Rіdkі säleikkö

Neste tapetti. Edut ja haitat nesteen tapetti

Ostamalla neste tapetti, jotka ovat olennaisesti tyyppiä kipsi ei pidä sekoittaa perinteisen taustakuva. Nämä ovat kaksi täysin eri viimeistely materiaalia yhdistää se, että molemmat ovat kattavat levitettäväksi seinään.

Kukin näistä pinnoitteiden eroavat toisistaan, koska valmistusmenetelmä ja menetelmän sovellus. Kuitenkin tärkein ero on korkeat kustannukset nestemäisten tapetti. Vakiopaketti maakosteaa kannattaa 10-35 dollaria, riittää kattamaan sen 3-4,5 neliömetriä. m. suhteellisen korkea hinta nesteen seinän on kaunis ulkonäkö, on useita muita etuja.

neste tapetti - uudentyyppisellä sisustusmateriaalien, joten haluaisin asua tarkemmin sen ominaisuuksiin, erityisesti niiden ansiot.

 • Epäilemättä yksi tärkeimmistä eduista on kaunis ulkonäkö. Käytännöllisesti katsoen kaikenlaisia ​​tapetti on samantyyppinen rakenne, koska niiden valmistuksen aikana käyttäen homogeeninen kuitu. Ero niiden ulkonäkö on saavutettu pääasiassa värin paletti kuitutäyteaineet ja sävyjä kylläisyyttä. Vaativimpia asiakkaita alennus yksinoikeudella taustakuva, johon on lisätty eri elementtien järjestyneen kuvio. Tämä materiaali ei ole edullinen kaikille. Pakkauksesta saa ylittää hintaa 50 dollaria. Voi tuoda erilaisia ​​standardin ja nestemäisten tapetti, mutta niiden sisustus edistää myös nousun kustannukset teidän korjauksista.
 • Etujen joukossa nesteen tapetti voi myös sisältää helppous elpyminen. Siinä tapauksessa, että on vaurioitunut seinät sivuston, jossa neste tapetti kääntyi sen, voit hakea sen on omasta turvautumatta palveluja taiteilijoita. Voit tehdä tämän, kostuta vahingoittunut alue vedellä poistaa taustakuvan lastalla. Tämän jälkeen seinä on sovellettu uutta kerros nestemäistä taustakuva ja ei tarvitse liimata seinään, kuten on asianlaita tavanomaisen rulla-paperi. Vain olisi huolehdittava, että on olemassa pieni tarjonta nestettä tapetti, näin, vaikka taustakuva kuivuvat, ne voidaan aina laimentaa vedellä.
 • Neste tapetti ei vaadi esikäsittelyä, koska ne täysin täyttää kaikki pieniä reikiä ja halkeamia seiniin. Kuten mainittiin, neste seinä - on ensisijaisesti kipsi, ja pinta tasoitettiin ja on tärkein tehtävä kipsi.
 • Lisäksi nämä taustakuvia voi johtua useista lämmöneristys. Jopa vahvin talvella kylmä, nojaa seinää vasten, et tunne kipua. Kylmä seinästä, nesteen peitossa tapetti, se ei tunnu.
 • Neste tapetti - täydellinen jokaiselle perheelle, jolla on antistaattiset ominaisuudet, ne pöly ei tartu. Taustakuvaksi voidaan suorittaa märkä puhdistus, ne tulisi peittää ohut kerros lakka, joka on valmistettu akryyli--aluke- tai tunkeutua syvälle.
 • kestävyys, joka on 15-20 vuotias, yksi lisäsyy kiinnittää huomiota tämäntyyppisen koriste tapetit. Neste tapetti ei haalistu auringossa lisäksi täydellisesti sietää äärimmäisiä lämpötiloja. Pikemminkin he voivat vaivata teitä, kuin vanheta.
 • Sen pitäisi olla vain hieman käytäntöä ja kuka tahansa voi käsitellä kokoonpanoon nesteen tapetti. Niitä voidaan käyttää ilman pelkoa täysin pilata materiaalia, äärimmäisissä tapauksissa on helppo poistaa ja korjata kansi.

Puhuessaan ominaisuuksia tämän materiaalin, oikeudenmukaisuus, on huomattava ja haittoja. Tässä tapauksessa ne ovat merkityksettömiä.

 • Ensinnäkin, se pelko vettä, joka, muuten, voidaan helposti korjata käyttämällä erityisiä keinoja, mukaan lukien aluke tai akryyli lakka. Se on vain ampua nämä taustakuvat ovat huonoja.
 • Korkeat kustannukset materiaalin edistää myös kasvua kulutuskysynnän. Kattaa kaikki seinät huoneiston - ei halpa ilo, minkä vuoksi joskus nestemäinen tapetti käytetään koristeluun yksittäisten fragmenttien huoneen. Niiden avulla koristella koriste markkinaraon tai leikata sisätilojen kaaria.

Tämä ajattelu ihmiset, jotka ovat päättäneet ostaa tätä materiaalia viimeistelyyn seinät huoneessa. Kuitenkin nykyään ne eivät ole edustettuina yleisessä markkinoilla. Ne voidaan ostaa vain suurissa supermarketeissa Rakennuksen tai erikoisliikkeitä. Merkittävä joukko esitetyn aineiston verkkokaupoista. Ostaa tapetti täällä, voit suoraan tehtaiden ja myös suhteellisen alhaisilla hinnoilla.

Levittämisen menetelmässä neste tapetti ei erittäin vaikeaa. Tätä tarkoitusta varten aikaisemmin valmistettu liuos levitetään seinään käyttämällä erityistä muovihierrin ja ohuesti venytetty. Koska neste tapetti rakenne edustaa koostumuksen synteettisiä kuituja ja liima, se pyrkii tarttumaan välineen. Tarvitset siis niin usein kuin mahdollista kostuttaa vedellä. Siten soveltaa tapetti ei ole vaikeaa, paljon vaikeampi valmistaa koostumusta.

Valmistelu soveltamista nesteen tapetti

Valmistusmenetelmän neste tapetti ei ole niin paljon vaikeampaa kuin pitkä. Hän suorittaa seuraavasti. Kauha tai altaan täytetään 6,7 litralla lämmintä vettä, tässä myös kääntää sisällön yhden paketin. Mukaan valmistajan ohjeiden, se kaikki hyvä kädet sekoitetaan ja sen annetaan turvota päivässä. Kuitenkin, kuten käytäntö osoittaa, tuloksena on seos, jossa on paljon kokkareita, niiden pitäisi olla pitkä ja työläs valita. Se on parempi 6 tunnin laimennuksen jälkeen seosta, sekoittaen sitä joka puoli tuntia, ainoa tapa mash ja päästä eroon ei-toivottujen kokkareita.

Jos olet viettää paljon työtä soveltamisesta neste tapetti, sitten eronnut kunkin erän kuiva-aines ja sitten tiiviisti pakattu muovipussiin. Ennen käyttöä, sisältöä jokaisen paketin sekoitetaan perusteellisesti.

Yksi suosituimmista tyyppisiä lattia, jonka ansiosta teknisiä.

Laminaattilattia voidaan pitää nuorimpia lattia, näkyä markkinoilla.

Valmistus muuraus rakennuksena prosessi vaatii tiettyjä.

Suihkutetaan eristys materiaalia kutsutaan polyuretaani, joka on sovellettu.

On melko paljon mielipiteitä ja argumentit onko mahdollista tapetoida vesiemulsiossa.

Kaikkina aikoina, puutalo, joka on ympäristöystävällinen ja houkutteleva kotelo, pidettiin.

Jätä kommentti peruuttaa vastaus

Jos teet komerossa käsillään, se voidaan oikeutetusti pitää toimivin.

Bungalow rakensi omin käsin työmaalla ennen talon rakentamiseen. Sen tärkein tehtävä.

Kehittämällä nykyaikaisen rakentamisen tekniikka, monia vaihtoehtoja kattoon.

Kun tyttö saapuu nuoruusiässä, vanhemmat ovat ajatella muutosta sisustus.

Olet päättänyt rakentaa talon omin käsin ja valitsi tämän vaahtopala tai gazoblok. Erinomainen! Todellakin.

Viime aikoina ajatus sähkön tuntui fantastinen. Kuitenkin tekniikka.

Ostamalla neste tapetti, jotka ovat olennaisesti tyyppiä kipsi.

Taittotuoli - täydellinen kalastus, ulkoilu. Tämä on välttämätöntä.

Viime aikoina taustakuvia ovelle katsottiin vanhentuneen tekniikan koristelu huoneeseen.

Hyvin usein, sillä näiden kotitalouksien tarpeisiin saamme läpinäkyvä liima nimeltä "Tsianopan".

Edut ja haitat nesteen tapetti (arvioinnista)

Ennen ostamista neste taustakuva, sinun täytyy tietää, mitä heidän vahvuutensa ja heikkoutensa. Neste tapetti markkinoilla tänään esittelee hyvin erilaisia. He yksinkertaisesti palauttaa, jos pinta on vahingoittunut käytön aikana, ja sen jälkeen päätät korvata ne, verhoiluun on helppo päästä eroon.

Neste tapetti - on, suurelta, tavallista koriste kipsi. Jotkut kuluttajat ihmettelevät, miksi tämä materiaali on löytänyt nimensä. Kaikki johtuu siitä, että se perustuu selluloosakuidun, joka on täysin vaaraton, kuten on luonnollista. Sekä muiden ainesosien koostumus tapetti on sideainetta, joka on liimakoostumus - CMC. Kovettumisen jälkeen neste seinä ei näyttävät perinteiseltä, mutta ne voivat olla erilaisia ​​pinnoitteita, joiden joukossa ovat silkki, kiilto, matta ja niin edelleen. D.

Positiivinen erityisesti neste tapetti

Valitessaan mitä ostaa viimeistely pinta seinien on tutkittava, mitä etuja ja haittoja nestemäisten tapetti. Jos ajatellaan ammattilaiset, sitten heti voit vertailla erilaisia ​​nestemäisiä tapetti perinteisiä materiaalia. Jälkimmäisessä tapauksessa, päälliköiden on tehtävä melko vaikea tarkasti kiinnittää kankaalle seinälle, yhdistää piirustus, ja jopa voittaa kaikki kuoppia ja huoneen nurkista. Lisäksi, jotta liimaa arkin tarvitaan suuri vapaa tila. Tapauksessa neste tapetti ei tarvitse pelätä vahingoittaa niitä, koska ne on toteutettu jauheen muodossa, ja valmistelu työhön kuuluu vain laimennuksen koostumuksen veteen.

Ei tarvitse miettiä, kumpi puoli valaistukselle laskee, älä jätä silmukkaa käytön jälkeen neste tapetti, ja arvioita niistä todistaa sen. Levitä meikki keittämisen jälkeen voi olla paitsi seinät, mutta kattoon, ja työ ei tunnu niin aikaa vievää verrattuna tekniikka, jota käytetään tavanomaisissa liimaus taustakuva. Sinua tässä prosessissa et edes tarvitse apua muukalainen, jossa teoksia voidaan käsitellä itsenäisesti.

Plus ei tarvitse valmistella pintaan

Toinen etu joista kuluttajat kuten nestemäinen tapetti ilmaistaan ​​se, että ei tarvitse liian kauan valmistella pintaan, joka ei ole perinteinen taustakuva, jonka pohjassa jälkeen sovellus antaa kaikki väärinkäytöksiä pinnan. Päinvastoin, jos seinät pieniä epätasaisuuksia niistä on päästä eroon käyttämällä koostumusta. Tämän seurauksena se voi saada laadukasta viimeistely, joka on täysin vailla haittoja.

On tärkeää tietää ja haitat neste taustakuvaksi. Arviot auttavat ymmärtämään, mikä niistä on pinnoite. Mutta mitä heille mitenkään et kantaa, on kyky tämän pinnoitteen siirtää ilmaa. Jotkut uskovat, että saumaton pinta ei hengitä, ja siksi, sen alla voi näkyä sientä ja hometta. Mutta selluloosa on täysin hengittävä, minkä vuoksi sinun ei pitäisi pelätä, että seinät syret. Tämä eliminoi ns kasvihuoneilmiötä, joka on ominainen huoneissa vinyyli tapetti.

Ennen ostamista kuvattujen pinnoitteen, kuluttajat miettiä, mitä on vielä haittoja nesteen tapetti. Arvosteluja useiden asiakkaiden osoittavat suhteellisen korkeat kustannukset. Mutta tämä voi olla totta vain ensi silmäyksellä. Jälkeen ylitys materiaalin Tässä tapauksessa voi olla, sen lisäksi, koska työ ei mene jätettä mahdollista valmistaa koostumus, joka on numero, jota käytetään, ja korjata pinnoitteen vaurioitumiseen jälkeen erittäin yksinkertainen, joka ei ole tavallinen tapetti. Kaikki nämä seikat tekevät väitettä, jonka saama hinta on paljon kannattavampaa.

Tärkein etu - estetiikka

Joten mikä houkuttelee kuluttajia neste tapetti? Arviot (haitat käsitellään jäljempänä) osoittavat, että ne ovat hyvin esteettisesti miellyttävä ilme seinällä, ja voit kutsua sitä yksi niiden tärkeimmistä eduista. Koska tämä erikoisuus, vastaa itse kysymykseen siitä olet täyttänyt naapurit, sukulaiset, ystävät ja tuttavat kuten taustakuva, jotka liitetään yhteen huoneista kotiisi. Se tapahtuu, on myönnettävä, melko usein. Mutta nesteen avulla tapetti, voit luoda ainutlaatuisen sisustusratkaisuja, jotka joka tapauksessa on ainutlaatuinen.

Saavuttaa vieläkin vaikuttavampi tätä tavoitetta soveltamalla neste tapetti seinällä useissa väriyhdistelmiä ja kuvioita.

Haitat neste tapetti, selostuksia josta kannattaa ehdottomasti tutkia ennen ostamista koostumus ilmaistuna se, että he eivät siedä kosteutta. Tässä suhteessa, ne menettävät kosteutta kestävä tapetti tyyppi. Jos koti on pienten lasten tai eläimiä, pinta seinien ei voida pestä jälkeen se värjätään. Jotta tilanteen korjaamiseksi on tarpeen tehdä korjauksia vain erillinen juoni, jossa käytetään kuivan jauheen. Se on ensin valmistaa laimentamalla vedellä. Seinä pilaama alue on myös valmistaa ensin, johon kuuluu leikkaamalla pois vanhan päällysteen. Seuraava tulee hakea perinteisen teknologian levitetty. Saalis voi muodostua se, että kuiva koostumus jalostukseen voi jäädä jälkeen, kun ensimmäinen korjaus ja poimi samanlaisen värin muutaman vuoden kuluttua töiden on varsin ongelmallinen. Ja seinät käytön aikana ja voi polttaa hieman pyyhkiä. Soveltaminen uuden kerroksen yksi toimipaikka voi olla hyvin havaittavissa.

Jälkeen haitat neste tapetti on tutkittu, palaute voi auttaa tekemään oikean valinnan, kun ostaa seinien materiaaliksi. Ostajat väittävät, että työ on erittäin helppoa soveltaminen nestemäisen seoksen. Ja se pystyy selviytymään paitsi kokenut yleismies, mutta myös aloittelija. Ainoa asia, sinun täytyy kiinnittää huomiota, mukaan ostajien, tämä on valmistusmenetelmä koostumuksen, johon kuuluu alustava täyttöön seoksella astiaan tai ämpäriin ja sen myöhemmän kaatamalla nestettä. Tuottaa datankäsittelyn eri järjestyksessä ei ole suositeltavaa. Kun seos sekoittuu, korosta niitä, jotka ovat jo mukana levitetty seinään, se pitäisi jättää puoli tuntia, joka valaa tapetit ja kemiallisten komponenttien vuorovaikutuksessa.

Nestemäinen tapetti, selostuksia (haitat, arvokkuus ja niin edelleen.), Johon hänet on tutkittu, voidaan soveltaa monella tavalla. Ammattimiesten kehotetaan tekemään niin avulla pistoolit, joka suuresti nopeuttaa prosessia. Minkä työkalun käytettiin hakuprosessin seoksen, se olisi jätettävä pinnalle levätä ajaksi, joka voi kestää jopa 70 tuntia, koska se on niin aika on välttämätön, jotta voidaan taustakuva on täysin kuiva ja vahvistui.

Suosituksia pinnan esikäsittely

Nestemäinen tapetti, selostuksia, suosituksia siitä, mitkä Sinulla on aiemmin tutkittu, miellyttää isäntiänsä pitkään. Huolimatta siitä, että erityisen vaikeaa valmistelu seinien ei ole liitetty tällaista työtä vaativat edelleen noudatetaan tiettyjä sääntöjä. Heidän joukossaan ovat tarpeen poistaa alustasta vanhojen pinnoitteiden. Sen jälkeen voidaan laittaa seinälle kitti, joka eroon virheistä. Lisäksi, enemmän kuin olisi tasainen seinämä, alempi ylitys materiaalia.

Nestemäinen tapetti, selostuksia, ominaisuuksia, neuvoja soveltaminen ovat tuttuja kenelle tahansa päällikölle, näyttäisi hyvin esteettisesti miellyttävä seinälle. Ja vaikka jotain ei ole aivan mahdotonta mukaisesti opetusta, ulospääsyn on aina olemassa. Esimerkiksi, jos pinta ei pysty poistamaan virheitä, sovellus tapetti voidaan tehdä kaksi kerrosta, joista ensimmäinen on pohjustettu, ja toinen - koristeellinen.

Voidakseen toteuttaa laskettaessa materiaalivirran, on otettava huomioon, että 1 kg seosta, kansi 5 m 2. Näin ollen, jos on tarpeen lopettaa seinään, joka pinta-ala on 20 m 2, on valmistella 4 kg kuivaa koostumusta.

Sen jälkeen, kun hyödyt ja haitat neste tapetti on tullut tunnetuksi teille, voit arvioida taitoja ja kykyjä suorittamisessa korjaustyöt tämäntyyppisissä voit edetä kaunistamiseen seiniin.

Neste tapetti - edut ja ominaisuudet hakemuksen

Moderni laadukkaita neste taustakuva ominaisuuksien perusteella voidaan katsoa luokkaan tekstiili, koska ne on valmistettu luonnon silkkiä, puuvillaa ja luonnonkuituja. Koostumus sisältää komponentteja, kuten selluloosa, tuleen neena innovatiivisia laatu ja akryyli liima-aineilla. Tämä pinnoite ulkonäkö kuin tavanomainen tekstiilit, seinät ja väliseinät näyttävät nykyaikainen, silkki draped esteettinen materiaaleja.

Tavanomaisista tapetti rulla tällainen materiaali poikkeaa ulkonäöltään, mutta myös menetelmän soveltamiseen, joka monet parametrit samanlainen koriste kipsi. Toinen ensisijainen ero on kyky valmistaa nestemäisiä taustakuva omin käsin. Tietoa siitä, miten tehdä tällaista nestettä taustakuva niiden pesien omin käsin löytyvät tässä artikkelissa.

Erityisesti kattavat omiin käsiinsä

Ennen kuin kuvataan prosessi itse nestemäisten tapetti, on tarpeen tutkia ominaisuuksia koostumuksen. Täällä on seuraavat osat:

 1. Maali, jossa väriaine on muodostettu vettä.
 2. Päämateriaali - selluloosa ja tavallinen paperi.
 3. Erityisesti suunniteltu sitomaan emäkset, esimerkiksi, liimaa.
 4. Tarvikkeet, joka voi sisältää paljetteja ja kivisepeli.

Materiaalia käytetään prosessissa rekisteröinnin seinät, väliseinät eri, ja kaikenlaisia ​​rakennuksia ja rakenteita. Neste tapetti sopii koristeluun makuuhuone, olohuone, lastenhuone.

Sulan tapetti ei vie paljon aikaa resursseja, jossa kaikki työ voidaan suorittaa kotiympäristössä, eli se ei ole kovin vaikeaa kuin voit aluksi tuntua.

Tärkeää! Neste tapetti ominaista valtava määrä etuja, joista mainitaan mahdollisuus viimeistely tehokkuutta tällaisen osan tilojen erkkeri, välilehtiä, koristeelliset pylväät ja kulmat.

Neste seinään kätensä valmistus opetusta

Ennen itsensä toteuttamista tapetti, on suositeltavaa huolellisesti valmistautua tähän prosessiin. Yksi tärkeimmistä kriteereistä on valmistella erityinen säiliö, joka on osallisena seos. On toivottavaa valmistaa yksinkertainen muovikulho, joiden halkaisija on 50 cm ja syvyys 40 cm. Kaikki tarvittavat komponentit on riittävä, jota sekoitetaan samalla kapasiteetti.

Se vaatii puhdasta vettä huoneen lämpötilassa tai jopa lämpimämpää. Tämä parametri on tärkeä vain siitä syystä, että mukavampaa ja helpompaa sekoittaa saatava koostumus, asennus ja tekninen laatu ei heikkene.

Tärkeää! Jos päätettiin valmistaa itse nestettä tapetti hankitun rakennusmateriaali myymälä, kannattaa huolehtia siitä, että kaikki komponentit olivat samasta erästä.

Samanaikaisesti valmistetut säiliön ja vesi on välttämätöntä löytää ja valmistaa paperia, jolla on liimaa, kipsi, väri. Parempi paperin käyttö ei ole kovin paksu, jäännökset toimistopaperin ovat ihanteellisia, joka on parempi kuin sanomalehti, sillä on valkoinen. On tärkeää seurata puute eri vieraita esineitä. Tämä voi olla metallia kiinnike, liima-jäännös, köysi.

Seoksen valmistamiseksi, on välttämätöntä noudattaa tiettyjä ohjeita noudattaa tiettyjä operaatioiden sarja. On tehtävä hyvin istuvaa ja peräkkäiset vaiheet:

 1. Paperi huolellisesti murskataan ja sitten laitetaan astiaan.

 • Valmistettua vesiallas on sekoitettava määrä, joka on 5 litraa ja 1 pakkaus pellettejä. Kun tämä ensimmäinen koostumus on täytetty kuivana ja vettä kaadetaan vähitellen.

 • Kaikki on hyvin sekoitettu, kunnes kunnes homogeeninen koostumus, rakenne muistuttaa ole kovin paksu smetana. Sekoita voi olla käsien tai erikoistyökaluja, kuten porakone mela-mikseri.

 • Paino tarkastetaan kokkareita ja eri aiheista. Koostumus ei saisi olla liian paksu johdonmukaisuus, sillä muuten viimeistely on melko ongelmallista.
 • Saatu tahna lisätään liima, jossa normaali PVA on sopiva liimaus.
 • Lisätty kipsiä, mikä lisää merkittävästi tietyn liiman ominaisuudet.

 • Jotta tämä massaan lisätään värin tasaisuus värin. Hue siis valittava yleinen tyyli huoneen.

  Kun koko massa täysin kyllästetty vedellä, on tarpeen jättää tuloksena formulaation infuusio. Tämä aika voi olla 6-12 tuntia, ja se on tarpeen liimata pehmennyt tehokkaasti ja tarkasti sidottu kaikki kuidut.

  Valmista heti suuri määrä materiaalia ei ole sen arvoista. Riittää, että se valmistetaan osissa, eli yhden elementin rakennuksessa tai rakenteessa ja pienellä varastolla. Tämä on erittäin tärkeä sääntö, koska on mahdotonta tehdä samaa kokoonpanoa kahdesti peräkkäin, eli maalaamalla seinälle voi muodostua näkyviä siirtymiä. Intersuusiirtymissä tällaiset siirtymät eivät ole niin näkyviä. Jos koostumuksen sekoittamisen jälkeen on pieni taustakuva, voit lisätä sen turvallisesti seuraavaan erään.

  Mitä tulee määrään, jos nestettä ostetaan rakennuksessa, niin pakkaus riittää 3 metrin seinien käsittelyyn. On syytä tietää, että ratkaisu voi pysyä useiden tuntien ajan ja olla täysin käyttökelpoinen, suljetussa tilassa sitä voidaan säilyttää useita viikkoja.

  Ennakkotoimenpiteet ennen hakemusta

  Itse tehty nestemäistä taustakuvaa ilman mitään ongelmia voidaan soveltaa pinnalle tehtyyn betoniin, joka on valmistettu kiteellä. Myös materiaali soveltuu ihanteellisesti tiilille ja ammattimaisesti kipseille pinnoille. Materiaalia voidaan käyttää maaseudun pintojen viimeistelyyn, koska se sopii täydellisesti puurakenteisiin. tämä voi olla kuitulevyä, perinteistä vaneria ja MDF: tä.

  Tällaisen suunnitelman taustakuva voi olla valmiit pinnat kipsilevystä ja maalatuista seinistä. Kaikki tällaiset pinnat voidaan levittää nestemäiselle taustakuvaksi ilman mitään ongelmia. Jotta saataisiin ihanteellinen tulos kaikissa parametreissä, riittää, että noudatat jäljempänä lueteltuja ohjeita ja suosituksia, joista suurin osa liittyy seinien pintojen valmistukseen.

  On ymmärrettävä, että kaikki myöhemmät työt ovat ominaisia ​​tietyillä piirteillä, jotka on otettava huomioon. Pinta on valmis. On tärkeää noudattaa seuraavia vaatimuksia:

  1. tasaisuus;
  2. Täysi yhtenäisyys ja vähimmäis kosteuden absorptio;
  3. Sen varjon pitäisi olla valkoinen tai ääritapauksissa, sen pitäisi vastata tulevan tapetin sävyä;
  4. On tärkeää välttää täysin erilaisia ​​eroja, kuoppia ja erilaisia ​​syvennyksiä. Jos ne ovat, niin ne ovat yli 3 mm;
  5. Vahvoja vahvuuksia tarvitaan.

  Ennen levittämistä on erittäin tärkeää poistaa kokonaan vanhat seinäpinnat. Tämä on tarpeen siksi, että vanha pinnoite voidaan nopeasti irrottaa sen jälkeen, kun nestemäistä tapettia on levitetty siihen. Samanaikaisesti vanhoja kiinnittimiä - ruuveja, ruuveja, kynsiä, muovia ja metalliseoksia, jotka ovat kiinni seinästä - on kokonaan irrotettu. Jos nämä ovat vahvistuselementtejä, joita ei voida poistaa, ne on taitettava ja suljettava huolellisesti. Tämä voidaan tehdä tavallisella 2 mm: n kiteellä.

  Kun seinät valmistetaan ottamaan ne täysin tasolle ja omalla tavallaan tekemään ne täysin tasaisiksi, se ei ole ollenkaan tarpeen. Nestemäisen taustakuvan etuna on se, että sovellus ei korosta koloja eikä vakavia ulkonemia, eikä myöskään voi edes havaita pinnan vakavaa kaltevuutta.

  Piirrä nestemäistä tapettia seinälle omilla kädet

  Työn tekemiseen tarvitaan työkaluja, kuten muoviristikko, rakennusliina, kätevä koko spatula, ruiskupistooli. Tapettia varten on syytä ostaa raastin, joka eroaa kapeammalla kankaalla. Ne on valmistettu täysin läpinäkyvästä muovista, minkä jälkeen tasoitus voidaan tarkastella visuaalisesti. Tämä on erittäin hyödyllistä monissa eri materiaaliluokissa tehtyjen sovellusten kokoamisessa.

  Mitä tulee hakemusprosessiin, se on melko yksinkertainen. Monin tavoin se on samanlainen kuin tavallisen koriste-kittien tekeminen, vain hieman helpompaa ja helpompaa. Hakemus koostuu seuraavista yksinkertaisista ja ymmärrettävistä toimista:

  1. Ratkaisu kirjoitetaan joko käsin tai lastalla.

 • Kerätty osa levitetään seinään käytetyn työkalun avulla ja hierotaan varovasti. Näitä prosesseja toteutettaessa kannattaa varmistaa, että saadaan aikaan 3 mm: n kerros. Tässä on syytä tarkistaa liitteenä olevat ohjeet, koska jotkin tapetit levitetään ohutkerroksessa.

 • Nestemäistä tapettia käytetään pienillä alueilla, uusia lisätään vain aiemmin käyttöön otettuihin laastariin.
 • Kun koko seinä on täynnä yhdistettä, voit kävellä pitkin sitä, joka on aikaisemmin kostutettu. Tämä auttaa tasoittamaan tehokkaasti kaikki sääntöjenvastaisuudet.
 • Tärkeää! Jos koostumus ei ole hyvin kiinni seinään, ja myös jos se on erittäin tiheää rakennetta, on syytä lisätä pieni määrä vettä.

  Materiaalin soveltamiseen on useita sääntöjä. Jos noudatat niitä, saat ihanteellisen pinnan kaikissa parametreissä. Tärkeimpiä sääntöjä voidaan tunnistaa:

  • Raastin on pidettävä tasaisena, mutta hieman reunan nostamalla 5-9 astetta suhteessa seinään;
  • Pyrkimysten ei pidä olla kovin selkeitä, riittää jakaa ratkaisu haluttuun;
  • Kun olet täyttänyt yhden metrin seinän, voit siirtyä seuraavaan, mutta ennen tätä raastin kannattaa hieman tasoittaa aikaisemmin suunniteltua aluetta, jotta estetään ulkonäkö ja solmut. Sitten voit aloittaa seuraavan osan käytön;
  • Täytettävän tapetin tyyppi riippuu suoraan siitä, mihin suuntaan raastin liikkuu. Se on suunnassa, johon työkalu ohjataan ja kuidut asetetaan;
  • Jotta saataisiin mahdollisimman esteettinen ja sileä seinä, jokainen levitetty osa olisi erikseen tasoitettava pienillä, monisuuntaisilla liikkeillä. Monet ihmiset tekevät pieniä kiertoliikkeitä antamaan omaperäisyyttä.

  Seinäliitoksissa nestemäistä tapettia suositellaan tasoitettavaksi tiukasti tiettyyn kulmaan sivulle. Jos taustakuvaa käytetään tiettyyn alueeseen tiukasti yhteen suuntaan, joka on aikaisemmin valittu, useilla paikalla olevilla osuuksilla muuttuu noin 45 astetta, on melko mahdollista saada varsin mielenkiintoisia piirustuksia.

  Nestemäisen taustakuvan osittainen restaurointi ja korjaus

  Usein on olemassa tilanteita, joissa on tarpeen suorittaa pieni lisäkorjaus, jonka aikana sinun on poistettava pieni osa seinästä. Tämä voi olla tarpeen, kun vaihdat lankoja tai vähäisiä kosmeettisia korjauksia. Mitä on syytä tehdä tässä tilanteessa?

  Sinun tarvitsee vain valmistaa ruiskupistooli ja spatula. Näiden työkalujen käyttäminen edellyttää seuraavia toimia:

  1. Haluttu sivusto, aiemmin käytetty taustakuva poistetaan. Samalla voit hylätä poistetun taustakuvan, sillä tulevaisuudessa niitä saatetaan tarvita.

 • Irrotettu tapetti asetetaan muoviseen astiaan. Tämän jälkeen suoritetaan tarvittava työ esimerkiksi johdotuksen korvaamiseksi.

 • Lopuksi on välttämätöntä tehdä ensimmäinen työvaihe, ts. Pinnan valmistaminen pohjamaalin levittämiseksi.
 • Käytä nestemäistä tapettia kahdessa kerroksessa.
 • Pintaan jäävien pintojen kaikki reunat on kasteltava, koska tämä parantaa huomattavasti yleistä tarttuvuutta.
 • Ennen jokaisen kerroksen levittämistä on valmisteltava. Tässä vanha pinta, joka aiemmin poistettiin pinnalta, tekee.

  Tämä tekniikka on ihanteellinen pinnoitteen korvaamiseen pienillä alueilla. Jos viimeistelyn jälkeen toimii pienen määrän liuosta, ne voidaan kuivata levittämällä sitä avoimella pinnalla.

  Monet koostumuksen soveltamisen jälkeen päättävät antaa heille vahvuuden. Tätä varten levitä väritön lakka, mieluiten vedellä. Työn jälkeen voit saada tavallisen tapetin.

  Tärkeää! Tämä menetelmä ei aiheuta nestemäistä tapettia, joka on kestävä kosteudelle. Tästä syystä taustakuvaa ei voi käyttää keittiössä ja kylpyhuoneessa. tähän tarkoitukseen on saatavana kosteutta kestäviä korkealaatuisia taustakuvia.

  Nestemäisen taustakuvan soveltaminen erilaisiin sisätiloihin

  Nykyaikaiset valmistajat tuottavat kunnon lajikkeen nestemäistä tapettia, joka on valmistettu ainutlaatuisimmista väriratkaisuista ja rakenteeltaan erilaisista. Näin voit nopeasti sijoittaa huoneen erilaisiin tyyliin ratkaisuihin. Jotta saataisiin ihanteellinen lopputulos, on syytä valita tapetin tyyppi, joka perustuu huoneen tarkoitukseen.

  Sisustuksen sisustus on seuraava:

  1. Työskentelyluokat sopivat erinomaisesti hienoihin, hienoihin taustakuviin, jotka on tehty hiljaisilla hiljaisilla äänillä.
  2. Olohuoneen erityisesti aatelia voidaan korostaa kauniilla taustakuvilla. Ihanteellinen materiaaliin, johon on lisätty kirkkaan hopea- ja kultakierteitä sekä silkkikuituja.

 • Kun koristelet makuuhuone, on tarpeen valita hellävarainen valo värit.
 • Käytävällä on ihanteellinen tapetti suuri rakenteeltaan.

  Suosittu on huoneen koristelu englanninkielisessä ratkaisussa. Tällöin koko seinä on jaettu erillisiin osiin jalkojen avulla. Jokainen elementti on sisustettu tapetilla, eri väreillä.

  Nestemäisen taustakuvan avulla kaikki huoneet voidaan tehdä todella ainutlaatuisiksi. Voit tehdä sisustuksesta tyylikkään ja houkuttelevan omalla kädelläsi.

  Muutamia valokuvia nestemäisten tapettien sovelluksista sisätiloissa:

  Nestemäisen tapetin positiiviset ominaisuudet

  Kuvattu nykyaikainen pinnoite vastaa GOSTia. Edut tarjoavat optimaalisen mahdollisuuden soveltaa materiaalia rakennusten ja rakenteiden sisustukseen asuinrakennuksiin, mutta myös toimistosuunnitteluun. Lisäksi se on ihanteellinen vaihtoehto kaupungin ulkopuolella sijaitseville rakennuksille, joita ei lämmitä kylmällä säällä. Seinät, joissa nestemäinen taustakuva sopivat erinomaisesti erilaisiin lämpötilan muutoksiin ja lisääntyneeseen kosteuteen. Muita merkittäviä etuja ovat:

  • Paloturvallisuus;
  • Ekologinen yhteensopivuus;
  • Kosteuden kestävyys;
  • Ihanteellinen antistaattinen;
  • Vesihöyryn läpäisevyys;
  • Erinomainen pinnoiteominaisuus, eli saumojen ja halkeamien täydellinen puuttuminen;
  • Kyky koristella sisätilaa erilaisissa tyyliratkaisuissa;
  • Yksinkertaisuus rekisteröinnissä ja piirustuksessa;
  • Edulliset kustannukset;
  • Päällyste voidaan nopeasti palauttaa;
  • Nestemäiset tapetit ovat kestäviä, ne kestävät jopa 10 vuotta.

  Materiaalin käsittely on hyvin yksinkertaista, huoneen viimeistely on helpompaa kuin tavanomaisella tapetilla. Jälkimmäisessä tapauksessa on tarpeen valmistaa seiniä ja työskentelyaluetta perusteellisemmin. Koostumus sekoitetaan pieneen säiliöön ja levitysprosessi suoritetaan tietystä paikasta.

  Soveltamisen yksinkertaisuus edistää sitä tosiasiaa, että kirjaimellisesti puoli tuntia voit viimeistellä noin 6-8 neliömetriä eri seinien ja väliseinien monimutkaisuutta. On olemassa yhdisteitä, joita käytetään tavanomaisilla ruiskutuslaitteilla. Tämä takaa materiaalin edullisimman kulutuksen, mikä on erittäin kätevää katon viimeistelyyn.

  nestemäinen tapetti pinnoite tekee mahdolliseksi välttää pitkän aikavälin valmiste. Tämä ratkaisu on riittävän paksu massa, joka pystyy tehokkaasti piilottaa pieniä vikoja, kuten halkeamia, rakoja ja muita pintavikoja. Neste tapetti voidaan käyttää kitti on tilkityn, joka on usein muodostettu seinien ja sokkelit, ja osuuksilla kehyksiä, kytkimet, kotelot, pistorasiat ja erilaisia ​​koriste-elementtejä. Käyttämällä tätä pinnoite voi tasoittaa kulmia. Pinnoite sopii seinät uusien rakennusten. Materiaali ei halkeile, kun mahdollista muodonmuutosta seinien ja kattojen kun ne kutistuvat.

  Neste tapetti on suhteellisen helppo hoitaa prosessin. Tarpeeksi niitä aika ajoin puhdistaa pölynimurin, kostea puhdistus voidaan tehdä pyyhkimällä seinät kostealla sienellä tai pehmeällä kankaalla. Jos seinillä on pieniä saastuminen, käytä tahranpoistoainetta tarpeeksi. Jos pinta on muodostettu mekaanisia vaurioita, helppo ongelman poistamiseksi korvaamalla vaurioitunut alue uudella materiaalilla.

  Nykyaikaiset pinnoitteet eivät pelkää lemmikit, pienet lapset temppuja yhteisölliseen ongelman luonteesta, kuten tulvia. Kaikki ongelmat nopeasti ja helposti poistettavissa, ja asunto tulee puhdas, viihtyisä ja lämmin. Monenlaisia ​​valinnan avulla saat täydellisen korjauksen jälkeen ja tyylikäs sisustus.

  100% Menetelmä eristävien seinien sisällä vaahto + video instr

  Seinän eristys polystyreeniä sisälle ja ulos + video Institute

  Penofol itseliimautuvat - tekniset tiedot n + video

  100% Menetelmä eristävien seinien sisällä vaahto + video instr

  Seinän eristys polystyreeniä sisälle ja ulos + video Institute

  Penofol itseliimautuvat - tekniset tiedot n + video

  Polystyreenituotteet julkisivu eristys teknologia ja video instruk

  Miten eristää maalaistalon - eristysteknologia ja valinta perämies

  Kone leikkaus vaahto hintoja, toimintatapa ja kokoonpano

  Neste taustakuva (70 mm) + ohjeet valmistukseen sen pv

  Venetsian Laastarit (51 kuvaa) sisätilojen asunnon a