Rose floribunda kuva

Roses floribunda lajikkeen kuva kuvaus

Tea-hybridilajikkeiden lisäksi floribunda-ruusut ovat ylivoimaisesti suosituimpia. Niitä on helppo hoitaa, niillä on korkea roiskeenkestävyys ja vastustuskyky ruusujen tyypillisiin sairauksiin, lisäksi suurin osa heistä kukkivat keskeytyksettä lähes pakkaselle asti. Nykyään artikkeli on omistettu kuvaus floribunda ruusu lajikkeita. Valokuvat auttavat sinua paremmin navigoimaan lajikkeiden monimuotoisuutta ja ehkä valitsemaan puutarhan suosikki.

Roses floribunda ja niiden ominaisuudet

Floribunda-ryhmään kuuluu monia lajikkeita, sen kukat ovat väli-asema tee-hybridi-ruusujen ja polyanthuksen välillä.

Tuoreita artikkeleita puutarhasta ja puutarhasta

Hylsyjen korkeus on jaettu kolmeen alaryhmään:

 • matala (jalkakäytävät) - pensaat saavuttavat korkeuden noin 40 cm;
 • keskimääräinen korkeus - 0,6 m 0,8 m;
 • korkea - 100 cm ja yli.

Ehkä mikään muu ryhmä ei ole niin erilaista väriä, ja kirkkauden kannalta se selvästi ylittää muut ryhmät. Ruusut floribunda ovat yksinkertaisia, frotee, semi-kaksinkertainen kupit, kupit, litteä, pikari, kerätään monikukkaisia ​​tai pienikukkaisia ​​kukintoja. Niiden tavallinen koko vaihtelee 4-9 cm.

Useimmat lajikkeet kukkivat jatkuvasti tai kolmessa aallossa. Kirkkaat kukat avautuvat samanaikaisesti useisiin paloihin, ja useimmat lajikkeet ruusut floribunda kukoistaa joko jatkuvasti tai on kolme kukinta-aaltoa.

On syytä lisätä, että nämä kukat ovat erinomaisia ​​talven kovaa, sateen ja tautien vastustuskykyä, ja suurimmassa osassa niitä voidaan jäljentää pistokkaasti.

Eri maissa on tämän ryhmän eri värien nimet, niitä kutsutaan myös yksinkertaisesti "kukkakorviksi" tai "klusteriruusuiksi, joissa on kukintoja".

Puutarhanhoitajien mielestä on runsaasti värejä ja floribunda-ruusun herkkä tuoksu, joten puutarhurit pitävät sen tärkeimpiä etuja koko kesän kauden kestäessä. Lisäksi ruusun kukat eivät ole hajallaan yksitellen harjanteessa, ne koristelevat, kokoontuvat reheviin ryhmiin. Lämpämpään vyöhykkeeseen saadaan erityisiä kasvilajikkeita, jotka on sovitettu ilmasto-olosuhteisiin.

Valtava valikoima lajikkeita tämän ruusu teki hänelle usein kävijä puutarhojen ja kukkapenkkien kukkivien viljelijöiden. Tavallisesti valinta vähenee siihen luokkaan, jossa ulkoiset ominaisuudet yhdistyvät vaatimattomuuteen.

Luettelo suosituimmista sisältää:

Pure white goby -nuput kutsuvat runsaalla aromilla. Pensaita, joiden korkeus on 0,9-1,0 m, peitetään tummanvihreillä kiiltävällä lehdellä. Kukat muodostavat harjoja 11-15 silmukasta. Carte Blanche on erinomainen jäänkestävyys.

Lajike kasvaa 60-70 cm: iin, sen tummat emeraldlehdet näyttävät houkuttelevilta, mutta tämän lajin tärkein "kohokohta" ovat siniset ja lempeät lila-kukat. Budot ovat keskikokoisia, terryjä, jotka on kerätty reheviin kukintoihin. Tämä on hyvin koristeellinen lajike, mutta samalla erittäin herkkä, haavoittuva sairauksien, tuholaisten ja ilmakehän olosuhteissa.

Rosa Samba Pati kuuluu floribundan ryhmään, mikä tarkoittaa "runsaasti kukoistavaa". Lajike täysin oikeuttaa tämän nimen, koska kukinta kestää melkein koko kesän. Tämän lajikkeen varren väri aukon alussa on keltainen, jossa on kirkasta reunaa terälehtien reunoja pitkin. Kun kukka kukkii, kukka tulee kirkkaanpunaiseksi vaaleilla keltaisilla nauhoilla. Kukan koko täydellisessä liukenemisessa on noin 8 senttimetriä. Samba-ruusun aromi on lähes olematon. Korkea, samba-ruusu kasvaa 90 senttimetriin. Holkki on pienikokoinen, ei yli 60 cm leveä. Lehti on kiiltävä, tummanvihreä.

Lajike Rosa Samba on vastustuskykyinen jauhemaisen hometta ja mustan pisteen, se sietää huuruja hyvin, ei ole liian vaativa tarkkailla viljelyä agrotechnics. Ruusu on sateen kestävä, kukat eivät kadota värejä auringossa, ne tummuvat. Leikkokukat pystyvät seisomaan veteen ilman ulkonäön menetystä 15 päivään saakka.

Kaunis valkoinen floribunda, vaikkakaan ei runsaasti kukkivat. Budot ovat tyylikkäitä, tee-hybridi-ruusuja, ne näkyvät yksi kerrallaan tai pienissä harjissa. Ne avautuvat hitaasti, ne pitävät muodon pitkään. Kukkia kermanvärin alussa, sitruuna keskellä, myöhemmin - puhdas valkoinen. Syksy kukkii enemmän kuin ruusu floribunda - harja on suurempi (jopa 9 väriä), kukat ovat pienemmät. Lehti on tumma, kiiltävä, haara haarautunut, vahva.

Tuoreita artikkeleita puutarhasta ja puutarhasta

Upea, vanha ja todistettu floribunda-ruusu. Circus-lajikkeita on runsaasti, niitä erottuvat paksukukkaisilla kukilla, joissa on monivärisiä terälehtiä. Kukkien halkaisija on 7 - 8 cm, ne kerätään kukintoihin 3 - 10 kpl. Pensaat ovat korkeat, tiheät 0,8 - 1,2 m, tummanvihreät kiiltävät lehdet. Runsas kukinta koko kesän ajan. Korkea talven kestävyys ja hyvä vastustuskyky sairauksille.

Houkuttelee itsensä huomion kirkkaalla ja kirkkaalla pukeutumalla. Kukat ovat tummanpunaisia, kupin muotoisia, halkaisijaltaan 6 - 7 cm, kerätyt suurissa harjissa. Kukinta jatkuu kesällä ja syksyllä. Pensaan keskipitkä, 0,7-0,9 m korkea, lehdet tummanvihreät kiiltävät. Sosiologisesti sietää kaikenlaisia ​​huonoja sääolosuhteita, taudin kestävyys on hyvä, talvipäiväinen lajike, mutta talviloma on edelleen välttämätön.

"Jäävuori" - vaaleanvihreät silmut on kerätty rasimiin suuria kukintoja. Kukat kukistuvat muutaman viikon sisällä, ne ovat valkoisia - kumpupilvien väri aurinkoisena päivänä, joskus vaaleanpunaisella värillä. Kukkien halkaisija on 6 cm, niiden muoto on tasainen, keskiraset ovat lyhyempiä kuin ulommat. Lehdet ovat vaaleanvihreitä, kiiltäviä, pieniä eivätkä lukuisia. Kruunun muoto on pyöristetty, korkeus on 1,2-2,2 m. Lajikkeen haitta on lehtien sieniherkkyys; sairaudet ja huono likaantuminen.

"Kiss" - kukkia suuri, pikari, yksinäinen (harvemmin 2-3 kpl), heikosti kuivattu, pehmeä, lohen-vaaleanpunainen mattaväri. Makhrovost 25-35 terälehteä; avaa hitaasti, muuttumatta väriä, seisoo maljakko 9-12 päivää. Lehdet ovat mattoja, pyöreitä, vihreitä, ruskealla reunalla. Pensaat ovat keskikokoisia, leveästi repeytyneitä, jopa tukevat pedit, 45-60 cm, peitetty erittäin pienillä piikillä. Lajike on vastustuskykyinen jauhemaista hometta.

Rosa floribunda Leonardo da Vinci

Runsaasti pitkiä kukintoja erottaa talvella kovettunut lajike "Leonardo da Vinci". Sen keskimäärin 7-8 cm: n kukat ovat kirkkaan vaaleanpunaisia, kukka runsaasti ja ota puutarhureita pitkään. Ne ovat hieman tuoksuvia, gustomahrovye, kerätään pieniä kukintoja tai yksinäinen. Paksut pensaat ovat korkeita 70 cm - 110 cm. Tätä lajiketta käytetään leikattaessa kasveja, reunuksia ja ryhmiä.

"Mercedes" on granaattiomenaisen punaisen värinen ja kauniin muotoinen kukkakimppu. Ne eivät polta auringossa eikä niillä ole heikko tuoksu. Kompakti, 80 cm korkea holkki, ampuu pienellä määrällä piikkejä ja kirkkaanvihreä kirkkaat lehdet sijoitetaan. Nupujen välinen ero on, että ne kukoavat hyvin hitaasti. Kasvi on sienitautien vastaista ja suositellaan tislaukseen.

Tämä vanhin Floribunda-ryhmän valikoima luotettavan, ongelmattoman ruusun mainetta tarjoavat edelleen maailman suurimmat suuret taimitarhat. Kukat ovat tulisia punaisia, lieviä, keskikokoisia ja vähäisiä aromia. Pensaat, joiden korkeus on jopa 70 cm, lähtee runsaasti vihreää loistaa pronssin ulosvirtauksella.

Lajikkeiden rose floribunda. Kuvaus ja valokuva

Tämä jako on ehdollinen, sillä ei ole selkeitä sääntöjä ja lakeja. Yksi ja samanlainen floribunda voi johtua useista ryhmistä. Esimerkiksi "Deep impression"(Kuva oikealla) voi johtua ryhmästä, jossa on kukkia, joilla on värikkäitä terälehtiä tai keskikokoisia ruusuja (korkeus jopa metrille). Tämä jakautuminen ryhmiin mahdollistaa paitsi suuntautumisen paremmin lajikkeisiin, mutta säästää aikaa lajikkeen valintaan kukkapuutarhassa.

Valittaessa lajiketta on muistettava, että kasvattajat ovat parin viime vuosikymmenen aikana olleet huolissaan ruusun terveysongelmista ja tartuntatautien vastustuskyvystä. Siksi useimmat uudet lajikkeet kauneuden ohella ovat resistenttejä useille patogeeneille (jauhelihalle, mustalle lehtipisteelle, hajuhilseille ja muille). Lisäksi viimeisten vuosikymmenien aikana floribundan valinta on suunnattu parantamaan sen jäätymisvastusta ja talven tukevuutta. Tämän ansiosta monet lajikkeet talvella Keski-Venäjällä, välttäen suojaa talvella, säilyttää lämpötilat jopa -28 -29 astetta.

"Tocade" (Tokad)

Floribunda, jonka ranskalaiset kasvattajat ovat luoneet, ikään kuin tarttua Ranskan sieluun ja sen satunnaiseen luonteeseen. Lajittele (hänen kuvansa voidaan nähdä oikealla) voidaan kutsua ihanteelliseksi:

- suuret kaksinkertaiset kukat, joiden halkaisija on 10 cm;

- kevyt, huomaamaton aromi;

- korkea taudin kestävyys (keskimääräinen keskiarvo);

- tiheä kirkas lehvistö;

- suuret korkeat holkit (yli metrin);

Mutta kaikki tämä "petokset" verrattuna ainutlaatuisiin väreihin. Lehtien taustalla on herkkä kermainen sitruunankeltainen, ja taustalla kirkkaan punaiset raidat ovat häikäiseviä. Joskus ne ovat niin leveitä, että ne tarttuvat lähes koko terälehtiin. Lajike "Tocade" koristelee kaikki ruusukkeet ja soveltuu myös soololannoitteisiin.

Ruusu, joka nimettiin nero-taiteilijan Henri Matissen mukaan, jakoivat maanmiehensä.

Tämä nousi, kuten päällikön maalaukset, välittää tunteita värin ja muodon kautta. Terryn suuret kukat voivat olla yksittäisiä, ja ne voivat kukkia 5-7 kpl: n kukinnosta. Vaaleanpunaiset tai valkoiset raidat peittävät vadelmas terälehdet muistuttavat impressionistisia maalauksia ja kevyen marjan maku täydentää kukan täydellisyyttä.

Pensaat ovat korkeat, joskus jopa yli metrin, mutta yleensä 80-100 cm.

Rose on tilkkutyö ja sairauksia kestävä. Rosa Henri Matisse kuvataan oikealla puolella.

"Camille Pissarro" ("Camille Pissarro")

Lajike on nimetty ranskalaisen Impressionistin Jacob Camille Pissarron kunniaksi, joka pystyy kuvaamaan auringonvaloa ja kevyttä tuulta. Sama saman niminen ruusu: kevyt ja lämmin, aurinkoinen.

Terrykukat, joiden halkaisija on 7-8 cm, kerätään pienissä kukinnossa (enintään 3 kpl) tai ne asetetaan yksittäin. Suuri holkki, jopa metriä, peittää tumman kirkkaat lehdet, joka toimii erinomaisena kehyksenä kukkia varten.

Väris terälehdet «Camille Pissarro» lämmin keltainen, sitruuna tai vaaleankeltainen. Niissä kevyet lyönnit, kuten harjalla, on merkitty punaisilla ja vaaleanpunaisilla raidoilla. Joskus floribundan terälehtien reunat ovat pehmeitä vaaleanpunaisia.

Hyvällä ruokinta ja karsintaa ruusu kukkii koko kasvukauden vasta syksyllä. Puute lajike - heikko halla nousi välttämätöntä suojaa talven. Lähetä ruusu Camille Pissarro voi olla vasemmalla valokuvan.

Epätavalliset floribunda kirkkaan värikkäitä terälehtiä, nimetty ranskalaisen näyttelijän Michel Serres, houkuttelee ja vetää katseen. Kerätään harja, osittain kaksinkertainen kukkia, pinkki-aprikoosi väri Crimson koskettaa suotuisasti verrata vihreä kiiltävä lehtineen. Silmut kartiomainen muoto, halkaisija kukka 7-9 cm, kukinta runsas, remontant.

Korkeus holkin noin metrin, leveys 60-70 cm.

«Rose des Cisterciens» ( «Rose de sistersiläisluostaristaan")

Mestariteos Ranskan valinta - Terry floribunda suurilla kelta-vaaleanpunaiset kukat, antoi miellyttävän hedelmäinen tuoksu ja kukkivia koko kauden. Ominaista lajittelee - leikatun reunan terälehdet, mikä kuten ruusun pioni. Kukat kerätään kukinto harjalla.

Korkeus 100-110 cm holkin, lehtien on kirkas, himmeä. Sieni- infektio keskellä. Lajike on hyvä vastustuskyky pakkasta, mutta Keski-Venäjällä, ruusu on tarpeen kattamaan talvella.

Floribunda Rose de sistersiläismunkki näkyy kuva oikealla.

Variety British valinta (2010), on mielenkiintoinen paitsi hieno kaksinkertainen kukkia, on veistetty reunat terälehdet, ja muutos kukan väri (kuvassa alla)

Nuppuja ja kukkia alkaa kukoistaa tummanoranssi punainen sävy. Edelleen kehittää, tulossa aprikoosi värinen terälehtiä, joka väistyy kirkkaan oransseja, ja kun nousi haalistuu, terälehdet puolestaan ​​vaaleanpunainen.

Koska 4-10 kukinto kukkia samalla alalla löytyy eri värejä ruusuja.

Jatkuvan kukinnan, kestää erinomaisesti härmän, musta lehtiä spot ja sateen tehdä «Easy Does It» houkuttelevampaa puutarhurit. Ei mikään ole lajikkeen nimi, joka tarkoittaa käännettynä "Tämä on helppo tehdä."

Pensas riittävän korkea (80-90 cm), vihreät lehdet, kova. Kukat miellyttävä hedelmäinen tuoksu.

WHITE ja kerma GRADE floribunda

«Walesin prinsessa» ( «Walesin prinsessa")

Valkoinen väri on semidouble (30 lohkoa) floribunda markiisit kuin uutta lunta. Kerätään kukinto 3-9 kappaletta pikari nuppuja, kukkia tullut lähes lautasen muotoinen. Halkaisija on 5-6 cm kukka, jatkuva ja runsas kukkien peiteholkki ylhäältä alas. Kevyt kukkien tuoksua, jossa tuoksuvat ruusun ja maailmoja.

Korkeus holkin 60 -80 cm: n, se on helppo muodostaa, se voidaan antaa pallomainen muoto. Lehdet vihreät, hieman kiiltävä.

Puute erilaisia ​​- huono vastustuskyky musta piste ja sade: lumivalkoinen kukat pian menettävät valitus. Rose tarvitsee sen suojassa talven.

Grade «Walesin prinsessa» omistettu prinsessa Diana, ja osa tuotosta myynnistä tämän floribunda hyväntekeväisyyteen sekä kuin prinsessa. Oikeanpuoleinen kuva.

Mitä ei tapahtunut maailmassa jalostukseen. Eräs tunnettu lääkeyhtiö valitsi floribunda vaihtelua ja nimesivät sen kunniaksi ... aspiriini! Esittely lajikkeiden nousi oli omistettu satavuotisjuhla vapauttamista kansanparannuksessa.

Väri täysin kukinta nuppu floribunda tietenkin, valkoinen, kiiltävä. Ja tässä alussa kukinta puoliväliin nousi hieman punertava sävy. Samaa sävyä voidaan havaita, kun ruusut kukkivat pilvisellä säällä.

Bush keskimääräinen korkeus 60-80 cm, mutta tiukka ja leveä, joskus saavuttaa 80-90 cm leveä.

Kaksinkertainen kukkia, 6-8 cm halkaisijaltaan, kootaan multiflorate kukinnon (värit 5-15). Ruusu kukkii vuolaasti niin, että holkki ylhäältä alas on täynnä kukkia. Kukinta pitkä, loppuun asti kestävälle kasvukauden.

«Aspiriini Rose» (kuvassa vasemmalla) on vastustuskykyinen musta lehtilaikkutautien, härmän ja sade, mutta talvella, Bush on parempi turvakoti (erityisesti alueilla, joilla on vähän lunta talvet).

Lajike voidaan käyttää raja kasvin.

Herkkä, ilmava, tyylikäs, puoli koko bloomed floribunda nimensä. Kasvattajat Ranskassa, romanttinen, kuten kaikki ranskalaiset, ovat luoneet taideteos.

Kermainen keltainen silmut, aukko, paljon kevyempi, ja kukan saa värin norsunluun kerma ja vaaleankeltainen. Halkaisija kukkia jopa 10 cm. Kukinta remontant, pitkä, runsas.

Korkeus kopaktnogo bush - 70-80 cm, lehtien väri on vaalean vihreä. «Ledy Romantica» on lisääntynyt kestävyys härmän, musta piste, ja virusinfektiot. Asteen pakkasta ja lunta talvisin voi mennä ilman suojaa.

Gustomahrovye ruusu vaaleankermanvärisenä terälehtiä, jotka ovat lähempänä keskustaa tulla kermainen keltainen tai punertava sävy, koristaa kukkapenkit tai sopivia solo lasku.

Tämä, kuten pitsi kauneus, ei mammanpoika hauras: se on lähes ole altis härmän ja musta piste. Paitsi «Cream yltäkylläisyyden» tuskin vaurioitunut Doge - harvinaista ruusut kirkkaita terälehtiä.

Lajike kukkii runsaasti koko kasvukauden, mieluummin kasvaa koko auringossa. Näkyy kuvassa oikealla.

Joukossa floribunda lajikkeet ovat terälehdet lila, violetti tai laventeli väri on osittain kaksinkertainen ja kaksinkertainen ruusut, keskitason ja korkean ulottuvuuksia. Mutta on myös alhainen (fileet) muodossa, eivät ylitä korkeutta puoli metriä.

Mielenkiintoinen piirre monissa "sininen" floribunda lajikkeita terälehtiä ne voivat vaihdella kasvupaikan koostumus maaperän ja jopa sääolosuhteet. Yksi ja vaihtelua eri vuosina voivat kukkia eri värejä.

Slabomahrovaya Rose, jonka korkeus 80-90 cm, luomista kasvattajien Britannian kymmenen vuotta sitten. (Kuvassa vasemmalla) Vaikka pieni määrä terälehdet kukka ja pieni koko (4-5 cm), tuotemerkin heti voitti rakkautta ja suosiota.

Kun kukka on täysin paljastanut, näkyvä kirkkaan keltainen heteiden, erottuva terälehtiä, se tekee väreistä elävämpiä ja mieleenpainuva. Värisävy keskeinen lohko kevyempi kuin reuna, joskus melkein valkoinen. Se vaihtelee väri reuna terät: ne voivat olla kylmästä vaaleanpunainen kirkas violetti tai lila. Lisäksi jokainen yksittäinen terälehti ei ole yhtenäinen sen väri: se on lähempänä keskellä pari sävyjä vaaleampi.

Yllättäen romanttinen sort floribunda täydentää otsikko käännettynä: "Olen koti-ikävää sinulle." Näennäinen hauraus ruusu on petollinen - se kasvaa hyvin pelottomuus vyöhykkeellä 6. Myös «sininen sinulle» Kestää hyvin sieni-infektioita. Erikseen on huomattava nousi tuoksu: voimakas ja merkitty, hän samalla on hoikka ja huomaamaton muistuttava haju joidenkin lajikkeiden teetä ruusuja.

Hillitseminen ruusu, korkeus vain 40-50 cm, voittaa sen kauneutta ja koristella tahansa kukkapenkkiin koristeellinen ja kukkivia kasveja sekä sopivia säiliöitä, terassit ja parvekkeet.

Pieni, halkaisijaltaan 5-6 cm, gustomahrovye laventelin kukkia näihin värisävy voi menettää väri ja kelmetä. (Kuvassa oikealla)

Edut lajikkeet - runsaasti pitkiä, tai lähes hajanaiset kukinnat (yleensä kahdessa vaiheessa), hyvä talvi sitkeys, kestävyys lehtilaikkutautien ja härmän.

Niistä puutteet olisi huomattava mahdollisen hajoamisen värejä aikana pitkittynyt huono sää ja kylmä snap.

Perustettiin yli neljäkymmentä vuotta sitten Cordes lajike on edelleen suosittu ja rakastettu. Tämä ei ainoastaan ​​remontant floribunda kukkii runsaasti, mutta on miellyttävä tuoksu. Erikoisuus värejä, samoin kuin monet muut "sininen" ruusu lajikkeet - niiden väri riippuu koostumuksesta ja happamuutta alustan, kasvuolosuhteet, laitoksen ikä.

Väriltään neutraali «Shocking Blue» - lila, mutta voi olla vaihteluita vaaleanpunaisesta vaalean lila.

On suuri, jopa metrin, Bush kehittää kukinto-harja, joka sisältää 3-10 suuret kukat, joiden halkaisija on 10-11 cm, muoto värejä -. Cup-muotoinen, useita terälehdet vaihtelee 30-40, kutsutaan luokan srednemahrovym.

Lähtee jäykkä, kiiltävä, tummanvihreä väri, on hyvä vastustuskyky sieni- ja virusinfektiot. Valokuva floribunda lajikkeet Shokin Blue jäljellä.

«Red Eden Rose» ( «Red Eden Rose")

Kirkas, rikas maku, vadelma-punainen ruusu gustomahrovye tuntui todella tuli ulos Eedenin puutarhasta.

Korkeus Bush voi olla jopa 2 m, mutta nousi tukea tarvitaan. «Red Eden Rose» sopii koristamaan kaaria, huvimajat, seinään tai aidan. (Kuvassa oikealla)

Pensas runsaan kukinnan: hyvää huolta kirjaimellisesti katettu nousi kukkia, ja se ulottuu jatkuvan kukinnan loppusyksystä.

Rose on lisääntynyt kestävyys sieni- ja virustauteja ja hyvä pakkasenkestävyys.

«Niccolò Paganini» ( «Niccolò Paganini")

Rose «Niccolò Paganini» (vasen kuva), nimetty kunniaksi loistava italialainen viulisti, joukossa puutarhurit nimeltään "ihanne floribunda", ja siellä on hyvä syy:

- kukinnot 5-12 silmut;

- Täydellinen muoto kukka, joka kestää jopa pissata sen ilmaisemiseen

- tumma puut, erinomainen vastustuskyky tauteja;

- hyvä talvi pelottomuus.

Tämä keskimääräinen korkeus (70-80 cm) floribunda luotu jalostajien Britanniassa, ei ole suuria kukkia tai sata terälehtiä. Luokka houkutteleva muut ulkoiset ominaisuudet: 10-12 kirkkaan punainen sametti terälehdet hieman aaltoileva reunoilla, paljastaen paljaat keltainen heteiden. Tämä antaa nousi erittäin mielenkiintoinen ja epätavallinen ulkonäkö. Runsas pitkäaikainen kukinnan pitkälle syksyyn floribunda luovat tunnelmaa.

Lajikkeella on korkea halla, resistenssin sairauksia ja nopeasti kasvava sen biomassaa. (Oikea kuva)

Kaksisävyinen LAJIKKEEN floribunda

Suurilla, ja 1,2 m holkki on muodostettu racemiform kukkavarren 3-5 suuri, osittain kaksinkertainen kukkia. Keskellä kukka on valkoinen, ja raja terälehdet tumma pinkki.

Kukkia paitsi kohokohta kaksivärinen ja koon (10-11 cm), mutta aaltoileva reunus, joka antaa ruusun ylimääräisen tilavuuden ja keveyttä. Ja tällainen armon epätavallisen sitkeitä ja kestävät tauteja ja sateelta. (Oikea kuva)

Lajike yhdistyvät tiheä pensas tummat kiiltävät lehdet, suuret kukat ja huumaava tuoksu. Terälehdet remontant ja runsaasti kukinnan floribunda, sisäpuolella, vaaleanpunainen-crimson ja ulkopuolelta - valkoinen.

Rose kestää tauteja ja hyvää hoitoa kukkii pitkälle syksyyn. (Kuva vasemmalla)

Terry jatkuvasti kukkivat floribunda hämmästyttävän väriä: valkoinen silmut kirkkaan Crimson rajalla, joka, kuten kukinta nousi, leviää terälehtiä. (Kuvassa oikealla)

Koko kukkia 8-10 cm, ne kerätään pieniksi florets.

Korkeus pensaat 70-80 cm, kun taas leveys yleensä enintään puoli metriä.

Vastustuskykyä sieni-infektiot - keskiarvo.

Useimmat lajikkeet floribunda mitään hajua, joissakin on vähätuoksuinen ja on muutama kirkas aromi. Lähes kaikki floribunda haju - eräänlainen uuden valinnan, joka ei ole yli kaksikymmentä vuotta.

Lisäksi edellä, on syytä huomata, lajike:

«Pastella» - mausteinen tuoksu (kuvassa oikealla);

«Tuoksu Epricot» - hedelmäinen persikka haju (vasemmalla kuvassa);

«Varenna Alens» - makea kukka tuoksu (alempi kuva);

«Citi Liveri» - lausutaan makea maku (kuva alla);

«Comtesse de Segur» - herkkä kukka tuoksu (kuva alla);

«Goldelse» - mukava hienovarainen tuoksu (alhaalla kuvassa).

"Sivusto kasveista» www.pro-rasteniya.ru

Jos pidit tämän artikkelin voit jakaa sen ystävien sosiaalinen verkosto:

© 2018 Sivuston kasveista. Kaikki oikeudet pidätetään.

Floribunda: kuvaus kuvilla suosittuja lajikkeita, istutus ja hoito

Suunnittelu puutarhassa on viime aikoina tullut hyvin paljon kysyntää ihana floribunda ruusuja. He olivat kasvatetaan ylittämällä polyanthas, Muscat ja teetä ruusuja. Tuloksena on kaunis ja pitkän kukinta talvi-sitkeitä ja taudeille vastustuskykyisiä kasveja. Floribunda ruusut eroavat huippulaatu kukkia, runsaasti värejä, koristeellinen ja konstailematon. Istutuksesta ja hoidosta niitä ei ole liian vaikeaa, siksi kasvamaan maansa tämän kauniin kukka voi jopa kovin kokenut puutarhuri.

Floribunda: yleinen kuvaus, luokka, valokuva

Ruusut tällaista, lajikkeesta riippuen korkeus voi saavuttaa 30-100 cm. Ylimpänä jokaisen ampua muodostivat kukkakimpun kirkkaita värejä. Ne voivat olla yksinkertaisia ​​tai Terry, pikari tai kupin muotoinen. Kukkia koko halkaisija 4-10 cm kukkivat keskikesällä. Niiden etuna on, että ne eivät kukkivat yhden aallon, ja koko kesän muodostaa yhä enemmän kukkia, jotka koristavat puutarhan syksyyn.

Riippuen mieltymyksistä floribunda ruusut voidaan kasvattaa kuin pensas, Stam, tai ruukkukasvit. Ne voivat koristella puutarha, parveke, huvimaja tai huoneisto. Ne ovat hyvin arvoinen maljakko elämässä, joten käytetään usein kimppuja.

Suosittu lajikkeiden floribunda ruusut

Lajien määrä nämä kukat on niin suuri, että viljelijät ovat kadonneet valinnassa, ei tiedä, mitkä monista lajikkeiden kasvien päällä. Valinnan helpottamiseksi meidän galleria näet kuvia eri lajikkeiden ruusuja floribunda ruusuja. Kuvaus osa niistä voidaan tutkia alla.

avoin valtakirja. Pensaita metrin korkeuteen ja on puut ja keskisuurten koriste kaksinkertainen kukkia puhtaan valkoinen. Lajike kukkii runsaasti syksyyn, ja harvoin vaikuttaa sienitaudit.

Galaxy. Pensaassa korkeus 70-80 cm koko kauden muodostunut ja hajosi kaksinkertainen kukkia keskikokoiset. Niille on ominaista pastelli keltainen väri ja hiukan punaista reunat terälehdet. Kaikki kauneus kukkien jälkeen voidaan todeta sen täydellisen liukenemisen. Silmut on alkuperäinen haju pellavaöljy.

Blyuvender. Laitos on leviämässä pensas, jonka korkeus voi nousta 60 cm. Varret peittää kiiltävät tumman vihreät lehdet. Kukinnot koostuvat nippua keskisuurten frotee värit vaaleanpunainen ja lohi sävyjä. Tämä lajike käytetään usein istutus etualalla. Se kestää sairaus ja on monia korkea palkintoja.

Sininen Bazhu. Tämä lajike on ominaista kukat ovat hyvin alkuperäinen väritys. Versoja tuottaa suuria määriä vaalean sinertävän violetti silmuja, jotka näkyvät keltaisella pohjalla sininen. Kasvi reagoi kosteuden ja lämpötilan muutoksia, ja voi olla altis eri sairauksiin. Kuitenkin epätavallinen värisävyt tekevät siitä erittäin suositun.

Niccolò Paganini. Laitos on runsaasti peitetty koristepensaat voimakas lehdet. Suuret kukinnot lajikkeiden kerätty tuoksuva tumman punaisia ​​ruusuja klassikko muodossa. Se on hämmästyttävä terveyttä ja käytetään suunniteltaessa sivustoja ja kimppuja.

Frisia. Versoja tiheä, tiivis pensas korkeus 70 cm on erittäin tuoksuva kaksinkertainen kukkia kirkkaan keltainen väri. Niiden erikoisuus on, että ne eivät haalistu edes auringossa, mikä on erittäin tärkeää, että ruusut. Tämä lajike on yksi ensimmäisistä kukkii ja kukkii vasta pakkasta eniten.

Lilly Marlene. Kasvi hyvämaineinen viljellään lähes kaikissa kasvihuoneet maailmassa. Pensas korkeus 70 cm runsaasti täynnä kiiltävä vihreät lehdet pronssi sävy. Keskikokoiset slabomahrovye tulipunainen kukat ovat kevyt tuoksu.

Sangria. Tämä on melko uusi lajike on kirkas purppuranpunaiseksi kukkia mielenkiintoinen lisäksi, jotka koostuvat kaksi kerrosta. Niiden matalampi halkaisija on 6 cm, ja sisempi suipennettu halkaisija 3 cm, tiiviisti koottu. Värin intensiteetti säilyy koko kauden. Kasvi voi kasvaa lähes kaikissa olosuhteissa, ja eivät ole alttiita taudeille. Nuorentaminen karsiminen pensaat vaativat enintään kerran 3-5 vuodessa.

Stromboli. Silnorosly pystyttää pensas 70-80 cm eri kiiltävät tumman vihreät lehdet ja kirkkaan punainen frotee kukkia kupattavana muoto. Kukinto koostuu 3-10 silmuja, joista jokainen on samettinen, uurrettu terälehtiä. Tämä lajike on heikko kukkien tuoksu, ja on tunnettu siitä, että pitkä ja runsas kukinta.

Floribunda: istutus ja huolto, valokuva

Tontti istutus puutarhan kasvit olisi valittava huolellisesti, koska ruusut rakkaus lämmin ja valoisa, suojassa kylmiltä tuulilta paikasta.

Maaperän istutus pensaiden täytyy valmistautua etukäteen. Sivusto, jota tullaan istuttamaan ruusut, poistettu roskia, rikkaruohoja ja kaivaa. Keväällä, ennen istutusta, kaivettiin kaivoja, jonka koko tulisi olla vähintään 50x50 cm. Juuristo kasvi ei pidä ahtaissa oloissa, joissa heikosti kehittynyt. Rokotuspaikkaa oltava kaksi - kolme senttiä alle maaperään, jolloin muodostuu lisää juuret. Kun ryhmä istutus neliömetriltä tontin istutettu pensaita seitsemään.

Jokaisessa reiässä on tarpeen lisätä muutamia savi rakenne, joka tarvitaan ruoanlaittoon:

 • puutarha maaperän - 2 osaa;
 • turve - 1 osa;
 • humus - Osa 1;
 • hiekka - 1 osa;
 • haalistua savi hienonnettu - ½ osa.

Tuloksena saatuun seokseen lisättiin muutama luujauhoa ja superfosfaatti. Pensaita istutetaan valmistettu kuoppiin, ja seosta lika sirotellaan runsaasti kastellut. Maaperään noin kasvi täynnä sahanpurua, joka auttaa säilyttämään kosteutta ja estää itämisen suuri määrä rikkakasveja.

Huolehtiminen ruusut floribunda sisältää:

Kastelu Roses tulee heti ja anteliaasti. Kuivaus maaperän kasvit eivät pidä ja voi vastata pudottamalla silmuja. Kuuma päivän jälkeen lehdet voidaan suihkuttaa vettä huoneenlämpötilassa annostelijan. Maaperään noin kasveja olisi säännöllisesti puhdistettava rikkakasvien ja löysää.

Hoitaessaan ruusut floribunda älä unohda kastiketta, jotka järjestetään koko kauden. Orgaaniset mineraalilannoitteet suositellaan vuorotellen. Voit käyttää orgaanisia lannoitteita:

Kun sovelletaan lannoitteiden:

Ruokinta pensaat ajoissa reagoi muodostaen suuren määrän ja pitkien silmut kukkivat.

Syksyllä ja keväällä pensaat floribunda ruusut tarvitsevat ja muodostetaan uudistaa. Ensimmäinen ja tärkein viljelykasvi suoritetaan alussa kasvukauden.

Myönteistä kehitystä vanhan ja muodostetaan uusia versoja ja laajennettu runsas kukinta, soveltaa kohtalainen karsimisesta. Tätä varten:

 • versot lyhennetään 4-6 nuppuja;
 • leikattu kokonaan pois vanhat oksat, joiden ikä on yli kaksi vuotta;
 • sivuhaarat tärkeimmistä varsi lyhentää.

Syksyllä pensaita leikataan edessä suojassa talven. Voit tehdä tämän, versot lyhennetään noin 40 cm. Lajikkeet ruusuja Eslanda Robson, Poppy Red Flame-idässä, sydän Danko ja muuhun jatkokäyttöön lohkottu myös kesällä. Tämä edistää niiden jatkuvan kukinnan kolmeksi - neljään jaksoon.

Keskellä maata bändi hoitaa ruusut sisällyttää ne talven kylmää vastaan. Voit tehdä tämän, pensaat on puhdistettu lehtiä ja kukintoja, ja ympäri maaperän pottu. Tuloksena pitäisi olla kasa korkeus noin 30 cm. Leikatut pensaiden ensimmäinen piilossa lehtiä tai välilehtiä siistiä, ja sitten kuitukangas. Kun lämpeneminen kasvien hengissä tahansa pakkasta keväällä alkaa aktiivisesti kasvaa. Kuitenkin suojissa laatiessaan lämmin sää olisi poistettava ajoissa. Muuten, ei ilmaa vaikutuksen alaisena lämmön ja hiki siemenet zagniyut.

Kasvi on levittävät pistokkaita, jotka on korjattu puumaisia ​​versoja. juuripistokkaita seuraavat suositukset:

 1. Oksat leikataan pois 0, 5 cm munuaisissa. Niiden on oltava pituus on noin 8 cm ja leveys noin kynä.
 2. Alaosa on kulmassa 45 astetta ja ylempi oikeassa kulmassa.
 3. Pohjasta pistokkaat ovat poistettu piikkejä ja lehdet, ja segmentit prosessoidaan sisältävät valmisteet kasvihormonit.
 4. Hyvin syvyys 15 cm oksat syvennetään puoli. Niiden välinen etäisyys sängyllä pitäisi olla 15-30 cm.
 5. Päälle taimista on peitetty polyeteeni, johtavan Teplička.
 6. Hoito pistokkaita on ilmanvaihto, kastelu, pöyhintäkoneet ja lannoitus maaperän.
 7. Talvella viljelleet aluksi piilossa kaksi kerrosta kuitukangasta, joka on peitetty muovikelmu päälle.

Jossain vaiheessa nuorten juuret ja kehittää kahden vuoden kuluessa. Kolmantena vuonna pensaiden istutetaan niiden pysyvään paikkaan.

Koska sen edut floribunda ruusut ovat yhä suositumpia. Ne ovat hyviä kukkatarha kuten heisimato, ja ryhmä istutukset, niiden avulla voit tehdä kokoonpanosta ja luoda värikkäitä läiskät nurmikoilla. Asianmukaista istutus ja noudattaen kaikkia hoito, koko kesän syksyyn on mahdollista ihailla upeita ja värikäs kukkatarha ruusut floribunda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin