Rinteillä koristella ikkunat sisällä

Rinteitä ikkunat: kipsilevy, PVC, sandwich-paneelit

Asennuksen jälkeen muovi-ikkunoiden asennus tehdään rinteitä. Toimivaltainen toteutus tapahtuman vaikuttaa myöhemmin lämpöeristys huoneeseen. Mutta miten sisustaa rinteillä ikkunat sisällä? Nykyään on olemassa erilaisia ​​materiaaleja, joiden avulla voit ammattimaisesti koristella rinteillä. Katsotaanpa rinteillä sandwich-paneelit, kipsilevy ja PVC.

Monilla ihmisillä on käsitys kipsilevyn ei ole täysin oikea. He ehdottavat, että se on profiloitu muotoilu, joka on kiinnitetty levyyn. Ne eivät kuitenkaan ole monet ihmiset ymmärtävät, miten se voidaan liittää ikkunan järjestelmään. Siksi kysymys liittyy siihen, miten tehdä rinteet ikkunat kipsilevy kätensä, se on erittäin tärkeää, että amatööri rakentajia.

Tyypillisesti rinteet laittaa heti muutoksen ikkunan järjestelmiä, siis jo pinta on valmis.

Jos paikka, jossa on rinteitä oli valmistettu, niin se on tarpeen käsitellä omia, poistamalla ensin jäänteitä pinnan kipsi. Sen jälkeen seinä on pohjustettava tartunnan parantamiseksi.

Rinteillä kipsilevy - asennus

Jos kipsi turkki on tiheä ja kova pomppii, niin se ei voi poistaa, mutta vain jos se ei häiritse asennusta. Ja parantaakseen sen vahvuus tyydyttyneisyystasojen kipsi pohjustuskerros.

 1. Toiminta-aika valmiin tuotteen riippuu materiaalista, joka on valittu.
 2. Koska ikkuna on vakio ero lämpötilan ja korkean kosteuden, niin rinteissä on parempi tehdä kosteutta kestävä kipsilevyä.
 3. Primer - on tärkeä osa, jolla on tärkeä rooli asennuksen rinteillä. se myös estää esiintyminen homehtumisen.
 4. Kipsilevy tulee liittyä annetun istutus kipsi. Näin ollen, se on kestettävä lämpötilan eroja, jotka luovat lämpimän rinteitä muovi-ikkunat, ja on vedenkestävä ominaisuudet.

Asennettaessa rinteillä asennuksen jälkeen muovi-ikkunat mittaukset ovat hyvin tärkeitä. Katsotaan miten mittauksia yksityiskohtaisemmin.

Rinteitä kipsilevy ikkunaan

 1. Ensimmäinen asia tehdä - mitata etäisyys reunasta seinämän ikkunaan.
 2. Sitten sinun täytyy mitata etäisyys seinästä keskelle ikkunan, aseta kallistuskulma rinne. Tästä johtuen meillä jalat.
 3. Seuraavassa on rakentaa pituus kunkin kolmion neliön, ja sitten kaikki täsmää. Neliöjuuri on poistettu vastaanotetusta numerot. Tämän seurauksena hän on leveys arvon, jonka pitäisi olla tulevaisuudessa lepo. Paneeli pituus mitataan mittanauha.

Muista tehdä tällaisia ​​laskelmia on tarpeen. Jos näin ei tehdä, niin seurauksena saat visuaalisen käyrät ja epäsäännöllinen aukot ikkuna. Ja suorittamaan tarkka ja nopea laskelmat laskinta, jonka avulla voit helposti poistaa neliöjuuri, ilman erityistä kaavaa.

Ennen tätä asennusta rinteitä pitäisi tehdä layout, jonka pitäisi olla sama kuin etäisyys seinästä ikkunan. Sitten se levitetään kehykseen, joka sijoitetaan alas.

Sen jälkeen, ohjeiden mukaisesti ohjeiden esitettiin pakkauksessa, eronnut lennolle kipsi. Seos vietiin seinään lastalla, jolloin saatiin 3,4 oleva kosketus ja kipsiseiniin.

Seuraavaksi voit asentaa ikkunan rinteillä valmistettu kipsilevy, joka sisältää liimakerros käyttämällä istutus kipsiä. Samaan aikaan, reunan loppupuolella seinä on tarpeen pitämään lujasti ja reuna sijaitsee ikkuna on sama kuin markup.

Asennusikkuna rinteillä kipsilevyjen

Muista, parhaillaan istuva rinteillä markup on parempi käyttää tasolle, jonka avulla voit helposti seurata pinnan kaarevuus.

Edelleen, kun rinteillä liimataan otettava käyttöön kitti seos. Tuottaa tällaisia ​​teoksia käytetään kaltevuuskulmiin, sekä vahvistaminen nauha suorittamiseksi eristys rinteillä.

Kun kitti kuivuu kätevä maali rinteillä ikkunat tarvitaan lisäsuojaa.

Ne, jotka ovat edelleen raapimaan päätään, mitä sulkemaan rinteillä asennuksen jälkeen muovi-ikkunat, voit tarjota yhden arvoinen vaihtelua - PVC-paneeli.

Jossa kaltevuus PVC on jaettu useisiin vaiheisiin. Mietitäänpä jokaisen askeleen erikseen.

Lopussa päivän asennuksen jälkeen parveke yksikön, voit edetä asentaa rinteisiin. Ensimmäinen poistaa ylimääräinen vaahto, syntyy väliin profiilien risteyksessä seinän ja toimisto veitsi. Sen jälkeen, kun kone on puhdistettava jäänteitä pienen pentueen.

Rinteitä PVC-ikkunat

Asennus ohjausprofiilin

Aluksi käyttäen ruletti olla laskettujen parametrien ilmeisesti reunaprofiilien. Lisäksi tarpeen laskea niiden ulkoleveys, ja myös oppia etäisyyden päästä ylhäältä pohjaan ikkunan. On huomattava, että tämän prosessin helpottamiseksi voi olla, jos poistat rungon kokonaan, tai ainakin hieman mutkan elokuva.

Asentaa rinteillä pvc-ikkuna käyttää U-muotoinen profiili, sopiva leveys, se leikataan paloiksi. Näitä tarkoituksia varten, käyttää erityisiä sakset on suunniteltu metallilevyn leikkaamista varten. Sitten profiilin osat on asennettu etäisyydellä 20 cm ruuveilla ulko-osaan kehyksen. Identtinen manipulointi tulisi tehdä puolella ja yläpinnat.

Ja sorvaamalla kerätä käytetyistä sälepohja (osa 2 * 4 cm), joka on asennettu sivusuunnassa ja ylempi kaltevuus kulmat. Lukita telineeseen tapeilla, joiden väliin etäisyyden tulisi olla noin 30 cm Want ihanteellinen ristikko -. Suffer sisäänkäynti kone, ansiosta tämä työkalu voi virheettömästi paksuus leikata nauhat. Lopussa, tarkistaa niiden tasaisuus käyttämällä vesivaa'alla.

Miten korjaus rinteillä asennuksen jälkeen muovi-ikkunat kädet? Kannattaa ensin pituuden määrittämiseksi ulomman kaltevuus, ja sitten leikataan pois PVC-ruudussa elementti tarvitaan koko. Työskennellä materiaalin paremmin käyttämällä palapelin, mutta karsiminen on tarpeen suorittaa erittäin huolellisesti. Seuraavaksi paneeli on kiinnitetty ylempään profiilin ja rima ruuvit.

Lateraalinen PVC-profiili on myös laakeroitu ylempi hihna. Paikka ilmestyi seinän ja paneeli on täynnä vaahtoa. Tätä varten, tuote ulkonäkö kostutetaan, ja sen jälkeen se levitetään vaahtoa. Tällainen työ jatkuu niin kauan kuin kaikki vapaa tila on täynnä materiaalia. Seuraavat kiinnitetty PVC-paneeli, mutta ei unohda seurata niiden tasaisuus käyttämällä tasolla ja kiinnitä ne ruuveilla. Kaltevuuksien suhteena ja kulmat ohjataan työkalu nimeltään Malka.

Rinteitä ikkunoiden muovista

Tässä vaiheessa kokoonpano muoviosat, jossa leikkaus tuotteen tarvittavaa kokoa, ja sitten se on työnnetty elementin reunaan. Alueille, joissa kulmat koskettaa ruuvit sisäpuolelle kulma, tehdä pieni viilto.

Lopettamisen jälkeen nivelet on tehty, jossa tiiviste käytetään profiili tai kaltevuus seos sopiva väri. Koostumus levitetään yhteisessä osassa, ja sitten varovasti painetaan. Jäämät poistetaan. Tiivisteaine tuotteen suojaamiseksi pölyltä, kosteudelta, ja pöly.

Asennettaessa rinteillä sandwich-paneelit, rakentajat käyttivät 3 tärkein materiaali:

Asennus vaahto on helpoin. Kuitenkin, tässä tapauksessa se on tarpeen hankkia sandwich-elementin, jossa on jäykkä runko. Tämä prosessi suoritetaan seuraavasti:

 • Poistamalla koot;
 • leikkaus runko nauhat;
 • kokoonpano kehyksen;
 • rungon kiinnittäminen ylemmän kaltevuus ja kynnyksen;
 • leikkuulauta;
 • lisätä paneelit kehyksessä.

Ensimmäinen se on menossa rinne puolella 2, ja lopussa - ylempi. Ennen puhaltaa vaahto järjestelmä, on tarpeen mitata tason rinteitä, sekä laittaa välikappaletta turvonnut vaahto ei pysty liikkumaan runkoon.

Rinteet sandwich-paneelit

Tämä menetelmä voidaan toteuttaa vain, jos niitä käytetään kaksikerroksisen sandwich-paneelit. Adheesion parantamiseksi ennen kuin isku rako seinän alueilla ja sisempi paneelien tasoon nähden voidaan suihkuttaa ruiskuttamalla vettä.

Lopussa päivän vaahto kovettuu, niin se on tarpeen leikata. Pukeutua vuori suorittaa koristeellinen tehtävä. Joskus ylläpitäjät prosessin läpiviemisestä kerran, mutta se ei ole yhteensopiva teknisiä määräyksiä.

Rinteillä ikkunan sandwich-paneelit, kiinnitetään käyttäen vaahto on se etu, että vaahto ei salli loinen kertoa, koska se on erittäin vastustuskykyinen erilaisia ​​ärsykkeitä. Siksi vaahto ja sandwich-paneelit ovat ihanteellinen ratkaisu puuikkunoita.

Ne olisi tarkoituksenmukaista vain, jos seinät ovat hyvässä kunnossa. Kiitos Akryylinaulat voi käyttää kehyksen, jossa se suoraan seinään.

Tämä menetelmä sopii suuret ikkunat, jossa monet muoveilla on negatiivinen vaikutus niiden ulkonäköä. Prosessi on jaettu seuraaviin vaiheisiin:

 • mittaukset;
 • rajaus paneeli;
 • Alustavat primerivanie;
 • linjaus pinta (kipsi, vanha palautusmekanismin aineet);
 • liimaamalla paneeli.

Aluksi kiinnittää ulompi paneeli ja puoli on järjestetty sen alle. Mutta kun 2 pysyy ratkaisemattomia ongelmia:

 • saumat lähialueilla;
 • avoin tyskappaleeseen.

Saumat yksinkertainen kitti seosta vastaava väri tai silikoni, edellyttäen, että muovi on valkoinen. Nykyään yhä useammin kyseisiä teoksia käyttävät akryylimaalia, sen rakenne on samanlainen kuin PVC-pinnoitettu, jonka avulla voit luoda hyvän näköisiä.

Rinteet sandwich-paneelit ikkunoissa

Päätypinta voidaan peittää kerros kipsi. Mutta jos ikkunat sijaitsevat ympäri seinäpinta, sitten miettiä: mitä ja miten maalata rinteet ikkunat eivät tarpeessa. Tässä tapauksessa pää on maalattu valkoisella maalilla, mutta tässä on huomattava, että sandwich-paneelit on oltava sama väri. Silti voit pokleit taustakuva.

Alentaa vaahdon luomassa haastava tuhotaan rinteillä käytetään sälepohja, jotka ovat perusta rungon kiinnittäminen. Teknologia Tämän prosessin on seuraava:

 • Poistamalla koot;
 • Leikkaus palkit;
 • nelikulmio kokoonpano, joka on liitetty kautta stiplera nauhat sandwich-elementtien;
 • leikkaus ja sen jälkeen insertoimalla paneelien emäs;
 • puhallus-vaahto;
 • 24 tunnin jälkeen poistettiin kaikki tarpeeton;
 • kiinnityspintaan.

Ikkuna rinteillä sandwich-elementit ovat erityisen vastustuskykyisiä mekaanisista vioista luonnossa. Etusija annettiin 3-kerroksinen paneelit, koska 2-kerros tarpeeksi kovaa. Kuitenkin tämä ehto ei ole välttämätöntä.

Viimeistely ikkuna rinteillä omissa käsissä: vaihtoehdot ja tekniikka toimii

Jos liian päättänyt asentaa Windows, sinulla on varmasti törmännyt tarpeeseen lopettaa kehän pinnalle aukon. Hoitamaton kaistale leveys on välillä 5-15 cm: n (riippuen rakennuksen suunnittelua). Bändi kutsutaan kaltevuus, se on välttämättä kata. Mutta ensin sinun täytyy perehtyä mitä vaaditaan.

Viimeistely ikkuna rinteillä sisällä - on viimeinen vaihe, kun Windowsin asennus. Tämä menettely on tarpeen, koska muutoin aukon näyttää unaesthetic. Vanhemmat rinteillä tuhotaan purkamisen jälkeen puinen kehykset, ne täytyy olla lähellä, erityisesti suhteessa sauman. Se on täynnä vaahtoa. Näin voit tehdä aukko enemmän suojata kylmältä ja päästä eroon ongelmista ikkunoita.

Jos rinteillä loppuun oikein, he eivät pelkää lämpötilan muutoksista. Niiden pinnat ei tapahdu liikaa kosteutta ja lämpöä ja ääntä eristäviä ominaisuuksia aukko kasvaa. Kuitenkin kiinteistöjen omistajat usein kieltäytyvät viimeistely rinteitä, mikä näistä teoksista lokeroida. Monet uskovat, että jos zapenit ikkuna, mitään ei tapahdu hänelle. Kuitenkin odotusaika korjaamiseen viivästyy pitkään.

Asiantuntijat sanovat, että tämä lähestymistapa ei ole oikea. Väliset raot lasin ja tiivistysvaahdolla joka on eristysominaisuuksia. Vaahdon vaikuttaa auringon säteet, jotka voivat aiheuttaa sen tulee arvottomia. Vaahdon tilavuus kasvaa ja alkaa murskata itse. Näin ollen, välillä vaahtokerroksen ja jälkeen kehyksen aikaväli esiintyy.

Avoimessa muodossa rakentaminen vaahdon suorittaa vedeneristystehtäviä varten. Se imee kosteutta, tuhoaa materiaalin lämpötilan laskiessa. Pena, joka on pitkään avoin muoto, menettää eristävät ominaisuudet. Hän alkaa romahtaa 50%, kun sen kosteuspitoisuus on kasvanut vain 5%.

Kipsin käyttö ja maali

Viimeistely ikkuna rinteillä sisällä voidaan suorittaa käyttäen kipsi. Se on edullinen. Ennen työn aloittamista, koostumus sementtipohjaisten tarpeen laimentaa. Pinnan ympärillä lasi on puhdistettu, se poistetaan pöly ja terva paikkoja. konkreettisia kyhmyt kulmissa täytyy kaataa.

Tartunnan parantamiseksi muuraus ja rappaus tarvitse kirjoa saumat 10 mm. Kun pinta on kipsissä, on tarpeen yhtenäistää ilmavirtausominaisuudet. Aloittaa tehdyn uuden kerroksen on mahdollista vasta kun edellinen kuivauksen tästä syystä tätä menetelmää voidaan kutsua pitkiä. rappaus saattaa kestää jopa 3 päivää. Kerros tulee melko paksu, ja joissakin tapauksissa se johtuu väärinkäytöksiä seinien.

Kun viimeistely ikkuna kallistuu sisällä kautta kipsi uraan pieni määrä seosta on sovellettava. Tämä fragmentti on jäljellä kuivaksi. Sen jälkeen, kun kipsi levitetään pieni määrä ja verrataan kunnes onteloiden on täytetty. Yksi aukko kerrosta, ei saa ylittää 7 mm paksu. Niin se tasoitetaan, liikennepoliisi alhaalta ylöspäin.

Kohdista telakka linjat on sovellettava poluterok. Seinän ja kehyksen viimeistely on välttämätöntä pitää kulmaan. Kulmat on oltava sama. Kokonaisuutena rinteessä pinnalle ennen rappaus puukisko on vahvistettava vaakasuora kasvot. Se voi vahvistaa kynsiä ja kipsi on sallittua.

Sivuseiniin pinnan voi olla joukko säleitä. Tasoitus seos suoritetaan puutikulla, joka on pyöristetty nuppi. Yksi työkalun pää on asennettava laatikko, kun taas toinen - puinen rautatie. Root kohdakkain, on mahdollista vain sen jälkeen, kun seos alkaa kovettua. Sen jälkeen, kun pintauksella levitetään, joka on korvata. Kun kipsi kuivuu, kisko on poistettava. Jäljellä olevat sivut ovat valmiita samoin.

Pintauksella paksuuden tulisi olla 22 mm kaikissa rinteissä. Kun viimeistely ikkuna rinteitä sisällä tehty kipsi, älä avaa ikkunoita. Jos seos joutuu laitteisto, se sattuu häntä, seurauksena ikkunan on huono selviytyä tehtävistä asettaa heidän eteensä. Tasainen kerros kipsi mahdollistaa ikkunan avaamiseksi ja sulkemiseksi kunnolla aikana koko toiminnan.

Haitat pintarappausta

Huolimatta siitä, että kipsi viimeistely on melko halpa, jotkut kiinteistöjen omistajat kieltäytyvät käyttää sitä, koska tämä menetelmä on joitakin haittoja. Lisäpisteitä voidaan tunnistaa, että seos ei ole kunnolla liitetty runkoon muovi, joka aiheuttaa aukkoja välillä kaltevuus pinnan ja runko.

Kausiluonteinen lämpötilan muutoksia ja riittämätön elastisuus seos edistää halkeamien muodostumista pinnalle. Muun muassa, kipsi ei ole erityisen lämpöä eristäviä ominaisuuksia, joka aiheuttaa kondensoitumista ja hometta.

Olet ikkuna rinteillä sisällä kipsilevy voidaan suorittaa. Tämä menetelmä on perinteinen, se suosii se, että kosteuden materiaalin resistanssi. Tämä laatu on erityisen tärkeää ikkunoita, koska ne ovat usein tiivistymistä. Voimme ottaa tavallinen kipsilevy, jota käsitellään pohjamaali, levitetään useita kerroksia. Ja tehdä tämän kosteussulkukoostumusta. Ottaa huomioon kosteutta kestävä kipsilevy, se on korkea jäykkyys, parannettu lämpöstabiilius ja erinomainen lämmöneristyskyky.

Jos suorittaa viimeistely ikkunasta rinteillä omissa käsissä avulla kipsilevyä, saat monia etuja muovi leikata. Ammattilaiset ovat edullisia materiaaleja ja mahdollisuuksia palvella. Vahingoittunut alue voidaan peittää kipsi ja maali uudelleen.

Kipsilevy on hyvä, että huone hän pystyy säilyttää optimaalisen kosteuden. Ylijäämä se absorboi, heille takaisin, kun kosteus alenee. Mutta jos se ylittää 75%, kipsilevyjä voi turvota, menettää sen ominaisuuksista. Valitessaan se on valmis negatiivinen hetkiä: materiaalilla on alhainen lujuus, joten kaltevuus voi vaurioitua mekaanisen vaikutuksen.

Viimeistely ikkuna rinteet sisällä puutalo Myös voidaan suorittaa avulla kipsilevyä. Se on kiinnitetty metalli- tai puinen laatikko. Tätä voidaan käyttää asennukseen vaahtoa, kitti jos huonosti tarttua. Vaihtoehtoisesti, liima toimii. Asennuksen jälkeen, leikattu pois ylimääräinen vaahto laatikko, vanha maali on poistettu. Pinta pohjustetaan. Jos on halkeamia ja kuoppia, mukauttaa niiden kipsi ratkaisu.

Jotta estetään kosteuden tunkeutumisen kipsilevyn ja estämään muotin, on välttämätöntä kyllästää kaltevuus kosteutta kestävä koostumus. Kipsilevy leikataan. Levyn tulisi merkitä parametrit ikkuna-aukon. Käytetään leikkaaminen on erityinen veitsi. Kaltevuus kerätään yläpaneelista. Koko liima-arkki levitetään nauhaan. Sen leveys olisi oltava 2 cm. Paneeli on asennettu aloitusnauhassa, sitten toinen reuna arkin painetaan seinää vasten. Jälkeen voidaan aloittaa sivupaneelit, jotka on asetettu uriin.

Kaikki liitokset on käsitelty neutraali tiiviste. Kun tehdään viimeistely ikkuna rinteillä kipsilevyä sisälle huoneeseen, on tärkeää poistaa ennenaikaista kulumista takana. Tätä tarkoitusta varten, maalata kulmat alumiinista tai galvanoidusta teräksestä. Niissä paikoissa, joissa FCL sisältyy profiilin, sinun pitäisi pysyä nauha-verkkoon, joka ei ole halkeamia. Sitten pinta on valmis maalattavaksi, sillä sitä käytetään useita kerroksia kitti, hyvä tahna pinta. Maalattu Kipsilevy voi olla akryyli- tai öljy maali.

On monipuolisin muovi rinteillä. Niiden malleja on läsnä mineraalivillaa, joka antaa tuotteelle vesi- ja lämmöneristyskyky. Muovi voi kestää yli 20 vuotta. Hänen järkevä luoda, siitä syystä, että rinteet voidaan tehdä samana päivänä, kun ikkunat oli asennettu. Teokset vievät ei ole paljon aikaa.

Muovi aukot on korkea kosteuden kestävyys, jäykkyys ja lujuus. He eivät haalistu, helppo puhdistaa eikä huurtua. Se vastaa materiaalia, josta on tehty lasitettu. Näin ollen, kun lämpötila muutoksia tapahtuu laajentamalla sama, ja liiallinen jännite ei esiinny rinteissä. Lisätöiden värjäämällä ulkopuolelle. Aukot saavat viimeistellyn ulkoasun, joten on täysin yhdistetty muihin malleihin huoneessa.

On myös mahdollista suorittaa viimeistely ikkunasta rinteillä sisällä sandwich-paneelit. Ne ovat tulosta kahdesta muovimateriaalia olevat levyt, joiden välissä on ekstrudoitu tai paisutettu polystyreeni. Paksuus näiden paneelien voi vaihdella 8-36 mm. Kun edessä ikkunan avaaminen parempi käyttää paneeleja, joiden paksuus on 1 cm.

Emäksenä voidaan tehdä muovista tai puusta aukkoja, joiden leveys on muuttunut 150 cm. Edut paneelit liittyä siihen, että ei ole tarpeen eristää niitä, koska kyseisen aineiston otettu huomioon suunnittelussa. Mutta tämä maali on joitakin haittoja, joista yksi on ilmaistu, että paneeli on alttiina kosteudelle saattaa delaminoimiseksi.

Suositukset työstä

Viimeistely ikkuna rinteet sisällä muovinen käsillään määrätään työtä asennuksen tuotteiden seuraavana päivänä vaahdota hyvin kuivaa. Parhaan eristävä suorituskyky rinteitä muodostetaan samanaikaisesti kynnykset. Sandwich-elementit voidaan kiinnittää yksi useista tekniikoista, mutta joista yleisin on jäljempänä kuvattu.

Kun muovin sisällä oleva ikkuna rinteessä on päättynyt, paneeleiden päät kiinnitetään tukeilla pohjaan, kun päällikkö alkaa kiinnittää kiinnittimet ja koristeelliset kulmat. Paneelien liitokset ikkunaluukkuun käsitellään liimalla, joka perustuu PVC: hen. Käytä tätä varten voi olla neutraali tiiviste. Jos verrataan sitä silikoniin, sillä ei ole tahmeaa sakeutta, saastumisen seurauksena saumat eivät sovi keltaiseksi.

Seinäpaneelien käyttö

Materiaalien valinta ikkunoiden rinteiden viimeistelyyn, kannattaa kiinnittää huomiota seinäpaneeleihin, jotka eivät ole niin kalliita kuin sandwich-analogia. Paneelit ovat onttoja esineitä, joiden sisäpuolella jäykkyyden reunat sijaitsevat poikki. Paksuus on yksi senttimetri, leveys voi olla 25,39 - 37,5 cm. Pituus on 2,7 tai 3 m.

Muovista valmistettujen ikkunoiden rinteiden viimeistely suoritetaan niissä tapauksissa, joissa koneen syvyys on enintään 25 cm, mikä johtuu siitä, että laajemmat aukot eivät salli pinnoitteen jäykkyyttä ja lujuutta.

Tapoja viimeistellä ikkunoiden rinteitä sisältä

PVC-ikkunoiden koristelu asennuksen jälkeen sisältää rinteiden viimeistelyn. Näiden töiden päätyttyä kulmat on koristeltu koristeellisilla kulmilla tai sisäkkäiset rinteet asetettu ikkunoihin.

Muovi-ikkunoiden sisustuksessa ei ole vain koristeellisia toimintoja vaan myös suojaava. Asennuksen sauma on suojattava luotettavasti sen vaikutuksilta, jotta ikkunajärjestelmä kokonaisuudessaan toimii oikein: ikkunat eivät ole rosoisia tai himmeitä eikä tiivistymistä kertyy rinteille.

Ulkopuolelta kiinnitettävän sauman tulisi myös olla luotettavasti suojattu saostumisen, tuulen ja auringonvalon vaikutuksilta, jolloin polystyreenivaahto tuhoutuu. Sitä voidaan tehokkaasti suojata asentamalla metalliset rinteet ja rungot muovi-ikkunoihin ulkopintaan, mikä antaa ikkunalle siistin ja viimeistellyn ulkonäön.

Ikkuna-aukon sisäiseen koristeluun talon käyttämät erilaiset materiaalit. Se voi olla koristeellinen kipsi, asennus PVC-paneeleiden muovisten ikkunoiden rinteille omilla kädillä tai kipsilevyllä. Sisäisten rinteiden viimeistely koristeellisella keinokivellä näyttää upealta. Jotta voitaisiin ymmärtää mikä näistä menetelmistä on paras, kannattaa tarkastella niitä erikseen.

Korjausten tekeminen talossa, seinämateriaalina käytetään usein koriste-kipsiä. Tämä materiaali tekee ikkunoiden rinteistä epätavallista ja upeaa.

Koriste-kipsiä käytetään usein rinteiden sisätilojen viimeistelyyn

Koriste-kipsin koostumus voi sisältää erilaisten fraktioiden ja alkuperää olevia täyteaineita - nämä voivat olla luonnollisia puukuituja tai kivi- muruja tai erikokoisia keinotekoisia rakeita. Koriste-kipsiä käytetään viimeistelykerroksena, jolloin syntyy epätavallinen kuvioitu pinta tai monimutkainen kuvio, kuten venetsialainen kipsi.

Rinteisiin sisustuksen materiaalina koristekasveilla on seuraavat ominaisuudet:

 • tehokkaasti peittää pohjan epätasaisuudet;
 • sitä voidaan soveltaa mihin tahansa perusmateriaaliin: tiili, betoni, kipsilevy, puu;
 • tämä materiaali ei ime hajuja;
 • turvallinen, syttymätön ja ympäristöystävällinen yhdistelmä;
 • on äänieristysominaisuuksia;
 • alaisia ​​vikoja, sen alustava korjaus ei ole tarpeen;
 • käsiteltäessä vahalla tai väreillä kipsikerros tulee kosteudenkestäväksi;
 • on ilman läpäisevyys;
 • kipsikerroksen korjaus on hyvin yksinkertainen, koko viimeistelyä ei tarvitse poistaa;

on mahdollista viimeistellä kaarevat ikkunarakenteet.

Riippuen täyteaineesta ja pääaineesta, koriste-laastarit voivat olla:

 • Tekstuuripäällysteellä on voimakas kuvio, joka tunnetaan etukäteen;

Kovettu kipsi luo tunnetun kuvion

 • Rakenteellinen kipsi on vähemmän voimakasta kuin tekstuuri, mutta sen malli on ennalta arvaamaton;

  Rakenteellinen kipsi luo tuntemattoman kuvion

 • Venetsian kipsi on monta kerrosta, mikä saa aikaan monimutkaisen kuvion ja sileän pinnan.

  Veneettinen kipsi luo tasaisen monikerroksisen pinnan

 • Laadultaan valmistetusta pinnasta riippuu kipsikerroksen kestävyys. Siksi ikkunoiden rinteiden viimeistely sisustuksen sisältävän kipsin kanssa tulisi aloittaa jalustan valmistelulla.

  • Rinteiden pinta puhdistetaan rakentamisen roskista ja poistetaan. Halkeamien läsnä ollessa niitä laajennetaan ja shpaklyuyut;

  Ensimmäisessä vaiheessa halkeamat on tiivistetty ja pinta on pölyttömiä

 • Kaltevuuden pinta on pohjustettu, kipsin aloituskerros levitetään ja pinta tasoitetaan. Tässä vaiheessa metalliset rei'itetyt kulmat kiinnitetään rinteiden kulmiin;

  Valmistettu pinta on pohjustettu ja tasoitettu

 • Kipsikerros pyyhitään ja annetaan kuivua. Sitten uudelleensyntynyt;

  Kaltevuuden tasoittamisen jälkeen pintaa hierotaan ja uudelleensyötetään

 • koristele koristeellinen kerros.

  Viimeisessä vaiheessa rinteessä oleva koristeellinen viimeistely

 • Rinteiden viimeistely kipsilevyllä toteutetaan nopeasti, eikä se vaadi erityisiä rakennustehtäviä. Asennus on mahdollista asennettaessa vaahtoa tai kittiä liimana tai metallirungossa. Ikkunoiden kipsilevy on merkittävä GKLV: llä.

  Rinteiden kipsilevy voidaan asentaa metallikehykseen

  Siinä on seuraavat positiiviset ominaisuudet:

  • ekologinen yhteensopivuus;
  • edulliset kustannukset;
  • yksinkertainen asennus;
  • koristelu materiaalien viimeistelyyn;
  • sileä, vakaa pinta;
  • kestävyys;
  • kaarevat aukot.

  Pinnan valmistelu koostuu seuraavista:

  Vaahdojäämien poisto

 • tulevien tuotteiden koon poistaminen;

  Sivut mitataan ulko- ja sisäpuolelta

 • osien valmistus;

  Paperi-veitsellä levyt leikataan mittausten mukaan

 • pohjavirheiden kiinnittäminen ja pinnan tasoitus;

  Kohdista kaltevuuden pinta

 • pinnan pohjustus.
 • Kiinnitysvaahdon avulla voit viimeistellä ikkunan aukko ilman rakennustyötä. On tärkeää muistaa, että kipsilevy on hauras materiaali, joten on välttämätöntä leikata tarvittavat yksityiskohdat huolellisesti.

  Jotta saataisiin tasaiset reunat leikkauspisteissä, on tarpeen piirtää viiva piirustetun viivan avulla kipsilevyllä terävällä rakennusveillä veitsen tekemiseksi. Leikkaa päällyspaperi ja hieman sisäänpäin. Sitten, pitkin lovi, voit napauttamalla hieman - kipsilevy säröillä itselleen suunnitellulla linjalla.

  • Vaahto levitetään osaan ja seinään;

  Levitä paneeliin vaahtokerros

 • fragmentti viedään lyhyesti ja poistetaan, kunnes vaahdon toistuva laajeneminen tapahtuu. Aseta se sitten paikalleen;

  Yksityiskohtaa käytetään jonkin aikaa rinteeseen

 • näin kaikki kappaleet ovat kiinteitä ja niiden annetaan kuivua, kiinnittämällä rakenne maalinauhalla;

  Kipsilevyn kiinnittämiseen maalausnauha

 • 24 tunnin kuluttua liitokset ovat shpaklyuyut;

  Päivän jälkeen on tarpeen täyttää nivelet

 • kulmissa kiinnitetään koristeellinen kulma.

  Kulmat peitetään koristeellisella kulmalla

 • Rinteiden viimeistely muovipaneeleilla

  Ikkunat voidaan leikata sisäpuolella muovisten kattopaneelien tai sandwich-paneelien kanssa. Tämän materiaalin asennus on niin yksinkertaista, että muovi-ikkunat voidaan viimeistellä omilla käsillä. Kuinka tehdä talon rinteillä muovisia ikkunoita muovista, kerrotaan alla.

  Jyrsimistä sisäpuolelta, useimmiten käytetään PVC-paneeleita

  Sandwich-paneelit ovat parempia kuin kattopaneelit johtuen eristyskerroksen läsnäolosta. Kattovaiheessa on kuitenkin myös lämmöneristysominaisuudet sisäisten jäykisteiden välisten ilmakammioiden vuoksi.

  Rakennuksen rinteiden asennus ja korjaus näiden viimeistelyaineiden avulla ovat mahdollisia niiden ominaisuuksien ansiosta:

  • PVC: n rinteet ovat kestäviä;
  • paneelien käyttö ikkunoiden rinteiden viimeistelyyn antaa heille houkuttelevan, siistin ulkonäön;
  • Viimeistelyvaihtoehdot voivat olla hyvin monipuolisia monenlaisten väriratkaisujen ansiosta,
  • joilla on ulkopaneelit;
  • on muovia mahdollista asentaa rakenteisiin;
  • muovisten rinteiden korjaaminen ei ole vaikeaa;
  • Asennuksen yksinkertaisuus - ikkunan aukot on viimeistelty omilla käsillä, joten asennus ei vie paljon aikaa;
  • pvc on helppo käsitellä;
  • Valmis sisäpuolelta muovisilla rinteillä on helppo huolehtia;
  • ikkunoiden aukkojen viimeistely tällä materiaalilla lisää ikkunajärjestelmän energiatehokkuutta;
  • Ikkunoiden sisäpinta estää heittäytymistä ja jäätymistä.

  Alla olevassa taulukossa on ohjeet sisäisten rinteiden asennukseen PVC-ikkunoille.

  • Poistamme asennusvaahdon ylijäämät kirkon tai rakennusveitsen kanssa;

  Jäljelle jääneen vaahdon poistamiseksi käytetään kirjoitus- tai rakennusveitsiä

 • rungon lähellä olevan aukon reunaan ruuveilla kiinnitämme puulohkon;

  Kiinnitä puupalkki kehyksen kehän ympäri

 • palkkiin kiinnitämme lähtöprofiilin;

  Kiinnitä aloitusprofiili palkkiin

 • ikkunan ulkokehälle asettamme kiskon;

  Teline on kiinnitetty kehyksen ulkokehään

 • Ensin on parempi asettaa sivuelementit;

  Sivupaneelit asetetaan ensin

 • työntäkää yläpaneeli, taivuta, hieman kutoa ja kiinnität tarvittavaan asentoon;

  Ylemmässä rinteessä ja PVC-paneelissa puhaltaa pieni vaahtokerros

 • samalla tavalla kiinnittävät sivuosat;
 • Kun rakenne kuivuu, kulmakappaleet on koristeltu koristeellisilla elementeillä - kulmat tai rungot.

  Kulmat peittävät jalat

 • Sandwich-paneeleiden asennus voi tapahtua samalla tavalla tai ilman käynnistysprofiilia. Tällöin paneeli asetetaan uraan, joka leikataan asennusvaahdossa. Tämä asennusmenetelmä on asianmukainen, kun ei ole mahdollista sijoittaa palkkia ikkuna-kehyksen reunaa pitkin.

  PVC-ikkunoiden sisäiset rinteet tai vaipat voidaan valmistaa eri materiaaleista, mutta sen toiminnallisuus on sama - kokoonpanon sauman suoja tuhoutumisesta ja ikkunoiden esteettinen ulkonäkö.

  Jalkalistat eroavat ulkonäöltään ja toimivuudeltaan:

  Yleisimpiä kassanvalmistustarvikkeita ovat muoviarkit. Sitä käytetään talousarvion tasomaisten koteloiden valmistukseen, joita voidaan käyttää ikkunoiden viimeistelyyn sisä- ja ulkopuolella.

  Tämä materiaali ei pelkää lämpötilan muutoksia, altistuminen kosteudelle tai auringonvalolle. Sen pinta voidaan laminoida ja hankkia mitään väriä tai simuloida eri rotujen puusta. Siksi, valitse ikkuna lunastaminen väri julkisivun ei ole vaikeaa.

  Lunastettaessa muovi voidaan suorittaa missä tahansa julkisivu

  Muovi suolet ulkomaalainen muodonmuutoksia lämpötilan muutoksista ja kosteutta.

  PVC profiloitu leikata profiili on samat ominaisuudet, mutta se voi olla muotoiltu pinta. Niitä käytetään myös sisä- ja ulkokäyttöön koristelu ikkunat.

  Verhoilut MDF voi myös olla litteä tai muotoiltu, mutta niitä käytetään vain sisätiloissa, koska MDF ominaisuudet eivät salli niitä voidaan käyttää ulkona vaikutuksen alaisena ympäröivän luonnon ilmiöistä.

  lunastaminen tiheä vaahtoa voidaan käyttää ulkokäyttöön. Tämä materiaali on helppo prosessi ja asennus. Styroksi voidaan leikata kaikkein monimutkainen ja monimutkaisia ​​muotoja. Se voi koristella tahansa viimeistelytarvikkeet. Se on vähäinen paino, joten ei ole seinää kuormitus.

  Ulkokäyttöön koristeluun ikkunan kuoria vaahtoa voidaan soveltaa

  Kallein vaihtoehto on laiteikkuna koristeluun puusta veistetty maksutavanvaihto. Lanka voidaan tehdä manuaalisesti tai koneellinen tavalla. Manuaalinen työ on erittäin kallista, koska sen yksilöllisyyttä ja yksinoikeus.

  Halvempaa maksaa profiloitu ja muotoiltu suolet puusta tehty koneen.

  Puiset verhoilut vaadi erityistä hoitoa, kuten puuta, kun niitä käytetään olosuhteissa ulkoisen ympäristön, on tiettyjä haittoja:

  • puutavara voidaan muuttaa muotoaan kosteuden kanssa liottamalla tai halkeilua seurauksena kutistuminen;
  • kuten lunastettaessa harmonisesti näytti puinen laatikko tai rintamat palkin. Nykyaikaisen julkisivut kuten lunastaminen näyttää naurettavalta.

  Useimmiten, asennus käytetty päällys muovi-ikkuna kiinnittimet, jotka on kiinnitetty runkoon tai seinä.

  Järjestelmän asennus suolet

  Käyttö irrotettavia kuoria, jotka on asennettu erityinen salpa, mahdollistaa nopean ja laadun asennus.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin