Rovnitel itsevakautustoiminnon lattia

Itsetasaava lattia rovnitel: kumpi on parempi valita?

Kaikenlainen rakentaminen tai kunnostaminen vaatii noudatetaan tiettyjä muuttumattomia sääntöjä, jotka ovat tärkeimmät vaatimukset - laatua ja valvontaa kaikissa vaiheissa. On mahdotonta tehdä hyväkuntoisia, ilman niihin perustavanlaatuisiin mitat ja toleranssit. Suurta apua kaikki tarvittavat arvot ovat nykyaikaisia ​​materiaaleja.

Saat täysin sileä ja turvaseksiä, on monia muunnelmia, joista yksi - käytön itsetasaava rovnitelya. Miten Täytä materiaalia, kulutuksen laskemiseksi ja selvitys nykyisistä yhdisteiden - kaikki tiedot tässä artikkelissa.

Rakennusmateriaalit ovat arsenaali useita valmiita seoksia lattioiden tasoitukseen. Kustannukset ja koostumus voivat vaihdella yhtiöstä - valmistajan ja "kiertämätön" -merkki. Tehdä oikean valinnan, voit pyytää apua myyjälle - konsultti, joka on yleensä kokonaiskuva eri tuotteen.

Etuja valmiin materiaalin

 • Hyvä lujuus ja suorituskyky.
 • Täysin sileä pinta.
 • nopea asennus.
 • Kyky suorittaa täytön yksin.
 • Nopea kovettuminen koostumuksesta.
 • Maali lattiapäällyste voidaan asentaa suoraan tuloaukon kerroksessa.

Video kertoo mitä rovnitel lattia tasoitus on parempi:

Rakenne sisältää sementtiset seoksia, murto-aineet (sora, hiekka tai sora), ja erityinen polymeeri lisäaineita, jotka tarjoavat merkittäviä plastisuus materiaalin. Jos ostaa tavaroita internetin kautta, parhaiten ennalta perehtyneet asiantuntijalausuntoja rakentamiseen foorumeilla. Luokitella kahteen päätyyppiin rovniteley kerroksessa: lähtö ja maali.

Noin itsevakauttava lattia tasoitus paremmin, löytyy täältä artikkelista.

Käynnistin (rouhinta) rovnitel edustaa karkeampi seos suhteellisen suuri sulkeumia. Se sopii erinomaisesti Raju seksi valun tiukasti lomittain rakenne yhdessä jatkuvassa monoliittinen kerrokseen. Ennen asennusta rovnitelya tarvittavat mahdollisimman hyvin selkeä pinnan rasvan poistoa, roskat ja vieraita esineitä. Self-Tasausmassa puheenvuoroa - toinen komponenteista menestyksen korjaamiseen tai rakentamiseen.

Alkaen laatu valmistelut on suoraan riippuvainen vahvuus ja kestävyys levitetty kerros. Myös, ennen kuin valu tulisi perusteellisesti pohjustetaan pinta estää nesteen imeytymisen koostumuksessa. Lika kerros yleensä suositeltavaa käyttää vähintään kaksi kertaa.

Video - täytäntöönpanoa sukupuolten valu:

Suorittamaan itse kaatamalla lattia, tarvitset:

 • Valmisbetonin.
 • On riittävästi kapasiteettia.
 • Aluke (edullisesti akryyli-).
 • Vedeneristysmateriaalin.
 • Majakat.
 • Poraa mela "sekoitin".
 • Lastalla, yleensä (vähintään kaksi metriä).

Liuoksen valmistaminen suoritetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti. Avulla suuttimen poran "sekoitin" vähintään nopeus voi helposti saadaan homogeeninen seos. Jotta vältetään veden tunkeutumisen ulkopuolelta, mieluiten valmistettu pintakerros vedeneristysmateriaalin vuode.

Valmistettu liuos tulee käyttää tunnin kuluessa (noin laadut tämän piteni 50 minuuttia), minkä jälkeen seos menettää sen ominaisuuksia ja on sopimaton käytettäväksi edelleen.

Jälkeen tehdään töitä täytyy ehdottomasti laattaliima, mutta joka liimojen laatoitukseen paras löytyy artikkelista. On myös hyödyllistä tietää, että jotkut laattaliima parempi käyttää kylpyhuoneen lattialla rovnitel.

Tämän välttämiseksi on suotavaa aloittaa pieniä määriä vähitellen säätää liuoksen määrä on mukavin. Työskentelyynsä vaatii tietyn lämpötilan. Sitä ei oteta työskennellä alennetussa alle + 10 ° C: een lämpötilassa. On valmis pinta asennettu erityinen majakat suunniteltu helpottamaan työtä täyttämiseen ja tasoittamiseen lattian.

Video - erityisesti Lattiaa:

 1. Parempi aloittaa kauimmaiseen nurkkaan, vähitellen siirtymässä kohti exit.
 2. Älä jätä "raitoja", pinta täytetään kerrallaan, muuten suuri riski saada huonolaatuisia ja epäyhtenäinen kerros.
 3. Seos kuivuu melko nopeasti, joten auttaja voi tarvita suuria alueita.
 4. On tarpeen täsmälleen noudattamisen suhteen: puute tai ylimäärä vesi voi johtaa huonoon seoksen kiinteytyminen.
 5. Kaada puoli tarvittavan tason tarkasti asettaa majakat, tarkastetaan säännöllisesti niiden sijainnista.
 6. Paremman jakautuminen seoksen, voit käyttää erityistä hammaslastalla.
 7. Suurin mahdollinen paksuus lähtö- ja viimeistely takit ilmoitettava käyttöohjeissa, on mahdotonta rikkoa tätä kirjaa, koska seurauksena voi olla huonolaatuista pinta ja avioliitto työtä.
 8. Jälkeen lopullinen jähmettymisen alkamispiste päällyste, levitetään ohut kerros tulevan rovnitel.
 9. Johdonmukaisuuden liuoksen nesteen tarpeeksi niin rovnitel kirjaimellisesti levittää itse lattialle valmistettu.
 10. Paksuus viimeistelykerros on muutamia millimetrejä, niin on tärkeää tarkkailla tasaisuus. Tämä tehdään, jotta vältetään kertyminen kokonaisratkaisun yhdessä nurkassa.
 11. Valmiiksimaalaus rovnitelya antaa lisää pinnan tasaisuus ja täydellisyys. Se poistaa mahdollisia puutteellisuuksia ensimmäisen kerroksen ja mahdollistaa maksimaalisen laadun valmistamiseksi kerros ennen asennusta tulevan lattiapäällysteen. Internetissä löytyy useita erikoismateriaaleja ja liimat, jotka ovat hyödyllisiä, kun suoritetaan menettelyjen lattialle, kuten laattaliiman n prospector, standardin vaatimukset, jotka löytyvät artikkelista.

Video - Itsetasoittuva lattia rovnitel Vetonit:

Huolimatta siitä, että työt eivät vaadi erikoistaitoja, paras vaihtoehto olisi suorittaa kaatamalla puheenvuoro ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun erikoislääkärin - rakentaja. Ääritapauksessa, voit hakea apua Internetin ja katso videoesittely asianmukaisesta käytöstä itsetasoittuva yhdisteitä.

Miten valmistautua seokseen itse

Valitettavasti, saavuttaa samanlainen suorituskyky käytettäessä tavanomaisia ​​jaaritus ei ole mahdollista. Lietteen huonompi lepää pinnalla, voi haljeta, jos ei oteta huomioon osuudet tai ulkoisista vaikutuksista (lämpötila, riittämätön kosteus). Betonikerros kuivuu paljon kauemmin ja se olisi voinut tasoittaa käsin. Huolimatta melko huomattavaa haittaa, tämä vaihtoehto on - edelleen usein käytetään rakentamisessa. Sen kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin lopullisen seoksen, joten sementti - hiekka laasti on suosittu budjetin tasoite. Lisätietoja rakennusalan kuivasekoitteet Venäjä voi artikkelista.

Seos vaatii noudatetaan kaikissa suhteissa, ja vaivattiin ja perusteellinen jakautuminen valmiin liuoksen. Sementti ja hieno seulotaan joen tai louhoksen hiekka otettuna suhteessa yhden suhde kolmeen.

Kun tarvittavat komponentit sekoitetaan, on mahdollista asteittain lisätä seokseen vettä ja perusteellisesti vymeshivaya. Yhdenmukaisuuden valmistetun liuoksen kuin paksu kerma. Tulee parantaa plastisuus voi ostaa lisätä pehmitintä. Kaatamisen jälkeen lattia on tarpeen säätää mukavan ympäristön, jossa ei ole paikka äkilliset lämpötilan ja kosteuden, tarvittaessa, voidaan kostuta pintakerros kuivua kokonaan. Riippuen pinnoitteen paksuus, se voi kestää muutamasta päivästä useisiin viikkoihin. Todennäköinen, että itsetasaava lattia on välttämätöntä laittaa pinnoite tai käyttämällä laasti on kipsilevyä, joka voidaan lukea artikkelista.

Myös lukea millaisia ​​laattaliiman lattialämmityksen voidaan käyttää loppuun itsetasoittu- pinnoite.

Video näyttää, miten tehdä itsetasaava rovnitel lattialla kädet:

Huolimatta vuosien kokemus materiaalin käytöstä, on vaikea valita paras valmistajille. Tämä johtuu pääasiassa kovaa kilpailua rakentamisen markkinoilla. Monet yhtiön osoittautunut ajan, alkaa laiminlyödä tuotantoa sellaisia ​​yhdisteitä ja tulokkaita, päinvastoin jyrkästi vedetty eteenpäin kiitos onnistuneen markkinointikampanjan ja sertifioituja tuotteita. Katsaus suosituin itsetasaava valmisbetonin alapuolelle on järjestetty yhdessä arvioitu arvo. Valmisbetonin itsetasaava:

Itsetasaus yhdisteitä - hyvä vaihtoehto tavallista sementtitasoituslaasteille. Tällainen päällystäminen pahemmat ole niin herkkä lämpötilan vaihtelut ja kosteus, kuten tavanomainen sementtiliete, ja myös paljon helpompi asentaa. Palatakseni tiedot liimaa ja sen tekniset ominaisuudet, on hyödyllistä lukea artikkeli, joka voi auttaa valitsemaan oikeat materiaalia muita korjauksia tai rakentamiseen. Esimerkiksi voit valita materiaalia kuin liima Eunice graniittia, teknisistä ominaisuuksista, josta voit lukea erillisessä artikkelissa, joka antaa käsityksen tällaisesta materiaalista.

Käyttö itsevaaittava yhdisteet helpottaa huomattavasti asennustyötä, ja kuljettaa niitä ilman osallistumista ammattitaitoisia työntekijöitä.

rovnitelya kustannus lattia olisi erittäin vaihtelevat maasta - valmistaja ja liiketoiminnan yrityksen maine. Ennen ostamista toivottavaa mittasuhteet perehtynyt sekoittamalla ja virtausnopeus neliömetriä kohti, riippuen koostumuksesta, ne voivat myös olla erilaisia.

Mikä olisikaan parempi rovnitel tasoitus lattia? Valitsemalla todella tarvitsevat

Tällä ei liian rikki perustuu kaiken ammattirakentajiin ja päättyy riippumattomat korjaamot, mieluummin käyttää itsetasaava seos. Tämä valinta on hyvin perusteltu.

 • Toisin kuin sementti-hiekka lattiapinnoitteille kuten kerros kuivuu hyvin nopeasti. Jos betoni on tarpeen perustaa yksi ja puoli kuukautta, rovniteli jäätyä jo 8 tuntia. Jos heidän kerros on maksimi, tarvitaan kaksi päivää, joka on vielä paljon houkuttelevampi lykätään jatkotyössä 6 viikkoa.

Joten se ei ole yllätys, että suosio itsetasaava lattia on kasvanut tasaisesti.

Ymmärtää, mitä seoksella on välttämätöntä teidän tapauksessa sinun täytyy ymmärtää niiden lajikkeita. Ensinnäkin ne on tehty eri perusteilla.

 • kipsi rovniteli. Muovi, ovat kevyitä, suhteellisen edullisia. Mutta ne rajoittuvat käytössä. Ensinnäkin ne eivät koske alueilla, joilla kosteus on jatkuvasti lisääntynyt. Toiseksi suurin paksuus kerros - 1 senttimetri.

Mitä rovnitel puku tietyssä tilanteessa perusteella valittu eri olosuhteissa. Haluttaessa sileä muovisen alustan ja kuivassa ympäristössä - kipsi otetaan, mutta useimmissa tapauksissa käytetään sementtiä.

Rakentamisen markkinat houkuttelee runsaasti erilaisia ​​kaikkein eri ehdotukset. Toisin kuin monilla muilla aloilla, tässä me ettette kiinni osoittautunut yritykset vain. Kokemus on osoittanut, että jotkut vähemmän tunnettuja valmistajat tuottavat itse-tasoitus yhdisteitä, joka vaatii käyttäjän on pienempi kuin tuotteen tunnetuin yrityksiä. Kuitenkin niille, jotka ovat ensin kohtaavat nämä teokset, voimme luetella muutamia nimiä, jotka ovat luotettavia (ja ole katunut!) Monet.

 • "Volma". Se tekee alkuruokana versio "VOLMA-Rovnitel Rough", joka voi täyttää jopa syvät halkeamat ja viimeistely - "VOLMA-tasaajana Express", joka antaa tuotos on todella peilipinta.

Keskuudessa luettelo laatat, tapetit edelleen etenkin kasata kiitosta käyttäjien Prospectors Paksu", täytä korkeus 10 cm, pystyy suorittamaan joitakin vakavia työtä styazhechnye ja kuivuu vain 2 päivää. Joten, tutkimus maahan kotona, mitkä on paras rovnitel tasoitus lattia on sinun tapauksessa, laskea oikea määrä - ja onnea teille korjata!

Mitä pitäisi kiinnittää huomiota, hankkia itsetasaava lattia rovnitel

Nykyään harvat, raskaaksi suorita betonilattia hankkii liuosta erikseen sementtiä ja hiekkaa. Useimmiten käytetään tähän tarkoitukseen rovniteli itsetasaava lattia. Niitä myydään valmiina kuivan seoksen, hinta monta kertaa korkeampi kuin koostumuksen, jonka tarkoituksena on suorittaa tavanomaisen betonilaatan.

Mitä lisäksi hinta osoittama näytteet eroavat toisistaan? Ja mitä minun pitäisi etsiä ostaessaan itsetasaava materiaalia?

Monet ihmiset luulevat, että kuvattu lattian rovnitel eroaa perinteisistä betonilaatan läsnäolo erityisiä apuaineita polymeeripohjainen. Kyllä, ne ovat olemassa. Mutta polymeerit eivät ole muunnetaan tavanomaisella tasoitteen tasoitus liuos ja joki hiekkaa tai muita komponentteja, joilla on hyvin pieni murto-osa. Se on raekoko, ja määritellä tarkoitus seoksen.

Lattian tasoitus seos voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 1. Sementtisiä koostumuksia.
 2. Anhydriitti (kipsi).

Valinta eri riippuu toiminnallisuuden tilojen ja tarpeen mukauttaa paksuuden.

Sementti koostumukset ovat yleismaailmallisia - ne sopivat kaikenlaisiin tiloihin. Avulla niitä voi tehdä tasoite paksuus 5 cm. Valmistajat varaa aina kokeilla ja tarjota asiakkaille erilaisia ​​koostumuksia, jotka sisältävät erilaisia ​​lisäaineita.

Kiinnittää huomiota! Jos ainesosaluettelon näet mikrokuituliina, tämä tarkoittaa, että tasoitetta voidaan tehdä ilman lisävahvistusta.

Anhydridiä yhdisteet soveltuvat vain kuiville alueille. Käytä niitä missä kosteus kynnys oli huomattavasti suurempi, on mahdotonta. Ja kaikki koska kipsi imee kosteutta. Ja absorboivat sitä, se turpoaa ja tilavuus kasvaa. Tämä seikka saattaa heikentää ulkonäkö maaliin lattiapinnoitteen.

Siksi on mahdotonta soveltaa kipsi koostumukset tasoitus lattiat keittiössä, kylpyhuoneessa tai saunassa monimutkainen. Mutta tärkein etu anhydridi materiaaleista on, että ne voidaan asentaa paksu kerros.

Ominaisuudet täyttää teknologia

Nykyisin rovnitel kerrosta käytetään perusteellisempaa pohjan valmistuksen, nopeasti ja tehokkaasti kohdista se. Itse asiassa, perän täyttö prosessi on jaettu kahteen ajan vaiheet:

 1. Ensimmäinen, vain kaadetaan sementti-hiekka massaa.
 2. Seuraavaksi lopullinen linjaus itsetasaava lattia sekoitetaan.

Miksi tämä tapahtuu? Parantaakseen laatua eikä menetä teknisen suorituskyvyn betonin. Tosiasia on, että betonilattia valun jälkeen pitkän saamassa linnoitusta. Se kestää yleensä noin 28 päivää. Rakentajat ja huoltohenkilöstön voi odottaa niin kauan. He käyttävät rovnitel viimeistely toisena päivänä. Se auttaa täyttävät kaikki tekniikan ja hylätä toinen vierailu asiakkaalle. Monet ammattilaiset käyttää vielä analogisesti. He sanovat, että betoni ja rovnitel - "shampoo ja hoitoaine" yhdessä pullossa.

Huolimatta näennäisestä yksinkertaisuudesta täytön tekniikka itsevaaittava seoksen usein se vaatii enemmän ammattitaitoa kuin tavallisella tavalla solmio. Ja kaikki koska sinun täytyy pystyä pohjustamaan mukaan hänen täyttää. Sen pitäisi olla karkea karkea pinta, joka voidaan asettaa käyttämällä spesifisiä alukkeita.

ei pohjustettu kerros niin vaikeaa - vaikeampi saavuttaa tasaisen valmiin levittää itsetasoittuvat ratkaisun käsitellylle pinnalle. Se luotiin keinotekoisesti karheus ja estää vapaata leviämistä. Tässä piilee suurin virhe aloittelijoille. Monet sinisilmäisesti uskovat, että yksinkertaistaa tehtävää, voit helposti selvitä havaittuja ongelmia.

Mitä sinun täytyy tulla enemmän notkea ratkaisu? Logiikan mukaan - lisää vettä. Kuitenkin tehdä tämän, sinun ei pitäisi. Se ei ole hyväksyttävää poiketa mittasuhteet ohjeissa määritellyn valmistettu valmistajan. Ylimääräinen vesi johtaa väistämättä siihen, halkeilua ylemmän kerroksen.

Nonprofessional rakentaja tai korjaamon tätä välttämättä edes huomaa, koska alkuun välittömästi asetettu pintamaali. Vika on havaittu tarpeeksi nopeasti. Babbitt on syyllinen epäonnistumiseen valmistajan, vaikka todellisuudessa hän on syyllinen. Guilty vain koska se ei täyttänyt kaikkia vaiheita oikean tekniikan.

Itsetasaava lattia "itsetasaava"

 • Ensinnäkin on syytä tutkia huolellisesti seoksen koostumus ennen ostamista. Hän on yleensä merkitty kääntöpuolelle pussin. Etsi sakon tulostaa ja kiinnittää huomiota koko kuivan seoksen jae. Jos se on suurempi kuin 1,5 mm, se on koostumus tavanomaista betonilaatan. Hinta tässä tapauksessa - ei ole tärkeää. Hän soittaa toissijainen rooli ja koski ainoastaan ​​ahneus henkilön myy rakennusmateriaali.
 • Toiseksi tekniset ominaisuudet seoksen olisi ilmoitettava pakkauksessa. Kaupan lisäksi tavallista formulaatiot, on kostea seos. Ne näkyvät aikana vaivaamalla mureneva ja hauras. Mutta jo toisena päivänä sen jälkeen, kun puolikuiva tasoite ratkaisu jähmettyy, perehtymistä tummanharmaa monoliitti.
 • Kolmas, itsetasoittuvat seos voidaan kutsua vain, kun raekoko on pienempi kuin 0,8 mm. Ja toinen tärkeä indikaattori. Ostaessaan kuvattu materiaalit on tärkeää tarkastella suuruus sallitun paksuuden tasoitekerroksen. Tyypillinen tasoitus seos olisi kerroksen aikaansaamiseksi, jonka paksuus ei saa olla enemmän kuin 30 mm.

Jopa kolme senttiä - se on suurin sallittu paksuus itsetasaava tasoite. Mitä suurempi pistemäärä, sitä universaali siitä tulee osa, menettää tärkein ominaisuuksia. Jos paketti tämä parametri vaihtelee 50-80 mm edessä tavallisten sementti-hiekka koostumus. Polymeerisiä ainesosia ei olla suuri merkitys. Ne vain tehdä ratkaisu harvempi nestettä. Siinä kaikki. Joten maksaa siitä ei ole sen arvoinen.

 • Ja viimeinen. Kiinnitä huomiota bulkkifilamenttilanka aineistopäivää. Kukin itsetasoittuvat seos on säilyvyysaika. Innokkaat myyjät yrittävät ensinnäkin lipsahdus tunkkainen tavaroita. Samaan aikaan, ei jokainen ostaja vaivaudu jälleen ja varmista katsoa säilyvyyttä seoksen. Siksi ostaa tavaroita, ilmeisesti sulkee kyky suorittaa laadukkaita perusta.

Kiinnittää huomiota! Säilyvyysaika itsetasaava seos varastointi- voi vaihdella 6-12 kuukautta. Älä epäröi etsiä valmistuspäivämäärä pakkaukseen.

Mikä on karkea rovnitel seksiä?

Ei kauan sitten, rakennusmateriaalien markkinat näyttivät karkea rovnitel kerroksessa. Tämä erityisesti tuote - sementin mineraali lisäaineita. Ne plastisoitu ratkaisu, lisätä tartuntalujuus lattian kanssa emäksen, edistää pakkasenkestävyys sen pinnan ja parantaa sen vedenhylkivyys.

Rovnitel voidaan soveltaa siten, kiinteälle, yhtenäinen pinta, pölyltä, rasvatahroja, ja tartuntakykyisen murenee elementtejä. Sama rovnitelem vain päivä voi korjata mahdolliset puutteet, halkeamia ja kuoppia, reikien läpi ja haketetaan.

Ennen soveltamalla koostumus Pohjustus erityistä läpäisemään pohjamaali. Tämä auttaa vähentämään veden imeytymistä ja tasoittaa alustan pinta, mikä estää dehydraation liuosta ja sen myöhemmän repeämä. Primer ennen kuin rovnitelya täytyy kuivua kunnolla.

Itsevaaitusalue seokset koostuvat erityisen nopeasti kovettuvan sementin, hiekan ja pieni osa synteettistä polymeeriä lisäaineita. Viime sidospromoottorit vähentää kuivumisaikaa ja parantaa käsitelty pinta.

Tänään näitä koostumuksia käytetään luomaan vankka elvyttämiseen moderni lattia. On olemassa useita muunnelmia kuvatun materiaalin. Kukin - oman soveltamisalansa. Hinta tässä tapauksessa ei ole ratkaiseva kriteeri oikean ostoksen. Ja se, että sinun täytyy keskittyä valintaan, me käsitellään yksityiskohtaisesti artikkelissa.