Roses floribunda lajikkeen kuva kuvaus

Rosa Floribunda: Kuvaus suosituista lajikkeista valokuvilla, istutuksella ja hoidolla

Puutarha-alueiden suunnittelussa viime vuosina on tullut hyvin kysyttyjä herkullisia floribunda-ruusuja. Ne kasvatettiin ylittämällä polyanthus, muskottipähkinä ja tee ruusut. Tämän tuloksena on osoittautunut kauniin ja pitkäkestoisen kukkaviljeltyjen ja taudista vastustuskykyisten kasvien kasvain. Ruusut floribunda erottuvat kukkien erinomaisella laadulla, runsaasti värejä, koristeellisia ja vaatimattomia. Istuttaminen ja hoitaminen ei ole vaikeaa, joten kasvata tämä kaunis kukka sivustossasi ei edes ole kovin kokenut puutarhuri.

Rose floribunda: yleinen kuvaus, lajike, valokuva

Tämän lajin ruusut, lajikkeesta riippuen, korkeudella voi olla 30-100 cm. Kummallakin kukkien yläosassa muodostuu kokonainen kirkkaanväristen kukkien kimppu. Ne voivat olla froteeisia tai yksinkertaisia, kuppimaisia ​​tai kupin muotoisia. Keskipitkillä kukkia, joiden läpimitta on 4 - 10 cm. Niiden etuna on, että ne eivät kukko yhdellä aallolla, mutta koko kesän aikana ne muodostavat yhä enemmän kukkia, jotka koristelevat puutarhaa syksyyn asti.

Ruusun mieltymyksistä riippuen floribundaa voidaan kasvattaa pensaana, raastettuna tai ruukkukasveina. Voit koristella ne puutarhan juoniin, loggiaan, huvimajaan tai asunnosta. Ne ovat hyvin leikattuja, joten niitä käytetään usein kukkakimppuihin.

Suosittuja lajikkeita rose floribunda

Tällaisten kukkien lajien valikoima on niin suuri, että puutarhurit menettävät valinnanvaraa, eivätkä tiedä millaisia ​​monenlaisia ​​kasveja heidän kotipaikastaan. Valikoiman helpottamiseksi galleriassamme näet kuvia eri ruusujen floribundan ruusuista. Seuraavassa on kuvaus joistakin niistä.

Carte Blanche. Yhden metrin korkeisiin pensaikkoihin kuuluu tiheä koristeellinen lehdet ja keskikokoiset terrykukat puhtaasta valkoisesta väristä. Lajike kukoilee runsaasti kukin syksyyn asti ja sieni-infektiot kärsivät harvemmin.

Galaxy. Puutarhojen, joiden korkeus on 70-80 cm koko kauden aikana, muodostuu keskikokoisia flirikukkaisia ​​kukkia. Ne eroavat pastelliväreistä väreistä ja punaisesta sävystä terälehtien reunoja pitkin. Kaikki tämän kukan kauneus näkyy sen täydellisen liukenemisen jälkeen. Budsillä on alkuperäinen pellavansiemenöljyn tuoksu.

Blyuvender. Kasvi on leviävä pensas, jonka korkeus voi nousta 60 cm: iin. Vavat ovat peitetty kirkkailla tummanvihreillä lehdillä. Kukinnot-kainalot koostuvat keskikokoisista frotee-kukista, joissa on vaaleanpunaista lohta. Tätä lajiketta käytetään usein etualalla istuttamiseen. Vastustuskykyiset sairaudet ja monia korkeita palkintoja.

Blue Bazhu. Tämä lajike eroaa hyvin alkuperäisvärien väreistä. Hauissa syntyy runsaasti vaaleita sinertävän-lilaisia ​​silmuja, jotka keltaisella taustalla näkyvät sinisenä. Kasvi reagoi kosteuteen, lämpötilan muutoksiin ja voi vaikuttaa erilaisiin sairauksiin. Kuitenkin epätavallinen kukan sävy tekee siitä erittäin suosittu.

Niccolo Paganini. Kasvi on paksu harja, joka on päällystetty koristelevyllä. Tämän lajikkeen suuria kukintoja kerätään klassisen muodin tuoksuisista tummanpunaisista ruusuista. Se erottuu erinomaisesta terveydestä ja sitä käytetään sivuston rekisteröintiin ja kukkakimppujen laatimiseen.

Frisia. Tiheiden, pienikokoisten pensaiden, joiden korkeus on 70 cm, versoja muodostuu erittäin tuoksuvia terrykukkia kirkkaan keltaista väriä. Niiden erityispiirteitä ovat, että ne eivät palaneet edes auringossa, mikä on erittäin arvokasta ruusuille. Tämä lajike kukkii yhden ensimmäisen ja kukkii hyvin pakkasille.

Lilly Marlene. Luotettava maine kasvaa lähes kaikissa maailman kasvihuoneissa. Hylkyskorkeus 70 cm runsaasti täynnä, kiiltävä vihreä lehtineen, jossa pronssinen ulosvirtaus. Keskikokoiset, vähän liekitut palokuvit ovat kevyitä aromia.

Sangria. Tämä melko uusi lajike erottaa kirkkaan punaiset kukat kiinnostavaa lisäystä, joka koostuu kahdesta tasosta. Niiden alemmat terälehdet ovat halkaisijaltaan 6 cm, ja 3 cm: n halkaisijaltaan pyöreät sisätilat ovat tiiviisti koottuja. Värin intensiteetti säilyy koko kauden ajan. Kasvi voi kasvaa lähes kaikissa olosuhteissa, eikä se ole altis taudille. Rejuvenating karsinta pensaat vaaditaan enintään kerran 3-5 vuoden välein.

Stromboli. Suora pystysuora voimakas pensaiden korkeus 70-80 asteen sävyissä vaihtelee tummia vihreitä lehtiä ja kaksinkertaisia ​​kirkkaan punaisia ​​kukkia kuppimainen muoto. Kukinnot koostuvat 3-10 silmusta, joista jokainen on samettinen, aallotettu terälehti. Tämä lajike on heikko aromi kukkia ja on ominaista pitkä ja runsaasti kukinta.

Rose floribunda: istutus ja hoito, valokuva

Puutarhakasvien istutuspaikka on valittava hyvin huolellisesti, koska ruusut rakastavat lämpöä ja hyvin valaistuja, suojaavat kylmältä tuulelta.

Maaperän istuttaminen pensaat on valmisteltava etukäteen. Paikka, jossa ruusut istutetaan, poistetaan roskista, rikkaruohoista ja kaivauksista. Keväällä ennen laskeutumista, kaivaa reikiä, jonka koko on oltava vähintään 50 x 50 cm. Kasvin juurisysteemi ei pidä läheisissä olosuhteissa, joissa se ei kehittyisi hyvin. Rokotuspaikan on oltava 2-3 astetta maanpinnan alapuolella, mikä johtaa muiden juurien muodostumiseen. Ryhmän istutuksessa istutetaan seitsemän penkkia neliömetriä kohden.

Jokaiseen reikään olisi lisättävä tietty maa-kokoonpano, jonka valmistamiseen tarvitset:

 • puutarhan maaperä - 2 osaa;
 • turve - 1 osa;
 • humus - 1 osa;
 • hiekka - 1 osa;
 • ohjattu murskattu savi - ½ osa.

Saatu seos lisätään kouralla luujauhoa ja superfosfaattia. Höyhenet istutetaan valmiiksi kaivoiksi, kaadetaan maaperän seoksella ja runsaasti kastellaan. Kasvin ympäröivä maa on peitetty sahanpurulla, mikä auttaa säilyttämään kosteuden ja välttämään suuren määrän rikkaruohojen itämistä.

Hoito ruusuja floribunda sisältää:

Kastelu-ruusut ovat tarpeellisia ajoissa ja runsaasti. Kasvit eivät pidä maaperän kuivumista ja voivat reagoida pudottamalla silmut. Lämpimän päivän jälkeen lehdet voidaan sirotella vedellä huoneenlämmössä sumutinlaitteesta. Kasvin ympäröivä maaperä on ajoittain puhdistettava rikkaruohot ja löysäksi.

Huolen aikana ruusujen floribunda älä unohda lannoituksesta, jotka pidetään koko kauden ajan. Orgaanisia ja mineraalilannoitteita suositellaan vaihtoehtoisesti. Orgaanisesta lannoituksesta voit käyttää:

Mineraalilannoitteita käytettäessä:

Ajankohtaista ruokkimista varten pensaat reagoivat suuren joukon silmukoita ja pitkää kukintaan.

Syksyllä ja keväällä on tarpeen lisätä ruusupuuta floribundaa nuorentaa ja muotoilla. Ensimmäinen ja pääosaaminen suoritetaan kasvukauden alussa.

Jotta menestyksekkäästi kehitettäisiin vanhoja ja uusien versojen muodostumista ja pitkään runsaasti kukkivaa, sovelletaan kohtalaista karsimista. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • versoja lyhennetään 4-6 silmällä;
 • kokonaan leikataan vanhat oksat, joiden ikä on yli kaksi vuotta;
 • sivusuuntaiset prosessit päätykappaleessa lyhentävät.

Syksyllä pensaat katkaistaan ​​ennen kuin heidät on suojattu talvella. Tätä varten versoja lyhennetään noin 40 cm: llä, Rosa Eslanda, Punainen unikko, Itä-liekki, Danko Heart ja jotkut muut rajautuvat myös kesällä. Tämä vaikuttaa niiden jatkuvaan kukintaan kolmen tai neljän jakson aikana.

Maamme keskimmäisellä vyöhykkeellä ruusut huolehtivat suoja talvella kylmältä. Tällöin pensaat puhdistetaan kukista ja lehdistä, ja niiden ympärillä maaperä laskeutuu. Tällöin tulisi näkyä noin 30 cm: n korku, jonka jälkeen leikatut pensaat peitetään ensin lehtineen tai kuusen jalkoineen ja sitten ei-kudotulla materiaalilla. Tällaisella lämpenemisellä kasvit selviytyvät kaikista pakkasista ja keväällä alkaa aktiivisesti kasvaa. Kuitenkin, lämpimän sään luomisen suoja olisi poistettava ajoissa. Muuten, ilman ilman vaikutuksen lämpöä, pensaat alkavat kaatua ja murskata.

Kasvi toistuu pistokkailla, jotka on kerätty lignifioiduista versoista. Pistokkeet ovat juurtuneita seuraaviin suosituksiin:

 1. Oksat leikataan 0, 5 cm: n päähän munuaisten yläpuolelle. Niiden tulisi olla noin 8 cm pitkä ja leveys noin lyijykynällä.
 2. Alempi leikkaus tehdään 45 asteen kulmassa ja yläosa oikeaan kulmaan.
 3. Pistokkaiden alemmasta osasta poistetaan piikit ja lehdet ja segmentit käsitellään fito- hormoneilla, jotka sisältävät valmisteita.
 4. 15 cm: n reiän syvyydessä haarautuu oksat puoleen. Niiden välinen etäisyys sängyssä on 15-30 cm.
 5. Yllämainitut taimet peitetään polyetyleenillä, joten tuloksena on kasvi.
 6. Puutujen hoitaminen on ilmaa, kastelua, maaperän löystymistä ja ruokinta.
 7. Talvella kasvatetuilla nuorilla kasveilla on kaksi kerrosta kuitukangasta, joka on päällystetty polyeteenikalvolla.

Yhdessä paikassa nuoruus kasvaa ja kehittyy kahden vuoden kuluessa. Kolmannessa vuodessa istutetaan pensaita pysyvästi.

Niiden ansioiden ansiosta floribunda-ruusut ovat yhä suosittuja. Ne ovat hyviä kukkapuutarhassa solistina ja ryhmäkasveissa, joiden avulla voit tehdä sävellyksiä ja luoda värikkäitä tahroja nurmikoilla. Oikean istutuksen ja kaikkien hoitotarpeiden täyttymisen kanssa, koko kesän syksyyn asti voit ihailla upeaa ja kirkasta kukkapuutarhaa, jossa on ruusuja floribundaa.

Lajikkeiden rose floribunda. Kuvaus ja valokuva

Tämä jako on ehdollinen, sillä ei ole selkeitä sääntöjä ja lakeja. Yksi ja samanlainen floribunda voi johtua useista ryhmistä. Esimerkiksi "Deep impression"(Kuva oikealla) voi johtua ryhmästä, jossa on kukkia, joilla on värikkäitä terälehtiä tai keskikokoisia ruusuja (korkeus jopa metrille). Tämä jakautuminen ryhmiin mahdollistaa paitsi suuntautumisen paremmin lajikkeisiin, mutta säästää aikaa lajikkeen valintaan kukkapuutarhassa.

Valittaessa lajiketta on muistettava, että kasvattajat ovat parin viime vuosikymmenen aikana olleet huolissaan ruusun terveysongelmista ja tartuntatautien vastustuskyvystä. Siksi useimmat uudet lajikkeet kauneuden ohella ovat resistenttejä useille patogeeneille (jauhelihalle, mustalle lehtipisteelle, hajuhilseille ja muille). Lisäksi viimeisten vuosikymmenien aikana floribundan valinta on suunnattu parantamaan sen jäätymisvastusta ja talven tukevuutta. Tämän ansiosta monet lajikkeet talvella Keski-Venäjällä, välttäen suojaa talvella, säilyttää lämpötilat jopa -28 -29 astetta.

«Tocade» ( «Tokada")

Floribunda luoma Ranskan kasvattajat, ikään kuin imeytyy sielu Ranskan ja sen poikkeuksellisen luonteen. Arvosana (kuvansa näkyy oikealla) voidaan kutsua täydellinen:

- suuret kaksinkertainen kukkia, jonka halkaisija on 10 cm;

- Kevyt, huomaamaton tuoksu;

- korkea vastustuskyky tauteja (mediaanin yläpuolella);

- kirkas puut;

- Suuremmat pensaat korkea (yli metrin);

Mutta kaikki tämä "tavaraa" verrattuna ainutlaatuinen värejä. Tausta terälehtiä - mistä lempeä kerma sitruuna keltainen, ja tätä taustaa vasten, täynnä kirkkaan punaisia ​​raitoja. Joskus ne ovat niin laajoja, että kaapata lähes kaikki terälehti. Grade «Tocade» koristella mitään ruusutarha, sekä sopivat yksin lasku.

Rose, nimetty nero Ranskalainen taiteilija Henri Matisse, osioitu maanmiehilleen.

Tämä nousi kuvan isäntä lähettää tunteita värin ja muodon. Terry suuret kukat voivat olla yksittäisiä, mutta voi kukoistaa kukinto 5-7 kappaletta. Crimson terälehdet peitetty vaaleanpunainen ja valkoiset raidat, muistuttaa impressionistinen maalauksia, ja kevyt marja maku täydentää kukka täydellisyyttä.

Pensas on korkea, joskus jopa yli metrin, mutta yleensä 80-100 cm.

Ruusu remontant ja vastustuskykyisiä sairauksia. Rose Henri Matisse näkyy kuva oikealla.

«Camille Pissarro» ( «Camille Pissarro")

Lajike on saanut nimensä ranskalaisen impressionistinen Camille Pissarro Jacob, joka voisi kuvata aurinkoa ja kevyt tuuli. Tämä on sama nimi Rose: kevyt ja lämmin, aurinkoinen.

Kaksinkertainen kukkia, 7-8 cm halkaisijaltaan, kootaan pieniä nuppuja (3 kpl) tai järjestetty yksittäin. Lähellä mittari bush kattaa kiiltävä tumma lehtineen, joka toimii hienot puitteet värejä.

Terälehtiä «Camille Pissarro» lämmin keltainen, sitruunan tai vaaleankeltainen. Ne ovat kevyitä koskettaa, kuten harja, merkitty nauhat punainen ja pinkki. Joskus terälehdet floribunda reunan hennon vaaleanpunaiseen.

Hyvällä ruokinta ja karsintaa ruusu kukkii koko kasvukauden vasta syksyllä. Puute lajike - heikko halla nousi välttämätöntä suojaa talven. Lähetä ruusu Camille Pissarro voi olla vasemmalla valokuvan.

Epätavalliset floribunda kirkkaan värikkäitä terälehtiä, nimetty ranskalaisen näyttelijän Michel Serres, houkuttelee ja vetää katseen. Kerätään harja, osittain kaksinkertainen kukkia, pinkki-aprikoosi väri Crimson koskettaa suotuisasti verrata vihreä kiiltävä lehtineen. Silmut kartiomainen muoto, halkaisija kukka 7-9 cm, kukinta runsas, remontant.

Korkeus holkin noin metrin, leveys 60-70 cm.

«Rose des Cisterciens» ( «Rose de sistersiläisluostaristaan")

Mestariteos Ranskan valinta - Terry floribunda suurilla kelta-vaaleanpunaiset kukat, antoi miellyttävän hedelmäinen tuoksu ja kukkivia koko kauden. Ominaista lajittelee - leikatun reunan terälehdet, mikä kuten ruusun pioni. Kukat kerätään kukinto harjalla.

Korkeus 100-110 cm holkin, lehtien on kirkas, himmeä. Sieni- infektio keskellä. Lajike on hyvä vastustuskyky pakkasta, mutta Keski-Venäjällä, ruusu on tarpeen kattamaan talvella.

Floribunda Rose de sistersiläismunkki näkyy kuva oikealla.

Variety British valinta (2010), on mielenkiintoinen paitsi hieno kaksinkertainen kukkia, on veistetty reunat terälehdet, ja muutos kukan väri (kuvassa alla)

Nuppuja ja kukkia alkaa kukoistaa tummanoranssi punainen sävy. Edelleen kehittää, tulossa aprikoosi värinen terälehtiä, joka väistyy kirkkaan oransseja, ja kun nousi haalistuu, terälehdet puolestaan ​​vaaleanpunainen.

Koska 4-10 kukinto kukkia samalla alalla löytyy eri värejä ruusuja.

Jatkuvan kukinnan, kestää erinomaisesti härmän ja lehtilaikkutautien Black Rain tehdä «Easy Does It» houkuttelevampaa puutarhurit. Ei mikään ole lajikkeen nimi, joka tarkoittaa käännettynä "Tämä on helppo tehdä."

Pensas riittävän korkea (80-90 cm), vihreät lehdet, kova. Kukat miellyttävä hedelmäinen tuoksu.

WHITE ja kerma GRADE floribunda

«Walesin prinsessa» ( «Walesin prinsessa")

Valkoinen väri on semidouble (30 lohkoa) floribunda markiisit kuin uutta lunta. Kerätään kukinto 3-9 kappaletta pikari nuppuja, kukkia tullut lähes lautasen muotoinen. Halkaisija on 5-6 cm kukka, jatkuva ja runsas kukkien peiteholkki ylhäältä alas. Kevyt kukkien tuoksua, jossa tuoksuvat ruusun ja maailmoja.

Korkeus holkin 60 -80 cm: n, se on helppo muodostaa, se voidaan antaa pallomainen muoto. Lehdet vihreät, hieman kiiltävä.

Puute erilaisia ​​- huono vastustuskyky musta piste ja sade: lumivalkoinen kukat pian menettävät valitus. Rose tarvitsee sen suojassa talven.

Grade «Walesin prinsessa» omistettu prinsessa Diana, ja osa tuotosta myynnistä tämän floribunda hyväntekeväisyyteen sekä kuin prinsessa. Oikeanpuoleinen kuva.

Mitä ei tapahtunut maailmassa jalostukseen. Eräs tunnettu lääkeyhtiö valitsi floribunda vaihtelua ja nimesivät sen kunniaksi ... aspiriini! Esittely lajikkeiden nousi oli omistettu satavuotisjuhla vapauttamista kansanparannuksessa.

Väri täysin kukinta nuppu floribunda tietenkin, valkoinen, kiiltävä. Ja tässä alussa kukinta puoliväliin nousi hieman punertava sävy. Samaa sävyä voidaan havaita, kun ruusut kukkivat pilvisellä säällä.

Bush keskimääräinen korkeus 60-80 cm, mutta tiukka ja leveä, joskus saavuttaa 80-90 cm leveä.

Kaksinkertainen kukkia, 6-8 cm halkaisijaltaan, kootaan multiflorate kukinnon (värit 5-15). Ruusu kukkii vuolaasti niin, että holkki ylhäältä alas on täynnä kukkia. Kukinta pitkä, loppuun asti kestävälle kasvukauden.

«Aspiriini Rose» (kuvassa vasemmalla) on vastustuskykyinen musta lehtilaikkutautien, härmän ja sade, mutta talvella, Bush on parempi turvakoti (erityisesti alueilla, joilla on vähän lunta talvet).

Lajike voidaan käyttää raja kasvin.

Herkkä, ilmava, tyylikäs, puoli koko bloomed floribunda nimensä. Kasvattajat Ranskassa, romanttinen, kuten kaikki ranskalaiset, ovat luoneet taideteos.

Kermainen keltainen silmut, aukko, paljon kevyempi, ja kukan saa värin norsunluun kerma ja vaaleankeltainen. Halkaisija kukkia jopa 10 cm. Kukinta remontant, pitkä, runsas.

Korkeus kopaktnogo pensaat - 70-80 cm, lehtien väri vaaleanvihreä. «Ledy Romantica» on lisääntynyt kestävyys härmän, musta piste, ja virusinfektiot. Asteen pakkasta ja lunta talvisin voi mennä ilman suojaa.

Gustomahrovye ruusu vaaleankermanvärisenä terälehtiä, jotka ovat lähempänä keskustaa tulla kermainen keltainen tai punertava sävy, koristaa kukkapenkit tai sopivia solo lasku.

Tämä, kuten pitsi kauneus, ei mammanpoika hauras: se on lähes ole altis härmän ja musta piste. Paitsi «Cream yltäkylläisyyden» tuskin vaurioitunut Doge - harvinaista ruusut kirkkaita terälehtiä.

Lajike kukkii runsaasti koko kasvukauden, mieluummin kasvaa koko auringossa. Näkyy kuvassa oikealla.

Joukossa floribunda lajikkeet ovat terälehdet lila, violetti tai laventeli väri on osittain kaksinkertainen ja kaksinkertainen ruusut, keskitason ja korkean ulottuvuuksia. Mutta on myös alhainen (fileet) muodossa, eivät ylitä korkeutta puoli metriä.

Mielenkiintoinen piirre monissa "sininen" floribunda lajikkeita terälehtiä ne voivat vaihdella kasvupaikan koostumus maaperän ja jopa sääolosuhteet. Yksi ja vaihtelua eri vuosina voivat kukkia eri värejä.

Slabomahrovaya Rose, jonka korkeus 80-90 cm, luomista kasvattajien Britannian kymmenen vuotta sitten. (Kuvassa vasemmalla) Vaikka pieni määrä terälehdet kukka ja pieni koko (4-5 cm), tuotemerkin heti voitti rakkautta ja suosiota.

Kun kukka on täysin paljastanut, näkyvä kirkkaan keltainen heteiden, erottuva terälehtiä, se tekee väreistä elävämpiä ja mieleenpainuva. Värisävy keskeinen lohko kevyempi kuin reuna, joskus melkein valkoinen. Se vaihtelee väri reuna terät: ne voivat olla kylmästä vaaleanpunainen kirkas violetti tai lila. Lisäksi jokainen yksittäinen terälehti ei ole yhtenäinen sen väri: se on lähempänä keskellä pari sävyjä vaaleampi.

Yllättäen romanttinen sort floribunda täydentää otsikko käännettynä: "Olen koti-ikävää sinulle." Näennäinen hauraus ruusu on petollinen - se kasvaa hyvin pelottomuus vyöhykkeellä 6. Myös «sininen sinulle» Kestää hyvin sieni-infektioita. Erikseen on huomattava nousi tuoksu: voimakas ja merkitty, hän samalla on hoikka ja huomaamaton muistuttava haju joidenkin lajikkeiden teetä ruusuja.

Hillitseminen ruusu, korkeus vain 40-50 cm, voittaa sen kauneutta ja koristella tahansa kukkapenkkiin koristeellinen ja kukkivia kasveja sekä sopivia säiliöitä, terassit ja parvekkeet.

Pieni, halkaisijaltaan 5-6 cm, gustomahrovye laventelin kukkia näihin värisävy voi menettää väri ja kelmetä. (Kuvassa oikealla)

Edut lajikkeet - runsaasti pitkiä, tai lähes hajanaiset kukinnat (yleensä kahdessa vaiheessa), hyvä talvi sitkeys, kestävyys lehtilaikkutautien ja härmän.

Niistä puutteet olisi huomattava mahdollinen homeelle kukkia pitkäaikaishoidossa huonon sään ja kylmä sää.

Perustettiin yli neljäkymmentä vuotta sitten Cordes lajike on edelleen suosittu ja rakastettu. Tämä ei ainoastaan ​​remontant floribunda kukkii runsaasti, mutta on miellyttävä tuoksu. Erikoisuus värejä, samoin kuin monet muut "sininen" ruusu lajikkeet - niiden väri riippuu koostumuksesta ja happamuutta alustan, kasvuolosuhteet, laitoksen ikä.

Väriltään neutraali «Shocking Blue» - lila, mutta voi olla vaihteluita vaaleanpunaisesta vaalean lila.

On suuri, jopa metrin, Bush kehittää kukinto-harja, joka sisältää 3-10 suuret kukat, joiden halkaisija on 10-11 cm, muoto värejä -. Cup-muotoinen, useita terälehdet vaihtelee 30-40, kutsutaan luokan srednemahrovym.

Lähtee jäykkä, kiiltävä, tummanvihreä väri, on hyvä vastustuskyky sieni- ja virusinfektiot. Valokuva floribunda lajikkeet Shokin Blue jäljellä.

«Red Eden Rose» ( «Red Eden Rose")

Kirkas, rikas maku, vadelma-punainen ruusu gustomahrovye tuntui todella tuli ulos Eedenin puutarhasta.

Korkeus Bush voi olla jopa 2 m, mutta nousi tukea tarvitaan. «Red Eden Rose» sopii koristamaan kaaria, huvimajat, seinään tai aidan. (Kuvassa oikealla)

Pensas runsaan kukinnan: hyvää huolta kirjaimellisesti katettu nousi kukkia, ja se ulottuu jatkuvan kukinnan loppusyksystä.

Rose on lisääntynyt kestävyys sieni- ja virustauteja ja hyvä pakkasenkestävyys.

«Niccolò Paganini» ( «Niccolò Paganini")

Rose «Niccolò Paganini» (vasen kuva), nimetty kunniaksi loistava italialainen viulisti, joukossa puutarhurit nimeltään "ihanne floribunda", ja siellä on hyvä syy:

- kukinnot 5-12 silmut;

- Täydellinen muoto kukka, joka kestää jopa pissata sen ilmaisemiseen

- tumma puut, erinomainen vastustuskyky tauteja;

- hyvä talvi pelottomuus.

Tämä keskimääräinen korkeus (70-80 cm) floribunda luotu jalostajien Britanniassa, ei ole suuria kukkia tai sata terälehtiä. Luokka houkutteleva muut ulkoiset ominaisuudet: 10-12 kirkkaan punainen sametti terälehdet hieman aaltoileva reunoilla, paljastaen paljaat keltainen heteiden. Tämä antaa nousi erittäin mielenkiintoinen ja epätavallinen ulkonäkö. Runsas pitkäaikainen kukinnan pitkälle syksyyn floribunda luovat tunnelmaa.

Lajikkeella on korkea halla, resistenssin sairauksia ja nopeasti kasvava sen biomassaa. (Oikea kuva)

Kaksisävyinen LAJIKKEEN floribunda

Suurilla, ja 1,2 m holkki on muodostettu racemiform kukkavarren 3-5 suuri, osittain kaksinkertainen kukkia. Keskellä kukka on valkoinen, ja raja terälehdet tumma pinkki.

Kukkia paitsi kohokohta kaksivärinen ja koon (10-11 cm), mutta aaltoileva reunus, joka antaa ruusun ylimääräisen tilavuuden ja keveyttä. Ja tällainen armon epätavallisen sitkeitä ja kestävät tauteja ja sateelta. (Oikea kuva)

Lajike yhdistyvät tiheä pensas tummat kiiltävät lehdet, suuret kukat ja huumaava tuoksu. Terälehdet remontant ja runsaasti kukinnan floribunda, sisäpuolella, vaaleanpunainen-crimson ja ulkopuolelta - valkoinen.

Rose kestää tauteja ja hyvää hoitoa kukkii pitkälle syksyyn. (Kuva vasemmalla)

Terry jatkuvasti kukkivat floribunda hämmästyttävän väriä: valkoinen silmut kirkkaan Crimson rajalla, joka, kuten kukinta nousi, leviää terälehtiä. (Kuvassa oikealla)

Koko kukkia 8-10 cm, ne kerätään pieniksi florets.

Korkeus pensaat 70-80 cm, kun taas leveys yleensä enintään puoli metriä.

Vastustuskykyä sieni-infektiot - keskiarvo.

Useimmat lajikkeet floribunda mitään hajua, joissakin on vähätuoksuinen ja on muutama kirkas aromi. Lähes kaikki floribunda haju - eräänlainen uuden valinnan, joka ei ole yli kaksikymmentä vuotta.

Lisäksi edellä, on syytä huomata, lajike:

«Pastella» - mausteinen tuoksu (kuvassa oikealla);

«Tuoksu Epricot» - hedelmäinen persikka haju (vasemmalla kuvassa);

«Varenna Alens» - makea kukka tuoksu (alempi kuva);

«Citi Liveri» - lausutaan makea maku (kuva alla);

«Comtesse de Segur» - herkkä kukka tuoksu (kuva alla);

«Goldelse» - mukava hienovarainen tuoksu (alhaalla kuvassa).

"Sivusto kasveista» www.pro-rasteniya.ru

Jos pidit tämän artikkelin voit jakaa sen ystävien sosiaalinen verkosto:

© 2018 Sivuston kasveista. Kaikki oikeudet pidätetään.

Floribunda nousi lajikkeita Kuvaus

Yhdessä hybridi teelaatuja, floribunda ruusut ovat ylivoimaisesti suosituin. Ne ovat helppohoitoisia, on suuri pakkaskestävyys ja kestävyys tyypillisiä sairauksia ruusuja, lisäksi suurin kukinta keskeytyksettä lähes pakkasta. Tänään meidän paperi on omistettu kuvauksen lajikkeiden floribunda ruusuja. Kuvat auttaa paremmin navigoimaan monimuotoisuutta lajikkeita ja voi valita rakas hänen puutarha.

Floribunda ruusut ja niiden ominaisuudet

floribunda ryhmään kuuluu monia lajikkeita, sen kukat miehittää väliasentoon välillä hybridi teetä ruusut ja polyanthus.

Viimeaikaiset artikkeleita puutarhaan ja puutarha

Korkeus pensaat on jaettu kolmeen alaryhmään:

 • alhainen (fileet) - pensaat päästä korkeus noin 40 cm;
 • keskimääräinen korkeus - 0,6 m 0,8 m;
 • korkea - 100 cm ja korkeampi.

Ehkä ei muu ryhmä on niin erilaisia ​​värejä ja kirkkautta on selvästi parempi kuin muiden ryhmien. Kukat floribunda ruusut ovat yksinkertaisia, Terry, osittain kaksinkertainen lasit kupin muotoinen, litteä, pikari, kerätään monissa-tai muutaman-kukkainen kukinnot. Niiden tyypillinen koko vaihtelee 4-9 cm.

Useimmat lajikkeet kukkivat jatkuvasti tai kolmessa aallossa. Kirkas kukat on esitetty rannekanavaoireyhtymä kukinnot samalla pari kappaletta, useimmat lajikkeiden ruusut floribunda kukintoja joko jatkuvasti tai kolme aaltoja kukinnan.

Lisäisin vielä, että nämä kukat on erinomainen talvenkestävyys, vastustuskyky sade ja sairauksia, paitsi jos enemmistö voi levittävät pistokkaita.

Eri maat voivat tavata erilaisia ​​värien nimet Tämän ryhmän, ne ovat jopa kutsutaan yksinkertaisesti "buketnye ruusut" tai "pensasruusuja nupullisina."

Ihaillen erilaisia ​​värejä ja hienovarainen tuoksu floribunda ruusut, puutarhurit uskovat sen tärkein etu runsas kukinta, kestävä koko kesäkauden. Lisäksi kukat eivät ole ruusut hajallaan yksin pensas, he koristele se, kokoontuivat rehevän ryhmässä. erityistä kasvilajiketta mukautettu meidän ilmasto-olosuhteet ovat johdettu lauhkealla vyöhykkeellä.

Valtava valikoima lajikkeiden ruusut tehnyt hänestä usein vieras puutarhoissa ja kukkapenkeissä kukkakauppa. Yleensä valinta tulee alas lajike, joka yhdistää ulkoinen laatu kestävyydestä.

Luetteloon suosituimpia ovat:

Puhdas valkoinen pikari silmut kutsuvat täyteläinen aromi. Pensaat 0,9-1,0 m korkea peitetty tummanvihreät kiiltävät lehdet. Kukat muodostuvat harja 11-15 nuppuja. Carte Blanche on hyvä pakkaskestävyys.

Lajike kasvaa jopa 60-70 cm, sen tumman Emerald lehdet näyttää houkuttelevan, mutta tärkein "kohokohta" tämän lajin ovat sinisiä ja vaalean violetit kukat. Silmut oli keskikokoinen, Terry, kerätään rehevän kukkii. Tämä on hyvin koristeellinen lajike, mutta samalla hyvin lempeä, alttiita sairauksille, tuholaisia, sääolosuhteet.

Rose Samba Pati kuuluu floribunda ryhmään, joka käännettynä tarkoittaa "kukinnan". Asteen perustelee tätä nimeä, koska kukinta kestää lähes koko kesän. Väritys alkuunsa luokan alussa kukinta keltainen, punainen putkiston reunoja pitkin terälehdet. Kuten kukinta on tulöipunaisella valoa keltaisia ​​raitoja. kukka koko täydellinen liukeneminen - noin 8 cm. Maku Samba nousi melkein olemattomaksi. Korkeudella Bush Samba nousi kasvaa jopa 90 senttimetriä. Pensas on kompakti, leveys enintään 60 cm. Lehvästö lajike kiiltävä, tummanvihreä.

Samba nousi lajike on vastustuskykyinen härmän ja musta piste, sietää kylmä, ei liian tarkkoja siitä noudattaminen maatalouden tekniikoita viljely. Rose on vastustuskykyinen sateelle, aurinko kukat eivät menetä väriään ja tulla tummempi. Leikkokukkia pystyvät seisomaan veteen menettämättä ulkonäköä enintään 15 päivää.

Kaunis valkoinen floribunda, mutta ei ylenpalttisesti. Silmut tyylikäs hybridi teetä ruusuja näkyviin yksitellen tai pienissä racemes. Paljasti hitaasti, säilyttävät muotonsa pitkään. Kukat ovat aluksi kermanvärinen sitruunan keskus myöhemmin - puhtaan valkoinen. Syksy kukintaa enemmän kuin ruusu floribunda - verestää suurempia (jopa 9 väriä), pienempiä kukkia. Lehtien on tumma, kiiltävä, haarautunut pensas, vahva.

Viimeaikaiset artikkeleita puutarhaan ja puutarha

Upea, vanhat ja testattu laatu floribunda ruusuja. On olemassa monia lajikkeita Circus, ne eroavat kaksinkertainen kukkia kirjava terälehtiä. Halkaisija kukkia 7-8 cm., Ne kerätään kukinto 3-10 yksikköä. Pensaat, paksu 0,8-1,2 m syvä -. Kiiltävä vihreä lehdet. Runsaan kukinnan aikana koko kesän. Talvisin korkeat pelottomuus ja hyvän tautien vastustuskykyyn.

Hän herättää huomiota sen kirkkaan katseenvangitsija asu. Tummat värit - punainen, kupin muotoinen, jonka halkaisija on 6-7 cm, kerätään suuri harja. Kukinta jatkuu koko kesän ja syksyn. briljanttivihreä - pensas korkeus Keskikorkea 0,7 -0,9 m, tummat lehdet. Kestämään kaikenlaisia ​​sää, hyvä tautien vastustuskyky, talvi-hardy lajike, mutta talvi suojia tarvitaan edelleen.

"Iceberg" - vaaleanvihreä silmuja kerätään suuria kukintoja racemose. Kukkien kukkia muutaman viikon, ne ovat valkoisia - väri kumpupilviä aurinkoinen päivä, joskus vaaleanpunainen sävy. Kukkia 6 cm halkaisija, muoto tasainen, keskeinen on lyhyempi kuin ulompi. Lehdet ovat vaalean vihreä, kiiltävä, liian pieni ja harvat. Kruunu on pyöreä, korkeus 1,2-2,2 m haitta on herkkyys lajikkeiden lehtien sieni .; sairaus ja huono lehtineen.

"Kiss" - kukat ovat suuria, pikari, yksinäinen (harvoin 2-3 kpl.), Slabodushistye, herkkä lohenpunaista matta maalaus. Terälehtiä 25-35 terälehdet; avaa hitaasti muuttamatta väriä, seisoo maljakko 9-12 päivää. Lehdet läpinäkymätön, pyöreä, vihreä ja ruskea marginaalit. Pensaat sredneroslye, shirokoraskidistye, sileä vahva kukka varret, 45-60 cm, peitetty hyvin pienet piikit. Lajike on vastustuskykyinen härmän.

Floribunda Leonardo da Vinci

Paljon pitkä kukinta on erilainen talvi-hardy lajike "Leonardo da Vinci". Hänen keskimäärin 7-8 cm kukat ovat vaaleanpunainen, kukinta vuolaasti ja jatkuvasti rohkaisevaa puutarhurit. Ne ovat hieman tuoksuva, gustomahrovye keräsi pieniin florets tai yhden. Paksu pensaita päästä korkeus 70 cm, 110 cm. Jättää paljon. Tämä lajike käytetään shtambovoy kulttuurin, rajoja, ryhmät.

"Mercedes" - Terry yhden kukkia granaatti-punainen väri ja kaunis muoto. He eivät haalistu auringossa ja on heikko tuoksu. On kompakti, 80 cm korkeus, Bush sijoitettu versot muutamia piikkejä ja kirkkaan vihreä kiiltävä lehdet. silmut ero on, että ne kukkivat hyvin hitaasti. Vastustuskykyiseksi sienitauteja ja suositellaan tislaamalla.

Tämä on vanhin ryhmä Floribunda lajikkeen hyvämaineinen, häiriöttömän ruusu silti tarjota perus suuria päiväkoteja maailman. Kukat ovat kirkkaan punainen, slabomahrovye, keskikokoinen, kevyt tuoksu. Pensaat jopa 70 cm pitkä, vihreät kiiltävät lehdet ovat runsaasti pronssia värisävy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin