Robotti ikkunoiden pesu

Milloin ja miksi ostaa robotteja ikkunoiden pesu

Robotteja ikkunoiden pesu suunniteltu helpottamaan puhdistusta ikkunoiden ulkopuolella tilojen, mukaan lukien vaikea päästä paikkoihin. Puhdistusrobotin puhdistaa ikkunoiden päästä päähän, varoittaa käyttäjää, kun työ on valmis.

Robotti ikkuna pesu yhdistää automaattinen liikkeen ikkuna pesu toimii asunnossa. Mitä tulee säilyttämistä robotti lasille, sitten tulla auttamaan imumoottorista voimalla. Jälkeen kiinni ikkunan robotti, moottorit voivat automaattisesti siirtyä puolelta toiselle, joka tarjoaa jopa puhdistuksen korkeat ikkunat, ulottumattomissa ihmisen. Robotteja ikkunoiden pesu Winbot Hobot 730 ja 168, tarjota automaattinen ikkunan pesua useimpia, mukaan lukien suurin.

Ja vaikka suurin osa robotteja ikkunoiden pesu tarjoavat yhteisiä piirteitä, jotkut tarjoavat erittäin erikoistuneita tehtäviä, Puhdistus ja joidenkin korkeus rajoituksia.

Robotteja ikkunoiden pesu: mitä etsiä

Tarvittava joukko ominaisuuksia riippuu siitä, kuinka suuri ikkuna alue aiot siivota samanaikaisesti. Sinun tulisi myös harkita, haluatko vain automaattinen robotti tai robotti kaukosäätimellä. On myös otettava huomioon, kuinka kauan robotti pitäisi toimia latausten välillä, luulet. Seuraavat toiminnot julkistaa kaikki seikat, että sinun pitäisi pitää mielessä.

Useimmat robotit pesuun ikkunat on suhteellisen lyhyt käyttöikä akun, jonka ansiosta ne voivat pestä noin 3 ikkunat yhdellä latauksella. Tämä voi tarkoittaa, että saat akunkesto 15-30 minuuttia tai enemmän. Mitä suurempi ikkunat asunnossa, sitä enemmän arvokas sinulle pitkäkestoinen akku. Kuitenkin malli paras akku, on yleensä kalliimpi.

Imeytymistä vastaan ​​magneettikytkin

Robotteja ikkunoiden pesu on jaettu kahteen kytkimen: magneettinen ja imu moottori. Ja magneettinen kytkentä on yleensä tarpeen, jotta toisen magneettisen osan vastakkaisella puolella ikkunan, se voi olla tietyissä tapauksissa vaikeaa. Imu ajaa pääsääntöisesti, se on helpompaa, koska yksinkertaisesti sanottuna robotin lasille. Kuitenkin tämä menetelmä yhteyden joskus epäonnistuu, niin sinun täytyy lieka, jotka suojaavat robotti putoamisen.

Useimmat robotteja käytetään ikkunan puhdistusliinat tai harja pesu, kuivaus, toiset tarjoavat ominaisuuksia, kuten kaavinterää käyttäen sen varmistamiseksi, että ei erota. Määrä harjat ja tyynyt voivat vaihdella mallista riippuen. Sinulla on myös joutua täyttämään mallissa pesunesteellä ikkunoita ennen kuin aloitat robotti. Kaksivaiheinen puhdistusmenetelmä sisältää puhdistus mutaa, ja kiillottamalla sitten ikkunan. Jotkut robotit on varustettu harjat puhdistukseen muihin pintoihin, kuten suihku seinät, ovet, ja peilit.

Kauko-ohjaus ja automaattinen puhdistus

Robotteja pesu ikkunat on varustettu automatisoituja järjestelmiä ja kaukosäätimet. Ja vaikka kaikki vaihtoehdot yhdistyvät hallintavaihtoehtoja, automaation avulla näet miten puhdistaa ikkunat. Kauko-ohjaimen avulla voit ohjata robottia ikkunassa. Joissakin malleissa on yhdistetty Säätötoimintoihin täydellisen monipuolisuuden.

Vaikka on olemassa useita suosittuja robotti järjestelmiä ikkunanpuhdistimina voit tehdä valinta perustuu arvioon ja ominaisuuksia, jotka tarpeitasi. Lisää Winbot ja Hobot alla.

Katsomme esimerkiksi Winbot 7. W730 sarja, pesemällä robotti puhdistamisen kahdessa vaiheessa prosessi, kaksi pyyhkimen sieni ja lastalla kuivua ikkunan. Vaikka indusoidun imumoottorista voi joskus menettävät yhteyden pinnan, robotti käyttää suojakaapelin putoamisen estämiseksi.

Imumoottori voimalla, mahdollistaa robotin pitää lasin kauppaan, on se lasiovet, peilit, ikkunat, korkeat rakennukset ja erittäin suuret ikkunat. imujärjestelmä tarkoittaa, että robotti ei voi pestä viistetty tai kovera ikkuna, koska tiiviste ei ole tarpeeksi. Ja jos akku ei riitä, robotti tulee useita laajennuksia, jotka mahdollistavat paljon selvempi.

Robotti ikkunoiden pesu heti tarttuu pintaan, jolle asetat sen, ja sitten alkaa puhdistuksen kanssa napin painalluksella. Se käyttää puhdistusprosessin, jossa on useita vaiheita, mukaan lukien pyyhkimällä ja puhdistus pesuainetta poistaa likaa, sitten siteitä käytetään lasit kuivaukseen kumi lasipinnan muodostumisen estämiseksi raidat. Siten, puhdistusvaiheessa jäljitellä puhdistusprosessin ikkunat useimmat ihmiset. Kuitenkin, robotti ikkunoiden pesu voidaan jättää raitoja puhdistuksen tyynyt ovat saastuneet.

Ja vaikka robotti takalasinpyyhin soveltuu puhdistukseen suuret ikkunat, se ei sovellu ikkunoiden, jotka ovat alle 45 cm leveitä ja 60 cm korkea. Tämä johtuu siitä, että anturit on tietty etäisyys vaatimuksia. Automaattinen anturit mahdollistavat robotti tunnistaa ikkunan reunoista tunnistamatta reunat ikkunat niin, että robotti ei mene rajojen ulkopuolelle ikkunan. Voit myös käyttää kaukosäädintä johtaa ja ohjata robottia tarpeen. Akku riittää noin 15 minuutin käytön tällä kertaa riittää hoitamaan jopa kuusi keskipitkän - suuret ikkunat.

Päätyttyä työn robotti pesuun ikkunoiden menettää melodia suunniteltu ilmoittamaan. Sitten voit sammuttaa imu poistaa robotti ikkunasta. Koska Winbot esimerkiksi palaa paikkaan, jossa hän oli alun perin asennettu lasi, joten voit käyttää sitä pestä korkeat ikkunat, jonka huipulta et pääse, sekä ikkunat, joita on vaikea saavuttaa ilman tikkaita.

Winbot W730 tarjoaa automaattisen ikkunanpesu Jättikokoinen ikkunat, mutta verkko on tulossa rajallinen akun ja ei tartu kaikille pinnoille.

Robotti ikkunoiden pesu: Hobot

Hobot 168 on ympäristöystävällinen robotti pesin, jota voidaan käyttää myös lattioiden puhdistukseen. Robotti käyttää imun moottorin akun jäävät kiinni ikkunan käytön aikana, robotti on järjestelmä putoamisen estämiseksi pisara robotti, on kadotessa kosketuksessa pinnan kanssa. Tämä älykäs laite, joka tarjoaa useita toimintatilaa.

Koska robotti ikkunanpuhdistuslaitteiston on yksipuolinen kiinnitys, Hobot tiedostot Managerilla ei ole rajoitusta paksuus, jotta voit poistaa kaikki ikkunan yli 3 mm: n paksuinen. Tässä mallissa on sisäänrakennettu akku, joka voidaan ladata mukana tulevalla kaapelilla. Voit liittää toimitetun kaapelin ja käyttää robotti ikkunoiden pesu, kun taas lataus tai käyttämällä jännitettä. LED vilkkuu oranssina aikana ikkunanpesu, toinen merkkivalo vilkkuu vihreänä, kun akku saavuttaa täyden latauksen.

Robotti puhdistukseen ikkunat Hobot-168 on tyhjiö moottori, joka vetää ilmaa ja mahdollistaa robotin säilytetään lasi, kun se liikkuu pitkin lasin pintaan. Lopettaa tämän näppärä pikku laite pudota, jos akku loppuu, tai on sähkökatko, robotti on keskeytymättömän virransyötön järjestelmä ja putoamisen estävät. Lisäksi robotti käsittää korkean lujuuden köysi, joka on kiinnitetty lasin yläpuolella.

Joustavuuden lisäämiseksi, robotti on kolme erilaista automaattisia, joka voidaan ohjelmoida ja säätää käyttämällä kauko-ohjaimella. Lisäksi robotti pesukone voidaan asentaa "taulukossa" -tilassa puhdistusta työtasot. Eri automaattisia, Hobot käyttää erilaisia ​​antureita ikkunanpuitteet ja muut esteet suunnitella seuraavan puhdistuksen reitti, joten se voi olla tehokkaasti pestä koko pinta ikkunan. Hankaustyynyjä on tehty mikro-kuidut ovat konepesun ja nopeasti korvata, jota ei tarvitse ostaa uusia kenkiä.

Hobot 168 sopii useimpiin asuin- ja sovelluksia ikkunoiden pesu, siinä on kolme automaattisia ja manuaalisia asetuksia, niin saat universaali älykäs laite. Puhdistustyynyjä vaativat säännöllistä huoltoa, suosittelemme käyttämään ylimääräinen pari mukavuussyistä. Tämä malli on monia turvatekijöitä rajoittaa riskiä vahingossa pudota ikkunasta.

Yleiskuva iRobot Roomba 870: paras robotti imuri puhdistaa lattiat

Katsaus robotti puhtaampaa iRobot Roomba 631

Miten robotti imuri: laitteen ja puhdistus ohjeita

Roomba pölynimuri robotti Roomba 870 vastaan ​​880. Mikä on ero?

Hiljaisin pölynimuri: katsauksen malleja ja valita

Miten puhdistaa pölynimuri, joka kerää pölyä ja likaa

Pölynimurit lehtiä. Valita paras lehtipuhallin

Useimmat imurit ilman pölypussia

Arvostelua ja testiä robotit iRobot pölynimurit

Milloin ja miksi ostaa robotteja ikkunoiden pesu

Robotteja ikkunoiden pesu tarkoituksena on helpottaa puhdistusta ikkunoiden sisällä ja

Roomba robotti-imurit. Laitteen ominaisuudet ja haitat

Opimme rakkautta autoja ympärillämme, tai ainakin,

Miten robotti imuri: laitteen ja puhdistus ohjeita

On ihmisiä, jotka ovat mukana puhdistus lattioiden kerran viikossa,

Useimmat robotti-imurit Siivoaminen itse

Kiireinen elämä usein pakottaa meidät lykätä puhdistus taustaa

Katsaus iRobot Roomba 980, ensimmäinen robotti imuri Wi-Fi

Kyllä, se ei ole aivan humanoidi yllään esiliina, liikkuvan ympäriinsä

Roomba pölynimuri robotti Roomba 870 vastaan ​​880. Mikä on ero?

Suurimmalle osalle fanit ja omistajat robotti siivooja, premium merkki, jota käsitellään

Yleiskuva iRobot Roomba 770: puhtaampaa paikka sijoitusta otyvam

"Työ fiksummin, ei kovemmin." Se on selviö, että toimii hyvin

Yleiskuva iRobot Roomba 650: hyvä tarkistaa pölynimurin

Olemme tutustuneet iRobot Roomba 650 ja koko viikon, lepää

Kysymykset ja ehdotukset antavat:

pikaselaustilaan

Yhteyspuhelinnumero: +7 903 560 24 53

© Copyright 2014-2017 Puhdistus ilo

Käyttämällä robotti ikkunoiden pesu, suosittuja malleja

Ikkunoiden pesu prosessi on työläs ja työvoimavaltaista, mutta moderni teknologia, olemme valmiita helpottamaan sitä. Sittemmin myyntiin oli robotteja, suunniteltu pesemään ikkunoita. Päätimme nähdä suosituimpia malleja ja saada selville, mitä robotti ikkunoiden pesu useimmat hyvät.

Hassua, että ensimmäinen robotit auttamaan meitä lattialle, esimerkiksi kaikkien tiedossa laitteeseen iRobot Roomba, ja nyt voit asentaa ne lasille. Tänään haluamme puhua seuraavia laitteita: Hobot-188, Windoro, Winbot W710 ja w930.

Robot puhdistukseen Hobot-188 lasi on erittäin suosittu malli, joka on läsnä meidän myymälöissä. Valmistajat Tämän laitteen kuljettamisen taiwanilainen yritys.

Robotti on kytketty pistorasiaan, kaapelin pituus on noin neljä metriä. Jos pistorasia ei ole läsnä, voit käyttää akku latautuu, joka kestää noin 20 minuuttia. Hän kuitenkin päästää kovia ääniä, signalointi, että hän ei ruokkivat energiaa ja voi pudota lasin.

Käytössä Hobot-188 robotin runko on kiinnitetty turvavaijerilla joka voidaan kiinnittää kaiteeseen parveke tai kahvaan ikkunan Jos olet huolissasi, että sinulla on se katoaa, kun ikkunoiden pesu ulkopuolella. Itse asiassa, kokemus osoittaa, että robotti pitää lasin hyvin tiukasti, että sitä ei edes repiä pois kätensä. Lisäksi se painaa noin 900 grammaa, ja se on kiinnitetty ikkunan erityinen tyhjöpumppua. Laite mahdollistaa lasin puhdistamiseen mitään osapuolille, joten turvallisuus köysi on välttämätöntä yleistä rauhallinen.

Aloittaa Hobot-188 robotti on riittävä se yhdistetään virtalähteeseen, laittaa sen mikrokuituliina erityisissä neljäsosaa, liotetaan puhdistus ikkunat, kiinnitä se ikkuna, ja sen avulla käynnistyspainiketta, antaa käskyn pestä ikkunat. Alipainepumppu on välittömästi pitää laitteen lasin ja alkaa pestä. Ikkunanpesuaineet voi olla aivan mitä tahansa, ei ole rajoituksia.

Laite hitaasti liikkuu pitkin ikkunan, jossa jokainen sen harja poistaa lian. Harja kuluu mikrokuituliina, kuten tiedätte tämän kamaa erittäin hyvin imevät nestettä.

Valmistaja suosittelee suorittaa kolme jaksoa, ensimmäisen kuiva ja kaksi märkä, mutta todella kuiva sykli, hyvin vähän käyttöä, joten kun sallitaan käyttää pesuainekoostumukseen.

Kun sitä sovelletaan pesuainekoostumuksen lasin, kaada se liikaa, muutoin robotti merkittävästi liotus lasi, ei yksinkertaisesti voi kiivetä ylös ja painuu.

Navigointipainikkeilla kaukosäätimen, helppo hallita liikkeen liikeratoja, joten runko liikkuu oikeaan suuntaan. Jos et halua sotkea häntä välittömästi asettaa automaattiohjauksella.

Erittäin likaiset ikkunat suositellaan juosta robotin 2-3 kierrosta, muuttuvat pyyhkeet puhdistaa, niin te saavuttaa maksimaalisen puhtauden. Jos peset ikkunat ei niin kauan sitten, ja sen jälkeen kun se on usein riittävä.

Robotti liikkuu lasin siksak liikkeet vasemmalta oikealle, jättäen likainen paikoissa, kukin harja kerää likaa. Kun haluat poistaa sen, yksinkertaisesti sammuttaa tilan ja poistaa lasista.

Robotti laitteet Hobot-188 Yksinkertainen ja konstailematon, se sisältää:

 • Ohje venäjäksi laatikkoon ja kirjasen;
 • Kaukosäädin ja paristot, käyttövalmis;
 • kaksi rengasta, jotka on asennettu mikrokuituliina, joka on erittäin kätevä automaatio robotti loppuun Ensinousu lasin, voit nopeasti vaihtaa pyyhkeet jo valmis;
 • useita eri lautasliinat Mikrokuituliina;
 • adapteri jatkojohtoa, pituus 4 m;
 • pala-ready robotti.

Piirre robotti puhdistus ikkunoista kuurojen, joka ei yksinkertaisesti saada käsi. Laite on tarpeeksi liittää lasin ulkopuolelta ja ajaa. Nyt avulla kaukosäätimen voit helposti kävellä saavuttamattomissa paikoissa robotti Hobot-188, ja pese se puhtaaksi.

Arvioitua ikkunan puhdistus robotti 1 neliömetri 4 minuutissa, joten jos sinulla on suuri ikkuna alue, voit jättää sen tehdä puhdistuksen itse. Kun robotti on lopettanut puhdistuksen, se palaa lähtökohta ja piippaa. Voit sitten järjestää yksikön toiseen ikkunaan, ja edelleen mennä heidän liiketoimintaa.

Huomaa, että Hobot-188 robotti on hyvin meluisa, joten kannattaa lähteä huoneesta, jossa hän työskentelee. Vain hänen haitta ei ole kyky poistaa likaa kulmissa lasin, sillä johtuen ominaisuuksista, hän vain ei voi tehdä sitä. (Trunk varustettu ympyränmuotoisia suuri säde.)

Hobot-188 robotti on suunniteltu toistuvaan käyttöön, joten tämä vanha lika ei voi selviytyä, se pestään robotti ja uusiutumisen estämiseksi. Johtuen siitä, että robotti Hobot-188 Puhdistuslevyt ulottuvat laitteen mittasuhteet, robotti on erittäin hyvää työtä puhdistuksen reuna-alueilla. Mutta pieni tila kulmissa lasin voidaan helposti ja nopeasti pyyhkiä kädet.

Windoro robotti takana on korealaiset valmistajat robotiikan. Kun hän Hobot-188 puhdistaa lasin pintaan liinoja valmistettu mikrokuitua, puettu pyörivät rullat, mutta tässä on tapa korjata lasin nämä laitteet ovat melko erilaisia. Runko käyttää tyhjöpumppua ja magneetit Windoro kiinnitys laite lasin molemmin puolin.

Vaihtoehdot Windoro seuraavasti:

 • Yksityiskohtaiset ohjeet ensimmäistä käyttöä robotin, sekä edelleen laitteen toiminnan;
 • useita eri mikrokuitua liinoja;
 • kauko-ohjaus;
 • virtalähde lataamiseen robotin;
 • Erityinen puhdistusaine (tämä työkalu kaadetaan suoraan robotin, ja hän jakaa sen parhaillaan työstää omaa);
 • robotti, joka koostuu kahdesta osasta.

Korjaa lasin Windoro robotti käyttää hyvin voimakkaita magneetteja, jotka on varustettu molemmat puoliskot, minkä vuoksi hän on kaksiosainen, molemmin puolin lasia. Kummallakin puolella koneen on erityisiä kumipyörillä, jonka avulla robotti liikkuu Windoro lasin pinnalle, työskennellessään molemmilta puolilta.

Ja mielenkiintoisesti, parhaillaan puhdistus ikkunat jokaisessa osassa robotti on oma tehtävänsä.

 • Ensimmäinen osa on navigointimoduulin, se on varustettu ohjauspaneeli ja ohjata magneettinen vuorovaikutus kahden puoliskon välillä. Kukin puoli robotti on varustettu erityisillä puskurit molemmin puolin, jolla se määrittää rajat ikkunan. Tällä osa harja laite ei ole säädetty.
 • Toinen osa robotti toimii puhdistus lasi, se on neljä pyörivä levy, joka laittaa liinalla mikrokuitua. Tässä puoli robotin tarjoaa säiliön, joka on täytetty puhdistusneste. Ennen laitteen Windoro tarvitse täyttää tarvittava määrä nestettä säiliöön, niin robotti itse on spray se pyörivään kankaalla.

Asennuksen Windoro lasille ei ole niin yksinkertaista kuin tapauksessa runko on tehtävä koko joukko manipulointia. Ensin on luotava lautasliina, kaada pesuaine ja valmistella pyörät navigointimoduulin.

Asentaa Windoro robotti laatikko, kaksi kytkintä on kytketty päälle ja virtapainiketta jonkin aikaa peräkkäin, ensin puhdistusyksikön, ja sitten navigointi. Alustavan manipulointi ja piti puolikkaat näkivät toisensa, mikä vahvistaa sen äänimerkin ja mittarit on puoli, voit asettaa robotti ikkunassa.

Jotta olisi helpompi asentaa robotti ja ei vahingoita lasia, yhdistä puolikkaat eivät heti, vaan vähitellen, siirtämällä niitä ikkunan eri osapuolten. Kun kontakti on selvää, laite magneetti voimakkaasti kiinnitä puoli. Seuraavaksi säätimellä keskustassa, voit säätää asentoa magneetteja. Kun palaa kaikki vihreät LEDit, on mahdollista ajaa puhdistussykli.

Laatu Windoro robotit ovat hyvin ihmisarvoisen, ainakin hän pesee ikkunoita kuten kaikki modernit robotteja. Ja tekee sen hyvin nopeasti, koska sillä on neljä työskentelevät rulla.

Mutta hänen työnsä on haittoja. Jälleen ominaisuuksista eivät anna sen pese lasi paikoissa niiden yhteydessä kehyksiä. Puhdistus Robot asemat sijaitsevat jonkin matkan päässä rungon reunalla, joten se yksinkertaisesti lepää runko ja eivät pääse reunat.

Windoro robotti ei ole kovin helppo asentaa ja käyttää, ja on lasivahvuus raja, jolla se voi toimia, joten ennen kuin ostat tämän laitteen, on tarpeen testata sitä.

Korean valmistajat ovat tehneet paitsi Windoro, mutta robotti Winbot W710 beige. Robotti puhdistukseen Winbot lasi toimii periaatteessa samalla pahamaineisen automaattinen robotti imuri iRobot Roomba. Kuitenkin, toisin kuin laite nimeltään iRobot, meidän pölynimuri puhdistus ikkunat erikoistunut puhdistus pystysuoria pintoja, pikemminkin kuin vaaka.

Winbot robotti vakuumipumpulla, joka on kiinnitetty lasin ja liikkuvat eri suuntiin se suorittaa pesu. Kuten hänen veljensä, hän on varustettu liinoja valmistettu mikrokuidusta, joka tietenkin, tarvitsevat pesuainetta.

robotti työaika täyteen akun tyhjenemisen on kaksi tuntia, vaikka Winbot W710 pieni ikkuna pesun kymmenen minuuttia. Kiillotettu lasi harjalla laite varmasti loistaa.

Ei niin kauan sitten oli enemmän modernia mallia saman yrityksen Winbot w930. Toisin kuin 710 malli, 930 harjan eivät ole kaksi puolta, ja kaikki neljä, joten laite tarkemmin pesee ikkunoita, liikkuvat kaikkiin suuntiin. Loput yksikön useissa 930 toistaa tekniikkaa pesun veli.

Robotit Winbot W710 ja w930 ei suosituin, yhä useammat kuluttajat suosivat runko huolimatta pienistä virheistä.

Vuonna riippumatta siitä robotin puhdistukseen lasin valitset, koet itse maaginen puolella edistymistä, miten laitteet selviytyy kotitehtäviä ilman sinua.

Arvosana robotit puhdistamiseen Windows 2017: miten valita? Vertaa pesurit

Ikkunoiden pesu - se on rutiinia ja melko vaarallinen liike. Nykyään tekniikka on tehnyt merkittävän askeleen eteenpäin, jotta voit luottaa suurimman osan työstä robotti ikkunanpesu.

Mikä on robotti-pesin ikkunoita

Robotti ikkunanpuhdistuslaitteiston - pieni laite, jossa on neliön tai ovaalin muotoinen. Mitat laitteen ei anna hänen saada tarpeeksi tehokas akku, joten kaikki mallit lasinpesukoneet, käytettävissä Venäjän markkinoilla edeten johto ja vara-akun (mukana tapauksessa katkeamisen johdosta). Sisällä lisäksi akun, voit tavata kapasiteettia puhdistusainetta. Alaosassa kotelon järjestetty harjoja (harja sarja) pyyhkimisen ja imukupit asennusta varten. Useimmissa malleissa on myös sisäänrakennettu anturit ja kehon anturit, joiden avulla ne voivat toimia vain vähän tai ei ollenkaan ihmisen väliintuloa. Ja toinen asia - se on ohjelmiston laatua, mutta tässä tapauksessa se ei ole niin tärkeää kuin esimerkiksi robotti pölynimurit.

On myös muistettava, että monia malleja on uudelleen ostaa ikkunanpesuaineet suutin puhtaampia, mikrokuituliinalla.

Tärkeimmät valintakriteerit robotti-aluslevy:

 • Johdon pituus koska Useimmat markkinoilla olevat laitteet toimii enimmäkseen kustannuksella johto.
 • Määrä ja laatu harjat.
 • Tankkien pesunesteen.
 • Numero mA / h hätätilavaraajasta.
 • Laatu imukuppeja tai muun tyyppinen kiinnitys pystysuoraan pintaan.
 • Laatu ja saatavuus anturit, ohjelmistot.

Alla on sijoitusta robotteja ikkunoiden pesu.

Robot Winbot 730 puhdistamiseen ikkunoiden sopii puhdistukseen pieni lasi. Johtuen laatutekijä ohjelmistojen ja antureita, hän voi helposti puhdistaa paitsi ikkunanpuitteet, mutta ei kehyksiä pinnat, kuten ovia tai peilejä. Tiedot Malli:

 1. Laitteen mittasuhteet 232x225x95 mm.
 2. Kapasiteetti hätäakun 400 mA / h riittää vain 15-20 minuuttia.
 3. Laite on muovinen kotelo.
 4. laite ohjataan erityinen kaukosäädin.
 5. Johdon pituus 3 metriä.
 6. Nopeus 0,15 m 2 / min.
 7. Maksimikapasiteetti puhdistusnesteen vain 100ml.
 8. Laite on kiinnitetty lasin erityinen luuserit. On lisäksi kiinnitys pakki.
 • Yksi alhaisimmista hinnat markkinoilla.
 • Se voi puhdistaa melkein mitä tahansa lasipinnan.
 • Erittäin helppo laitehallinta.
 • Liian lyhyt johto.
 • Hidas korjuu nopeus.

Se on päivitetty malli Taiwanin robotin ikkunanpuhdistuslaitteiston Hobot 188. Uusi malli on hieman erilaisissa suunnittelu-, yhä tyylikäs ja moderni. Lisäksi suunnitella muutokset ovat vaikuttaneet ohjelmisto ja anturit suunta lasin, niin että robotti tarkasti määrittää alueen puhdistukseen ja keskittää huomionsa enemmän saastuneiden alueiden lasia. Yleiset ominaisuudet:

 1. Mitat 295x148x120 mm robotti.
 2. Washerman voi toimia jopa 20 minuuttia hätätilavaraajasta on 14,8V.
 3. Runko on valmistettu muovista.
 4. On kaukosäädintä käyttämällä kauko.
 5. Johto pituus on 4,5 metriä.
 6. Nopeus 0,25 m 2 / min.
 7. Ilman ongelmia selviytyä puhdistaa lasin koon 0,5x0,32 ja 5x6 metrin ja korkeusero on enintään 1,5 mm.
 8. Käytettävissä on kolme puhdistukseen.
 9. Kiinnitetty lasin erityistä Velcro.
 10. Paketti sisältää mikrokuituliina määrän 12 kpl.
 11. Imumoottoria tyyppi.
 • Pitkä johto.
 • On olemassa kolme tilaa pintojen puhdistukseen.
 • Voi puhdistaa pinta hieman korkeuseroja.
 • Se tekee liikaa melua.
 • Ei sovellu puhdistukseen erittäin suuret ikkunat.

Windoro WCR-I001 on yksi modernin ja riippumattomia malleja korealaisvalmistaja Venäjän markkinoilla. Yksi tärkeimmistä laitteen toiminnot on se, että robotti on jaettu kahteen osaan:

 • Ensimmäinen osa on vastuussa parannettua navigointi ja on toisella puolella lasia toisesta osasta.
 • Toinen osa on vastuussa suoraan auton pesu. Koordinoidusti ensimmäisen laitteen osasta, se vähitellen puhdistaa pinnan.
 1. Mitat 210x210x50 mm robotti.
 2. Akkukäyttöinen kapasiteetti 2200 mA / h, joka on riittävä 2 tuntia.
 3. Kotelo-aineet - muovia ja metallia.
 4. Työ suoritetaan auto-tilassa tai käyttämällä kauko-ohjaimen.
 5. Molemmat osat on asennettu lasin erityinen magneetteja.
 6. Se antoi vain märkä puhdistus.
 7. Yhden tunnin nestejohtimet 15 m 2 lasia.
 • Täysin omavarainen.
 • Kyettävä puhdistamaan pintaan kaikenkokoisille.
 • Kompakti.
 • Erinomainen ohjaa lasin.
 • Laitteessa on kemiallinen pesu funktio.

Monitoiminen pesin runko 268 palkkion taiwanilaiselle Hobot Files Manager auttaa paitsi koukulla tai ikkunoita, mutta myös pesu talon. Tässä laitteessa lisätään nykyaikaisimmista pakkaus, joka mukauttaa sitä paitsi lasien lisäksi peilit, laattalattiat / seinät, lasiseinien ja jopa puhdistukseen parketit.

 1. Mitat 240h240h100.
 2. On vara-akku, joka kestää 20 minuuttia.
 3. Valmistettu muovista ja kumista.
 4. Voitava puhdistaa automaattisesti. Tarvittaessa voit hallita kauko.
 5. On funktio sekä kuivalla että märällä puhdistusta.
 6. Yhden minuutin pesua 2,4 m 2 pinta.
 7. Kykenee lisäksi lasipintojen puhdistukseen parketti, laminaatti, laatta.
 • Kompaktit mitat.
 • Korkea puintinopeuden.
 • Selviytyy pesuallas, sekä suuret että pienet alueet.
 • Monipuolisuus.

Kotimarkkinoilla on valittavissa Robot pieni. Niille, jotka ovat kyllästyneet itse pestä ikkunat asunnossa, mutta ei ole rahaa kalliimpia laitteita, fit mallit 730 ja Winbot Hobot 188. Jos on tarvetta puhdistukseen suuri alue, on parasta valita Windoro WCR ja Hobot_268.

Jekaterinburg, Chelyabinsk, Tjumen, Perm, Novosibirsk, Magnitogorsk, Krasnojarsk, Kazan, Ufa, Surgut - merenkulku on täysin ilmainen!