Rosemary eteerinen öljy ominaisuuksia

Rosmariini öljy - sen hyödyllisiä ominaisuuksia ja sovelluksia. Miten soveltaa eteerinen öljy rosmariini terveyden ja kauneuden.

Valmistettu kuten rosmariini eteerinen öljy

Raaka-aineet eteeristä öljyä käytetään tuoreita versoja kukkia ja oksia lehtiä rosmariini. Taikasanana valmistettu useilla menetelmillä - painamalla, liuotinuutolla. Perustekniikka - tislaus höyryllä.

Eteeriset öljyt voi haihtua (haihtuvat), sekoittamalla sen molekyylit. Näin ollen, kun vastaanotetaan tuote syötetään kolmella eri tavalla:

1. maa raaka-aine on täysin upotettiin kiehuvaan veteen.

2. Valmistettu versot, lehdet, oksat asetetaan päällekkäin erityistä ristikoita ja kulki heidän kuumaa höyryä.

3. kerran molemmat variantit yhdistetään kiehuvaa vettä ja höyryä.

Tämän käsittelyn jälkeen kaasuseos ilmaa ja höyryä syötetään ns lauhdutin, jossa jäähtyy ja kondensoituu (muuttuu nestemäiseksi). Kuten cocktail ilman ongelmia on jaettu erillisiin komponentteihin pyyhkäistä Florentinan (erotin putket). Tuloksena on kaksi tärkeää tuote: aromaattinen eteerinen öljy, ja vesi. Molemmilla on hyvin laaja soveltaminen, mutta luonnollisesti se on arvokkaampaa öljyä.

Hyödyllisiä ominaisuuksia rosmariini öljy

Osana vaaleana keltainen tuote sisältää:

Koska läsnä juuri tällaisen kimpun kivennäisaineita, eteerinen öljy rosmariini on hyvin myönteisiä vaikutuksia ihmiskehoon:

Rosmariini öljyä käytetään urheilun, kosmetiikka-, lääke-, sääntely- ja stabilointi psyko-emotionaalista alalla.

Rosmariiniöljy - vasta-(ja mahdolliset vahingot)

Yhdessä hyödyllisiä ominaisuuksia, rosmariini öljy on sen aiheet.

2. Epilepsia, tai ainakin epäilty.

3. 6-vuotiaille.

4. intoleranssi komponentti.

6. Korkea ihon herkkyys.

Allerginen reaktio voidaan laukaista sivuvaikutuksena.

Jottei vahingoittaa heidän terveyttään, on tarpeen noudattaa tiettyjä varotoimenpiteitä:

- jättää keino saavuttaa lapset;

- käyttävät pääasiassa ulkoiseen käyttöön;

- ei käytä laimentamaton;

- tunkeutumisen estämiseksi rosmariini öljyä limakalvojen, erityisesti sidekalvo silmä;

- Älä käytä tuotetta, kun 18 kuukauden kuluttua valmistuksesta;

- ostaa vain sertifioitua tuotetta apteekki tai erikoisliikkeiden;

- tarkkailla varastointi- - sähkökatkos, optimaalinen lämpötila on alueella 2-15 ° C

Rosmariini öljy - merkintöjen ja käyttömenetelmiä

Ottaen huomioon ominaisuuksia rosmariini öljyä, sen käyttö on tarkoitettu käytettäväksi seuraavissa tapauksissa:

- Ongelma iho (kuiva, lakastumisen);

- akne ja kiehuu;

- haavat ja paiseet;

- heikkeneminen ja hiustenlähtö;

- unettomuus ja migreeni;

- vähentynyt keskittymiskyky;

- ongelmia verenkiertoelimistön;

- maha-suolikanavan;

- kivuliaat kuukautiset ja sykli häiriöt;

- keuhkoputkentulehdus ja keuhkokuume;

- flunssa ja poskiontelotulehdus;

- kihti ja niveltulehdus;

- venyttely jänteet ja / tai nivelsiteet.

Tämä ei ole koko listan merkintöjen käyttöä rosmariini öljyä. Tietäen, että voi olla vasta-aiheita, tarpeen ennen käyttöä tulisi neuvotella lääkärin kanssa, sitten seuraavat tiiviisti sen suositukset.

Koska käyttö rosmariini öljyä? Vaihtoehtoja on monia.

1. Kun yhteinen kylpyhuone voi tippua veteen 5-8 kertaa. Se on menettely noin 1,5-3 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

2. täysin pätevä esitettiin hieronnan aikana, jos perusta kerman lisätä 3-5 tippaa 10 grammaa.

3. Muutoin pakkaa kostutettu pyyhe tai sideharso, on käyttää puhtaassa muodossa 3-4 tippaa, kesto menettely - 0,5 tuntia.

4. Jos käytät aerolampa, niin jokaiselle 5 m² on suositeltavaa käyttää 1-2 tippaa.

5. Jotta rikastuttaa kosmeettisia valmisteita, jotka lisätään yhdessä erässä tonic, voide tai shampoo 2-3 tippaa.

6. aromamedalony voi pudota 2-3 tippaa;

7. suorittamiseksi hengittäminen kuuman höyryn 2 litraan kuumaa vettä, lisätään 4 tippaa eetteriä;

8. ennen koulutusta lihakset lämmennyt hyvin 1 rkl manteliöljyä lisäämällä 8 tippa rosmariini;

9. rosmariini öljy on otettava varoen sisällä: on mahdollista puoli lasillinen lämmintä vettä lisätään 0,5 hunajaa kahvia lusikka 1-2 tippaa keinoin.

Luonnollisesti, joka näyttää vain pääkäyttötarkoitukset arvo, sitä laajempi menettelyjä löytyy neuvoa lääkärin tai aromatherapist.

Rosmariini eteerinen öljy hiuksille

Rosmariiniöljy - tehokkain keino ratkaista erilaisia ​​ongelmia hiukset ja päänahka. Vakain tulos saadaan, jos tuotetta käytetään säännöllisesti eikä niinkään tapauskohtaisesti. Tämä parantaa ravitsemus solujen ja laukaisee aktivoituminen aineenvaihdunnan hiukset sipulit prosesseja.

Eetteri helpottaa puhdistusta ja päänahan poistamalla rasva käyttämällä korkki, liiallinen rasvaisuus rauhaset, poistamalla hilse ja kuolleet hiukkasia. Päivittäinen päähieronta pari tippaa rosmariini ihme - todellinen ensiapu heikentyneestä, hiukset. Hiukset muuttuu kiinteästä tulee ongelma kunnia-asia ja ihailua: he eivät voi kuin ihailla, tulossa todella silkkinen, kiiltävä ja joustava. Saavuttamisen toivottuja tuloksia, on olemassa erilaisia ​​menetelmiä tehokkaan soveltamisen.

Yleisin käytäntö - lisäämällä tuotemerkillä shampoot nopeudella 2-3 tippaa menettelyä. Kuin huuhteluaineen käytetään lämmintä vettä 8-9 tippaa rosmariini. Vielä parempi kuin 10 öljypisaroiden sekoitetaan 5 ml alkoholia (70%) ja lisätään seokseen litraan lämmintä vettä - saadaan erinomainen huuhtele.

Valtava ruoanlaitto resepti hiusten naamiot kotona. Millainen käytöstä? Se riippuu erityinen ongelma, mikä tarkoittaa ratkaisemiseksi tarvitaan.

1. Vahvistaa hiuksia ja antaa kiiltoa (paitsi rasvan) sekoitettiin 20 ml: n rypäleen öljyä, jojoba 10 ml. Nämä lisätään 2 tippaa rosmariini kanssa airom ja 1 tippa koivun ja Bay. Voimakkaasti, mutta kevyesti aiheuttaen saadun rasvan perusta ulottuvilla, hieronta päänahan, viisi minuuttia on riittävä täysin. Seuraavaksi kääri hiukset muovikelmu, jonka jälkeen pyyhkeellä. Tunnin kuluttua pestä hiukset tavalliseen tapaan.

2. Jotta menetyksen kuiva ja hauras hiukset ottaa avokadoöljy, Macadamia, jojoba 10 ml. Mixed öljyt rosmariini, makea, ylang-, 2 tippaa otettu. Lisätty tippa öljyä osuma, koivua ja kamomilla. Saatu seos levitetään koko hiusten pituus viiden minuutin hieronta päänahan, edistää juuret. Hiukset kääritty polyeteeni pyyhe. Kaikki pestään huolellisesti pois 1 tunnin jälkeen.

3. liian rasvainen tukka on hoidettu 1 rkl manteliöljyä ja 5 tippaa rosmariini. Tämä koostumus levitetään päänahkaan, hiusten juuret ja hieronta, huolellinen liikkeiden hierotaan. On tunnin pää on kietoutua lämpimään (kalvo plus pyyhe), sitten varovasti pestä pois.

4. ratkaisuja tuskallinen ongelma hilse neuvoi maski perusteella 10 ml yhtä rasva öljyt (oliiviöljy, mistä viljan itujen, manteli). Lisätty 3 tippaa rosmariini öljyä, laventeli, geranium ja Cedar, tea tree. Saatu hierotaan päänahan cocktail, yllä, se täysin kääritty, noin 40 minuuttia, huuhtele tavanomaisella tavalla.

5. Kun hiukset putoaa pois, välttämättä paniikkia. Ongelma on ratkaistu tehokkaasti 50 ml oliiviöljyä rikastettu 5 tippaa rosmariini. Säiliön sisällä seoksella laittaa pieni oksa rosmariinia, jätä 3 viikkoa pimeässä paikassa, kaada pullo tummaa lasia. Hierotaan juuret välineet, sitä pitäisi soveltaa koko pituudelta. Seos pitää pään kalvon alle ja pyyhe enintään 0,5 tuntia.

On perussäännöt käytetään hiusten naamiot rosmariini öljyä.

1. ehkäisyssä mahdollisista ongelmista hiukset peittävät käytetään 1 kerran viikossa, jos on erityinen ongelma - määrän lisääminen jopa kaksi kertaa.

2. Net rosmariini öljyä iholla eivät aiheuta: Mahdollinen palovammoja.

3. Paras vaikutus havaitaan tavallisesti sen jälkeen, kun 15 menettelyjä.

4. Käytetty öljy ennen keittämistä lämmitä hieman paremmin koostumusta.

5. Huomaa: testaamiseksi Saatu seos: soveltaa pisaran polvitaive sisällä tai takana korvalehden.

Jos 12 tunnin kuluttua iholla koe muutoksia ei tapahtunut, se tarkoittaa, että allerginen reaktio ei kehity, voit huoletta nauttia tyylikäs ja antelias lahja luonnosta.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Rosmariini eteerinen öljy, ominaisuuksia ja sovelluksia, reseptit

Mikä on Rosemary?

Mikä on eteerinen öljy rosmariini, ominaisuuksia ja sovelluksia tämän öljyä, sekä mitä hänellä on lääkinnällisiä ominaisuuksia ja erityisen hyödyllinen rosmariini öljyä ihmisten terveydelle? Nämä kysymykset syntyy usein niille, jotka välittävät heidän terveyttään ja kiinnostuneita kansallista hoitomenetelmiä, erityisesti hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä. Ja tämä kiinnostus on selvä. Ehkä tässä artikkelissa, jollakin tavalla, voit saada vastauksen näihin kysymyksiin.

Rosemary officinalis, rosmariini tai tavallinen (Rosmarinus officinalis) - eräänlainen suffrutescent ja shrubby ikivihreä kasveja rosmariini (Rosmarinus) perheen Lamiaceae (Lamiaceae).

Venäjän kieli on nimeltään rosmariini ja näkymät Rosemary officinalis Rosmarinus officinalis, ja perhe Rosemary rosmarinus.

Lehdet rosmariini havaittu alkaloidit (rozmaritsin), ursolic ja rosmariinihappo, tanniinit ja muut.

In lehtiä, kukkia ja yläosat versot sisältävät eteeristä (rosmariini) öljy ja sen ulostulo riippuen paikka kasvien kasvua - 0,3-1,2% (märkäpaino). Öljyn kertyminen lehdet on kaksi piikkiä: niinä täydessä kukassa aikana hedelmiä abscission.

Eteerinen öljy tämä kasvi käytetään hajuvedet ja kosmetiikkateollisuudessa; lehtiä, kukkia ja nuoria versoja - alkoholialan ja leipomoteollisuudessa.

Tämä öljy on erittäin arvostettu, sillä on antiseptisiä ominaisuuksia ja sitä käytetään hoitoon akne ja furunkuleznoy ihottuma, ekseema, tulehtuneita haavoja, paiseita ja käytetyt m. P. Ja myös, se kiristää ihoa kehon.

Tehdä tällaisen öljyn nuoria versoja, lehdet ja kukat, joka sisältää enintään 2% eteerinen öljy, höyryllä hoitoa.

Seoksessa on erilaisia ​​mausteita Rosemary officinalis sekä muu - nujerrettu rosmariini käytetään ruoanlaitossa mausteena kala- ja liharuokia, säilykepurkkeja, salaatit, kastikkeet, se lisätään sen teen, jne ...

Rosmariini eteerinen öljy on valmistettu kukinnan pensas Rosmarinus officinalis. Johdonmukaisuus on neste ja kevyt, väri ei ole väliä. Tuoreen rosmariini, mutta samalla vakaa kirkkaan kasviperäisten muistiinpanoja.

Yksi ilmaus ominaisuuksia tämän kasvin tarkoittaa, että se on täysin stimuloi juuri niitä aivosolut, jotka ovat vastuussa muistia. Siksi haara pensas pidetään symbolina muistoja. Aromi rosmariini vaihtoehtoisen lääketieteen käytetään vaikka muistinmenetys.

Aikaisempi kreikkalainen opiskelijat ennen Tutkimukset seppeleet rosmariini oksat ja käytti niitä kokeiden aikana parantaa muistia, parantaa keskittymiskykyä ja parantaa henkistä vireyttä. Aromi rosmariini on aina rakastanut tiedemiesten, toimistotyöntekijät ja opiskelijoille, koska se auttaa muistamaan paitsi numeroita ja nimiä, mutta myös vieraita sanoja.

Rosemary kuuluu luokkaan tonic ja seksuaalista tuoksuja.

Kaikki nämä komponentit on suotuisa vaikutus ihmiskehoon.

Tässäkin lämmin, mausteinen ja hyvin intiimi tuoksu on sen aiheet.

Pakollinen tarkastus kaikista eteerinen öljy yksittäisten suvaitsemattomuutta. Voit tehdä tämän, pieni määrä öljyä iholle sisäosassa kyynärpää ja korvien takana (joka syntyi polttaminen olisi ohi muutamassa minuutissa) ja odota 12 tuntia, jos vaiva ei synny, öljy voidaan käyttää turvallisesti.

Rosmariiniöljy ei suositella kuunvaihetautiset alttiilla henkilöillä kouristuksia ja korkea verenpaine, ihmiset, joilla on korkea verenpaine on oltava varovaisia ​​käyttää tätä tuoksua, vaikka epämiellyttäviä tuntemuksia kulkea viimeistään kahden viikon käytön. Kun raskaus on myös parempi käytöstä rosmariini, jolloin saatiin, paitsi kuten edellä on kuvattu. Välttää epätasaista rusketuksen ja auringon voida levittää iholle öljyä alle tunnissa ennen Avoinna su.

Tehokkaana stimulaattori immuunijärjestelmän toimintaa ihmiskehon, tämä öljy on suotuisa vaikutus työn ruoansulatuskanavan, se pystyy paitsi taistella tulehdusta, vaan myös toimia cholagogue.

Tämä rohdosvalmiste, jos ongelmia hengitysteiden, se toimii smyagchayusche ja lievittää yskää.

Aromi rosmariini pidetään "sydän tuoksu." Se säätelee työn verenkiertoelimistön ja sydänlihakseen, ja normalisoi verenpainetta. Kyky rosmariini vähentää tasolle "paha" kolesteroli veressä, ja on anti-skleroottiset vaikutus.

Aromi rosmariini selviytyy edes kipua, joka toimii luonnollisena kipulääke. On suositeltavaa hieroa otsa, temppeleitä ja kaulan lievittää päänsärkyä liittyy stressaavaa tilannetta. Tämä tuoksu on välttämätön osana keinoja hieronta, vuonna aromalampe tai aromaattinen kylpy, jos tavoitteena on rentoutua kehon, jos tunnet lihasten väsymistä ja uneliaisuus.

Tuore ja virkistävä se pystyy myös palauttaa elimistön vastustuskykyä ja lisätä hänen kestävyyttä.

Myös raskaana olevat naiset voivat käyttää tätä öljyä, mutta vain päästä eroon pahoinvointia aamuisin, ja käyttää enintään 5 tippaa kerrallaan, voit myös suoraan tässä tapauksessa hengittää aromi pullosta.

Rosmariini öljy on tehokas väline hoitoon verisuonten dystonia, sitä voidaan käyttää parantamaan aivojen verenkiertoa, päästä eroon silmien väsymistä ja jopa parantaa näöntarkkuutta. Rosemary näyttää tilan pyörtyminen ja auttaa gipotonikam huimaus.

Tunnetasolla, rosmariini öljy voi vapauttaa henkilön turvattomuutta, epäluuloisuutta ja liiallinen ujous. Käyttää tätä öljyä näkyy poststress terapiassa nopeasti palauttaa elämänilon, poistaa psyykkisiä ongelmia.

Ihmiseen, tämä öljy toimii myös positiivisesti, auttaa ajattelemaan selkeästi ja rohkaisevaa loogisia päätelmiä. Jopa okkultismin palvonnan rosmariini, keinona heräämisen alitajuntaan ja intuitiota.

Tämä rohdosvalmiste voi auttaa ja sen jälkeen aktiivisen liikunnan, hän varmasti lievittää kipua ylityöllistettyjä lihaksia. Kanssa on helpompi suorittaa kaikki venyttelyn lihaksia.

Lisäksi eteerinen öljy rosmariini:

 • Käytetään hoitoon sappikivet (liukenee kiviä ja hiekkaa), puhdistaa sappi, lisää sapen eritystä, alentaa kolesterolia veressä.
 • Se stimuloi maksan.
 • Antiseptistä ominaisuudet käytetään ihovaurioita: Mustapäiden ja ihottumaa Leznov furunku-tulehtuneita haavoja (haava), paiseet, palovammat.
 • Parantaa toimintaa mahassa, käytetään hoitamaan maha-jos-hän, dyspepsia, ilmavaivat, ummetus.
 • Estää jäljentäminen hiivafloora ruoansulatuskanavassa.
 • Se on säätelevä vaikutus veren ja lymfakiertoa.
 • Sitä käytetään tulehduksen vastaisena aineena sairauksien ylähengitysteiden.
 • Tarjoamalla kipua lievittävä vaikutus niveltulehdus, lihaskipu, revmatiz-me, osteochondrosis, kihti.
 • Se nostaa verenpainetta.
 • Se stimuloi immuunijärjestelmää.
 • Se on anti-inflammatorinen vaikutus Virtsa-.
 • Säätelee kuukautiskiertoa.
 • Se vahvistaa sydäntä, suonen seinämän, parantaa verenkiertoa raajoissa, osoittautuu Vaeth tulehduksen vaikutukset suonikohjuja, peräpukamat.
 • Se terävöittää kuulo, haju- paranee.
 • Kansanlääkinnässä käytetty unettomuus, vilustuminen, päänsärkyä, migreeniä, epilepsiaa, aivohalvausta, turvotus, belyah, astma, hermostuneisuus, turvotus, sekä parantaa imetyksen imettäville naisille.
 • Lämmin haju voimakas poistaa hermostunut ja psyykkistä rasitusta, paransi rypyt muistia, on tonic vaikutus.
 • Kosmeettiseen käyttöön hoitoon öljyinen ja epäpuhtaan ihon, t. K. Poistaa tulehduksia, sillä on tarkoitus parantaa paikallisten verenkiertoa ja solujen uudistumista. Se estää hiustenlähtöä ja hilsettä.
 • Hieronta: 5-7 tippaa 10 ml kasviöljyä (niveltulehdus, revma-ismi, stressi).
 • Sisäiseen käyttöön :. 2-3 tippaa öljyä 1 tunti lusikka 3 kertaa päivässä (vahvistaa sydäntä, alentaa kolesterolia).
 • Suitsukkeita: 3-4 tippaa (poistaa päänsärky, henkinen suu, uneliaisuus, parantaa muistia).
 • Kylpy: 8-10 tippaa (otettu 2-3 tuntia ennen nukkumaan) tai 7-10 laskee sekoitetaan 10 ml: aan maitoa ja lisätään kylpyyn (stressiä, selluliitti).
 • Sovelluksiin: 7-8 tippaa.
 • Ja pakkaa: 5-7 tippaa litraan lämmintä vettä (palovammoja ja paikallisen PLAY-leniyah).
 • Rikastamiseksi kosmetiikka: 2-3 tippaa 5 g perusteella.

Ja, tietenkin, aromaattinen rosmariini öljy on aktiivisesti käytetty kosmetologiassa. Kun se laskee lisääntynyt eritys rasvainen iho, se auttaa vähentämään ja tasoittaa laajentuneen huokoset ihon topografia. Tämä kasvi välineet palauttaa ihon kimmoisuutta ylemmän kerroksen (iho) ja pehmentää sitä enemmän karkea laastaria. Sitä käytetään myös varhaista hävittämiseen arvet, se näkyy paisetautia iugrevoy ihottuma.

Lisäksi se on merkitty selluliittia vaikutus.

Ja jos haluat nopeasti ja tarkasti aurinkoa, ottaa rosmariini öljyä sisällä (1 tippa öljyä per kuppi nestettä).

Rosmariini eteerinen öljy on myös tunnettu sen edullinen vaikutus hiusten ja päänahan. Se ei vain poistaa hilsettä ja edistää hiusten kasvua, mutta myös pysäyttää hiustenlähtö ja ääniä päänahan, josta tulee enemmän terveitä.

Vahvistaa rasva- tai normaalit hiukset, käytä seuraavaa resepti hiukset peittävät:

Perustana sinun täytyy ottaa 10 ml jojobaöljyä ja 20 ml rypäleen siemenöljyä. Perusteella kaataa 2 tippaa rosmariini öljyä, 2 tippaa kalmoruokoa öljyä ja 1 tippa koivuöljyä ja Bay. Saada varoja tarvitse hieroa osaksi hiusten juuria, ja kattaa hänen päänsä muovinen korkki ja siellä 60 minuuttia, huuhtele lämpimällä vedellä.

Vahvistaa hiukset kuivina ja hauras perustana on otettava 10 ml seuraavaa öljyt avokado, jojoba, Australianpähkinät. Sitten lisätään 2 tippaa rosmariini öljyä, ylang-, makea ja 1 tippa kamomilla öljyä, Birch Bay. Seuraavaksi toimi edellisessä resepti.

Jos haluat sekoittaa eteerisiä öljyjä shampoolla, sitten naisten tummat hiukset sopivat seuraavaa reseptiä. Täällä perusteella on tarpeen ottaa 100 ml shampoo hiustyypeille ja lisätään 6 tippaa rosmariini öljyn ja karitsointi pyrstö, ja 4 tippaa sitruunaöljyä, ja villi porkkana. Kaikki perusteellisesti ja lääkkeiden sampoo on valmis.

Vahvistaakseen heikentynyt hiukset tekevät naamio rosmariini: sekoita hieman suolaa ja 1 tippa öljyt rosmariini, basilika, mustapippuri, 2 tippaa ylang-ja 2 munankeltuaista. Tämä maski on sovellettava hiukset ja pestä pois 30 minuutin kuluttua. Voit asettamatta maskia, vain pestä hiukset tällä seoksella sijaan shampoo.

Jos olet uusi eteeristen öljyjen käyttö, aloita että tippua tippa rosmariini öljyä hänen puinen kampa ja kampaa hiukset yksinkertaisesti se edistää paitsi selkeyttä ajattelun ja hyvällä tuulella, mutta myös vahvistaa hiuksia.

Kokeile, ehkä mausteinen katkeruus rosmariini - se on juuri sitä mitä tarvitaan.

Käyttö tämän kasvin merkitsee ihanteellisia rasvainen ja epäpuhdas iho altis akne ja comedones. Se auttaa vähentämään liiallista tali, auttaa kapea huokoset ja ehkäisee muodostumista akne ja Mustapäiden naamasi.

Myös, kiitos sen antiseptinen, antibakteerinen ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, rosmariini öljy voi puhdistaa ihoa nykyisten vaurioita, ja erityisesti tarjota parantava vaikutus ihon sairauksissa, kuten ekseema, dermatiitti, paiseet, ja muut krooniset tulehdukselliset ihottumat.

Lisäksi rosmariini öljy on kyky kohdistaa ihoa ja liuota kaikki erilaiset arvet, joita voidaan menestyksellisesti käyttää tätä poistamaan särmät ja paikkoja jälkeen akne.

On yleisesti suositellaan aknen hoidossa. Tämä on yksi niistä harvoista tapauksissa, joissa ainetta voidaan käyttää puhtaassa muodossa, silmiinpistävää kohta aivohalvauksia suoraan hoidettavalle alueelle. Mutta yhdessä perusöljyjen, sillä ei ole vähemmän vaikutusta. Esimerkiksi, rkl musta kumina öljy yhdistää kaksi tippaa rosmariini öljyä. Sen parantavia ominaisuuksia tappaa bakteereita, poistaa tulehdusta ja nopeuttaa haavojen paranemista.

Rosemary eteerinen öljy terapeuttisia ominaisuuksia

Rosmariini eteerinen öljy on luultavasti yksi suosituimmista eteerisiä öljyjä kustannuksella monenlaisia ​​sen soveltamista. Tämä öljy ihmiset alkoivat käyttää pitkään, mikä johtui ennen kaikkea sen kyky lisätä valppautta ja auttaa hengityselinsairaudet, edistää hiusten kasvua ja vähentää kipua tehokkaasti.

Syntymäpaikka rosmariini, joka tunnetaan sekä rosmariini officinalis, on läntisen Välimeren. Tämä tuoksuva ikivihreä pensas viljellään (lähinnä mausteena) ympärille

Välimeren alueella, Vähä-Aasian, Etelä-Yhdysvalloissa sekä Kaukasuksella, Krimillä ja Kaukasuksella. Biologisesti Rosemary kuuluu samaan perheeseen kuin minttu, basilika, myrtti, laventeli ja salvia. Eteerinen öljy joka on saatu lehdistä rosmariini.

Rosmariini on käytetty antiikin ajoista lähtien paitsi kulinaarinen, lääke- ja kosmetiikka. Sitä käytettiin uskonnollisia rituaaleja, hääseremoniat sekä muinaisessa Egyptissä rosmariiniuute korvattiin suitsutuspihkaa uhreja niitä eri seremonioita.

Parantavaa voimaa rosmariini on selvin, kun sitä käytetään eteeristä öljyä. Koostumus olevan öljyn suuria määriä komponentteja, kuten kamfeeni, pineenejä, limoneeni, kamferi, paratsimol, sineolia, borneoli, bornylacetate, linalooli, terpineoli, ja niin edelleen.

Rosmariini eteerinen öljy käytetään hoitoon vatsavaivoja, suun hoito, poisto ja ehkäistä stressiin, aktivointi aivojen ja näön. öljyaineosien tekee ihon ja kynnet terveellistä ja vahvat. Rosmariiniöljy auttaa torjumaan sieni-infektioita. Rosemary eteerinen öljy desinfioi ja kosteuttaa ihoa, parantaa sen ravitsemukseen ja auttaa palauttamaan vaurioituneiden solujen siis käyttää kotona kosmetiikassa. Se on tunnettu sen antioksidantin ominaisuuksia.

Alle useita mahdollisia käyttötapoja rosmariiniöljy lääkkeenä:

Rosemary eteerinen öljy - lääkinnällisiä ominaisuuksia

 • Huumeriippuvuus: yksi tippa eteerinen öljy on hierotaan kulmakarvojen ja antaa potilaalle päivittäin hengittää suoraan pullosta.
 • Lymfadeniitti hieronta refleksi olevia ylöspäin yksi tippa öljyä useita kertoja päivässä nopeasti vähentää tulehdusta ja parantaa imunesteen.
 • Ahdistuneisuushäiriöt: tippa öljyä kämmenten ja hierotaan hierovat nenän ja suun noin minuutin.
 • Niveltulehdus ja nivelrikko: hieronta tuhoalueilla tipalla öljyä yksi hieronta istunto.
 • Bellin halvaus (kasvojen hermovaurio): eteerinen öljy rosmariinikäytettynä aromalampe ja tekee päähieronta ja otsa, kaikki ei ole huono rentouttaa ja antaa rauhallinen ..
 • Keuhkoputkentulehdus: Steam hengitettynä eteerisiä öljyjä tai hengittämästä sen höyryjä suoraan pullosta, ja hieronta rinnassa ja kurkun alue tippa öljyä, antaa erinomaisen terapeuttisen vaikutuksen ..
 • Sienitaudit: Suussa käytettäväksi valmiina kapseleita eteerinen öljy rosmariini. Ulkoiseen käyttöön öljyä hierotaan teennäinen 2-3 kertaa päivässä.
 • Selluliitti hieronta ongelma-alueita kerran päivässä pitkään, auttaa polttamaan toivottuja rasvaa, tekee ihon pehmeäksi ..
 • Ehkäisy ja hoito stressin: hengittää öljyhöyryä pullosta, hierotaan ihoon maksassa alueella, ja myös kurkussa ja kainaloihin.
 • Väsymys jaloissa: hieronta eteerinen öljy 1-2 tippaa 1-2 kertaa päivässä.
 • Kylmä: käytä eteerinen öljy kapselit suun kautta antamiseen, sekä hierontaa aktiivisia pisteitä kuin acupressure.
 • Tunne epävarmuus itsessään: hiero pisara öljyä kämmenten ja sitten hieroa ympärillä nenän ja suun. Se myös auttaa pääsemään eroon sekaannusta hänen mielessään, esimerkiksi julkinen puhuminen.
 • Ummetus: ota kapselit rosmariiniöljy sisällä ja tehdä hieronta rosmariiniöljy alavatsan. On tarpeen hieroa öljyä vatsan iholle myötäpäivään.
 • Yskä: hieromalla rinnassa ja kurkussa tippaa eteeristä öljyä useita kertoja päivässä, ennen puhkeamista helpotusta.
 • Hilse, hiustenlähtö ja öljyinen hiukset: muutama tippa öljyä sekoitetaan tavanomaisen shampoo ja huuhtele hiusten pesun jälkeen vedellä, johon on lisätty rosmariini öljyä.
 • Sokeritauti: hiero 1-2 tippaa öljyä alueella haima, sekä tekee inhalaatiokertoja päivässä eteerisiä öljyjä.
 • Kuten diureetti rosmariini eteerinen öljy hierotaan munuaiset ja virtsarakko.
 • Kun pyörtyminen uhri nenä tarjottimia pumpulia kasteltu rosmariini öljyä. Se toimii paremmin kuin ammoniakkia.
 • Väsymys ja päänsärky: hengittää öljyhöyryjä ja hankausta jaloillaan.
 • Alhainen verenpaine: hengittämisestä öljyhöyryjä ja sydämen hieronta ala on useita kertoja päivässä.
 • Kuukautiskierron häiriöt: Rosmariiniöljy käyttää päivittäin hieromalla pisara sukuelinten alueella ja jalat.
 • Lihasdystrofia: 2-4 tippaa öljyä hierotaan ongelma-alueet 1-2 kertaa päivässä.
 • Infektiot hengitysteiden hieronta rinnassa, kurkussa ja pysäyttää lisäämällä muutama tippa öljyä.
 • Schmidt oireyhtymä (tireoadrenokortikalnaya vajaatoiminta) hieronta aktiivinen kohtia jalka on 1-2 tippaa rosmariini öljyä.
 • Sinuiitti: höyryjen eteeristen öljyjen tai hengittämästä se suoraan pullosta. Lisäksi, hierottiin poskiontelon alueen lisäämällä yksi tippa öljyä.

Varotoimenpiteet eteerinen öljy rosmariinin

Rosemary eteerinen öljy koska tehoaineesta se on melko tehokas lääke, mutta se on useita haittavaikutuksia. Ensinnäkin tämä koskee kotitalouksien käyttämästä öljystä.

Tässä tapauksessa se voi ärsyttää limakalvoja, allergisia reaktioita ja jopa myrkyttää (jos yksittäisten intoleranssi). Allergia kosmetiikkaa.

Siksi nimittää rosmariini öljy kapselit oraalista käyttöä varten pitäisi olla lääkäri, testauksen jälkeen siirrettävyys öljykomponenttien.

Ulkokäyttöön eteerinen öljy rosmariinin on paljon turvallisempi, mutta herkkäihoisille tulisi käyttää öljyä varoen, alussa hoidon katsomassa reaktio ihon pieni osa sitä. Kuten kaikki muutkin eteerinen öljy, rosmariini öljy on suositeltavaa sekoittaa operaattorin öljyä. Yleensä käyttää kookos tai muita kasviöljyä.

Käyttö eteerinen öljy rosmariini raskaana oleville ja imettäville naisille ja lapsille jopa 3 vuotta on mahdollista vasta kuultuaan asiantuntija.

Rosmariini eteerinen öljy kamppailussa kauneuden

Rosmariini, yhdessä muiden eteerisiä öljyjä käytetään usein kosmeettisiin tarkoituksiin.

Hänellä on laaja toiminta, koska sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja joukko hivenaineita.

Täten ensisijaisesti aromaattinen öljy rosmariini antamaan käytetään hiusten kiiltoa, volyymi ja terveyttä.

Jos sinulla ei ole aikaa pitkien menettelyjen, rosmariini öljyä voidaan lisätä huuhteluvesi hiukset vettä. Voit tehdä tämän, lisää muutama tippa rosmariini viileässä vedessä ja huuhtele hiuksiaan. Siksi, että lämpötila sijaan hiukset hiutaleet pysyä yhdessä, hiukset on kiiltävä, notkea, kaunis, hajuisia tuore kirkkaan muistiinpanoja villejä yrttejä.

Kuten hyvin, se voidaan lisätä sampoot ja naamiot, rikastuttaa heitä huomattavan ominaisuuksia tämän kasvin. Jos aika hiustenhoitotuotteita tarpeeksi, niin paras vaihtoehto on soveltaa rosmariini hiukset naamarit.

Sellaiset maskit ovat täydellinen omistajia heikentynyt, vailla elinvoimaa, tylsä, split päättyy.

Sekoita useita tippoja rosmariini eteeristä öljyä 30 ml: ssa perusöljyä tai seos (tämä voi olla mitä tahansa öljyä, sopii sinulle - avokado, jojobaöljy, kookosöljy, aprikoosi, persikka, viinirypäleen siementen öljy, ja niin edelleen). Kevyesti sekoittaen ja kuumenna syntynyt massa vesihauteessa.

Levitä öljyä päänahan, yrittää olla jää yhden ihoa. Jäljelle jäänyt öljy levisivät hiusten pituus, eivät unohtaa split päättyy. Laita kelmu ja kupu pään nenäliinalla. Tyypillisesti tämä maski on säilytettävä hiukset noin 40-50 minuutin kuluttua pese.

Säännöllinen käyttö tällaisen menettelyn (1 kerran viikossa muutaman kuukauden) vahvistaa hiuksia, antaa heille paistaa, estää poikkileikkausta kärjen.

Vain rosmariini käytetään usein osana hilseily ja vartalokääreitä.

Sekoita useita tippoja rosmariini 3 ruokalusikallista merisuola 3 ruokalusikallista sininen savi, ja 1 rkl perusöljyä.

Sekoitetaan huolellisesti, hieronta seos huolta, erityisesti vaikuttaa selluliittia paikka.

Tämä mahdollistaa paitsi vähentää rasvasolujen johtaa ylimääräinen neste iholta, mutta myös uudistaa ihoa, antaa sille elastisuutta ja sävy. Kun tällainen kuorinta on aika tehdä kelmuun rosmariini ja oranssia öljyä.

Tässä yhdistelmässä sinun tulee käsitellä kaksinkertainen isku ylimääräistä tuumaa. Perustana kääreeseen voivat olla erilaisia, esimerkiksi kahvia kakkua, tai niin suosittu Japanissa, rakkolevä, kuten savi ja jopa hunajaa!

Sekoitetaan yhtä suurina määrinä rosmariini öljy ja makea appelsiini, ja lisätä perusöljyn nopeudella 1 tippa per 10 ml: lla substraattia. Lisää saatu seos valittuun ainesosa kääreet, sovelletaan iholle ja kääritään useita kerroksia syötävä kalvo.

Menettely kestää vähintään 40 minuuttia, pidettiin merkittävää tulosta kerran viikossa useita kuukausia. Muutaman viikon huomaat, että selluliittia perääntyä, kehon muotoihin selviävät, ja ihon tiukempi ja kiinteämpi.

Rosemary vastaan ​​akne ja ryppyjä.

Jos olet kamppailevat akne ja Mustapäiden, se on parempi kuin avustaja Rosemary on hyvin vaikea löytää.

Hänen pitkään käytetty kosmetiikassa varten aknen hoidossa, säätö talirauhasten ja antaa ihon säteilyä ja tuoreutta.

Helpoin tapa käyttää rosmariini - lisää vain muutama tippa vanulapulla jälkeen sekoittamalla se perusöljyä, ja hiero ihoa.

Syvempää puhdistava vaikutus, erittäin hyvä käyttää rosmariini yhdessä vihreä savi. Säännöllinen käyttö tämä resepti ei vain päästä eroon Mustapäiden ja comedones, mutta myös vähentää niiden ulkonäkö minimiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin