydentää tahansa Inter.

Ikkunareunustusten, on tärkeä osa sisustusta tahansa sijoitetaan.

Valitse kaihtimet valokuvatulostusta

Se on jo pitkään haaveillut miten tulla sisustusta todella ainutlaatuinen ja ainutkertainen? Moderni teknologia yhdistettynä erilaisten suunnitteluratkaisujen avulla toteuttaa suunnittelussa sisustus villeimmätkin fantasiat ja asiakkaan toivomusten. Yksi menetelmistä antaa sisätilojen yksilöllisyys - asennus blindit valokuvatulostusta.

Rullaverhot kanssa valokuvatulostusta

Windows - Koti silmiin. Vaikka kuinka kaunis ja orgaaninen tekstiili Ikkunareunustusten riippuvat paljolti kokonaisvaikutelman sisätilojen huoneen. Luku, joka levitetään pinnalle tiheä materiaali voi olla mikä tahansa. Kaikki riippuu mielikuvitus. Jos asennat blindit keittiössä, voit tilata tulostusta ja kuva kukka-asetelmia ja hedelmiä asetelmia. Vuonna lastenhuone ilahduttaa vauvan kuvan hänen suosikki merkkiä piirretyistä, sarjakuvia ja lastenelokuvia. Maisemia, satuhahmot, eläimet, sekä kopioita kuuluisista maalauksista - jotka kaikki voivat sisustaa kodin ja muuttaa tahansa huone taideteos.

Avulla hyvin valittujen kuvia, voit jopa visuaalisesti korjata vikoja suunnittelualueen. Erilaiset geometriset kuviot laajentaa ja syventää tilaa, jotta se visuaalisesti tilavampi ja runsas.

Käytännöllisyys ja toimivuus

Piirtäminen verhot levitetään avulla modernin painotekniikan, joten se ei haalistu eikä murene vuosienkin toiminnan. Kuva painaminen on hyvin käytännöllinen: materiaalin pinta, jolle kuvio tätä tekniikkaa käyttäen, se on helppo puhdistaa ja pestä kostealla sienellä. Kuvia ei menetä sen houkutteleva ja kaunis ulkonäkö pitkienkin käyttöaikana.

Selkeät ja kirkkaat kuvat elävät värit ovat miellyttää silmää omistajiensa jo vuosia. Tällainen ratkaisu sopisi paitsi asuinhuoneistojen, mutta myös toimistoihin, joissa kaihtimet valokuvien tulostamista on täydellinen tapa monipuolistaa sisustusta. Lisäksi toimistossa painatus verhot voi kuljettaa ja mainontatehtävälle.

Omistajien yritys voi tilata print logo ja peruselementit yrityskuvassaan yhtiön materiaali ikkunaluukut. Nämä kaihtimet tulee todellinen tunnusmerkki oman yrityksen ja olla positiivinen vaikutus sen liiketoimintaa kuvaa.

Korkeimman laadun ja kestävä tulostus suoritetaan lateksi tekniikkaa. Tämä tekniikka mahdollistaa siirtää kuvan korkean resoluution kärsimättä värikylläisyyden käytännössä kaikilla pinnoilla. Maalit täyttävät kaikki vaatimukset ympäristöturvallisuuden

Maalit käytetty lateksi painotekniikalla, joka tarjoaa korkeimman kestävyyden ja huolta ympäristöstä. Ne ovat hyvä vaihtoehto Suurkokopainetuotteet ja lämpö tekniikka, joka oli aiemmin usein käyttää tällaisiin tarkoituksiin. Kun lateksi painetusta kankaasta ei tarvitse kuivata ja käsitellä erityisiä keinoja päästä eroon epämiellyttäviä hajuja. Room asennuksen jälkeen verhot ei tarvitse tuulettaa.

Syynä on se, että ei ole kemiallisia komponentteja sisällytetään mustetta, ja pigmentoitu luonnonkumi (kumi). Näin ollen kuvat rullattu verhot eivät ole myrkyllisiä, ne ovat hajuttomia, eivät hajoa ajan mittaan ja ei haalistu, kestävä mekaaninen vaikutus ja pesu. Takuu tällaista tulostamista säilytetään 10 vuosi huoneessa ja 5vuosi ulkona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin