Rozsuvnі dverі

Liukuva sisäovet

Sisäovet voi olla hyvin epätavallista! Mutta tärkein trendi tänään - liukuva. Kuinka tehdä tyylikäs sisustus, alkuperäinen, varsinkin tuella tämä elementti - katso kuvia.

Edut ja haitat käyttäen liukuovet

ovi järjestelmä, jossa kangas (toisin sanoen pääosa) avautuu seinää pitkin, nimeltään liukuva.

Liukuovi järjestelmä on lainattu Japanin suunnittelijat. Tämä ei ole yllättävää, koska Japanissa, jossa uskomattoman pieni alue ja suuri asukastiheys, neliömetriä kohti - painonsa kultaa.

Huolimatta omaperäisyys ja vierauden, liukuovet tiukasti jokapäiväisessä elämässä kanssasi. Lisäksi on olemassa useita hyviä syitä, jotka ovat keskeisiä etuja käytön liukuovet:

 • Toisin kuin Kääntöovi, jotka varaavat vähintään yhden neliömetrin käyttökelpoista tilaa, liukuovet ylimääräistä tilaa ei tarvita. Tästä johtuen edes pieni asunto olisi erittäin mukava ja tilava.
 • Terien lukumäärä on liukuovi järjestelmä voi vaihdella yhdestä useampaan, ei vain voi tulla epätavallinen elementti sisustus, mutta myös erinomainen vaihtoehto kannalta toiminnallisuus, koska näyttö ja leveyden säätämiseksi oviaukossa oven järjestelmä on paljon helpompaa kuin tapauksessa saranoidut ovet.
 • Liukuovet voivat olla paitsi ovia, vaan myös monikäyttöisiä väliseinän huonetta tai vyöhykkeitä. Sisätilojen liukuvat väliseinät ovat erittäin merkityksellisiä omistajille huoneistot, studiot tai yhden makuuhuoneen huoneistoja, joissa, toisaalta, et halua leikata ja jakaa huoneen alueeseen, ja toisaalta, tavalla tai toisella, on tarve henkilökohtaista tilaa jokaiselle perheenjäsenelle. Ainakin jonkin aikaa.

Kuitenkin, kuten kolikoita, että liukuovi järjestelmissä on joitakin haittoja:

 • Vuonna liukuovi säästää tilaa aivan oviaukon (eteenpäin tai taaksepäin), mutta erittäin tärkeää olla tilaa puolin ovea lehteen oli paljon työntää. Tämä tila on nimeltään "pysäköinti". Ilman paikka "pysäköinti" ovilevyn (esim lopussa käytävällä), liukuva järjestelmä on yksinkertaisesti mahdotonta asentaa. Vaikka pysäköintipaikkoja on piilotettu seinään, laakerin ja viereisen seinät naapureiden tällaisia ​​malleja ei suositella.
 • Liukuovi liikkuvat kiskoilla ja rullat, joten se on käytännössä mahdotonta avata niitä ilman mukana ääniä ja melua. Siksi tällaiset ovet on parempi ei asenneta makuuhuonetta ja omistajat herkkä unen, erityisesti lastenhuoneisiin.
 • ja liukuovi järjestelmien nopeuksilla paljon suurempi kuin tavallinen keinu rakenne, mikä johtuu kustannuksista liukumekanismi (varsinkin jos se on korkea laatu).

Tyypit rakenteiden liukuovijärjestelmät

Standardi liukuovet on rakenne, joka on asennettu oven vastaanotto. Ovilevy ei aurata ja työnnetään syrjään ja kiinnitettävä lähelle yksi seinä.

Standard liukuovet ne voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

 • Yksilehtiset (yksi liikkuva raina)
 • Kaksinkertainen (kaksi liikkuvaa terää)

Ensimmäinen vaihtoehto sopii pienille ryhmille, jossa pieniä oviaukkoja.

Jos haluat asentaa välinen ovi kaksi pientä huonetta tai huoneen ja käytävän, joka on tärkeä jokainen neliömetri, yhden Liukuovijärjestelmä on sinulle ihanteellinen valinta.

Toinen vaihtoehto sopii paremmin suurten tilojen leveillä oviaukkoja. Tämän mallin, voit säätää kokoa oviaukko (joka on erittäin tärkeä paitsi kannalta toiminnallisuus, mutta myös näköhavainnon huoneen kokonaisuudessaan).

Säde suunnittelu liukuovijärjestelmät viittaa siihen, että ovilevy siirretään ei suorassa linjassa ja ympyrä. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen mukautetun asettelun tilojen, jossa on pyöreitä tai kaarevia seiniä.

Säde muotoilu on hyvä käyttää tyylikäs liukuvat väliseinät varten kaavoitus tilaa huoneeseen. aiheelliseksi erityisesti tarkastellaan luomisen sisätilojen tyyliin hi-tech, minimalismi, fuusio.

Harmonikka (tai kuten niitä kutsutaan - taitto sisäovet) on rakenteilla useita suhteellisen kapean rainoja, jotka eivät liiku pois, ja lisätään (katso kuva alla). Kauneus suunnittelun piilee siinä, että leveys oviaukon käytön aikana vaihtelee kapeita rakoja (esim jotta se voisi livahtaa kissa) täyteen tilava kulkua.

Liukuovi coupe kuin tavallinen, että suunnittelussa on paitsi oviaukko, ja korvaa täysin seinään. Toisaalta, riippuen käytetyistä materiaaleista, sen avulla voit jakaa huoneen kahteen erilliseen toiminta-alueet, joilta puuttuu vahva visuaalinen sto- LEN tilaa ja toisaalta - luoda kaksi tai useampia viihtyisä henkilökohtaista tilaa jokaiselle perheenjäsenelle studiossa tai yhden makuuhuoneen huoneistoja.

Erotettu keittiö yksiö liukuovet-osastoja leviämisen estämiseksi hajujen ja höyryn keittoalue ympäri huonetta.

Materiaalit liukuovet

Suosituin materiaalien valmistuksessa liukuovijärjestelmät tänään ovat:

Perinteinen materiaali tehdä paitsi ovia, mutta myös huonekaluja yleensä on puu. Näin puu voidaan valmistaa täysin kangas (kangas) on liukuovi järjestelmä, ja luuranko varten yhdistämällä muihin materiaaleihin:

Helppo noudattaminen Puunjalostuksen antaa mahdollisuuden käyttää sitä koristeluun lähes mitään tyyliä. Haluatko viehättävä huoneen maa? Käytä neobstrugannye laudoista! Pidätkö sisustus klassiseen tyyliin? Valitse puinen ovilehden tiukkoja muotoja. Pyrkivät luomaan sisustus tyyliin Chebbi-chic tai art deco? Mieluummin veistetty puusta väärennettyjä elementtejä tai upotus. Kannattaja idässä? Liinalla puinen kehys ja insertit valmistettu riisi paperia.

Koska puu - materiaali ei halvin, se voi hyvinkin korvata materiaaleja, kuten lastulevyä tai MDF. Ulkonäöltään ne ovat lähes mahdotonta erottaa aidosta puusta, mutta hinta on paljon alhaisempi kuin vastaavien tuotteiden valmistettu puusta.

Lasi liukuovet - suuri mahdollisuus luoda sisätilojen tyyliin minimalismia, futurismin tai high-tech. Ominaisuuksien vuoksi lasin läpäisemään valoa, lasi sisätila liukuovet eivät luo tunne koko eristäminen tilaa. Lisäksi valinnassa värjääntymisastetta ja lasin samentumat oven paneeli, voit valita avoimuuden tasoa (ja sen seurauksena - integrointi viereisen huoneen) sisäovet.

Sisustus liukuvat väliseinät

Monipuolisuus liukuovijärjestelmät sallii niiden käytön paitsi oven ovenkarmit, vaan myös tilana kaavoitus jäsenen. Yleisin versio sovelluksesta kaavoituksen sisätilojen - kaavoitus asunnon tyypin studio ja yhden makuuhuoneen huoneistoja. Tässä tapauksessa se on melko ilmeinen tarve, eikä suunnittelupäätös. Kuitenkin liukuvat väliseinät voidaan käyttää muissa tapauksissa:

 • Jos lastenhuoneessa heteroseksuaalinen lapset elävät tai lentää kaikenikäisille, on mahdollista tehdä yksi iso lasten makuuhuoneissa kaksi pienempää liukuvilla osioita.
 • Jos haluat järjestää omassa asunnossa tai talon salaattikastiketta, ja yksi huone tästä ei ole määrätty, käytä liukuvat väliseinät voit erottaa osa makuuhuoneen tähän tarkoitukseen.
 • Suuri keittiö voi olla paitsi toimiva työalue ruoanlaittoon, mutta myös koko ruokasali. Käyttö liukuvat väliseinät estää leviämisen hajuja keittiössä keittoalueen ja piilottaa katseilta "tuotantokustannukset" muodossa likaisia ​​astioita, roskat ja muut asiat.
 • On aiheellista käyttää liukuovet paitsi olohuonetta, mutta myös toimistossa jakaa työtilan eri henkilöstöä tai toimistopäällikkö ja esimerkiksi sali kokouksia.

Luonti ja asennus liukuovijärjestelmät omin käsin

Laaja valikoima tuotteita valmistajilta rakennuksen (eikä vain) materiaalia, käytännössä kaikissa korjaus- ja tulevia elementtejä sisustus, voit luoda ja asentaa oman. Jonka avulla käyttäjä tässä verkkokaupasta Leroy Merlin, jossa voi nähdä paitsi käytettävissä materiaalit vaihtelevat, mutta myös pääpiirteistä.

Ensinnäkin päättää minkälaista asennuksen haluat käyttää. Niitä on kahdenlaisia:

Waybill. Tässä tapauksessa, ohjaimet ja rullat seinälle oviaukon ulkopuolelle. Tämä vaihtoehto on helpompi asentaa, mutta muista, että oven paneelit tässä tapauksessa on aina mielessä.

Rakennettu. Tässä tapauksessa, liukumekanismi on asennettu sisäpuolelle oviaukon, ja raina työnnetään syvennykseen seinät. Tämä vaihtoehto on kompaktimpi, mutta noviisi selviämiseen, todennäköisesti epäonnistuvat.

Joilla on määritellyt asennustapa on mahdollista ajatella ulkoasua rakenteesta Liukuovijärjestelmä ja materiaali, josta se on tehty. Kuten edellä on mainittu, tärkein rakenteellinen tyypit liukuovet standardi, säde, Cascade (harmonikka) ja kuppeihin.

Ilmestymisen jälkeen ovet tulevaisuudessa on harkittu ja valittu, sinun täytyy mitata korkeus ja leveys asettamat suunnittelu ja taitto tekevät overlay mekanismi.

(Valmis tai leikata mukaisesti korkeus oviaukon)

(Siten, että ovi ei kiinni lattiaan)

Merkintä on sovellettava ainoastaan ​​vedenkorkeus, muuten ovi voi olla vääristynyt!

Tätä seuraa suoraa asennusohje mekanismi. kiinnitys menetelmä riippuu sen rakenne, joten on toivottavaa määritellä lainkaan vivahteita asiantuntija yksikkö.

Jotkin mallit vaativat asennusoppaasta paitsi ylhäältä vaan alhaalta. Tällöin Ovilehden täystyöllistämiseen tilaa lattiasta kattoon, ja lisää merkittävästi kykyä oven eristää melua ja muita ääniä.

Kun ohjaimet ovat tukevasti kiinnitetty heidän asennettu pyörille. Kunkin terän, riippuen sen leveys, vaativat yhdestä kolmeen rullat. Reunat ohjaimet on lukittu kiinnikkeillä (ei lensi ulos rullia).

Seuraava vaihe - seulomiseen rullien oven paneelit ja asennus heloista. Kaikki! Ovi on käyttövalmiina.

Asentamalla liuku sisäovet - koottavien liukujärjestelmä ovien

Harvat haluavat asunnon tai talon ilman sisäovet. Toisaalta lähes kaikki ajatellut mitä oven välissä huonetta on parempi asentaa. Että sekä kaunis ja toimiva, ja istuimet eivät käytössä.

Että tällaiset liukuovet ovet - luisti (poikkeavia, slidding on siirtynyt sivuun (seinämän aukko, penaali) samassa tasossa, eli ovi, joka ratsastaa rullat, dia kiskoilla).

Asentaminen liukuva sisäovet käsillään

Sliding sisäovet - hyvät ja huonot puolensa

Vuodesta rakenteellisia näkökulmasta, on olemassa kahdenlaisia ​​sisäovet:

1. Swing sisäovet.

Sisäovet saranoitu Tällöin ovilevy ripustetaan katokset. Heiluriovet ovat perinteisiä ja hyvin testattu. Ne antavat tilaa rikas ilme, mutta vievät paljon tilaa, mikä johtaa haittaa toteutuksessa sisustusratkaisuja.

2. Liukuva sisäovet.

Nykyaikainen ratkaisu käyttää space tehokkaammin.

Liukuovet jaetaan kahteen alalajiin:

Liukuovet seinän sisään Seinän sisään (In kynä) ja työskentelee periaatetta coupe.

Liukuovi, piilotettu seinään (työnnetään seinää vasten, upotettu seinään) on mekanismi, joka mahdollistaa sen, että oven syrjäyttää seinän suuntaisesti.

Toimintaperiaate liukuovet, sisäänrakennettu seinä on seuraava: ovilehden asennettu rullat, kun taas oviaukko (ovi menee seinään), tai oviaukon yläpuolelle (ovi menee seinään) ohjaimet on asennettu.

Rullat liikkuvat pitkin ohjaimia, vapauttaen oven kulkua.

Liuku Taiteovet Liuku Taiteovet.

Koostuu pienistä lamellien (puu tai muovi), joka muutos voi merkittävästi säästää tilaa.

Periaate mielenkiintoinen laite, mutta ei halvempia vaihtoehtoja ovat käytännöllisiä. Kokoamis- ja asennus ovien-hanurit valmistajan toimittamia.

Valmius www.moydomik.net sivusto

Edut liukuovet:

 • epätavallinen, ei-standardi ratkaisuja;
 • ei sokeita alueita ja ongelmat sijoittamista huonekalut;
 • turvallisuutta. Omistajan liukuovet eivät lyö kulma osoittaa oven valaisemattomalla huoneessa (mutta sinun on oltava varovainen, lapset voivat säkissä sormet seinän ja oven);
 • Tämä ovi ei aukea luonnosta.
 • kalleus asennuksen. Kuitenkin työn suorittamisesta omin käsin kustannuksista vähennetään minimiin ja enintään kun asennettu pyöröovesta;
 • huono eristys. Koska esteet tunkeutuminen melu, valo, hajut voidaan poistaa, jos se on asennettu päähän oven huopaa;
 • monimutkaisuus hoito kaapit, ts missä se menee liukuovi piilotettu rakenteeseen. Tämä ongelma on ratkaistu kahdella tavalla. Pölynimurilla suutin poistettu roskat poistetaan vaahto. Toinen vaihtoehto on radikaali, joudutaan irrottamaan Kipsilevy toisella puolella seinää. On huomattava, että osana asuintalo puhtaampia selviytyy tästä tehtävästä;
 • monimutkaisuus korjauksen. Asentaminen liukuovi omasta, voit ostaa muutaman sämpylöitä varalla korvata ne tarvittaessa.

Mekanismi liukuovet - liukuva järjestelmät

Kuten voimme nähdä, pääasiallinen ero liukuovi swing on mekanismi niiden toiminnasta, joka määrittää liikkeen ovien suoritusmuodoissa.

Siten liukumekanismi sisäovien voi olla:

1. Seinään asennettava (piilotettu mekanismi). Kuten nimi kertoo, tämä mekanismi mahdollistaa oven liikkeen seinän sisällä. Järjestelmän tällaisten ovien olisi toteutettava vaiheessa muurin rakentamisen, koska seinän ratkaista tilaa - säiliön liukuovi. Näin ollen seinä tulee paksummaksi leveys kanisteriin. Tämä pienentää hieman oleva ala, mutta seinät vapautuvat, joka voidaan asentaa lähelle huonekalut, ripustaa kuvan tai laittaa kukkia.

2. ulkoinen (ulkona mekanismi). Tämän liukuovi voidaan asentaa mihin tahansa ajankohtana, koska Se ei vaadi seinän jälleenrakentamiseen. Tällöin ovi liikkuu kiskoilla pitkin seinää. Siksi sinun täytyy säästää tilaa yhdelle tai molemmille puolille seinää (riippuen määrä taittuu ja suunnan liikkeensä).

Ulkona (ulkoinen) mekanismi liukuovet

On syytä huomata, että ovi liikuttamisvaihtoehtoja ulkoisille mekanismi tarpeeksi (ks. Kuva). Jonka avulla voit valita paras tapa juuri sinun huoneeseen. Erityistä huomiota ansaitsevat liukuovi, joka koostuu neljästä siivestä. Täällä, sisäinen ovet auki ulospäin. Mikä on erityisen tärkeää, kun täytyy sulkea leveä oviaukko tai markkinarako.

Variantteja liikkuvuuden liukuovet

Oppaita liukuovet

Jälkimmäinen, mikä on välttämätöntä pysäyttää ennen kuin aloitat asennuksen liukuovet, tämä ohjauskiskot (profiilit), joka siirtää oven käytön aikana. Ne voidaan sijoittaa ylä- tai alapuolelle tai molemmin puolin.

 • top oppaita. Suosituin tapa. Niiden olisi käytettävä kevyt ovilevyn. Oppaat yläreunassa toiminto pidempään ja ovat vähemmän alttiita rikkoutuminen riskin;
 • alempi opas. Käytetään harvoin omasta, koska ne on helppo muuttaa muotoaan, helppo tehostamalla. Lisäksi juoksijat tarvitsevat jatkuvaa puhdistusta. Ovi, vailla ylempi tuki ei liukua tasaisesti;
 • Yhdistetty. Käytetään raskaan ovia tai pehmeämmän avaamista.

Asentaminen liukuva sisäovet käsillään

Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten asentaa liukuva sisäovet ulkoisten liukuva mekanismi.

Tietäen kaiken tyyppisiä ja mekanismit toimivat oven, olet valmis ostamaan materiaalia ja koulutusta työkaluja.

 1. itse oven (lehtiä, laatikko, leikata);
 2. tarvikkeet (ohjaava profiilit (kiskot), rullat, kahvat, lukot);
 3. 50x30 aluksella Kiskoon asennettava.
 4. laitteisto asennusta varten;
 5. tasolla;
 6. ruletti;
 7. rautasaha hienolla hampaat;
 8. pora;
 9. taltta.

Käsitellä ja lukot eivät turmele seinää eikä pilata taustakuvaksi laajennettu, ei pitäisi asettaa hidden, eli jotka slam ovea.

Tässä vaiheessa on käynyt ilmi, tarkalleen missä asennetaan oven, ja mihin suuntaan se avautuu. Jos on kaksi liukuovea on asennettu, sinun täytyy harkita mukavuutta niiden avaamista.

Tarvittaessa purkaa vanha ovi ja ovi on halutussa tilassa, ja aseta karmi, ottaen huomioon kuilu oven ja valmiin lattiapinnan.

 • Määrittää koko oviaukon - me mitataan korkeus ja leveys oven.
 • Set aluksella. Tätä varten, yläreunan yli laatikon suorittaa suora viiva. Etäisyys laatikossa ohjearvoja samanlevyisiä. Samoin linja varmistaa puun. Tässä tapauksessa keskimmäinen puutavara on yläpuolella oikealla puolella sisätilan oven kehystä, kun ovi avataan oikealle.
 • Asettaa Yläjohde profiilit liukuovet. Juoksijat asennetaan palkkien ja kiinnitetään avulla laitteistoa.
 • Asettaa alakiskot (kiskot). Voit tehdä tämän, voit valita useista vaihtoehdoista:
 • valittu osa osa-kerroksessa (tai parketti, laminaatti, laatat), ja käynnistää alalista. Hän on siirtymässä alatelan;
 • ohjain on asennettu suoraan lattialle (parketti, laminaatti), ja että se ei riko, kynnys on asetettu;
 • asennusohje veitsi. Mutta koska järjestelmä on pienempi opas käytetään harvoin, useimmiten asetettu ns erän veitsi tarvittaessa. Hänen nimityksensä pitämään ovea eikä anna sen poiketa tiettyyn suuntaan.

Ei-kynnys liukuovi järjestelmä mahdollistaa oven töihin tuhoamatta lattia (ei tarvitse luoda kiskot). Mekanismi toimii kautta vaunut rullat kuulalaakereita, joita siirretään pitkin ohjaimia iskunvaimentimet ja alempi eyeliner. Ylempi opas on piilossa koristelevynä, samalla värillä oven.

Yläpäässä on ripustettu oven rullat (rullamekanismi).

Alapäässä, etäisyydellä 15 mm. sekä reunat porattuihin reikiin. Niiden välillä koko uran pituudelta valittu. Sen leveys on 2 mm. suurempi kuin leveys terän. Syvyys on terän korkeus ja on tyypillisesti 10-18 mm. Osa lopussa ilman uraa näytellä luonnon pysähtyy oven liikkeen.

5. Asennus istuva liukuovien

Asennus sisältää asennus kahvat ja runkolukko. Tämä on tehtävä huolellisesti, jotta se ei vahingoita ulkonäkö oven. Usein tämä menettely opettaa asiantuntijoita.

6. Asennus liukuvan Sisäoven

Ovi on asennettu oppaassa. Kun piti ovea iskun rajoittimet työnnetään kiskot (kumikiinnikkeet), he eivät sallisi ovi "pudota" oppaan avata ja pehmentää pysähtyy.

7. Kunniamerkki liukuovet

Oviaukon näytti melko lähellä kaikkia sisustuselementtejä. Se käyttää kehyksiä. Ne on asennettu ovenkarmiin ja ylhäältä juoksijat.

Mutta sitä ei tarvita, kuten usein rakenteelliset elementit ovat olennainen osa ratkaisua. Esimerkiksi kun käytetään korkean teknologian tyyliä tai moderni.

Asennettu oven poikkileikkaus on esitetyssä muodossa kaavion (piirustuksessa).

Järjestelmä liukuovi

Asennusohjeet liuku sisäovet Video

8. Huolto ja toiminta liukuoven

Ovet eivät aiheuta ongelmia toiminnassa on tarpeen asianmukaisesti hoitaa niitä. Tätä varten:

 • Välttää suoraa kosketusta ovi, se ei johda (jos kangas on tehty puusta);
 • seurata puhtaus oppaita. Roskia juuttunut opas, johtaa siihen, että ovi on vaikea sulkea;
 • sulje ovi sujuvasti. Ei ole tarpeen sulkea ovea väkisin se nopeuttaa kulumista rullat. Pahimmassa tapauksessa se voi pudota ja pysäyttää oven "lentää" ohjaimista;
 • ajoittain tarkistaa tilan laitteiston. Helpoin aika vaihtaa rullat kuin aikavääristyslaskin opas profiilit;
 • käyttää erityisiä rahastoja hoidosta oven ja lasin.

Asianmukainen asennus liukuovet huoneiden välillä ja ajoissa korvaaminen lisävarusteita - on avain pitkän aikavälin toimintaa yhdenkään oven.

Kommentit (0)

Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä

Yak vstanoviti rozsuvnі mіzhkіmnatnі dverі

Vuonna svoєmu pragnennі zrobiti Budinok bіlsh zruchnim i zatishnim tulevat usein іdeya zamіniti zvichaynі rozsuvnі dverі rozsuvnі (їh halkio nazivayut vіdkatnі, zsuvnі, pіdvіsnі). Gärna Novenan polyagaє tosiasiassa scho vstanoviti rozsuvnі dverі svoїmi kädet on mahdollista ilman erityistä ongelmia. Rotten - itse asiassa scho Normaali mehanіzm koshtuє priblizno stіlki No, skіlki yakіsne kankaalle. Pіdkupovuє No heillä on yksi piste scho vіdkritomu stanі löyhkä mayzhe ole "z'їdayut" Prostir. Haju ABO hovayutsya in stіnu (ylläpidetty, ale bіlsh taittuva realіzatsії varіant) ABO ruhayutsya vzdovzh neї.

Navіsiti mіzhkіmnatnі rozsuvnі dverі mozhna samostіyno

Kaikki Tse niin Je ale іstotny mіnus - duzhe nizka stupіn zvukoіzolyatsії etenkin varіantі dverі coupe. Jos kangas juuri prikrivaє otvіr. Kun ustanovtsі lyijykynällä (y stіnu) situatsіya ylläpidetty Troch, ale stupіn zvukoіzolyatsії navstіzh dverі dosyagti ei vdaєtsya i sposobі niin asennus. Yakscho kaikki tse eivät lyakaє voi zaynyatisya vivchennyam järjestelmät VIBOR ja pіslya - asennus.

 • 1 System rozsuvnih ovet
  • 1.1 Pіdvіsna järjestelmä verhnіy reytsі
  • 1.2 Reykovі zsuvnі dverі
 • 2 asennus Varіanti
 • 3 Osoblivostі on järjestyksessä asennuksen
  • 3.1 Samostіyna asennus rozsuvnih mіzhkіmnatnih liukuovet
  • 3,2 Montuєmo rozsuvnі dverі Kasetti tyyppi (lyijykynällä)
 • 4 Samorobnі rozsuvnі dverі

Je kaksi tipis mehanіzmіv: pіdvіsnі i reykovі. Obidva ei іdealnі. Lyhyesti їh dostoїnstva i nedolіki - nizhche.

Pіdvіsna järjestelmä verhnіy reytsі

Pіdvіsny mehanіzm - tse nesucha säteen yakoї prikrіplena napryamna on viglyadі lіteri "P": n kaareva vseredine "nіzhkami". W tsієї napryamnoї peremіschuyutsya rullien yakih prikrіpleno LEAF. Yakscho govorito tehnіchnimi termіnami, TSE pіdvіsna dverі päälle verhnіy reytsі.

Printsipove pristrіy rozsuvnih mіzhkіmnatnih ovet verhnіy reytsі

Kun vstanovlennі takoї dverі, pіdlogu pid doorsWe zalishaєtsya sileä tіlki pravoruch i / y ABO zlіva ovi prorіzі vstanovlyuєtsya nizhnіy rulla. Vіn kovzaє uran zroblenomu vuonna nizhnіy tortsі verkossa. Neobhіdny varten asukkaat klo rusі vіdhilyalasya ei voittanut vertikalі. Taka konstruktsіya - erittäin helppo ustanovtsі. Asennus duzhe yksinkertaisesti i skladaєtsya of dekіlkoh krokіv:

 • zakrіpiti verhnіy reytsі;
 • prikrutiti mehanіzm rulla yläpäähän kangasta,
 • zakotiti verkkoa napravlyayuchu;
 • vstanoviti vgorі tulppa (ei asukkaita dverі vivalilisya);
 • vіdkrivshi dverі uraan vstaviti nizhnіy rulla zakrіpiti Yogo on pіdlozі.

Odnostulkovі zsuvnі dverі mіzhkіmnatnі

Kaikista i. Dverі rulla vstanovlenі. Ale tsya järjestelmää siten viglyadі, Jak valokuvaa, Got duzhe nizkі ominaisuudet shumoіzolyatsії. Pong käytännön nulovі: juuri perekrivaєtsya prohіd.

Tsey liukuovet Got DVI teline: Ylä Ala i. Rullat TER vstanovlyuyutsya vgorі i alla. Zavdyaki takіy konstruktsії järjestelmä Got Visoko stupіn zhorstkostі: її mozhna Hitachi, i osoblivoї Skoda tse ei zavdast.

Reykovі rozsuvnі dverі

Mіnus rimat pіdlozі vіdomy: skladnіst pribirannya. PASI postіyno potraplyaє smіttya i joivat toi stezhiti varten їh puhtaus. Taqiy liukuovet naychastіshe vikoristovuєtsya vuonna shafah, pukeutuminen. Vuonna yakostі mіzhkіmnatnih ovet їh stavlyat, Yakscho vuonna rodinі zrostayut ruhlivі dіti. Todі Bezpeka vazhlivіsha skladnoschіv of pribirannyam.

Neliö od sistemi rozsuvnih ovet, miten asentaa mozhut Buti:

 • Dverі coupe. Käytössä stіnі zakrіplyuyutsya napryamnі päälle yakih kataєtsya kankaalle.

Dverі coupe. Napryamna montuєtsya on stіnі yli prorіzom vіrnim

Kasetti rozsuvnі mіzhkіmnatnі dverі: kankaalle hovaєtsya in stіnnu nіshu

Kaskadnі zsuvnі dverі: yksi stulka Tyagny іnshu

Nayprostіshy varіant asennus - dverі coupe. Їh mozhna vstanovlyuvati samostіyno, ei korjata tіlki stadії, ale i pіslya Demba. Vazhlivo tіlki asukkaat otvіr CCB rіvnim ja pienet stіna Normaali nesuchu zdatnіst. Nedolіk takoї järjestelmä siitä scho vpritul on stіni lisäksi mіstsі, Cudille vіdkochuєtsya dverі, nіchogo ei postavisha. Niin olen ot hänen: duzhe nizka zvukoіzolyatsіya. Poyasniti tse yksinkertainen: Yakscho poglyanuti s Butt bokіv zalishaєtsya puhdistumaan dekіlka mіlіmetrіv. Vіn neobhіdny, asukkaat terä ei "sekoitus" on stіnі. I läpi Demba vіdmіnno pronikayut OAO Kaikki kuulostaa stayuchi lishe Troch tihіshe.

Kasetnі dverі horoshі Tim, scho vuonna vіdkritomu stanі kankaalle znahoditsya vuonna nіshі stіni en zavazhaє. Toinen plus - kehä avasi mozhna vstanovlyuvati uschіlnyuvachі, SSMSC antaa nabagato bіlsh visokі pokazniki zvukoіzolyatsії. Mіnus asennus rozsuvnih ovet nіshі - Yogo mozhna ROBIT lachey päälle stadії korjaus. Muut nedolіk: asukkaat zrobiti lyijykynä pid rozsuvnі dverі, zazvichay stavlyat falshstenі ja tse - potsuplenі ploschі senttimetriä.

Kaskadnі - yksi rіznovidіv liukuovet. Tuli juuri bіlshu napravlyayuchih Määrä: Ruh kіlkіstyu oven paneelit. Asennus, Mabuchi, Samy Folding: bagato osat i potrіbna Visoka tochnіst asennus. Sistemi nalezhat luokkaan elіtnih, I ustanovtsі ekonomlyat rіdko: korjata obіydetsya dorozhche.

Osoblivostі on järjestyksessä asennuksen

Postaviti rozsuvnі dverі svoїmi kädet mozhna navіt ilman Varsinkin dosvіdu. Obіytisya ilman montazhnikіv tsіlkom todellista. Hour Buda potrіbno nebagato ja slit - іnstruktsіya asennuksen. Mi postaraєmosya dati muistio Opis Prosessi kuvia i vіdeo materіalami.

Samostіyna asennus rozsuvnih mіzhkіmnatnih liukuovet

Sistemi mozhut Troch vіdrіznyatisya, ale zagalnі sääntöjä zalishayutsya odnakovimi. Je kіlka vimog, SSMSC neobhіdno vikonati asentaa:

 • Otvіr syyllinen Buti rіvnim, іnakshe tuo Brati kankaalle, Yak s varastossa perekrivaє OAO Kaikki vіdhilennya.
 • Nesucha zdatnіst storіn oven prorіzu syylliseksi Buti temppeli, Jak i stіna sen yli.
 • Otvіr syyllistynyt Buti vzhe obrobleny rapattu i pofarbovany, obkleєny säleikkö ÅBO koristeet koriste-paneeli.

Dali pristupaєmo on zbіrki. Spochatku mozhna prikrіpiti rullat. Vuonna rіznih virobnikіv іsnuyut svoї rekomendatsії. Deyakі rekomenduyut vіdstupiti reuna OD 1/6 leveydellä ovilevyn vuonna іnshih järjestelmissä löyhkä krіplyatsya vіdrazu od reuna ja vіdstup zabezpechuyut montazhnі lautaselle. Axis System i Taku vstanovlyuєmo: in nіy rolikovі alustan vstanovlyuyutsya vіdrazu od Kuta.

Rozmіtka georeferencing asennus rolikіv

Їh tsentruem, zamіryayuchi, asukkaat vіdstanі petankkia odnakovimi. Vistavivshi levy olіvtsem ABO markkeri namіchaєmo georeferencing krіplennya pid. Vuonna zaznachenih mіstsyah sverdlimo avattu. Swerdlow Dіametr alle 1 mm dіametra ruuvi.

Zakrіplennya rulla kengät

Vistavlyaєmo levy vkruchuєmo samorіzi. Dovzhina krіplennya talletukset od sorkkarautoja kangas, ale ei alle 70 mm. Zakruchuєmo їh täsmälleen kohtisuora, іnakshe yrittää vinikati nepotrіbnі naprugi.

In vstanovlenі inserttien vstavlyayutsya Reliance pid rullat. Pong fіksuyutsya Krischke päälle bіchnіy poverhnі. Dali on shtirі of rіzblennyam nakruchuyut rolikovі alustalla.

Käytössä shtirі nakruchuyutsya rolikovі Platform

Takozh zruchno ennen navіshuvannyam vstanoviti käsitellä lukot i. Pong potrіbnі spetsіalnі, vrіznі. Yakscho kupuvali täydellinen paketti neobhіdnі avoin Niin. Yakscho pristosuvali zvichayne kangas, tuo obvoditi piiri olіvtsem ja nadlishok pribirati taltta. Pіslya jäkättää kynän ABO linnaa saapuvan viїmku, vіdznachayut georeferencing krіplennya PID heidät avoin sverdlyat i vstanovlyuyut furnіturu.

Dali mozhna pristupati napravlyayuchoї ennen asennusta. Kun zmontovanih rullat Tse bude prostіshe: vi täsmälleen znaєte päälle yakіy visotі syylliseksi znahoditsya alaraja kiskon.

Nayzruchnіshy sposіb - pіdvіsiti rozsuvnі dverі päälle Sukhiy derev'yany baarissa. Yogo peretin - klo alle 50 * 70 mm, dovzhina - podvoєna lehden leveys + 5 div. Takoї No dovzhini vіdrіzaєmo napryamnu.

Vіdmіryaє dovzhinu nesuchoї i asennussanka

Vistavivshi napryamnu uzdovzh baari, її krіplyat baariin samorіzami zavdovzhki ole alle 8 div. Määrä krіplennya - ei ole pienempi kuin troh - vіdstupivshi 10 cm od kraїv i poseredinі (mozhna chastіshe, rіdshe - Poissa).

Krіplennya napravlyayuchoї baariin

Nyt voit vіdmіryati päälle yakіy visotі krіpiti baarissa. Käytössä dverі of vstanovlenimi rullien "nakochuyut" napravlyayuchu s bar. Joten voit tarkasti zaznachiti yakoї visota viyshli dverі. In bіchnіy Grani puutavaran zasverlivaem ei alle chotiroh otvorіv varten krіplennya on stіni.

Napryamna palkin "nakochuyutsya" on rullien dverі

Ennen otrimanoї poznachtsі dodayut 7-10 mm - dverі povinnі visіti sijaan chovgati pіdlozі. 7 mm - mіnіmalny rako Yaky dostatnіy, Yakscho vuonna otvorі ei bude nіyakih pіdlogovih pokrittіv. Yakscho haista peredbachayutsya (nasteliti pіznіshe lamіnat, kovrolіn, lіnoleum toscho) sitten potrіbno vrahovuvati i tovschinu Tsikh pokrittіv.

Ovi avattiin Primіryaєmo

Montazhі asukkaat kun raina ei ole "kävellä", Yogo kiila derev'yanimi hoikka kiila. Neobhіdno, jakin mіnіmum, kahden pysäkin - bilja oboh rolikіv.

Priklavshi puun stіni i vіdkoriguvavshi Yogo kannan helpotus rіvnya, rozmіchaєmo Yogo määräykset olіvtsem. Yakscho stіna dozvolyaє krіpiti Yogo on stіni mozhna naskrіz, ale Mark tsogo samorіzi dovzhinoyu ei vähemmän kuin 120 mm, ja ylläpidetty - in posaditi ankernі pultti.

Yakscho No stіna, například, betoni potrіbna asennus dyubelіv. Saat tsogo neobhіdno liikkua poznachki pid krіplennya päälle stіnu. Zrobiti tse mahdollista Relief hieno i Dovgy Sverdlov, dіametr yakogo prosverdlenogo alle avattiin.

Kannettava mіtki on stіnu Relief ohut Sverdlov

Sche bіlsh yksinkertaisesti varіant: Dovgy ohut tsvyah. Yogo vstavlyayut vuonna otvіr i paroyu udarіv aiheuttaa mіtku päälle stіnі. DALI menettely vіdoma: sverdlimo dіrki pid dyubelіv korkki, korkki vstavlyaєmo on neobhіdnostі, zabivayuchi їh. Pіslya chogo montuєmo dverі.

Zakrіplyuєmo rozsuvnі dverі päälle stіnі

Reunoilta napryamnoї neobhіdno zakrіpiti tulppa. Jännittävä Їh of bokіv, dosvіdchenim Shlyakhov vstanovlyuyut neobhіdne Sijainti roztashuvannya (asukkaat Web perekrivalo otvіr povnіstyu suljettujen stanі, i dosit retraces klo vіdkrivannі. Fіksuyut їh varten dopomoga pritisknih gvintіv.

Asentaminen stoporіv on zsuvnih ovet

Vіdkrivshi dverі on pіdlozі vstanovlyuєmo praportsevy rulla. Vіn mennä rakoon, vuonna vipilyany nizhnіy chastinі www. Potrіben sillä asukkaat dverі ei vіdhilyalisya päälle vertikalі.

Lipun asettaminen rullan

Spochatku Yogo vstavlyaєmo uraan avoin vіdznachaєmo krіplennya pid, sverdlimo, potіm zakrіplyuєmo varten dopomoga lyhyt samorіzіv (dovzhina blizko 15-20 mm).

Näin viglyadaє vstanovleny praportsevy rulla ovet vіdkritih

Käytössä tsomu mozhna vvazhati scho rozsuvnі dverі vstanovili. Pong vzhe povnіstyu funktsіonalnі. Zalishilisya ozdoblyuvalnі robotteja. Asennus palkin napravlyayuchoyu zakrivayut listojen pіdіbranoyu sävy ovilevyn. Її mozhna pribivati ​​fіnіshnimi tsvyahami suoraan baarissa.

Listat mozhna bezposeredno naulattu baariin

Tіlki jos її vistavlyaєte, stezhte, asukkaat petankkia zakritі kolіschatka. Joten nabagato garnіshe)) akseli on nyt vain kaikki vie vstanovili rozsuvnі dverі svoїmi käsissä.

Vіdeo opetus Käyttöaggregaatti podіbnoї dverі ihmetellä nizhche. Je kіlka varіantіv asennus.

Montuєmo rozsuvnі dverі Kasetti tyyppi (lyijykynällä)

Kokoamisen itse napravlyayuchoї, navіshuvannya ovilevy käytännöllinen on povtoryuє opisanі vische. Poissa neobhіdnostі tіlki vuonna ozdoblennі ja OAO Kaikki INSHI neobhіdnі Etap. Zamіst dekorativnoї asennus hihna vіdstanі ole alle 10 cm OD stіni montuєtsya leikata stіna. Zazvichay її roblyat of gіpsokartonnih profіlіv, SSMSC obshivayut stіnovih gіpsokartonom. Ale tse ei printsipovo - vikoristovuvati mozhna i GVL ABO vaneri, onko Yaky Inshyj vіdpovіdny materіal.

Zvіdki vie vіdstan 10 cm? Tovschina ovissa i välykset oboh storіn - tse 5 Divas. Eteensä dodaєtsya viiltää mіnіmum 5 cm asennus profіlyu. Akselin i vihodit 10 divas.

Joten yak Tärkeimmät navantazhennya pripadatime päälle stіnu, runkoon profіlіv mahdollista olla posilyuvati. No Yakscho taka stіna zdaєtsya et duzhe nadіynoyu, vseredine mozhna vstaviti derev'yanі baareja SSMSC prikrutiti samorіzami. Tse Zroby konstruktsіyu duzhe zhorstkoyu.

Osnovnі Principi rozrahunku vaahtoa rozsuvnih ovet ja takozh osoblivostі rozmіtki, periaatteet pіdgotovki avasi oven asennusta divіtsya vuonna vіdeo.

Olipa Yak Mauger Buti LEAF vstanovleno rullilla, olen yak Bude pratsyuvati vіdkatne. Napravlyayuchu i OAO Kaikki INSHI komplektuyuchі - rullat (nesuchy praportsevy i) tulppa, se pysähtyy - voit ostaa. Navіsiti niitä Hoch Shmatok vaneri ABO zіbranu of dekіlkoh doschok dverі. Akselin i bude i nayprostіshy Taloudellinen varіant. Samostіyno vigotoviti mehanіzm akseli - Tse vzhe zavdannya skladnіshe. Yksi varіantіv zroblenoї on pіdruchnih materіalіv mehanіzmu vіdkatnoї dverі (s pyöreät rіznogo dіametru) on vіdeo. Peredbachalasya järjestelmä asennettavaksi stіnnіy shafі, ale, sudyachi siitä konstruktsії helposti Mauger vitrimati navіt dubovі dverі array.

Peredruk materіalіv i vikoristannya їh siitä yakіy formі, lisäksi E-chislі i ZMІ, mozhlivі tіlki on zvorotnim Activity posilannyam sivuillemme, ei zakritі od іndeksatsії poshukovimi järjestelmiä. Kaikki іnformatsіya on saytі kuluvat viklyuchno іnformatsіyny merkki En syytä vikoristovuvatisya samostіyno (například varten lіkuvannya).